View Full Version : [STOŽICE] - Vstopnice za otvoritveni tekmi

Pages : [1] 2

LoKeY
July 30th, 2010, 05:39 PM
No tako. Ker je potrebno neki na hitro spravit skupi, na željo Avs3nicka odpiram tale prijavni thread, kjer lahko izrazite svoje želje glede vstopnic.

Kot je mnogim verjetno že znano, je MOL na čelu z županom, Zoranom Jankovićem forumu skyscrapercity podarila 50 brezplačnih kart za otvoritveno nogometno tekmo (Slovenija-Avstralija: 11.08.2010).

Prav tako bo na voljo 50 brezplačnih kart za otvoritveno košarkarsko tekmo v areni. (Slovenija-Španija: 10.08.2010).

Seveda se iskreno zahvaljujemo MOL in g. županu za to lepo gesto ter se nadejamo mnogo navijaških užitkov v novem športnem parku. :)

http://a.imageshack.us/img819/570/ftwh.jpg
avtor: Avs3nick

Metrodusa
July 30th, 2010, 05:44 PM
Ker očitno res imamo karte, bi se sam priporočil za eno. Nogomet ali košarka, mi je vseeno.

Singidunum
July 30th, 2010, 05:45 PM
Zoran Janković :applause::cheers:

Šteta što nisam u Ljubljani u to vreme ali zato očekujem reportažu na forumu :okay: Stožice izgledaju super!!!

LoKeY
July 30th, 2010, 05:46 PM
Jaz sem pa začuda fraj točno 10ga in 11ga, tko da bomo še vidli. Se pa priporočam, seveda. :)

Diplomat
July 30th, 2010, 05:51 PM
Če gre, bi prosil 2 karti za fuzbal. :)

Ovchek
July 30th, 2010, 05:52 PM
Za nogometno tekmo so karte že kupljene, bi bil pa zelooo vesel če bi lahko dobil 2 karte za košarkarsko tekmo in sicer zame in mojega prijatelja,tudi bralca foruma - uporabnik grojzde, s katerim skupaj spremljava gradnjo.
Lep Pozdrav

drmuc
July 30th, 2010, 06:03 PM
se priporočam za 2 karti (katerakoli tekma ;) ) hvala

repko
July 30th, 2010, 06:05 PM
sam bi imel 3 vstopnice za nogomet če bo seveda kaj ostalo,za košarko sem jih pa že kupil...naj pa imajo prednost tisti uporabniki,ki nas razveseljujejo z fotografijami:)

lp anže!

Reducto
July 30th, 2010, 06:22 PM
Najprej pohvala MOL in foromašem, ki so nas tako skrbno zalagali s fotografijami. Če bo katera vstopnica ostala, se zanjo priporočam tudi sam, sploh, če bom ob tem dogodku lahko spoznal tudi še kakšnega, ki se skriva za svojim prevdonimom.
LP

smejko
July 30th, 2010, 06:29 PM
Sicer razen ene fotke, bistveno nisem prispeval h forumu vendar se kljub temu priporočam za kakšno karto, če le ta ostane. Najprej pa naj pridejo na vrsto tisti, kateri so nas stalno zalagali s fotkami in insajderskimi informacijami.
Se pa strinjam z predlogom o srečanju forumašev, ker drugače bo malo žalosto biti "sam" na tribuni =)
Lp

tom666
July 30th, 2010, 06:29 PM
Za nogomet sem že kupil včeraj, za košarko se priporočam.

brancinho
July 30th, 2010, 06:31 PM
A so že vse karte potalane? No če niso, bi prosil za dve (ni važno basket ali fuzbal). Hvala !!!

DrecO
July 30th, 2010, 06:32 PM
V primeru da ostane kakšna karta ali dve, se toplo priporočam.

andrej_99
July 30th, 2010, 06:44 PM
Jaz se brezplačnim vstopnicam vnaprej odpovem, se mi pa zdi prav, da imajo prednost starejši člani s kaj več kot 15 objavami.

Jaskichee
July 30th, 2010, 06:47 PM
Sicer z malo upanja, vendar se priporočam za 2 karti za ogled bilokatere tekme(bil bi zadovoljen tudi z 1). Seveda prednost imajo vsi ostali kateri so prispevali k samemu projektu na forumu in ki so dlje časa tukaj od mene.

firbec
July 30th, 2010, 06:50 PM
priporočam da gremo člani skupaj na tekmo. torej se prijavljam za karto za nogomet. že vnaprej hvala

Verso
July 30th, 2010, 06:58 PM
Bi še jaz prosil za 2 karti za nogomet (če ne pa vsaj za košarko). Hvala. :)

tuncan
July 30th, 2010, 07:04 PM
Tut jest bi prosil 2 za fuzbal al pa za košarko.

Hvala!

GREMI
July 30th, 2010, 07:14 PM
Menim, da bi osebe, ki so največ prispevale k temi o ŠP Stožice (fotografije, informacije o gradnji, tehnične informacije itd) upravičene do DVEH kart (za eno tekmo ali po eno za vsako). :)

Ostale karte se deli po zaslužnosti (konstruktivni prispevki k debati, moderiranje, staž na forumu) in interesu.

Jaz osebno se ne čutim zaslužnega za prispevke, zato menim, da mi karta ne pripada oz se temu morebitnemu privilegiju odpovem v korist tretjega.

mohn
July 30th, 2010, 07:23 PM
eno za basket prosim, za fuzbal že mam

kljukec87
July 30th, 2010, 07:26 PM
in jaz bi eno za basket :D ni pa šans. vrsta pred mano predolga. če ne prej se vidimo ko bo finale olimpija:mb v basketu tam =)

peroždero
July 30th, 2010, 07:35 PM
Jaz bi tudi 2, pomožnosti za nogomet.
HVALA ZOKI:banana:

zia the cashew
July 30th, 2010, 07:36 PM
sicer niti ne upam prosit ker v tej temi nisem bil ravno aktiven, ampak če bo slučajno kakšna ostala (karkoli) se z veseljem priporočam :)

shabich
July 30th, 2010, 07:36 PM
Čeprav je bore malo možnosti, pa vendar če ostane kaka vstopnica po tem ko jih najprej dobijo tisti ki jih zaslužijo, bi tudi sam bil vesel ene:) gradnjo stadiona in dvorane sicer spremljam že od samega začetka, prijaviti pa sem se uspel pred dvemi meseci:) Lp

Teslo
July 30th, 2010, 07:52 PM
Čeprav sem tudi sam prispeval kakšno foto/video upadte z gradbišča se v dobro ostalih soforumašev odpovedujem morebitnemu iztržku pri delitvi kart. Za obe tekmi sem jih namreč že kupil prek eventima. Zihr je zihr :cheers: + na tekmi gremo v družinskem kompletu :banana:

Sicer pa kapo dol našemu županu za vse...

oilpower
July 30th, 2010, 08:29 PM
Jaz bi pa rad samo pohvalil tole gesto MOLa in Z. Jankovića. Zelo lepo in skoraj neverjetno!
Ker pa v temi o stožicah nisem bil skoraj nič aktiven in me nogomet ter košarka niti ne zanimata bom raje počakal na kakšen zame zanimiv koncert in takrat kupil karto. Se pa strinjam, da najprej dobijo karte najbolj aktivni v temi o Stožicah. Pa uživajte na tekmah!! :cheers:

JS Rooster
July 30th, 2010, 08:53 PM
Super poteza mol-a. Mislim, da so tudi tam redni bralci nasega foruma.

Sam sem karte ze kupil, pa tudi mislim, da je precej forumasev takih, da si karte res zasluzijo.

(npr. BeliF za kosarko)

juninho5
July 30th, 2010, 08:57 PM
Tudi sam se priporočam za karte, če bi se jih dalo dobiti. Predvsem za nogomet, če pa ne pa za košarko. Jasno mi je, da imajo prednost tisti, ki so bili zelo aktivni na forumu, vendar tudi sam že eno leto skorajda vsak dan spremljam forum in sem pravi športni navdušenec. Se priporočam, če bi se dalo. Hvala in LP.

robert79
July 30th, 2010, 09:18 PM
Super novica, tudi jaz bi se priporočal za 2 karti za košarko (če ne bo šlo pa 2 za nogomet)

LoKeY
July 30th, 2010, 09:25 PM
Kje je pa lion zadnje cajte? On se je tudi ful matral s temi slikcami.

Metrodusa
July 30th, 2010, 09:27 PM
Jaz bi pa rad samo pohvalil tole gesto MOLa in Z. Jankovića. Zelo lepo in skoraj neverjetno!
Ker pa v temi o stožicah nisem bil skoraj nič aktiven in me nogomet ter košarka niti ne zanimata bom raje počakal na kakšen zame zanimiv koncert in takrat kupil karto. Se pa strinjam, da najprej dobijo karte najbolj aktivni v temi o Stožicah. Pa uživajte na tekmah!! :cheers:

Pohiti in kupi Cohena. Mislim, da bo fenomenalen koncert.

Ovchek
July 30th, 2010, 09:29 PM

Mislim pa da če si kdo zasluž karte si jih pa Lion. Človek je skoraj vsak dan postal na forum nov update slik^^

BeliF
July 30th, 2010, 10:27 PM
imam kupljene karte za nogomet, si jih pa zelo želim za košarko...

naj še enkrat opomnim, lahko bi imeli SkyScraperCity meeting- tako bi lahko več članov dobilo karte + spoznali bi se :) men je blo recimo dost fajn pred par mesci, ko je bil organiziran ogled za nekaj forumašev, in sem končno lahko postavil "obraz" poleg nick-namea...

BeliF
July 30th, 2010, 10:32 PM

to sem se tudi jaz spraševal?!? on bi si vsekakor zaslužil kako karto

Capital78
July 30th, 2010, 10:32 PM
Jaz bi sicer imel karte, a priznam, da razen komentarjev, nisem prilepil nobene slike, zato si vstopnic ne zaslužim. Če bo pa kakšna vstopnica odveč, pa bi prosil za njo. Hvala.

Strinjam se, lahko bi kdaj organizirali kakšno spoznavno srečanje forumašev. Nenazadnje smo eni tule prijavljeni že nekaj let.

zmajcek78
July 30th, 2010, 10:35 PM
dober večer,vidim da govorite o kartah za košarko in nogomet ,če bi šlo bi prosil za dve košarkaški za nogomet sem že kupil!!!!Se vidimo v STOŽICAH,S SRCEM ZA SLOVENIJOOOO!!

Struckar
July 30th, 2010, 10:53 PM
Mogoče res ni slaba ideja, da dobi vsak izmed forumašev, ki izrazi željo eno karto in se lepo zberemo in je to to. =) Sam za fuzbal karti že mam, bi bil pa vesel udeležitve še na košarki.

Struckar
July 30th, 2010, 10:53 PM
Aja pa vsakdo mora met na tekmi nalepko z imenom in nickom =) hehe malo za šalo pa morebiti celo malo za res.

EDIT:Morebiti bi pa lahko se dobili na Nebotičniku =)

zwony
July 30th, 2010, 10:58 PM
Jaz bi za fuzbal :-)

Stog86
July 30th, 2010, 11:48 PM
2 za košarko, če bo ostalo. Sem mel kar nekaj fotoreportaž in več kot redno spremljal forum.

firbec
July 30th, 2010, 11:56 PM
na manco ki je morju ne smemo pozabit. kaj pa lukas a se je že javu?

BeliF
July 31st, 2010, 12:01 AM
Aja pa vsakdo mora met na tekmi nalepko z imenom in nickom =) hehe malo za šalo pa morebiti celo malo za res.

EDIT:Morebiti bi pa lahko se dobili na Nebotičniku =)

zanimiva ideja. js sm že tko razmišljal kje pustit avto, pa ga bi verjetno v Centru pol pa z 20ko do stadiona. trola torej direkt pri Nebotičniku kjer še nikdar nisem bil:)

curkelj
July 31st, 2010, 12:18 AM
jest se svojemu deležu odpovedujem, ker sem že dobil karte v službi:)

karantanec
July 31st, 2010, 12:19 AM
spoštovani kolegi, tud js bi prosu za dve karti (zame in najboljšega prijatelja ki je pravtako uporabnik foruma), seveda, če je še kakšna ostala...hvala

Turtle09
July 31st, 2010, 12:26 AM
Zdravo vsi!

