View Full Version : Çankaya Belediyesi Hizmet Binasi | 23fl | Pro

URSUS
February 4th, 2011, 02:21 PM
Cankaya Belediyesinin SSK ishani yerine yapmayi planladigi Hizmet binasi ve meydan projesi.

http://img829.imageshack.us/img829/169/89732439y.jpg

http://img121.imageshack.us/img121/7748/cankayasgk.png

http://img96.imageshack.us/img96/3907/kizilayayenimeydanarali.jpg

Kızılay merkezde, 1063 no’lu parselde yer alan SGK binasının yıkılmasıyla oluşacak alan 6137.38 m2 olup bu alan içerisinde tasarlanan belediye hizmet binasinin oturum alanı 852 m2 dir. bu durumda kentlinin kullanımına açılacak, kentliye hizmet verecek ve Kızılay merkez bölgesinin ihtiyacini karşılayacak meydan 5285 m2 olacaktır ( Bu alana yaya yolları dahil değildir.).
Ankara kent merkezi Kızılay’ın ihtiyaç duyduğu otopark ihtiyacını karşılamak üzere mekan düzenlemesi yapılmıştır.
Bu alan içerisinde tasarlanan belediye hizmet birimleri; halkla ilişkiler, tahsilat birimleri, danışma, sosyal ve kültürel birimler, sosyal projeler merkezi, kültür merkezi, ankara kütüphanesi ve sergi mekanları olmakla birlikte çevre ve meydan örgütlenmesiyle de Kızılaykent merkezinin canlanması amaçlanmıştır.Merkezde, 1063 no’lu parselde yer alan SGK binasının yıkılmasıyla oluşacak alan 6137.38 m2 olup bu alan içerisinde tasarlanan belediye hizmet binasinin oturum alanı 852 m2 dir. bu durumda kentlinin kullanımına açılacak, kentliye hizmet verecek ve Kızılay merkez bölgesinin ihtiyacini karşılayacak meydan 5285 m2 olacaktır ( Bu alana yaya yolları dahil değildir.).
Ankara kent merkezi Kızılay’ın ihtiyaç duyduğu otopark ihtiyacını karşılamak üzere mekan düzenlemesi yapılmıştır.
Bu alan içerisinde tasarlanan belediye hizmet birimleri; halkla ilişkiler, tahsilat birimleri, danışma, sosyal ve kültürel birimler, sosyal projeler merkezi, kültür merkezi, ankara kütüphanesi ve sergi mekanları olmakla birlikte çevre ve meydan örgütlenmesiyle de Kızılaykent merkezinin canlanması amaçlanmıştır.

http://www.cankaya.bel.tr/oku.php?yazi_id=7051

oztek84
February 4th, 2011, 02:55 PM
^^ Bina yanlış yerde duruyor tam çaprazı olacak.

URSUS
February 4th, 2011, 03:25 PM
^^

Dikkat etmemisdim ona yaw cizimi wowturkey'den aldim ben yapmadim zaten, arazinin yeri dogru en azindan :).

ottoman smack
February 4th, 2011, 03:51 PM
Kızılayın baştan sona yenilenmesi lazım bence.20 yıldır şehri yöneten zihniyet bir türlü beceremedi şu işi neyseki ilçe belediyeleri dönüşümler konusunda büyükşehirden daha aktifler.

oztek84
February 4th, 2011, 04:58 PM
^^ Aynen, Kızılay çok karmaşık halde , buradaki yapılar tarihi eser de değil ki modernize edilsin, bu tarz 2 - 3 büyük yapı yapıp Kızılayın nefes almasını sağlamak gerekli. Sakarya ve çevresinde muazzam bir çarpık yapılaşma var apartmanların üzerine çıkılan kaçak katlar irili ufaklı karmaşık yapılar vs.

iskelet
February 4th, 2011, 05:05 PM
kızılay ankaranın meydanı ankaranın merkezi ama merkez bangledeş den beter kızılayda tabelalar kaldırılıp ya da binalara giydirme yapılıp eli yüzü düzgün hale getirilebilir yada bu şekilde ara ara binaları yıkıp kızılaya +100 modern binalar lazım.

DU999
February 5th, 2011, 02:56 AM
en büyük sorun görüntü kirliligi tabela kaldirim yol yapilnca i.melih döt olur
Kizilay ankaranin kalbi Izmir gibi havasi insani güzelestiriyor Ankarayi

basliklarin ismini ingilizce acmaniz daha iyi

http://img687.imageshack.us/img687/142/sgk3.png

jizzmo
February 5th, 2011, 09:47 PM
^^

kat arasi agaclar, ilginc :)

serhat
February 7th, 2011, 09:20 PM
kızılay ankaranın meydanı ankaranın merkezi ama merkez bangledeş den beter kızılayda tabelalar kaldırılıp ya da binalara giydirme yapılıp eli yüzü düzgün hale getirilebilir yada bu şekilde ara ara binaları yıkıp kızılaya +100 modern binalar lazım.

Bu sayede süper bir başkent skylinei olur.

ottoman smack
February 7th, 2011, 10:35 PM
Gökdelenler yapılmasa bile en azından Kızılay'da ki binaların dış cephelerinin değiştirilmesi lazım.Bu konuda Çankaya belediyesi öncü olabilir.

iskelet
February 9th, 2011, 07:13 PM
Gökdelenler yapılmasa bile en azından Kızılay'da ki binaların dış cephelerinin değiştirilmesi lazım.Bu konuda Çankaya belediyesi öncü olabilir.

ankara için el atılacaksa önce kızılaydan başlamak ardından ulusu tarihi binaları restore edip geri kalananını komple temizlemek lazım kızılaydaki binalar çok eski giydirme yapılsa bina en fazla 15 sene sonra çürüğe çıkar giydirmeden önde sağlamlaştırma işlemleri yapılması gerekiyor. ankara ozaman tadından yenmez :)

oztek84
February 10th, 2011, 04:27 PM
Bugün baya hareketliydi binanın önü orada bulunan zabıta noktasının yıkım çalışmaları vardı umarım proje ile alakalıdır.

cityscapes
February 11th, 2011, 12:21 AM
The building is nothing special. I'd rather see money go towards cleaning up the area or filling up the entire site with a building with a more cutting edge design.

DU999
February 12th, 2011, 12:29 AM
Bugün baya hareketliydi binanın önü orada bulunan zabıta noktasının yıkım çalışmaları vardı umarım proje ile alakalıdır.

Emek Meydanı İçin İlk Kazma Zabıta Noktasına Vuruldu

Emek Meydanı düzenlemesi için ilk kazma cadde üzerinde yer alan Sakarya Zabıta Noktası’na vuruldu…

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Sakarya’da bulunan esnafın önünü açma çalışmalarımız devam edecek, dedi…

Ankara- Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, önceki gün cadde üzerinde bulunan belediyeye ait Sakarya Zabıta Noktası’nın yıkımını gerçekleştirdi.

