View Full Version : SSC/TM Sub-forum PT & I Rehash Attempt Polling II
ThunderTM November 10th, 2010, 11:35 PM Sorry for the complicated title, it had to be that way in order to be accurate :nuts:
Voting is open 'til December 2nd, 2010.
So, the proposals are as follows... (multiple choices allowed)
ThunderTM November 11th, 2010, 12:38 PM Votul este anonim, iar pentru ca acesta sa fie cat mai relevant, ar cam trebui sa nu va sfiiti sa votati. :)
MHN November 11th, 2010, 01:52 PM Merci pentru efort.
Presupun ca fiecare user poate vota o singura data.
Ai avut cumva posibilitatea sa restrictionezi user-ii dupa localitate?
Bogdan BMB November 11th, 2010, 01:54 PM ^^ Nu se poate
MHN November 11th, 2010, 01:54 PM Aha, merci...
Bogdan BMB November 11th, 2010, 02:07 PM Daca tot te sucesti, ti-as recomanda ca prima data sa postezi variantele din chestionar aici, ca sa ne dam si noi cu parerea, dupa care sa dai drumul la votare.
Chagall avea dreptate, variantele trebuiau discutate initial pe subform org ... de exemplu pentru tsr sunt doar 2 variante, de stergere sau de mentinere a threadului, nu are nici o alta varianta de redenumire, mie de exemplu mi-ar fi placut mai mult asa cum l-ai denumit in chestionar "*TSR Airport*" decat "Timişoara International Airport (TSR / LRTR)"
MHN November 11th, 2010, 02:14 PM Pot fi modificate optiunile Poll-ului?
Bogdan BMB November 11th, 2010, 02:23 PM numai de catre Cosmin
MHN November 11th, 2010, 02:24 PM auuuuuuuuuuu
ThunderTM November 11th, 2010, 07:43 PM Nu am vazut rostul sa discutam optiunile de poll, cand am stabilit clar sa "adun" sugestiile de pana atunci si sa fac un poll cu ele. Am respectat asta... si pare-se ca nici asa nu e bine. Chiar nu vreau sa nominalizez si/sau sa jignesc pe nimeni, dar unii dintre voi sunteti mult prea perfectionisti :)
MHN November 11th, 2010, 10:42 PM ^^
Welcome to SSC/TM zone :)
Dupa modul de exprimare si tu esti, dar vrei sa pari modest :)
Bogdan BMB November 11th, 2010, 10:54 PM 1. nu stiu cand s-a stabilit acest lucru mai ales ca chagall a propus discutarea optiunilor pe subforum org
2. tin mult la organizarea, continutul cat si la estetica threadurilor din timisoara; dupa cum poti vedea am pierdut ceva zile bune pana am editat acele threaduri. Astfel, dupa ce ne hotaram care threaduri raman sau le redenumim am sa te rog sa te ocupi si de editarea threadurilor nou create :cheers:
3. nu trebuie sa te feresti sa nominalizezi pe cineva atat timp cat ai argumente, cu MHN de exemplu ma stiu si inteleg bine de mai bine de un an si cu toate astea avem subiecte pe care nu cadem de acord.
Pe de alta parte ... e de laudat spiritul tau de initiativa si munca depusa pana acum pe ssc, doar ca, nu e importanta numai cantitatea, ci si calitatea, asta fiind si motivul pentru care spuneam ca e preferabil ca activitatea din ultima vreme sa nu se datoreze numarului de posturi al sectiunii ct
ThunderTM November 11th, 2010, 11:21 PM @MHN: :cheers:
@Bogdan BMB:
1. Fiecare a venit cu o alta propunere, atat ca potentiale optiuni de poll cat si daca ar trebui facut un thread nou sau nu. Cum nu v-ati pus de acord nici cu asta, am actionat cum am considerat eu mai bine.
2. Obviously.
3. Evident ca divergente vor exista intotdeauna, iar criticismul / autocriticismul duc la evolutie. Dar, de asemenea valabil, "ce e prea mult strica".