Po moji dosedanji evidenci, ki temelji na vaših postih na thread Stožice in tega tu, smo v seštevku vseh želja ‘porabili’ nekako polovico kart, ki jih dobimo predvidoma v torek. Zato pozivam predvsem starejše (po stažu) oz. aktivnejše člane foruma, naj na ta thread ali ZS sporočijo svoje želje, vkolikor jih še niso. Načeloma bi vsak dobil maksimalno dve karti, je pa možna tudi kakšna izjema, če jih bo dovolj. Konkretneje:

Lokey (za katero tekmo?), Struckar (1 ali 2 karti?) Lion, Mud777, Partizany, Blasz, Slovenc, Lj-city, Manca, Union.slo, Keber, Matic007, Ljlj, Capital78, Primus Quintus, Ziga17 in še kdo – sporočite, ali želite karte in kakšne.

Diplomat, Belif, Peroždero, Tuncan, Metrodusa, Ovchek, Mohn in 17 ostalih – zabeleženo. Zabeležene tudi odpovedi kartam, lahko pa seveda glede tega še enkrat premislite! ;)

Karte bomo fizično razdelili Arhitekturfreak, Aws3nicK in jaz naslednji teden, zaenkrat prevladuje ideja, da se dobimo na kakšni lokaciji v mestu. Možno pa je tudi po pošti, če je kdo od daleč ali bolj sramežljiv. :)

Lahko noč :wave:

Struckar
July 31st, 2010, 12:35 AM
Če jih bo dovolj, lahko verjetno še za mojega frenda, ki je prav tako registriran, a je le opazovalec (sem sicer awseniku že poslal ZS, pa se je do zdaj že spremenilo).

EDIT: Lokacijo najbolje, da posebej še sporočite na ZSje, da bo sigurno vsak obveščen.

cank
July 31st, 2010, 01:08 AM
Hm, ok, pa naj bo... brezsramno in čisto po slovensko se prijavljam za eno nogometno karto. Če kaka ostane, se razume. :)

Mimogrede, opazil sem, da je moj podpis pri peticiji za poimenovanje in zmajčino nekako izostal, pa čeprav sem ga oddal na povsem normalen način. Se pa spomnim nekega obvestila, ki je na hitro izgledalo kot da rabi vpis potrditev s strani moderatorja???

gile83
July 31st, 2010, 01:24 AM
Lep pozdrav, forum in debato o stadionu in areni spremljam dnevno od cca 100. strani naprej, rad bi pohvalil komentarje in trud dolocenih ljudi ki redno postajo slike, vsa cast, rad bi tudi pozdravil gesto župana Jankovića za podarjene vstopnice forumašem. Želel bi si z partnerko ogledati spektakel a zaradi financne nezmoznosti nemorem. Rad bi se prijavil za 2 karti za nogometno tekmo in 2 karti za kosarkasko tekmo, hvala in pozdrav vsem

Slovenc
July 31st, 2010, 01:38 AM
res zelo lepa poteza Zokija, da se je s free kartami spomnil na tiste, ki ga podpirajo. Po moje bi AF (glede na to, da ima izkušnje s pisanjem na MOL) lahko spesnil eno zahvalno pisemce v imenu vseh, ki zdaj fehtarijo (in bodo dobili) zastonjske karte, da bi Zokija še majčkeno zakuril, mislim, da mu to zelo paše. Tako bi dobili še nekaj pik glede postavitve zmaja v rondoju. Saj smo še zagreti, mar ne ??

Želvica, mene izpusti, kar se kart tiče in jih potalaj čimveč gajstnim puncam, da bodo imele kamere na tekmah kaj za iskat. In seveda v prvih vrstah najbolj zaslužnim forumašem. Jaz vem, da bi dal na prednostno listo tiste, ki so sodelovali pri podpori, kar se zmaja tiče, se mi zdi, da se je tam vse skupaj začelo, od takrat naprej je podpora Jankoviča temu forumu zelo narasla.
Aja, pa ne na Cirila in Oldspajsa pozabit :crazy:

Turtlica, a bo Vertigo poleg tebe sedel :kiss:

Ogris
July 31st, 2010, 01:41 AM
Seveda bi se jaz tudi priporočal(za 2 karti za karkoli), a imam občutek da 50 kart nebo toliko veliko, posebno za to koliko ljudi bi hotelo na to iti, še posebaj ker je zastonj:lol:.

Osebno bi karte potalal pač članom ki si to rez zaslužijo(Lukas, Manca, Turtle itd.(če sem vas slučajno spustil, da nebo zamere :nuts:)), ker so redno slikali gradbišče, igrali "vlogo webcama" in limali gor zdaleč najlepše fotke". Na koncu pa kdo ve kako se bo izteklo. Sicer pa me bolj natančno zanime kakšne/kje so karte, da ni slučajno to le bon za tekme, kar bo naredilo vse to več ali manj neuporabno saj je vse že skoraj razprodano razen nogometa(seveda možno da je to tudi iz tistih posebnih kart ki jih je zakupil MOL).

Eh dovolj mojega brezveznega nabijanja, to je pač moje mnenje, je pa seveda zelo lepa gesta župana, in ne kaj preveč draga predvolilna kampanja(čeprav bi za njega tako ali tako volil)

LoKeY
July 31st, 2010, 01:48 AM
moj bog, kaj pa vem, vsaj za fuzbal... sicer si morm rihtat za prespat v ljubljani... v takem primeru bi blo optimalno 2 za vsako tekmo, sam to že mal preveč sprašujem verjetno :p

Dejko
July 31st, 2010, 02:10 AM
Mene je sram vprašat, ker sem tako malo sodeloval. Če pa bo slučajno kaj ostalo, lahko računate name (1 ali 2 karti za košarko), se nikakor ne bi branil. Sem pa odločen, da si marsikdo bolj zasluži od mene!

Slovenc
July 31st, 2010, 02:11 AM
Ogris, takole zgledajo karte, nobenih bonov :nono:

http://www4.slikomat.com/10/0720/dp4-200720.jpg

LoKeY, da pa si moraš ti kot moderator s toliko posti in toliko zgodovine na tem forumu rihtat prenočišče v LJ, pa skoraj ne morem verjeti.
A nimaš kakšne LJ sošolke s faxa :dance2:

LoKeY
July 31st, 2010, 02:14 AM
Konec koncev bi se to lahko gledalo tudi malo širše. Kdor pač kaj pozitivnega prispeva na forum sam. Ni nujno da ravno Stožice, saj se vsi pač ne moremo drenjat tam okoli ograje in nekdo mora poročat tudi iz ostalih koncev Slovenije. :)

LoKeY
July 31st, 2010, 02:17 AM
LoKeY, da pa si moraš ti kot moderator s toliko posti in toliko zgodovine na tem forumu rihtat prenočišče v LJ, pa skoraj ne morem verjeti.
A nimaš kakšne LJ sošolke s faxa :dance2:

Kaj hočš rečt? Da mam že kar eno svojo stolpnico v LJ? :lol:
Mam, mam, sam se bojim da bodo karte pošle prej kot stopim js v kontakt z njimi - namreč ura je 2 :p

Slovenc
July 31st, 2010, 02:24 AM
Kaj hočš rečt? Da mam že kar eno svojo stolpnico v LJ? :lol:
Mam, mam, sam se bojim da bodo karte pošle prej kot stopim js v kontakt z njimi - namreč ura je 2 :p

Tudi slučajno ne dvomim, da se bodo zate karte našle, tudi če Turtlici zadnji dan napišeš ZS. Vsaj spodobilo bi se, da jih da tebi prej, kot pa nekomu, ki se je samo zaradi tega registriral, da zdaj fehta :nuts:

Verso
July 31st, 2010, 02:58 AM
Aha, problem. Če dobim "samo" 2 karti, gre nas pa 5, to pomeni, da ne moremo sedeti skupaj, ker so karte seveda oštevilčene (sedeži). Okej, se odpovedujem svojima kartama.

iconer
July 31st, 2010, 03:22 AM
Živjo,čeprav nisem registriran in ne polnim tem s svojimi komentarji, navdušen spremljam debate na forumu že kar nekaj časa,še posebej temo ŠPS-ja.Če vam ostane kakšna karta ali dve za košarko, sem ju pripravljen tudi odkupiti. Lp Jan

soncen
July 31st, 2010, 05:24 AM
dve karti za nogomet,se priporočam.

ObafgkM
July 31st, 2010, 06:58 AM
Sicer si ne drznem niti približno misliti, da bi bil jaz kaj zaslužen na tem forumu (glede na to, da sem prispeval samo dve fotki, pa še ti iz več kot 20 km stran :lol:), ampak glede na to, da se nekateri prijavljajo samo zato, da bi prosili za karte, sporočam, da se za karte NE ZANIMAM 1. ker menim, da nimam jaz nič zaslug zraven (sem bil podpisnik peticije, ampak to je to) in 2. ker nisem ravno največji ljubitelj športa.

Bom šel pa z veseljem na kakšen koncert v dvorani in/ali na stadionu (sem imel v planu Carrerasa, ampak me jeseni žal par mesecev ne bo v SLO... pa kdaj drugič :))

drummerboy
July 31st, 2010, 07:23 AM
Sam sem se že preko ZS pogovarjal z Aws3nicKom za 2 karti za nogomet, če bo še kaj ostalo. Karti sem pripravljen tudi odkupit. Mi je pa žal, da nisem iz Lj in nisem mogel konkretneje pomagat s slikami ipd.

ljlj
July 31st, 2010, 09:14 AM
Mogoče bi se tudi jaz prijavil na dve karti za stadion.... Če bo pa kriza s številom sem jih pa pripravljen preprustiti kakšnemu večjemu športnemu navdušencu. :)

Se mi zdi pa prav smešno, koliko "članov" foruma se pokaže, ko se nekaj tala zastonj... :lol:

SabaHudin
July 31st, 2010, 09:19 AM
Sam sicer nisem veliko sodeloval v debatah, ker pač nisem gradbeni expert
in sem zato s toliko večjim veseljem spremljal debate ostalih. Sem pa prispeval en "foto session" v mesecu maju, ko je bilo slik bolj malo:)
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=702030&page=304
Če kakšna ostane bi prosil za eno karto za basket in eno za fuzbal, mi je pa popolnoma jasno, da imajo prednost ostali, bolj dejavni forumaši.

blaszs
July 31st, 2010, 09:37 AM
No jaz kot otvoritelj threada Stožice pa bi si vseeno zaslužil eno karto mi je prav vseeno ali za Stadion ali za dvorano. Ne potrebujem več kot ene samo, da jo dobim.

Lep pozdrav.

Če jo dobim mi samo javite kje in kdaj jo dvignem.

Union.SLO
July 31st, 2010, 10:29 AM
Turtle, mene lahko kar crtaš, ker sem takrat na morju; hvala vseeno!;)

mmato
July 31st, 2010, 10:45 AM
Mah sm se še js odloču in poslal sporočilo Turtle09.
Sicer bol nestrpno čakam na Cohena, ampak tut basket al pa nogomet bi blo zanimiv videt na otvoritveni tekmi. Hvala.

Lord_Stark
July 31st, 2010, 11:04 AM
Tudi jaz bi prosil za 2 karti za nogomet ce bo kaj ostalo, za kosarko mam ze kupljeno pa tudi povsod sem ze bil, na stadion nam pa sefi ne dovolijo.:)

matotej
July 31st, 2010, 11:20 AM
Pozdravljeni!

Jaz bi prosil za 2 karti za košarko, da peljem ženo na "lepše".
Če bo kaj viška nogometnih bi prosil tudi za dve te.

Hvala!

PS: Vsak dan sem gor, a ravno včeraj sem mel zabasan dan, da nisem nič prišel pogledat! :S

Zeleni
July 31st, 2010, 11:36 AM
Basket če bo kaj ostalo. Oziroma če sploh pridem po rejtingu toliko daleč... po lestvici.

rafzigi
July 31st, 2010, 12:56 PM
še jaz bi pristavil lonček za dve karti za fuzbal, če so še na voljo.

Turtle09
July 31st, 2010, 04:59 PM
Živjo!