Yıkım ekiplerine nezaret eden Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, esnafla bir süre sohbet etti. Esnafın önünü ve yaya yolunu kapatan zabıta binası yıkımının Sakarya Yaya Bölgesi’nde yapılan düzenlemelerin bir parçası olduğunu belirten Tanık; önümüzdeki aylarda Ankara’nın ufkunu açacak Emek Meydanı düzenlemesi için ilk kazmayı çok sayıda katılımcı ile birlikte vurmayı planlıyoruz, dedi.

http://img151.imageshack.us/img151/2452/emekmeydanizabitanoktas.jpg

http://img690.imageshack.us/img690/2452/emekmeydanizabitanoktas.jpg

cankaya belediyesi

oztek84
February 12th, 2011, 11:13 AM
^^ Güzel :banana:

ottoman smack
February 12th, 2011, 07:24 PM
Yeni Büyükerşenler mi geliyor acaba?Hem Yenimahalle belediyesinin hemde Çankaya belediyesinin başkanları yeni seçilmelerine rağmen şehirde 20 yıldır dillendirilmeyen hep göz ardı edilen ama yapılması gerekenleri yapmaya başladılar.İnşallah büyükşehir belediyeside biraz örnek alır.

DU999
February 12th, 2011, 09:24 PM
The building is nothing special. I'd rather see money go towards cleaning up the area or filling up the entire site with a building with a more cutting edge design.

this pro is called Emek square it's more than one building it's a new start for this area imo more changes will follow

iskelet
February 13th, 2011, 03:36 AM
Yeni Büyükerşenler mi geliyor acaba?Hem Yenimahalle belediyesinin hemde Çankaya belediyesinin başkanları yeni seçilmelerine rağmen şehirde 20 yıldır dillendirilmeyen hep göz ardı edilen ama yapılması gerekenleri yapmaya başladılar.İnşallah büyükşehir belediyeside biraz örnek alır.

katılmamak elde değil çayyolu yarım milyonluk evleri üniversiteleri ile resmen pahalı evleri olan bir köydü kaçyüz kilometre toplamda asfalt atıldı çalışan belediye görünce insan ankarada gerçekten duygulanıyor.

Triple C
February 13th, 2011, 04:57 AM
Emek İşhanı ile birlikte nasıl bir skyline oluşturabilirler?

System_Halted
February 13th, 2011, 06:58 PM
^^ Skyline olmayan bir skyline oluşturabilirler. Ama önemli olan bu değil. Önemli olan Kızılay'ın gerçekten bir downtown olması, utanmadan sıkılmadan misafirlerimizi Ankara diye gezdirebileceğimiz, işimiz olmadığı halde gitmek isteyeceğimiz bir yere dönüşmesi için ilk adımın atılmış olması.

jizzmo
February 14th, 2011, 01:26 AM
insallah gün gelir, yollara serit cizgileride yaparlar
halaoglu en son arabayla ankaradan denizliye giderken yolun bir bölümünde cizgi görünce sevincten bi göbek atmadigi kaldiydi

TurkishBelgian
February 22nd, 2011, 11:57 AM
^^ Skyline olmayan bir skyline oluşturabilirler. Ama önemli olan bu değil. Önemli olan Kızılay'ın gerçekten bir downtown olması, utanmadan sıkılmadan misafirlerimizi Ankara diye gezdirebileceğimiz, işimiz olmadığı halde gitmek isteyeceğimiz bir yere dönüşmesi için ilk adımın atılmış olması.

Aynen katiliyorum ;)

oztek84
March 22nd, 2011, 12:14 PM
http://cankaya.bel.tr/oku.php?yazi_id=9511

Ssk iş hanı boşaltılıyor en son nüfus müdürlüğünde işim vardı gittiğimde taşınmıştı ve burger king de taşınıyormuş. :banana:

i melih problem çıkarmazssa proje yakında yikim işleriyle beraber start alır.

arda84
March 22nd, 2011, 06:51 PM
2 gün önce Ankara'daydım, Burger King vs. bütün mağazalar boşaltmış, kapılarına da yıkımdan dolayı kapattık vb.gibi birşeyer asmışlardı. Ama o binanın içindeki pavyon tarzı iğrenç yerler hala şıngır mıngır iş yapmaya devam ediyorlar, bütün o pavyonlar ne zaman boşaltacak acaba orayı, asıl mesele bence bu...

URSUS
March 22nd, 2011, 09:35 PM
Buranin yikilmasi tabi ki Ankara icin guzel de icindeki pavyonlar da Ankara icin ayri bir turist atraksiyonuydu.

Yabanci arkadaslarimi oraya goturup suratlarindaki saskinligi izleme zevkinden mahrum kalicam. Biraz uzulmuyorum desem yalan olur :D

System_Halted
March 23rd, 2011, 12:34 AM
Çankaya’ya çifte çelme

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Çankaya Belediyesi’ni yakından ilgilendiren iki önemli karar alındı. Meclis Çankaya’nın belediye binası ve meydan yapmak istediği SSK İş Hanı’nda bina yapılmasını engelleyici bir karar alırken, meydan yapılmasıyla ilgili plan CHP’lilerin itirazına karşın Meclis’ten geçti.

BÜYÜKŞEHİR Belediye Meclisi, Kızılay’da, Çankaya Belediyesi’nin SSK’dan aldığı iş merkezinin yıkılarak yerine meydan oluşturulmasını karar altına aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in “Sadece meydan yaptırırım” dediği, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’ın meydanın yanısıra hizmet binası da yapmak istediği iş merkeziyle ilgili alınan Meclis kararı iki belediye arasında kesin yol ayrımı olarak yorumlandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi, aldığı kararla Ankara’nın merkezi Sakarya Caddesi’nde bulunan SSK’ya ait iş merkezinin yıkılarak bölgedeki alanın meydan olarak düzenlenmesini CHP’li üyelerin ret oyuna karşılık oy çokluğuyla kabul etti.

CHP’li meclis üyelerinin SSK İş Hanı’nın bulunduğu alana Çankaya Belediye binası yapmak yönündeki taleplerine karşılık, daha önce Çankaya Belediyesi’nin bu alana kente nefes alınacak bir meydan kazandırmak yönünde talepte bulunduğunu hatırlatan Başkan Gökçek, önceden yapılan bu isteği haklı buldukları için bu yönde bir kararı çıkarttıklarını söyledi.

Meydana onay

Meclis’e SSK İşhanı’nın bulunduğu yerin tarihçesi ile ilgili bilgi veren Başkan Gökçek, burada tekrar bir bina yapılmasını Kızılay için bir cinayet olarak niteleyerek, meydan altına yapılacak bir otoparkın da Kızılay’ı rahatlatacağını söyledi.

Çankaya Belediyesi’nin projesini engelleyici bir karar alındığını iddia eden CHP’li Meclis Üyesi Fazıl Güleken ise kararı şu ifadelerle eleştirdi:

“49 milyon TL’lik bir yatırım. Belediye hizmet binasının da olduğu bir proje var. Alınan karar projeyi engelleyici bir karar. Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin işbirliği içinde çalışması gerekiyor. Yasal haklarımızı sonuna kadar arayacağız.”

