View Full Version : bu fotorafın burada sergilenmesi ne kdr doğru?!?
wanton6 December 18th, 2004, 02:33 AM arkadaşlar hangi fotoraf die sorucaksınız,ben tekrar görünmesini istemediğim için buraya koymadım,T.C Başbakanı R.T.Erdoganın afgan teroristin dizinde gorunduğu fotorafı bir Türk bu forumda yunanlılarla konusurken sergiliyor:down:,aynı Türk baska bir yunan threadin de selanikle izmirin karsılastırılamayacaını,izmirin beton yıgını olduğunu ve selaniin cok tarihi güzel bir sehir olduğunu yunanlı arkadaslarıyla(turklere her fırsatta bok atan) paylasıyor!!! aynı türk,bir yunanlı serseri bize iftira attığı için hakkını aramaya çalısan bir Türk arkadasımıza da su soruyu yoneltiyor!! ....sen niye herkese saldırıyorsun?? ve sonucunda yunanlı serserileri mest ediyor!! benim midem bunları kaldırmıyor arkadaslar....şurda iki tane fotoraf paylasalım,ülkemizi güzel gösterelim istiyorum ama galiba daha fazla çabalamaya gerek yok!! sarışın küçük bi fenerli bebeğin fotorafını koyuyorum,baska bir Türkten gelen yorum:sarışınların fotolarını koymak ta moda oldu,boyle olunca birşey zannediyolar!! YUH ARTIK!! kendinize iyi bakın ben uzun bi süre tekrar yazıcağımı zannetmiyorum...burdaki ortam beni fazlasıyla şaşırttı doğrusu!!! Kendinize çok iyi bakın hoşçakalın:wave:
Allan December 18th, 2004, 02:49 AM No worries.
Urban Girl December 18th, 2004, 03:16 AM bencede gitmemelisin wanton niye pes ediyorsun ki?
ayrıca bu forumda bütün gün dolaşıp türkiye forumuna hiçbirşey yazmadan giden ama yunan forumuna postalar gönderen biçok kişi var. üstelik adamlar biz sizden nefret ediyoruz dediği halde biz sizi çok seviyoruz diye yalakalık yapanlar var(sözü ortaya attım üzerine alınan alınsın)
bence bu forumun en fazla hakkını veren ve oldukça mantıklı olan tek arkadaşta messiah'tır."bence"
Allan December 18th, 2004, 03:21 AM ^
what about me?
wanton6 December 18th, 2004, 04:59 AM saolun arkadaşlar!! bence bu insanlara hep birlikte, yanlış yaptıklarını anlatabilirsek belki onlar için anlamaları daha kolay olur,insan heyecanını kaybediyor etrafta böyle tipler görünce....ben yine kaldığım yerden devam ederim,belkide arasıra bu ve benzer konuları tartışabilicegimiz threadler açmak faydalı olabilir....tekrar saolun:grouphug:
wanton6 December 18th, 2004, 05:02 AM http://wallpaper.net.au/wallpaper/abstract/Abstract%20Chrome%20Balls%20-%20800x600.jpg
Tekir December 18th, 2004, 10:12 AM Bu adami neredeyse tamaminiz begeniyorsunuz, madem begeniyorsunuz, her halini begenin. 3 kere postaladim bugune kadar, 8887 kere daha postalarim, siz bu adami 1 kere ovdukce ben 10 kere resmini yapistiririm.
Boyle basa boyle tras. :D
Bakin Ataturk' un, Ismet Pasa' nin tum resimlerini koyun buraya, yasli, genc, kalpakli, fotr sapkali, nasil isterseniz, sigara icerken, icki icerken, nasil isterseniz...
Boyle afgan itinin onunde domalmis basbakani overken iyi de, resmini koyunca mi kotu?
YUnanlilara gelince, Konstantin tahmin ediyorum ilkokulu yeni bitiriyor, gocaps ile leafs fan ise ABD biftegini fazla kacirmis, deli dana olup cikmis gariplerim, isiniz gucunuz yokmu bu adamlarla angaje olup duruyorsunuz? Adam topik acmis, fotograf basmis, bir baktim vukuata tutusmussunuz, yahu birakin hiyarlari kendi haline, isinize bakin.
