View Full Version : Rate Our Architecture (RoA): Guidelines

JloKyM
May 13th, 2010, 05:15 PM
Още при създаването си този раздел на българския форум имаше за идея и направата на анкети за оценка на сградите в България. Съжалявам, че чак сега се заемам с това, но се надявам да ви хареса.

Насоки за анкети тип "Rate Our Architecture"
1. Заглавие на анкетата (пример)
Rate Our Architecture: Name | Location | Height | Floors

2. Възможностите за отговор в анкетата са от 1 до 10, където 1 е "много негативно мнение за сградата", а 10 е "перфектна сграда"

3. В първото мнение е препоръчително да сложите минимум 5 снимки на сградата от различни ъгли

Ако имате въпроси...пишете тук :)

spatrandeho
May 13th, 2010, 05:54 PM
Някой който е от Пловдив може ли да направи за Royal City в Пловдив.На мен този проект много ми харесва, но не открих кой знае колко инфо или снимки из старите теми за града.Иначе Локуме браво за инициативата определено ще раздвижи архитектурната секция.

spatrandeho
May 14th, 2010, 02:55 PM
Аз си мислех да прехвърлим дискусиите за всички завършени обекти тук като се заключат тези които са по другите секции.Така ще се разпредели потока от потребители по равномерно.И реално ще се обсъжда архитектурата им след като обектите са били завършени.Идеята иска по детайлно разглеждане, ако на някой му се струва, че е добра, ако не здраве да е....