4. (legat de 3.) nu tin minte sa fi facut un thread intitulat "Va place noul batch de portocale aparut astazi in Kaufland 2 ?". Ca sa fiu mai clar... in alte subforum-uri romanesti au fost deschise niste thread-uri absolut stupide. Si nu i-a sarit nimeni in cap initiatorului thread-ului. In plus, parere proprie si personala, sunt alte thread-uri chiar la noi in sub-forum care ar merita sterse sau puse la arhiva mult mai mult decat cele postate de mine. Si nu e vorba de capra vecinului, trust me.
5. Greu de apreciat calitatea posturilor unui user pe forum, daca nu prinzi esenta unor mesaje aparent simple si banale. Asta vorbind la modul general. :)
La modul... specific, numarul de posturi ma lasa rece. Atat post-count-ul meu cat si al altora. Pesemne ca esti de alta parere, your choice. :)
Bogdan BMB November 11th, 2010, 11:45 PM @MHN: :cheers:
@Bogdan BMB:
1. Fiecare a venit cu o alta propunere, atat ca potentiale optiuni de poll cat si daca ar trebui facut un thread nou sau nu. Cum nu v-ati pus de acord nici cu asta, am actionat cum am considerat eu mai bine.
2. Obviously.
3. Evident ca divergente vor exista intotdeauna, iar criticismul / autocriticismul duc la evolutie. Dar, de asemenea valabil, "ce e prea mult strica".
4. (legat de 3.) nu tin minte sa fi facut un thread intitulat "Va place noul batch de portocale aparut astazi in Kaufland 2 ?". Ca sa fiu mai clar... in alte subforum-uri romanesti au fost deschise niste thread-uri absolut stupide. Si nu i-a sarit nimeni in cap initiatorului thread-ului. In plus, parere proprie si personala, sunt alte thread-uri chiar la noi in sub-forum care ar merita sterse sau puse la arhiva mult mai mult decat cele postate de mine. Si nu e vorba de capra vecinului, trust me.
5. Greu de apreciat calitatea posturilor unui user pe forum, daca nu prinzi esenta unor mesaje aparent simple si banale. Asta vorbind la modul general. :)
La modul... specific, numarul de posturi ma lasa rece. Atat post-count-ul meu cat si al altora. Pesemne ca esti de alta parere, your choice. :)
1. k ... nu ti-am scos ochii, era doar o "observatie"
3. nu vreau sa intram in discutii interminabile .. dar nu inteleg unde e acea povara de reguli pe care useri timisoreni trebuie sa o respecte?
4. a. daca ai fi deschis un astfel de thread nici nu imi pierdeam timpul sa vorbesc cu tine
4. b. nu ma intereseaza ce debiteaza altii pe sub-forumurile lor, in schimb ii apreciez pe cei ca le clerck care depun un efort considerabil de a face poze "cu tona". Pe sectiunea tm s-a mers pe o anumita linie stabilita oarecum de toti, nu de mine personal. Mie daca nu imi convine ceva iti spun, daca majoritatea e de acord, te supui, daca nu, ma supun.
4. c. Nu am spus ca threadurile tale ar fi trebuit sterse, comentariul meu a fost acesta:
Ma bucur ca exista si noi membri care doresc sa completeze si sa se ocupe de sectiunea timisoarei :cheers:
Singura obiectie a mea e ca nu s-a tinut cont si de parerea celorlalti membri, frumos ar fi fost sa se puna problema deschiderii acelor threaduri, alegerea denumirii lor, cat si editarea primelor posturi pe acest thread, data viitoare ...
legat de sters sau inchis alte threaduri din sectiunea tm ... fa propuneri si adu argumente, din partea mea putem sterge (inchide) toate threadurile si face altele noi atat timp cat se gaseste o structura mai buna :cheers:
5. ce te face sa crezi asta?
