View Full Version : «Курилка.vn»

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

melv
April 7th, 2010, 08:45 AM
Тут пропонуємо і обговорюємо свої побажання щодо розвитку секції, викладаємо фотки з власних зустрічей, а також усіляки вінницькі приколи можна. Коротше, балачки тут :)

Зізнаюсь, ця гілка тут може трохи псує картину, але має бути корисна. Може менше флудити будем в своїх основних гілках.

Отже, перше: хто як думає, варто знімати з назв наших гілок прив`язку Vinnytsia | Вінниця?
І друге: подумайте як перейменувати гілку "Вінниця через 20 років". Я пропоную "Генеральний план та перспективи"

http://s01.flagcounter.com/count/88/bg=ffffff/txt=000000/border=cccccc/columns=2/maxflags=12/viewers=0/labels=0/

melv
April 7th, 2010, 08:46 AM
Блін, шо за...? Не влізли півтора слова в назву...:(

asparagus91
April 7th, 2010, 01:19 PM
Згоден, що потрібно прив"язки познімати, це вже ні до чого))

melv
April 7th, 2010, 01:31 PM
Згоден, що потрібно прив"язки познімати, це вже ні до чого))

А по другому пункту що думаєш? Перейменуємо?

asparagus91
April 7th, 2010, 01:35 PM
Теж не проти, мені головне, що всередині, а не назва))

melv
April 7th, 2010, 02:06 PM
Ось варіант, який я пропоную.

Будівництво і реконструкція | Building & reconstruction

Транспортна інфраструктура | Transport Infrastructure

Новини Вінницi | Vinnytsia News

Спортивна інфраструктура | Sport Infrastructure

Комерційні об`єкти | Commercial objects

Генеральний план і перспективи | General layout & prospects

Реконструкція набережної | Reconstruction of embankment

Мікрорайон «Поділля» | Array Podillya

Мікрорайон "Академічний" | Array Academichniy

Реконструкція пл. Гагаріна і підземний ТЦ | Reconstruction of Gagarin square & mall

Власні проекти asparagus91 у Вінниці

«Курилка.vn»

asparagus91
April 7th, 2010, 02:09 PM
Згоден)))

Jasse James
April 7th, 2010, 02:10 PM
Пропозицiї по сек. мабуть краще в гiлку про дiвчат.)

melv
April 7th, 2010, 02:11 PM
Пропозицiї по сек. мабуть краще в гiлку про дiвчат.)

:lol:
Та не помістилась блін назва. Там мало бути "по секції"

asparagus91
April 7th, 2010, 02:16 PM
Шо за прикол? Почему время на форуме идет по Гринвичу?)))

Vitall
April 7th, 2010, 04:52 PM
^^+1
І ще
Вважаю що треба скоро створити гілку по буд. на Пивзаводі...

asotUA
April 7th, 2010, 05:19 PM
Ось варіант, який я пропоную.

Будівництво і реставрація | Building & reconstruction

Транспортна інфраструктура | Transport Infrastructure

Новини Вінницi | Vinnytsia News

Спортивна інфраструктура | Sport Infrastructure

Комерційні об`єкти | Commercial objects

Генеральний план і перспективи | General layout & prospects

Реконструкція набережної | Reconstruction of embankment

Мікрорайон «Поділля» | Array Podillya

Мікрорайон "Академічний" | Array Academichniy

Реконструкція пл. Гагаріна і підземний ТЦ | Reconstruction of Gagarin area & underground mall

Власні проекти asparagus91 у Вінниці

«Курилка.vn»
Треба не area а square. І якщо underground не вміститься то просто mall.

P.S ну і назву ти придумав..трохи по гоповськи від слова Качалка но піде!:lol:

melv
April 7th, 2010, 05:23 PM
Та назву ше можна буде змінити. Так, по приколу, з пацанами думали і кинувся такий варіант. Вроді підійшов))
А то що назва гопівська, тож таке, я ж в душі сам гоп. Тіко інтелІгентний:lol: Бувало, душа лізла назовні. Жартую ;)

melv
April 8th, 2010, 09:07 AM
Давайте розберемось, хто ще які гілки пропонує

Vitall
April 8th, 2010, 01:11 PM
^^ "Індустріальна Вінниця" - повністью все про виробництво у м.Вінниця(різні організації наприклад по: програмуванню, сфера послуг), тобто все що не є курпи-продай...:)

melv
April 8th, 2010, 01:15 PM
^^ "Індустріальна Вінниця" - повністью все про виробництво у м.Вінниця(різні організації наприклад по: програмуванню, сфера послуг), тобто все що не є курпи-продай...:)

Я вже казав, що підтримую таку гілку, але треба назбирати базу. І почати з того, як ти проб`єш рендер нової кондитерської фабрики ;)

Vitall
April 8th, 2010, 01:17 PM
А гілки по будівництву - треба дочекатись нормального ритму забудови на ТЦ "Поділля", на Плеханова, і я б ще на Хрищатик банк створив гілку...:)

P.S. Я б на Евро 2011 - підготовка по хокею створив гілку, але в неті інфи по ньому = 0. Це точно що воно в нас буде, на муйвіне тоже нема???

Vitall
April 8th, 2010, 01:19 PM
І почати з того, як ти проб`єш рендер нової кондитерської фабрики ;)

+1:)

melv
April 8th, 2010, 01:27 PM
А гілки по будівництву - треба дочекатись нормального ритму забудови на ТЦ "Поділля", на Плеханова, і я б ще на Хрищатик банк створив гілку...:)

Для ТРЦ "Поділля" окрему гілку - безумовно, бо там величезний комплекс, який, якщо вірити рендеру, буде дуже пристойний.
А от будинкам на Плеханова і на Першотравневій не варто. Нехай і 16-ки непогані, але скільки раз ми там будем робити оновлення? Раз у місяць? Чи фоткати щотижня як на дві цеглини той будинок стає вищим. Я проти. тим більше, якщо ми на всі пристойні будівництва поробим окремі гілки, то що тоді показувати і основній гілці. 5-9 поверхівки на Старому місті?)))

P.S. Я б на Евро 2011 - підготовка по хокею створив гілку, але в неті інфи по ньому = 0. Це точно що воно в нас буде, на муйвіне тоже нема???

Нє, ну ви гоните)). Якщо усім ЗМІ особисто каже людина, яка буде його організовувати, то значить немає сенсу брехати одне одному. Офіційного представлення не було, бо команда (вважай і організатори, бо в федерації хокею на траві у Києві сидить якись глек, який насправді нічо не рішає) була в Уельсі на клубному чемпіонаті Європи. А у нас тут губернаторів міняють. То ясно шо пока не до того. Завтра скажу точно. Всяко буває, звісно, але не думаю що настільки. :)
А щодо окремої гілки на Євро-2011 то я вагаюсь поки. Що ми там покажемо?

Vitall
April 8th, 2010, 01:34 PM
А щодо окремої гілки на Євро-2011 то я вагаюсь поки. Що ми там покажемо?

))Підготовку..., якщо звичайно будуть якісь проекти під нього - я думаю щось та буде будуватись: готелі, реконструкція стадіону, реконструкція парку і т.ін.!!!

melv
April 8th, 2010, 01:46 PM
))Підготовку..., якщо звичайно будуть якісь проекти під нього - я думаю щось та буде будуватись: готелі, реконструкція стадіону, реконструкція парку і т.ін.!!!

Готелі будуються не залежно від Євро. Тобто можна власне по готелям сторити гілку. Реконструкція парку... Ну, вона ще у 2008 мала початись. Що зараз із цим рішають - не знаю. А реконструкція стадіону, то на то вже є відповідна гілка по спортивній інфраструктурі. Хіба що, якщо буде щось дуже масштабне творитися під цей чемпіонат - тоді безумовно. Але я в це не вірю. Це Євро представляє чисто містечковий інтерес, тому що Україні загалом глибоко насрати на нього. Хоча б тому, що і сам вид, і турнір розвивається у ВІННИЦІ, а не у КИЄВІ. От в чому різниця. Тим паче, що хокей на траві сам по собі не те що не популярний в Україні, він і у світі не на перших ролях. принаймні, я не знаю країни, де б такий вид вважався спортом №1. Так, у Голандії, Пакистані, Росії він себе почуває непогано, і стоїть досить високо, але йому ніколи не стати в один рівень з тими ж хокеєм з шайбою чи футболом.
Та що казати, якщо у Вінниці, де хокей на траві рулить на всю країну, команда грає у Лізі чемпіонів, а чемпіонаті України нашим командам вже тупо нецікаво (як приклад - київське Динамо у 90-і) бо останні 10 років тільки наша Олімпія й стає чемпіоном, а Динамо-ШВСМ - завжди срібний призер, і то, в нас народ клав на цей хокей. Ти бачив хоч раз на матчах повні трибуни? Хоч тисяча прийшла на тур чемпіонату? Ні. І я, хоч і часто з ними спілкуюсь, зізнаюсь, що сам толком так і не розумію цього спорту. Єдиний мій інтерес - вони представляють моє рідне місто, і роблять це, честь їм і хвала, достойно!

