View Full Version : Громадський транспорт Львова | Public transport of Lviv

MikeGurey
January 3rd, 2012, 12:22 AM
цікаво що там були за вулиці що їх так старанно заклеїли, передумали тудою їхати чи забагато зупинок?
Левандівка там була.

Таких випадків повно, водії відмовляються їхати за маршрутом від міськради і їдуть за своїм(частіше за все з старої схеми).

ІМХО це повний ппц. Переможе міськрада чи водіїҐперевізники поки не ясно...

kiriller
January 3rd, 2012, 12:32 AM
http://s017.radikal.ru/i421/1201/92/04253ca000a1.jpg (http://www.radikal.ru)

У відділ транспорту кидали це фото ? ^^

Цікаво чи там про це знають :ohno:

andimko
January 3rd, 2012, 12:40 AM
Левандівка там була.

Таких випадків повно, водії відмовляються їхати за маршрутом від міськради і їдуть за своїм(частіше за все з старої схеми).

ІМХО це повний ппц. Переможе міськрада чи водіїҐперевізники поки не ясно...

повний ппц, підтримую.... схоже щойно ввечері бачив і навіть "брав участь". №26 самовільно повертає з Миколайчука правим поворотом на Мазепи, а тоді вже за 500 м - на Тичини, оминаючи ділянку Хвильового.
Що цікаво, назад повертаються вже по Хвильового (бо частинка Тичини-з одностороннім рухом).
Такого ніде нема, в жодному варіанті, в жодних схемах старих-нових.

І цей же маршрут взагалі проігнорував поворот з Вітовського на Коперніка, звідки потім повинен був їхати ліворуч - на С.Бандери, а поїхав прямо вул. Н.Левицького і на Чупринки-Бандери - так бачте йому пряміше здалося, чи що...

Всі ці зауваження без сумніву завтра передам на гарячу лінію, сьогодні вже настрою нема і сил їм то все розповідати.
І судячи з настрою пасажирів, дзвінків буде багато, навіть значнол більше ніж 1-2 січня...

Питання тільки одне: чи то щось дасть? який вплив на перевізника має міськрада? чи то все бульбашки і піна з рота, а реально - "паражняк"?

andimko
January 3rd, 2012, 01:07 AM
......
4.Стоянка на Джерельній через торби на "Краківському" і виїзді на Лепкого
5.Шептицького-Бандери теж не найприємніше місце.

раніше не особливо звертав увагу, тепер на власній "шкурі" спробував екскурсійний № 26. І щойно уявив собі вранці і ввечері те перехрестя з Лепкого, та й Джерельну.... екхггг.... ммм...

Ідея - передайте куди треба, або підкажіть реально куди написати:
маршрут № 26, який з Городоцької продовжує рух не повз Університет Франка, а вгору до ц.Юра і на вул.Шептицького - зробити поворот з Городоцької через вул. Гоголя!!!

Wild Falcon
January 3rd, 2012, 01:11 AM
Доброї всім ночі.

Хочу звернути увагу форумчан ще на один немаловажливий момент - квитки, особливо на хордових маршрутах. Після подій 1-го січня я взяв собі за правило вимагати в кожного водія (кожного, на хордовому чи радіальному маршруті) квиток - таки водії мають звітувати саме за ними.
Реакція водіїв на прохання зазвичай неоднозначна - від обличчя "а шо то таке?" до кидання в мою сторону кількох десятків квитків "на подавись" (після довогого і настійливого прохання таки дати мені квиток, взяв ясне діло тільки те за що заплатив).
Пропоную всім небайдужим долучитись до цього - завжди вимагати квиток, це має організувати водіїв, і нагадати хто саме тут платить гроші та кого обслуговують, а також якщо квитки буде просити значна частина людей вивести частину необліковуваних грошей з кишені водія.

sohok
January 3rd, 2012, 07:42 AM
сьогодні з 8 години ранку , на львівській хвилі слухайте миколу жука ,та інших людей причетних до транспорту і задавайте питання.

oleg-energy
January 3rd, 2012, 09:01 AM
Сьогодні, в перший робочий день новго року, не наважився скористатися громадським транспортом - поїхав машиною.
З недолків маршрутів, які не сподобалися особисто мені - це що тепер 4А не повертає на Новий Львів - нашо тоді на табло і табличці цей напис.

Calipso2008
January 3rd, 2012, 09:15 AM
Сьогодні, в перший робочий день новго року, не наважився скористатися громадським транспортом - поїхав машиною.
З недолків маршрутів, які не сподобалися особисто мені - це що тепер 4А не повертає на Новий Львів - нашо тоді на табло і табличці цей напис.

Ну це кому як. Мені, наприклад, це якраз і подобається. Швидше буде в центр їхати, без зайвих гаків. Всім не вгодиш :)

gorodok
January 3rd, 2012, 09:33 AM
Сьогодні зранку зявився №51 зі своїми табличками (не кольоровими) і що цікаво на ньому написано що він їде з Галицького перехрестя - по суті це виходить зведені докупи колишні №37 і №34

oleg-energy
January 3rd, 2012, 09:34 AM
Ну а в мене народ на роботі з Нового Львова возмущається - бо тепер з Нового Львова з району Вопаку чи Панаса Мирного до центру толкової маршрутки нема, а до 4А є що йти.

gorodok
January 3rd, 2012, 09:37 AM
Доброї всім ночі.

Хочу звернути увагу форумчан ще на один немаловажливий момент - квитки, особливо на хордових маршрутах. Після подій 1-го січня я взяв собі за правило вимагати в кожного водія (кожного, на хордовому чи радіальному маршруті) квиток - таки водії мають звітувати саме за ними.
Реакція водіїв на прохання зазвичай неоднозначна - від обличчя "а шо то таке?" до кидання в мою сторону кількох десятків квитків "на подавись" (після довогого і настійливого прохання таки дати мені квиток, взяв ясне діло тільки те за що заплатив).
Пропоную всім небайдужим долучитись до цього - завжди вимагати квиток, це має організувати водіїв, і нагадати хто саме тут платить гроші та кого обслуговують, а також якщо квитки буде просити значна частина людей вивести частину необліковуваних грошей з кишені водія.

Квитки мають продавати в кіосках! І тоді абсолютно всі будуть змушені їх купувати - а водії не будуть жирувати на пасажирах і будуть змушені слідкувати за дорогою а не рахувати гроші!

gorodok
January 3rd, 2012, 09:41 AM
Ну а в мене народ на роботі з Нового Львова возмущається - бо тепер з Нового Львова з району Вопаку чи Панаса Мирного до центру толкової маршрутки нема, а до 4А є що йти.

Маршрут має бути зручний для населення а не для водія якому не хочеться кудись там ще завертати! Приклад 18 номера якому не захтілося їхати ще на Левандівку це просто повний ППЦ! Таких мають звільняти відразу! Має бути маршрут з зупинками і люди повинні знати куди йти і де чекати на автобус!!!!!

Calipso2008
January 3rd, 2012, 10:10 AM
Маршрут має бути зручний для населення а не для водія якому не хочеться кудись там ще завертати! Приклад 18 номера якому не захтілося їхати ще на Левандівку це просто повний ППЦ! Таких мають звільняти відразу! Має бути маршрут з зупинками і люди повинні знати куди йти і де чекати на автобус!!!!!
Так, зручний для населення. Але той, що є зручним для одних, стає незручним для інших. А радіальний маршрут, зокрема 4а, повинен бути якомога прямішим, тобіш швидшим. В цьому його суть, як на мене.

ALittleBitKuku
January 3rd, 2012, 10:15 AM
Місто розбили на транспортні райони (http://marshrutka.org.ua/article/270)з різними кольорами для кращого орієнтування, відповідно фон назви зупинки зробили різних кольорів - як виявилось це погане рішення
http://marshrutka.org.ua/sites/default/files/news/zonuvannya.jpeg
рішення яке постив Лпфтв звісно значно краще:)

Ее.. Можна на той пост Лпфтв посилання? Бо щось профтик... :nuts:

john_1256
January 3rd, 2012, 10:17 AM
раніше не особливо звертав увагу, тепер на власній "шкурі" спробував екскурсійний № 26. І щойно уявив собі вранці і ввечері те перехрестя з Лепкого, та й Джерельну.... екхггг.... ммм...

Ідея - передайте куди треба, або підкажіть реально куди написати:
маршрут № 26, який з Городоцької продовжує рух не повз Університет Франка, а вгору до ц.Юра і на вул.Шептицького - зробити поворот з Городоцької через вул. Гоголя!!!

повністю підтримую, це хоч яке не яке, але покращення ситуації мало б бути при такому русі.
Тепер відпишу враження добору на роботу. Постоявши 10 хв. все таки побачив №35, проте за цей час проїхало в сторону кривчиць і сихова 2 шт. №19.
Після кільцевої подорожі по Липинського мав би бути поворот на Хімічну і рух на Джерельну, але водій вирішив свій маршрут спростити і поїхав на Куліша. Такий варіант мене теж влаштовує, оскільки не розумію потреби в тому обїзді через Краківський. Виїхавши на Городоцьку через Данилишина, вирішив не повертати на Лепкого і Листопадового Чину, а поїхав через Городоцьку. Тут напевно водій керувався лише меркантильними почуттями, бо все таки на Городоцькій є шанс підібрати більше пасажирів. Але час об"їзду збільшився стоянням на світлофорах Героїв Упа та Антоновича.
При виході звернув увагу водію, що не дотримувався маршруту, на що почув "Як мені показали так і їду". Цікаво, а сам водій, що не може прочитати буклет і не знає назви вулиць у місті?
Загальний час їзди збільшився з 22 хв до 35 хв., як і очікувалось. Якщо додати ще і час чекання і ходьби, то година часу набирається легко.
Знаєте в мене є будинок за 25 км від Львова, і від нього до АС маршруткою, що ходить чітко за розкладом, рівно 30 хв. Від АС радіальним маршрутом, ще 15 хвилин до центру. Виходить, що людина що живе за містом швидше заїде в потрібне місце ніж та, що живе у місті.
То Львів для Львів"ян насправді, чи це черговий піар пане мер?

gorodok
January 3rd, 2012, 10:18 AM
Так, зручний для населення. Але той, що є зручним для одних, стає незручним для інших. А радіальний маршрут, зокрема 4а, повинен бути якомога прямішим, тобіш швидшим. В цьому його суть, як на мене.

ОК якщо така була ідея радіального маршруту тоді в даному випадку можна ще погодитися - але на інших маршрутах? Маршрутчики виходять від того що - я собі їду однієї кінцевої до іншої як собі схочу і придумаю???? :wtf:

Nahasaki
January 3rd, 2012, 10:33 AM
Сьогодні все потроху розсмоктується. Маршрутки їздять доволі часто, людей на зупинках вже не так багато.

Тільки треба шось робити з бидловодіями, які самовільно їдуть не по маршруту.

Calipso2008
January 3rd, 2012, 10:33 AM
ОК якщо така була ідея радіального маршруту тоді в даному випадку можна ще погодитися - але на інших маршрутах? Маршрутчики виходять від того що - я собі їду однієї кінцевої до іншої як собі схочу і придумаю???? :wtf:

Є таке. Рагульня, що тут скажеш. Інша справа, що багато маршрутів дійсно далекі від оптимальності, але то вже питання до розробників.

ALittleBitKuku
January 3rd, 2012, 10:36 AM
до речі про кольорове зонування - може мені хтось пояснити, що воно дає? я розумію, що транспорт їде в ту зону, відповідно він позначений, бла-бла-бла. Але якщо мені потрібно на патона, наприклад, в арсен, то я шукатиму маршрут, що їде по патона, а не "синю табличку" - тобто щось, що їде в синій район, можливо і близько не проїжджаючи повз той самий арсен. я чогось не розумію?

зі. це ж треба запам’ятати кольори і якими вулицями вони обмежуються і які вулиці туди включаються. Можу з ким завгодно закластися, навіть з розробниками кольорової схеми, що якщо я назву їм вулицю, вони не скажуть, який колір туди їде.
Мабуть, це вже така задумка для впровадження електронного квитка, коли для пасажирів є не маршрути, а просто мережа, на що хочу - на те й сідаю, головне, щоб колір був мого району, а там, на районі, розберуся, чи пересісти на щось інше і під'їхати ближче, чи в супермаркет-банк-жек-дитсадок-чи куди там ще треба зайти..

gorodok
January 3rd, 2012, 10:40 AM
Є таке. Рагульня, що тут скажеш. Інша справа, що багато маршрутів дійсно далекі від оптимальності, але то вже питання до розробників.

Оптимальність це річ субєктивна - бо одному треба швидко доїхати кудись і він буде незадоволений що автобус ще кудись заїжджає - але вибачте маршрути для того створюються щоб максимально покрити місто!!!!

ALittleBitKuku
January 3rd, 2012, 10:42 AM
ну мені здалось, що електртранспорт почав краще їздити. можливо я помиляюсь, але враження таке склалось.
Їздить він то краще, запакованіші більше трами і трулі. Але, нині наприклад половина 24 зі Сихова були пільговики.. Свідомість ще не змінилася, говорив нині з одним товаришом, він жалівся, що не має тепер добиратися з Івана Франка Х Пекарська На Привокзальну. Ну я так кажу є трамвай 9, 9а і 1, а він такий "довго йде", а сам до магнусу на 2А ходить.

Anhorda
January 3rd, 2012, 10:43 AM
Квитки мають продавати в кіосках!
Проста до геніальності ідея. Але вона не влаштує ні бидлоперевізників, ні чинуш. Як тоді бабки дерибанити?!

Тут напевно водій керувався лише меркантильними почуттями, бо все таки на Городоцькій є шанс підібрати більше пасажирів.
Зверніть увагу, що в цій ситуації програє пасажир, який ознайомлений з новою схемою і дисципліновано чекає маршрутку там, де написано.

Тільки треба шось робити з бидловодіями, які самовільно їдуть не по маршруту.
Хіба солі їм на хвіст насипати.
Тоді варто щось робити і з бидлопасажирами, які там, де скорочення водієм маршруту їм вигідне, тихенько мовчать. А де водій об"їжджає їхню зупинку, починають обурюватися.

ALittleBitKuku
January 3rd, 2012, 10:50 AM
Впровадження нової транспортної схеми веде до збільшення смертності серед населення. :clown:
Опа, я думав, навпаки, за 5 років простежиться статистика зі зменшення смертей від серцево-судинних захворювань та ожиріння серед львівців... :lol:

ALittleBitKuku
January 3rd, 2012, 10:58 AM
На рахунок непоняток з власне мережею. З центру один 2А пл. Кропивницького їде, а інший вул. Короткою. Писав листа в УТіЗ щоб ознайомили мене з паспортами маршрутів. Відповіді нема. Скидається на те, що або "фарба не висохла", або "олівці скінчилися", а паспортів по факту нема. Хтось щось знає? Може віталло бачив паспорти?

Varyat
January 3rd, 2012, 10:58 AM
Їхав на роботу сьогодні машиною... По дорозі побачив 47а, в центрі на пр.Свободи таки немає жодного автобусу крім радіальних, перші побачив біля університету Франка, повернув на пл. Кропивницького там стояло три автобуси №42... Так їх багато на маршруті, що аж три на кінцевій можуть стояти??? Навпроти привокзального ринку одразу за перехрестям з Чернівецькою стихійну зупинку так і не забрали - діє далі і зупиняються там всі в т.ч. і міські маршрути... Далі по Городоцькій 95% маршрутів були приміськими, тобто 100... Особливо багато 184а... Як воно вписується в нову транспортну мережу (НТМ) нерозумію... Ще побачив 12тр. - Богдан...

На перший погляд 3 з мінусом... Можна було за півроку краще підготуватися, хоча б знаки на зупинках встановити і водіїв на який тренінг з промивки мізків завести...

Але я оптиміст і вірю, що все налагодиться...

І питання ті додаткові маршрути типу 47а, 50 і т.д. вони тимчасові чи ні???

Calipso2008
January 3rd, 2012, 11:00 AM
Оптимальність це річ субєктивна - бо одному треба швидко доїхати кудись і він буде незадоволений що автобус ще кудись заїжджає - але вибачте маршрути для того створюються щоб максимально покрити місто!!!!

Максимально покривати місто можна також по-різному. Попередня схема (якщо її так можна назвати) повністю покривала місто.
Ну але то таке - думаю, все з часом налагодиться, особливо із введенням ЕК і диспетчерської.

gorodok
January 3rd, 2012, 11:14 AM
Проста до геніальності ідея. Але вона не влаштує ні бидлоперевізників, ні чинуш. Як тоді бабки дерибанити?!

Може нам треба ще і про це подумати? Як жеж їм біднесеньким тоді буде житись :wtf:

Taras_1989
January 3rd, 2012, 11:22 AM
Максимально покривати місто можна також по-різному. Попередня схема (якщо її так можна назвати) повністю покривала місто.
Ну але то таке - думаю, все з часом налагодиться, особливо із введенням ЕК і диспетчерської.

Якщо накласти на карту маршрути старої схеми і нової то можна побачити що покриття стало кращим при тому що маршрутів стало менше.

trsbby
January 3rd, 2012, 11:26 AM
Сьогодні зранку слухав п. Миколу Жука на Львівській хвилі. Запитання від слухачів в більшості стосувалися що куди їде і чого не їде взагалі.
Позитив: п. Жук згадав про скаргу на того ваділу з 18 маршруту, який заклеїв вулиці на табличці. Сказав, що вчора виїжджав того красавця ловити і приймали міри.
Негатив: Було запитання про дурнуваті таблички, брак знаків, зупинок та інформації. Про таблички п. Жук „сором’язливо промовчав” і зразу перейшов на знаки і увага відповідь:
ВИЯВЛЯЄТЬСЯ ВСТАНОВЛЕННЯ ЗНАКІВ ЦЕ ПРЕРОГАТИВА РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЙ А НЕ УПРАВЛІННЯ ТРАНСПОРТУ!!!!
Хто в тому розуміється - це правда чи брєд? Якщо правда то:

1)Хіба управління транспорту не могло домовитися (змусити, повпливати) на райони, щоб впорядкували таблички до 1 січня???
2)Якщо знаки встановлюють дійсно райадміністрації то підозрюю, що вони з’являться нескоро.

