gljiba
December 23rd, 2010, 11:20 PM
http://img98.imageshack.us/img98/2487/slikaw.jpg
|
View Full Version : snijezna idila gljiba December 23rd, 2010, 11:20 PM http://img98.imageshack.us/img98/2487/slikaw.jpg DinoVabec December 24th, 2010, 12:49 AM Borici snijeg i nebo, definitivno dobitna kombinacija, al ovi copleki mi malo kvare dojam, zato 9..Ja bi to odrezao iznad krova i ove crne kacige i onda je to cista 10-tka.. :cheers: gljiba December 24th, 2010, 12:55 AM ^^ e kad bi ja znao rezat to :D i da i ja sam skuzio da smetaju te glavurde :bash: DinoVabec December 24th, 2010, 01:06 AM ^^ e kad bi ja znao rezat to :D i da i ja sam skuzio da smetaju te glavurde :bash: Imas jedan program, zove se Photoscape...Besplatan ti je, jako se lako koristi, a moze se slozit takve stvari, kao da se odreze visak, promijenis velicine slika, popravis kontrast i te osnovne stvari..Odlican je..Preporucam ga..:cheers: =CHUCK NORRIS=> December 24th, 2010, 06:59 AM devetka zbog donjeg dijela slike...a sto se tice preuređivanja...cim sliku preuredis to vise nije ta slika te su meni draze ovakve nego "umjetne" MasonicStage™ December 24th, 2010, 09:26 AM zasićenost premalena, oštrina bi isto mogla biti veća, a i ljudi kvare dojam. ovako je 8, ali da si u photoshopu rješio te sitnice, bila bi 10 bez problema. fafafa2233 December 24th, 2010, 12:06 PM bez ovih 6-7 odrizanih glava bila bi 10 :D a i naslov je moga bit maštovitiji, a ne copy/paste naslova tjedne teme :D al sviđa mi se, evo ti 8 :) gljiba December 24th, 2010, 01:17 PM Imas jedan program, zove se Photoscape...Besplatan ti je, jako se lako koristi, a moze se slozit takve stvari, kao da se odreze visak, promijenis velicine slika, popravis kontrast i te osnovne stvari..Odlican je..Preporucam ga..:cheers: budem ja to probao thx :cheers: MasonicStage™ December 24th, 2010, 02:21 PM evo, kao primjer, ja sam izrezao donji dio i malo pojačao kontrast i zasićenost. http://i.imgur.com/IRSki.jpg dadekhr December 24th, 2010, 02:37 PM I to sad više nije dobra slika kao u originalu. Prije svega zbog kompozicije. Fali podnožje borova. MasonicStage™ December 24th, 2010, 02:44 PM slažem se s tim, ružno je kad je odrezano, ali htio sam samo na brzinu pokazati :) LAMPAŠ8 December 24th, 2010, 04:47 PM fotka je očito opaljena na skijanju iili takvom ,tako da pretpostavljam da se radi o fotki gdje se htjelo pokazati o kakvom se okolišu radi..problem je što nije prikazan ni close up da se pokaže ljepota drveća ili mjesto gdje je hladno, a niti široki kut gdje vidimo što ovi ljudi rade ,dal oni gledaju to drveće ili se pripremaju za skijanje ili nešto treće...crop pomaže jer sad vidimo o čemu se radi,ali stvar je što je kadar morao biti bolji..drugačija perspektiva,možda otići 5 metara lijevo desno .spustiti se..itd ...ovo je turistička fotka i ne vjerujem da je u nju uloženo puno truda..:) Mordaunt-S December 24th, 2010, 05:12 PM Po meni ljudi nisu problem da su uhvaćeni cijeli u kadru. Ovako odsječeni mi samo kvare sliku koja je imala dosta potencijala. Ipak pošto je Božić dajem 7. |