Alayiniz Istanbul ' da, madem cok tanitim yapmak istiyorsunuz, kapin bir makine fotograf cekin. Tabii ekonomik durumunuz musaitse diyorum bunlari, yoksa basimin uzerinde yeriniz var, hepimiz Olimpos C700 turevi makineler alamiyoruz. Bu arada maddi durumu el verip de bu isi yapamam diyenlere de benden bir cift soz, wowturkey de gordugunuz iyi fotografcilarin buyuk cogunluguna da sorun bunu, bu is cok zor degil, hatta kolay. Zor olan mesela geceleri, dayak yemeden, saldiriya ugramadan, fotograf cekmek. :D
Boyle colukla cocukla dalasarak, Turk imajini duzelttiginizi mi saniyorsunuz? O zaman yaniliyorsunuz.
Hic bana tayyip diye gelmeyin, sizden bir ricam olacak, tamam mi? O fotografi cok goreceksiniz. :D 80 yillik emegimizin heba oldugunu gormek, insanin midesine oturuyor...
Tekir December 18th, 2004, 10:41 AM ^
That guy is a stupid and everyone knows that. He is such a prick and just trying to be popular. That is all. Don't give a shit about what he has to say.
We need you here...............
;) Mesaj yerine ulasti, daha fazla durmasini alemi yok...
Allan December 18th, 2004, 02:49 PM ^
:tongue:
falconi December 18th, 2004, 04:33 PM wanton, gitme
biliyorum bir kac kendisine türk diyen ama türkleri her firsatda kötüliyen pis insanlarda burada.
yunanlarla iyi gecinmek istiyorsaz ve hic bir saldirida bulunmiyorsaz onlarda bize bu saygiyi gösterip aynen öyle davransinlar, ama nerdeeeee
bir kac pis yunanlar her firsatda bize bok atmaya hazi bekliyorlar sonra bizdende iyi gecinmemizi bekleniyor!!
bir kac yunan ulta nationalistleri defence forumda yaptiklarini simdi buraya tasiyorlar!
allah hepsinin cezasini versin! :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:
falconi December 18th, 2004, 04:38 PM Allan biliyorum iyi niyetli herkez ile iyi gecinmek istiyorsun ama türklerle niye iyi gecinemiyorsun, yoksa türklermi yunanlara saldiriyor.
atinaya veya selanike türksehirimi diyor,
türklere karsi genocid mi yaptilar diyor,
izmiri yaktilar mi diyor,
yunanlar nekadar yalan varsa burya atiyorlar ve sende bizden onlarin gö....e mi girmemizi bekliyorsun!!
senin amacin ne??
yunanlilari okadar seviyorsan bir atinaya git bakalim ve bir türk olarak bir arsa almaya kalk, ozaman anlarsin seni ne kadar sevdiklerine ....
wanton6 December 18th, 2004, 05:03 PM Posted by tekir:"East Anatolia has no difference than Iraq" Sen Türkiyenin imajını böyle mi düzeltiyosun arkadaşım...bu kadar aşağılık olma,bize akıl vericeğine ara sıra Türkiyeyi ziyaret et!! Burda herkes R.Tayyip Erdoganın gecmisi hakkında en az senin kadar bilgi sahibi ve kimsenin de bu durumdan memnun olduğunu zannetmiyorum....her şeyi burdaki yabancılarla paylaşmak zorunda mısın??? o zaman doğruları göstermek adına Leventle ilgili bir threadde sanayi mahallesi fotoraflarını gösterelim gökdelenler yerine!! kendine gelmeni rica ediyorum...burda yaptıklarından ötürü ben utanıyorum...yunanlılara öyle bir yalakalık yapıyorsun ki,burda hepimize söven yunan serseri sana gelip keşke diğer türkler de senin gibi olgun(yalaka) olsa diye yorumlar yapıyorlar....kendine gel,burda kimse kimseye düşmanlık yapmıyor ama kimsede ülkesinin hakkını senin gibi yedirtmiyor!!!
Tekir December 18th, 2004, 05:37 PM Kimsiniz siz ya, biriniz bana ingilizce gerzek, populer olmaya calisiyor der, biriniz bana asagilik der, ya sizler mukemmel insanlar misiniz da millete boyle laflar sokuyorsunuz? Neden insanlarin islerine bu derece burun sokuyorsunuz?