Ще враження від передачі на Львівській хвилі. Ведучий не в темі і то тотально. Щастя хоч признався що їздить машиною, а не маршрутками. Триндів одне і то саме, то все переділ впливу і маршрутів, нашо міняти номери, Садового підставили спеціально, бідні львів’яни не годні нікуди доїхати.
Хоч все це логічно. Через дурнувате запровадження народ критикує саму реформу і каже, що того не тре було робити.:ohno:

Calipso2008
January 3rd, 2012, 11:27 AM
Якщо накласти на карту маршрути старої схеми і нової то можна побачити що покриття стало кращим при тому що маршрутів стало менше.
Може і так, не накладав.
Ну то тим більше, все налагодиться. З часом :)

ararat2011
January 3rd, 2012, 11:27 AM
1 січня сталося те, про що і так було давно зрозуміло - бо зменшення кількості маршрутів та кількості автобусів на маршрутах ніколи не сприятиме покращенню якості перевезень. Звичайно ніхто не може сказати що транспорту немає. Він є, але хіба нормальним є те, що треба пхатися в переповнений автобус? А додаткова плата за проїзд при пересадках - це що як не збільшення вартості перевезення (обіцянки електронного квитка ще довго будуть обіцянками) ?
Хотілося би, щоб палкі прихильники нової "самої кращої, розробленої французькими фахівцями" транспортної схеми вийшли зранку, наприклад, на вулицю Мазепи (зупинка Балатон) і спробували би пояснити людям, які сподіваються якось добратися до роботи, всі її "принади". Добре (а може шкода), що наші люди терпеливі і пхаються чемно в переповнені маршрутки, тихенько нарікаючи на Садового (цікаво чи часто йому ікається в новому році?).
Сумніваюся, що з часом щось зміниться на краще. Бо очевидно, що нова схема розроблена для перевізників, а не для пасажирів. Бо перевізникам вигідно, щоб автобуси їздили набитими - витрати менші, а прибутки більші. Їх можна зрозуміти - потрібно швидко повернути гроші витрачені на нові тендери.
А люди - як завжди крайні.

seeroman
January 3rd, 2012, 11:31 AM
49 з додатковою табл. 47. Тут взагалі я не не розумію це ж 100% дублювання 6а+2а, а також трам.7, в майбутньому трам.6, тобто це супервідкатний дворадіальний рейс, чому його не пустити по Бортнянського(де зробили ремонт і нічого не їздить) чи Я. Мудрого, з Рясного на прим. вокзал було б набагато швидше і коротший маршут десь на 25%. Буду дзвонити на гарячу лінію, хоча не вірю, що це щось змінить.
48 дублює Тр9----------
А ще нові мега маршути 50, 51. Додаткові маршрути це відкрито зроблено по відкату. буде велика конкуренція і гонки.
1001 та 1002, тут можна залишити 1002.

trsbby
January 3rd, 2012, 11:35 AM
Ще трохи позитиву з Львівської теми на трамвайному форумі. (http://forums.mashke.org/cgi-bin/forum.cgi?n=1&a=lm&t=2105&ft=1&s=nd&fm=11194&lm=11213)

Народ гляньте як в того Неоплана двері відкриваються

http://www.picatom.com/23/%20002-152.html

Anhorda
January 3rd, 2012, 11:36 AM
Нові статті на ЗІК

http://zik.ua/ua/news/2012/01/03/326972

http://zik.ua/ua/news/2012/01/03/326980

john_1256
January 3rd, 2012, 11:37 AM

Професіоналізм "впровадників" схеми руху, як завжди на рівні студентського гуртка виробів з бісеру. Проте ми на таке повинні були сподіватись, озираючись назад і бачивши на свої очі ремонти доріг (особливо пл.Торгової, Ужгородцької, Шпитальної), якість турецьких капітальних робіт з розкрадання бруківки та особливо піар-відкат будівництва стадіону мером.
А зараз ще раз споглядаєм який насправді вплив має міська влада на перевізників після проведення конкурсу, а саме нульовий. Тепер змусити їх до виконання взятих на себе зобовязань важко, навіть якщо це детально описано в договорі.
Де цей один низькопідлоговий автобус на маршрут?
Де ознакування зупинок і автобусів?
Як водій не знає куди їхати?
Чому як були немиті побиті автобуси з амулетами на вікні так і залишились?
Цікаво буде послухати трк люкс і 24 канал, що цього разу придумають щоб оправдати мера? І де цей мер? проїхався 2 трамваєм? 44 маршрутом було б краще для нього, подивився і оцінив переваги і недоліки маршруту під своїм домом. Одним словом буде цікаво послухати його чергові розмови ні про що і підлизування параски чи ще когось там в ролі ведучої.

Calipso2008
January 3rd, 2012, 11:39 AM
1 січня сталося те, про що і так було давно зрозуміло - бо зменшення кількості маршрутів та кількості автобусів на маршрутах ніколи не сприятиме покращенню якості перевезень. Звичайно ніхто не може сказати що транспорту немає. Він є, але хіба нормальним є те, що треба пхатися в переповнений автобус? А додаткова плата за проїзд при пересадках - це що як не збільшення вартості перевезення (обіцянки електронного квитка ще довго будуть обіцянками) ?
Хотілося би, щоб палкі прихильники нової "самої кращої, розробленої французькими фахівцями" транспортної схеми вийшли зранку, наприклад, на вулицю Мазепи (зупинка Балатон) і спробували би пояснити людям, які сподіваються якось добратися до роботи, всі її "принади". Добре (а може шкода), що наші люди терпеливі і пхаються чемно в переповнені маршрутки, тихенько нарікаючи на Садового (цікаво чи часто йому ікається в новому році?).
Сумніваюся, що з часом щось зміниться на краще. Бо очевидно, що нова схема розроблена для перевізників, а не для пасажирів. Бо перевізникам вигідно, щоб автобуси їздили набитими - витрати менші, а прибутки більші. Їх можна зрозуміти - потрібно швидко повернути гроші витрачені на нові тендери.
А люди - як завжди крайні.

О, то виходить, що до 1 січня маршрутки з Мазепи напівпорожні їздили зранку? Не смішіть!
З прихильників нової схеми жоден не називав її найкращою, і також жоден не вважає, що її впровадження проходить так, як повинно проходити.

Anhorda
January 3rd, 2012, 11:42 AM
Писав листа в УТіЗ щоб ознайомили мене з паспортами маршрутів. Відповіді нема. Скидається на те, що або "фарба не висохла", або "олівці скінчилися", а паспортів по факту нема. Хтось щось знає? Може віталло бачив паспорти?
Відповідь Жука зі статті на ЗІКу

Але думаю, що сьогодні вже транспорт буде йти суттєво краще, ніж учора. І водії вже будуть більш поінформовані. Це робота перевізників, а не управління транспорту. Вони отримали договори, вони отримали паспорти маршрутів і всю інформацію, яку мали довести до водіїв. Те, що вони цього не зробили, це вже їхня провина.

Taras_1989
January 3rd, 2012, 11:44 AM
49 з додатковою табл. 47. Тут взагалі я не не розумію це ж 100% дублювання 6а+2а, а також трам.7, в майбутньому трам.6, тобто це супервідкатний дворадіальний рейс, чому його не пустити по Бортнянського(де зробили ремонт і нічого не їздить) чи Я. Мудрого, з Рясного на прим. вокзал було б набагато швидше і коротший маршут десь на 25%. Буду дзвонити на гарячу лінію, хоча не вірю, що це щось змінить.
48 дублює Тр9----------
А ще нові мега маршути 50, 51. Додаткові маршрути це відкрито зроблено по відкату. буде велика конкуренція і гонки.
1001 та 1002, тут можна залишити 1002.

Повністю згоден. Це явне дублювання і такого маршруту не повинно було бути. Тим більше нащо його пускати в ті корки біля церкви св. Анни а не поїхати коротшим шляхом.

Але якщо подумати то стане ясно що він все таки потрібен. Бо автобусів на радіальних маршрутах надто мало, інтервали великі. А так буде альтернатива. Від церкви св. Анни зараз крім 6а нічого не їзить, хіба 217а.

Anhorda
January 3rd, 2012, 11:44 AM
Окрім того Микола Жук розповів, що до управління транспорту надійшло 1 січня приблизно 140 дзвінків, 2 січня – близько 190 дзвінків.

За повідомленням прес-служби ЛМР, на «Гарячу лінію міста» протягом 1 та 2 січня надійшло 103 звернення мешканців, з яких 90 – щодо нової транспортної схеми.

Як на Львів - це дуже мало звернень. Або мешканці згодні терпіти і тихенько проковтнути таке впровадження транспортної системи, або чогось не договорюють чиновники.

Wild Falcon
January 3rd, 2012, 11:45 AM
Пропоную всім небайдужим долучитись до цього - завжди вимагати квиток, це має організувати водіїв, і нагадати хто саме тут платить гроші та кого обслуговують, а також якщо квитки буде просити значна частина людей вивести частину необліковуваних грошей з кишені водія.Квитки мають продавати в кіосках! І тоді абсолютно всі будуть змушені їх купувати - а водії не будуть жирувати на пасажирах і будуть змушені слідкувати за дорогою а не рахувати гроші!
Квитки в кіосках мають продавати на електротранспорт. На всі автобусні маршрути на даний момент квитки ЗАБОВ"ЯЗАНИЙ продавати водій. І таки для початку краще змушувати їх виконувати свій обов"язок, а не думати "не буду просити квитка, бо мені здається, що він не тут мав би продаватись". Чи не так?

Anhorda
January 3rd, 2012, 11:50 AM
І таки для початку краще змушувати їх виконувати свій обов"язок, а не думати "не буду просити квитка, бо мені здається, що він не тут мав би продаватись". Чи не так?
Поки квитки ніде не обліковуються, а видаються водіям в рулонах як туалетний папір, це нічого не змінить. Тему вже не раз піднімали на цьому форумі.

_AV_
January 3rd, 2012, 11:53 AM
Ще трохи позитиву з Львівської теми на трамвайному форумі. (http://forums.mashke.org/cgi-bin/forum.cgi?n=1&a=lm&t=2105&ft=1&s=nd&fm=11194&lm=11213)

Народ гляньте як в того Неоплана двері відкриваються

http://www.picatom.com/23/%20002-152.html

То МАН, який їздив на 24-му

Wild Falcon
January 3rd, 2012, 11:58 AM
Поки квитки ніде не обліковуються, а видаються водіям в рулонах як туалетний папір, це нічого не змінить. Тему вже не раз піднімали на цьому форумі.Перепрошую, хоч і довго читав цю гілку, не помітив. Проте є ще виховна і організаційна роль у квитка. Тому що зараз заходячи в маршрутку часте відчуття - що ти водієві добряче так чимось забов"язаний.

seeroman
Хто знає як буде організовано обїзд під час ремонту вул. Городоцької (ц.Анни_Магнус) для радіальних 2А,6А? Ото дурдом справжній почнеться коли городоцьк закриють

Varyat
Маю таку думку на рахунок маршрутів які підпорядковані області тобто 100...200 і т. д.
Якщо мешканці цих "стратегічних" для Львова сіл хочуть сполучення у Львів - проводьте референдуми і приєднуйтесь до міста, в іншому випадку ці маршрути повинні їхати тільки до АС на межі міста.

поставте галочки на цих маршрутах на http://marshrutky.com.ua/lviv/new.php - це ж піпець - ще одна транспортна схема від області...

igorgumeniuk
January 3rd, 2012, 12:02 PM
Хто знає як буде організовано обїзд під час ремонту вул. Городоцької (ц.Анни_Магнус) для радіальних 2А,6А? Ото дурдом справжній почнеться коли городоцьк закриють

2А і 6А по ідеї повинні будуть їхати по Гнатюка і далі до церкви Юра, далі А2 по Шептицьких, а 6А по Озаркевича-Городоцькій-Ярослава Мудрого. Хоча все можливо, придумати можна різні варіанти.

ЮЛЯ
January 3rd, 2012, 12:05 PM
Як на Львів - це дуже мало звернень. Або мешканці згодні терпіти і тихенько проковтнути таке впровадження транспортної системи, або чогось не договорюють чиновники.

Чиновники недоговорюють того, що ні в управління транспорту, ні на червону лінію 1 і 2 січня було неможливо додзвонитися.

gorodok
January 3rd, 2012, 12:12 PM
Маю таку думку на рахунок маршрутів які підпорядковані області тобто 100...200 і т. д.
Якщо мешканці цих "стратегічних" для Львова сіл хочуть сполучення у Львів - проводьте референдуми і приєднуйтесь до міста, в іншому випадку ці маршрути повинні їхати тільки до АС на межі міста.

поставте галочки на цих маршрутах на http://marshrutky.com.ua/lviv/new.php - це ж піпець - ще одна транспортна схема від області...

А я вважаю що такі маршрути мають право на існування! От лише мабуть кількість рейсів має бути обмежена.

igorgumeniuk
January 3rd, 2012, 12:13 PM
Ну, у кожного своє. Я сьогодні з Личаківської до центру о 8.30 вперше мав сидяче місце за останні 2 роки (маршрут 47а). Не буду грішити що нова схема не досконала. Але оперативність внесення змін висока, і є надія що зміни внесені будуть правильні. А те, що розвантажено центр це дуже великий плюс. Ще трішки доопрацювати маршрути, нормально відкоригувати зв'язок між спальними районами і лікарнями, де-не-де скоротити маршрути, де-не-де продовжити і при введенні електронного квитка відпаде питання доїзду так, як можна спокійно пересісти і не доплачувати.І не потрібно чекати лише того який довезе куди треба і товктися в ньому а можна сісти в порожній і пересісти далі. В цьому і суть реформи. Надіюсь що вона буде доведена до кінця. А поки-що і раніше було відомо що незручності спочатку будуть.

Vova zi Lvova
January 3rd, 2012, 12:14 PM
Імхо, але будь-які висновки щодо ефективності/неефективності такої танспортної системи можна буде зробити лише згодом.
Сьогоднішня нерозбериха повязана лише з тим, що люди не проінформовані належним чином про нові маршрути та їх напрямки та не призвичаїлись до таких.
Усі кардинальні зміни чого небудь завжди викликають подібні реакції.

sergrit
January 3rd, 2012, 12:15 PM
До речі, 46 на Дністровську так і не думає заїжджати.
Як я і передбачав одразу. Бо це логічно. Позитивний момент у новій схемі для мене. А взагалі водії вже самі відкорегували багато маршрутів.

john_1256
January 3rd, 2012, 12:17 PM

Повністю погоджуюсь, але ніхто з цих людей до Львова не хоче, оскільки бояться за свою землю, підняття тарифів та позбавлення реальної влади на місцях. Крім того такий референдум про зміну і приєдання земель до нас. пунктів повинна ратифікувати Верховна рада, а це процес не таки уже й короткий. Але зараз ті маршрути їздять до львова з більшим кофортом ніж деякі львівяни.
Виведення обласних маршрутів з Львова впирається лише в бажання обасної ради та її взаємодії з міською. Судячи з останніх новин ні першого ні другого у них немає.
Залишається відкритим і питання автостанції на Збиральній. На це коштів як нема, так і наближчим часом не буде, а те що профінансує державна влада можна лише мріяти і фантазувати. Вони краще ще один аеропорт в Донецьку збудують при цьому будуть казати що Львів дотаційний))
p/s/ між іншим за рівнем сплачених податків в держ. казну Львів на 5 місці, на відміну від великих метелургійних комбінатів які податки платять на кіпр).

Anhorda
January 3rd, 2012, 12:21 PM
Перепрошую, хоч і довго читав цю гілку, не помітив.
Дивіться з #841 поста.

sergrit
January 3rd, 2012, 12:27 PM
Запитання на 2 гривні: Чи можу я сісти на Личаківській на 47А і пересісти з трансферним квитком на 4А на Шуварі?

CSKen1
January 3rd, 2012, 12:28 PM

І ше й 11 з тих 20 маршрутів проходять через сам центр, який так старались розвантажити :ohno:

gorodok
January 3rd, 2012, 12:29 PM
Як я і передбачав одразу. Бо це логічно. Позитивний момент у новій схемі для мене. А взагалі водії вже самі відкорегували багато маршрутів.

Це тому що Вам не хочеться зїжджати з траси? Маршрут є такий і все - значить має заїжджати! Думаю що всіх тих водіїв треба викинути НАХ або хочаб парочку щоб більше такого не робили! А то мля махновщина всюди!

igorgumeniuk
January 3rd, 2012, 12:33 PM
Запитання на 2 гривні: Чи можу я сісти на Личаківській на 47А і пересісти з трансферним квитком на 4А на Шуварі?

Трансферні пересадки можна здійснити лише в центрі міста, на Підвальній, пл. Різні, пр. Свободи, пл. Галицькій.
На сьогодні 47а не входить в "трансферний квиток", так як 1а-6а це АТП-1, а 47а - інший перевізник. Але як сказав п.Жук, що питання по трансферному квитку по цьому маршруту вирішується і можливо, завтра-післязавтра він повинен у ньому бути.
Також вирішується питання щоби 13 тролейбус також підключити до трансферного квитка (імхо це буде виглядати так: я на мазепи сідаю в тр.13 і маю 2 варіанти, або купити квиток за 1.25, або трансферний квиток за 2.00 і пересісти в центрі на те що потрібно).

Taras_1989
January 3rd, 2012, 12:35 PM

Жук на львівській хвилі говорив що ведуться перемовини з "успіх бм" щодо трансферного квитка, тому сьогодні напевно ще не можна.

Taras_1989
January 3rd, 2012, 12:38 PM
Також вирішується питання щоби 13 тролейбус також підключити до трансферного квитка

Не розумію чому тільки 13 а не всі тролейбуси які їдуть до центру?

ЮЛЯ
January 3rd, 2012, 12:40 PM
Не розумію чому тільки 13 а не всі тролейбуси які їдуть до центру?
Мабуть, тому що по Мазепи і пр. Чорновола до кільця не їде жоден радіальний автобус.

john_1256
January 3rd, 2012, 12:48 PM
Трансферні пересадки можна здійснити лише в центрі міста, на Підвальній, пл. Різні, пр. Свободи, пл. Галицькій.
На сьогодні 47а не входить в "трансферний квиток", так як 1а-6а це АТП-1, а 47а - інший перевізник. Але як сказав п.Жук, що питання по трансферному квитку по цьому маршруту вирішується і можливо, завтра-післязавтра він повинен у ньому бути.
Також вирішується питання щоби 13 тролейбус також підключити до трансферного квитка (імхо це буде виглядати так: я на мазепи сідаю в тр.13 і маю 2 варіанти, або купити квиток за 1.25, або трансферний квиток за 2.00 і пересісти в центрі на те що потрібно).

трансферний квиток на 13 тролейбусі логічне і правильне рішення. Буде добре якщо його запровадять. Тільки потрібно цю інформацію донести до мешканців, а то більшість не знає про існування трансферного квитка як такого.

sergrit
January 3rd, 2012, 12:48 PM
Це тому що Вам не хочеться зїжджати з траси? Маршрут є такий і все - значить має заїжджати! Думаю що всіх тих водіїв треба викинути НАХ або хочаб парочку щоб більше такого не робили! А то мля махновщина всюди!