Z Aws3nicKom sva uskladila sezname, tako da morebitna nadaljnja ZS glede kart pošljite meni, da ne bo zmede. Karte naj bi šla, kot rečeno, dvignit v torek na MOL, tako da zaenkrat ni še nič 'razdeljeno', le evidentiram zainteresirane. Je pa seveda jasno, kot je bilo razumeti tudi iz mnenj vseh tu, da 'stari' oz. 'aktivni' forumaši lahko precej zanesljivo računate nanje, tisti prijavljeni npr. julija 2010 pa žal lahko tudi izpadete, če bo interes prevelik. Zaenkrat je nekje ravno pravi.

Verjetno bomo do torka ali srede čakali še na nekatere forumaše, ki so najbrž na počitnicah (npr. Lion, Manca), potem pa karte razdelili. Ampak na koncu se bomo vsi znašli na Stožicah, tako ali drugače, se mi zdi! :cheers:

LpT

Reducto
July 31st, 2010, 05:10 PM
Turtle09, pametna odločitev, tudi sam menim, da razdeliti zaslužnim, kar pa ostane pa ta novim. Sem prepričan, da nebo nihče jezen sploh pa ne od novejših članov in bodo na koncu tako kot si rekla v Stožicah, tako ali drugače.

BeliF
July 31st, 2010, 05:11 PM
Ampak na koncu se bomo vsi znašli na Stožicah, tako ali drugače, se mi zdi! :cheers:

LpT

kolkor pravte je v dvorani sedežni red, torej bi sklepal, da bo teh 50 vstopnic sedelo skupaj? :) pol bo SSC meeting v vsakem primeru, tut če se ne zmenmo :cheers1:

Turtle09
July 31st, 2010, 05:29 PM
Manjši problem - presegla sem dnevno kvoto zasebnih sporočil in vam do jutri oz. polnoči ne morem odgovoriti (sporočila sicer lahko preberem). Če mi lahko namesto ZS pišete na skyforum.stozice@gmail.com pa bom lahko takoj.

kolkor pravte je v dvorani sedežni red, torej bi sklepal, da bo teh 50 vstopnic sedelo skupaj? :) pol bo SSC meeting v vsakem primeru, tut če se ne zmenmo :cheers1:

Verjetno bodo vstopnice res skupaj in vas bo kar precej tam na kupu :), ne pa vsi ker nas kar nekaj že ima kupljene karte in bomo razmetani po različnih delih dvorane oz. stadiona. Fajn, bomo pokrili vse perspektive! Tisti, ki ste bolj družabne sorte, pa lahko pridete na miting delitve kart, tudi če jih že imate - najbrž naslednjo sredo, najbrž kje ob pivu! :lol:

Turtle09
July 31st, 2010, 07:48 PM
Nekateri ste kot kaže narobe razumeli, da naj bi svoje želje po kartah, ki ste jih sporočili na ta ali Stožice thread, morali potrditi še na zasebno sporočilo. To ni potrebno - vse kar je bilo javno objavljeno imam evidentirano. Vseeno je torej, ali svojo željo objavite na threadu ali na ZS. Kot že rečeno pa na vaša ZS trenutno ne morem odgovarjati zaradi presežene kvote, ki je kot kaže le 15 zasebnih postov dnevno. :nuts:

Rafzigi, moraš se odločiti med basketom in nogometom. Sporoči torej.

Vertigo1
July 31st, 2010, 07:56 PM
res zelo lepa poteza Zokija, da se je s free kartami spomnil na tiste, ki ga podpirajo. Po moje bi AF (glede na to, da ima izkušnje s pisanjem na MOL) lahko spesnil eno zahvalno pisemce v imenu vseh, ki zdaj fehtarijo (in bodo dobili) zastonjske karte, da bi Zokija še majčkeno zakuril, mislim, da mu to zelo paše. Tako bi dobili še nekaj pik glede postavitve zmaja v rondoju. Saj smo še zagreti, mar ne ??
........

Turtlica, a bo Vertigo poleg tebe sedel :kiss:

:cheers1:

Turtlico sem spremljal na Stadt de France, Allianz Areni, Ljudskem vrtu, Wembleyu, Spodnji Šiški, Olimpijskem štadionu v Rimu, Twickenhamu, Maksimiru, Emirates Stadiumu, Bežigradu, Stadio Friuli...........in name lahko računa tudi na Stožicah. :popcorn:

GREMI
July 31st, 2010, 08:23 PM
Za kateri del tribune pa so karte? No, verjetno si je MOL rezervirala kar dobre sedeže. :)

arhitekturfreak
July 31st, 2010, 09:11 PM
Da se oglasim še jaz - s Turtle sva na zvezi, v (predvidoma) sredo se srečamo, da razdelimo karte. Očitno - to sem ugotovil šele danes, ker sem bil na krajšem dopustu - so iz MOL klicali tudi mene (na pismu zahvale, ki sem ga poslal na MOL oz. županu, sem zapisal naslov, obenem pa so imeli tudi moj mail, kamor so odgovorili z zahvalo (objavljeno je v threadu "Pismo podpore").

Kakorkoli, tudi sam sem lepo presenečen in počaščen, da so se na naše pismo odzvali ne le z zahvalo, temveč tudi s kartami za ogled obeh otvoritvenih tekem. Županu oz. vodstvu MOL za to - kapo dol! ^^

Ker bom nogometno tekmo obiskal z družino in že imam vstopnice, bom iz "fonda" podarjenih z veseljem sprejel vstopnice za košarkaško tekmo. :cheers:

Vesel sem, da se je formaliziranje naše podpore v obliki pisma županu Jankoviću izteklo kot se je, presenetljivo in velikodušno. Lepo je videti in vedeti, da tisti, ki upravljajo naše mesto, sprejemajo in nagradijo podporo pri teh, za mesto ključnih projektih. To, da se je županstvo odzvalo z zahvalo in nato še z vstopnicami, najbolje izkazuje, da župan in njegovi sodelavci niso le izvrstni upravljalci mesta Ljubljane, temveč imajo posluh tudi za meščane in razumejo, kaj pomeni podpora prebivalcev mesta.

Pri razdeljevanju kart naj imajo prednost tisti, ki so imeli pogum, da se v pismu podpore podpišejo z imenom in priimkom - ni jih bilo veliko (kar je zaradi narave forumov sicer razumljivo). Obenem mora imeti prednost tista skupina forumašev, ki je forum najbolj radodarno zalagala s foto (in video) materialom gradnje Stožic. Seveda je jasno, da so bili ti obenem tudi podpisniki podpore. Nato naj sledijo ostali, ki so podpisali pismo, dokler vstopnic pač ne zmanjka.
Predlagam, da Turtle in Aws3nick na ZS sporočita vsem, ki bodo karte dobili, kdaj in kje bo prevzem. Mislim, da je to pametneje kot objavljati imena tukaj na forumu, da ne bi bilo slabe volje in zamer ...

Veselim se snidenja forumašev v sredo in nato obeh otvoritvenih tekem na Stožicah, ki v zadnjih dneh dobivajo končno podobo in postajajo - v kolikor to za koga še niso bile - eden najlepših športnih središč v Evropi in širše.

Še fotka dvorane (slikano danes iz avta okoli 18:45):
http://www.shrani.si/f/P/fJ/1zKhrNXM/stozice-317.jpg

1lukasdatekap1
August 1st, 2010, 12:34 AM

Jaz grem zdajle čez 2 uri na dopust, tako da bom žal zamudil obe tekmi. Prosim pa vas da slikate tekmi in prilepite na forum :)

Putzmeister
August 1st, 2010, 01:41 AM
Za nogomet rade volje odstopim prosto mesto oz. karto, za košarko pa sem zelo zainteresiran za 2 karti....:cheers:

Turtle09
August 1st, 2010, 07:12 AM
Živjo!

Zdajle z Vertigom odkolesariva v Bohinj (uf :lol:) in se vrneva pozno zvečer. Vse vaše poste pogledam jutri (v ponedeljek) zjutraj, tako da bodite brez skrbi. Karte itak dobim šele v torek.

LpT

azonic
August 1st, 2010, 11:54 AM
No,če bo še kaj kart ostalo se priporočam za dve - vseeno za kaj so. Sam nisem aktivno sodeloval v threadu o Stožicah,ker sem iz Mb,imam pa nekaj pripevkov z fotkami v drugih threadih(sem pa podpisnik peticije). Lp

Zeleni
August 1st, 2010, 01:35 PM
Če se ne motim za Lukca ne bo problem. Če mislim pravega.

Zeleni
August 1st, 2010, 01:43 PM
Manjši problem - presegla sem dnevno kvoto zasebnih sporočil in vam do jutri oz. polnoči ne morem odgovoriti (sporočila sicer lahko preberem). Če mi lahko namesto ZS pišete na skyforum.stozice@gmail.com pa bom lahko takoj.

Verjetno bodo vstopnice res skupaj in vas bo kar precej tam na kupu :), ne pa vsi ker nas kar nekaj že ima kupljene karte in bomo razmetani po različnih delih dvorane oz. stadiona. Fajn, bomo pokrili vse perspektive! Tisti, ki ste bolj družabne sorte, pa lahko pridete na miting delitve kart, tudi če jih že imate - najbrž naslednjo sredo, najbrž kje ob pivu! :lol:

Sporoči kdaj in kje ... Na koncu bomo pa ugotovili, da se nas veliko že pozna z različnih koncev. V to sem prepričan.

rafbah
August 1st, 2010, 02:22 PM
Vidim da se karte hitro pojemajo...v primeru če jih še kaj ostane se priporočam za dve (nogomet). Drugače pa ta thread spremljam od vsega začetka.

LP :)

Manca
August 1st, 2010, 04:53 PM
Brez skrbi, sem se že pofočkala pri Turtle, hvala :)

deluxor
August 1st, 2010, 05:04 PM
Kot jih je že nekaj pred mano napisalo tudi sam nisem prispeval veliko informacij in slik na forumu, sem pa prav vsak dan navdušeno gledal napredek stožiškega športnega parka in cedil sline. Imam obe babici 100 m od objekta in se spomnim še od majhnih nog ko smo se sprehajali po poti spominov in tovarištva, kako je zraven zevala tista gramozna jama. Nikoli si nisem mislil da bo nekaj takšnega zrastlo na tej lokaciji. Če bo ostala kakšna karta tudi za takšne primerke kot sem jaz, bi prosil zame in za punco za 2 karti za nogometno tekmo, če ne si bom pa tekmo v živo ogledal v kakšnem drugem terminu ko bodo finance to dopuščale.

Vsekakor želim vsem tukaj čimveč lepih trenutkov na teh dveh prekrasnih objektih in na čimveč reprezentačnih in klubskih uspehov naših fantov.

lp Luka

davids5a
August 1st, 2010, 06:29 PM
No, pa še jaz vskočim v debato ... Na forum sem pred natanko dvema letoma prišel čisto po naključju, ker me je zelo zanimal potek takšnih in drugačnih projektov po Sloveniji. Žal ne sodelujem prav veliko, saj se na te stvari ne spoznam (ponavadi se večina ljudi priključi takšnim skupinam ravno iz razloga nevednosti in želje učenja), a vseeno dogajanju na slovenskem delu foruma sledim dnevno. Moram pa priznati, da sem bil na začetku projekta Športni park Stožice izredno pesimističen, iz česar izhaja nekaj negativnih postov, še čisto na začetku teme, ko je vse imelo še kisel priokus, predvsem zaradi preteklih projektov, ki so bili nedokončani ali pa se na sam začetek izvedbe čakajo že nekaj časa. Sama teža projekta je k temu še dodatno pripomogla. Danes pa vidim, da je včasih dobro pogledati na takšne projekte v pozitivni luči, saj so očitno tudi svetle izjeme.
To sem napisal, ker je pač potrebna neka podlaga, saj je forum zelo neosebno okolje za komunikacijo in so črne črke na beli podlagi vse prevečkrat lahko napačno interpretirane, takšno razlaganje pa je pogosto razumljeno kot lezenje v rit.
Vseeno, želel bi se postaviti v vrsto z vsemi, ki želijo vstopnice na otvoritveno prireditev in če ostaneta 2 vstopnici zaa katerokoli prireditev, košarka ali nogomet, bi bil zelo hvaležen, če bi ju lahko dobil.