Vitall
April 8th, 2010, 01:59 PM
На рахунок популярності серед Вінничан ти маєш рацію, мені самому він не цікавий...:)
Хокей на траві користується великою популярністю у Великобританії і колишніх британських володіннях — Індії, Пакистані, Австралії, а також у європейських країнах: Німеччині, Нідерландах, Іспанії. У США та Канаді цей вид спорту популярний серед дівчат в коледжах і університетах.
http://uk.wikipedia.org/wiki/Хокей_на_траві

melv
April 8th, 2010, 02:03 PM
Так, таке саме можна написати й про Україну. Але хіба він там на провідних ролях. У Штатах, у Канаді, у Британії? Справді, азіати ще трохи люблять поганяти мячик ключкою. Але він не є і не буде в тих країнах спортом №1. Бо є футбол, хокей, бейсбол, крікет, врешті решт. А хокей на траві люблять... Унікали. В хорошому розумінні слова. Спорт чисто на любителя.

asotUA
April 9th, 2010, 08:14 AM
Може ще створимо тему Зустрічі/Мееtings як Дніпро має? Я колись тоді створював ту тему під назвою Регіональні Зустрічі але в той момент не знав що вже через 3 місяця получимо власний форум. Тепер після того як усе поміняли не знаю що з тою темою сталось, не важно. Ще можна створити тему про Питання/Відповіді щодо Вінниці. Так, спеціально для гостей і форумчан з закордону які мають особисті питання про місто. Я вже з англійським допоможу якщо доведеться:) І третя тема це просто привітання/представитись/Say Hello типа(як для новенький з Вінниці так і для гостей) яка буде відмічина як Sticky і буде зверху поряд з темою про Питання. Але боюсь що тему треба буде спостерігати постійно так як скоріш за все може змішатись з додатковими питаннями щодо міста коли вже є сусідня темя саме для цього. Що на думках?:)

melv
April 9th, 2010, 04:08 PM
Треба подумати. Гілка про "Питання-відповіді" мені подобається. А от щодо зустрічей... Вважайте мене занудою, але я не сильно прихильник того, щоб викладати свої фотки в інеті. Х.з. Я спочатку планував фотки з зустрічей тицяти сюди. Я думав "Курилку" робити універсальною для усіх таких флудових тем. А в цілому я хотів би щоб у нас не було великої кількості гілок. 20 буде достатньо, але щоб усі були розиті "по полочкам". Коротше, я, наприклад, поки вагаюсь з відповіддю.

Як вирішить більшість, так і будем робити.

**RS**
April 9th, 2010, 06:00 PM
Друзья,попробуйте продвинуть Винницу на шапку сайта. Выберите интересное фото,создайте красивый баннер. :cheers:

asotUA
April 9th, 2010, 10:35 PM
Треба почекати літа і вибрати хороший ракус центра міста де б не виглядало дипресивно ато тільки і отримаємо коменти і рейтинги як "СССР, Комуніст Сіті" від закордонних форумчан ітд.

melv
April 9th, 2010, 11:32 PM
У нас, на жаль, нема повністю ідеальних місць. Є хороші місця, але повністю ідеальних майже немає. Але ми обовоязково зробимо банер!

asparagus91
April 10th, 2010, 08:08 AM
Веталь, ты делал тогда отличную панорамку, она очень неплохо будет смотреться на банере))

melv
April 10th, 2010, 09:07 AM
Можна спробувати, але над нею треба попрацювати.

asparagus91
April 10th, 2010, 10:14 AM
Вот гады, снять нормально не могут. Какого года этот снимок можно определить тем, что видно только 2 подольских дома, как раз год 2002-й. Им можно письмо написать? Я бы им весь свой словарный запас высказал...))

http://s39.radikal.ru/i084/1004/f1/741612ab2c0a.jpg

asparagus91
April 10th, 2010, 10:16 AM
Нет ребят, я больше скажу, этот снимок года 1997-1998. Нет дома возле меня, построение которого датируется 2000-м

Vitall
April 10th, 2010, 02:58 PM
^^А оце феномен якому я сам дивуюсь...:lol:

Lozover1
April 10th, 2010, 03:55 PM
Нет ребят, я больше скажу, этот снимок года 1997-1998. Нет дома возле меня, построение которого датируется 2000-м

Ха, а чего одно только качество картинки стоит!!!(( В Хмельницком например вообще можно практически любой здание просмотреть таким как оно есть на самом деле, а тут зданий вообще не видно, картинка как на УЗИ....Да что Хмельницкий, вот хотябы посмотрите Могилев-Подольский, и то получше Винницы прорисован...

melv
April 11th, 2010, 08:29 AM
Вінниця - єдиний обласний центр, який так паскудно знятий. Я й не знаю, що ж це за паскудство.

asparagus91
April 11th, 2010, 08:37 AM
Ха, а чего одно только качество картинки стоит!!!(( В Хмельницком например вообще можно практически любой здание просмотреть таким как оно есть на самом деле, а тут зданий вообще не видно, картинка как на УЗИ....Да что Хмельницкий, вот хотябы посмотрите Могилев-Подольский, и то получше Винницы прорисован...

А Ладыжин, а Бердичев...

melv
April 11th, 2010, 08:37 AM
:ohno:

asparagus91
April 11th, 2010, 07:36 PM
http://maps.yandex.ru/ тут уже можно полазить по Киеву))) Панорамный просмотр почти всех улиц

melv
April 12th, 2010, 10:18 AM
Винницкий городской совет утвердил программу разработки общегородской градостроительной документации перспективного значения на 2010-2011 года с объемом финансирования 1,165 млн. гривен.
...
В частности, программа предусматривает выделение 700 тыс. гривен на дешифровку аэрофотосъемки Винницы
...
http://vinnitsa.info/news/city/za-2-goda-na-gradostroitelnuyu-dokumentatsiyu-perspektivnogo-znacheniya-v-vinnitse-potratyat-1-2-mln-griven.html

asparagus91
April 12th, 2010, 05:00 PM
Приятная информация, но люди, я вам говорю, до 2027 года Винница вымахает до 600 тыс официально, а не маловато ли 7900 га для них???

melv
April 12th, 2010, 05:18 PM
Приятная информация, но люди, я вам говорю, до 2027 года Винница вымахает до 600 тыс официально, а не маловато ли 7900 га для них???

А не выдаешь ли ты желаемое за явное? Я бы тоже хотел, чтоб было 600, но я пока скептично отношусь. Сейчас 400. Это что же, наполовину больше должно быть? Не знаю, должны быть такие темпы роста, что мы охереть должны))) Дай Бог, конечно.

Vitall
April 12th, 2010, 11:43 PM
Хто що думає... Що тут має бути?
http://img710.imageshack.us/img710/8742/12042010010.jpg

melv
April 12th, 2010, 11:44 PM
...

Vitall
April 12th, 2010, 11:46 PM
Квартал повністью підтвердив свій середній статус...:ohno:
Латають дорогу - я думав вони новий асвальт постелять:lol:
http://img340.imageshack.us/img340/650/12042010a.jpg

melv
April 12th, 2010, 11:55 PM
Вони просто лохи... Я такого дурноватого ТЦ ще не бачив у Вінниці. Ні, звісно, кончених вистачає, але щоб з такими претензіями. Я не розумію, компанія, яка збудувала Магіцентр. Де бабло у них ділось?
Квартал - це ТЦ, в якому орендатори роблять облицювання ЗА ВЛАСНИЙ КОШТ! Підлога, стеля...Це нонсенс! А ще узяли з них передплату за оренду за перший і останній місяць. Уроди!

Vitall
April 13th, 2010, 12:00 AM
Де бабло у них ділось?

^^ В них не бабло в них мозги ділись кудись далеко:lol:

melv
April 13th, 2010, 12:16 AM
Вони розраховують не на вінничан, а на приїжджих з районів. Це правда. Тобто, на менш вибагливих клієнтів. А там місце цілком підходяще - залізничний вокзал, купа приміських маршрутів... Ех, так і немає на Замості нормальних ТЦ, усі на Ленінському.

Ranm
April 13th, 2010, 07:49 PM
Це точно. Особисто мені Замостя взагалі не подобається, всі його місця якісь депресивні та глухі.

asparagus91
April 13th, 2010, 08:47 PM
Мені раніше Варшава подобалась, зараз зніс би все нафіг, а про проспект Коцюбинського - взагалі мовчу...