Hepimizin gorusu kendisine ait. Adamim dusunce ozgurlugu ile ilgili imza tasiyor, ben de fikrimi soyleyince, bana geri zekali diyor. :D Bari ingilizce giden tartismaya Turkce devam etsek.
BUrada hepimize soven hangi yunana nerede yalakalik ediyorum, benim isim var gucum var, su uclu priz takimi Konstantin, Gocaps, Leafs Fan' a bulasmak mi zorundayim, eger Turk olmak istiyorsam?
Diyorsun ki bana, gel bir Turkiye' yi gor. Omrunde Ankara' nin dogusuna gittin mi hic? Ankara' nin dogusunu birak, guneyinde Konya ve hatta hiza acisindan batisinda Afyon' umuz var. Benim ayrica herhangi bir amacim yok, fotografimi basar, geri beslememi alirim. Ancak, Turkiye' nin modernlesme cabalarindan her zaman bahsederim. Bahsediyorum da. Sizin su kulturlerin kaynasmasi teziniz, 5 yuzyil once Almanya ve Ingiltere de yasandi. Buna kaos diyoruz, toplumun bolunmesi diyoruz, genelde de bir taraf digerini supuruyor bu gibi olaylarda, ne kadar ic acici degil mi? Neyse ki simdiye kadar modernlesme yanlilari kazanmis hep.
Erdogan' dan bireysel olarak rahatsiz insan da cok burada, lafim yok, ben genele verdim olayi. Cunku adamlara Turkiye' nin cumhuriyecitleri diyen de cikiyor, bak ben senin gibi o adamlara asagilik demiyorum. Kimisi bir tane benim tayyibim, gene ona oy verecegim diyor. Baskasi gibi, salaklar sov yapiyorlar da demiyorum. Ben de bu resmi koyuyorum, buyrun adaminiz. Turkiye' nin cumhuriyetcisi. Bu adamlari biraz olsun ovenler lutfen gelmesin bana biz utaniyoruz bu resimden diye. :D Onlar hic gelmesin, cok gulerim. :D
Birbirlerimizin islerine burnumuzu sokmayalim, ozel mesajdan, ricalarimizi iletelim.
Yunanlilara yalakalikla alakam yok, bu adamlar daha gelisimini tamamlayamamamis, cocuklar, bugun olgun derler, yarin gene kufrederler. Umurumda da degil, zaten kahkahami da patlattim, icimden kendime dedim bizim bu konu basligi da kavgaya donecek. Yunan dediginiz su uc tane cocuk mu? Burada 10 tane akilli adam vardi, ozellikle konstantin sayesinde hepsi teker teker kacti gitti, Gregory arada sirada ugruyor. Yunanistan' i bu gelisim asamasindaki bebelerden mi ibaret zannediyorsunuz? Ya bu yunanlilar bu kadar Turklere dusmansa (Yunanistan devlet olarak dusmandir, o ayri bir konu), ben nasil bunca yunan profesorun arasinda bariniyorum? Adim da Mehmet!!!!!
Kusura bakmayin cok da ugrasamayacagim sizlerle, artik anlattim anlatacagimi...
wanton6 December 18th, 2004, 05:55 PM Ben seninle karşılıklı bir polemiğe girmek arzusunda değilim ancak, 21 yaşındayım ve Türkiyede Karstan,Diyarbakıra,Erzurumdan,Ağrıya kadar birçok doğu ilini ziyaret etmiş bir genç olarak senin "Türkiyenin Doğusunun Iraktan hiçbir farkı yoktur" şeklindeki açıklamanı tekrar üstüne basarak ve üzülerek söylüyorum AŞAĞILIK ve TALİHSİZ bir açıklama olarak görüyorum,ben senin gibi başka insanların anneleriyle ilgili açıklamalar da bulunup sonra editlemiyorum mehmet!! Bende Amerikada bulundum daha birçok yerde yurtdışında hatta yaşadım da ancak Tanrıya şükürler olsun ki senin gibi MİLLİ BENLİĞİMden hiçbir ödün vermedim ve vatanımı savunmayı anlık eğlencelerden(gülmelerden) çok daha üstün görebiliyorum!! ve son olarak senden; ister bizimle uğraş ya da uğraşma ama TÜRKİYE ile bir daha uğraşmamanı rica ediyorum,senin Başbakan ile(ki bende kisisel olarak nefret ediyorum kendisinden ve özellikle ailesinden) ilgili yolladığın resim; şu anda Türkiye-AB threadlerinde milletin dalga geçme,küçük düşürme argümanı olarak elden ele geziyor....buna senin hakkın yoktu,sen orda Türkiyenin modern olma çabalarını anlatmaya çalışan bir grup insanın çabalarına haksızlık ettin ve bende seni uyarmak istedim!! çünkü bu bir değil iki değil!!!