System_Halted
March 23rd, 2011, 12:38 AM
Bunlar değil miydi, bir şey yapmadan projelerimizi engelliyorlar diyen? Çankaya'ya projesini yaptırmamak için attıkları taklalara bak.

Yer altı otoparkı ile Hizmet Binası + Meydan yapılacak; ama Eskişehir yoluna devasa çelik yığını "bit pazarı"nı mübah gören zihniyet, sırf prestij proje gerçekleştirilmesin diye dünyanın parasına sırf bu proje için alınan ucube devasa bir binanın yerine sadece meydan yapılabilir diye karar çıkartıyor...

fezadatek
March 23rd, 2011, 12:46 AM
i. melih gökcekten BU ...

Triple C
March 23rd, 2011, 02:28 AM
"Büyükşehir, Küçük 1 TL" diyorum kendisine.

oztek84
March 23rd, 2011, 08:41 AM
bu melihin sorunu kanından geliyor. kanda problem var.

iskelet
March 23rd, 2011, 12:59 PM
2013 gitse keşke en azından 2016 ya kadar metrolar biter :) ama ankarada bu ziyniyet oldukdan sonra bi 20 yıl daha melih gökçeği hak ediyolar(ruz).
ama o bölgede bir meydan olmayacağı da aşikar belediye bahçesi olur en fazla yinede o iğrenç yapıdan kurtulcaz.

DU999
March 23rd, 2011, 06:36 PM
chp bu ülke icin ne yapmis bir civi cakmis demeyi biliyor ama A.K partisi

pro is canceled because the city administration has blocked it through laws

Triple C
March 23rd, 2011, 07:03 PM
^^ "self-written" laws.

alp_76
March 24th, 2011, 02:47 AM
Sahi ce ha pes (bekir cuskunun lafi benim degil) ne yapti bu ulke icin(Atatürk zamani haric)

iskelet
March 24th, 2011, 11:48 AM
Sahi ce ha pes (bekir cuskunun lafi benim degil) ne yapti bu ulke icin(Atatürk zamani haric)

tarihi bir araştır kaç kez eline bu fırsat geçmiş geçilen fırsatlarda kaç kez iktidar olmuş iktidarken ülkenin ekonomik durumu nasılmış ve bu duruma rağmen neler yapmış ? ;) boş konuşmak kolay 2011 yılındayız.

cuysal88
March 24th, 2011, 01:35 PM
tarihi bir araştır kaç kez eline bu fırsat geçmiş geçilen fırsatlarda kaç kez iktidar olmuş iktidarken ülkenin ekonomik durumu nasılmış ve bu duruma rağmen neler yapmış ? ;) boş konuşmak kolay 2011 yılındayız.

Upss ne tartıştığnız umrumda değil ama kendi kendini batırmışsın. Akp iktidara geldiğinde ekonomi nasıldı bir araştır bence. Neyse siz gereksiz tartışmanıza devam edin ben lafımı der çıkarım.

Triple C
March 24th, 2011, 01:39 PM

Melih Gökçek Ankara'nın diktatörü değil de nedir?

iskelet
March 24th, 2011, 02:05 PM
ulan izmirden eskişehirden bir tanıdığımı ankaraya getirmeye utanıyorum hadi getirdim nereleri gezdircem adama kızılayı göstermeden bahçeliye çıkıyorum ordan bir iki yer AOÇ atakule vs sonra gelen herkes ankara bumu diyo türkiye ekonomisine gelince türkiyenin 100 yıl içindeki ekonomi grafiğine bir bak derim biz ilk 10 ülke arasına 20 kez girmiş bir ülkeyiz

oztek84
March 24th, 2011, 02:33 PM
^^ Herkes ekonomi iyi diyor da ben bu ekonominin iyi olan kısmının bana neden uğramadığını anlamadım ekonomi kime iyi acaba.

Lombak
March 24th, 2011, 05:46 PM
^^ Herkes ekonomi iyi diyor da ben bu ekonominin iyi olan kısmının bana neden uğramadığını anlamadım ekonomi kime iyi acaba.

^^

Bunlara;

http://img3.imageshack.us/img3/1718/ostrichheadingroundfull.jpg

oztek84
March 24th, 2011, 06:21 PM
^^oohoo işimiz yaş memlekette onlardan milyonlarca var :)

Dün yine starda soruyor Suriye nerde

Cevap : Bilmiyorum
Başka bir cevap : oğlum Suriyede askerlik yapıyor urfanın hemen aşağısında , urfa nerede peki ?

Cevap : Ege bölgesinde. :ohno:

Lombak
March 24th, 2011, 06:35 PM
:D

DU999
March 24th, 2011, 06:49 PM

benim cevremde herkez bunu diyor ama bakiyorsun durumu senden cok daha kötü olan cöp toplayan adam söz konusu hükümet olunca hersey cok iyi gelisti diyor

Lombak
March 24th, 2011, 07:01 PM
benim cevremde herkez bunu diyor ama bakiyorsun durumu senden cok daha kötü olan cöp toplayan adam söz konusu hükümet olunca hersey yok iyi gelisti diyor

Gecen Star'da elarabasiyla yolda mal tasiyan kabzimala once Libya hangi kitada diye sordular adam bilemedi sonra peki Turkiye hangi kitada diye sordular onuda bilemiycem dedi, sonra isler nasil diye sordular valllllla isler cok acildi super bu aralar dedi. :) Yani belki sizin akrabalariniz, arkadaslariniz yanlis isle ugrasiyor.

oztek84
March 30th, 2011, 07:16 PM
Bu arada han tamamen boşaltıldı en son aba piknikte taşındı ve hanın tüm giriş çıkışları kapatıldı.

arda84
March 30th, 2011, 08:01 PM
O pavyonlar boşaltıldı mı?

oztek84
March 30th, 2011, 09:20 PM
^^ Pavyonlar ilk gidenlerdi zaten :) Bütün girişler demir kepenklerle kapatıldı. Bina tamamen boş şu anda.

arda84
March 30th, 2011, 09:27 PM
Daha 10 gün önce ordaydılar, o yüzden sordum. Pis pis sırıtarak avlarını arıyorlardı, rezil yerlerdi, çok iyi olmuş..

DU999
April 2nd, 2011, 12:22 AM
ankarali insan nasil I.Melihe oy verir anlamam, AKP olan baska aday koyun der
bukadar kör olunmaz, BASKENTLE dalga geciyor

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık:“Emek Meydanı ve Hizmet Binasını Yapacağız”

http://www.cankaya.bel.tr/images/emek_meydani_hizmet_binasi_yapacagiz_mart_6-2011-03-31.jpg

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Kızılay’daki SSK İşhanı’nın yıkılmasının ardından yerine Emek Meydanı ve Hizmet Binası yapmaya kararlı olduklarını bildirdi.