Vitall
April 13th, 2010, 09:36 PM
Почали довішувати нижню вивіску - скоріш за все буде просто "торгівельний центр"
http://img249.imageshack.us/img249/6863/13042010001z.jpg
http://img9.imageshack.us/img9/1682/13042010.jpg

asparagus91
April 13th, 2010, 09:41 PM
В Google Earth появились модели двух жилых домов по ул. Пирогова, и того в Виннице в 3Д сделаны уже 6 объектов

http://s39.radikal.ru/i084/1004/66/049ceb87e095.jpg

Vitall
April 13th, 2010, 09:48 PM
^^ А книжка є?

asparagus91
April 13th, 2010, 09:51 PM
1. Телевежа
2. Арка зі стеллою
3. Центральний міст
4. Оглядова споруда на набережній
5. 1й буд. по Пирогова
6. 2й буд. по Пирогова

7. Пізніше ще побачив панельку по провулку К. Маркса

більше нічого..

melv
April 13th, 2010, 11:57 PM
В Google Earth появились модели двух жилых домов по ул. Пирогова, и того в Виннице в 3Д сделаны уже 6 объектов

http://s39.radikal.ru/i084/1004/66/049ceb87e095.jpg

А на холєру цей гон?)))) Чи того, що легше малювати. Бля, у нас же Геосистеми, де пацани в 3Д малюють Нью-Йорк, Мюнхен. Я особисто знаю чувака, який кусок Нью-Йорка вималював.

melv
April 14th, 2010, 12:01 AM
Почали довішувати нижню вивіску - скоріш за все буде просто "торгівельний центр"
http://img249.imageshack.us/img249/6863/13042010001z.jpg

Нє, назва буде по любому. Так не може бути, щоб просто торг. центр. Там зверху є зачіпки під вивиску також.

Пацани, качайте і слухайте це http://zaycev.net/pages/1656/165652.shtml
Я вже на Драм присів за майже десять років капітально. Ше коли в нас колгосп був щодо цього.

melv
April 14th, 2010, 12:11 AM
Це точно. Особисто мені Замостя взагалі не подобається, всі його місця якісь депресивні та глухі.

Так, хоч я сам живу на Замості (Станіславського) але воно мені самому не подобається (хоча не так вже там і глухо. Зараз Замостя роздупляється). І всеж будується дохрена! Але все воно на вигляд на рівні 2005 року. Нині усе, що варто уваги будується тільки на Ленінському. Хоча є там на Заомсті парочку проектів, від який охренеють не тільки вінничани... Але пока рендери не ставлять на показ і узяти їх неможливо.

Andriy Kindrat
April 14th, 2010, 07:39 AM
Всім привіт! Вибачайте що не приймаю активну участь в обговореннях... але буду вот вот..!
Приймайте участь!- http://vkontakte.ru/topic-8999874_22416224 . Зробимо наше місто кращим та чистішим! Приєднуйтесь, будемо раді вас побачити! (Хлопці, можете зразу туди і написати, щоб бачили що вот йдуть.. йдуть, і мені зручніше бачити скільки, хто.... ) Хотя знаю що ви прийдете!)) До речі- візьміть щось з собою!) ;)

melv
April 14th, 2010, 12:36 PM
Завтра, 15 квітня всі йдемо прибирати парк над Бугом на Козицького "Кумбари" (де стоїть монумент війську Івана Богуна). Це не той що біля вежі, а той що вниз за перехрестям з Першостравневою біля 3-ї школи.
Давай народ, повкалуєм заради рідного міста!
Початок цього захопливого і приємного дійства о 14:00 :) Закінчення - поки не повідпадають руки!)))

melv
April 14th, 2010, 01:20 PM
Нам можливо трохи студентів підкинуть
Ось інфа міської ради

Студенти педуніверситету 15 квітня влаштують «чистий четвер»
ПРЕС-АНОНС
Першими на ініціативу міської влади у якості помічників-добровольців взяти участь у прибиранні міста відгукнулись викладачі та студенти ВДПУ ім. Коцюбинського. Більше того, молодь вирішила не чекати п’ятниці, коли усі небайдужі мешканці запрошуються до Центрального парку для наведення порядку на його території. Майбутні вчителі влаштують у Вінниці «чистий четвер» 15 квітня. О 13:00 біля центрального входу в університет відбудеться загальний збір учасників акції, після чого для них буде проведено інструктаж і вони роз’їдуться по місту. За попередніми даними очікується, що в акції візьмуть участь близька 440 студентів. Сміття будуть збирати роздільно (папір, пластик, скло та бляшанки), щоб одразу передавати на приймальні пункти. Решту того, що переробці не підлягає, заберуть сміттєвози комунального підприємства «Ековін».
Партнерами акції є педагогічний університет ім. Коцюбинського, фонд «Подільська громада», козацький полк Івана Богуна.
Території, які прибиратимуться 15 квітня:
- Вулиця Генерала Арабея (на межі з Лісопарком)
- Сквер біля колишнього Лампового заводу
- Територія психіатричної лікарні ім. Ющенка (садок і парк)
- Лісосмуга від Західного автовокзалу в бік с. Якушинці
- Лісосмуга по вул. Тарногородського (до кінцевої зупинки тролейбуса)
- По ліву сторону лісосмуга за «Водоканалом» в бік розв’язки на виїзді з міста (зона відпочинку)
- Сабарів (зона відпочинку)
- Сквер «Кумбари» (біля пам’ятника Івану Богуну в бік Київського мосту)

Vitall
April 14th, 2010, 05:24 PM
^^ Чудово, а я завтра працюю...:no:

Vitall
April 14th, 2010, 05:25 PM
Сьогодні встановлювали невеликий екран на перехресті біля готелю пів.Буг(він якось трохи дивно виглядає...):lol::
http://img255.imageshack.us/img255/3506/14042010.jpg
http://img109.imageshack.us/img109/4060/14042010001x.jpg

melv
April 14th, 2010, 05:33 PM
Я би й більше сказав. Цей телевізор виглядає по колгоспному дебільно.

melv
April 14th, 2010, 10:43 PM
Сьогодні встановлювали невеликий екран на перехресті біля готелю пів.Буг(він якось трохи дивно виглядає...):lol::

І ше. Веталь, тобі треба обовязково карту подарувати! То Жовтнева площа!))))) Через місяць проведем тобі екзамен:lol:

asotUA
April 15th, 2010, 02:24 AM
хахаа реально якесь Село і Люди цей екран!!!:lol::nuts:

asparagus91
April 15th, 2010, 06:41 PM
Чергові моделі з'явились у Google Earth:

8. Пирогова. 103А
9. Пирогова, 73А
10. Пирогова, 61А
11. Джерман Центр, вул. Лебединського

Vitall
April 16th, 2010, 09:07 AM
^^ Роби скріни, а то в мене нет повільний - довго грузити...

melv
April 18th, 2010, 04:47 PM
Забавная композиция на одном из домов Нижнего Новгорода

http://s56.radikal.ru/i153/0906/4a/87f62914174f.jpg

melv
April 18th, 2010, 05:14 PM
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/44/AX_ZIM_Railcar_SBug_Bridge_20061105.jpg/800px-AX_ZIM_Railcar_SBug_Bridge_20061105.jpg

melv
April 19th, 2010, 08:48 AM
Винница с вертолета. Старое видео 1998 года.
Советую смотреть! Интересно сравнивать город 12 летней давности и теперь. Много чего теперь уже не так.

gNAlSAybGAc&feature

Vitall
April 19th, 2010, 09:11 AM
Забавная композиция на одном из домов Нижнего Новгорода

http://s56.radikal.ru/i153/0906/4a/87f62914174f.jpg

Одразу настрій підіймає...

Відео з висоти як завжди супер:cheers:

Vitall
April 19th, 2010, 01:32 PM
В центральному парку ім. Горького проводиться якесь спорудження нового стаціонарного атракціону на місці колишніх човників(про це мені повідомили робітники які там працювали):
http://img94.imageshack.us/img94/292/19042010001.jpg
http://img27.imageshack.us/img27/5924/19042010002h.jpg
http://img706.imageshack.us/img706/7959/19042010003.jpg
http://img21.imageshack.us/img21/5897/19042010004.jpg
http://img16.imageshack.us/img16/8140/19042010005.jpg

Vitall
April 19th, 2010, 01:38 PM
Ось довісили назву ТЦ на Папаніна(тепер він "торгівельний Арена цент" - громко:lol:):
http://img153.imageshack.us/img153/8887/19042010012b.jpg

melv
April 19th, 2010, 03:41 PM
А у парку має бути два нових атракціона. Це радує!
Дякую Веталь за фотки! А то я щоразу як їду на роботу то бачу там рух, а роздивитись немає як.

asotUA
April 19th, 2010, 08:28 PM
Зачотне відео! Походу знімали ранком(не багато машин). Зараз напевно такі ранки і близько не побачиш без машин.:)
Також сподобалась невеличка панорамка аеропорта при зниженні. Тих літаків вже нема що були припаркомані там.