Tekir December 18th, 2004, 06:10 PM Bak aciklamayi da yaptim oraya, senin icin.
Kendin yuksek seviyeli mesajlarina devam et. ;) Cok Turkiye tanitimi meraklisisin, kap bir makine , fotograflarimizi sergile, ise yariyor... Ben de sizin isinize karisiyorum.
Urban Girl December 18th, 2004, 06:19 PM Tekir senin kendine göre düşüncelerin var ve ben seni yargılamıyorum. sen akpyi erdoganı ve takımını sevmeyebilirsin hatta onları sevenleride sevmeyebilirsin. (bende sevmiyorum ama birdahaki seçimde onları destekleyeceğimi sanıyorum) ama o abuk sabuk fotoğrafları nie buraya ısrarla gönderiyorsun onu anlamıyorum.
- sakın Türkiye'ye gitmeyin teröristler sizi öldürür mü demeye getiriyorsun.
-Türkiye'nin başbakanının geçmişine bakın sakın Türkiye'yi aranıza almayın mı demek istiyorsun?
sevmeye bilirsin ama bu foruma o fotoları niye gönderiyorsun? kime neyi göstermek istiyorsun?bidahaki seçimlerde avrupalılar oy kullanmayacak biz kullanacağız. eğer hükümet karşıtıysan git herhangi bir Türkiye forumuna istediğini gönder ve insanları kışkırt ama bu forumda açıkçası neden böyle birşey yaparak insanlara Türkiyeyi kötülemek için fırsat veriyorsun gerçekten anlamıyorum.
Tekir December 18th, 2004, 06:30 PM birdahaki seçimde onları destekleyeceğimi sanıyorum.
Bak ne guzel, ben de destekleyecegin insanlarin fotograflarini koyuyorum, senin elini yormak yerine, gene koyacagim linki kaybettiysen, hic merak etme... ;)
Utanacaginiz insanlari nasil destekliyorsunuz, anlayabilmis degilim.
Urban Girl December 18th, 2004, 06:36 PM Bak ne guzel, ben de destekleyecegin insanlarin fotograflarini koyuyorum, senin elini yormak yerine, gene koyacagim linki kaybettiysen, hic merak etme... ;)
Utanacaginiz insanlari nasil destekliyorsunuz, anlayabilmis degilim.
tabiki buresmi bana ve bütün Türklere özel mesajdan gönderebilirsin ki benim fikirlerim kolonya değil hemen uçup gitmez;) yada herhangi bir Türk forumuna gönderebilirsin. ama rica ediyorum bunu burada yapma çünkü o fotoğraflar sadece bizi ilgilendiriyor avrupalıların umrunda olduğunu sanmıyorum sadece dalga geçmek için yeni bir neden onlar için.
Tekir December 18th, 2004, 06:39 PM O zaman siz ulkenizle dalga gectirmeyin, bu adamlari bir daha desteklemeyin...
Buradaki tum Turkler AKP ye oy vermeyecegine namuslari ve serefleri uzerinde yemin etsin, yok erdogan fotosu bir daha... :D Ama herkes soz verecek...
Urban Girl December 18th, 2004, 06:49 PM :bash:
1. biz değil sen ülkemizle dalga geçittiriyorsun ve ben özellikle salak rumlarla hiç muhattap olmuyorum, yunan forumuna bikere bile girmedim.
2.herkesin düşüncesi kendine kimseyi bu nedenle yargılayamazsın ben seni kesinlikle yargılamadım ve sana hak verdiğim biçok nokta var ama sen sırf Türkiyeyi senin düşüncelerine ters düşüyoruz diye kötüleyeceksen ben sana daha nediyebilirim hatta git avrupa insan hakları mahkemesinede şikayet et.