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Çankaya Belediyesi tarafından satın alınarak kamulaştırılan ve boşaltma işlemi tamamlanan Kızılay SSK İşhanı’nın yerine ‘Emek Meydanı ve Hizmet Binası’ yapmakta kararlı olduklarını vurguladı.

Başkan Tanık, SSK İşhanı önünde düzenlediği basın toplantısında, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, söz konusu alana hizmet binası yaptırmayacağı yönündeki sözlerini hatırlatarak, “Çankaya Belediyesi önüne koyduğu projeyi hukuk mücadelesiyle birlikte gerçekleştirecektir” dedi.

“YASAL SINIRLARI AŞTILAR”

İdarenin yargı denetiminde olduğunu vurgulayan Tanık, “Büyükşehir Belediyesi’ne yargı kararları üzerine çıkarak ‘yaptırmam’ söyleminde bulunarak yasal sınırlarını aştığı uyarısında bulunuyorum. Politik düşmanlık kimseye olumlu sonuç vermez. Halkın belediyesi olan Çankaya Belediyesi, insanına sahip çıkarak Ankaralıya hizmet vermek için tüm engelleri aşmaya kararlıdır” diye konuştu.

Çankaya Belediyesi’nin SSK Binası’nı satın alamayacağının ardından boşaltma işlemini gerçekleştiremeyeceğinin düşünüldüğünü, ifade eden Tanık, “Şimdi de meydan ve alanı yapamayacağımızı düşünüyorlar ama biz Emek Meydanı’nı da Hizmet Binası’nı da yapacağız” dedi.

“YENİ MESCİD’İ HİZMETE AÇMAK ÜZEREYİZ”

Binanın içinde yer alan 54 işyerinin mağdur edilmemesi için her türlü tedbirin alındığını, taşınmalarına kolaylık sağlandığını vurgulayan Tanık, Nüfus İdaresi’nin de yeni yerinde hizmete başladığını belirtti.

SSK Binası’nda bulunan mescidin de 795 adım ileride bulunan Çankaya Belediyesi Çok Katlı Otoparkı’nın 5. katında hizmete gireceğini ifade eden Tanık, “Otoparkın asansörlerini, aydınlatmasını yeniledik, burada bulunan mescidin kullanım alanının iki katından daha fazla bir alanı hizmete sokmak üzereyiz. Ayrıca otoparkın terasında yer alan rekreasyon alanı da kısa bir süre içinde Ankaralıların hizmetine girecek” diye konuştu.

“ÇANKAYA’NIN KALBİNİ İYİLEŞTİRİYORUZ”

Göreve geldikleri ilk günden bu yana Çankaya’nın kalbinin hak ettiği fiziki çevre koşulları ve kaliteli ortamı sağlamayı planladıklarını vurgulayan Tanık, şunları kaydetti:

“Kent merkezinin yaşam kalitesini yükseltmek kentin tamamına hizmet etmektir. Çankaya’nın merkez bölgesi son 16-17 yıldır uygulanan yanlış politikalar neticesinde çöküntü merkezi haline gelmiştir. Biz, Sakarya Meydanı’nda da Konur Karanfil Sokak’ta gerçekleştirdiğimiz iyileştirme projesini uygulayacağız. Alanı, temiz, güvenli, fiziki donanımı yerinde bir yaşam alanına dönüştüreceğiz.”

31.03.2011

cankaya belediyesi

iskelet
April 2nd, 2011, 06:05 PM
güzel haber bu ozaman yakında zamanda yıkım başlar. şu kızalaya isterse toki bina yapsın ama 70-80 yıllık binalar yeterki gitsin.

arda84
April 4th, 2011, 07:26 PM
Bilmiyorum Ankaralı olan var mı ama Çankaya Belediyesi Kızılay'da Konur'u, Karanfil'i, Yüksel'i çok güzel yapmış-zaten sitede de fotoğrafları var- ama akşam karanlık çöktü mü bütün bu yapılan sokaklar seyyar satıcı işgaline uğruyor, rezillik, kepazelik diz boyu. Satıcıların pisliği yüzünden yürümek imkansız..

Başkentin göbeğinde ne Büyükşehir'in zabıtaları, ne Çankaya'nın zabıtaları hiçbirinin umurunda değil, yok böyle bir belediyecilik ya, köy mü yönetiyorlar, başkenti mi belli değil...Eee o zaman bütün bu yaptığın sokaklara istersen altın döşe ne anladım ben bu işten??

iskelet
April 4th, 2011, 08:31 PM
Bilmiyorum Ankaralı olan var mı ama Çankaya Belediyesi Kızılay'da Konur'u, Karanfil'i, Yüksel'i çok güzel yapmış-zaten sitede de fotoğrafları var- ama akşam karanlık çöktü mü bütün bu yapılan sokaklar seyyar satıcı işgaline uğruyor, rezillik, kepazelik diz boyu. Satıcıların pisliği yüzünden yürümek imkansız..

Başkentin göbeğinde ne Büyükşehir'in zabıtaları, ne Çankaya'nın zabıtaları hiçbirinin umurunda değil, yok böyle bir belediyecilik ya, köy mü yönetiyorlar, başkenti mi belli değil...Eee o zaman bütün bu yaptığın sokaklara istersen altın döşe ne anladım ben bu işten??

çankaya belediyesi daha önce seyyar satılara ciddi anlamda gece gündüz baskın yaptı ama ne yazikki akşam 9 dan sonra yine seyyar satıcı doluyor bunun için 24 çalışacak zabıta memurları gerekiyor vardiylı bunada çankayanın gücü yeter mi bilmiyorum büyükşehirden el atmaları lazım.

DU999
April 4th, 2011, 10:57 PM
büyüksehir sokakda elele gezenlere parkda öpüsenlere ceza vermekten barlari restoranlari yas sinirini öne sürerek basmaktan bunlara güc bulamiyor

oztek84
May 10th, 2011, 04:06 PM
Bugün geçtim önünden etrafını oldukça yüksek sunta plakalarla kapatıyorlardı yıkım yakın zamanda başlayacak herhalde.

System_Halted
July 18th, 2011, 11:03 PM
Çankaya belediyesi yarın nihai projeyi açıklayacak. Umarım ilkini de gölgede bırakacak bir şey olur; çünkü güzel bir projeye yazık oldu. SSK İşhanına taşınmaları gibi bir ihtimali ise düşünmek bile istemiyorum.

Melih Gökçek projeye engel olmakta ısrarlı.. Çankaya Belediyesi binayı satın aldıktan sonra zorlama bir şekilde, sadece meydan yapılabilir diye karar çıkardılar belediye meclisinden. Böylece "meydan + belediye binası" projesi engellendi. Yıllarca bize engel çıkarıyorlar diyenlerin haline bak..