V_Power
April 19th, 2010, 09:12 PM
Зачотне відео! Походу знімали ранком(не багато машин). Зараз напевно такі ранки і близько не побачиш без машин.:)
Також сподобалась невеличка панорамка аеропорта при зниженні. Тих літаків вже нема що були припаркомані там.

Скоріше знімали увечері, адже тіні від будинків падають...в східному напрямку...

asotUA
April 20th, 2010, 03:10 AM
ги ну якщо і у вечері то ніяк вже не можна зрівняти з сьогоднішнім черером.
Вітаємооо на форумі, V Power!:cheers:

V_Power
April 20th, 2010, 10:27 AM
дякую)))

melv
April 20th, 2010, 11:06 AM
V_Power, радий вітати! Сподіваюсь на твою активну участь на форумі.
Давно про форум знаєш?

V_Power
April 20th, 2010, 08:05 PM
Сенкс...
Про скайсреперс.ком знаю зо 2 з лишнім роки...
А про цю гілку...
Ну десь через два дні після опублікування ЗД моделей в ГуглЕс...я ввів в пошуковій базі...і знайшов сторінку форума...потім, ще реєструвався зо два дні...і ось уже тут)))

melv
April 21st, 2010, 10:38 AM
Сенкс...
Про скайсреперс.ком знаю зо 2 з лишнім роки...

Ого! А я лиш восени сюди вперше зайшов. Трошки попередивлявся і... пішло поїхало!

V_Power
April 21st, 2010, 07:22 PM
)))

asparagus91
April 21st, 2010, 07:32 PM
Я десь місяці три був спостерігачем

V_Power
April 21st, 2010, 11:17 PM
А я розміщую ЗД будівлі у Вінниці...потихеньку...

asparagus91
April 22nd, 2010, 03:20 PM
^^
Це ти розмістив будинки по Пирогова?))

asparagus91
April 22nd, 2010, 09:42 PM
Пропоную створити гілку по парку Горького, по будівництву атракціонів, а пізніше про реконструкцію парку, яка має розпочатись. Я знаю ще про один бомбезний проект у парку, але це професійна таємниця, яку я не маю права розголошувати.

V_Power
April 22nd, 2010, 09:48 PM
^^
Це ти розмістив будинки по Пирогова?))

Так я... блін вони так повільно їх додають...що просто жах... вже було б пів-Вінниці 0)))

http://sketchup.google.com/3dwarehouse/search?viewer=09633715092997497734&scoring=m

asparagus91
April 22nd, 2010, 09:49 PM
А ти робив моделі Савоя, Преображенського собору, вежі і т д?

V_Power
April 22nd, 2010, 09:55 PM
Ні... Лише...житлові будинки та пару комерційних структур...
Але збираюсь викласти радіо-вежу, що на масиві...незабаром.
Ні то мій друг з Одеси робив...DjDeeeeeen
а я вже оцінку ставив...

Vitall
April 23rd, 2010, 03:58 PM
Пропоную створити гілку по парку Горького, по будівництву атракціонів, а пізніше про реконструкцію парку, яка має розпочатись.

Треба спочатку побачити що там має бути, ні рендеру нічого...:ohno: Ще зарано.

V_Power
April 25th, 2010, 12:30 AM
Комусь цікаво чого немає Вінниці в Гугл Ес???

asparagus91
April 25th, 2010, 09:52 AM
Всіх це дуже цікавить))) Всі обл. центри є, а Вінниці немає... Чому?

V_Power
April 25th, 2010, 10:28 AM
Всіх це дуже цікавить))) Всі обл. центри є, а Вінниці немає... Чому?

НУ тому, що держава залишає за собою дозвіл про заборону розміщення чітких знімків таємних обє*ктів... У Вінниці знаходився штаб РВСН та ВПС України...тому його заборонено знімати...
Немає також аеродрому під Васильковом Київська область, немає штабу РВСН РФ в місті Чехові під Московією...
У Вінниці ж колись стояли балістичні ракети, а паливо зберігається до сих пір у Калинівці, Вінницької області!

Якщо, ви дійсно українець, то приєднуйтесь до http://www.uvo.cv.ua/ Український Віртуальний Опір!

asparagus91
April 25th, 2010, 10:41 AM
Тоді Вінниця ніколи не буде знята...

V_Power
April 25th, 2010, 10:46 AM
Ну ймовірно, що так... там можна відслідковувати, коли знімається Земля в налаштуваннях програми побачити

Vitall
April 25th, 2010, 01:03 PM
Я хотів бі бачити вітку по банку "Хрещатик" - ваші думки по цьому питанню?

Jack Pot
April 25th, 2010, 03:19 PM
Я хотів бі бачити вітку по банку "Хрещатик" - ваші думки по цьому питанню?

Я не думаю что этот проект стоит отдельной ветки...
:ohno:
У меня есть другое предложение. Чтоб любой проект не терялся, то перед заливкой фоток ставить небольшое фото проекта.

asparagus91
April 25th, 2010, 04:55 PM
Я давно так делаю))

V_Power
April 25th, 2010, 08:03 PM
Гей підкажіть де набрати фоток нових будівель на місці колишнього пивзаводу???
Укрсиббанк я вже зро бив...залишилось будинків накреслити)))

asparagus91
April 25th, 2010, 10:11 PM
http://vkontakte.ru/album-8999874_101991957

melv
April 26th, 2010, 10:50 AM
НУ тому, що держава залишає за собою дозвіл про заборону розміщення чітких знімків таємних обє*ктів... У Вінниці знаходився штаб РВСН та ВПС України...тому його заборонено знімати...
Немає також аеродрому під Васильковом Київська область, немає штабу РВСН РФ в місті Чехові під Московією...
У Вінниці ж колись стояли балістичні ракети, а паливо зберігається до сих пір у Калинівці, Вінницької області!

Я так і думав... Блін, то що ж тепер, ми ніколи не побачимо своє місто згори?:ohno:

melv
April 26th, 2010, 12:32 PM
По поводу отдельной ветки для жилищно-офисного комплекса банка "Хрещатик". Чтоб разговор был более предметным, предлагаю еще раз посмотреть на макет. Я изначально был против отдельной ветки, но сейчас присматриваюсь, и кажется, что уже не настолько против. Да, комплекс большой, высотный. Но в Виннице хватает проектов куда масштабнее и интреснее. Тот же ТРЦ Подолье, например (его подаю ниже для сравнения). А ведь его уже начинают строить.

Крещатик
http://cs4280.vkontakte.ru/u13879315/92087331/x_b3939e8f.jpg

ТРЦ Подолье
http://cs1905.vkontakte.ru/u22847289/92087331/x_1e4a825a.jpg

http://cs1905.vkontakte.ru/u22847289/92087331/x_3bdd3466.jpg

Vitall
April 26th, 2010, 04:13 PM
^^ А я за, він мені подобається та ще з нормальним оздобленням на мою думку буде:), але переможе всеодно більшість! Я просто хотів створити гілку по вже будуємому обєкту, а коли скоро почнуть ТЦ "Поділля" по ньому одразу і створимо гілку - нащо нам тоді секцію дали, вже простір є...
Поки 1:1

melv
April 26th, 2010, 04:51 PM
Мені цікаво було б дізнатися думки форумчан з інших міст. Чи виглядає цей комплекс того, щоб він був цікавий не лише вінничанам а й взагалі на форумі. Я вважаю що від цього потрібно відштовхуватись, бо по суті кожне місто тут презентує себе для України.
От наприклад гілки по підземці на площі Гагаріна і реконструкцуія набережної - без питань, вони були потрібні, адже проекти неординарні. Про це можна говорити, подивившись і кількість постів та переглядів.

melv
April 27th, 2010, 01:37 PM
Я згоден на окрему гілку по Хрещатику.
Веталь, з тебе кефір! :)

Vitall
April 27th, 2010, 04:29 PM
:) Тепер апдейтик треба зробити...:cheers:

V_Power
April 27th, 2010, 09:43 PM
:) Тепер апдейтик треба зробити...:cheers:

Може хтось допоможе Вінницю оздобити 3д будинками в Гуглі???

До речі, я за гілку по Хрещатику!!!

asparagus91
April 27th, 2010, 09:45 PM
Може хтось допоможе Вінницю оздобити 3д будинками в Гуглі???

А у якій програмі це треба робити?

asparagus91
April 27th, 2010, 09:55 PM
Ось скріни, як просили:

http://s04.radikal.ru/i177/1004/8f/91a44cd484bc.jpg

http://i044.radikal.ru/1004/fc/4c734329219a.jpg

http://s39.radikal.ru/i084/1004/4e/43b2650291cb.jpg

http://s54.radikal.ru/i146/1004/fe/6246293b4ca8.jpg

http://s002.radikal.ru/i198/1004/6b/877882babeb3.jpg

http://s51.radikal.ru/i131/1004/9a/136aa6e830f3.jpg

V_Power
April 27th, 2010, 10:31 PM
А у якій програмі це треба робити?