Всі маршрути на сьогодні є експерементальні для вивчення пасажиропотоку, і в них в подальшому можливі зміни. Чи не так говорилося? Треба трохи керуватися розумом і не робити зручності жителям Дністерської за рахунок Сихівчан, чи Левандівки, за рахунок пасажирів з Рясне 2 (бо такі схеми не є життєздані), а дати їм окремий маршрут як це було в старій схемі.

igorgumeniuk
January 3rd, 2012, 12:49 PM
Мабуть, тому що по Мазепи і пр. Чорновола до кільця не їде жоден радіальний автобус.

І крім того всі інші тролейбусні маршрути не мають спільних трансферних зупинок з автобусами 1а-6а та 47а, а 13 тролейбус має гот. Львів, а це два кроки до пл. Різні. Але проблема трансферного квитка при електронному квитку відпаде сама собою.

CSKen1
January 3rd, 2012, 12:50 PM
Було б ДУЖЕ зручно якби 13 тролейбус всетаки підключили до трансф. квитка, бо вийшло так що значний житловий масив "відрізаний" від можливості пересадок

CSKen1
January 3rd, 2012, 12:54 PM
трансферний квиток на 13 тролейбусі логічне і правильне рішення. Буде добре якщо його запровадять. Тільки потрібно цю інформацію донести до мешканців, а то більшість не знає про існування трансферного квитка як такого.

Вчора був свідком такого коли їхав в 5а. Хтось попросив квиток, а потім сусіди по місцю розпитували шо то таке і чому іншим такого не дають, після коротких пояснень люди пішли до водія просити квиточок :)

Інформації дуже мало нажаль :ohno:

pyvovarcyk
January 3rd, 2012, 12:55 PM

по Любінській, Кульпарківській, Кн. Ольги, Зеленій (крім невеликого кусочка) також не їде жоден радіальний автобус...

Taras_1989
January 3rd, 2012, 01:05 PM

А левандівка, кульпарківська, любінська, Зелена чим гірші?

ЮЛЯ
January 3rd, 2012, 01:09 PM
по Любінській, Кульпарківській, Кн. Ольги, Зеленій (крім невеликого кусочка) також не їде жоден радіальний автобус...

загалом, вам вже відповіли: чи то від площі Петрушевича чи від ЛНУ занадто далеко до будь-якої трансферної зупинки.

Taras_1989
January 3rd, 2012, 01:12 PM
загалом, вам вже відповіли: чи то від площі Петрушевича чи від ЛНУ занадто далеко до будь-якої трансферної зупинки.

На петрушевича можна на 3а і 4а пересідати кому треба.

oleg-energy
January 3rd, 2012, 01:17 PM
Бачив тільки шо 47А на Луганській біля Рукавички - великий зелений МАN. Шось в мене складається таке враження що ті б/ушні гармошки (якщо вони все таки зявляться) підуть або на 47А або на 4А.
Також бачив 26 машрут який спускався по Стуса вниз з Нового Львову замість того щоб їхати по Панаса Мирного - Франка вниз - отак - кожен водій як хоче так їде.

ЮЛЯ
January 3rd, 2012, 01:17 PM
А загалом я думаю, цей гіпотетичний трансферний квиток на 13 тролейбус кинуть мешканцям Мазепи-Чорновола як кістку в компенсацію за те, що 1А незрозуміло чому пустили по Липинського, де й близько нема такої житлової забудови, як на Мазепи, Лінкольна тощо. Там від АС2 до кінця 4 трамваю нема практично жодного житлового будинку: з одного боку Полтва, з іншого - магазини, бази та інші промислові об'єкти.

lpftv
January 3rd, 2012, 01:25 PM
4 сторінки від вчорашнього вечора до сьогоднішнього обіду... :)

фух....

Приємно те, що всі коменти по ділу і адекватні! :okay:

Бо читати коментарі, деінде просто неможливо :ohno:

З прочитаного можу сказати, що нові користувачі, пишуть про те, що я чи інші юзери вже колись писали... ;)

Також такий мінімальний підсумок за останні 14 сторінок які зауваження вже є:

- таблички на автобусах - не видно
- знаків зупинки - нема
- низькопідлогових автобусів - рідко(2шт.!) хто бачив за ці 3 дні, не враховуючи Богданів і ЛАЗів
- зміна маршрутів водіями :bash:
- відсутність достатньої інформації про трансферний квиток, відсутність буклетів,
- необхідність трансферного квитка на тролейбусний маршрут №13 :yes:
- необдуманість деяких маршрутів - типу 26, 46,

до речі, НІХТО не їде по Куліша(проти руху) з поворотом на Зернову!
Всі їдуть по Городоцькій на пл.Різні тоді на Чорновола.
Вчора о 22:35 дуже багато людей чекало на зупинках вздовж Чорновола, Городоцької, біля Універу, на Дорошенка.
Половина з них були старші люди віком 60+
вже після 23:00 можна було спостерігати як вулицями просто йшли групи людей 4-10 чоловік в надії ще на щось сісти.

Найбільше здивування в мене викликало те, що ні Електротранс, ні Радіальні не їхали після 22:30.

Останні великі автобуси які я бачив вчора ввечері

4А 22:10 поїхав з пл.Різні
3А та 5А 22:40 стояли там ... але чи ще брали пасажирів не знаю.

На зупинці гот.Львів в бік до Липинського було як мінімум 60 людей...
Хто не влізав в останній 41 який був настільки забитий, що слів описати просто нема, ті ще запаковувалися у 184 та 180, решту забирали якісь регіональні "автобуси" які їхали(мабуть в парк АТП 14630) і ще собі так підзаробляли.

Сьогодні вже майже кожна маршрутка їздить з файликом з переліком 4-7 точок/вулиць.

Також пропоную проаналізувати маршрут №33(кол.70) про який я вчора писав.
Вважаю це 90% дублювання електротранспорту - трам №9 + тролейбус №2 або №9, 10.

Ваші думки?

+ думаю варто нам(від форуму) звернутися стосовно руху електротранспорту.
Трамваї повзуть.
Якби вони їхали хоча б 40км./год. від зупинки до зупинки, то більше пасажирів було б, був би комфорт, менше нервів зіпсованих, і т.п.
я не можу зрозуміти чому по Франка, Личаківській, Дорошенка, Чупринки, трамваї плетуться.
І нічого не заважає руху трамваю. Абсолютно.
Він розганяється десь до 15-20км./год. і далі поки практично не зупиниться водій знову розганяється до 15-20км.
(Якщо в кого є смартфон і функція навігації можете перевірити швидкість руху)

Що це за їзда?! :sly:

Водіям потрібна директива, що з 4.01 трамвай і тролейбус має їхати стабільно 40км./год.

Те що вони не можуть так їхати це суцільні вигадки!

ЮЛЯ
January 3rd, 2012, 01:26 PM
На петрушевича можна на 3а і 4а пересідати кому треба.

1. Хіба на Петрушевича є трансферна зупинка? 2. Хіба знайдуться диваки, які будуть добиратися із Зеленої на пр. Червоної калини чи Стрийську через площу Петрушевича? Для цього є хордові маршрутки.

igorgumeniuk
January 3rd, 2012, 01:30 PM
можна проаналізувати чому важко трансферний квиток запровадити на деякі тролейбусні маршрути а на деякі можна але не потрібно:
2 тролейбус - далеко трансферні зупинки;
3 тролейбус - далеко трансферні зупинки+не сполучає центр;
5 тролейбус - накладається автобус 3а;
7 тролейбус - накладається автобус 2а;
9 тролейбус - далеко трансферні зупинки;
10 тролейбус - далеко трансферні зупинки;
11 тролейбус - часткове накладання автобусами 5а та 47а
12 тролейбус - далеко трансферні зупинки+частково накладання автобусом 2а;
13 тролейбус повинні включити;
24 тролейбус - часткове накладання автобусами 4а та 47а

По логіці для 2, 9 та 10 тролейбусу можна щось придумати, але це досить важко через віддаль до пересадок і ці квитки популярними не будуть, так як далеко іти на пересадку. А знову ж таки з введенням електронного квитка трансферні відпадуть.

gorodok
January 3rd, 2012, 01:34 PM
Всі маршрути на сьогодні є експерементальні для вивчення пасажиропотоку, і в них в подальшому можливі зміни. Чи не так говорилося? Треба трохи керуватися розумом і не робити зручності жителям Дністерської за рахунок Сихівчан, чи Левандівки, за рахунок пасажирів з Рясне 2 (бо такі схеми не є життєздані), а дати їм окремий маршрут як це було в старій схемі.

Про екпериментальність самі придумали? Ага і ще дати окремий маршрут кожній іншій вулиці? :wtf:
Хто має робити зміни в маршрутах - водії???? Ви ще не зрозуміли що нова схема зроблена якраз для зменшення кількості маршрутів і їхнього дублювання???

lpftv
January 3rd, 2012, 01:36 PM
5А і тролейбус №11 взагалі ніколи не бачаться ;)

і справді треба щось робити з маршрутом 3А(Три А).

чому б його не пустити через Новий Львів?!

зараз він на 100% дублює тролейбус №5.

Якщо вже забрали "гармошку" у Нового Львова(4А), то дайте їм дводверні ЛАЗи з кінотеатром!

КІНГ КРОС - СТРИЙСЬКА - НОВ.ЛЬВІВ - ЦЕНТР

Чому ні??

Я не дорікаю, просто хочу почути аргументи чому не можна так зробити?

Nahasaki
January 3rd, 2012, 01:38 PM
Від Грінченка до Левандівки(Суботівська) менш ніж за 30 хвилин. Дівчина зранку їхала 17 маршрутом.

А раніше 56й не менше 45 хвилин долав ту саму відстань.

igorgumeniuk
January 3rd, 2012, 01:39 PM
Також пропоную проаналізувати маршрут №33(кол.70) про який я вчора писав.
Вважаю це 90% дублювання електротранспорту - трам №9 + тролейбус №2 або №9, 10.
Ваші думки?

Стосовно маршруту №33 він потрібне по декількох причинах:
- з центру до південного жодним тролейбусом не заїдете аналогічно з південного на любінську жодним тролейбусом також не заїдете.
- не дублює тр. №2 тому-що з південного не їде по кульпарківській а по любінській, дубляж лише по героїв упа та антонича, але там цей дубляж нікому не заважає;
- дублює тр. №9, але лише до вул. петлюри, а тр. №10 в зворотному напрямку лише так само як і тр №2.
Тут важко не погодитися що він потрібний, особливо на вихідні дні коли народ їде на "Південний".

lpftv
January 3rd, 2012, 01:41 PM
Андрій
Потрібно для водіїв львівських маршруток проводити держіспити з правил поведінки у великих містах, з правил дорожнього руху, зі знання української мови. Деяких з них взагалі не можна пускати в місто без намордника та памперсу...

>>

kateryna
January 3rd, 2012, 01:41 PM
http://marshrutky.com.ua/lviv/new.php

В мене деякі зауваження щодо позначення обласних маршрутів на цій карті. Їжджу 114(14) від самого початку впровадження маршруту, оскільки він доїжджає до рідних сіл. На карті його кінцева позначена не вірно, оскільки він зупиняється впритик до кільцевої дороги(просто не перетинає її) але аж ніяк не в Сороках( хіба щось помінялось, про що я би вже знала зі слів рідних)

Друге зауваження щодо 121 маршруту. Він НІКОЛИ не їхав по селах Сороки та Муроване,а заїжджав в Малехів, через Дубляни з'їжджав до кільцевої, і вже потім повертав у Ямпіль.

І також щодо того чи мають право їхати обласні маршрутки по Львову. Люди з цих сіл теж в більшості працюють у Львові, тому думаю заслужили проїзд безпосередньо(наскільки це можливо) до місця роботи, як і жителі Львова. Жителі села теж не можуть собі позволити витрачати по 10 грн. в день лише на дорогу. А хто може, той давно придбав вже собі авто.

oleg-energy
January 3rd, 2012, 01:42 PM

Якщо вже забрали "гармошку" у Нового Львова(4А), то дайте їм дводверні ЛАЗи з кінотеатром!

Чому ні??

Давно вже висловлював таку ідею а тепер її ще більше відстоюю - з Нового Львова добратися до Центру нема чим!

Патріот-от-от :)
January 3rd, 2012, 01:42 PM
ЮЛЯ ви праві !!!
Вчора подав своє звернення на гарячу лінію міста , щоб відновили автобус , який свого часу мав кінцеву біля супермаркету "Технолюкс" на пр.Чорновола . Думаю саме таким чином нинішня влада , зможе виправити ту страшну помилку , яку власне зробила прийнявши і запровадивши нову тр.систему у місті ...
Зокрема пр.Чороновола паралізований , всі незнають куди їхати , жодних схем на зупинках нема , маршрутки старі кончені їздять вкрай рідко , без пересадок тепер ніде не виїдеш з пр.Чорновола , нових автобусів нема !!!Люди обурені , самі вивіски з новими номерами на бидловозах Богданах і Еталонах друкували напевно дауни , як так можна було друкувати , що нічого не видно і не зрозуміло ????
Срач повний і хаос !!! Ну а 13 тролейбус шикує і тріщить по швах від кількості охочих доїхати в супер незручних умовах в центр , щоб потім знов витратити додаткові кошти і пересісти в інший транспорт і нарешті доїхати до місця призначення !!!
Одним словом ху*р - буяр !!!

igorgumeniuk
January 3rd, 2012, 01:43 PM

мої вибачення, 5а випадково написав

_AV_
January 3rd, 2012, 01:43 PM
По логіці для 2, 9 та 10 тролейбусу можна щось придумати,

Якщо будуть продовжувати Тр13 до пл. Міцкевича, то можна було б перенести туди і кінцеву Тр2, 9, 10, 12

Anhorda
January 3rd, 2012, 01:44 PM
І нічого не заважає руху трамваю. Абсолютно.
Він розганяється десь до 15-20км./год. і далі поки практично не зупиниться водій знову розганяється до 15-20км.

Є думка, що трамвай рухається на такій швидкості, щоб вкладатися в розклад руху.
Тоді все впирається в зміну ЛЕТ розкладу руху.

kaljann
January 3rd, 2012, 01:44 PM
Агов!! А якщо треба із Зеленої на Чорновола? Об"їзджати тупічками?? А із старого Сихова, на який зараз регулярно їздить 11?
Схема така: людина сідає допустимо на 24 трл бере квиточок за 2 грн заїзджає на Петрушевича і 4А або 3а підїзджає на пл. Різні. Або навпаки, якщо з Різні підїхати до тролейбуса.В ідеальному випадку 24 треба затягнути хоча б до Галицького, але це вже з паралельного світу:lol:

ЮЛЯ
January 3rd, 2012, 01:45 PM

Чому ні??

Та не забрали 4А з Нового Львова, зупинку пересунули на 100 метрів. Навіть якщо б його пустили по Карбишева, то однаково не було би там двох зупинок - на перехресті з Угорською і напроти школи. Бо пиняти кожні 50 метрів таку махіну таки напряжно. Одну зупинку таки би зняли, і знову були би крики, що комусь тепер до зупинки зайві 50 метрів йти. Я також можу губи копилити, що мені тепер 4А не дуже зручний, бо раніше я виходила з нього і могла зайти в магазин, а тепер зупинка далеко від магазину.

Anhorda
January 3rd, 2012, 01:48 PM
Вчора подав своє звернення на гарячу лінію міста , щоб відновили автобус , який свого часу мав кінцеву біля супермаркету "Технолюкс" на пр.Чорновола .
Це питання піднімали навіть на громадських слуханнях в серпні з вимогою продовжити автобус ще й на вул. Мазепи. Відповідь в М. Жука була проста: "Ні, тому що він буде дублювати 13 тролейбус".
На аргумент, що автобус до Кінг-Кросс дублює теж дублює тролейбус 5 маршруту чиновник щось незрозуміле пробурмотів собі під ніс.

pyvovarcyk
January 3rd, 2012, 01:55 PM
Якщо будуть продовжувати Тр13 до пл. Міцкевича, то можна було б перенести туди і кінцеву Тр2, 9, 10, 12

Тр2, 9, 10, 12 колись вже мали кінцеву ближче до центру...
імхо заганяти ще й тролейбуси на пр. Свободи тільки заради впровадження трансферного квитка - дурість.
простіше переконати Свободу ввести е-квиток

igorgumeniuk
January 3rd, 2012, 01:56 PM
З прочитаного можу сказати, що нові користувачі, пишуть про те, що я чи інші юзери вже колись писали... ;)

Що стосується мене особисто то спостерігаю за цією темою щоденно від першого дня створення і старався не висовуватися так як проживаю в центрі і не хотілося нав'язувати свої думки тим хто цими маршрутами має користуватися щодня.
Але маю лише одне велике бажання щодо впровадження електронного квитка, нехай я і буду платити 4-5 гривень за разову поїздку і користуючись 5-6 разів на тиждень буду переплачувати щоразу 2-3 гривні, але це наведе порядок з перевезеннями, переповненим транспортом і грошовими потоками. А головне маршрутки реально будуть їздити швидше, так як водію не важливо буде хто попереду, хто позаду, але якнайкраще дотримуватися графіку, а той швидше приїхати щоби більше відпочити. А ті, хто часто користується транспортом за рахунок місячних проїзних нічого не повинні втратити.

kaljann
January 3rd, 2012, 01:57 PM
В мене деякі зауваження щодо позначення обласних маршрутів на цій карті. Їжджу 114(14) від самого початку впровадження маршруту, оскільки він доїжджає до рідних сіл. На карті його кінцева позначена не вірно, оскільки він зупиняється впритик до кільцевої дороги(просто не перетинає її) але аж ніяк не в Сороках( хіба щось помінялось, про що я би вже знала зі слів рідних)
Друге зауваження щодо 121 маршруту. Він НІКОЛИ не їхав по селах Сороки та Муроване,а заїжджав в Малехів, через Дубляни з'їжджав до кільцевої, і вже потім повертав у Ямпіль.
Катерина дякуємо за інформацію. Чи не могли б Ви детальніше написати маршрути на нашому форумі, у темі неточностей, ми будемо дуже Вам вдячні.

