rene1234
June 23rd, 2011, 09:06 PM
A jeni dakord te caktonim nje date dhe nje vend gjate veres per te organizuar nje takim te perbashket te gjithe ? Vendin dhe daten mund ta caktojme me shumice, si thoni kush eshte dakord? Kush mundet dhe kush jo?
|
View Full Version : Pėr tė gjithė forumistėt rene1234 June 23rd, 2011, 09:06 PM A jeni dakord te caktonim nje date dhe nje vend gjate veres per te organizuar nje takim te perbashket te gjithe ? Vendin dhe daten mund ta caktojme me shumice, si thoni kush eshte dakord? Kush mundet dhe kush jo? rene1234 June 23rd, 2011, 09:12 PM Sigurisht vendi duhet te jete ne nje qytet shqiptar ne Shqiperi, Kosove ose Maqedoni? Nolt June 23rd, 2011, 09:46 PM Une jam per po, vendi te jet diku ne Shqiperi mbasi shumica shkojn ne bregdetin shqiptar dhe te takohemi diku, ma se mirti Durres :) rene1234 June 23rd, 2011, 09:50 PM Une jam per po, vendi te jet diku ne Shqiperi mbasi shumica shkojn ne bregdetin shqiptar dhe te takohemi diku, ma se mirti Durres :) Per mua Durresi do ishte vend shume i pershtatshem :) p.s. po meqe jam dhe vete nga Durresi mendimi im eshte subjektiv:lol: Pelasgian June 23rd, 2011, 10:09 PM mos harroni ti bani disa foto prej takimit dhe ti postoni ktu Nolt June 23rd, 2011, 10:24 PM mos harroni ti bani disa foto prej takimit dhe ti postoni ktu Po po me siguri se na e kemi caktu vendin dhe krejt veq tu prit jemi hahah :P Rene ska kurgjo prej ketij "projekti" sepse forumi eshte i vogel dhe pak antar asnje sesht i gatshem per nje takim te till, mendoj une. Prap une do isha pro. rene1234 June 23rd, 2011, 10:26 PM Po po me siguri se na e kemi caktu vendin dhe krejt veq tu prit jemi hahah :P Rene ska kurgjo prej ketij "projekti" sepse forumi eshte i vogel dhe pak antar asnje sesht i gatshem per nje takim te till, mendoj une. Prap une do isha pro. Po ke te drejte , plus gjysma e foumisteve jane ne Amerike ..gjithsesi mendoj se mund te behem diku te 10 veta, te shohim sa veta do jene pro:) AlbanianBerlin June 23rd, 2011, 10:30 PM Ma se mirti ne pjesen qendrore te Shqiperise: ne Prishtine. :D rene1234 June 23rd, 2011, 10:32 PM Ma se mirti ne pjesen qendrore te Shqiperise: ne Prishtine. :D edhe Prishtina eshte variant i mire :) Mr_Albalover June 23rd, 2011, 11:34 PM Kjo eshte nje ide shum e mir dhe tregon qe disa anetare e kane mare seriozisht forumin shqiptar :okay: Por jam dakord dhe me mendimin e Nolt-it qe flet per masat e vogla te forumit ( kryesisht qe nuk ka shum anetare ) Shto edhe faktin qe shumica ( ? ) e anetareve nuk do ken mundesi te shkojne ne Shqiperi kete behar ( perfshire edhe mua ) puna e takimit behet edhe me e veshtire... Por prap , vetem e vetem iden e ketij takimi une e vleresoje si gjest pozitiv per forumin :) Ermir June 23rd, 2011, 11:38 PM Po ik o se do i fusni thikat njeri-tjetrit... Mr_Albalover June 23rd, 2011, 11:47 PM @ Ermir Nqs vjen dhe al04life pse jo :D rene1234 June 24th, 2011, 12:07 AM Po ik o se do i fusni thikat njeri-tjetrit... Do ta organizojme ne nje vend afer komisariatit te policise per cdo rast:lol: Pelasgian June 24th, 2011, 02:58 AM Po po me siguri se na e kemi caktu vendin dhe krejt veq tu prit jemi hahah :P Rene ska kurgjo prej ketij "projekti" sepse