Google Sketch Up...
я зробив усі панельні 9и та 10и поверхівки міста...+ зараз корчую по Пирогова сталінки...залишилось, ще 4 типи будинків... два уже є...
А, ще зробив два казино в Атлантік Сіті у США, але їх поки не додали....
Слов*янку відхилили...там свої проблеми!
Книжку - не можуть завантажити...вона в них глючить...я тиждень робив ту кляту книжку з плеядою!!!

Після сталінок додам...хрущовки - панельні 5 поверхівки....
Хтось може цегляні білі 9и поверхівки будувати??? Програма дуже легка...

http://cs407.vkontakte.ru/u18089717/98477401/x_dbe54fdc.jpg

V_Power
April 27th, 2010, 10:39 PM
http://cs407.vkontakte.ru/u18089717/98477401/x_5a350743.jpg

http://cs407.vkontakte.ru/u18089717/98477401/x_6f3a7d43.jpg

Ця модель важить 150 Мб

http://cs407.vkontakte.ru/u18089717/98477401/x_2c9147d7.jpg

melv
April 28th, 2010, 11:46 AM
Дивлюсь, багато міст так активно узялись за банери. Блін, і нам треба не відставати. Тільки техніки немає хорошої під руками, щоб зробити хороші фотки. Можна, щоправда, поколупатись з того що вже маємо. Ні в кого немає бажання зайнятись? бо у мене не вистачає часу.

Jack Pot
April 28th, 2010, 11:57 AM
Дивлюсь, багато міст так активно узялись за банери. Блін, і нам треба не відставати. Тільки техніки немає хорошої під руками, щоб зробити хороші фотки. Можна, щоправда, поколупатись з того що вже маємо. Ні в кого немає бажання зайнятись? бо у мене не вистачає часу.

Такое подойдет? )))))))))))))
http://s49.radikal.ru/i124/1004/7f/44794951db06t.jpg (http://radikal.ru/F/s49.radikal.ru/i124/1004/7f/44794951db06.jpg.html)

melv
April 28th, 2010, 12:31 PM
Нет, не думаю.
Серый, поищи в скайлайнах и фотогаллерее. А я сейчас подымусь наверх Книжки парочку свежих сделаю. Уже с распустившимися деревьями.

И еще. То делаем ветку по Хрещатику? У меня сейчас есть возможность сделать фото по строительству то мог бы сразу и создать.

Jack Pot
April 28th, 2010, 12:35 PM
Нет, не думаю.
Серый, поищи в скайлайнах и фотогаллерее. А я сейчас подымусь наверх Книжки парочку свежих сделаю. Уже с распустившимися деревьями

Да найти-то фоты можно, только кто сделает это? знание фотожопа нужно...

Jack Pot
April 28th, 2010, 12:36 PM
И еще. То делаем ветку по Хрещатику? У меня сейчас есть возможность сделать фото по строительству то мог бы сразу и создать.

Дело ваше... Я голосовал против и мнения пока не поменял... :)

Vitall
April 29th, 2010, 03:05 PM
^^Братва пасиба за скріни...:cheers:

P.S. Веталь створюй, бя я створю:). 3-є проти одного...

Vitall
April 29th, 2010, 03:07 PM
Ніразу не знайомі :lol:
http://img156.imageshack.us/i/27042010007.jpg

melv
April 29th, 2010, 04:18 PM
Вот что получается, когда у тебя есть голова и хороший фотик.

http://2photo.ru/ru/post/17782

asparagus91
April 29th, 2010, 05:51 PM
Якщо створили гілку по Хрещатику, давайте гілку і по пивзаводу, там об"єм будівлі більше, це не менш грандіозне будівництво і будуватиметься ще довго, потім цю гілку віддамо Меблевому

melv
April 30th, 2010, 10:54 AM
Давай пока почекаємо трохи. я б хотів коли почнеться активне будівництво бо зараз немає сенсу

Vitall
April 30th, 2010, 04:44 PM
^^+1 Благодарчик братва за 3D моделі - дуже корисну справу робите...

asparagus91
April 30th, 2010, 10:08 PM
Вінниця - єдиний обласний центр, який не сфотканий та буде єдиним, що має повну 3Д модель міста в Гуглі)))

asparagus91
April 30th, 2010, 11:01 PM
Ось це відфотошопити, такий банер вийде)))

Фото Melva
http://img109.imageshack.us/img109/3890/img9898w.jpg

asotUA
May 1st, 2010, 05:38 AM
Мелну звичайно респект! Але попереджую, перший комент заробимо від закордонних це СОВОК!:) Може панораму центру зробити у вечорі і зафотошопити? Не завжди обовязково щоб був скайлайн, ви ж самі бачите які тут викладают банери кожен день.

Vitall
May 1st, 2010, 12:25 PM
^^Я за те щоб зробити панорамне фото з книжки.

V_Power
May 1st, 2010, 02:46 PM
Вінниця - єдиний обласний центр, який не сфотканий та буде єдиним, що має повну 3Д модель міста в Гуглі)))

На сьогоднішнє число у Вінниці 28 моїх об'єктів та на черзі, ще 30...
пізніше додам іще 25...+на масиві будинків 15...
ах забув про верхню Слов'янку...

Десь через тиждень візьмусь за всі високі будівлі міста!

asparagus91
May 1st, 2010, 03:11 PM
Я скачав це СкетчАп, але розібратись з ним не можу..

V_Power
May 1st, 2010, 03:23 PM
Що саме тобі не зрозуміло???

Ти кацапську версію хоч скачав? Тому що англ дуже повільна...

V_Power
May 1st, 2010, 03:25 PM
http://commondatastorage.googleapis.com/static.panoramio.com/photos/original/1167424.jpg

http://commondatastorage.googleapis.com/static.panoramio.com/photos/original/6264533.jpg

asparagus91
May 1st, 2010, 03:39 PM
Так, російська версія. Там якийсь чувачок стоїть та вісі координат і все))

П С Фото - жесть)))

asparagus91
May 2nd, 2010, 06:22 PM
Активность посетителей винницких веток:

20,04 49061
21,04 49355 294
22,04 49651 296
23,04 49922 271
24,04 50139 217
25,04 50365 226
26,04 50601 236
27,04 50886 285
28,04 51244 358
29,04 51545 301
30,04 51783 238
1,05 51985 202

**RS**
May 2nd, 2010, 06:39 PM
^^а что значат последние цифры?

**RS**
May 2nd, 2010, 06:48 PM
Ось це відфотошопити, такий банер вийде)))
Фото Melva

Панорама хороша,но не для баннера. Она кажется полностью выполнена в 2 тонах -темно-сером и желтом.
http://img256.imageshack.us/img256/3890/img9898w.jpg (http://img256.imageshack.us/i/img9898w.jpg/)

Было бы неплохо действительно сфотографировать какую-нибудь улицу.

asparagus91
May 2nd, 2010, 06:52 PM
^^а что значат последние цифры?

1-го мая сумма просмотров по всем веткам достигла 51985, из них 202 на протяжении последних суток

asparagus91
May 2nd, 2010, 06:53 PM
Было бы неплохо действительно сфотографировать какую-нибудь улицу.

ОК, сделаем) Есть пару мыслей насчет улиц и панорам)))

**RS**
May 2nd, 2010, 07:15 PM
1-го мая сумма просмотров по всем веткам достигла 51985, из них 202 на протяжении последних суток

Ясно,спс:)
PS с галереей считали?

asparagus91
May 2nd, 2010, 10:27 PM
PS с галереей считали?

Нет, галерея не учитывается

**RS**
May 3rd, 2010, 12:01 PM
Ну молодцы! :okay: А мы пока от вас отстаем - 30256 просмотров. (Хотя ели считать с международной секцией,тогда опережаем - 84962) :)

Vitall
May 3rd, 2010, 02:16 PM
^^ Ну якщо дати Севасу окрему секцію, то як мінімум він нас догонить:).

V_Power
May 3rd, 2010, 10:18 PM
Я скачав це СкетчАп, але розібратись з ним не можу..

ну видали цього чувачка....а потім малюй площину наприклад форму під'їзду....

ось прошу в групу для модельєрів

http://vkontakte.ru/club3193770

melv
May 4th, 2010, 10:01 AM
З приводу банера. Десь найближчим часом планую зробити панорамний знімок на Козицького. Вечірній.

melv
May 4th, 2010, 12:19 PM
А так вінничани підтримують рідне місто у футболі (точніше, навколофутболі). Виїзд в Хмель. Хлопці молодці. Шкода, що Нива програла. Тепер нам 1 ліга не світитиь, мабуть. А чого можна сподіватися, як у нас вся команда не з вінничан, а киян, яким по суті пох.. на наш патріотизм. А плюс керівництво клубу у нас, мяко кажучи, неадекватне.

http://nvfc.at.ua/news/podilske_derbi_on_tour/2010-05-02-53

http://nvfc.at.ua/_nw/0/s25888126.jpg

На стадіоні був ненав`язливий натяк хмельничанам ху із ху. Шоб не цейго:))))

Vitall
May 4th, 2010, 01:50 PM
З приводу банера. Десь найближчим часом планую зробити панорамний знімок на Козицького. Вечірній.