ЮЛЯ
January 3rd, 2012, 01:58 PM
А ідею про 3А через Новий Львів я підтримую двома руками. Бо з Нового Львова на Стрийський автовокзал без пересадок добратися неможливо. Ну, хіба їхати до Шота Руставелі і там на трансферній зупинці пересідати на 3А. А це втрата часу мінімум 20 хвилин.

pyvovarcyk
January 3rd, 2012, 02:01 PM
Це питання піднімали навіть на громадських слуханнях в серпні з вимогою продовжити автобус ще й на вул. Мазепи. Відповідь в М. Жука була проста: "Ні, тому що він буде дублювати 13 тролейбус".
На аргумент, що автобус до Кінг-Кросс дублює теж дублює тролейбус 5 маршруту чиновник щось незрозуміле пробурмотів собі під ніс.

тут в сусідній темі пройшла чутка про новий Ашан на Б. Хмельницького... якщо це правда, то думаю з дня його відкриття Тр13 втратить монопольне становище

kaljann
January 3rd, 2012, 02:02 PM
Підримую 3А на Новий Львів! А ще краще тролейбус №5 там лише трохи дротів треба повісити. Бо все таки з Ашану більшість їде чим пошвидше в центр, і робити їм ще екскурсію на НЛ?? + автобусів не вистачить.

andimko
January 3rd, 2012, 02:03 PM

підтримую, особисто вважаю, що покриття стало краще, поки водії "свідомі" не почали замальовувати маркерами вулиці, "спрощуючи" собі життя.

Чиновники недоговорюють того, що ні в управління транспорту, ні на червону лінію 1 і 2 січня було неможливо додзвонитися.

І сьогодні в УТіЗ постійно зайнято. Гаряча лінія міста - працює, подав вже 2 звернення-скарги за сьогодні.

... А взагалі водії вже самі відкорегували багато маршрутів.

Загалом я не проти коригування, але жне в перший день!!! :bash:
це ж самоуправство і "бєзпрєдєл". Мені сьогодні на гарячій лінії 15-80 вже повідомили, що маршрут № 46 вже трошки скориговано, на питання чому, як, ким, і навіщо? - нема відповіді, це типу Управління транспорту за це відповідає.
Та йолки-палки, ще жодного дня нормально не поїздили (маю на увазі повний день, з нормальним навантаженням...), а вже "спрощують".....

До речі, бачив вже №49, 50, і 51.
Наклейки в них одинакового типу і дизайну - але такі, як колись були на №2 і № 18 - біло-сині, чорний текст на білому фоні (в обмеженій кількості слів :))

_AV_
January 3rd, 2012, 02:06 PM
Підримую 3А на Новий Львів! А ще краще тролейбус №5 там лише трохи дротів треба повісити. Бо все таки з Ашану більшість їде чим пошвидше в центр, і робити їм ще екскурсію на НЛ?? + автобусів не вистачить.

Мають відновити Тр1 по маршруту "Руставелі - Стрийська - Чмоли - Панаса Мирного - Карбишева - Героїв Крут - Тернопільська і у зворотньому напрямку

lpftv
January 3rd, 2012, 02:07 PM
Якщо встановлення дорожніх знаків, зокрема знаку "Автобусна зупинка" це повноваження райдержадміністрацій, то чому УТіЗ за, як мінімум, 5 останніх місяців 2011 року не узгодило це питання з ними?! :sly:

Або ж чому на вже існуючі знаки просто не зробило наклейок з новими номерами маршрутів?!

На зразок цього:

http://cs11302.vk.com/u9629566/-3/z_7933ee76.jpg

Невже виготовити ... ну нехай 200 наклейок це настільки дорого??????????????????

ЮЛЯ
January 3rd, 2012, 02:10 PM
А де ті райдержадміністрації мають встановлювати ті знаки, коли маршрути досі коригуються.

_AV_
January 3rd, 2012, 02:12 PM
Завтра відкривають продовжений Тр2 до вулиці Підстригача, згодом Тр3 буде рухатись в сторону автовокзалу замість Рубчака - Стрийська по Тролейбусній - Науковій, а назад по старому.

lpftv
January 3rd, 2012, 02:13 PM
Табличка на маршрутному ТЗ(автобус/тролейбус/трамвай) має бути виконана наступним чином:

- білий(!) фон
- чорні(!) прописні (CAPS LOCK) назви кінцевих і проміжних зупинок.
- чорні(!) цифри номерів маршрутів

додаткове кольорове зонування має не дисонувати з текстом!

а взагалі на сторінці 138 я кидав фотки...

автобуси які мають ТАБЛО не повинні мати табличок вже.

тільки в салоні має бути табличка(не наклейка!) з переліком усіх зупинок.

oleg-energy
January 3rd, 2012, 02:13 PM
Думаю що зараз деякі перевізники просто шантажують того ж мера чи управління транспорту і кажуть або ви міняєте мені той маршрут так і так - або ми виїжджаємо на маршрут в мінімальній кількості і народ кляне вас і вас знімають з посад - чомусь напрошується такий варіант.

ЮЛЯ
January 3rd, 2012, 02:17 PM
[QUOTE=oleg-energy;вас знімають з посад[/QUOTE]

Та хто ж їх зніме? Вони ж пам'ятники

kiriller
January 3rd, 2012, 02:18 PM
Думаю що зараз деякі перевізники просто шантажують того ж мера чи управління транспорту і кажуть або ви міняєте мені той маршрут так і так - або ми виїжджаємо на маршрут в мінімальній кількості і народ кляне вас і вас знімають з посад - чомусь напрошується такий варіант.

Скорше всього це Свобода підставляє Мера та його команду. :ohno:

vitallo
January 3rd, 2012, 02:22 PM
На рахунок непоняток з власне мережею. З центру один 2А пл. Кропивницького їде, а інший вул. Короткою. Писав листа в УТіЗ щоб ознайомили мене з паспортами маршрутів. Відповіді нема. Скидається на те, що або "фарба не висохла", або "олівці скінчилися", а паспортів по факту нема. Хтось щось знає? Може віталло бачив паспорти?
так...паспорта є на руках у перевізників

Mr.Nobody
January 3rd, 2012, 02:22 PM
Якщо встановлення дорожніх знаків, зокрема знаку "Автобусна зупинка" це повноваження райдержадміністрацій, то чому УТіЗ за, як мінімум, 5 останніх місяців 2011 року не узгодило це питання з ними?! :sly:

Або ж чому на вже існуючі знаки просто не зробило наклейок з новими номерами маршрутів?!

Невже виготовити ... ну нехай 200 наклейок це настільки дорого??????????????????
Я їхав сьогодні тролейбусом №3, по дорозі на кількох зупинках бачив наклеєні плакати з переліком маршрутів і напрямком їх руху. Я так думаю, на більшості зупинок таких плакатів немає просто через те, що їх банально немає до чого вчіпити...:bash:

lpftv
January 3rd, 2012, 02:24 PM
А де ті райдержадміністрації мають встановлювати ті знаки, коли маршрути досі коригуються.

На зупинках офіційних!

Якщо маршрут змінюють, просто переклеїти наклейку.
Знак є суцільний. На нього просто треба клеїти назву зупинки(вгорі) "вул.Стрийська" і наклейку з номерами маршрутів(внизу) які там зупиняються. Все.
Це дуже просто.

http://cs11302.vk.com/u9629566/-3/z_7933ee76.jpg

Принаймні для радіальних маршрутів можна було б ці знаки встановити з наклейками.
Подекуди вони стоять ... але просто знак... як на Сахарова, Кн.Ольги, Чорновола, ...

Для початку хоча б таке зробили, а потім вже з розкладами, табло і т.п.

+ не всі ж маршрути будуть змінювати.

1А-6А, 8, 9, 10, 13, 16, 25, 30, 31, 32, 38, 40, 41, 42, 43, 44, 45, - ці маршрути 100% не будуть чіпати.
Вони практично не змінилися, деякі просто об'їжджають центр.

Витратили гроші на .... як це назвати не знаю ...

http://cs11224.vk.com/u6487669/144387064/z_0a8177d6.jpg

практично всі ці штуки комунальники поздирали наступного дня, бо всяке таке заборонено вішати таким чином.

Набагато дешевше було б виготовити такі наклейки і розмістити їх на знаках.
То діти краще б зробили...

kiriller
немає мпросто через те, що їх банально немає до чого вчіпити...:bash:

Все набагато простіше, просто якісь уроди їх зірвали. :bash::bash:

sergrit
Про екпериментальність самі придумали?
Ні, про це п.Жук казав. Що будуть вивчати місяць-два пасажиропотоки і вносити зміни.

Ага і ще дати окремий маршрут кожній іншій вулиці? :wtf:
Ні тільки там де це важливо, як у випадку з 8 лікарнею і вул. Дністерською. І не обов'язково він має дублювати існуючі маршрути.

Хто має робити зміни в маршрутах - водії???? Ви ще не зрозуміли що нова схема зроблена якраз для зменшення кількості маршрутів і їхнього дублювання???
А ви ще не зрозуміли що вони (водії) ВЖЕ це зробили. І не здивуюся, що зі згоди керівництва фірми перевізника.

pyvovarcyk
January 3rd, 2012, 02:29 PM
вітаю всіх новеньких на форумі.
було б не зле вібмітитись в переписі Укаїнського форуму (http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=296119&page=82).

там треба проголосувати (очевидно за Львівську обл). можна ще написати комент...

andimko
January 3rd, 2012, 02:31 PM
...
...
Також бачив 26 машрут який спускався по Стуса вниз з Нового Львову замість того щоб їхати по Панаса Мирного - Франка вниз - отак - кожен водій як хоче так їде.

Так, є таке, і якщо вчора маршрут їхав ще по Франка, сьогодні самовільно і масово водії цього маршруту почали їхати вул. Стуса.
Не кажу однозначно, що це погано, АЛЕ карати таку ініціативу треба обовязково!!! (принаймі поки офіційно не повідомлять про зміни в маршруті) - телефонуйте обовязково на Гарячу лінію 15-80, повідомляйте про такі порушення, наполягайте на реєстрації скарги на такий-то маршрут!!! не лінуйтеся, не будьте байдужими, не бійтеся ;)

Від Грінченка до Левандівки(Суботівська) менш ніж за 30 хвилин. Дівчина зранку їхала 17 маршрутом.
А раніше 56й не менше 45 хвилин долав ту саму відстань.

От я помітив цей маршрут ще вчора, ходить нормально, і думаю для цільової "аудиторії" досить хороший варіант! Якщо буде потрібно на Левандівку чи на Виговського - то лише ним!!! (ну взагалі-то вибору й так нема :lol:)

4 сторінки від вчорашнього вечора до сьогоднішнього обіду... :)
..........
до речі, НІХТО не їде по Куліша(проти руху) з поворотом на Зернову!
Всі їдуть по Городоцькій на пл.Різні тоді на Чорновола.
......

Дуже був здивований, але їдуть!!!! Сьогодні в 12 год. бачив одразу 3 маршрутки, що спускалися одна за одною від Магнусу по Куліша і повертали на Зернову!

Та вже були такі їдеї, їх успішно зарубали, і я чогось впевнений, що не буде такого...

тут в сусідній темі пройшла чутка про новий Ашан на Б. Хмельницького... якщо це правда, то думаю з дня його відкриття Тр13 втратить монопольне становище

Так до слова - там буде Торговий комплекс ВАМ, а от на рахунок Якірного орендаря - (вибачайте за офтоп) - чи Ашан, чи все-таки Сільпо?

+1 :applause:

lpftv
January 3rd, 2012, 02:33 PM
Все набагато простіше, просто якісь уроди їх зірвали. :bash::bash:

Приблизно 2 роки тому, міськрада прийняла ухвалу якою забороняється розклеювання оголошень, афіш і т.п. у заборонених місцях.
Згадайте кілька років тому як підпірна стінка по вул.Коперника вся була обклеєна афішами...
таке саме було з підземними переходами, стінами будинків, ...

зараз таке ще можна побачити на зупинці Головна пошта.

з цим почали боротися і дуже добре.
Дзвонили на номери які були там вказані і штрафували.

Дуже шкода, що ця ухвала не стосується громадського транспорту!

Відповідно, наші двірники здирають все, що там висить і їм нема різниці, що це за інформація: чи то Проща до Зарваниці, чи список нових маршрутів Львова, чи лікування по методу Норбекова.

приклад:

зупинка трамваю №2 Чупринки Київська

31 грудня 2011 року:

http://cs5805.vk.com/u9629566/131350824/y_0ed1cab6.jpg

1 січня 2012 року

http://cs5805.vk.com/u9629566/131350824/y_1f31a365.jpg

Alexx_Lviv
January 3rd, 2012, 02:39 PM
Так до слова - там буде Торговий комплекс ВАМ, а от на рахунок Якірного орендаря - (вибачайте за офтоп) - чи Ашан, чи все-таки Сільпо?

Там буде ВАМ, і основний орендар Сільпо, про це вже не раз писали, скільки можна повторювати??? Ашан там не може бути по природі, масштаби не ті.
Ще вели переговори з Комфі, але вони так і нічим не завершились.

andimko
January 3rd, 2012, 02:40 PM
...
Відповідно, наші двірники здирають все, що там висить і їм нема різниці, що це за інформація: чи то Проща до Зарваниці, чи список нових маршрутів Львова, чи лікування по методу Норбекова.

приклад:
зупинка трамваю №2 Чупринки Київська
...

:lol: точно, двірнику що до того хто вішав і для чого? так можна і без "премії" (чи чогось там ще) залишитися...
а зупинка сказано "має бути чиста!!!" - значить чиста!!! :hahaha:

kateryna
January 3rd, 2012, 02:40 PM
Ще один приклад кіпішу "надуманого"( думаю 90% таких якраз і роблять "погоду", тобто з мухи слона) І так: ранок, 8:30...вихожу на зупинку на Науковій, їду на Сихів... На зупинці небагато людей, спокійно чекають свої маршрутки. І тут дві панянки, віком 35-40 років починають псувати собі настрій і дратуються з невідомих причин Запитую їх чим можу допомогти - вони зразу ж давай "репетувати", яка транспортна система г...но, а Садови п...ас...і в тому ж дусі. Потім виявилось, що і їм треба на Сихів, а саме на Шувар...а вони, бачте, на жодній маршрутці не помітили напису "ШУВАР". І оця "бездіяльність" влади, їм назло, понаписували на табличках назви вулиць, а їм треба на Шувар!!! І вони...УВАГА!!!!!!!!!!!!! не знають чим їм добратися!!! Я їм запропонувала підійти до схеми руху маршутів, буркнули, що вони там вже все перечитала і жодна маршрутка на Шувар не їде... Все-таки вдалось їх переконати, що вони можуть скористатись маршрутом №7, 11, 14, 32, щоб доїхати до Шувару. Сподіваюсь, ті панянки добрались до потрібного місця!!!
Якби мені хтось розказав, то, може,б і не повірила!!! Здавалось б, молоді жінки, освічені,мабуть і читати вміють, і користуватись інтернетом, і не вперше у Львові... ось де колапс!!!

Calipso2008
January 3rd, 2012, 02:47 PM
Ще один приклад кіпішу "надуманого"( думаю 90% таких якраз і роблять "погоду", тобто з мухи слона)

Ні секунди не сумнівався, що так і є. Нажаль, більша частина населення - тупе бидло, у всіх розуміннях цього слова :)

Mr.Nobody
January 3rd, 2012, 02:50 PM
Ні секунди не сумнівався, що так і є. Нажаль, більша частина населення - тупе бидло, у всіх розуміннях цього слова :)
Ось свіженький коментар з захід.нету (орфографія збережена):
мені не подобається новий транспортний рух щодо маршруток звязку з тим що я не можу добратися на роботу так як зняли та змінили рух транспорту прошу переглянути рух з вулиці гріченка до вулиці стрийська ПОДАТКОВА
:bash::bash::bash:

lpftv
January 3rd, 2012, 02:52 PM
Бездіяльність структур міської ради теж далася в знаки...
чи то УТіЗ чи то РДА ... часу було вдосталь щоб підготуватися належним чином по мінімуму.

можна було це передбачити і запобігти таким випадкам.

але як вже писав pyvovarcyk відповідальні схоже: "забили болт" ...

lpftv
January 3rd, 2012, 02:55 PM
мені не подобається новий транспортний рух щодо маршруток звязку з тим що я не можу добратися на роботу так як зняли та змінили рух транспорту прошу переглянути рух з вулиці гріченка до вулиці стрийська ПОДАТКОВА

що = Трл. №13 + автобус № 3

або ж скористатися цими сайтами:

http://www.eway.in.ua/ua/cities/lviv

roman_g
January 3rd, 2012, 02:55 PM
Сьогодні станом на 11:00 8 автобусів з маршруту 45(колишній 50) стояли на старій кінцевій на Найковій. Тут питання - їх не забагато на маршруті якщо їх стільки стоїть?

Також ще 1 січня зранку вони намагалися їхати по зміненому маршруту через Симоненка, але вже до вечора і 2 січня стали їздити за старим маршрутом. Цікаво то вже так і залишиться? Може АТП-1 це якось змінить.

А от на маршруті 32(колишній 67) в районі наукової все супер - автобуси ті самі, напевно пішли в оренду АТП-1, їздили навіть 1 січня, і зараз їздять, тільки на кожному ще спереду десь старий номер написаний - боротьба за клієнта.

На 23 (колишньому 52), АТП-14630 дало великі автобуси, все що було, Богдани зелені, БОгдани великі старі, ще якісь великі, але 1 січня там всього кілька переповнених еталонів було.

Взагальному ситуація ніби стабілізується, думаю люди звикнуть. Нові маршрути покищо пусті майже.

oleg-energy
January 3rd, 2012, 02:59 PM
Ну Богдани низькопідлогові короткі ще є на маршруті 42 (кол. 85).

kateryna
January 3rd, 2012, 03:03 PM
Мені тепер видає ость таке This website is currently unavailable. при намаганні перейти за посиланням http://marshrutky.com.ua/lviv/new.php

pyvovarcyk
January 3rd, 2012, 03:06 PM
Ні секунди не сумнівався, що так і є. На-жаль, більша частина населення - тупе бидло, у всіх розуміннях цього слова :)

твердження трохи занадто категоричне. конкретний випадок, звичайно ж красномовний, але, зважаючи на кількість вулиць, а тепер маршрутками охоплена їх більша кількість, а ще й швидкість і інтенсивність зміни їх назв, адекватна людина не буде робити таких висновків...

і ще. вулиці є і довгі, і згадка про вулицю в переліку не гарантує, що ви доїдете туди, куди саме вам треба. ось приклад (не звертайте увагу на заклеєне)
http://s017.radikal.ru/i421/1201/92/04253ca000a1.jpg (http://www.radikal.ru)

маршрут проходить по двох Городоцьких...