LJ-city
August 1st, 2010, 07:59 PM
Zdravo vsi!

Po moji dosedanji evidenci, ki temelji na vaših postih na thread Stožice in tega tu, smo v seštevku vseh želja ‘porabili’ nekako polovico kart, ki jih dobimo predvidoma v torek. Zato pozivam predvsem starejše (po stažu) oz. aktivnejše člane foruma, naj na ta thread ali ZS sporočijo svoje želje, vkolikor jih še niso. Načeloma bi vsak dobil maksimalno dve karti, je pa možna tudi kakšna izjema, če jih bo dovolj. Konkretneje:

Lokey (za katero tekmo?), Struckar (1 ali 2 karti?) Lion, Mud777, Partizany, Blasz, Slovenc, Lj-city, Manca, Union.slo, Keber, Matic007, Ljlj, Capital78, Primus Quintus, Ziga17 in še kdo – sporočite, ali želite karte in kakšne.

Diplomat, Belif, Peroždero, Tuncan, Metrodusa, Ovchek, Mohn in 17 ostalih – zabeleženo. Zabeležene tudi odpovedi kartam, lahko pa seveda glede tega še enkrat premislite! ;)

Karte bomo fizično razdelili Arhitekturfreak, Aws3nicK in jaz naslednji teden, zaenkrat prevladuje ideja, da se dobimo na kakšni lokaciji v mestu. Možno pa je tudi po pošti, če je kdo od daleč ali bolj sramežljiv. :)

Js se moram pohvalt, da sem od samega začetka sodeloval in sem naredu sigurno več kot 30 apdejtov.No na koncu me je mal zmanjkal :DSpomnim se ko so betonirali prve temelje stadiona in sem se pretihotapil na gradbišče, pofotkal in objavil na forum.Ah ja to so bli cajti:D Skratka pogrešu bom thread Stožice, ker se počasi zadeva zaključuje.

BTW tle mate statistiko s posti. Mud psiho je nabil 859 postov:lol:
http://www.skyscrapercity.com/misc.php?do=whoposted&t=702030

Js karte ne rabim, ker jih že imam.Smo že vse s kolegi zrihtal.HVALA

Mi je pa zanimivo, koliko članov rabi karte.Človek bi rekel, da so si karte že vsi zrihtal, ker bo to res edinstven dogodek.

mud777
August 1st, 2010, 08:17 PM
^^ To mi deli.
Prvo mesto hehehe.
Mislim da bo v naslednjih par mesecih padla številka 1000 :lol:
Karte, če mi sploh pripadajo prepuščam drugim, ker sem si za fuzbal in za Zavca že uštimal, na košarko pa žal ne bom utegnil (upam da bo pri Zavcu že led obroč in jumbo :))

p.s.
Kje se lahko pogleda ta statistika?
Me prav zanima kako je pri ostalih topicih.

LJ-city
August 1st, 2010, 08:28 PM
p.s.
Kje se lahko pogleda ta statistika?
Me prav zanima kako je pri ostalih topicih.

Pri ostalih threadih sem pa js v večini prvi haha (ljubljanski valda:angel:) sem zdele mal preveril:tyty:

Pogledašš tako, da prtisneš z miško na število postov določenega threada.

mud777
August 1st, 2010, 08:42 PM
Tudi na mednarodnem sem prvi.
Zakaj me to niti ne preseneča :lol:
http://www.skyscrapercity.com/misc.php?do=whoposted&t=1039249

p.s.
Je pa hrvaški prijatelj Spicy četrti :cheers:

LJ-city
August 1st, 2010, 08:50 PM
Tudi na mednarodnem sem prvi.
Zakaj me to niti ne preseneča :lol:

To pomeni, da si čudak in da nimaš lajfa, ker si non-stop za računalnikom.

HEC HEC:lol: pač te zanima športna infrastruktura.Mene tud:cheers:

mud777
August 1st, 2010, 09:02 PM
Sej mi punca konstantno utruja, da bi se moral več z otrokom igrati ne pa konstantno stožice čekirat :lol:
Ja športna infrastruktura in nebotičniki so mi najbolj pri srcu tako da upam, da bo kmalu še emonika zalaufala.
Upanje umre zadnje ;)

Dosti offtopica, da ne bom še tu na prvo mesto zlezu :lol:

BeliF
August 1st, 2010, 11:02 PM
ojoj, js sm pa drugi. si neb mislu da sm mel tok frej cajta še pred par mesci :lol:

mmsusic
August 2nd, 2010, 12:15 AM
huh ... pa kar na 17 mestu :-) na listi http://www.skyscrapercity.com/misc.php?do=whoposted&t=702030

in s tem da nisem nič zapisal odkar sem spet padu not (ko mali petrcek) v koncerte.

cool poteza župana. predvsem pa - končno imamo dvorano :-)

Primus Qvintus
August 2nd, 2010, 01:23 AM
Zdravo vsi!

Vstopnice prepuščam tistim, ki jim to pomeni več kot meni !

L.P.

mirch75
August 2nd, 2010, 01:52 PM
Kaj pa jaz kako ;)

Jaz bi bil vesel 2 za nogomet. Za košarko pa sem jih 8 že nabavil. Tako da če kaj ostane me ne pozabit :)

gasperl
August 2nd, 2010, 01:57 PM
Če bo ostala kakšna karta viška za nogomet, se priporočam. :)

Turtle09
August 2nd, 2010, 06:33 PM
Sori za tale prazen post, sem hotela, da gre obvestilo na naslednjo stran, da bo bolj vidno.

Turtle09
August 2nd, 2010, 06:38 PM
Dan vsi!

Predlagam, da počasi zaključimo zbiranje prijav za vstopnice oz. do jutri počakamo le še na morebitne prijave zelo aktivnih in dolgotrajnejših članov SSC, ki bi nenadoma prišli z morja - saj veste, taki s 500+ posti ali tam nekje. :)

Imam evidentirane vse interesente s threadov, zasebnih sporočil in skyforum gmaila. Moj sanjski poklic bi bil vsekakor božiček, ker zelo rada delim darilca, je pa v tem primeru jasno, da vsi preprosto ne morejo dobiti kart in bodo nekateri izviseli. Zanimanje v celoti gledano namreč za kakšno četrtino presega število, ki bo predvidoma na voljo, nekaj je težav je tudi s ‘strukturo’ želja, saj je za košarko manj kart, interes pa še nekaj večji, kot za nogomet. Glede na splošno strinjanje bomo pri razdelitvi kart upoštevali predvsem dolžino staža in aktivnost, pa tudi udeležbo v pismu podpore foruma - no, tam ste itak skoraj vsi zraven. :cheers:

Zdaj počakam na jutrišnje obvestilo iz pisarne MOL za dvig forumskih vtopnic, nato pa se dobimo z Arhitekturfreakom in Awsenickom ter se dogovorimo, kako bi vas obvestili glede vaših kart, še posebej zaradi problema omejitve 15 postov dnevno na zasebna sporočila. Najbrž bomo za ta namen uporabili že obstoječi gmail skyforum.stozice@gmail.com. Predlagali bomo tudi kraj in čas za osebni prevzem kart, varianta pa je tudi po pošti za bolj oddaljene ali take, ki vam je pač tako bolj všeč (boste pa seveda morali sporočiti nek naslov).

LpT
(z rahlim musklfibrom - 1100 metrov višinske včeraj :nuts:)

arhitekturfreak
August 2nd, 2010, 09:19 PM
Želvica, da se ne podvajam v mailu, ti kar tule napišem, da sem jutri od jutra v NUK-u in da me kadarkoli pokliči (oz. ko dobiš info). Potem pa naprej, kot smo domenjeni.

:cheers:

Turtle09
August 2nd, 2010, 09:49 PM
Zmenjeno :okay:

Slovenc
August 2nd, 2010, 11:47 PM
Želvica, sem jutri od jutra v NUK-u in da me kadarkoli pokliči. Potem pa naprej, kot smo domenjeni.

AF, da se ne bi kej preveč zraven Turtlice slinu, te bo Vertigo mal na sprehod peljal http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a043.gif

arhitekturfreak
August 3rd, 2010, 12:54 AM
AF, da se ne bi kej preveč zraven Turtlice slinu, te bo Vertigo mal na sprehod peljal http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a043.gif Hehe, nč bat. Mam svojo in je čisto dovolj ena. :banana::cheers:

:)

Struckar
August 3rd, 2010, 02:43 AM
Ena ni nobena =) hehe

usavko
August 3rd, 2010, 06:57 AM
Ah... grem za 4 dni na dopust, pa sm ob karte :(.... Za košarko :(

no, niti zaprosit nism uspeu... :)

Če pa je kkšna odveč pa prosim... Ubistvu 2, še za punco (sej vem da si ne zaslužm pa kaj :P )

Mrvice
August 3rd, 2010, 08:06 AM
Jaz sem sicer poslal awsenicku že PM, vendar še tukaj napišem da si želim dobiti dve karti za Nogomet. Zadnjih nekaj mesecev res nisem bil preveč aktiven, vendar pa spremljam ta projekt že od samih temeljev (še v času ko si forumaše lahko preštel na prste obeh rok, zdaj pa jih je res noro ogromno! :) ), sem pa tudi med uporabniki, ki so se podpisali z polnim imenom.

Upam da se bosta našli tudi ti dve karti zame.

Hvala, in obilo užitkov vsem, ki si boste ta dva spektakla ogledali vživo...

thatsall
August 3rd, 2010, 12:48 PM
tut jst se javlam za košarko, če so slučajno karte viška, za fusbal sem jih pa itaq kupu, če nisem prepozen?

Turtle09
August 3rd, 2010, 04:07 PM
Zdravo!

Vstopnice, ki jih je forumu podarila Mestna občina Ljubljana zdaj imamo, kot je bilo obljubljeno 50 za košarko in 60 za nogomet. :cheers: :cheers: :cheers:

Za orientacijo: pri košarki so vrste 16-20, pri nogometu 14-22.

Z AF-jem in Avs3nickom smo se dobili in glede na aktivnost, staž, pismo podpore porazdelili vstopnice. Ker se je veliko ‘uveljavljenih’ članov iz različnih razlogov vtopnicam odreklo ali pa se niso oglasili, jih je sorazmerno veliko ostalo tudi za letnik 2010. Vstopnice ste dobili:

Lokey; Blaszs; Diplomat; Metrodusa; Putzmeister; Gremi; Struckar; BeliF; Lion; Soncen; zia the cashew; Ljlj; Karantanec; tauru5; Mohn; DrecO; Capital78; Dejko; mmato; Davids5a; azonic; Stog86; rafbah; matotej; Mrvice; Tuncan; mirch75; Rafzigi; Manca; Tom666; Ziga17; Ovchek; Zeleni; Repko; juninho5; robert79; thatsall; Jaskichee; Peroždero; Drmuc; firbec; drummerboy; usavko; Kajzer007; dekitibhar; a-dee-jay; Kljukec87; Reducto; smejko; Ogris; Cank, AF, aws3nick; 1lukasdatekap1;

Vse omenjene naprošam, da mi čim prej oz. do jutri opoldan pošljete mail na skyforum.stozice@gmail.com, da vas s povratnim mailom obvestim, koliko vstopnic imate in kam jih jutri, v sredo, popoldan lahko pridete iskat in se malo družit s soforumaši. Mi trije smo se danes imeli prav fajn v slaščičarni Zvezda (brez skrbi Slovenc, le kofi, nič štofa za paparace :lol:).

Če pa želite vstopnice dobiti po pošti, mi v mailu napišite svoj naslov (ali pa svoje stare mame, le da pridejo do vas). Pa ne pozabite pripisati svoj nick, da se ne bo drug izdajal za vas. :lol:

Pišite torej na skyforum.stozice@gmail.com in ne na forumska zasebna sporočila, ker vam nanje ne morem odgovarjati zaradi kvote 15 sporočil dnevno.

LpT

PS.
Še nekaj članov, ki so se vstopnicam odrekli, da ne boste mislili, da smo jih pozabili: Tehnik, Teslo; Mud777; Lj-city; Union.SLO; Andrej99; Slovenc; Curkelj; Primus Quintus; Verso; Obafgkm, tudi midva z Vertigom idr.