Ось нормальні банери є
Книжка
http://img205.imageshack.us/img205/4750/xee9a4b95.jpg
В далені центральний парк м. Вінниці(ім. Горкого)
http://img340.imageshack.us/img340/7182/xe76f7e51.jpg
Та сама панорама у день
http://img231.imageshack.us/img231/4390/x3dc6e222.jpg

melv
May 4th, 2010, 02:17 PM
По моєму не прокатит. По перше, там лейба Зорія Файна, по друге - розмір фотки малий.

asparagus91
May 4th, 2010, 04:55 PM
Ні, жодна не прокатить, потрібна панорама, а там скайлайнів немає нормальних. Із Книжкою задумка непогана, але крім Книжки, нажаль, нічого не видно...

asparagus91
May 4th, 2010, 09:31 PM
Хлопці, ріст відвідувань - 70%. Так тримати!!!

Vitall
May 5th, 2010, 07:56 AM
Щодо рендеру у парку, вони як завжди під кінець будівництва тільки виставляють рендер - ітак рендер будівництва 4-х атракціонів та американських гірок від відчизняного заводу "Аналог":
http://img706.imageshack.us/img706/1868/01052010g.jpg
Доречі одні з цих атракціонів вже були і є біля стадіону...

melv
May 5th, 2010, 05:42 PM
А Фериде-Плаза в рейтинге строений пока имеет неплохой балл. В среднем чуть больше 8. Это приятно.

asparagus91
May 5th, 2010, 06:40 PM
Ну хлопцы дали жару, за сегодня уже 431 просмотр при том, что еще 3 часа до снятия данных))

melv
May 5th, 2010, 06:56 PM
роооо

V_Power
May 5th, 2010, 07:43 PM
Ну хлопцы дали жару, за сегодня уже 431 просмотр при том, что еще 3 часа до снятия данных))

Де це ти все читаєш...про що йде мова дайте посилання...

melv
May 5th, 2010, 07:46 PM
Справа від гілки є дані про кількість постів у даній гілці і кількість переглядів. Так і підраховує. Ми вирішили промоніторити кількість переглядів.

asotUA
May 5th, 2010, 09:06 PM
от тільки курви не відписують блін!!))

asparagus91
May 5th, 2010, 09:36 PM
А еще спрашиваете, как скачки получаются)))

http://s58.radikal.ru/i162/1005/68/67ac1a74b8c8.jpg

melv
May 6th, 2010, 08:50 AM
Ого, круто ты к делу подошел. И график с кривой:okay:

Vitall
May 6th, 2010, 05:29 PM
Хто за щоб створити гілку по ТЦ "Поділля". Сьогодні проходив вже заливають перші елементи фундаменту. Говорив з охоронником - каже, що саме цей проект і скоро піде конкретна робота...
Я за:).

asparagus91
May 6th, 2010, 05:35 PM
Якщо так, то я теж за)))

V_Power
May 7th, 2010, 12:32 PM
Добрий вечір...допоможіть знайти якийсь форум про совкові АЕС де описують розміри реакторних будівель, та маш. залів...
http://commondatastorage.googleapis.com/static.panoramio.com/photos/original/35155746.jpg

V_Power
May 7th, 2010, 07:19 PM
ЗА!

V_Power
May 7th, 2010, 07:33 PM
Добрий вечір...допоможіть знайти якийсь форум про совкові АЕС де описують розміри реакторних будівель, та маш. залів...
http://commondatastorage.googleapis.com/static.panoramio.com/photos/original/35155746.jpg

Vitall
May 7th, 2010, 09:18 PM
^^ Це до аспарагуса. А на що це тобі - будеш у 3Д моделях проетувати?

melv
May 7th, 2010, 09:26 PM
Ну що, починаємо гілку по ТРЦ? Я вже єсть!

asparagus91
May 7th, 2010, 09:27 PM
Матеріали для гілки вже готуються))

Lozover1
May 7th, 2010, 09:40 PM
А яку кількість гілок взагалі ми можемо створити??? Як на мене я б по пивзаводу створив гілку, ну і по Плеханова, хоча дійсно треба знати чи саме то там будують!!)

Vitall
May 7th, 2010, 09:44 PM
^^Поки ще можемо дві гілки створити, а далі буде видно...
Ну і пивзавод 3-тя.:)

melv
May 7th, 2010, 09:45 PM
Гілок може бути море (глянь, як у інших міст, що мають свій форум). Але мені здається треба помаленьку, не спішити. Гілки давати тільки тому, що справді цінне.

melv
May 7th, 2010, 09:46 PM
^^Поки ще можемо дві гілки створити, а далі буде видно...
Ну і пивзавод 3-тя.:)

Це яка друга?

melv
May 7th, 2010, 09:54 PM
В мене таке враження, що над нашим підфорумом добряче хтось попрацював. Придивіться до назв гілок. На багатьох вказані поверховість, дати закінчення.
До речі, здається є й помилка. Поділля мають завершувати у 2013-му.
Тим не менш, дякую тому, хто це зробив! :)

V_Power
May 7th, 2010, 09:58 PM
Годину назад додали нові 3D моделі у Google Earth™ місто Вінниця...

Vitall
May 7th, 2010, 10:02 PM
Це яка друга?

ТЦ"Поділля", Плеханова, Пивзавод на сьогодні...

V_Power
May 7th, 2010, 10:03 PM
^^ Це до аспарагуса. А на що це тобі - будеш у 3Д моделях проетувати?

Я уже зробив, але потрібні декотрі деталі...
це залишилось зробити екстер'єр)))

V_Power
May 7th, 2010, 10:04 PM
ніхто не бачить фото???
http://uaimages.com/images/99372111111.JPG (http://uaimages.com)

melv
May 7th, 2010, 10:05 PM
Годину назад додали)))

А вулиці там промалювати можна чи лиш будівлі?

melv
May 7th, 2010, 10:07 PM
ТЦ"Поділля", Плеханова, Пивзавод на сьогодні...

З останніми двома, думаю, треба почекати. Ну нічого там показувати. Щодо Плеханова дійсно треба переконатись, що буде саме те, що на макеті.
А на пивзаводі взагалі не ясно. На мою думку та 18-ка нехай і буде найвищою в місті, але не надто презентабельна. Принаймні, сужу з того, що зараз уже є. Може другий будинок буде цікавіший. Хіба що так...

melv
May 7th, 2010, 10:08 PM
ніхто не бачить фото???
http://uaimages.com/thumbs/99372111111.JPG

На форумі його не видно. Я відкривав по посиланню на нього через окреме вікно.

О, тепер вже видно.

V_Power
May 7th, 2010, 10:11 PM
На форумі його не видно. Я відкривав по посиланню на нього через окреме вікно.

Я уже виправив))) Можна дивитись прямо на сторінці

V_Power
May 7th, 2010, 10:13 PM
А вулиці там промалювати можна чи лиш будівлі?

Можна але, воно не варте і не факт, що його одобрять адміни...

P.S. Наступна черга Чорнобиль і будинки навколо Сільпо на Вишенці

melv
May 7th, 2010, 10:13 PM
V_Power, давно цим ділом захоплюєшся?

V_Power
May 7th, 2010, 10:22 PM
Ну...десь з січня...я почав тренуватись...збудував модель, але вона важила 150Мб...грузиться хвилин 6 на компі

а щоб завантажити модель має бути ну щось не більше 10Мб...

і потоім познайомився з челом з Одеси він мені розтлумачив...от я їх і будую...
це дуже легко пару годин і гола 3Д модель готова...залишаеться підшукати фото і накладати на голі стіни)))

melv
May 7th, 2010, 10:23 PM
Ти, здається, писав, що готуєте готель "Україна"? Це так?

Vitall
May 7th, 2010, 10:24 PM
Риспект V_Power-у. Я вражений всіма твоїми роботами - це круть...:cheers:

V_Power
May 7th, 2010, 10:25 PM
Вже збудований...зараз зроблю скрін...

http://uaimages.com/images/23251722222.JPG (http://uaimages.com)

а ось модель ЗаЕС

http://uaimages.com/images/45901611111.JPG (http://uaimages.com)

asparagus91
May 7th, 2010, 10:36 PM
Супер, зайшов в Google Earth та офигів, там вже цілі мікрорайони вимальовуються, супер, респект))

V_Power
May 7th, 2010, 10:36 PM
Риспект V_Power-у. Я вражений всіма твоїми роботами - це круть...:cheers:

Сенкс...я думаю це лише початок...

Зараз в Тбілісі потихеньку розміщую свої моделі...всякі сучасні готелі...такі як Радіссон, Аджара....