Büyükşehir Belediyesi ile Çankaya Belediyesi arasında k rize yol açan SSK İş Hanı’nın geleceğiyle ilgili Başkan Tanık, yarın yapacağı bilgilendirme toplantısı öncesi Ankara Hüriyet’e önemli açıklamalar yaptı.

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi ve Çankaya Belediyesi arasında krize yol açan SSK İş Hanı’yla ilgili, Çankaya cephesine hafta sonu mesaisi yaşandı.

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık cumartesi günü Meclis üyelerine yarın yapacağı basın toplantısı öncesi brifing verdi. Tanık, SSK İşhanı ile ilgili yol haritasını açıklamadan önce, Meclis üyelerinden bugün son kez fikir alacak.

Dört seçenek var
Yarın açıklayacakları proje öncesi Ankara Hürriyet’e önemli bilgiler veren Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, “Dört seçenek var. Toptan bir yıkım, kapsamlı yenileme, bazı blokların yıkılarak yeni bir yapı ortaya çıkarılması ya da küçük tadilatlar sonrası binaya geçiş. Basit bir tadilat sonrası oraya taşınmak istemiyoruz. Ancak Büyükşehir boya badana yapın oturun diyorsa, altı aya geçer otururuz. Onu da yapmayın derse vatandaşın vicdanına havale ederiz” dedi.

Kapsamlı ve çok ciddi bir yıkım yapmayı istediklerini, zorunlu kalmadıkları sürece badana boya yapmak istemediklerinin altını çizen Tanık şunları söyledi:

Yıkacağız, yapacağız
“Hafta sonu meclis üyesi arkadaşlarımızla bir araya geldi. Onları fikirlerini aldık. Bugün son kez bir araya gelip yol haritamızı açıklayacağız. Meclis üyesi arkadaşlarımızın da tavrı bizim düşündüğümüz gibi basit bir boya badana sonrası binaya geçilmesi yönünde değil. Şunu söyleyebilirim, çok ciddi bir yıkım yapmak istiyoruz. Tüm engellemelere rağmen Ankaralı’nın çok memnun kalacağı bir yapı için yarın açıklamalarımızı yapacağız. Hem yıkacağız, hem yapacağız. Bunun polemik konusu yapılması gerçekten çok ayıp. Ankaralı için, Ankara’nın yararı için yapıyoruz. Şu anki Büyükşehir Belediyesi Ankara’dan ve Ankaralı’dan uzaklaşmıştır. Biz Ankara’nın göbeğine bir belediye binası yapmak istiyoruz. Bunun önüne bir engel koyulmasını kabul edilemez.”

Söz düellosu yaşanmıştı

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi cephesinin Çankaya’nın açıklayacağı proje sonrasında vereceği tepki ise merak konusu. Hafta içi Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık arasında söz düellosu yaşanmıştı. Gökçek SSK İş Hanı yıkıldıktan sonra meydan ve otopark dışında yapılacak her yapının kaçak olacağını ve yeni bir yapıyla ilgili ilk girişimde savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını söylemişti.

DU999
July 19th, 2011, 02:10 PM
Çankaya belediyesi yarın nihai projeyi açıklayacak. Umarım ilkini de gölgede bırakacak bir şey olur; çünkü güzel bir projeye yazık oldu. SSK İşhanına taşınmaları gibi bir ihtimali ise düşünmek bile istemiyorum.

Melih Gökçek projeye engel olmakta ısrarlı.. Çankaya Belediyesi binayı satın aldıktan sonra zorlama bir şekilde, sadece meydan yapılabilir diye karar çıkardılar belediye meclisinden. Böylece "meydan + belediye binası" projesi engellendi. Yıllarca bize engel çıkarıyorlar diyenlerin haline bak..

:applause:

DU999
July 19th, 2011, 02:14 PM
SSK Binası'nda Kapsamlı Yenilemeye Gidiliyor

http://www.cankaya.bel.tr/images/toplanti4-2011-07-19.jpg

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık:

“Tahta Perde Kalktığında Melih Bey Çok Şaşıracak”
Ankara- Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, SSK İşhanı’nda yapılacak kapsamlı bir yenilenmeyle, Ankara'nın belediye hizmeti ve açık alan ihtiyacını karşılayacağını bildirdi.

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, kısa bir süre önce Belediye tarafından satın alınan Kızılay’daki SSK Binası’nda kapsamlı bir yenilemeye gidileceğini açıkladı. Tanık, “Danıştay kararına bire bir uyarak, Ankara’nın açık alan ihtiyacını karşılamanın yanı sıra belediye hizmet binasını kültür ve sanat etkinlikleriyle birlikte vatandaşın hizmetine sunacağız” dedi.

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, SSK İşhanı içinde düzenlediği basın toplantısında, “Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, SSK Binası’nı satın almamızın ardından, yapacağımızı açıkladığımız hizmet binası ve emek meydanı projemize karşı çıktı. Ancak, çalışmalarımız bitip tahta perde kalktığında Melih Bey çok şaşıracak” diye konuştu.

"Danıştay Kararına Tamamen Uyacağız"

Projenin ayrıntılarını ilerleyen dönemlerde açıklayacağını belirten Başkan Tanık, Danıştay 1. Dairenin konuya ilişkin kararını şöyle özetledi:
“Kararda, belediye hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmesi, şehir içi trafiğin rahatlatılması, sosyal donatı ve açık alanların yapılabilmesine yönelik yasal görevlerin yerine getirilebilmesi için söz konusu binanın bize devredildiği belirtiliyor. Taşınmaz üzerinde bulunan binanın, yer altı otoparkı ile bölgeye hizmet sunacak idari ve teknik altyapı, sosyal donatı ve açık alan kullanımına dönük olarak yeniden düzenlenmek amacıyla kamulaştırıldığı ifade ediliyor. Çalışmalarımızı bu kararların tamamına uygun şekilde yürüteceğiz. ”

"Tercihlerimiz Büyükşehir Belediyesi Belirleyemez"

SSK İşhanı’nı kamulaştırma taleplerinin ardından yaklaşık 50 milyarlık bir kıymet tespitini ödeyerek satın almış olduklarını hatırlatan Tanık, şunları kaydetti:
“Biz işhanını hızla boşaltarak binanın yoz kullanımına kısa sürede son verdik. Projelerimizi açıkladık. Ancak Büyükşehir Belediyesi hızla plan teklifi getirdi. Biz itiraz ettik. Konuyu Yargıtay’a götürdük. Yargı süreci devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin, faaliyetlerimizi engellemeye çalışması bizim tercihlerimizin belirleyici unsuru olmayacaktır Çalışmalarımızın tümü bu binanın imar mevzuatına uygun Ankaralının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olacaktır.”

"Kararı Oybirliğiyle Aldık"

SSK İşhanı’na ilişkin, yapının tümüyle yıkılması, köklü bir yenilenmeye gidilmesi, yapının bazı bloklarının yıkılması, yıkım yapmadan oraya taşınılması gibi seçenekleri olduğunu ifade eden Tanık, “Çankaya Belediye Meclis Grubu’nda oybirliğiyle kapsamlı yapılanmaya gitmeye kararı aldık. Belediyemizin öz kaynakları ve yapım gücü burayı 2014’den çok önce hizmete sokacak düzeydedir”dedi.