Ps2.
Edit zaradi po pomoti izpadlega Belifa :)
Po pomoti ob prenosu iz tabele v tekst izpadel tudi dekitibhar - pardon! Torej javita se!

BeliF
August 3rd, 2010, 04:52 PM
torej nisem dobil karte za košarko?

pa če kdo ve, kje je načrt stadiona, ker sem pravkar dobil vstopnice in imam sedeže 356, 357, 358 pol pa kr 367?!?

Turtle09
August 3rd, 2010, 06:32 PM
torej nisem dobil karte za košarko?

pa če kdo ve, kje je načrt stadiona, ker sem pravkar dobil vstopnice in imam sedeže 356, 357, 358 pol pa kr 367?!?

Sori, ni mi jasno kako si izpadel iz posta. Seveda si dobil!

drmuc
August 3rd, 2010, 07:28 PM
hvala zokiju in hvala Avs3nicku, AFju in tebi želvica :)

Branvan3000
August 3rd, 2010, 07:28 PM
Bi lepo prosil za karto, kakršna koli že je, saj so pošle :)

Jaskichee
August 3rd, 2010, 07:34 PM
hvala vsem!

mud777
August 3rd, 2010, 07:37 PM
Bi lepo prosil za karto, kakršna koli že je, saj so pošle :)

:lol:

Branvan3000
August 3rd, 2010, 07:54 PM

haha, i know....

Slovenc
August 3rd, 2010, 08:08 PM
Zdravo!
Mi trije smo se danes imeli prav fajn v slaščičarni Zvezda (brez skrbi Slovenc, le kofi, nič štofa za paparace :lol:).

Seveda imam kar nekaj vez znotraj MOLa, tako sem tudi izvedel, da se dobite v Zvezdi in mi ni bilo problema naresti zasede :). Želvica, samo ena gre v javnost. Kaj se je dogajalo po kavi, soku, Bandidosu, RedBullu in viljamovki, pa bolje, da Vertigo ne izve, če ne, adijo :lovethem: da o tem, da se mu niti sanja ne, da te danes sploh ni bilo v službi, niti ne razglabljam :angel:

http://www4.slikomat.com/10/0803/wvj-Zvezda.jpg

Vertigo1
August 3rd, 2010, 08:19 PM
Slovenc...da Želvice ni bilo v službo???:wtf: Ja, saj....samo s kartami handla....ne povej njenemu bossu...pliz....

Nekaj spoznavnih znamenj za tiste, ki boste jutri prišli po karte.

Oba bosta tam: Zmajko (na levi) in Turtlica (v sredini). In forumaši (zeleni na desni)

http://www.shrani.si/f/36/bD/2naLlDrv/zmajko.jpg

Slovenc
August 3rd, 2010, 08:38 PM
You´r her boss, I know, I know. It was a joke.

Say hello to Turtle :wave:

arhitekturfreak
August 3rd, 2010, 08:44 PM
Slovenc...da Želvice ni bilo v službo???:wtf: Ja, saj....samo s kartami handla....ne povej njenemu bossu...pliz....

Nekaj spoznavnih znamenj za tiste, ki boste jutri prišli po karte.

Oba bosta tam: Zmajko (na levi) in Turtlica (v sredini). In forumaši (zeleni na desni)

http://www.shrani.si/f/36/bD/2naLlDrv/zmajko.jpg

Kakšna posrečena naključja - Arhitekturfreak ima točno takšen Toshiba laptop.
In ja, danes je blo res super, žal se nama je Aws3nick pridružil le na kratko, ampak smo super podebatirali, pred in potem pa še midva s Turtlico. Jutri pa ponovimo v še večji zasedbi. :)

:banana::cheers:

Slovenc
August 3rd, 2010, 08:52 PM
Jutri pa ponovimo v še večji zasedbi. :)

:banana::cheers:

AF rad bi te pohvalil, da si v veliki večini ravno ti krivec, da je MOL forumašem razdelil karte, in seveda tudu par pomočnikov, ki bo vse speljalo do končne razdelitve kart.
Prepričan sem, da bi se Zoki odzval, če bi ga v pismu zahvale povabili na eno skromno pijačko nekam v središče LJ in malo podebatirali o vsem lepem, kar se v arhitekturnem smislu našega glavnega mesta v času njegovega županovanja dogaja. Zgolj v razmislek.

mud777
August 3rd, 2010, 09:49 PM
^^ Ne ga preveč hvalit, da ne bo spet začel dnevno nove threde odpirat :lol:
Šala mala ;)

kljukec87
August 3rd, 2010, 09:54 PM
hvala za vstopnico :) pa dajte dobitniki met nek listek z nickom na majcah da vas prepoznam xD

arhitekturfreak
August 3rd, 2010, 10:02 PM
AF rad bi te pohvalil, da si v veliki večini ravno ti krivec, da je MOL forumašem razdelil karte, in seveda tudu par pomočnikov, ki bo vse speljalo do končne razdelitve kart.
Prepričan sem, da bi se Zoki odzval, če bi ga v pismu zahvale povabili na eno skromno pijačko nekam v središče LJ in malo podebatirali o vsem lepem, kar se v arhitekturnem smislu našega glavnega mesta v času njegovega županovanja dogaja. Zgolj v razmislek.

Nisem si mislil niti pričakoval, da bo naše pismo podpore rezultiralo v tako velikodušno darilo župana. Res je sicer, da sem prevzel pobudo pri zbiranju podpisov (in to z veseljem), vendar je bilo potrebnih 110 (in več) ljudi, da smo dosegli učinek. Pet ali deset podpisnikov bi pač ne bilo nič posebnega. Zato hvala vsem nam za pogum in realizacijo. ^^

Ideja z vabilom županu na pijačo ni slaba - porodila se mi je še neka dodatna ideja, ki pa jo moram premislit, preden jo delim z vami (mogoče o tem jutri ob srečanju).

Glede mudovih777 strahov pa - threade bom še odpiral, vendar bolj premišljeno. Takoj ko mi bo čas dopuščal, pripravim daljši razmislek o stanju in potencialih slovenske Obale, v preteklih mesecih sem bil na Obali večkrat, nazadnje pretekli teden, precej poslikal, precej razmišljal, iz frustracije nad aktualnim stanjem pa so se porodile nekatere ideje, ki jih želim prediskutirati z vami.

Se vidimo jutri na dogovorjenem placu ob dogovorjeni uri. In nazdravimo na skyscrapercity - slovenska sekcija. :cheers:

Zeleni
August 3rd, 2010, 10:06 PM
Čas imam samo popoldne po službi. Če ne gre kako drugače... Mogoče bi se dalo, da dopoldne uidem iz šihta. Ob kateri uri boste tam? Na ta forum se je šef logiral in sem dopoldne mrzu. Nimam dostopa. Arhitekturni biro pač.

LJ-city
August 3rd, 2010, 10:15 PM
Kje pa je ta plac in ob kateri uri je ta zadeva?
Ne bit tok skrivnostni :)

arhitekturfreak
August 3rd, 2010, 10:19 PM
Vsem, ki pridejo po karte, je podrobnosti po mailu sporočila Turtle.

LJ-city
August 3rd, 2010, 10:25 PM
Kaj pa ostali, ki že imamo karte in bi prišli samo pivske flaše dvigovati:D

arhitekturfreak
August 3rd, 2010, 10:29 PM
Kaj pa ostali, ki že imamo karte in bi prišli samo pivske flaše dvigovati:D
Javim. :cheers:

LJ-city
August 3rd, 2010, 10:47 PM
Sem se bal, da bo ob tej uri, ki mi nikakor ne paše.Bom pa pretuhtal, kako bi to izvedel in se udeležil, ker tega številčnega meetinga ne bi rad zamudil:banana:

mud777
August 3rd, 2010, 10:54 PM
Naredite kakšno gasilsko, če vas ni preveč sram ;)

arhitekturfreak
August 3rd, 2010, 11:00 PM
Sram? Ni šans. Se poslikamo, če bodo vsi za to! Še najboljša bi bla fotka, na kateri vsi držimo v rokah vstopnice, Turtle pa poleg vstopnice še maskoto, recimo ljubljanskega zmaja. In nad nami napis: FOUR MORE YEARS, FOUR MORE YEARS! :lol:

BeliF
August 4th, 2010, 12:00 AM
bi tut za na tekmo rabli en velik transparent :)

arhitekturfreak
August 4th, 2010, 12:05 AM
bi tut za na tekmo rabli en velik transparent :) Če damo jutri vsak po 2 evra in založimo za tiste, ki bodo karte dobili po pošti, potem imamo do torka narejen kvaliteten in velik transparent, ki poleg "ZOKI - four more years" vsebuje še "ti želi slovenska sekcija SKYSCRAPERCITY foruma".

Ampak pol se bo treba pazit, da nam mladojanševci in starojazbinškovci ne razbijejo betic po tekmi, ko nas bodo videli na neposrednem prenosu po TV.

LoKeY
August 4th, 2010, 12:14 AM
Mene žal ne bo na srečanje, ker delam popoldan. Tko da boste s pritožbami na moderiranje mogli počakat še slab teden. :D Tiste evre pa takoj prispevam! :lol:

miran92
August 4th, 2010, 01:46 AM
Če se bo pobiral denar za tak transparent-prispevam! Častna gorenjska:lol:

SabaHudin
August 4th, 2010, 07:50 AM
Če boste dali izdelati transparent vam priporočam firmo Signum iz Škofje Loke. Meni so za Južno Afriko naredili huuudga, no dizajn je bil itak moj, je bil pa tako dober da je že na prvi otvoritveni tekmi med Mexicom in JAR izginil he,he,he. V glavnem za tiskan transparent dimenzije 3 x 2 metra sem plačal nekaj manj kot €100, naredijo pa ga v dnevu ali dveh. Link na njihovo internet stran boste pa itak našli, če boste malo poguglali.

blaszs
August 4th, 2010, 08:21 AM
Če damo jutri vsak po 2 evra in založimo za tiste, ki bodo karte dobili po pošti, potem imamo do torka narejen kvaliteten in velik transparent, ki poleg "ZOKI - four more years" vsebuje še "ti želi slovenska sekcija SKYSCRAPERCITY foruma".

Ampak pol se bo treba pazit, da nam mladojanševci in starojazbinškovci ne razbijejo betic po tekmi, ko nas bodo videli na neposrednem prenosu po TV.

Dobra ideja.

Slovenc
August 4th, 2010, 08:57 AM
Mene žal ne bo na srečanje, ker delam popoldan. Tko da boste s pritožbami na moderiranje mogli počakat še slab teden. :D Tiste evre pa takoj prispevam! :lol:

Pa tok si se bal, da ne boš dobil karte, pa prvi si na spisku :drunk:
Se vidi, da se te vsi bojijo, admin je le admin :lol:

Turtle09
August 4th, 2010, 10:08 AM
Jutro!

Po dosedanjih odzivih kaže, da se nas bo dobilo okoli 25. Oglasila se vas je že velika večina, pozivam pa še uporabnike Dejko, Lion, Juninho5 in Peroždero, da se čim prej oglasijo na skyforum.stozice@gmail.com in sporočijo poštni naslov za vstopnice, ali pa se pozanimajo, kje jih lahko danes dobijo osebno.

Vstopnice pa so v varnih tacah! :)

http://www4.slikomat.com/10/0804/eyn-Copy-o.jpg

BeliF
August 4th, 2010, 10:38 AM
Te bo moral tale zmajček kar fino merkat ko boš danes po Ljubljan hodila. To je skor tolk vredno ko vreča zlatnikov :lol:

usavko
August 4th, 2010, 11:14 AM
Lepo kolk kart :)
Bi pa sam prosu, če lahko kdo še enkrat pripopa link načrta od dvorane, k me zanima kje je tribuna B...
hvala :)

Bi pa ful pršu na drink pa žou ne morm :\

Slovenc
August 4th, 2010, 11:54 AM
Bi pa sam prosu, če lahko kdo še enkrat pripopa link načrta od dvorane, k me zanima kje je tribuna B...