Mr.Nobody
Мені тепер видає ость таке при намаганні перейти за посиланням http://marshrutky.com.ua/lviv/new.php
Мабуть сервер під напливом користувачів "приказав довго жити"

lpftv
^^

Поламали конкуренти :lol:

lpftv
January 3rd, 2012, 03:09 PM
vitallo, станом на сьогодні 3 січня 2012 скільки на кожному радіальному маршруті є автобусів?

наскільки пригадую всього є 33 одиниці.

33:6 = 5-6 шт. на маршрут ??

Santehnik
January 3rd, 2012, 03:15 PM
наскільки пригадую всього є 33 одиниці.

33:6 = 5-6 шт. на маршрут ??
Оренду не врахував :)

lpftv
January 3rd, 2012, 03:16 PM
Додаткові 7 автобусних маршрутів обслуговує компанія «Успіх-БМ»

03.01.2012, 14:31

Як поінформував заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Андрій Білоус, 7 додаткових автобусних маршрутів - №47А, №48, №49, №50, №51, №1001 та №1002 – обслуговує компанія «Успіх-БМ».

З цим перевізником укладена тимчасова угода на 3 місяці. Далі ми вивчатимемо пасажиропотік, і якщо маршрути користуватимуться популярністю у львів’ян, то на них буде оголошено конкурс

Андрій Білоус.

Нагадаємо, зважаючи на численні зверненням мешканців до нової маршрутної мережі додали ще 7 автобусних маршрутів. Зокрема, додано 1 радіальний маршрут 47А. Він курсуватиме за маршрутом: к-тр Довженка – просп. Червоної Калини – вул. Луганська – вул. Зелена – вул. Джорджа Вашингтона – вул. Пасічна – вул. Личаківська – вул. Підвальна – вул. Торгова – просп. Свободи – пл. Галицька. Тут курсуватимуть автобуси великої вмістимості.

Також додано хордові маршрути:

№48 - Аеропорт – вул. Любінська – вул. Петлюри – вул. Садова – вул. Кульпарківська – вул. Антоновича – вул. Коновальця – вул. Чупринки – вул. Степана Бандери – вул. Коперніка.

№49 - Рясне-2 – вул. Шевченка – вул. Городоцька – приміський вокзал.

№50 - Рясне-2 – вул. Шевченка – вул. Левандівська – вул. Городоцька – вул. Степана Бандери – вул. Стефаника – вул. Дж. Дудаєва – просп. Шевченка – вул. Герцена – вул. Івана Франка – вул. Зелена – вул. Студентська – вул. Мечнікова – вул. Личаківська – вул. Пасічна – вул. Лисинецька

№51 - вул. Наукова (кінц. трол. марш. №2) – кн. Ольги – вул. Володимира Великого – вул. Виговського – вул. Кульчицької – вул. Петлюри – вул. Любінська – вул. Окружна – вул. Кульпарківська – вул. Городоцька – вул. Куліша – вул. Зернова – просп. Чорновола – вул. Замарстинівська – вул. Гетьмана Мазепи – вул. Миколайчука – вул. Щурата.

№1001 – Рясне-1 – кільцева дорога – вул. Городоцька – кінцева зупинка трол. Маршруту №3, 10

№1002 – Рясне-1 – кільцева дорога – Сокільники – ТРЦ Кінг Крос.

Ознайомитися з усіма новими автобусними маршрутами Львова можна, пройшовши за посиланням

http://www.city-adm.lviv.ua/news/transport/16427-zmini-u-13-marshrutah-u-novij-transportnij-skhemi-vneseno-na-chislenni-zvernenna-meshkanciv-m-zhuk

Calipso2008
January 3rd, 2012, 03:18 PM
твердження трохи занадто категоричне. конкретний випадок, звичайно ж красномовний, але, зважаючи на кількість вулиць, а тепер маршрутками охоплена їх більша кількість, а ще й швидкість і інтенсивність зміни їх назв, адекватна людина не буде робити таких висновків...

і ще. вулиці є і довгі, і згадка про вулицю в переліку не гарантує, що ви доїдете туди, куди саме вам треба.

Занадто категоричне? Це ще я трохи применшив кількість, варто було написати 2/3 населення!!! Почитайте "суперадекватні" коментарі на львівських сайтах, а тоді звинувачуйте мене в неадекватності :)

lpftv
January 3rd, 2012, 03:18 PM
Від завтра управління транспорту та зв’язку розпочинає перевірку роботи нових автобусних маршрутів

03.01.2012, 14:33

Від завтра, 4 січня, управління транспорту та зв’язку розпочинає перевірку роботи нових автобусних маршрутів.

За словами заступника начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Андрія Білоуса, перевірки триватимуть впродовж всього січня.

Складатимуться відповідні акти про порушення. І далі за результатами актування ставитиметься питання про розірвання угоди з перевізниками

Андрій Білоус.

Під час перевірок увагу звертатимуть на інтервали руху автобусів, на кількість автобусів на маршрутах, на дотримання схеми руху, на зовнішній вигляд водіїв. Нагадаємо, відповідно до результатів конкурсу, міські автобусні маршрути обслуговують такі перевізники: ЛК АТП-1, АТП - 14630, ТзОВ «Міра і К», ТзОВ «Фіакр Львів».

Ще 7 автобусних маршрутів, які додали до автобусної мережі, обслуговує компанія «Успіх-БМ».

andimko
January 3rd, 2012, 03:19 PM
що = Трл. №13 + автобус № 3

при всій повазі, lpftv, це навіть для мене скоріше запасний варіант - поки-що звичайно, як тільки буде хоча б трансфер №13тр - радіальні - буду користуватися! :)

...
...
Також ще 1 січня зранку вони намагалися їхати по зміненому маршруту через Симоненка, але вже до вечора і 2 січня стали їздити за старим маршрутом. Цікаво то вже так і залишиться? Може АТП-1 це якось змінить.

Велике "особисте" прохання як небайдужого - якщо знаєте, бачите, чуєте точні (не вигадані, не надумані емоційно нестійкими пасажирами :)) зауваження до руху, маршруту, інтервалу, і звичайно ж паління водія, чи розмов мобільним телефоном - будь-ласка телефонуйте 15-80, і чітко вимагайте зафіксувати вашу скаргу. При цьому вказуйте номер маршруту і суть скарги (час, місце, умови). Як додаткову інформацію бажано (але не обовязково) вказати держ. номер автобуса, а в ідеалі - надати аудіо - відео докази :)
Ну але принаймі подзвоніть і повідомте!

lpftv
January 3rd, 2012, 03:21 PM
46

просп. Червоної Калини - вул. Коломийська - вул. І. Кавалерідзе - вул. Сихівська - вул. Зелена - вул. Дністерська - вул. Липова Алея - вул. Зелена - вул. І. Вагилевича - вул. К. Левицького – вул. Тершаковців - вул. Чехова - вул. Личаківська - М. Заньковецької - вул. М. Лисенка - І. Гонти - вул. Б. Хмельницького (у зворотньому напрямку - вул. П. Куліша - вул. Городоцька - вул. Листопадового Чину - вул. Університетська - вул. В. Стефаника - вул. Дж. Дудаєва - просп. Т. Шевченка - вул. Д. Герцена - вул. І. Франка – вул. Зелена) - вул. Замарстинівська - вул. Гетьмана І. Мазепи - вул. І. Миколайчука – вул. Щурата - вул. П. Орлика

:bash:

Для чого так, якщо можна з проспекту Шевченка по Саксаганського на Руставелі а там вже і Зелена, а?!

Знову на тому вузенькому клаптику вул.Франка маршрутка має вивертати 90* кут з вул.Герцена ... :wallbash:

є розум?!

andimko
January 3rd, 2012, 03:23 PM
^^
вже типу спростили, навіть на Гарячій лінії так мені сказали :nuts:

хоча знову ж таки - хто, чому, коли, чого вже на третій день міняти? за чиєю вказівкою і погодженням?

бо ж навіть диспетчер Гарячої лінії відмовився приймати скаргу, бо типу: "маршрут вже відкоригували"

ЮЛЯ
January 3rd, 2012, 03:24 PM
На зупинках

Ну, на Новому Львові офіційна зупинка радіального маршруту 4А тепер там, де раніше жодної зупинки, і відповідно знаку, не було. Куди переклеювати наклейку?

lpftv
А.Садовий: «Нова транспортна схема дасть можливість швидше навести порядок»

03.01.2012, 15:00

З 1 січня у Львові діє нова транспортна схема. Як зазначив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, щодня комісії з управління транспорту будуть аналізувати роботу перевізників та вивчати усі зауваження мешканців.

Перші місяці досить складно реалізовується нова справа. Але, в цілому, я переконаний, що львів’яни будуть задоволені схемою. Сьогодні в управлінні транспорту працюють експерти, кожне зауваження аналізується, чи це те зауваження, яке не було враховане під час громадських слухань, чи лише побажання мешканців. Подивіться сьогодні на центральну частину міста – пр Свободи – вона не є завантажена транспортом, як було раніше. Якщо буде потреба, будемо вводити додаткові маршрути.

Ми з новою транспортною схемою попрацюємо 2 тижні і побачимо усі плюси та мінуси, зробимо відповідні висновки.

Щодня комісії з управління транспорту будуть аналізувати роботу перевізників, складати протоколи про порушення. В умовах договорів передбачені серйозні покарання за порушення в роботі громадського транспорту. Нова транспортна схема дасть можливість швидше навести порядок

мер Андрій Садовий.

Нагадаємо, відповідно до результатів конкурсу, міські автобусні маршрути обслуговують такі перевізники: ЛК АТП-1, АТП - 14630, ТзОВ «Міра і К», ТзОВ «Фіакр Львів».

Ще 7 автобусних маршрутів, які додали до транспортної мережі, обслуговує компанія «Успіх-БМ».

pyvovarcyk
Занадто категоричне? Це ще я трохи применшив кількість, варто було написати 2/3 населення!!! Почитайте "суперадекватні" коментарі на львівських сайтах, а тоді звинувачуйте мене в неадекватності :)

почали за здоров'я, закінчили за упокій...:)

lpftv
January 3rd, 2012, 03:26 PM
Ну, на Новому Львові офіційна зупинка радіального маршруту 4А тепер там, де раніше жодної зупинки, і відповідно знаку, не було. Куди переклеювати наклейку?

:D

Читайте до кінця мій коментар...

понад 5 місяців це все обговорювалося у Львові...

за цей час можна було узгодити питання з Сихівською РДА про встановлення там (увага!) 2-х дорожніх знаків "Автобусна зупинка".

Я помиляюсь?

oleg-energy
January 3rd, 2012, 03:27 PM
Цікава ситуація вийшла - маршрути дістали всі перевізники, які подавали свої пропозиції (навіть тепер приютили Успіх БМ) - тобто вибір без вибору...

Alexx_Lviv
January 3rd, 2012, 03:28 PM
http://s017.radikal.ru/i422/1201/62/8581be439fc1.jpg (http://www.radikal.ru)

ось так його вітають в соц.мережах

gorodok
January 3rd, 2012, 03:28 PM
А ви ще не зрозуміли що вони (водії) ВЖЕ це зробили. І не здивуюся, що зі згоди керівництва фірми перевізника.

Я відповім на прикладі - щоб доїхати з перехрестя Любінська Окружна на кінець Ряшівської я раніше користувався маршрутом 31 - тепер його зняли і реально можна доїхати лише тролейбусом 10 (ще є 138 в резерві це тепер вже приміський маршрут і припустимо що його заборонили) Так от назад тролейбус повертається по Кульпарківській і мені доведеться пройтися лишніх метрів 500 щоб повернутися на вихідне перехрестя. То що мені тепер репетувати щоб тролейбус змінив свій маршрут? Він ж реально може їхати по Любінській назад бо там їздить 9 на яку мені треба буде пересісти щоб не йти пішки. Єдине це там треба вчіпити дроти для лівого повороту з Виговського.

ПИТАННЯ!!! Яким таким правом власники маршрутів собі коригують ВСЕ Й ОДРАЗУ???? :wtf:

andimko
January 3rd, 2012, 03:30 PM
А.Садовий: «Нова транспортна схема дасть можливість швидше навести порядок»

03.01.2012, 15:00

З 1 січня у Львові діє нова транспортна схема. Як зазначив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, щодня комісії з управління транспорту будуть аналізувати роботу перевізників та вивчати усі зауваження мешканців.
...

ще одне підтвердження, що подавати скарги потрібно масово!!!
ну я звичайно не такий наївний, щоби вірити, що "Почують кожного",
але саме масовість і принциповість може зіграти на руку пасажирів, а не перевізників.
:cheers:

andimko
January 3rd, 2012, 03:32 PM
Цікава ситуація вийшла - маршрути дістали всі перевізники, які подавали свої пропозиції (навіть тепер приютили Успіх БМ) - тобто вибір без вибору...

майже впевнений, що "торги" тривають ще й досі... ;)

результати випливуть вже незабаром...

pyvovarcyk
January 3rd, 2012, 03:32 PM

за цей час можна було узгодити питання з Сихівською РДА про встановлення там (увага!) 2-х дорожніх знаків "Автобусна зупинка".

Я помиляюсь?

помиляєшся! там треба збудувати 2 знаки!!! :lol: (хто в темі той мав би зрозуміти :lol:)

Calipso2008
January 3rd, 2012, 03:33 PM
почали за здоров'я, закінчили за упокій...:)
амінь :angel:

gorodok
January 3rd, 2012, 03:33 PM
:bash:

Для чого так, якщо можна з проспекту Шевченка по Саксаганського на Руставелі а там вже і Зелена, а?!

Знову на тому вузенькому клаптику вул.Франка маршрутка має вивертати 90* кут з вул.Герцена ... :wallbash:

є розум?!

А хто сказав що маршрути мають бути прості? Може вони взагалі по прямій мають їздити??? :wtf:

andimko
January 3rd, 2012, 03:34 PM
помиляєшся! там треба збудувати 2 знаки!!! :lol: (хто в темі той мав би зрозуміти :lol:)

:lol: а тендер, а кошторис, а "зимовий коефіцієнт"?

oleg-energy
January 3rd, 2012, 03:39 PM

Я помиляюсь?

Сихівська адміністрація за рік не зробила тротуару до і біля карманчика офіційної тролейбусної зупинки (на якій зупиняється і купа маршруток) "Поліклініка" на Сихові - хоч ця зупинка знаходиться перед самим вікнами цієї адміністрації - після дощів приходиться йти по болоті або по проїзджій частині :(.

ЮЛЯ
January 3rd, 2012, 03:42 PM

Я помиляюсь?
А якщо через місяць "вивчення пасажиропотоку" 4А знов пустять через Карбишева? Що тоді робити з тими нововстановленими знаками?

roman_g
January 3rd, 2012, 03:45 PM
Він ж реально може їхати по Любінській назад бо там їздить 9 на яку мені треба буде пересісти щоб не йти пішки. Єдине це там треба вчіпити дроти для лівого повороту з Виговського.

Ой не просто там таке вчепити, вже простіше з виговського направо стрілку поставити в аеропорт, а звідти вже по 9-у тролейбусу. Щоб просто наліво то там кільце здалось би робити, хоча воно там не помішало б

lpftv
January 3rd, 2012, 03:45 PM
А якщо через місяць "вивчення пасажиропотоку" 4А знов пустять через Карбишева? Що тоді робити з тими нововстановленими знаками?

Переставити і змінити наклейку.

Це ж не будинок! І не мала архітектурна форма.
Година часу і все зроблено.

Я не розумію вашої позиції ... я пропоную якісь дивні речі чи що?!

Що не має бути того знаку?

ЮЛЯ
January 3rd, 2012, 03:47 PM
Щодо добирання вул. Грінченка - Податкова
З вулиці Грінченка до кінцевої 1А йти максимум 3 хвилини. Ним до площі Різні, а там на трансферній зупинці пересісти на 3А. Народ справді як з дуба впав.

ЮЛЯ
January 3rd, 2012, 03:52 PM
Переставити і змінити наклейку.

Це ж не будинок! І не мала архітектурна форма.
Година часу і все зроблено.

Я не розумію вашої позиції ... я пропоную якісь дивні речі чи що?!

Що не має бути того знаку?

Чому немає бути? Має. І знак, і бодай якась халабуда, аби від дощу-снігу сховатися. Але ви так ніби не в нашому гондурасі живете. Там трохи нижче півроку тому від лежачого поліцейського кавалок відвалися, так ніхто навіть не чухається його ремонтувати, хоча там також не надто багато роботи.

seeroman
January 3rd, 2012, 03:56 PM
http://tvoemisto.tv/news/54803.html

andimko
January 3rd, 2012, 03:58 PM
Щодо добирання вул. Грінченка - Податкова
З вулиці Грінченка до кінцевої 1А йти максимум 3 хвилини. Ним до площі Різні, а там на трансферній зупинці пересісти на 3А. Народ справді як з дуба впав.

ну ніби й так, я того "цікавого" дописувача, чий був початковий коментар, звичайно не захищаю, але й 3 хв - трохи не так. Грінченка досить довга вулиця, і ящо від кінцевої Тр.13 йти на Хмельницького то дуже швидким кроком буде 5 хв, а реально 6-8 хв мінімум, і це до вулиці Хмельницького по перпендикуляру, а зупинки 1А там же ж роззосереджені - значить ще до зупинки 2-4 хв.

кількома словами - з краю Грінченка до радіального маршруту - 10 хв не менше. (вважайте, 700-900 метрів пішки)
хоча варіант цей є нормальний, було б бажання (і натхнення :lol:)

djandre
January 3rd, 2012, 04:01 PM

ой, тільки не треба пхати всі тролі по січових стрільців... для 13, коли він виїжджає на маршрут, там завжди проблема з об’їздом припаркованого металобрухту + одвічний корок, а якщо туди ще тролі 4 маршрутів пустити...

sergrit
January 3rd, 2012, 04:01 PM
Я відповім на прикладі - щоб доїхати з перехрестя Любінська Окружна на кінець Ряшівської я раніше користувався маршрутом 31 - тепер його зняли і реально можна доїхати лише тролейбусом 10 (ще є 138 в резерві це тепер вже приміський маршрут і припустимо що його заборонили) Так от назад тролейбус повертається по Кульпарківській і мені доведеться пройтися лишніх метрів 500 щоб повернутися на вихідне перехрестя. То що мені тепер репетувати щоб тролейбус змінив свій маршрут? Він ж реально може їхати по Любінській назад бо там їздить 9 на яку мені треба буде пересісти щоб не йти пішки. Єдине це там треба вчіпити дроти для лівого повороту з Виговського.

