View Full Version : Snježna kraljica
Miki86 October 24th, 2010, 10:59 PM http://i582.photobucket.com/albums/ss263/scorpion86/SB%203/DSC00461Large.jpg
Ne bavim se inače fotografijom, niti se razumijem, ali naslov ove teme me asocirao na ovu sliku uslikanu prošle zime pa sam stavio. Radi se o Ivani Brlić Mažuranić, slikano dok je padao snijeg, u blizini korza.
Ne znam koji je foto aparat, posudio sam ga na jednu večer.
Ballota October 24th, 2010, 11:07 PM 4/10 :angel1:
Miki86 October 24th, 2010, 11:07 PM 4/10 :angel1:
Fala. :D
=CHUCK NORRIS=> October 24th, 2010, 11:09 PM mislim 4....aaaaaaaa
10 da popravim prosjek
Ballota October 24th, 2010, 11:10 PM Nemoj da te obeshrabri. :D
Mislim, fora je ideja. Al malo realizacija šteka.
Da recimo nema gradskih svitala u pozadini, da je slikano s malo niže pozicije, uz malo dužu expoziciju, pomaknuto malo više prema desno, malo više zoomirano, malo oštrije i tako to....... al sad opet kenjam previše... :D
Miki86 October 24th, 2010, 11:12 PM Nemoj da te obeshrabri. :D
Mislim, fora je ideja. Al malo realizacija šteka.
Da recimo nema gradskih svitala u pozadini, da je slikano s malo niže pozicije, uz malo dužu expoziciju, pomaknuto malo više prema desno, malo više zoomirano, malo oštrije i tako to....... al sad opet kenjam previše... :D
E ma kužim, sve 5. Al stvar je u tome što sam ja ovu sliku iskopao od prije godinu dana, a da sad odem u grad uslikat nešto sa ciljem dobre fotografije koja će ić na nekakav natječaj onda bi i bolje kadrirao, potrudio se da motiv bude u sredini, da ništa ne uleti u kadar itd.
Ballota October 24th, 2010, 11:17 PM E ma kužim, sve 5. Al stvar je u tome što sam ja ovu sliku iskopao od prije godinu dana, a da sad odem u grad uslikat nešto sa ciljem dobre fotografije koja će ić na nekakav natječaj onda bi i bolje kadrirao, potrudio se da motiv bude u sredini, da ništa ne uleti u kadar itd.
Pa naravno da bi bolje ispalo, kad bi vodio računa o tim detaljima.
Btw. svaki natječaj traje tjedan dana.
Ako netko i nema sliku, stigne ju napravit..il bar pokušat.
Svi sad samo izvlačimo stvari iz arhive, al bilo bi lipo da se malo više mrdnemo. Mogli bi čak i pokrenut neki natječaj za novom slikom. Znači, mora bit slikana NAKON zadavanja teme. :)
gljiba October 25th, 2010, 08:59 AM ballota sad namjerno svima daje loše ocjene da bi bio prvi :D
Ballota October 25th, 2010, 01:43 PM Pa naravno. Nije li to logično? :D
fafafa2233 October 25th, 2010, 07:44 PM 8 za hrabrost ;)
|
|