Predvidevam, da je na Eventimu dvorana napopana S gor, tako, da bi morale tribune biti takolele (Spet sem ukradel Želvici eno zgodovinsko :))

http://www4.slikomat.com/10/0804/oes-01.jpg

arhitekturfreak
August 4th, 2010, 11:59 AM
Naša (SKYCRAPERCITY) je Tribuna B. Upam, da ste/smo glasni navijači, ker nas niso povabili na tekmo, da bomo klepetali o vremenu, pač pa, da bomo navijali za Slovenijo, ker svetovni prvaki niso mačji kašelj in reprezentanca bo potrebovala glasne in odločne (da ne rečem fanatične) navijače! Imate navijaške rekvizite? Zastave (Verso, da se ne boš zmotil in prinesel te, ki jo imaš za avatar), vuvuzele, šale ...

O transparentu pa rečemo kakšno danes ob srečanju! :cheers:

ziga17
August 4th, 2010, 07:24 PM
Na žalost nisem mogel po karte, verjamem, pa, da ste imeli dobro. Me pa še zanima, katero tribuno imamo pri nogometu in na keri strani neba je (V,Z,S,J). Hvala

Aha sm opazu na sliki, prej nisem dobro pogledal...

Mrvice
August 4th, 2010, 07:37 PM
Na žalost nisem mogel po karte, verjamem, pa, da ste imeli dobro. Me pa še zanima, katero tribuno imamo pri nogometu in na keri strani neba je (V,Z,S,J). Hvala

Aha sm opazu na sliki, prej nisem dobro pogledal...

maš eno NEOPRAVIČENO URO ;)

Manca
August 4th, 2010, 07:49 PM
ok če kdo prinese vuvuzelo, bom... bom.. bom zelo slabe volje -.-

tom666
August 4th, 2010, 08:17 PM

ok, na basket itak ne paše. če pa dobro pomislim.... na fuzbal tudi ne! pa mislim, da ni panike: JAR je kar daleč :lol:

robert79
August 4th, 2010, 08:39 PM
Hvala še enkrat Turle in ostali za organizacijo razdelitve kart, žal nisem uspel ostati dlje, se pa vidimo na tribuni B YEAH!!!!

arhitekturfreak
August 4th, 2010, 08:51 PM
Ena gasilka, sem dobil pravkar po pošti.
http://www.shrani.si/f/1L/UV/1zyA6TIh/forum-ssc-gasilska.jpg

Hvala Turtlici za organizacijo in trud. Ste super družba (^^:cheers:), odlični debaterji, tako da se veselim snidenja številka 2. na košarkarski tekmi, snidenja št. 3 na fusbalu in nato srečanja št. 4 v Nebotičniku - septembra.

Aws3nick, kje si bil pa ti? Smo te pričakovali!

P.s. In hvala županu, da nas je takole pripeljal skupaj. :smug:
P.p.s. Nekateri na fotki manjkajo, ker so ljudje prihajali in odhajali ...

LJ-city
August 4th, 2010, 08:55 PM
Od dans naprej mi gre še bolj na K.... ta AF , ker sem ga spoznal:bash:

hec hec:lol:
Res mi je žal, da nisem utegnil bolje spoznati vse člane, ki so bili na meetingu.Pač miza je bila predolga.

Turtlico sem spoznal:banana: AF,Belega,Capital78,mmato,mrvice,metrodusa in člana, ki je sedel zraven AFja.Pozabil nick na žalost.Ostali se bomo (upam) na naslednjem meetingu bolje spoznali:cheers:

Me je pa že zdaj strah fotk in vidt svoj antipatičen,nefotogeničen ksiht:lol:

arhitekturfreak
August 4th, 2010, 09:00 PM
Kakšna sreča, da sem končno spoznal tega AF-ja, res je fant od fare.
Tudi mene je pozitivno presenetil LJ-city! Še sreča, da me ni kaj kritiziral, ker sem imel danes dejansko odlično priložnost, da ga pod mizo brcnem v koleno. :lol:

LJ-city, ne skrbi glede fotke - najbolj nefotogeničen fris na fotkah je vedno moj. ;)

Turtle09
August 4th, 2010, 09:15 PM
Ja, super čvek je bil! Naslednjič rabimo le malo bolj okroglo mizo, da se je lažje pogovarjati, pa ne sme biti tako ob steni, da ne bo treba BeliFu in Lj-cityu spet skakati čez! :lol:

Vstopnice na pošto oddam jutri, ker se mi je kar zdelo, da nekaterim danes ne bodo znesli urniki in bom oddala vse skupaj.

Še enkrat pa pozivam Liona, Peraždera in Dejkota da sporočijo naslov, kamor naj karte pošljem, sicer...

Hihihihihi

http://www4.slikomat.com/10/0804/817-P10108.jpg

a-dee-jay
August 4th, 2010, 09:42 PM
Vas je blo pa velik. Kolk nas je sploh takih, ki nas ni blo in bomo dobili karte po pošti? :)

Verso
August 4th, 2010, 10:08 PM
Ste pa starejši, kot sem mislil. In kdo je kdo?

Metrodusa
August 4th, 2010, 10:28 PM

Mogoče izgledamo starejši, samo smo vseeno mladi po srcu:lol:

rafzigi
August 4th, 2010, 10:39 PM
he, he........dobra družba ste fantje in seveda ne smem pozabiti tudi na gospodični Brina in Manca. Skratka sem vletel bolj med zadnjimi, ker sem pač še moral pofotkati današnji napredek na ŠRC parku.
Se že veselim torka, ker bo res nekaj posebnega in na nek način zgodovinskega.

Verso
August 4th, 2010, 10:50 PM
Mogoče izgledamo starejši, samo smo vseeno mladi po srcu:lol:

Mnja... raj povej, kdo je kdo. :D

arhitekturfreak
August 4th, 2010, 10:53 PM
Men se zdi, da bi lahko bil tretji z desne od spodaj navzgor v četrti vrsti, če šteješ od levega roba, tik pod lučjo in s praznim kozarcem v roki - Verso. Čaki mal, a je bil Verso sploh tam? ;)

Verso
August 4th, 2010, 11:17 PM
Men se zdi, da bi lahko bil tretji z desne od spodaj navzgor v četrti vrsti, če šteješ od levega roba, tik pod lučjo in s praznim kozarcem v roki - Verso.Preveč vrst - error. :lol:

Čaki mal, a je bil Verso sploh tam? ;)Ne, sem se odpovedal kartama. ;)

thatsall
August 4th, 2010, 11:44 PM
Ja, super čvek je bil! Naslednjič rabimo le malo bolj okroglo mizo, da se je lažje pogovarjati, pa ne sme biti tako ob steni, da ne bo treba BeliFu in Lj-cityu spet skakati čez! :lol:

Vstopnice na pošto oddam jutri, ker se mi je kar zdelo, da nekaterim danes ne bodo znesli urniki in bom oddala vse skupaj.

Še enkrat pa pozivam Liona, Peraždera in Dejkota da sporočijo naslov, kamor naj karte pošljem, sicer...

Hihihihihi

http://www4.slikomat.com/10/0804/817-P10108.jpg

res hvala ker si se potrudla in nas zbrala tkole na kup Turtlica.

če bi ostale kakšne karte bi priporoču prjatla ColumbusMX (http://www.skyscrapercity.com/member.php?u=174357), ki mu ni ratal kupit kart (kr mal žalosten je bil) in je član foruma že od Jan2008, ki sicer ni mel velik postov o Stožicah oziroma je mel sam en post :) (post #3599) (http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=53902347&postcount=3599) še link do videa http://www.youtube.com/watch?v=7lJQR4C3bcc, za katerga se je ful potrudu in forum zelo rad in redno spremlja, vendar vse kaže, da bo ostal brez ogleda tekem v živo

Union.SLO
August 5th, 2010, 12:00 AM

Anda.. js sm pomoje prou najmlajši kle na forumu:shifty:

Pa ja no, dejte se pradstavit:D

BeliF
August 5th, 2010, 12:08 AM
zadnja vrsta, skrajno desno, rdeča majca :D

Union.SLO
August 5th, 2010, 12:21 AM
zadnja vrsta, skrajno desno, rdeča majca :D

I knew it!:lol: tisti na tvoji desni je pa zihr Lj-city

Metrodusa
August 5th, 2010, 12:26 AM
Denim 84 majica sem jaz, ostali pa se bodo sami odločili, kako anonimni bodo ostali.

BeliF
August 5th, 2010, 12:43 AM
mene je mal zmedlo glede Struckarja... zgleda sem iz ogleda Stožic zamešal al kaj :lol: a je bil Struckar tle al kdo je bil tisti, ki sem ga narobe poimenoval :) zadnja vrsta, najbol skrajno levo, sedi v rdeči majici (torej ne tasprednji z očali)

Mrvice
August 5th, 2010, 12:50 AM
mene je mal zmedlo glede Struckarja... zgleda sem iz ogleda Stožic zamešal al kaj :lol: a je bil Struckar tle al kdo je bil tisti, ki sem ga narobe poimenoval :) zadnja vrsta, najbol skrajno levo, sedi v rdeči majici (torej ne tasprednji z očali)

Tisto je Putzmeister, Štručkar je bil pozen in je zamudu fotkanje...

Jst sm pa eden izmed dveh zelenih na fotki ;)

Putzmeister
August 5th, 2010, 12:52 AM
Tisto je Putzmeister, Štručkar je bil pozen in je zamudu fotkanje...

Jep...tisti sem jaz :cheers: Kje se skrivaš LJ city na fotki?

Verso
August 5th, 2010, 01:21 AM
tisti na tvoji desni je pa zihr Lj-city

A tisti, ki ma tok mastno glavo, da se mu ful sveti? (aja, to je flash :D)

arhitekturfreak
August 5th, 2010, 01:34 AM
Jst sem "izvenserijski", v prvi vrsti. Sem hotel fotkat, ampak se je potem končno prikazal natakar in prevzel nalogo.

Jst sm pa eden izmed dveh zelenih na fotki ;) Ti si Ljubljanski zmaj? Kdo je pa ta, ki te drži v roki?

p.s. A sem že omenil, da ste super družba?

matotej
August 5th, 2010, 08:28 AM
Jaz sem pa tisti, ki se skriva za af-jem in za kateregea je LJ-City napisal, da ne ve kdo je! :P

Tudi jaz sem užival v družbi in debati. Škoda edino, da smo bili tako razpotegnjeni, ker s folkom na drugi polovici nisem imel priložnosti rečt kako forumaško! :)

blaszs
August 5th, 2010, 09:32 AM
No jaz sem zraven putzmaistra z očali torej v vrsti ob steni na levi strani.

Kot je Verso rekel zgledamo starejši. Mislim ,da nismo tok stari, ravno najstniki pa vseeno nismo. Morda kakšna izjema.

BeliF
August 5th, 2010, 09:53 AM
čist tko...

kot sem zadnjič omenil, so mi zasrali eno karto za nogomet (1 sedež je osem zicov stran od ostalih treh), tak da je ta karta naprodaj ;) sicer mal švoh, da je samo ena, ampak drugače ne gre... cena ostane 20€, kokor sem dal jaz zanjo (II. kategorija, vhod C14-C15, PRVA VRSTA na vogalu za streljat iz kota oziroma tam nekje :) )

usavko
August 5th, 2010, 09:57 AM
Ker sm tole zamudu, bom pa na tekmi nadoknadu... sej se skup držimo ane?