Так я також, мав прямий маршрут на роботу, а тепер додатково ходжу пішки 15хв швидким кроком, бо вважаю, що краще добре йти, ніж погано їхати. Комусь повезло, а комусь ні. Мова йде про те, що зменшення кількості маршрутів за рахунок їх продовження через інші райони не є логічним. Ну не хочу я їздити з Сихова на В.Великого через ДБК, Навроцького і Новий Львів, а поїду до Наукової прямим рейсом через Хуторівку і перейдуся пішки 10хв.

ПИТАННЯ!!! Яким таким правом власники маршрутів собі коригують ВСЕ Й ОДРАЗУ???? :wtf:
Так, то в них треба спитати :)

Calipso2008
January 3rd, 2012, 04:04 PM
ну ніби й так, я того "цікавого" дописувача, чий був початковий коментар, звичайно не захищаю, але й 3 хв - трохи не так. Грінченка досить довга вулиця, і ящо від кінцевої Тр.13 йти на Хмельницького то дуже швидким кроком буде 5 хв, а реально 6-8 хв мінімум, і це до вулиці Хмельницького по перпендикуляру, а зупинки 1А там же ж роззосереджені - значить ще до зупинки 2-4 хв.

кількома словами - з краю Грінченка до радіального маршруту - 10 хв не менше. (вважайте, 700-900 метрів пішки)
хоча варіант цей є нормальний, було б бажання (і натхнення :lol:)

700-900 м. не є багато. Мені, як і іншим мешканцям мого району, майже до всіх маршруток треба іти 800 м. І нічого, всі ходять, і раніше ходили, і не ниють!

kaljann
January 3rd, 2012, 04:09 PM
Мають відновити Тр1 по маршруту "Руставелі - Стрийська - Чмоли - Панаса Мирного - Карбишева - Героїв Крут - Тернопільська і у зворотньому напрямку
Андрій, якщо не секрет звідки інформація, і коли це станеться??

_AV_
January 3rd, 2012, 04:09 PM
Він ж реально може їхати по Любінській назад бо там їздить 9 на яку мені треба буде пересісти щоб не йти пішки. Єдине це там треба вчіпити дроти для лівого повороту з Виговського.

Колись 10-ка саме так і їздила, але змінили не просто так

http://tf1.mosfont.ru/photo/02/45/50/245503.jpg
http://transphoto.ru/photo/245503/

_AV_
January 3rd, 2012, 04:14 PM
Андрій, якщо не секрет звідки інформація, і коли це станеться??

Говорилось на громадських слуханнях нової мережі

andimko
January 3rd, 2012, 04:23 PM
700-900 м. не є багато. Мені, як і іншим мешканцям мого району, майже до всіх маршруток треба іти 800 м. І нічого, всі ходять, і раніше ходили, і не ниють!

та я знаю і вірю :)
але то той варіант, що ось під вікнами йдуть маршрутки, і навіть тролейбус, а треба виходити з дому і йти аж !!! 900 м :ohno:
:colgate: - то ж типу "абідна, да?"

_AV_
January 3rd, 2012, 04:48 PM

Наприклад, Львівелектротранс сам встановлює свої знаки зупинки, чому знаки автобусної зупинки УТіЗ спихує на районні адміністрації?

Calipso2008
January 3rd, 2012, 04:52 PM
lpftv, а ти не подавав своєї кандидатури на роботу в той центр управління транспортом, що має бути запущений у травні? Було б непогано, якщо б такі ініціативні, як ти, там працювали. Серйозно!!! Якщо тобі це цікаво, звісно ж.

gorodok
January 3rd, 2012, 05:05 PM
Ой не просто там таке вчепити, вже простіше з виговського направо стрілку поставити в аеропорт, а звідти вже по 9-у тролейбусу. Щоб просто наліво то там кільце здалось би робити, хоча воно там не помішало б

Направо якраз дроти для повроту є бо коли ремонтували Кульпарківську то 10 саме так і їздила через аеропорт по маршруту 9.

gorodok
January 3rd, 2012, 05:08 PM
Мова йде про те, що зменшення кількості маршрутів за рахунок їх продовження через інші райони не є логічним

Власне кажучи про це і йшла мова коли впроваджувалися хордові маршрути!!!!! :bash:

Varyat
January 3rd, 2012, 05:09 PM
http://tvoemisto.tv/news/54803.html

Ті таблички потрібні будуть місяць-два... поки не вивчать маршрути... і взагалі як можна бути настільки безвідповідальними і нічим не цікавитись щоб вийти на зупинку і не знати на який № сідати знаючи що повністю змінили маршрути??? 21 сторіччя на дворі - інтернет, ЗМІ і т.д.

_AV_
January 3rd, 2012, 05:12 PM
Направо якраз дроти для повроту є бо коли ремонтували Кульпарківську то 10 саме так і їздила через аеропорт по маршруту 9.

Дроти є і були, стрілку зняли

Vitalik83
January 3rd, 2012, 05:20 PM
Не розумію, чому не можна було серед усіх маршрутів Руставеллі-Сихів зробити бодай 1 який би заїжджав на Новий Львів як колись 45-й, 74-й і т.д.?
Наразі добратися можна тільки до Стрийського(((

pyvovarcyk
January 3rd, 2012, 05:38 PM
Не розумію, чому не можна було серед усіх маршрутів Руставеллі-Сихів зробити бодай 1 який би заїжджав на Новий Львів як колись 45-й, 74-й і т.д.?
Наразі добратися можна тільки до Стрийського(((

ржунімагу :lol::lol::lol:

а які це "всі маршрути Руставеллі-Сихів"??? 4а і 39???
26 і 30 вам не підходить?

Vitalik83
January 3rd, 2012, 05:48 PM
тим, хто проживає біля "команчеро" то все ок,
а що робити тим хто живе біля церкви чи ще далі?

Раніше були маршрути 65, 90 які їздили через весь Н.Львів до початку Руставеллі,
наразі аналогів немає.

26,30 не їде до перехрестя Руставеллі - Зелена

pyvovarcyk
January 3rd, 2012, 05:54 PM
ну якщо так критично, щоб їхало до Руставеллі - Зелена, то вимагайте, щоб тимчасово пустили 1тр, як зробили на Левандівці

Chef
January 3rd, 2012, 05:56 PM
тим, хто проживає біля "команчеро" то все ок,
а що робити тим хто живе біля церкви чи ще далі?

Раніше були маршрути 65, 90 які їздили через весь Н.Львів до початку Руставеллі,
наразі аналогів немає.

26,30 не їде до перехрестя Руставеллі - Зелена
тут відповідь очевидна або робити пересадку на 1-ну зупинку або йти 7 хв. пішки(від Стрийського ринку до петрушевича):)

Vitalik83
January 3rd, 2012, 05:56 PM
Уявіть собі, що робити людям які проживають в районі центрального РАЦСУ,
їм швидше пішки дійти ніж їхати, а в кого малі діти? - брати таксі?)
20хв топати до маршрутки і знову 10хв до площі Петрушевича.
або 30хв йти і не сідати на маршрутку))

Chef
January 3rd, 2012, 06:01 PM

а №26 не їздить по Франка до Стрийського?

petrusyk
January 3rd, 2012, 06:07 PM
Ним до площі Різні, а там на трансферній зупинці пересісти на 3А. Народ справді як з дуба впав.

Угу, їздив я сьогодні у податкову з пл. Різні. Якось до податкової на 3А заїхав, хоча на кожній зупинці по дорозі були проблеми:
- у пасажирів з дверима (я тут ні до чого - вони самі не закриваються)
- у водія з пасажирами (доки хтось не вийде, двері не закриються, доки двері не закриються я нікуди не їду - я не винен, це люди самі так набились у маршрутку як у консервну банку).

Після податкової у напрямку центру - через 20 хв. чекання на зупинці під'їхав білий МАН 3А, повністю забитий, хоча біля податкової у нього якось ще "сіло" чоловік 10. А решта 20 залишились на зупинці, довелось сідати у тролейбус, що приїхав через 2 хв.

Уявіть моє здивування, коли на наступній зупинці ми обігнали автобус 3А - у нього знову проблеми з дверима/пасажирами. Біля стрийського базару автобус обігнав нас. Але на пл. Петрушевича знову зустрілись - у автобуса поламались двері, він включив аварійку і почав їх ремонтувати, матюкаючи при цьому всіх, хто на своє нещастя щось йому говорив.

Я пішов на трамвай. Почекав 5 хв, сів у 5, доїхав куди треба.

Результат: у мене вперше вийшло здати звіт у податковій вийшло швидше (набагато), ніж дорога до/від податкової.

І що, хочете сказати що 2 місяці потрібно для того, щоб зрозуміти, наскільки на маршруті 3А бракує автобусів?

Alexx_Lviv
January 3rd, 2012, 06:07 PM
там їздить №26 і №30

Ptv_tanya
January 3rd, 2012, 06:17 PM
Привіт усім!..Оскільки на двох ресурсах дещо різна інформація можливо тут хто знає де кінцева 17 маршруту, оскільки за даними http://www.eway.in.ua/ біля Поліклініки на Виговського а на карті ЗІКу біля Південного на Виговського, а завтра треба буде з маленькою дитиною добиратись на Мазепи...не знаю в який бік іти...

andimko
January 3rd, 2012, 06:20 PM

Уявляю, навіть живучи в іншому районі Львова:

У тих людей є чудова можливість зберегти рух маршруту № 26 вулицею Франка-П.Мирного. Для цього потрібно терміново!!!! невідкладно взяти це на контроль - тобто на КОЖЕН автобус №26, що поїхав не за визначеним маршрутом, подавати скаргу на номер 15-80, або в Управління транспорту і звязку: 261-55-66.

Якщо Вам не байдуже, і Ви дійсно турбуєтеся про доїзд мешканців Нового Львова - телефонуйте самі, і обов'язково передайте цю інформацію хоча б 10-20 особам... І буде Вам щастя! :cheers:

falcon_lv
January 3rd, 2012, 06:33 PM
І відверто кажучи, хоч ситуація дійсно напружена, але все-таки дійсно давайте діяти на шоферів маршруток законними методами, бо вони найперші протидіють пасажирам, прекрасно усвідомлюючи, що електронний квиток позбавить їх доходів. Я чомусб впевнений, що Садовий нікуди не дінеться і раз почав тотальну зміну, то мусить її закінчити.

Kirinko
January 3rd, 2012, 06:37 PM
Але Новий Львів таки киданули конкретно! Ну чому 4а пустили на пряму??? ну не можу зрозуміти... якісь неуки робили реформу. От дивіться: ця "нова" перенесена зупинка зветься "стадіон України", і вони кажуть, що це Новий Львів. Але треба дійти до тієї зупинки! А це слід спуститися із гори (а найгірше що потім ще й підніматися коли назад вертатися...). Ну це просто... невже аж так багато часу забирало заїжджати із Сихова на Новий Львів по дорозі до центру? ех... Тепер до центру як з Нового Львова? екскурсійними хордовими їхати пів дня? або тратити двічі? або чекати на відновлення тролейбуса №1? От щодо тролейбуса то чекати відновлення буде дуже довге... от тільки кілька років тому розібрали лінію... Тепер її заново тягнути... тож зараз як бути? я не хочу ходити вічно з гори й на гору до зупинки! А переплачувати тим паче не прагну! Та й добиратися хочу вчасно й не довго!..

як бути? Хто ще з Нового Львова? що робимо, друзі?

MyNameIsK
January 3rd, 2012, 06:54 PM
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=296119&page=82
якщо не важко відмітьтеся, хто ще не зробив)

Taras_1989
January 3rd, 2012, 07:05 PM
Але Новий Львів таки киданули конкретно! Ну чому 4а пустили на пряму??? ну не можу зрозуміти... якісь неуки робили реформу. От дивіться: ця "нова" перенесена зупинка зветься "стадіон України", і вони кажуть, що це Новий Львів. Але треба дійти до тієї зупинки! А це слід спуститися із гори (а найгірше що потім ще й підніматися коли назад вертатися...). Ну це просто... невже аж так багато часу забирало заїжджати із Сихова на Новий Львів по дорозі до центру? ех... Тепер до центру як з Нового Львова? екскурсійними хордовими їхати пів дня? або тратити двічі? або чекати на відновлення тролейбуса №1? От щодо тролейбуса то чекати відновлення буде дуже довге... от тільки кілька років тому розібрали лінію... Тепер її заново тягнути... тож зараз як бути? я не хочу ходити вічно з гори й на гору до зупинки! А переплачувати тим паче не прагну! Та й добиратися хочу вчасно й не довго!..

Це ще з літа було відомо що він їхатиме напряму. Зараз найпростіше туди пустити 39 маршрут. 1 січня він так і їздив.

ЮЛЯ
January 3rd, 2012, 07:15 PM

Та не треба вам йти аж униз. На Новому Львові зупинка 4а на перехресті Червоної калини і Угорської. Вказівника нема. Але доїжджає від Угорської до Галицького базару за 10 хвилин. Принаймні, сьогодні так було.

oleg-energy
January 3rd, 2012, 07:19 PM
Але з району Вопака чи Панаса Мирного до тої зупинки йти 700 м а до нижньої (стадіон Україна) більше кілометра.

Calipso2008
January 3rd, 2012, 07:40 PM
Але з району Вопака чи Панаса Мирного до тої зупинки йти 700 м а до нижньої (стадіон Україна) більше кілометра.

Сімсот метрів!!!! Це ж яка далечінь! Три дні полем два дні лісом!!! :lol:

Kirinko
January 3rd, 2012, 07:41 PM
Та не треба вам йти аж униз. На Новому Львові зупинка 4а на перехресті Червоної калини і Угорської. Вказівника нема. Але доїжджає від Угорської до Галицького базару за 10 хвилин. Принаймні, сьогодні так було.

Однак туди іти мені 15 хв пішки!.. а потім ще припустимо 5 хв чекати на маршрутку, потім ще 10 хв їхати... то виходить 30 хв на добирання... пішки я можу зайти за 40... то що, тепер вже краще зайнятися джоґінґом хіба...

ну хіба так багато часу займало заїздити на Новий Львів??? ну скажіть, сихівські?

Kirinko
January 3rd, 2012, 07:44 PM
Сімсот метрів!!!! Це ж яка далечінь! Три дні полем два дні лісом!!! :lol:

не лісом, а з гори! зимою це взагалі... а підніматися на гору то взагалі будь коли влом й неохота... а гора то не маленька, полога й довгенька...

та й чому я маю іти (спускатися-підніматись) ці 700 м???? я що, якийсь поганий громадянин міста чи що? злочини зробив? чому про мій комфорт шановна мерія не подбала? адже можна було!

petrusyk
January 3rd, 2012, 07:44 PM
Сімсот метрів!!!! Це ж яка далечінь! Три дні полем два дні лісом!!!

Буде тобі за 70, будеш ти з палочкою, от тоді пізнаєш справжню вартість цих 700 метрів.

Патріот-от-от :)
January 3rd, 2012, 07:45 PM
Хто знає коли місто має намір закупити всі ці нові автобуси Лаз які обіцяє закупити майже другий рік , до Євро 2012 ?
Мені здається саме зараз вони ультра - потрібні !!! Думаю , якшо б місто оновило цими автобусами автопарк і зняло старе барахло яке тепер їздить по вулицях міста , то б люди не були б такими обуреними і злими , якими власне зараз і є !
Садового накопичений рейтинг , який він так плідно збирав всі ці роки , почав тріщити по швах і знизився до незрівняння , із запровадженням цього тр.хаосу !!!
Все б було б по іншому , просто як би містоо перейшло на нову тр.систему вже маючи у своїх авто парках оновлений рухомий склад автобусів :):)

Calipso2008
January 3rd, 2012, 07:55 PM
Буде тобі за 70, будеш ти з палочкою, от тоді пізнаєш справжню вартість цих 700 метрів.

аргумент серйозний :) і часто з паличкою 70-літні в центр їздять? цікаво, для чого? ну але менше з тим, чого вони туди їздять. Вже наводив приклад: з мого району до кінцевої 4а 800 м. І старенькі тут теж живуть. І якось дають собі раду. Чи мені також вимагати 4а під вікна?

lpftv
January 3rd, 2012, 07:58 PM
НОВИЙ ЛЬВІВ, вже написано вирішення Вашої проблеми на яке ви чомусь не звертаєте увагу:

ну якщо так критично, щоб їхало до Руставеллі - Зелена, то вимагайте, щоб тимчасово пустили 1тр, як зробили на Левандівці

Повідомте сусідів, друзів, знайомих з вашого мікрорайону і пишіть звернення в УТіЗ та Сихівську РДА.

Чим швидше ви це зробити тим краще.

Найпростіший і найреальніший вихід з ситуації.

Alexx_Lviv
January 3rd, 2012, 07:58 PM
шановні "інваліди" з Нового Львова - не розводьте срач в темі бо читати вже три сторінки про те що дупу з вашого району в центр нема чим завести вже дістало.
пишіть на гарячу лінію і в управління транспорту.
тут вам маршрут не прокладуть.

lpftv
January 3rd, 2012, 07:59 PM
Іду їсти і за хвилин 20 сьогоднішні фото та враження.

Постараюсь бути максимально об'єктивним ... є позитивні зміни ;)

ЮЛЯ
January 3rd, 2012, 08:05 PM
не лісом, а з гори! зимою це взагалі... а підніматися на гору то взагалі будь коли влом й неохота... а гора то не маленька, полога й довгенька...

та й чому я маю іти (спускатися-підніматись) ці 700 м???? я що, якийсь поганий громадянин міста чи що? злочини зробив? чому про мій комфорт шановна мерія не подбала? адже можна було!

Звідки підніматись чи спускатись?! Де там на Угорській є підйоми та спуски?

Tushkan
January 3rd, 2012, 08:15 PM
Звідки підніматись чи спускатись?! Де там на Угорській є підйоми та спуски?

Він має на увазі спуск до зупинки "Стадіон Україна".

ЮЛЯ
January 3rd, 2012, 08:16 PM
шановні "інваліди" з Нового Львова - не розводьте срач в темі бо читати вже три сторінки про те що дупу з вашого району в центр нема чим завести вже дістало.

Та не кажіть. Люди за два дні не годні підняти дупу і вийти подивитись, де та зупинка 4А на Новому Львові. Постять всілякі дурниці про горбочки і долини і про тисячу метрів. Від колишньої зупинки на Карбишевва, 2 до теперішньої на Угорській 334 м по карті.http://www.eway.in.ua/ Йой пробі, Новий Львів лишили без автобуса!!!

Anhorda
January 3rd, 2012, 08:17 PM
на КОЖЕН автобус №26, що поїхав не за визначеним маршрутом

:lol: Сьогодні приблизно о 13.30 водій вирішив або зайти підстригтися в перукарню, або зробити педікюр.

