Reficul
June 14th, 2010, 05:06 PM
BUDAPEST Megújul a Nagyvásárcsarnok mögötti Csarnok tér is
http://ingatlan.net/magazin/2010/06/megujul-a-csarnok-ter-es-kornyeke/
http://ingatlan.net/magazin/2010/06/megujul-a-csarnok-ter-es-kornyeke/
|
View Full Version : Budapest - Csarnok tér és Egyetem Liget Reficul June 14th, 2010, 05:06 PM BUDAPEST Megújul a Nagyvásárcsarnok mögötti Csarnok tér is http://ingatlan.net/magazin/2010/06/megujul-a-csarnok-ter-es-kornyeke/ Vikusz June 14th, 2010, 10:33 PM BUDAPEST Megújul a Nagyvásárcsarnok mögötti Csarnok tér is http://ingatlan.net/magazin/2010/06/megujul-a-csarnok-ter-es-kornyeke/ Elhiszem hogy lelkes vagy, de nem kell külön topikot csinálni neki, annyira nem nagy szabású átalakítás. A másik pedig hogy bőven elég egy helyre posztolni :) De nem probléma,hogy lelkes voltál. Bikes June 14th, 2010, 11:20 PM Nem lelkes, hanem fizetik. Vikusz June 14th, 2010, 11:32 PM Nem lelkes, hanem fizetik. Jé, tényleg! Ingatlan.net ;) tersyxus June 14th, 2010, 11:55 PM Jaja. Egész jól lehet javítani az oldalad PageRank-jét ha egy magas PageRank-ű fórumba benyomsz egy rakás saját oldaladra mutató hivatkozást. Egyes helyeken ezt tiltják is. Egyelőre tételezzük fel, hogy jó szándékú a user. EDIT: Pontosítok. Visszanéztem Reficul hozzászólásait és egytől egyig ingatlan.net-es kereszthivatkozást tartalmazott. Szóval őrá tényleg az az angol szakkifejezés áll (aminek most nem jut eszembe a neve), aki csak azért regisztál ilyen magas pagerank-ű fórumokba, hogy a saját oldalának pagerank-jét ezzel növelje. Az elején még szerényen kezdte "találtam egy jó cikket..." :) Mostanra viszont a kedves moderátorunk elgondolkozhatna mit tegyünk a kedves illetővel. Hogyha a cikkek linkjeinek bekopizásán kívül valami egyebet is hozzáadna a fórumhoz, akkor maradhat. Különben nem látom értelmét hogy maradjon. Költsön kereső-marketingre az ingatlan.net, ne ingyen próbáljon meg népszerűséget növelni... HunDeX June 15th, 2010, 12:04 AM Jaja. Egész jól lehet javítani az oldalad PageRank-jét ha egy magas PageRank-ű fórumba benyomsz egy rakás linket a saját oldaladra. Egyes helyeken ezt tiltják is. Egyelőre feltételezzük, hogy jó szándékú a user. Legalább a lengyel és a szerb fórumokat is igyekezett teli tömködni a magyar nyelvű linkjeivel. :banana: Bikes June 15th, 2010, 12:48 AM Jaja. Egész jól lehet javítani az oldalad PageRank-jét ha egy magas PageRank-ű fórumba benyomsz egy rakás saját oldaladra mutató hivatkozást. Egyes helyeken ezt tiltják is. Egyelőre tételezzük fel, hogy jó szándékú a user. EDIT: Pontosítok. Visszanéztem Reficul hozzászólásait és egytől egyig ingatlan.net-es kereszthivatkozást tartalmazott. Szóval őrá tényleg az az angol szakkifejezés áll (aminek most nem jut eszembe a neve), aki csak azért regisztál ilyen magas pagerank-ű fórumokba, hogy a saját oldalának pagerank-jét ezzel növelje. Az elején még szerényen kezdte "találtam egy jó cikket..." :) Mostanra viszont a kedves moderátorunk elgondolkozhatna mit tegyünk a kedves illetővel. Hogyha a cikkek linkjeinek bekopizásán kívül valami egyebet is hozzáadna a fórumhoz, akkor maradhat. Különben nem látom értelmét hogy