ThunderTM November 12th, 2010, 12:19 PM Propun sa continuam discutia pe Subforum Organization ;)
Cosmin November 12th, 2010, 02:25 PM M-a luat ameteala de la poll.:dizzy:
MHN November 12th, 2010, 02:27 PM Pai vrem un sub-forum cu thread-uri denumite in mod democratic...
alexQ November 12th, 2010, 03:15 PM Eu nu inteleg de ce sa nu deschide thread-uri noi.Pe de-o parte ne plangem de lipsa activitatii ,dar pe de alta parte ramanem cu aceleasi thread-uri oarecum invechite si obosite .Ati vazut ca si acum aceste ni threaduri re-insufletesc forumul.Eu sunt pentru pastrarea tuturor.In plus am vazut ca cei din alte forumuri nationale au si threaduri mai interesante cum ar fi cele legate de tehnologie,entertainment petrecerea tipului liber etc .Eu zic ca si noua ne-ar prinde bine
ThunderTM November 12th, 2010, 03:28 PM M-a luat ameteala de la poll.:dizzy:
Bine ca n-am pus mai multe optiuni de vot, cum ar fi vrut unii :)
P.s. : da, sunt al dracului :D
alexQ: perfect de acord cu tine ;)
Bogdan BMB November 12th, 2010, 08:35 PM Eu nu inteleg de ce sa nu deschide thread-uri noi.Pe de-o parte ne plangem de lipsa activitatii ,dar pe de alta parte ramanem cu aceleasi thread-uri oarecum invechite si obosite .Ati vazut ca si acum aceste ni threaduri re-insufletesc forumul.Eu sunt pentru pastrarea tuturor.In plus am vazut ca cei din alte forumuri nationale au si threaduri mai interesante cum ar fi cele legate de tehnologie,entertainment petrecerea tipului liber etc .Eu zic ca si noua ne-ar prinde bine
Nu a spus nimeni sa nu se deschida noi threaduri, s-a vorbit doar de consultarea cu ceilalti membri, e asa greu de inteles? Drept dovada si rezultatul poll-ului pana acum e in favoarea mentinerii tuturor threadurilor cu cateva mici modificari in titlu, so??? Faceti atat caz ...
PS O insufletire a subforumului poate fi facuta si prin crearea unui topic special pentru suporterii Poli, dar oare mai are legatura acela cu acest forum si tematica lui?
MHN November 12th, 2010, 08:40 PM ...
PS O insufletire a subforumului poate fi facuta si prin crearea unui topic special pentru suporterii Poli, dar oare mai are legatura acela cu acest forum si tematica lui?
Desi sunt fan, sigur nu are.
Bogdan BMB November 12th, 2010, 08:41 PM ^^ :cheers:
ThunderTM November 12th, 2010, 08:42 PM Originally Posted by Bogdan BMB
...
Of course, la fel de mult ca si "Guess the location in Timisoara" :D
Cosmin November 12th, 2010, 08:46 PM PS O insufletire a subforumului poate fi facuta si prin crearea unui topic special pentru suporterii Poli, dar oare mai are legatura acela cu acest forum si tematica lui?
^^NU! Ar fi bine ca pe thread-urile legate de spor de pe sectiunile metropolitane sa ne concentram pe infrastructura sportiva, nu pe sporturi in sine, mai ales cand e vorba de fotbal si stim cu totii cat de repede pot degenera discutiile.
Daca chiar e nevoie de asa ceva, e thread-ul general despre sporturi. :)
Mie imi place foarte mult cum ati organizat sectiunea.;) Nu ma refer neaparat la titlurile thread-urilor, ci la atmosfera de aici, la numarul thread-urilor, la calitatea discutiilor.
MHN November 12th, 2010, 08:48 PM ^^NU! Ar fi bine ca pe thread-urile legate de spor de pe sectiunile metropolitane sa ne concentram pe infrastructura sportiva, nu pe sporturi in sine, mai ales cand e vorba de fotbal si stim cu totii cat de repede pot degenera discutiile.
Daca chiar e nevoie de asa ceva, e thread-ul general despre sporturi. :)
Pentru astfel de discutii exista atatea alte forumuri...