Slovenc
August 5th, 2010, 10:24 AM
Ena gasilka, sem dobil pravkar po pošti.
http://www.shrani.si/f/1L/UV/1zyA6TIh/forum-ssc-gasilska.jpg

Ste pa tko luštkani. Kr mau vam je blo nerodn. Kukr da b šu z deklino prvič na zmenk, pa ne veš, kako b se jo lotu :cripes:

Avs3nicka ni blo zraven al kako ??
Turtlica, so te fantje počastili s kakšno pijačko glede na to, kakšno darilo si jim prinesla :cheers:

BeliF
August 5th, 2010, 10:31 AM
a ne vidš butelke vina na mizi :)

Turtle09
August 5th, 2010, 11:07 AM
Turtlica, so te fantje počastili s kakšno pijačko glede na to, kakšno darilo si jim prinesla :cheers:

Tako je, buteljka se lepo hladi in čaka na proslavo prve zmage v Stožicah! :banana: Pa glej Slovenc da ti tudi prideš naslednjič, smo te pogrešal! :)

Pošiljke so zdaj oddane tako da jih večina najbrž dobi jutri, mogoče kdo v soboto, če so lokalni poštarji bolj počasni. Javila sta se tudi Lion in Peroždero (Pero prosim dopolni naslov ;) ), tako da čakam le še Dejkota. To tudi pomeni, da ostanka kart kot kaže ne bo - torej bravo vsi, res vam je veliko do teh vstopnic in super da je tako! :cheers:

Slovenc
August 5th, 2010, 11:50 AM
a ne vidš butelke vina na mizi :)

A je iz Hofra al je domač Ižanski cviček :cheers:

drummerboy
August 5th, 2010, 11:50 AM
Meni je sedaj prav žal, da se nisem mogel udeležit srečanja! Izgleda, da ste uživali! Se vidimo v stožicah!

BeliF
August 5th, 2010, 12:20 PM
butelka ni moja, jo je prinesel nekdo, katerega imena ne vem, ker je prehitro pobegnil

Manca
August 5th, 2010, 12:44 PM
Hihihihihi

<slika zmaja z vuvuzelo tlele>

http://www.shrani.si/f/k/e7/Ktd8md8/angry.jpg
Sam... probi...

Grem zdej še enkrat vašo gasilsko preštudirat, ma si razen dveh ali treh nisem nič zapomnila, kdo je kdo.

Sirko
August 5th, 2010, 12:49 PM
Men pa ni jasn kdo je tist v prvi vrsti, drugi z leve, z očali. Ga osebno poznam sam ne vem vzdevka kle gor, predstavu se pa tut ni.

Slovenc
August 5th, 2010, 01:08 PM
Sam... probi...

Evo lubica, for your heart only :D

81Gxbi-Xyig

LJ-city
August 5th, 2010, 01:50 PM
I knew it!:lol: tisti na tvoji desni je pa zihr Lj-city

Jp tist ksiht je moj.

Ne, sem se odpovedal kartama. ;)

Js tud:) Vseen sem uletu mal se podružit s folkom.:)

A tisti, ki ma tok mastno glavo, da se mu ful sveti? (aja, to je flash :D)
:hahano::hahano::hahano::hahano::hahano:

Jep...tisti sem jaz :cheers: Kje se skrivaš LJ city na fotki?
Žal mi je, da nism s tabo pa blaszsom podebatiral.Lah bi kšno rekl o Rotondi in s tistimi šoki, ki smo jih doživljal ob gradnji.:lol:

p.s. A sem že omenil, da ste super družba?

:cheers1:

Grem zdej še enkrat vašo gasilsko preštudirat, ma si razen dveh ali treh nisem nič zapomnila, kdo je kdo.

Js sm un, si rekla da sm ti od nekje znan:hi:

arhitekturfreak
August 5th, 2010, 02:02 PM
Ste pa tko luštkani. Kr mau vam je blo nerodn. Kukr da b šu z deklino prvič na zmenk, pa ne veš, kako b se jo lotu :cripes:

Avs3nicka ni blo zraven al kako ??

Res se nekam kislo držimo. ampak to zgolj zato, ker se nam je blo nerodno fotografirat. Drgač smo prav sproščeno klepetali, kvalitetno vsaj za peti zmenek. ;)

Aws3nick je prišel v torek, včeraj pa očitno ni uspel - škoda, ker je fajn dečko. Itak pa sediva skupaj na košarki, tako da se vidimo za par dni.

Če je kdo od vas veren, predlagam, da gre v ponedeljek k maši in moli (:bow:) k vsem trem božanstvom (Očetu, Sinu, Svetemu duhu in kar je še nebeških veljakov), da bodo inšpektorji izdali uporabno dovoljenje ter da v sredo ne bo dežja. Anyone? Jst ne morem, ker sem ateist. :runaway: :devil:

Manca
August 5th, 2010, 02:04 PM
Ja skor ziher sem, da sem te že srečala kdaj, ampak mi ne pade na pamet, kje. Sicer pa Ljubljana je mala, vsi mi smo se že kdaj srečal.

Kaj ko bi se dobili kakšno uro (dve?) pred začetkom košarkaške tekme, da se sprehodimo po parku, si pogledamo stadion (če nas bodo spustili zraven), da vse pofotkamo in da vam še pravočasno poberem tazoprne navijaške rekvizite?

Turtle09
August 5th, 2010, 02:15 PM
Res se nekam kislo držimo. ampak to zgolj zato, ker se nam je blo nerodno fotografirat.

Ok tisto je bila prva fotka ki je vedno ta resna. Evo še cheese različice. m))
Ne vem pa zakaj je AF tko resen :lol:

http://www4.slikomat.com/10/0805/m13-Copy-o.jpg

Turtle09
August 5th, 2010, 02:34 PM
butelka ni moja, jo je prinesel nekdo, katerega imena ne vem, ker je prehitro pobegnil

DrecO, si bil ti?

rafzigi
August 5th, 2010, 03:07 PM
v torek predlagam zbor ob 18 uri, ker je ob 18.30 že uradnii trening na stadionu in si bomo lahko preimerno pogledali kako nogometaši prvič trenirajo na sveti travici.
Lokacija zbora je na severnem platoju pred štadionom.

LoKeY
August 5th, 2010, 03:15 PM
uff včeri sm lahko samo med eno pavzo za par minut skoču na net, zdej pa lahko vsaj vse preštudiram hehehe

fajn družba :) se vidimo enkrat popoldan v torek nekje, se pravi

BeliF
August 5th, 2010, 03:46 PM
heh, če se bomo dobil že ob 18ih pa sploh nam dam hodu :lol: najbol kar par pirov v roko pa gasa pred stadion popivat :cheers1:

Capital78
August 5th, 2010, 03:58 PM
Pozdravljena tovarišija!

Najprej najlepša hvala naši Turtle deklici, da nas je takole zbobnala skupaj. Prav lepo vas je bilo spoznat in ob dobri kapljici rujnega pivca preživeti prekratki dve urici. Hvala še enkrat za vstopnici. Moram reči, da ste super družba in se je zelo prijetno pomenkovati z vami.

Smo pa čedni na tej fotki, izgledamo takšni mladi intelektualci, zaganjalci in spodbujevalci nove slovenske, ljubljanske arhitekture. :) Samo AF je bolj resen, mora biti po službeni plati :)

Upam, da se kmalu spet najdemo in rečemo kakšno konstruktivno.

Capital78 (tisti srečnež, ki je lahko sedel ob deklici) :)

Verso
August 5th, 2010, 04:30 PM
Js tud:) Vseen sem uletu mal se podružit s folkom.:)

Aja no, js sem pa itak mel obiske iz daljnih krajev (Štajerske :D).

Mi je pa smešno, ko eni forumaši, ki so se registrirali šele pred kakšnim mescem, pravijo, da jim je neizmerno žal, da se niso udeležili "že tradicionalnega srečanja njihovih starih frendov". :laugh:

Turtle09
August 5th, 2010, 06:22 PM
Capital78 (tisti srečnež, ki je lahko sedel ob deklici) :)

Deklici? Khm, ok priznam, sem že čez 20! :cheer:

Struckar
August 5th, 2010, 06:38 PM
Men je edino žal, da nisem prej utegnil priletet. =)

firbec
August 5th, 2010, 07:08 PM
hvala še enkrat vsem trem organizatorjem za meeting, še posebej pa turtlici za vso organizacijo in vse stroške ( kuverte, znamke.... ) ki jih je imela z nami. Ponosni smo nate.

Struckar
August 5th, 2010, 07:09 PM
Ja to se moram strinjat z vsemi predhodniki. Organizacija je super. Zdaj, ko imamo dobro organizacijsko podporo, bi lahko imeli res kake letne ali mesečne meetinge. =)

BeliF
August 5th, 2010, 08:06 PM
no no, drug teden sta dva mitinga, tak da se ne prehitro zapalit :lol: treba še kej prišparat za kasnej :D

mmato
August 5th, 2010, 09:35 PM
mmato (najbolj desna črna T-Shirt)

Tut js morm ponovit besede ostalih, da smo fajn družba in da bo pomoj še kak piknik padu.
Ajd preveč politične teme me motijo, samo očitno so gradbeništvo, arhitektura in politika povezani bol ko si js to predstavlam oz želim.
Tk da ko ste omenjali transparent za na tekmi sm proti, npr. reklame Jankoviču ni treba delat, zahvalu se mu boš na volitvah (če bi bil namen transparenta tak), forum pa tut ne rabi reklame.
Hvala Turtle za trud, super si zorganizirala :cheers:

Zeleni
August 5th, 2010, 09:38 PM
Naša (SKYCRAPERCITY) je Tribuna B. Upam, da ste/smo glasni navijači, ker nas niso povabili na tekmo, da bomo klepetali o vremenu, pač pa, da bomo navijali za Slovenijo, ker svetovni prvaki niso mačji kašelj in reprezentanca bo potrebovala glasne in odločne (da ne rečem fanatične) navijače! Imate navijaške rekvizite? Zastave (Verso, da se ne boš zmotil in prinesel te, ki jo imaš za avatar), vuvuzele, šale ...

O transparentu pa rečemo kakšno danes ob srečanju! :cheers:

Moj glas je še vedno prisoten pri navijanju GD. Pa vsaj najmanj za dva vem, da sta bila njihova člana. Bomo zapeli kako lepo Zokiju al ne bemu mast? Se vidimo v torek. Hvala za vse.

arhitekturfreak
August 6th, 2010, 12:06 AM
mmato (najbolj desna črna T-Shirt)
Tut js morm ponovit besede ostalih, da smo fajn družba in da bo pomoj še kak piknik padu.
Ajd preveč politične teme me motijo, samo očitno so gradbeništvo, arhitektura in politika povezani bol ko si js to predstavlam oz želim.
Tk da ko ste omenjali transparent za na tekmi sm proti, npr. reklame Jankoviču ni treba delat, zahvalu se mu boš na volitvah (če bi bil namen transparenta tak), forum pa tut ne rabi reklame.
Hvala Turtle za trud, super si zorganizirala :cheers:

Piknik - super ideja, ker to pomeni še več ur kvalitetnih diskusij o meni najljubših temah - pa še tipkovnice ne potrebuješ.

Se strinjam s tabo, da so arhitektura, gradbeništvo, urbanizem in politika močno povezani, še posebej v poljih zgostitve (tj. mestih), tam, kjer se obrača mnogo denarja in pri projektih, kjer so vključena javna sredstva. Arhitektura in urbanizem sta po moje s političnim diskurzom nerazdružljiva, ker gre vendar za skupnostne zadeve, ki se nas vseh neposredno tičejo, za interese posameznikov in skupin, za pomembno razsežnost našega bivanja, estetiko etc.. Arhitektura in urbanizem sta ogledalo in najboljši izraz/odraz naše "civilizacije", vidne, materialne kulture. V tem pogledu si ne le želim, ampak zahtevam "politično" diskusijo. Neprimerno in kratkovidno bi bilo nekaj, kar se tiče nas vseh, prepustiti zgolj ozki skupini ekspertov. Arhitekt sicer lahko nekaj nariše, gradbinec sestavi in urbanist umesti, toda brez javne (kulturne, umetniške, sociološke in filozofske) diskusije, so stavbe le kupi zidakov, malte in stekla. Politika po (Aristotelovi) definiciji pomeni proces, s katerim ljudje sprejemajo skupne odločitve. Kako naj torej vprašanja, v kakšnem materialnem svetu želimo živeti, ne vključujejo politike?

Po moje bi bil transparent dobrodošel in primeren, je pa res, da župan morda ne potrebuje kakšne posebne zahvale, dovolj je lahko tudi bučen aplavz ob otvoritvi in nato glasno navijanje, da nabrišemo najprej Špance (Can we? Yes, we can! ;) ) in nato še Avstralce.

Turtle - carica in legenda. ^^

matotej
August 6th, 2010, 08:57 AM
Kaj pa če bi se kak mail ali pošta poslala na Magistrat v znak zahvale?
Jaz ne bi kompliciral preveč.