На фото один з бічних провулків вул. Хвильового. В принципі далеко від планового 26-го маршруту він не від"їхав.

https://lh4.googleusercontent.com/-CxrsJTPpga4/TwNEvcPLI6I/AAAAAAAABvM/fvuoquPwG3A/s800/Photo-0001.jpg

https://lh6.googleusercontent.com/-DQtIIC17zeU/TwNExID244I/AAAAAAAABvU/nE47RR-Xsks/s800/Photo-0002.jpg

CSKen1
January 3rd, 2012, 08:21 PM
Зробив кілька фото за вчора і сьогодні:

Реклами значно поменшало, але ... та думаю всі формчани вкурсі :ohno:
http://s54.radikal.ru/i145/1201/55/e739530dc4e8.jpg (http://www.radikal.ru)

З "цяцьками" біля водія подібна ситуація, майже нема але....
http://s017.radikal.ru/i432/1201/ba/5b9e80334c6f.jpg (http://www.radikal.ru)

А це взагалі шедевр :cheers: "Посиденьки на кухні" ))))) :banana:
(це маршрут 4а гармошка)
http://s017.radikal.ru/i409/1201/0a/c4360900da5e.jpg (http://www.radikal.ru)

http://s54.radikal.ru/i143/1201/d9/8badea26410d.jpg (http://www.radikal.ru)

http://s40.radikal.ru/i090/1201/fb/5a44e08a2ef7.jpg (http://www.radikal.ru)
Тут і цяцьок немає, і водій гарно вбраний,(хотілось шоб всі так були) але телефон тут явно лишній.:bash:
Памятаю кілька сторінок томі просили фоткати водіїв з телефонами як то кажуть +1 :)

http://s006.radikal.ru/i213/1201/6e/d8f1ce8f38a3.jpg (http://www.radikal.ru)
І знову відра ......

Цих кілька фото було зроблено десь в межах 10-15 хв. Думаю більшість дописувачів також бачать те саме кожний день, пропоную фіксувати і викладати тут.

ЮЛЯ
January 3rd, 2012, 08:23 PM
Він має на увазі спуск до зупинки "Стадіон Україна".

А навіщо йому йти на ту зупинку? Від старої зупинки на Карбишева, 2, де й сідали всі, хто жиє біля Вопака і церкви, до нової на перехресті Угорської та ЧК 300 метрів по прямій дорозі без жодних підйомів та спусків. Мені загалом однаково чи через Карбишева чи напряму по ЧК цей 4А буде їхати - мені що туди, що туди метрів 400 пиляти від хати, до того ж з підйомом. Але для чого розводити ці воплі і соплі тільки тому, що зайві 300 метрів пройти доведеться.

lpftv
January 3rd, 2012, 08:26 PM
НОВИЙ ЛЬВІВ !!! :mad2:

Вам ж вказали як вирішити проблему!

Тим кого влаштовує іде пішки до нової зупинки 4А, тих кого не влаштовує просить/вимагає повернути тролейбусний маршрут №1 - поки нема контактної мережі будуть їздити ЕТАЛОНИ.

Anhorda
January 3rd, 2012, 08:26 PM
[/IMG]А це взагалі шедевр :cheers: "Посиденьки на кухні" ))))) :banana:
(це маршрут 4а гармошка)
http://s017.radikal.ru/i409/1201/0a/c4360900da5e.jpg (http://www.radikal.ru)
Які посиденьки?! То штурман-доброволець біля водія сидить. Всі гармошки повинні перейняти цей передовий досвід і від завтра комплектуватися штурманами і табуретками в обов"язковому порядку!

Хіба Ви не знаєте, що штурман прокладає курс руху автобуса-гармошки, визначає його положення, обчислює переміщення і зазначає пересування на карті, а також стежить за справною роботою автобусних навігаційних приладів?

Alexx_Lviv
January 3rd, 2012, 08:27 PM
http://s40.radikal.ru/i090/1201/fb/5a44e08a2ef7.jpg (http://www.radikal.ru)
Тут і цяцьок немає, і водій гарно вбраний,(хотілось шоб всі так були) але телефон тут явно лишній.:bash:
Памятаю кілька сторінок томі просили фоткати водіїв з телефонами як то кажуть +1 :)

.

http://www.city-adm.lviv.ua/for-citizen/faq/garacha-linija-mista
закинь це фото туди, займе тобі 5 хв. але стимулюватиме водіїв що на них скаржаться може будуть розмовляти лише на кінцевих.

Tushkan
January 3rd, 2012, 08:34 PM
А навіщо йому йти на ту зупинку?

Мені і самому цікаво, чого такий крик, якщо є зупинка там де вона є.

Kirinko
January 3rd, 2012, 08:37 PM
НОВИЙ ЛЬВІВ, вже написано вирішення Вашої проблеми на яке ви чомусь не звертаєте увагу:

Повідомте сусідів, друзів, знайомих з вашого мікрорайону і пишіть звернення в УТіЗ та Сихівську РДА.

Чим швидше ви це зробити тим краще.

Найпростіший і найреальніший вихід з ситуації.

та як пустять тролейбус!!!!!!! Ви що? нема ж ПО ЧОМУ йому їхати!!! згори дротів нема!!! їх зняли кілька років тому!!!

іще: чому усе-таки я маю ходити пішки такі відтинки, якщо ж можна це питання ров'язати по-іншому? мені треба було іти до старої зупинки, однак це було 5 хв, а тепер іще 15... ну це маразм, чесно...

інваліди часто їздять в центр до речі... це факт! а на Новому Львові якраз багато пенсіонарів...

ЮЛЯ
January 3rd, 2012, 08:39 PM
Багато писалося і говорилося про зовнішні таблички на автобусах і маршрутках. А мені цікаво, чому увесь 4А обвішаний всередині рекламою, а жодної схеми його руху із позначеними зупинками в салоні нема. (Сорі, про інші маршрутки не знаю). Мені, наприклад, про концерти Кульчцького читати не особливо цікаво, а знати де й коли яка зупика буде (як це є навіть у задрипаній Польщі чи в не менш задрипаному київському метро) таки цікаво.

andimko
January 3rd, 2012, 08:40 PM
.......
Все б було б по іншому , просто як би містоо перейшло на нову тр.систему вже маючи у своїх авто парках оновлений рухомий склад автобусів :):)

гм, :lol: за царя гороха.... перейшли би напевно...
загалом вже писали багато - зараз оптимальний як-не-як час,
проте методи впровадження за останні три дні і відсутність реального контролю - це провал повний...... :ohno:

:lol: Сьогодні приблизно о 13.30 водій вирішив або зайти підстригтися в перукарню, або зробити педікюр.

На фото один з бічних провулків вул. Хвильового. В принципі далеко від планового 26-го маршруту він не від"їхав.

https://lh4.googleusercontent.com/-CxrsJTPpga4/TwNEvcPLI6I/AAAAAAAABvM/fvuoquPwG3A/s800/Photo-0001.jpg

:nuts: :lol:
ну... еее, та обід здається не відміняли.... Хоча, хто його зна, яких він там пасажирів чекав ;)

Отримав ввечері підтвердження ще як мінімум двічі, що № 26 через Новий Львів їде не за своїм визначеним маршрутом!!!!

Завтра вранці, або може ще й зараз - буду повторно подавати скаргу на Гарячу лінію....

Шановні мешканці Нового Львова, або хто там працює - не будьте байдужі, і свої скарги окрім цього форуму :) подавайте обовязково у всі можливі інстанції - скарги персональні, чи колективні, і буде можливість відстояти те, що є принаймі...

Відлік пішов.... Кожен день, коли водії їдуть не за маршрутом, пасажири починають до того звикати, і все менше і менше чути скарг... Бо хтось привикає швидко, комусь власне байдуже, і лише одиниці грозяться подзвонити куди слід, але коли прийдуть додому - то вже забувають, і якось не до того стає.... :ohno:

Calipso2008
January 3rd, 2012, 08:48 PM
та як пустять тролейбус!!!!!!! Ви що? нема ж ПО ЧОМУ йому їхати!!! згори дротів нема!!! їх зняли кілька років тому!!!

іще: чому усе-таки я маю ходити пішки такі відтинки, якщо ж можна це питання ров'язати по-іншому? мені треба було іти до старої зупинки, однак це було 5 хв, а тепер іще 15... ну це маразм, чесно...

інваліди часто їздять в центр до речі... це факт! а на Новому Львові якраз багато пенсіонарів...

та цілий новий львів можна за 10 хв. перейти! Ти пробував трішки скоріше ходити, ніж 1 км. за год.?

Alexx_Lviv
January 3rd, 2012, 08:51 PM
№27 кінцева не біля центру зайнятості на Кн.Ольги, а на місці №45 (колишнього №50), Наукова. може й непогано але не у визначеному місці.

Alexx_Lviv
January 3rd, 2012, 08:52 PM
ПОВТОРНО для тих хто в танку!!!!

kaljann
January 3rd, 2012, 08:54 PM
№27 кінцева не біля центру зайнятості на Кн.Ольги, а на місці №45 (колишнього №50), Наукова. може й непогано але не у визначеному місці.
Він їздить?? Який приблизно інтервал??

Alexx_Lviv
January 3rd, 2012, 08:55 PM
інтервал не знаю, особисто не бачив, з розповіді батьків двічі бачили що їде, і бачили його на кінцевій

Kirinko
January 3rd, 2012, 08:57 PM
та цілий новий львів можна за 10 хв. перейти! Ти пробував трішки скоріше ходити, ніж 1 км. за год.?

ти певне на лєвандовці живеш, що таке пишеш... Новий Львів значно більший :)

і ще одне: чому я маю пристосовуватись і терпіти?

Tushkan
January 3rd, 2012, 09:02 PM

Та не терпи, пиши скарги в УТіЗ, і не нуди вже тут!:bash:

kaljann
January 3rd, 2012, 09:04 PM

Ходив часто з товаришем з ринку на Дністровській через 8му лікарню, Угорську до заправки Окко. Займало 20хв. З Зеленої на Сумську. НЛ дуже великий:). Траплялось ходити від податкової до ринку на Дністровській, бо нічого не їздило. 30хв максимум.

Calipso2008
January 3rd, 2012, 09:07 PM

на Сихові :) Новий Львів трішки більший, ніж я утрирував, але не значно. Якщо тобі було 5 хв. до Карбишева, то до зупинки на Угорській ще 350 м. Ти будеш їх іти 15 хв.? Може повзти? Бо це більш правдоподібно.
Терпіти? Яка то мУка, пройти 350 м!!! Пристосовуватись? А чому я повинен пристосовуватись до таких тихохідних лінтяїв, як ти? Мені зручніше їхати напряму! Як і передбачено радіальними маршрутами! Закриваємо дискусію, бо вже сваряться :)

andimko
January 3rd, 2012, 09:08 PM
трохи зміню напрям теми:
сьогодні почали їздити маршрути "Додаткові", які обслуговує "Успіх БМ".
про це вже згадували...

Додому повертався маршрутом № 51.
перше, що злегка "шокувало" - автобус сьогодні почав їздити, але ВЖЕ змінена його кінцева, причому акуратно так, наклейка вже "перероблена", майже непомітно, хто не в курсі, то навіть нічого не запідозрить.
Проте на сайті міськради маршрутка "ходить" на Щурата - реально - на Галицьке Перехрестя.

Це мені не дуже сподобалося, бо це вже починає нагадувати повернення до минулих схем. Повне повторення №41 і №51 від самого Галицького Перехрестя аж до пл.Кропивницького (Бандери, Коротка). Це як розуміти?

При цьому обидва маршрути дублюють ПОВНІСТЮ тролейбус №13....
так що це Вам не №5Тр і №3А :)

Як на мою думку, має право на існування № 51, але з кінцевою на Щурата, бо зі Щурата на даний час на Варшавську і на Чорновола вище кільця ніяк не попадеш...
Завтра подам звернення "в органи" ;)

Kirinko
January 3rd, 2012, 09:10 PM
Ходив часто з товаришем з ринку на Дністровській через 8му лікарню, Угорську до заправки Окко. Займало 20хв. З Зеленої на Сумську. НЛ дуже великий:). Траплялось ходити від податкової до ринку на Дністровській, бо нічого не їздило. 30хв максимум.

а ти б спробував від Ярославенка до Угорської пішки піти...

вибачте за таку мою експресивність... просто почуваєш себе ніби тебе кіданули... ну й хочеться хоч десь емоції викинути

а скарги подав, але хто їх врахує... ех... хоч тепер один плюс — є маршрутка від Нового Львова до Зеленої ;) та й до вокзалу двійку не забрали... нічо, відтепер певно буду завантажувати побільше музики й виходитиму раніше та буду їздити тими екскурсійними маршрутами... і чекати коли відновлявлять тролейбус :)

і все-таки — гак на Новий Львів ніяк майже зовсім не замітний для маршруту... тоді чому ж... ех ті французи...

а ґмапс подає відстань від Карбишева до нової зупинки в 600 метрів, а не 350 як кажуть тут...

pyvovarcyk
January 3rd, 2012, 09:12 PM

от ви читати вмієте????
чи тільки писати/нити???

на Левандівку також нема як пустити тролейбус, бо нема дротів, але тимчасово їздить маршрутка 12тр. напишіть звернення в управління транспорту чи просто на гарячу лінію і проблему вирішать.

закриваєм тему.

Calipso2008
January 3rd, 2012, 09:20 PM
ех ті французи...

взагалі-то французи не розробляли маршрути :) Це наша рідна Львівська політехніка постаралася :)

lpftv
January 3rd, 2012, 09:31 PM
Отож сьогоднішній день...

3 січня 2012 року.

як і обіцяв почну з позитивного.

В центрі стало набагато тихіше і приємніше. Спокійніше.
На зупинках всі цивілізовано стоять і чекають на свій автобус, ті хто не знають розпитують ... якихось прокльонів і матюків на Садового я не чув...
в центрі все ок.
от тільки на 1А та 2А явно бракує автобусів. Дуже рідко вони їздять десь 1 раз на 20хв.
Всі інші вроді як справляються.

Маршрутки справді їздять досить часто.
Зокрема 7, 41, 30, 31, 9, 25 - бачив ледь не що 5 хвилин.

Правда от їхній вигляд ... як зовнішній так і внутрішній :ohno:

В принципі це весь позитив станом на сьогодні.

Недоліки.

Однозначно побільшало маршрутів на Городоцькій та Бандери!
На Вітовського тепер просто жах.

Але почну з початку... отож вийшов з дому... іду в кінець "двійки" на Коновальця ...

бачу таке:

http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_af75ad05.jpg
http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_563733e8.jpg
http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_bd61f6c3.jpg

Признавайтеся, хто і з яких пасажиропотоків затверджував/розробляв/видавав дозвіл паспорт на цей маршрут?!

Придивіться уважно!

Геніально!

Їздить напівпусте кожні .. ну до 10хв. точно.
На маршруті 8 одиниць.

Городоцька вся в маршрутках.
Як міських так і доїжджєючих і то з такої глуші ...

12Тр

http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_781c384e.jpg
http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_f7f5e138.jpg

==============

vitallo, нехай директор АТП проведе завтра виховну роботу водіям!

не зупинятися на Городоцькій від Привокзалного ринку і до пл.Кропивницького!

Є 2 офіційні зупинки.
Привокзальний - перед світлофором
Церква Ольги та Єлизавети.

Потім вже Театр ім.Л.Українки
потім проспект Свободи.

========================

http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_1da0d945.jpg

церква Анни(внизу) в бік Вокзалу - апять двадцатьпять!

http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_4d5e0927.jpg
http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_c2fd617a.jpg
http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_93e66765.jpg

одночасно порушено кілька ПДР! :bash:

і водії АТП на великих ЛАЗах теж там зупиняються.
проведіть їм інструктаж.

маршрут 2А зупинки:

- бла бла бла ... центр ...

> Добробут,
X - біля МАГНУСУ категорично заборонити(!),
> далі СІЗО(там взагалі треба вже якось за стільки років її зробити ту зупинку),

Х> - потім зупинка не церква Анни, а Театр ім.Л.Українки - тобто через 30м. !!!

> Потім Городоцька - банк Фінанси та Кредит
їдемо через вул.Коротку

перед Приміським зупинка не там де всі стають і де всі чекають, а там де зупиняється(зупинявся) тролейбус - тобто за 40 метрів.
Далі вони вже зупиняються нормально.

Дуже сподіваюсь, що їм це буде роз'яснення.

Також щоб бути об'єктивним, додам 2А та 6А вже не повертають на пл.Різні, що є дуже правильно.
Можливо самі зрозуміли, можливо врахували моє зауваження щодо складного виїзду потім на Городоцьку.

Ще треба забрати ту зупинку на пішохідному переході "готель Наталія 18".
Зрозумійте, машини там і надалі будуть паркуватися, а за 80 метрів є нормальна офіційна зупинка.

Далі пішов на проспект Свободи...
стало краще... правда 114 зі своїми Мерсами-бульбовозами і 138 псують всю картину! :gunz:

Але йдучи далі повз Вежу Крамарів...
бачу ситуація не стала кращою ... далі стоїть тягучка аж до Данила .... :doh:

чому?

зупинки за памятником Шевченка тепер нема, але натомість всю праву смугу+ тротуари окупували ср*ні членовози!!!
Біля Віденської кав'ярні те саме, що й тиждень тому... трамвай дзеленчить ... хтось когось підрізає ... хоче вклинитися ... пікають ... :no:

Тому поки не буде вирішено проблему з тим паркуванням - доти буде така ситуація.
Невже ДАІ не може хоча б в центрі навести лад?! :mad:

проспект Свободи біля ЯПІ :wtf:

http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_4497d1b9.jpg

Мабуть Галицька РДА щось наплутала... ?! :sly:

проспект "тягнеться" ...................................

http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_9f12b19a.jpg
http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_27a2897f.jpg
http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_c09f3146.jpg
http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_e753270d.jpg
http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_176c1eb4.jpg

трансферна зупинка пл.Галицька

http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_eba354f4.jpg
http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_5512a6da.jpg

То ось де собака закопана?

А я то думаю де ті всі обіцяні низькопідлогові б/у

На маршруті №47а бачив: 2 MAN'и, 1 Mercedes, 1 Volvo, 2 ЗАЗи,

Але за 2 години часу не побачив жодного(!) автобуса з низькою підлогою на інших маршрутах крім ЛАЗів. Жодного!

http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_174831ef.jpg

Всі пруть по Личаківській!

http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_a3e753af.jpg
http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_84963438.jpg

Спочатку думав постою зловлю 2-х 3-х порушників ... але після того як за 7хв. їх було вже більше 10(!) я зрозумів - нема чого тут руки відморожувати.
Сподіваюсь завтра контролери з УТіЗ владнають це "непорозуміння".