Başkentin kalbini çöküntü mekanlarından kurtarmak istediklerini vurgulayan Tanık, Ankara’nın meydansız bir kent olmaktan çıkarılması gerektiğini vurguladı.

19.02.2011

cankaya belediyesi

System_Halted
July 19th, 2011, 02:58 PM
Binayı komple yenileyecekler, bir kısmını da yıkacaklar o zaman. Yer altı otoparkı nasıl olacak merak ediyorum. Bina yenilenirse, yıkılma şansı da tamamen ortadan kalkar. Yazık oldu projeye.

mkozkoz
July 22nd, 2011, 08:33 PM
ssk işhanı rezaletinin hızla yok edilip yenilenmeye başlaması cidden güzel. kızılay'ın ve özellikle sakarya bölgesinin yenilenmeye ihtiyacı var.

mitenka
July 24th, 2011, 11:24 PM
ssk iş hanı denilen o beton yığını ve içindeki seviyesiz ortamdan kurtulmak bence şu an için en önemli olanı.

cuysal88
July 24th, 2011, 11:43 PM
Binadan önce Tunalı' daki kaldırımları düzenlesinler.

DU999
August 12th, 2011, 06:32 PM
ssk binasi melihin eline verilirse kizilay tam batar :wallbash: suratsizlik zihniyetle ilgili olmali, adamlarin porjesini iptal edirmek icin özel kanun bile cikaran adam utanmadan binaya talip oluyor :bash: chpliler tam kilicdaroglu moduna girmis
hep düsünüyorlar xxx adam sizi döt yerine koymus dalga gemic ben olsa hadi baska kapiya derim :bleep:

Düzenlediği haftalık basın toplantısında Kızılay’ı canlandırma Projesi ve işporta ile mücadele konusunda bilgiler veren Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, SSK Binasına talip olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e de bir çağrı yaptı:

“Önce Meydan Projesini Görelim”

Ankara- Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, düzenlediği basın toplantısında Kızılay’ı canlandırma Projesi kapsamında gerçekleştirilen yenileme çalışmaları ve işporta ile mücadele konularında bilgi verdi.

Tanık, bir gazetecinin sorusu üzerine, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kendisini telefonla arayarak SSK Binasını satın almak konusunda kendilerine talepte bulunduğunu söyledi.

Kızılay’ı baştan aşağı yeniliyoruz!

Çankaya Belediyesi’nin uygulamaya koyduğu Kızılay’ı Canlandırma Projesi kapsamında fiziksel, sosyal ve kültürel alanda bir dizi uygulama yürüttüğünü belirten Tanık, bu uygulamaların kent merkezinin ekonomik canlanmasına da kaynaklık ettiğini söyledi. Yüksel Caddesi, Konur 1 ve 2, Karanfil 1 ve 2’de gerçekleştirilen zemin çalışmalarının ardından Bayındır ve İnkılap Sokaklarda yenileme çalışmaları başlattıklarını, ardından da Olgunlar Sokak’a girileceğini belirten Tanık, gerçekleştirilen çalışmalarla Yüksel Yaya Bölgesi olarak nitelendirilebilecek tüm bölgenin zemin yenileme çalışmalarını tamamlamış olacaklarını söyledi. Fiziksel yenileme çalışmaları kapsamında bundan sonraki aşamanın tabela ve bina dış cephelerinin iyileştirilmesi olacağını söyleyen Tanık, bölgeye canlılık kazandırmak amacıyla Eylül ortasında bir dizi etkinlik programı oluşturdukları bilgisini de verdi.

İşporta ile mücadelede kararlıyız!

Bölgenin sosyal ve kültürel dokusunu çöküntüden kurtarmak ve güvenlikli bir mekan haline getirmek için yasadışı ekonomik oluşumlarla mücadele konusunda kararlı olduklarını ifade eden Tanık, “Bu konuda önemli adımlar atmış durumdayız ama şu an sorunun tümüyle çözüldüğünü söylemek için erken” diye konuştu.

“Normal bir işporta zabıtayı görünce malzemesini toplar kaçar. Bölgedeki oluşumlar zabıtaya kafa tutacak kadar organize bir güç. Bu nedenle bunlara işporta gözüyle bakmak doğru değil” diyen Tanık, bu konuda il yöneticilerinden ve güvenlik güçlerinden destek aldıklarını söyledi.

Gökçek SSK’ya talip oldu!

Bir gazetecinin sorusu üzerine Gökçek’in SSK’ya talip olduğu haberini doğrulayan Tanık, “Kendisi beni iki kez telefonla aradı ve bu talebini iletti. Ben de kendisine düşüneceğim dedim” diye konuştu.

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, kendisinin konuyla ilgili düşündüğünü fakat kararı parti grubu ve meclis üyelerinin fikrini alarak vereceğini söyledi.

SSK Binası çok değerlendi…

Gökçek’in öncelikle Çankaya Belediyesi hizmet binasının Kızılay’da olmasını neden istemediği konusunda ikna edeci bir açıklama yapması gerektiğini söyleyen Tanık, ayrıca “SSK İş hanı bize geçtikten sonra siyasi bakımdan önem kazandığı gibi ekonomik bakımdan da oldukça değerlendi. Biz bunun farkındayız” dedi.

Önce meydan projesini görelim…

Çankaya Belediyesi’nin Kızılay’ı Canlandırma Projesi kapsamında, kente meydan kazandırmanın çok önemli olduğuna baştan beri dikkat çektiğini hatırlatan Tanık, “SSK İş hanı bize geçtikten sonra meydan yapma yetkisi bizde olmadığı için buraya bir Emek Alanı yapacağımızı söyledik. Sayın Gökçek, bizim bu konudaki yaklaşımımızdan esinlenerek, SSK binasını satın alıp Kızılay’a bir meydan yapmak isteğini söyledi. 17 yıl sonra da olsa Gökçek’in Kızılay’a bir meydan kazandırma düşüncesini dillendirmesini çok olumlu buluyoruz. Bu konuda her türlü kurumsal işbirliğine de hazırız. Fakat bu yalnızca SSK binasının olduğu alanla gerçekleşecek bir şey değil. Buraya meydan değil, ancak bir alan olur. Zaten bunu biz kendi olanaklarımızla yaparız. Eğer bir meydan yapılacaksa Kızılay’ın daha geniş alanını kapsaması lazım. Sayın Gökçek, Kızılay’a gerçekten Ankara’ya yakışır bir meydan kazandırmak istiyorsa projesini ve planlamasını bize ve kamuoyuna açıklasın ki, biz de bu konuda kendisine her türlü desteği verelim” dedi.

cankaya belediyesi

System_Halted
August 13th, 2011, 09:40 AM
Adam çözümsüzlük yaratıp, kendi yarattığı çözümsüzlüğe çözüm üretme vaadinde bulunuyor. Teklifin altından nasıl bir bit yeniği çıkacağı da belli değil, Çankaya da çok amatör.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, son günlerde Büyükşehir’le Çankaya arasında krize dönüşen SSK İş Hanı’yla ilgili net konuştu: “Mükemmel bir teklifte bulunduk, balıklama atlaması lazımdı. Teklifimi kabul ederse ertesi gün gider kendim kazma kürekle yıkarım.”

BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Melih Gökçek, Altınpark’taki Belediye Evi’nde verdiği iftar yemeğinde gazetecilerle bir araya gelerek, kent gündemine ilişkin soruları yanıtladı. Büyükşehir ve Çankaya belediyeleri arasında krize dönüşen SSK İş Hanı’yla ilgili net konuşan Gökçek, “Mükemmel bir teklifte bulunduk, balıklama atlaması lazımdı. Teklifimi kabul ederse ertesi gün gider kendim kazma kürekle dangır dungur yıkarım” dedi. Çankaya’nın SSK İş Hanı’nı yıkım ihalesine Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden birisinin girebileceği sinyalini de veren Gökçek, “Kesin değil ama ihaleye girebiliriz. Biz yıkarsak tam yıkarız” dedi.

SSK İş Hanı yerine belediye binası yapılmasını, imkansız olarak niteleyen Gökçek, “Mahkeme eğer planı iptal ederse, orası plansız kalır. Ne olacak o zaman, öylece kalır. Bir hurdaya 50 trilyon ödediğiyle kalır” açıklamasını yaptı. Gökçek sözlerini şöyle sürdürdü:

“‘Meydanın parasını sana verelim, ne verdiysen iki al. Yıldız’da Barış Manço Parkı yanındaki araziye belediye binanı kondur, onu karşılayalım. Plan yapalım. Ayrıca oraya emsal bir arazi bul veya daha büyüğünü bul ona da istediğin gibi rant tesisi verelim. Rant karşılığı ihale yap, dolayısıyla hem belediye binanı bedavaya getir, hem üstüne para kalsın, hem de biz de burayı meydan yapalım, Ankara’ya kazandıralım’ dedik. O da meydan yapalım demiyor muydu? Kendi de en başta böyle diyordu. Sonra, ‘Hayır, biz belediye binası da yapacaktık. O gazetecilerin öyle yazması’ dedi, onun ifadesiyle demek ki hanginiz yazdıysanız yalan yazmışsınız.

Borcu üstleniriz

SSK İş Hanı’nın muhammen bedeli 78 trilyondu. Danıştay kararıyla 49’a aldı. Aynı fiyatı veririm. Kredilendirmişse onu da öderim. Borcu meclis kararıyla biz üstleniriz. Bu sefer ısrarla arayacağım, üstelik onun araması lazımken. Benim işim değil onun işi bu. Aramamdaki en büyük nedenlerden birisi anlaşma taraftarının kim olduğunun anlaşılmasıdır.
Diğer taraftan bizi iki kişi aramızda konuşuyoruz, ben öyle bir görüşmeden bahsettim mi? Bahsetmedim. Ama o gitmiş hemen bahsetmiş. Bu işin ciddiyetinde yok. Benim Deniz Baykal’la aramızda sayısız özel sohbet vardır. Hiçbirini size anlatmadım aslında siyasi olarak kullanmak istesem çok rahat kullanırdım ama yakışır mı. Adam yan yana geldiğinde çok rahat laflar söylüyor, o anda söylüyorsa orada kalır. Bunun şıklığı iki siyasetçi arasında kalmasındadır.

Yıkmak için ihaleye çıktılar. Orayı yıkması benim için çok iyi. Hazır alana meydanı yaparım.

Biz yıkarsak tam yıkarız

Bizim şirketlerden bir tanesi o yıkım için ihaleye girebilir. Ayın 18’indeki ihaleye kesin olmamakla birlikte bizim de bir şirketimiz girebilir. Biz yıkarsak, tam yıkarız?

Orayı kökünden yıkabilir ama ben direkleri bırakacağım, ondan sonra yeniden yapacağım derse, olmaz öyle. Bu saatten sonra hiçbir halde orası bina olamaz. Bizden böyle bir şey geçmez. Mahkemeni ne karar vereceğini bilemiyoruz. Bizim düşündüğümüz gibi de verebilir, onun talep ettiği gibi de verebilir, bu bir takdir meselesi. Yeniden bozulursa biz mahkeme kararına uyar orayı plansız bırakırız. Ne olacak o zaman? Öyle kalır. Çok güzel bir teklif sundu ki eninde sonunda anlaşacak. Ya da işi gücü bırakıp bir binanın sadece hurdasına 50 trilyon ödeyecek.”

DU999
August 13th, 2011, 08:54 PM
Adam çözümsüzlük yaratıp, kendi yarattığı çözümsüzlüğe çözüm üretme vaadinde bulunuyor. Teklifin altından nasıl bir bit yeniği çıkacağı da belli değil, Çankaya da çok amatör.

kaybeden sadece cankaya yada ankara olmaz ben olsam chpli belediye adayi secmem yerel secimlerde bukadar sazanlik olmaz

System_Halted
August 13th, 2011, 09:42 PM
Aslında Gökçek'in amacı da böyle düşünülmesini istemesi zaten. Çankaya Belediye Başkanı politikacı değil, bu yönden zayıf kalıyor. Adamın güzel fikirleri var ama engelleniyor. Böyle kirli oyunlarla başedememek onun suçu mudur, bu pislikleri yapanların mı? Tabi alt kadroların daha uyanık olmaları lazım, ama onlar da zayıf kalıyor. Yıllardır, Çankaya'dan proje çıkmıyor diye eleştirilir. Proje çıkartınca da bin bir türlü sorun çıkarılıp, yıpratılıyor.

DU999
August 13th, 2011, 10:06 PM
Chp yerel secimlerde Antalyada agir darbe alacak. Adamlar belediylerine hic sahip cikmiyor yerel secimler genel secimler icinde cok önememli. Baska türlü halkia bakin biz bunu bunu ve bunu yaptik diyemezler. Cankaya Ankaranin kalbi Türk milleti de artik eski Türk milleti degil. Hic Cankaya bizim ankara kalemiz gibi düsünmesinler. Su durum bile Chpnin Ankarayi neden kazanamadigini gösteriyor.

System_Halted
August 13th, 2011, 10:43 PM
^^ Bir tek Antalya'da değil, birçok yerde ağır darbe yiyecek..