forumi eshte i vogel dhe pak antar asnje sesht i gatshem per nje takim te till, mendoj une. Prap une do isha pro. hahaha ey man i would come if i had the time TIAL June 24th, 2011, 03:06 AM Do ta organizojme ne nje vend afer komisariatit te policise per cdo rast:lol: Me mire afer spitalit se ska ca ju bo policia. shpirtkosova June 24th, 2011, 03:42 AM Takimin duhet ta bejme diku ne Prizren per ndere te 133 vjetorit te lidhjes dhe gjithe kombit! Rrofte Shqiptaria. RolexAL June 24th, 2011, 09:06 AM Ide e mirė,por e vėshtirė pėr tu realizuar. AltinD June 24th, 2011, 12:38 PM Po ik o se do i fusni thikat njeri-tjetrit... Po pse ore, cfare te kam bere une ty? :ohno: AlbanianBerlin June 24th, 2011, 03:08 PM Po pse ore, cfare te kam bere une ty? :ohno: E ngjeh cuni mire natyren e shqipetarit, pra mund te parasheh cfare do te ndodhe, s'eshte asgje personale. :D:D:D:lol: AltinD June 24th, 2011, 03:43 PM ^^ Te foli njeri ty, pse perzihesh? :horse: ;) Nolt June 24th, 2011, 04:03 PM ^^ Te foli njeri ty, pse perzihesh? :horse: ;) Po ik o se do i fusni thikat njeri-tjetrit... Ja filloj filmi... Mire e ke Ermir! Arbenit June 24th, 2011, 04:44 PM Po ik o se do i fusni thikat njeri-tjetrit... Mos ta ndinė se nuk ka kėtu te thikave. jo. Tjerė janė ata. :lol: Ermir June 24th, 2011, 05:17 PM ^^ Rrofte Tritoli ;) Po pse ore, cfare te kam bere une ty? :ohno: Une thashe "do i fusni" jo "do i fusim" keshtu qe i bie qe je ti ai qe do te me fuse bicakun mua :ohno: Po mos ki merak se do ia kaloj ftesen nomarandlee-se qe t'ia ngulesh me gjithe deshire :D AlbanianBerlin June 24th, 2011, 05:54 PM ^^ Te foli njeri ty, pse perzihesh? :horse: ;) M'fal, mos e kap thiken! http://www.balkanforum.info/images/smilies/icon_zitter.gif AltinD June 24th, 2011, 07:57 PM Une thashe "do i fusni" jo "do i fusim" keshtu qe i bie qe je ti ai qe do te me fuse bicakun mua :ohno: Po mos ki merak se do ia kaloj ftesen nomarandlee-se qe t'ia ngulesh me gjithe deshire :D Po ne o Miri dhe kemi qene komshij me Misse, si do ja bejme ate njeri tjetrit? ... pastaj ne te dyve na pelqejne femrat me shume nderkombetare se ketyre rrushave te tjere ketu :colgate: AltinD June 24th, 2011, 07:58 PM M'fal, mos e kap thiken! http://www.balkanforum.info/images/smilies/icon_zitter.gif Do e kap qe c'ke me te! ... por vetem sepse kam i kastravec per te qeru :gossip: libofsharaku June 26th, 2011, 01:54 AM A jeni dakord te caktonim nje date dhe nje vend gjate veres per te organizuar nje takim te perbashket te gjithe ? Vendin dhe daten mund ta caktojme me shumice, si thoni kush eshte dakord? Kush mundet dhe kush jo? po ti thuaj ne 25 korrik ke nje lokal ne bllok, kush eshte i interesuar eshte i mirepritur, po erdhi njeri mire po nuk erdhen keputi nja ca birra vet dhe n'koqet, une po te jem verdall vij pa problem nese eshte andej nga tirana Nolt July 9th, 2011, 11:50 PM Cka u be me kete ide? Kuptohet qe do te marrim edhe sigurimin aty, paramendonin takimin mes RolexAL dhe Buddy, lol.. rene1234 July 10th, 2011, 12:14 AM ^^ Nolt si gjithmone ne shqiptaret shquhemi per mungese organizimi, kshuqe kshu shkoj dhe puna ketij takimit AltinD July 10th, 2011, 11:37 PM Une per vete do jem ne Gusht ne AL |