View Full Version : Prijedlozi/Primjedbe | Приједлози/Примједбе

SokoX
July 12th, 2010, 05:44 PM
Pozdrav, u ovoj temi se bavimo primjedbama i prijedlozima kako poboljsati stanje u Bosni i Hercegovini bilo na kulturnom, ekonomsko, infrastukturnom, turistickom ili nekom drugom polju.

Navescu jedan primjer da je gradska sluzba grada BL nasom inicijativom danas krenula u kosenje trave(koja je bila zarasla po travnatim povrsinama sirom grada). Ovo je samo mali korak, no malim koracima dolazit cemo do i onih velikih. ZNACI U OVOJ TEMI mozete postavljati prijedloge za gradnju necega, za sanaciju, za renoviranje itd.... :) Nadam se da sam bio jasan.

SokoX
July 12th, 2010, 07:19 PM
II projekt - Interesuje me ko je nadlezan za renoviranje Gradskog trga u Sarajevu, jer smo zainteresovani kontaktirati JICA da nam pomogne oko toga. Znaci email osoba/kancelarije koja je zaduzena za to! Takodje molio bih Vas da kazete cijenu koja bi zadovoljavala da se cijela Bascarsija oblozi granitom(mermerom), sredi fontana, stave nasadi. MOLIM VAS ovaj projekt ce uz sve nas zazivjeti i ako ne mogu gradski oci, mozemo mi ! Ja vec imam nekoliko organizacija od kojih bi trazio takvu pomoc, i siguran sam da bi nam izasli u susret! ZAJEDNO DO BASCARSIJE !!!

SokoX
July 12th, 2010, 11:59 PM
http://www.ekapija.ba/website/bih/page/291404
Ja bih zamolio sve druge ovdje da krenu u ocjenjivanje da li ovaj projekat treba odobriti da se krene za njegovom realizacijom! Znaci idemo da trazimo donacije[bez kredita i vracanja kamata]. Ja sam zarko zagrijan da ovo uspije, i kako tako cemo ovo i uraditi, vec imam nekoliko organizacija/drzava da ucestvuju u ovom projektu. Svima ce biti drago da bas oni obnove najvrijedniji trg Sarajeva. Naravno sada nece pasti 3 miliona sa grane, vec moramo jakom kampanjom to i zapoceti. Ako je iko uz mene, neka me PM! Hvala na razumijevanju!

SaRaJeVo-City
July 13th, 2010, 10:09 AM
Pozdrav, u ovoj temi se bavimo primjedbama i prijedlozima kako poboljsati stanje u Bosni i Hercegovini bilo na kulturnom, ekonomsko, infrastukturnom, turistickom ili nekom drugom polju.

Navescu jedan primjer da je gradska sluzba grada BL nasom inicijativom danas krenula u kosenje trave(koja je bila zarasla po travnatim povrsinama sirom grada). Ovo je samo mali korak, no malim koracima dolazit cemo do i onih velikih. ZNACI U OVOJ TEMI mozete postavljati prijedloge za gradnju necega, za sanaciju, za renoviranje itd.... :) Nadam se da sam bio jasan.

:ohno:

U Sarajevu se svako polje bilo gdje pokosi, mislio sam da je isto u BL.