а також ось це =>>>

http://commondatastorage.googleapis.com/static.panoramio.com/photos/original/18143487.jpg

Супер, зайшов в Google Earth та офигів, там вже цілі мікрорайони вимальовуються, супер, респект))

Сухай а де можна знайти форум...на якому обговорюються реакторні блоки типу ВВЕР-1000 ???

Vitall
May 7th, 2010, 10:45 PM
^^Хитромудра будівля:lol:.

melv
May 7th, 2010, 10:46 PM
Вже збудований...зараз зроблю скрін...

Ми мабуть не зрозуміли одне одного :) Я чомусь думав про наш готель "Україна". (Савой).

asparagus91
May 7th, 2010, 10:51 PM
Сухай а де можна знайти форум...на якому обговорюються реакторні блоки типу ВВЕР-1000 ???

Я навіть не знаю, що це за реакторні блоки

V_Power
May 7th, 2010, 10:55 PM
))) так не порозумілись...
Так будівля незвичайна, хоча збудована при совку....
також доволі цікавим є ось цей готель-санаторій *Дружба* між Ялтою та ластівчиним гніздом

http://commondatastorage.googleapis.com/static.panoramio.com/photos/original/21800360.jpg

melv
May 7th, 2010, 10:56 PM
^^:eek2:

asparagus91
May 7th, 2010, 10:57 PM
V_Power, а це моделюється прямо на карті?

V_Power
May 7th, 2010, 10:58 PM
Я навіть не знаю, що це за реакторні блоки

Це водо-водневі енергетичні реактори...є ще РБМК-1000 (Канальний реактор великої потужності) такий йобнув у Чорнобилі...

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%BE%D0%B4%D0%BE-%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D1%8F%D0%BD%D0%BE%D0%B9_%D1%8D%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D1%80%D0%B5%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80

@ melv так літаюча тарілка)))

@ asparagus91 спочатку будується у програмі, а потім запускаєш Google Earth і суміщуєш скрін шару землі з цим будинком...виставляш по плошині та напрямку...підписуєш...і завантажуєш в сам Гугл Ес... але перед цим потрібно створити гугл акаунт...який потім пропонує об'єднати акаунти з 3Д моделями...Панораміо(викладати фотки в Гуглі) Фейсбук і Ютуб....

Пізніше вони схвалюються адмінами і розміщуються...або забраковуються і на доопрацюання...(якщо будинок висить над землею або погано розфарбований)

ось доречі фотка ЗАЕС http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2c/Kernkraftwerk_Saporischschja.JPG

На передньому плані 2 градирні та 6 блоків ЗАЕС - найбільшої АЕС в Европі та одною з 3ьох у світі...
На задньому плані дві димові труби Енергодарської ТЕС...

melv
May 8th, 2010, 12:52 AM
http://vmr.gov.ua/news.aspx?langID=1&newsID=7234&pageID=6666&isSiteNews=1

Vitall
May 8th, 2010, 09:00 AM
^^ Дивно, а раніше казали,що на громадських слуханнях може бути присутній будь-хто...
У громадських слуханнях можуть брати участь:

- повнолітні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розробляється документація, або на суміжній з нею;

- юридичні особи, приміщення яких розташовані на території, щодо якої розробляється документація, в особі їх повноважних представників;

- власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розробляється документація, та на суміжній з нею;

- представники громадських організацій, органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;

- замовники та розробники документації;

- посадові особи Вінницької міської ради та її виконавчих органів;

- народні депутати України, депутати Вінницької обласної та Вінницької міської рад.

Для посвідчення особи, просимо мати з собою паспорт та/або документ, який підтверджує право власності на належне Вам майно.

melv
May 8th, 2010, 09:05 AM
:? п.О.К.у.Й

asparagus91
May 8th, 2010, 10:35 AM
Таинственный монстр, сосущий кровь домашних животных, дал о себе знать в Винницкой области

На днях таинственный монстр, сосущий кровь домашних животных, дал о себе знать в Винницкой области. На этот раз он напал на человека!

Максим Годонюк (20 лет) из села Глинянцы стал третьей жертвой чупакабры (первые две были в Ривненской области).

http://www.myvin.com.ua/content/user_files/Image/2010news/05/2010_05_06_v5b.jpg

«Раньше я в такие ужасы не верил!»

Вечером Максим на велосипеде возвращался из соседнего села, где работает, домой.

– Возле кладбища я услышал, как с кем-то грызется собака, а еще две воют. Проезжаю ворота кладбища – вдруг какой-то порыв ветра, как будто что-то прыгнуло, и на меня сзади кто-то кладет лапу и тянется к шее! – вспоминает Максим. Он уверен, что спас его свет от появившейся невдалеке машины. – Зверюка испугалась фар и отстала от моей шеи.

Глубокие раны обработала мама

Добравшись до дома, парень еще долго трясся от страха. Мама обработала глубокие царапины на его голове зеленкой, на следующий день врачи назначили лечение от укуса неизвестного животного.

– Раньше я никогда ничего не боялся и в подобное не верил. Но теперь по той дороге езжу только днем, – признается пострадавший.

В селе боятся за детей

Происшествие потрясло все село. Сторож детского садика Борис говорит:

– Недавно ночью я увидел какое-то существо! На двух ногах, шерсть полосатая, голова огромная! Оно быстро начало убегать, топало, как конь!

Детский садик находится недалеко от кладбища, и люди считают, что чупакабра живет именно там. Но ловить ее пока никто не решается.

220 вольт против чудища

А вот на Ривненщине, где чупакабра зверствовала в марте и апреле, наоборот: в селах Пятигоры и Глинск местные жители расставляют на нее самодельные ловушки! Среди прочих поймать таинственного обидчика решил Петр Вернюк из села Ильпинь Здолбуновского района. Сарай, в котором живут кролики, он оградил оголенной проволокой и подключил 220 вольт! Какой бы сильной ни была чупакабра, но 220 вольт ей не выдержать, был уверен Петр.

Ловушка убила собаку

На днях в эту западню и правда попал зверь, но не дикий – током убило овчарку.

– Но я не верю, что это пес натворил таких бед. Тем более что на днях неизвестное животное убило десятки кроликов в хозяйствах троих пенсионеров в селе Заря, – говорит Василий Тельник, глава Здолбуновского районного общества охотников.

http://www.myvin.com.ua/ua/news/news_vin/zmi/5527.html

melv
May 8th, 2010, 10:59 AM
Хлопець окуєнно дьорнув самогону от йому й померещилось Чупакабра. бля, задовбали з цією темою

V_Power
May 8th, 2010, 01:44 PM
Хлопець окуєнно дьорнув самогону от йому й померещилось Чупакабра. бля, задовбали з цією темою

Ага а потім, ще до когось доіпався і отримав по пи*даку...а щоб з'їхати придумав байку!!!

asotUA
May 8th, 2010, 07:41 PM
Хахахааа...я приєнуюсь до ваших коментів щодо статті))))):lol:

asparagus91
May 8th, 2010, 07:44 PM
Або ще варіант: Цей чувак садомазо і він це скриває)))

asparagus91
May 8th, 2010, 10:04 PM
И как вам такое?

http://s001.radikal.ru/i193/1005/81/a17f113cb590.jpg

asotUA
May 9th, 2010, 06:55 AM
Я не зовсім доганяю твій граф:lol: але розумію що понязано з тим наскільки часто сюди заходять. Бумаю як побачють баннер то ще більше зайдуть)))

melv
May 9th, 2010, 11:02 AM
http://i025.radikal.ru/0803/81/dad151e448ff.jpg

Lozover1
May 9th, 2010, 11:39 AM
З приводу банера. Мені пригадується один знімок який у нас здаеться і на білбордах у вінниці висів...це там була панорама соборної ввечері у районі готелю України, як ніби трошки з висоти заснято...там досить яскраве освітлення....плюс якраз вписались гарні архітектурні споруди плюс ще башня проглядалась......питання, де найти те фото...там було ще написано на білборді здаеться "зі святом, рідне місто" чи щось таке..весів це щит на паркані на реконструкціїї універмагу...дуже гарний банер був би...може в когось завалялось це фото...

melv
May 9th, 2010, 11:41 AM
вечірня?

melv
May 9th, 2010, 11:44 AM
тіпа цього?

http://img687.imageshack.us/img687/3258/xba998cd5.jpg

Lozover1
May 9th, 2010, 11:47 AM
тіпа цього?

так тіпа цього!! але поперше фото вечрінє і там все досить яскраво світилось, по друге мені здається, що ніби було там відфоткано трішечки нижче....хоча фіг його...

Lozover1
May 9th, 2010, 11:49 AM
так, трішки нижче було, бо ще саму дорогу, тобто соборну було видно....кажись..