Urban Girl December 18th, 2004, 08:42 PM wanton, gitme
biliyorum bir kac kendisine türk diyen ama türkleri her firsatda kötüliyen pis insanlarda burada.
yunanlarla iyi gecinmek istiyorsaz ve hic bir saldirida bulunmiyorsaz onlarda bize bu saygiyi gösterip aynen öyle davransinlar, ama nerdeeeee
bir kac pis yunanlar her firsatda bize bok atmaya hazi bekliyorlar sonra bizdende iyi gecinmemizi bekleniyor!!
bir kac yunan ulta nationalistleri defence forumda yaptiklarini simdi buraya tasiyorlar!
allah hepsinin cezasini versin! :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:
falconi buraya böyle yazıyorsun orada biz sizi seviyoruz biz sizin hakkınızda kötü düşünmüyoruz şeklinde şeyler yazıyorsun. adamlar sizi aşağılayıp sizden nefret ediyoruz dedikçe siz yalakalığın dozunu artırıyosunuz. bu yaptıklarını onların yüzüne vurup herkesi onlara karşı cephe almaya çalışmak varken ısrarla bu sevgi niye anlamadım. kusura bakmayın ama bu forum yunan özentisi insanlarla dolu.
falconi December 18th, 2004, 09:03 PM arkadaslar,
ben hic kimseye nefret beslemiyorum icimde,
benim icin her insan ayni!!
yunanlarada yalaka yapmiyorum ama hickimseyede nefretile karsilamiyorum (tek türkiyeye ve bana saldirirsa is degisir, ve bunuda cok gösterdigimi saniyorum).
ben yunanlara sizi seviyorum diye yazmadim, tek herkez "respect"ile davransin ve hic kimseyi kücük duruma düsürmesin yazdim.
benim yunanlardan ne alacagim, verecegim varki onlara yaglilik yapiyim!
ben türkleride burada kücük ve kötü duruma düsürecegim birsey yazmam ve yazdirmam.
sevgilerle arkadaslar
ps:(biliyorum bazi yunanlar iyi niyetli insanlari cok kötü duruma düsüriyorlar)
Istanbullu December 19th, 2004, 07:05 PM Tekir malesef çok tek boyutlu düşünüyorsun.
Tayyip Erdoğan çoğumuza ters gelen bir ideolojiden geldi fakat bu hükümetin son bir kaç yıla sığdırdıklarını ne Ecevit, ne Sülo, ne Yılmaz, ne Menderes ve ne de Özal başarabildi. Bu sana garip gelmiyor mu?
Hadi başka bir şekilde sorayım şu an Baykal başımızda olsaydı(ben misal kendisine oy verdim) sence halimiz ne olurdu? Ecevit? Sülo?
Adamlar ''b-a-ş-a-r-ı-l-ı'' bunu inkar edemezsin. Bu ülke tarihinde ilk defa bir imf pogramını(toplam 18 imf programına girdik) bitirebiliyor, enflasyonu uzuncaaa yılardan beri tek haneye indiriyor, önemli bir krizi ber taraf ediyor, ab yolunda bu kadar yasayı bu hızda geçirebiliyorsa bence özünde bu adamdan ne kadar nefret etsekte alkış tutmalıyız.
Körü körüne eleştirileri artık bırakalım. Elin avrupalısı bu ülkenin son zamanlarda becerdikleri karşısında hayranlığını gizleyemezken senin kendi ülkenle dalga geçmen bana absürd geliyor.
Erdoğan başarılı oldu, acı ama gerçek. Kendisinin başardıklarını gördükten sonra Ecevit, Süleyman Demirel, Mesut Yılmaz, Tansu Çiller'den kat be kat daha nefret etmeye başladım. Bu mikroplar bu ülkenin çok ama çoooooooook yıllarının heba olmasına sebep oldu.
Erdoğan'ı eleştirirken en azından bunlara da bi rahmet oku...
Tekir December 20th, 2004, 03:42 AM Tekir malesef çok tek boyutlu düşünüyorsun.
Tayyip Erdoğan çoğumuza ters gelen bir ideolojiden geldi fakat bu hükümetin son bir kaç yıla sığdırdıklarını ne Ecevit, ne Sülo, ne Yılmaz, ne Menderes ve ne de Özal başarabildi. Bu sana garip gelmiyor mu?