Ancak tek suçlu da CHP değil. Hükümet kendi belediyelerinin borçlarına göz yumup har vurup harman savurmalarına izin verirken, kendinden olmayanlara göz açtırmıyor. 2009'da CHP'ye geçen bir çok belediyeye AKP döneminden kalan borçlar nedeni ile haciz geldi, çalışamaz hale getirildi. O yüzden hepsini suçlayamıyorum açıkçası.

http://www.kartalgazetesi.com/6815-kartal-belediyesi%E2%80%99ne-haciz-soku

http://www.google.com.tr/webhp?hl=tr#hl=tr&source=hp&q=CHP+Belediye+Haciz&oq=CHP+Belediye+Haciz&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=1768l5875l0l5960l26l23l4l10l9l0l241l1467l0.6.3l9l0&fp=abc9415d7a833716&biw=1366&bih=638

jackal26
August 14th, 2011, 01:33 AM
çankaya belediyesindeki sıkıntı eskiden beri süren bi olay belediyenin kazanmama ihtimali yüksek olduğu için icraat yapmadılar çankaya belediyesine ait ara sokakların durumuda ortada kızılayda eskiden beri biriken tortulanan işporta kirliliğinede yeni müdahale ettiler eskiden müdahale edilse bu kadar sıkıntı olmazdı...Demek istediğim önümüzdeki yerel seçimde umuyorum gökçek gider ve yerine altındağ belediye başkanı aday gösterilip kazanır çankayada ağır bi darbe yiyip banko seçilememenin rahatlığıyla sonradan toparlananarak adam gibi hizmet yapar..

AAT.BH
August 15th, 2011, 07:13 PM
CHP nin en büyük suçu ne belediye başkanlarını denetliyorlar nede sahip çıkıyorlar. Bide akp ye bakıyorsun adamlar belediye başkanlarına toz kondurmuyolar açıkcası daha ilçe teşkilatı çalışmayan bir partinin nerde belediyelere sahip çıkması. Yani gördük genel seçimlerde kılıçdaroğlu çalıştı ama herkez yattı. CHP teşkilatı içinde sürüyle bozuk adamlar var bunlar çakal sürüsü gibi chp nin genel başkanlık koltuğunu kapma peşinde. Herşeyi geçtim baykal-önder sav kadrosu bile kılıçdaroğlunu indirmeye çalışıyor, imza topluyorlar böle aklı karışmış bi partininde ülkenin başına geçmesi imkansız. Kılıçdaroğlu yerel seçimlere kadar parti içindeki çakalları temizlemesi şart yoksa yerel seçimler fiyaskoya uğrayabilir. AKP de hakediyor o kadar oyu çünkü adamların il örgütlerinden gençlik kollarına kadar hepsi parti için büyük bir azimle çalışıyor bu çalışmada bizzat tayipin disiplinli tembelliğe taviz vermeme karakteriyle akp teşkilatının tayipten korkması. Şöle kanallara bakıyorum mesela cnn türkün hafta içi her sabah yayınlanan ekonomi programları seçimlerden önce ekonomimizi yerden yere vuran haber sipikerleri seçimden sonraki günlerde u dönüşü yapmış hiç aklına gelmeyen kişiler ekonomiyi yerlere göklere sığdıramıyor bilmem chp yi sürekli eleştiriyor akp yi göklere çıkartıyor ve bunu chp li kişiler yapıyor. Kısaca ben artık chp nin bu ülkenin başına geçebileceğini sanmıyorum. Yaa hayır mehmet ali birand bile akp li olmuş.

AAT.BH
August 15th, 2011, 07:30 PM
çankaya belediyesindeki sıkıntı eskiden beri süren bi olay belediyenin kazanmama ihtimali yüksek olduğu için icraat yapmadılar çankaya belediyesine ait ara sokakların durumuda ortada kızılayda eskiden beri biriken tortulanan işporta kirliliğinede yeni müdahale ettiler eskiden müdahale edilse bu kadar sıkıntı olmazdı...Demek istediğim önümüzdeki yerel seçimde umuyorum gökçek gider ve yerine altındağ belediye başkanı aday gösterilip kazanır çankayada ağır bi darbe yiyip banko seçilememenin rahatlığıyla sonradan toparlananarak adam gibi hizmet yapar..

Evet gökçeği birdaha aday göstermiyecekler kendiside yanlış hatırlamıyorsam son kez belediye başkanı adayıyım dedi. Birde bundan önceki çankaya belediyesi gerçekten çok şerefsiz biriydi benim gölbaşında bi arsam var işte burası site gibi bi yer müstakil evlerin olduğu yer bilen bilir bizim bu sitenin bir kaç parselini belediye sitenin içindeki koleje peşkeş çekmeye çalıştı tabi site sakinleri bayağı karşı çıktı bu duruma çankaya belediyeside sizmisiniz benim işime karışan bende sizin bu sitenizdeki arsa parsellerine bina yapmak için belediyeye ödenen belli miktar parayı arttırıyorum dedi 16.000 tl olan parayı 23.000 tlye çıkardı yani chp ye oy kaybettiren bizzat bu belediyeler.

System_Halted
August 15th, 2011, 09:17 PM
CHP nin en büyük suçu ne belediye başkanlarını denetliyorlar nede sahip çıkıyorlar. Bide akp ye bakıyorsun adamlar belediye başkanlarına toz kondurmuyolar açıkcası daha ilçe teşkilatı çalışmayan bir partinin nerde belediyelere sahip çıkması. Yani gördük genel seçimlerde kılıçdaroğlu çalıştı ama herkez yattı. CHP teşkilatı içinde sürüyle bozuk adamlar var bunlar çakal sürüsü gibi chp nin genel başkanlık koltuğunu kapma peşinde. Herşeyi geçtim baykal-önder sav kadrosu bile kılıçdaroğlunu indirmeye çalışıyor, imza topluyorlar böle aklı karışmış bi partininde ülkenin başına geçmesi imkansız. Kılıçdaroğlu yerel seçimlere kadar parti içindeki çakalları temizlemesi şart yoksa yerel seçimler fiyaskoya uğrayabilir. AKP de hakediyor o kadar oyu çünkü adamların il örgütlerinden gençlik kollarına kadar hepsi parti için büyük bir azimle çalışıyor bu çalışmada bizzat tayipin disiplinli tembelliğe taviz vermeme karakteriyle akp teşkilatının tayipten korkması.
Katılıyorum.

Umarım, bu proje siyasi çekişmeye kurban gitmez de, Kızılay'a değer katacak bir şey yapılmasına izin verilir.

ank_project
May 15th, 2012, 11:02 PM
yeni bina bu arkadaşlar, bu yazdan itibaren çankaya belediyesi bu bina da işe başlayacakmış.

http://www.gazetesobe.org/_media/1/276b.jpg

Arda_1923
May 16th, 2012, 12:02 AM
yazık ya şu gökçek yüzünden gıdım ilerleyemiyor ankara...

babtek
May 16th, 2012, 10:48 AM
...

enderiplikci
May 16th, 2012, 04:35 PM
madem yıkmıyorsun, insan adam gibi bir mimari düzenleme yapar şu bina da en azından. anlaşılan boya badana yapıp yerleşecek adamlar. yazık oldu...