пл.Митна - Личаківська - без сумніву потрібен світлофор, а також заборона і штрафи за паркування там.
Тільки через припарковані авто там виникають затори.
Пішов далі на Петрушевича ... не зважаючи на те, що маршруток по Франка/Кн.романа вже нема, там все одно корок... а все через пл.Митну-Личаківську і припарковані тачіли. Це найбільша проблема.
І відсутність світлофору звісно.

йдемо далі...

то як бути з Кн.Романа?! :sly:

http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_84a67167.jpg
http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_7a3ffc12.jpg

Наклейка заважає там не зупинятися? а??
я відклею якщо доведеться. ;)

я собі так думаю... якщо пл.Галицька це трансферна зупинка... значить там мають зупинятися ВСІ РАДІАЛЬНІ МАРШРУТИ.
То чому №4 та №3 не можуть цього робити і мають їхати на Кн.Романа порушуючи заборону зупинки і затримуючи рух?

Чому вони не можуть поїхати через пл.Галицьку, пл.Соборну з виїздом на Франка і далі... а???

До речі, маю фотки, але вже не буду їх викладати... на фото є автобус з маршруту №3 та №4, які мабуть вже по розкладу не встигали і вирішили не тягнутися по Франка Підвальній, а скоротити через проспект Свободи.
Якщо буде потреба фото є.
Просто скажіть водіям АТП №1, що за ними пильнують :lol:
не треба з'їжджати з маршруту.

вул.Шота Руставелі - пл.Петрушевича

http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_207bcfb6.jpg
http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_dbe429c8.jpg
http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_184a65af.jpg

АвтоСалон у Львові

http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_92627ac7.jpg
http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_99840c1b.jpg

Ще один бас на №47а

http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_5cc1de4a.jpg

один з них їздить з номерами ВХ = Хмельницька область.

Якщо не помиляюсь ВС4266СІ - синій ЛАЗ з №6а ... скільки ще потрібно виламати скла з дверей щоб він пішов на ремонт?? :nuts:

вже нема двох ...

ну і ще так по дорозі додому

http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_fe453e70.jpg
http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_375a59e9.jpg
http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_e68bd603.jpg
http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_6e7d1511.jpg
http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_e53aa2c2.jpg

Нова кінцева:

http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_c584b708.jpg

Ні ні :nono:

Він не просто там зупинився, це тепер нова кінцева 33 маршруту!
Коли вже відходив, то там ще один припаркувався позаду.
Весело коли трамвай виїжджає ... тоді інші учасники руху на зустріч мають різко вправо давати ... може завтра вже й аварію там зроблять таку.

Отож, сьогодні ситуація краща. Визнаю.

Прохання до vitallo,

- провести інструктаж водіям по зупинках(описав вище що і як), щоб вони не ловили 2-6грн. там де це заборонено;

- наказати водіям не зупинятися в кінці шеренги автобусів як це часто робить 1а біля готелю Львів ... чемно чекати своєї черги і під'їжджати максимально близько до тротуару. Я знаю, що наші люди чомусь чекають автобус на дорозі, значить пікати їм, махати руками, кидати амулетом в них, допоки вони не стануть на тротуар. :)

- все ж таки НЕ їхати по Кн.Романа. Узгодьте це питання.

- не зупинятися біля готелю Опера!
є зупинка пл.Різні, є зупинка біля Корони - цього достатньо.
автобуси створюють аварійну ситуацію... дуже часто їхній "тил" стирчить на Городоцьку ... не може там бути зупинки. Також узгодьте це питання.

Маю звісно ще багато зауважень по інших маршрутах, зупинках і самих маршрутках - вигляд, але то вже мабуть завтра.

ЮЛЯ
January 3rd, 2012, 09:32 PM
а ти б спробував від Ярославенка до Угорської пішки піти...

Якщо ви від Ярославенка до Карбишева доходите за 5 хвилин, то від Карбишева до Угорської ви дійдете максимум за 2 хвилини. Бо ця відстань складає третину шляху Ярославенка (перетин з Панаса Мирного) - Карбишева.

Tushkan
January 3rd, 2012, 09:34 PM
От дивлюся я на все це і думаю - а нащо було змінювати абсолютно всі номери, якщо більше половини "нових" маршрутів мають аналоги у старій мережі? Нехай би двійка лишалася двійкою і спокійно іздила на вокзал, 85 лишався 85-м і так далі. Чому не було подати це під соусом впорядкування та скасування зайвих маршрутів? Думаю принаймні хаосу на зупинках, коли взагалі ніхто нічого не має, було б значно менше. А радіальним, щоб виокремити можна було б дати якісь номери типу 301 чи 502. Бо в кінцевому підсумку головне не номер на склі, а графік, стан автобусу, кваліфікація водія і т.п, а в цьому напрямку якраз все лишилося по-старому. Сподіваюся що поки що.
До речі було б цікаво побачити радіальні маршрути на Кн. Ольги і Кульпарківській.

Kirinko
January 3rd, 2012, 09:47 PM
Якщо ви від Ярославенка до Карбишева доходите за 5 хвилин, то від Карбишева до Угорської ви дійдете максимум за 2 хвилини. Бо ця відстань складає третину шляху Ярославенка (перетин з Панаса Мирного) - Карбишева.

як ти рахуєш? навіть ґмапс видає 2 кілометра :) а це в районі 30 хв :)

Tushkan
January 3rd, 2012, 09:47 PM
я собі так думаю... якщо пл.Галицька це трансферна зупинка... значить там мають зупинятися ВСІ РАДІАЛЬНІ МАРШРУТИ.

+1. Як на мене в цьому і є сенс таких взаємопов'язаних маршрутів. Вийшов на кінцевій, дочекався потрібного автобуса, сів, поїхав далі. Зручно.

ЮЛЯ
January 3rd, 2012, 09:53 PM
як ти рахуєш? навіть ґмапс видає 2 кілометра :) а це в районі 30 хв :) О вже 2 кілометри... А ще годину тому було 700 метрів. :)
Таке враження, що тут дехто поприколюватися зайшов.

pyvovarcyk
January 3rd, 2012, 09:54 PM
Отож сьогоднішній день...

3 січня 2012 року.

дякую за звіт
підозра, що основна проблема пр. Свободи не маршрутки, а припарковані авто була і раніше....

а про зупинки... я вже втомився переконувати. це ж абсурд - добиватися покращення порушуючи закон..

Varyat
January 3rd, 2012, 09:57 PM
Мої враження:
Маршрут вул.Городоцька (Скнилівський міст)-вул.Зелена/Руставелі.
Вирішив спробувати поїхати додому громадським транспортом залишивши машину на роботі. Отже в 19:00 був біля підземного переходу на Городоцькій, якраз їхав 2а на який я не встиг. Зате засік інтервал - рівном 13 хв. прибув наступний автобус. За цей час на зупинку біля бувшого Єврогурту під’їхало 2 міскі маршрути і з 7 обласних. На зупинці було чоловік 8-10. Сів в 2а в якому боло 16 чоловік, купив трансквиток, водій чомусь видав №3 а не 2 і на звороті було написано "Дійсний протягом 90 хв" (як цей час фіксується - загадка). За 27 хв. був на зупинці біля Оперного театру (вона доречі існує) і за 5 хв. сів на №3 - водій якого навіть не перевіряв квиток (сідав я на 3 і квиток був в мене з цього ж маршруту - по закону мав би не пустити), тай навіть не збирав квитки, а кинув на підлогу де були ще 5-7 квитків з різними номерами. Схарило те що через пр.Свободи ще 2 якісь обласні маршрути їхали... Їду і ось на тобі ще одна зупинка на пр.Свободи біля Дорошенка, щоправда було на ній чоловік 20 і всі зайшли в автобус і вільно розмістилися... В 19:46 був вже на Зеленій/Руставлі.

Висновок:
- поїздка з пересадкою займає 46 хв. - машиною до 30 хв.
- вартість 2 грн. - машиною це десь до 1,5-2 літра тобто 15-20 грн.
- за цей час не ведеш машину, а сидиш і щось читаєш, або просто по мобінтернету лазиш.
Короче одні позитиви!

І ще одне - корків немає... ні зранку коли їхав на машині ні ввечері коли на автобусі. + Маршруток переповнених не бачив, майже у всіх люди сиділи.

За днів 2-3 мешканці Львова роздупляться де який автобус їде і все буде ОК.

І пропозиція:

ДАВАЙТЕ ВІДХОДИТИ ВІД СЛОВА "МАРШРУТКА", бо крім пісні Скрябіна і транспортного бєспрєдєла 90х - 2000х в мене асоціацій немає.

lpftv
January 3rd, 2012, 10:00 PM
дякую за звіт
підозра, що основна проблема пр. Свободи не маршрутки, а припарковані авто була і раніше....

а про зупинки... я вже втомився переконувати. це ж абсурд - добиватися покращення порушуючи закон..

ті місця, що я перелічив там всюди знак
http://www.ustltd.com/img/katalog/80/34_4.gif

завтра можу сфоткати ще раз.

Ну так, тягучки, затори і аварії на проспекті Свободи - це не провина тільки маршруток.
Я вже не хотів фоткати сьогодні то все діло там, щоб тут нікому не набридати.
Але факт залишається фактом - кончено припарковані чоеновози.

Tushkan
January 3rd, 2012, 10:01 PM
І пропозиція:

ДАВАЙТЕ ВІДХОДИТИ ВІД СЛОВА "МАРШРУТКА", бо крім пісні Скрябіна і транспортного бєспрєдєла 90х - 2000х в мене асоціацій немає.

Підтримую) А пам'ятаєте, як колись на будь-який автобус казали "Пєжо"?:)

ЮЛЯ
January 3rd, 2012, 10:03 PM
то як бути з Кн.Романа?! :sly:

http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_84a67167.jpg
http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_7a3ffc12.jpg

Наклейка заважає там не зупинятися? а??
я відклею якщо доведеться. ;)

То чому №4 та №3 не можуть цього робити і мають їхати на Кн.Романа порушуючи заборону зупинки і затримуючи рух?

Чому вони не можуть поїхати через пл.Галицьку, пл.Соборну з виїздом на Франка і далі... а???

там по Франка на ділянці між Шухевича і Герцена односторонній рух, якщо не помиляюсь.

kaljann
January 3rd, 2012, 10:05 PM
ті місця, що я перелічив там всюди знак
http://www.ustltd.com/img/katalog/80/34_4.gif

завтра можу сфоткати ще раз.

Ну так, тягучки, затори і аварії на проспекті Свободи - це не провина тільки маршруток.
Я вже не хотів фоткати сьогодні то все діло там, щоб тут нікому не набридати.
Але факт залишається фактом - кончено припарковані чоеновози.

По всій Франка, від Вітовського до Зеленої висять такі знаки, ще з табличкою, що вказує смугу руху. Тобто посередині дороги, між коліями зупинятись не можна. І щодня припаркується один мудак а за ним інші. І посрать на знаки.

lpftv
January 3rd, 2012, 10:07 PM
трохи зміню напрям теми:
сьогодні почали їздити маршрути "Додаткові", які обслуговує "Успіх БМ".
про це вже згадували...

Додому повертався маршрутом № 51.
перше, що злегка "шокувало" - автобус сьогодні почав їздити, але ВЖЕ змінена його кінцева, причому акуратно так, наклейка вже "перероблена", майже непомітно, хто не в курсі, то навіть нічого не запідозрить.
Проте на сайті міськради маршрутка "ходить" на Щурата - реально - на Галицьке Перехрестя.

Це мені не дуже сподобалося, бо це вже починає нагадувати повернення до минулих схем. Повне повторення №41 і №51 від самого Галицького Перехрестя аж до пл.Кропивницького (Бандери, Коротка). Це як розуміти?

При цьому обидва маршрути дублюють ПОВНІСТЮ тролейбус №13....
так що це Вам не №5Тр і №3А :)

Як на мою думку, має право на існування № 51, але з кінцевою на Щурата, бо зі Щурата на даний час на Варшавську і на Чорновола вище кільця ніяк не попадеш...
Завтра подам звернення "в органи" ;)

В мене взагалі підозри щодо цих "додаткових маршрутів" які віддали на 3 місяці "Успіх БМ" ! :sly:

Вже хтось глянув цей маршрут:

http://cs11302.vk.com/u9629566/131350824/y_bd61f6c3.jpg

Нічого дивного не бачите??

Tushkan
January 3rd, 2012, 10:07 PM
там по Франка на ділянці між Шухевича і Герцена односторонній рух, якщо не помиляюсь.

Та ділянка далі, з Соборної ще можна направо повернути. Хіба великий автобус потім на Шухевича не виверне... Може через це вони так їдуть?

Anhorda
January 3rd, 2012, 10:08 PM
не зважаючи на те, що маршруток по Франка/Кн.романа вже нема, там все одно корок...

Вже стільки говорилося, що не маршрутки там створювали корок, а саме

ср*ні членовози!!!

І для них з 1-го січня стоянка будь-де безкоштовна - якщо немає паркомата. :no:

Chef

та весь Новий Львів з кінця в кінець має 1,7 км (http://maps.yandex.ru/?index&ll=24.037499%2C49.814370&spn=0.040083%2C0.022021&z=15&l=map%2Ccmr&rl=24.02488222%2C49.81786636~0.02111435%2C-0.00749781)
і до чого Тут Лєвандовка:nono:

lpftv

ииии.... ну так... і що? :D

це для приватного транспорту... громадський може їхати. ;)
то якраз тим більше мають там їхати баси!

ЮЛЯ
January 3rd, 2012, 10:12 PM
ииии.... ну так... і що? :D

це для приватного транспорту... громадський може їхати. ;)
то якраз тим більше мають там їхати баси!Тоді сорі, я за кермом громадського транспорту ще не їздила :)

kaljann
January 3rd, 2012, 10:13 PM
Односторонній, висить кірпіч. Але можна повісити наприклад знак 5.11 - Смуга для руху маршрутних транспортних засобів. І все буде гуд. Але пустити їх тудою однозначно!!

ЮЛЯ
January 3rd, 2012, 10:15 PM
Ну так, трамвай же ж там їде.

_AV_
January 3rd, 2012, 10:19 PM
Тоді сорі, я за кермом громадського транспорту ще не їздила :)

А ПДР мали б знати, а там написано, що на маршрутні транспортні засоби, які їдуть за визначеним маршрутом, не поширюється дія деяких знаків, наприклад таких як "В"їзд заборонено". Тобто автобус сміло може їхати по Франка туди ж куди і трамвай

lpftv
January 3rd, 2012, 10:20 PM
AV, навіть ти не запідозрив нічого у маршруті №48??? :|

_AV_
January 3rd, 2012, 10:23 PM
>
Ти про дублювання тролейбуса?

ЮЛЯ
January 3rd, 2012, 10:24 PM
А ПДР мали б знати, ПДР я знаю лише для пішоходів. :)

lpftv
January 3rd, 2012, 10:33 PM
ні...

Яка загальна довжина трамвайного маршруту №2?

Чому цей підозрілий №48 не їде по вул.Рудницького?
Потім на Сахарова.

Може ХТОСЬ, хто там живе(Хто тут живе(С) :lol:) не схвалить такого?
Вже там 44 їде.

Взагалі для чого маршрут Аеропорт - Центр, якщо є такий тролейбусний маршрут?
Відстань між цими кінцевими 370 метрів.
Маю на увазі кінцева Трл.№9 і цього №48 в центрі.
Що вирішує цей маршрут 48?

Відколи це трамвай №2 потребував аж такої підмоги/супроводу по своєму маршруту?
Всі роки до 2011 і тим більше зараз після реконструкції колії двійка покриває мікрорайон обмежений вулицями Бандери-Антоновича-Рудницького-Кн.Ольги-Сахарова-Бандери.
Всі хто мешкає в цьому колі користуються цим маршрутом, а також Трм. №3, 5, та Трл. №2, 9, 10 > в центр.

Ніяких нарікань.
ну хіба що швидкість ЕлектроТранспорту. :D

Для чого дублювати, 3,7 км. трамвайного маршруту №2??
Тільки ж заявляли про недопустимість дублювання маршрутів ЕТ.

Тут раптом з'являється Фенікс-49 колишній 47, тому і Фенкіс

50 та 51 маршрути ...

якось воно все не клеїться ...

47А ...

поясність... може я чогось не розумію ... не знаю... чи може помиляюся.

Чому всі маршрути викликають сумніви і раптово про них повідомляють за день до введення НТС ?! :sly:

Підозріло?

Маршрут трамваю №2

Коновальця - Мельника - Чупринки - Ст.Бандери - Коперніка ....

Маршрут №48
.... Коновальця - Мельника - Чупринки - Ст.Бандери - Коперніка.

:wtf:

Varyat
January 3rd, 2012, 10:35 PM
del.

zhuraf
January 3rd, 2012, 10:35 PM
>
Ти про дублювання тролейбуса?

Тобто трамвая?

lpftv
January 3rd, 2012, 10:40 PM
:yes:

Саме так!

проаналізуйте ті додаткові маршрути ... крім 1001 і 1002.

Вони як мінімум підозрілі!

№ 48, 49, 50, 51.

Починаючи з 16:00 хотів подати скаргу чи наголосити на цьому...

але ні за телефоном 15-80, ні за телефоном 261-55-66 я не зміг цього зробити.

дзвонив аж до 20:30 .... або зайнято або нема вільного консультанта

або ж хтось зробив так:

http://darudar.org/var/files/img/94/6f/946f879c4318849fde60fcab263840e6_600.jpg

:mad2:

Спробуйте додзвонитися кудись і сказати про дублювання трамвайного маршруту №2 автобусним №48.

Відрізок дублювання 3,7 км.
Це більше третини всього маршруту №2.

USSR-UA
January 3rd, 2012, 10:46 PM
Все набагато веселіше - всі маршрути з новими номерами. Цікаво - заходь в нашу гілку, не будемо тут офтоп розводити.

зайшов :)

поясніть детальніше, бо я не зрозумів, всі маршрутки нові чи як?

Alexx_Lviv
January 3rd, 2012, 10:48 PM
маршрути руху нові,
маршрутки всі ті самі зі старим калом всередині

USSR-UA
January 3rd, 2012, 10:49 PM
маршрути руху нові,
маршрутки всі ті самі зі старим калом всередині
ясно, дякую :)

і який був сенс таке робити? :bash:

Alexx_Lviv
January 3rd, 2012, 10:51 PM
оптимізація - витіснення непотрібних перевізників - короче переділ за бюджетні гроші під виглядом покращення.
покращення впринципі є хоча ще не всі його відчули.