Nekdo, ki je malo bolj pismen, sestavi kratek in "jasen" mail.
Notri bi se zahvalili za karte, izrazili podporo in se priporočali za nadaljne sodelovanje pri diskusiji o razvoju prestolnice in njene okolice.

drummerboy
August 6th, 2010, 10:19 AM
Turtle, hvala za karte! Danes so prispele, predvidevam da tudi do drugih:)

Turtle09
August 6th, 2010, 10:26 AM
O fino! :okay:

Upam da vsi dobite danes, eventualno jutri, če je kakšna lokalna pošta mogoče malo počasnejša.

GREMI
August 6th, 2010, 10:36 AM
Hvala.

Prav prijetno deluje ta klapa. ;) Upam, da res res kdaj srečamo v živo. Najverjetneje septembra v Nebotičniku. :cheers:

arhitekturfreak
August 6th, 2010, 10:57 AM
Hvala.

Prav prijetno deluje ta klapa. ;) Upam, da res res kdaj srečamo v živo. Najverjetneje septembra v Nebotičniku. :cheers: Absolutno, predlagam tam sredi septembra, ker sem na začetku in ob koncu meseca v tujini - hočem pa bit zraven. :cheers:

Struckar
August 6th, 2010, 10:57 AM
Tudi sam se strinjam s sredino.

karantanec
August 6th, 2010, 12:43 PM
havala za karti soforumaši in forumašice

azonic
August 6th, 2010, 12:51 PM
Pravkar sem prejel karti.Hvala turtlica za trud in organizacijo.:)

kljukec87
August 6th, 2010, 12:59 PM
Turtle, hvala za karte! Danes so prispele, predvidevam da tudi do drugih:)

hvala, tudi jaz sem danes dobil vstopnico. kdo bo moj sosed? :D

dekitibhar
August 6th, 2010, 01:09 PM
Karti sta priromali tudi v moj nabiralnik...:D

LoKeY
August 6th, 2010, 01:24 PM
Tudi mene so zjutraj čakale v nabiralniku. :) Hvala še enkrat, Turtle!

repko
August 6th, 2010, 02:03 PM
tudi v moj nabiralnik sta že prispeli vstopnici:banana:
hvala za karti!:)

ziga17
August 6th, 2010, 02:19 PM
no če ste že vsi napisali, tudi jaz sem dobil karti.

Zahvaljujem se Turtle09 za organizacijo, pošiljanje in vse, kar spada zravn pri podeljevanju kart.

Se vidimo na tekmi ^^

drmuc
August 6th, 2010, 03:51 PM
no k se že lih usi hvalte :P tud jst sm jih dobu :P hvala vsem :)

Zeleni
August 6th, 2010, 04:48 PM
Tudi moja je prispela. Hvala.

Capital78
August 6th, 2010, 05:13 PM
Ja, piknik enkrat septembra bi bil odlična stvar. Da odpremo jesensko sezono debatiranja. Ravnokar sem razmišljal, da smo smo morda mi - slovenska sekcija - edini, ki smo se dobili in se spoznali. Upam, da to postane tradicija.

LJ-city
August 6th, 2010, 05:22 PM
Ravnokar sem razmišljal, da smo smo morda mi - slovenska sekcija - edini, ki smo se dobili in se spoznali. Upam, da to postane tradicija.

Ah kje.Mi smo bili do zdaj najbolj asocialni.Hrvati so se že dobil, ko je bil še alpe-adria podforum in so se do zdaj dobili že 5-6x.Imeli so celo gosta iz Beograda.Srbi se tudi dobivajo.Na Slovaškem podforumu sem tud opazil thread, ko so se dobili.Italijani se redno dobivajo itd.
Smo pa končno prebili led:)

juninho5
August 6th, 2010, 05:49 PM
Dobil dve karti. Še enkrat res hvala. Še nekaj dni :=)

Verso
August 6th, 2010, 07:29 PM
Ah kje.Mi smo bili do zdaj najbolj asocialni.Hrvati so se že dobil, ko je bil še alpe-adria podforum in so se do zdaj dobili že 5-6x.Imeli so celo gosta iz Beograda.Srbi se tudi dobivajo.Na Slovaškem podforumu sem tud opazil thread, ko so se dobili.Italijani se redno dobivajo itd.

Imeli smo že tudi slovensko-makedonski meeting (js pa še en Makedonc :D). Pa tud za slovensko-portugalske meetinge sem že slišal. :D:D

smejko
August 6th, 2010, 08:34 PM
Evo dobil karto za avstralijo. Najlepša hvala.

Torej vrsta 22, sedež 702. Ker sem pač dobil eno karto me zanima, kdo je moj sosed ? :) Da mi ne bo treba u tišini sedet.

Se vidimo. :cheers:

BeliF
August 6th, 2010, 09:03 PM
ma brez skrbi, mi na drinki zadnjič nismo bili tiho :lol:

Turtle09
August 6th, 2010, 10:10 PM
Uf, cel popoldan sem po na pol potopljeni Ljubljani vodila gostjo iz Nizozemske, tj. šprintale sve od podhoda do podhoda in slaščičarne do slaščičarne med besnimi nalivi. :nuts: Še sreča da bo tu do srede, tako da je še čas za nebotičnik, mesarski most in seveda košarko, kamor jo tudi peljem. :cheer:

soncen
August 6th, 2010, 11:21 PM
se zahvaljujem za karti , kmalu se vidimo zelo se veselim...

arhitekturfreak
August 6th, 2010, 11:36 PM
Uf, cel popoldan sem po na pol potopljeni Ljubljani vodila gostjo iz Nizozemske, tj. šprintale sve od podhoda do podhoda in slaščičarne do slaščičarne med besnimi nalivi. :nuts: Še sreča da bo tu do srede, tako da je še čas za nebotičnik, mesarski most in seveda košarko, kamor jo tudi peljem. :cheer:

^^^^^^
Je kaj komentirala, kako se je Ljubljana spremenila v zadnjih letih, odkar je bila zadnjič tukaj? Al je naliv preveč zalival mesto, da bi sploh lahko kaj videla?

a-dee-jay
August 7th, 2010, 12:53 AM
Tudi jest sem ju dobil. Hvala za poslani karti!

Reducto
August 7th, 2010, 01:09 AM
Tudi jaz dobil danes zjutraj, hvala Turtle in se vidimo! Potuje kdo iz Štajerske prestolnice in ima še kaj prostora? Seveda pristavim za gorivo...
Razmišljam pa tudi o javnem prevozu, ker bo zagotovo precejšnja gneča in sam nisem najbolj vešč z Ljubljano. :D

Struckar
August 7th, 2010, 01:16 AM
Mogoče ni slaba ta z javnim prevozom, sam bom vsekakor uporabil 6ko Vič-WTC.

LoKeY
August 7th, 2010, 04:11 AM

Torej vrsta 22, sedež 702. Ker sem pač dobil eno karto me zanima, kdo je moj sosed ? :) Da mi ne bo treba u tišini sedet.

Hmm čudno to, kar vrsta 22... Js mam vrsto 14 sedež 707, da vidmo če se kak sosed oglasi :D

firbec
August 7th, 2010, 08:29 AM

živjo sosed 5 vrst pod tabo tud na 702:cheers1:

blaszs
August 7th, 2010, 09:06 AM
Hmm čudno to, kar vrsta 22... Js mam vrsto 14 sedež 707, da vidmo če se kak sosed oglasi :D

Skoraj soseda vrsta 14 in sedež 702.
Pri košarki pa vrsta 16 sedež 145.

Turtle09
August 7th, 2010, 09:47 AM
^^^^^^
Je kaj komentirala, kako se je Ljubljana spremenila v zadnjih letih, odkar je bila zadnjič tukaj?

To je bil med drugim moj namen, ki ga je preprečil mini vesoljni potop. Ampak je še dovolj časa! :cheers:

tom666
August 7th, 2010, 10:06 AM
Tudi moja karta za basket (16/152) je prispela včeraj. Hvala, Turtle.

BeliF
August 7th, 2010, 10:43 AM
Pri košarki pa vrsta 16 sedež 145.

js sedim za tabo, vrsta 17, sedeži 141-143 :cheers:

smejko
August 7th, 2010, 11:08 AM
živjo sosed 5 vrst pod tabo tud na 702:cheers1:

Pol si bova pa čez vrste drla :lol: :cheers:

Zeleni
August 7th, 2010, 12:05 PM
Smo malce razmetani ali pa se motim: 19/ 149. Samo,da imamo karte ostalo me malo manj briga in skrbi.

BeliF
August 7th, 2010, 12:31 PM
pomojem nismo razmetani ampak je ravno obratni- nagneteni smo v grupo, par vrst zapored po nekaj sedežev. veliko bolje kot če bi 50 folka dobilo samo eno vrsto...

LoKeY
August 7th, 2010, 12:50 PM
Ja če bi bli v eni vrsti, bi se lahko igrali telefon. Tko pa... :lol:

Pozdravljen kvazi sosed :D

Sirko
August 7th, 2010, 12:52 PM
Js vs bom pa nadzorval s tribune A, da ne bote delal pizdarij :D :hammer:

kljukec87
August 7th, 2010, 01:23 PM
Tudi jaz dobil danes zjutraj, hvala Turtle in se vidimo! Potuje kdo iz Štajerske prestolnice in ima še kaj prostora? Seveda pristavim za gorivo...
Razmišljam pa tudi o javnem prevozu, ker bo zagotovo precejšnja gneča in sam nisem najbolj vešč z Ljubljano. :D

jaz grem iz maribora. in bi mi prav prišel kdo da gre zraven :) to gres v torek?

kljukec87
August 7th, 2010, 01:25 PM
Smo malce razmetani ali pa se motim: 19/ 149. Samo,da imamo karte ostalo me malo manj briga in skrbi.

jaz mam pa 19/150 :)

Reducto
August 7th, 2010, 01:45 PM
jaz grem iz maribora. in bi mi prav prišel kdo da gre zraven :) to gres v torek?
Grem v sredo na nogomet...
Drugače pa imam trubuno D, vrsto 21, sedež 708!

Turtle09
August 7th, 2010, 02:22 PM
pomojem nismo razmetani ampak je ravno obratni- nagneteni smo v grupo, par vrst zapored po nekaj sedežev. veliko bolje kot če bi 50 folka dobilo samo eno vrsto...

Tako je, vstopnice so v obliki 'kvadrata', torej forum sedi v več vrstah na določenem številu sedežev, in ne v eni dolgi vrsti.

tauru5
August 7th, 2010, 02:24 PM
Hvala za dobro vodeno organizacijo Turtlica, karte so prispele.:hilarious

blaszs
August 7th, 2010, 04:25 PM
Na stadionu mi je jasno kje sedimo kot forum.

Torej za goli na strani proti centru mesta tam nekje kjer sta dva človeka na sliki malce bolj gor in levo.

http://www.shrani.si/f/3G/Bw/Ty88WoC/pic55.jpg
foto: rokodelec

V dvorani mi ni najbolj jasno.
Oz. po dolgem tuhtanju sem ugotovil da ravno v pregibu med tribuno B in C nad ta velikim vhodom.

http://www.shrani.si/f/1D/Gk/1t0Q1Vhz/pic32.jpg
foto: rokodelec

Če bo šel kdo v dvorano naj pogleda kje so sedeži okrog 140 do 150 med 16 in 20 vrsto na tribuni B to je tista, ki nima po celem teleskopskih tribun če se seva ne motim.

Turtle09
August 7th, 2010, 06:07 PM
Pri košarki so za SSC forum vrste 16-20, sedeži 141-152, pri nogometu vrste 14-22, sedeži pa, če se ne motim, 702-716, tam nekje.

ljlj
August 8th, 2010, 09:49 AM
Tudi z moje strani hvala za karte. :)
Ko sem se vrnil domov so me pridno čakalne v nabiralniku. :lol:

Dejko
August 8th, 2010, 10:25 PM
Turtlica, jaz sem se javil prek zasebnega in tudi prek maila ki si ga napisala v postu nekaj strani nazaj. Se oproščam ker sem tik pred zdajci, bil sem na dopustu :)

usavko
August 9th, 2010, 08:46 AM
Hvala za karte! A pol se jutri dobimo kej prej?