Mie imi place foarte mult cum ati organizat sectiunea.;)
Te referi si la noile thread-uri sau doar la cele consacrate?
Cosmin November 12th, 2010, 08:53 PM Ma refer in general, la sectiune.
MHN November 12th, 2010, 08:56 PM Ok, merci.
De vina sunt: BMB, B94, TTM & Co...
Djulwes November 12th, 2010, 08:57 PM Pentru suporterii lui Poli exista un forum foarte mare astfel ca o sectiune aici ar fi inutila.
Dar pt insufletirea subforumului ar putea sa inceapa sa posteze cei care doar ne citesc.
MHN November 12th, 2010, 08:59 PM Dar pt insufletirea subforumului ar putea sa inceapa sa posteze cei care doar ne citesc.
Exact.
Poti sa faci "promovare" si printre suporteri?
Djulwes November 12th, 2010, 09:07 PM Exact.
Poti sa faci "promovare"?
Nu cred ca e nevoie. Exista pe forumul tempo-poli un thread despre proiecte in Timisoara in care s-a amintit de aceasta sectiune. Ba chiar acu` cateva zile userul Lugoj Alb Violet a si postat linkul acestei sectiuni.
Tocmai de aceea am si amintit de cei care doar ne citesc. Sper sa inceapa si sa scrie.
Bogdan BMB November 12th, 2010, 09:09 PM Pentru suporterii lui Poli exista un forum foarte mare astfel ca o sectiune aici ar fi inutila.
Dar pt insufletirea subforumului ar putea sa inceapa sa posteze cei care doar ne citesc.
^^ Astia ca tine? :lol: Ca tot vine vorba de useri mai putini activi, am vorbit astazi cu Lrk, a spus ca ar veni si el la urmatoarea intalnire. MHN, ne ocupam?
MHN November 12th, 2010, 09:11 PM Am inteles.
Poate ar trebui doar sa le fie reamintit din cand in cand...
Djulwes November 12th, 2010, 09:12 PM ^^ Astia ca tine?
In ultima vreme chiar nu mai poti sa spui ca doar am citit :P Sa vad si cat o sa ma tina "naravul" :)
MHN November 12th, 2010, 09:13 PM ^^ Astia ca tine? :lol: Ca tot vine vorba de useri mai putini activi, am vorbit astazi cu Lrk, a spus ca ar veni si el la urmatoarea intalnire. MHN, ne ocupam?
BMB esti binevenit in organizare dar sa nu uitam ca inca nu am finalizat treaba iuli si cu mine.
Adica inca suntem datori...
Bogdan BMB November 12th, 2010, 09:30 PM In ultima vreme chiar nu mai poti sa spui ca doar am citit :P Sa vad si cat o sa ma tina "naravul" :)
"Rade ciob de oala sparta" :P bineinteles ca era o gluma, in ultima vreme ai scris chiar mai mult ca mine :)
@ MHN, eu si asa nu am prea mult timp in periada asta, era mai mult o incurajare sa reincepem "numaratoarea de toamna-iarna" :cheers:
alexQ November 12th, 2010, 10:03 PM Eu am zis de insufletire pt ca in ultima vreme se cam lincezise atmosfera pe sectiunea TM.Eu am propus mai multe threaduri pentru ca am vazut ca pe celelalte forumuri nationale sunt astfel de discutii si chiar mi se par interesante unele .De exemplu forumul Serbiei o tara mult mai mica e mult mai insufletit decat al nostru ,la fel si al Bulgariei sau al tarilor Baltice.
Bogdan BMB November 13th, 2010, 12:01 AM ^^ Cel mai bun mod de a insufleti forumul e terminarea crizei si reluarea proiectelor, pana atunci vom vorbi mai mult de concepte, idei etc din pacate ...
In principiu eu nu am fost impotriva deschiderii de noi threaduri, totusi, propunerea mea fiind sa ramanem la o structura cat de cat compacta. Ai dat exemplu mai sus daca imi amintesc bine de un thread pt entertainment, acele pot fi postate linistit in threadul "events" ...
