View Full Version : Hotel w Warszawie

xemi
September 14th, 2011, 06:36 PM
Czesc.

Mam pytanie. Poszukuję hotelu w Warszawie. Bede w dniach 25.09 (przyjazd wieczorem) do 30.09. Najlepiej zeby hotel był gdzieś w centrum, tak 1 - 2 przystanki tramwajem czy autobusem od metra (lub troche dalej, ale byle niedaleko do metra). Klasa hotelu to 3*, cos klasy IBISa, moze troche tensze. Nie ja bede za hotel placil, wiec musze sie zmiescic w budżecie.

Będę wdzięczny za każdą pomoc.

Pozdrawiam.

BN
September 14th, 2011, 09:21 PM
Czesc.

Mam pytanie. Poszukuję hotelu w Warszawie. Bede w dniach 25.09 (przyjazd wieczorem) do 30.09. Najlepiej zeby hotel był gdzieś w centrum, tak 1 - 2 przystanki tramwajem czy autobusem od metra (lub troche dalej, ale byle niedaleko do metra). Klasa hotelu to 3*, cos klasy IBISa, moze troche tensze. Nie ja bede za hotel placil, wiec musze sie zmiescic w budżecie.

Będę wdzięczny za każdą pomoc.

Pozdrawiam.

Polecam 2* Campanile przy ul. Towarowej, to jest raptem 2 przystanki tramwajowe od centralnego, ostatnio za 3 noce w pokoju 2 osobowym zapłaciłem 349zł :) W hotelu czysto, codziennie pokój sprzątany, wymieniane ręczniki itd taniej i pewniej moim zdaniem nie znajdziesz.

BTW. Szukaj na http://www.booking.com ;)

cyrkiel
September 15th, 2011, 12:19 AM
Hotel w Warszawie? To może być tylko Marriott;)

A poważnie to jak chcesz IBIS, to jest przy Muranowskiej. Do metra Dw. Gdański dojdziesz pieszo, na Ratusz Arsenał chyba 2 przystanki. Tyle, że to trochę daleko od centrum, ale całkiem blisko starówki.

Krzycho
September 15th, 2011, 12:25 AM
Sekcja Metalowcow na Starowce, tani, jedna lazienka i jeden telewizor na pietro, ale za to z kibla widok na czubek PKiNu:)

Cz@rek
April 4th, 2012, 11:02 AM
Może coś polecić na pobyt weekendowy (21/22.04) z dwójką dzieciaków?
Przegladam te hotele w wyszukiwarkach ale nie znalazłem nic ciekawego dla rodzin:ohno:albo liczą za wszytskie 4 osoby jak doroslych,albo wogóle nie ma takich opcji rodzinnych,troche dziwne bo ostatno tez szukalem weekendowego
pobytu w Toruniu i za 210zł udało mi zrobic rezerwacje w czterogwiazdkowym hotelu +parking za...7 zł :)
To był szał, wiem ze w Warszwie cieżko o takie ceny ale nie szukam duzego standardu,najwazniejsze ze pokój miał własną łazienke,lokalizacja bez znaczenia.

piotr71
April 6th, 2012, 03:49 PM
http://www.accorhotels.com/gb/booking/hotels-list.shtml