maradjon. Költsön kereső-marketingre az ingatlan.net, ne ingyen próbáljon meg népszerűséget növelni... Alpageknek ahova írkálunk, meg amiket ő kreál zéró a PR-je, de nem is ez a lényeg, ez szimplán szpemmelés, mivel tartalmat csak úgy oszt meg, ha átmászol az "oldalára". Ja, egyébként költ kereső-marketingre az ingatlan.net - Recifülnek, hogy idefirkáljon :cheers: tersyxus June 15th, 2010, 01:19 AM ^^ Ok, konkrétan az ingatlan.net domain-re vonatkozó PR-en nem dob sokat egy ilyen link. Manapság a PR már amúgy is egyre kevésbé számít a google pozíció kiszámításában. Az adott cikk pozícióját viszont igen csak megdobja, hogy ssc-ről hivatkozás található rá, méghozzá a megjelenés után néhány órával. Az ssc-t ugyanis állati sűrün látogatja a google bot. De inkább Reficul-t kéne kérdezni a továbbiakban SEO-s témákról :) Szóval hahó, várjuk a reakciót!!! Ha mást nem is, ezt észre fogjátok venni a szerver-logban (főleg ha jópár SSC-s rákattint). Olcsó SEO-módszerekkel száguld az ingatlan.net (http://ingatlan.net/Olcsó SEO-módszerekkel száguld az ingatlan.net) venom6 June 15th, 2010, 10:33 AM Tehát akkor? :spam1::spam1::spam1::spam1: Bikes June 15th, 2010, 10:46 AM Persze. Egy szép példa hogyan lehet ezt elegánsan csinálni a Burj Dubai threadben van - Dubai Chronicle kiposztolja a cikk minimum felét, és utána egy link, ilyenkor legalább beleolvashatsz, nem csak egy cím van. RawLee June 15th, 2010, 11:08 AM Hát, spamnek azért nem nevezném, lévén teljesen ide, mármint a fórumra, tartozik. De nekiláttam a dolog utánajárásának. Reficul June 15th, 2010, 02:38 PM nem volt semmi szándékosság bennem. Magyarán azt sem tudom, hogy mi az a seo, vagy ssc. Ha problémát okoztam valakinek elnézést, nem linkelgetek tovább Vikusz June 15th, 2010, 02:54 PM nem volt semmi szándékosság bennem. Magyarán azt sem tudom, hogy mi az a seo, vagy ssc. Ha problémát okoztam valakinek elnézést, nem linkelgetek tovább Linkelhetsz továbbra is, csak elég lesz egy helyre,és fűzhetsz hozzá kommentárokat,információt,véleményt,képet,videót hogy azzal is gyarapítsd a magyar fórum részlegét. ssc > skyscraper fórum seo-t én sem tudom mit jelent :D További kellemes olvasgatást,posztolást :) RawLee June 15th, 2010, 03:00 PM ^^ Nem okoztál "problémát", csak az mindig gyanús (gondolom megérthető okból), ha valaki csak linkeket postol, ráadásul csak 1 forrásból. Sajnos a tágabb értelemben vett fórum tele van olyanokkal, akik csak hirdetni akarnak. Reficul June 15th, 2010, 04:18 PM Köszönöm. Már csak azt áruljátok el, hogy hogyan lehet fotót feltölteni? Korábban próbáltam, de valahogy nem ment RawLee June 15th, 2010, 04:55 PM A fórum nem tárol képeket, egyszerűen nem lenne rá tárhely. Képeket csak belinkelni lehet képmegosztó oldalakról. Ha ide feltöltöd őket (pl kép.tár.hu, imageshack, stb), akkor csak berakod ide a direct "közvetlen" linkjét, és már meg is jelenik majd. A flickr-t nem ajánlom, legutóbb "megjött" nekik, és macerás lett balhé nélkül a képeik linkelése. venom6 June 15th, 2010, 06:24 PM Ajánlom a photobucket-et is. Én évek óta használom, töltögetem fel a megosztandó képeimet és hibátlanul működik minden. Ja és ingyenes az egész :) |