MHN November 13th, 2010, 02:09 AM ...
@ MHN, eu si asa nu am prea mult timp in periada asta, era mai mult o incurajare sa reincepem "numaratoarea de toamna-iarna" :cheers:
ok.
o sa iau legatura cu iuli...
ThunderTM November 16th, 2010, 08:21 PM Cel mai bun mod de a insufleti forumul este sa atragem noi useri activi, care sa si contribuie cu ceva util forum-ului (poze relevante, etc). Personal am facut putina reclama "mascata" printre cunoscuti/amici/prieteni. A trebuit sa schimb repede subiectul, n-a fost nimeni interesat. Deocamdata :D
Cosmin November 16th, 2010, 08:45 PM Bribe them!:lol:
ThunderTM November 16th, 2010, 08:49 PM Imi voi folosi super-puterile de negociere slash manipulare :D. Mai devreme sau mai tarziu sigur vor ceda :D
joce23 November 16th, 2010, 09:52 PM Bribe them!:lol:
Un Jack si un abonament la Beb King, ptr. Un timisorean.
MHN November 16th, 2010, 10:19 PM Imi voi folosi super-puterile de negociere slash manipulare :D. Mai devreme sau mai tarziu sigur vor ceda :D
Daca reusesti ceva pana in wkd si vii la intalnire, asteptam sa ne dezvalui... macar o parte... :)
ThunderTM November 16th, 2010, 11:05 PM Mi-ar face placere sa fac cunostiinta cu voi, dar, repet, am un program tare al naibii. Oricum, candva cu siguranta ne vom intalni :)
Cosmin November 16th, 2010, 11:25 PM Un Jack si un abonament la Beb King, ptr. Un timisorean.
Nu cred ca au Beb King in Timisoara.:( Totusi, nu-i Hong Kong, precum Constanta.
http://img98.imageshack.us/img98/2989/bebking.jpg
ThunderTM November 16th, 2010, 11:30 PM beb king ? wtf ? :D
Si daca tot am abordat denumiri amuzante de firme, voi stiti de hotelul binder bubi din Sighisoara sau Medias ? :D
(e un lant hotelier care apartine unui austriac, iar decoratiunile interioara sunt absolut fenomenale la hotelul din Sighisoara si, contrar asteptarilor, preturi de-a dreptul DECENTE pentru un hotel de 4 stele. Si da, ii fac reclama. NOT :D)
MHN November 16th, 2010, 11:31 PM ^^
Pare a fi spalatorie auto...
Un Jack si un abonament la Beb King, ptr. Un timisorean.
@ joce23, esti unul dintre asociati? :)
ThunderTM November 16th, 2010, 11:33 PM Mda, observ, dar pe mine ma duce cu gandul la un "creol", care si-a tras spalatorie auto si si-a englezificat numele (originalul era regele bebe) :D
joce23 November 16th, 2010, 11:35 PM ^^
@ joce23, esti unul dintre asociati? :)
Sunt patronul; ala cu aer texan, din fata !
EDIT: glumeam; a deschis candva Un constantean un thread de genul "Constanta cea moderna", si-ncepuse thread-ul cu coltul ala american de oras.
MHN November 16th, 2010, 11:43 PM Ok :)
Dar eu nu m-am prins pentru faza cu Un timisorean
joce23 November 17th, 2010, 12:25 AM ^^
Pai ThunderTM vroia useri activi aici; Un constantean a declansat cateva mii de postari dupa ce a aparut pe SSC CT. Daca asta vreti neaparat, hiperactivitate [vezi :down:], cautati Un timisorean. :lol:
* termin cu OT-ul, nu inainte de a va oftica un pic, reamintindu-va ca suntem mai celebri/cunoscuti in lume decat voi :
Stiu ca nu are legatura dar nu ma pot abtine!
E ceva care ma socat pur si simplu!
Ma uitam pe site-urile de turism din Europa sa gasesc ceva despre noi!