Lozover1
May 9th, 2010, 11:55 AM
http://www.fine.com.ua/images/news/full/97.jpg

Lozover1
May 9th, 2010, 11:57 AM
Ось таке щось найшов у себе на компі...непогано, але розмір замалий......

melv
May 9th, 2010, 12:01 PM
Я колись теж звідти знімав.
http://cs212.vkontakte.ru/u13879315/67718703/x_39dd3f18.jpg

але на банер все одно не годиться. зараз шарю по компу, піднімаю свої архіви. може щось і є.

Lozover1
May 9th, 2010, 12:05 PM
Я колись теж звідти знімав.
http://cs212.vkontakte.ru/u13879315/67718703/x_39dd3f18.jpg

але на банер все одно не годиться. зараз шарю по компу, піднімаю свої архіви. може щось і є.

ага, піднімай) треба ту собрну вечірню.....буде як мінімум не гірше. ніж банер франика...!!!

Lozover1
May 9th, 2010, 12:22 PM
http://cs9545.vkontakte.ru/u24794164/22247409/x_c1aec43d.jpg

Мені ось це подобаеться!! чим не банер???

Lozover1
May 9th, 2010, 12:23 PM
Ну що, які ідеї ще в кого?? вважаю треба нам банер палюбасу!!!

melv
May 9th, 2010, 01:06 PM
А як ти зробиш з тої фотки банер?

Lozover1
May 9th, 2010, 01:15 PM
А як ти зробиш з тої фотки банер?

а що саме ти маеш на увазі?? стиснути до формату тих банерів - тобто прямокутника?? ну так це без проблем... чи там може є якісь певні правила, яких треба дотриматись??

Lozover1
May 9th, 2010, 01:20 PM
ага... ..уй там....занадто вже вона вузька ця фотка....

melv
May 9th, 2010, 07:44 PM
http://viewpoint.vn.ua/blog/img4post/11_04_2010_2.jpg

asparagus91
May 9th, 2010, 07:46 PM
^^
Жорсть!!!

melv
May 9th, 2010, 08:21 PM
3D city model of Vinnitsa

nBZKmfzSS_U

-H3ilBTPKkM

w00uIaQwSCw

Схоже, що робили наші Геосистеми.

asparagus91
May 9th, 2010, 08:34 PM
^^
:banana::eek2::applause::fiddle::banana2::righton::horse::tiasd::carrot::pepper::dance2::lock::dance::cucumber:

ОТКУДА ЭТО? ГДЕ ЭТО МОЖНО ПОСМОТРЕТЬ????????????

melv
May 9th, 2010, 08:46 PM
Могу только сказать, что это можно посмотреть на ютубе ;)
ссілку на это я нашел на винницком форуме
http://forum.vn.ua/showthread.php?t=19808&page=7

asotUA
May 9th, 2010, 08:58 PM
тіпа цього?

так, цей суперово виглядав би!) Тільки з Держ. Адмін треба буде знімати не з даха а десь з 7-8-го поверха щоб і вулицю з траспортом видно було і треба зшивати панораму, щоб вона жирша була ніж ми тут бачино а не просто сфотками. Ми ж хочемо показати нашу архітектуру а не просто 2-3 будівлі по бокам і Башта там у кінці. Ось тільки проблема, як попасти у Держ. Адмін так пізно щоб зробити цей знімок у вечорі?? Melv ти у нас репортер, і думаю з хабаром пропустять полюбе:lol:))

melv
May 9th, 2010, 09:16 PM
думаю з хабаром пропустять полюбе:lol:))

Та можна й без хабаря :) Справа в фотоапараті, часі і бажанні.

Vitall
May 9th, 2010, 10:59 PM
Скоро можна буде створювати нову гілку по будівництву однієї з найбільших кондитерських фабри "Рошену". Вже почато будівництво - до кінця цього року мають здати коробку...:banana:

melv
May 9th, 2010, 11:03 PM
Рендер в студію ;)

Vitall
May 9th, 2010, 11:12 PM
Рендер в студію ;)

Рендеру поки не бачив.:popcorn:

asotUA
May 10th, 2010, 09:39 AM
Фак, сьогодні захожу і бачю банер Львова, ну ми просто повинні бути наступними!!! Спочатку Франік, потім Львів вроді і ми там повинні бути))
Предлагаю так:
1. Ту про яку я казав у попередньому пості але робити в вечорі.
2. Якусь панораму Соборної як Ігор виложив, тільки теж бажано у ночі))
3. Скайлайн КОММІБЛОКІВ!..ладно, я пожартував щодо цього варіанту:lol::lol:

Якщо щось не так то завжди можна зафотошопити.:)

melv
May 10th, 2010, 09:55 AM
немає чим :ohno: Був би під руками нормальний фотоапарат, банер вже був би ще місяць тому. А тим що є, банер не зробиш, як не сподівайся.

То можна. Професійний (чи напівпрофесійний, не памятаю) але це треба час на це.

asotUA
May 10th, 2010, 10:46 AM
тож кажу що зафотошопим по Вінницьки)) А позичіти у когось фотім можна?

V_Power
May 10th, 2010, 11:37 AM
^^
Жорсть!!!

Розклеює мужик з бабою, за те що Мокін замовив в нього книги, а потім відмовився... і дядько залишився в лохах...

V_Power
May 10th, 2010, 11:39 AM
3D city model of Vinnitsa

nBZKmfzSS_U

-H3ilBTPKkM

w00uIaQwSCw

Схоже, що робили наші Геосистеми.

Круто... а де вони карту узяли???

V_Power
May 10th, 2010, 12:06 PM

Тобі мильниця треба чи лінза??? Бо в мене мильниця 5мп...

asparagus91
May 10th, 2010, 02:36 PM
Давайте створимо гілку "Банер для Вінниці", як це роблять інші міста

melv
May 10th, 2010, 02:46 PM

воно то можна. є в кого позичати. але на це треба час. там крутий фотік.

melv
May 10th, 2010, 02:48 PM
Давайте створимо гілку "Банер для Вінниці", як це роблять інші міста

Ну то можна, мабуть. але пока там нема шо показувать.

Vitall
May 10th, 2010, 02:51 PM
Я проти в любому випадку, для цього в нас є "Курилка" - така собі універсальна штука в яку можна кидати любі обговорення...:)

melv
May 10th, 2010, 02:54 PM
^^+1

Vitall
May 10th, 2010, 02:58 PM
Вже починають облицювання на пл. Гагаріна - по словам зняйомого андрюхи там буде мрамор, мрамор, і ще раз мрамор...:cheers:
До дня міста планують відкрити саму площу і підземний паркінг, а все інше по мірі появи коштів.

melv
May 10th, 2010, 02:59 PM
О.К.У.Є.Т.Ь! Я сьогодені теж їхав, бачив як вони обліплювали чимось стіни. але то ще не мармур.

Де фотки?

melv
May 10th, 2010, 03:02 PM
До речі, ти впевнений, що буде само МРАМОР? То скоріше буде гранітна плита. Бо мрамором то дуже жирно.

Vitall
May 10th, 2010, 03:12 PM
^^ Я теж бачив, що поки тіки вони кладуть щось тіпа гідроізоляції.
Так з його слів так здається і було...(ну як мінімум граніт 100%).

asparagus91
May 10th, 2010, 03:17 PM
До речі, ти впевнений, що буде само МРАМОР? То скоріше буде гранітна плита. Бо мрамором то дуже жирно.

Якби це був мармур, то вартість облицювання перевищила б вартість бетонної конструкції...

Vitall
May 10th, 2010, 03:20 PM
Якби це був мармур, то вартість облицювання перевищила б вартість бетонної конструкції...

Він так і казав, що зведена бетонна коробка це 30% вартості усього проекту...:)

asparagus91
May 10th, 2010, 03:25 PM
Правильно, поперду ще можтаж обладнання, одна система вентиляції чого буде варта, ще попереду реконструкція самого універмагу, встановлення фонтану, який не з дешевих, впорядкування трамвайної зупинки і т д...

melv
May 10th, 2010, 03:29 PM
знову поплутали гілки))) А гілка Реконструкція пл. Гагаріна і підземний ТЦ (http://http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1031273&page=13/) для чого?

Vitall
May 10th, 2010, 03:35 PM
^^+1

melv
May 10th, 2010, 04:40 PM
Сьогодні по радіо чув таку рекламу: "...магазин Детройт. запчастини до Мерседес, БМВ, Опель". Нічого не здається дивним? ;)

asparagus91
May 10th, 2010, 04:49 PM
Магазин, названий американським містом продає запчастини до німецьких авто)))

V_Power
May 10th, 2010, 04:49 PM
Сьогодні по радіо чув таку рекламу: "...магазин Детройт. запчастини до Мерседес, БМВ, Опель". Нічого не здається дивним? ;)

Те що місто виробник - США ніфіга не співпадає, а марки авто німецькі:bash:

asparagus91
May 10th, 2010, 09:42 PM
Незважаючи на нашу невелику активність, сьогодні зафіксовано 585 переглядів)))