Din poacate nimic actualizat si majoritatea informatiilor nu mai corespund cu realitatea.
Si cum navigam eu pe net am avut SOCUL ca pe site-ul primariei din Los Angeles sa gasesc printre diverse reclame la hollywood si alte deastea din USA...se afla mandru in mijlocul paginii reclama la earlybooking in Constanta si Mamaia.Prima data cand am vazut am crezut ca bausem prea mult Jack D!
Scuze dar trebuia sa impartasesec asta!
:banana::nuts::omg::omg:
Explicatia:
^^
Ti-au monitorizat IP-ul si de-aia aparut chestiile alea cu Constanta :lol: Daca erai din Bucuresti sau Atena iti apareau reclame cu Bucuresti sau Atena :D
Cosmin November 17th, 2010, 12:43 AM Hai ca de postarea aia nu stiam.:rofl:
Doaaamneee!:doh:
MHN November 17th, 2010, 09:50 AM ^^
Acum am inteles faza cu Un constantean/Un timisorean.
Merci.
...Iar explicatia lui NellyUSA a fost foarte haioasa :lol:
ThunderTM November 17th, 2010, 09:31 PM Bine ca n-a intrat pe un site "adult" si sa inceapa sa va povesteasca cate tipe frumoase, despuiate si dornice sunt in Constanta :D
MHN November 23rd, 2010, 11:32 AM @ All SSC/TM users:
Don't forget to place your vote!
ThunderTM November 23rd, 2010, 01:36 PM indeedy-do ! :D
ThunderTM November 24th, 2010, 09:55 PM One week left to cast your vote(s) !
MHN December 2nd, 2010, 05:01 PM ^^
TTM, last chance?!
MHN December 3rd, 2010, 09:53 AM TTM, faci un sumar cu rezultatele si AP-urile? :)
ThunderTM December 3rd, 2010, 10:18 PM Polling is now closed. Thanks for your vote(s).
Results:
1. *TSR Airport* remains "as is".
2. Rename "Public transport" to "Public Transport".
3. Regarding the universities thread, the results are inconclusive (same number of votes <6>). The two options are: either delete it, or rename it to "Universities of Timisoara". Personally i'd support the latter option :).
Cosmin ? ... :)
P.S.: MHN, your acronyms are killing me. Softly. I highly doubt AP roughly translates to "atac de panică" :D:D:D.
MHN December 4th, 2010, 02:19 AM Polling is now closed. Thanks for your vote(s).
Results:
1. *TSR Airport* remains "as is".
2. Rename "Public transport" to "Public Transport".
3. Regarding the universities thread, the results are inconclusive (same number of votes <6>). The two options are: either delete it, or rename it to "Universities of Timisoara". Personally i'd support the latter option :).
Cosmin ? ... :)
P.S.: MHN, your acronyms are killing me. Softly. I highly doubt AP roughly translates to "atac de panică" :D:D:D.
:lol:
AP = Action Point (dupa cum banuiesc ca ai intuit, totusi)
ThunderTM December 4th, 2010, 07:55 AM Am uitat sa mentionez unul din efectele pastrarii celor 2-3 thread-uri initiate de mine. Si anume REDENUMIREA "Infrastructure & Transport" in "City Infrastructure".
Multumim anticipat, Cosmin.
MHN December 4th, 2010, 10:04 AM ^^
Pentru a produce efectele, trebuie sa trimiti PM lui Cosmin.
ThunderTM December 4th, 2010, 08:33 PM Done, asteptam modificarile ;). Thread-ul acesta se poate muta la arhiva/sterge.
Multumim anticipat, Cosmine.
Cosmin December 5th, 2010, 09:41 PM Am modificat titlurile asa cum mi-ati cerut, cu mentiunea ca pt. TSR mi-am luat libertatea de a modifica titlul, inclusiv prin a sterge codul ICAO; haideti sa ne axam pe cel IATA, ca si la restul thread-urile pentru aeroporturi.
Scuze pentru intarziere. :)
|
|