Hadi başka bir şekilde sorayım şu an Baykal başımızda olsaydı(ben misal kendisine oy verdim) sence halimiz ne olurdu? Ecevit? Sülo?
Adamlar ''b-a-ş-a-r-ı-l-ı'' bunu inkar edemezsin. Bu ülke tarihinde ilk defa bir imf pogramını(toplam 18 imf programına girdik) bitirebiliyor, enflasyonu uzuncaaa yılardan beri tek haneye indiriyor, önemli bir krizi ber taraf ediyor, ab yolunda bu kadar yasayı bu hızda geçirebiliyorsa bence özünde bu adamdan ne kadar nefret etsekte alkış tutmalıyız.
Körü körüne eleştirileri artık bırakalım. Elin avrupalısı bu ülkenin son zamanlarda becerdikleri karşısında hayranlığını gizleyemezken senin kendi ülkenle dalga geçmen bana absürd geliyor.
Erdoğan başarılı oldu, acı ama gerçek. Kendisinin başardıklarını gördükten sonra Ecevit, Süleyman Demirel, Mesut Yılmaz, Tansu Çiller'den kat be kat daha nefret etmeye başladım. Bu mikroplar bu ülkenin çok ama çoooooooook yıllarının heba olmasına sebep oldu.
Erdoğan'ı eleştirirken en azından bunlara da bi rahmet oku...
Hocam, bunlarin Baykal dahil, hicbirine ne sevgim, ne saygim var. Ataturk ve ISmet PAsa' dan beri bir adami da ne sevdim, ne saydim.
Ancak tayyip bir IMF programi bitiriyorsa basitce, bunun sebebi tek parti iktidari olmak ve ABD ile hicbir sekilde papaz olmayi goze almamaktir.
Unutmayalim, bu program bir onceki hukumetin programi ve bu program, MHP nin diretmeleri sayesinde tekledi ki MHP nin hakli oldugu yerler de coktu, tabii ki Turk Telekom kadrolasmalarina sekte yemenin de payi vardi bu iste ya, neyse...
Simdi tarimi, teknolojiyi yiyip bitirmek mi is? Yoksa IMF den borc ustune borc mu almak? 21 Subat krizi neden cikti? IMF muslugu kapadi, Alman Deutsche bank tahvilleri geri verince, sicak para sikintisi duyduk. IMF bugun de parayi kessin, gene kriz cikar.
Ben de diyorum:
Adamlar B - a - s - a - r - i - s - i - z. :D
Hizli tren katliamini falan es geciyorum...
CHP nin de ekonomi patronu Dervis' ti, birsey degismezdi, onlar da aynisin yaparlardi, hatta bir de Irak a girmeye karar verirdik 1 Mart ta. Alirdik 6 milyar dolar bahsisimizi, verirdik 600 tane asker, kime ne? ;)
Sen gencsin, bu ulke Ozal' in ilk zamaninda da boyle gazi almisti, adam oluyoruz diye, ogun yapilanlarin faturasini bugun oduyoruz. Sulo mu? Sulo bakmayin, hepsinden fazlasini yapti, hic degilse ulke teknoloji ne gordu ama o da farksiz... EKonominin lokomotifi insaat sektoru bugunlerini ona borclu...
Aktuel tayyip, farkinda degilsiniz. Nihat Erim diye de basbakanimiz oldu bizim, kac kisi adini hatirlar? Sukru Saracoglu ismini bileniniz var mi? Fenerbahce baskanligi disinda basbakanlik da yapti. Peker? Sedat Peker degil...
Basbakan cok kocum bu 80 yillik cumhuriyet tarihinde...
Istanbullu December 20th, 2004, 11:26 AM Çok olduğunu biliyorumda, icraatlarını bilemiyorum. Belki icraatları olmadığı için hatırlayamıyorum. İkisinden birisi olsa gerek.
Süleyman Demirel bu ülkeyi soyanların başında geliyor. Mesut Yılmaz ve Tansu ile kapışırlar. Ölü yatırım şampiyonu kendisi.
Bu ülke için aklında olan hükümet hangisi Tekir? Yani bir sonraki seçimde kime oy vermeyi düşünüyorsun? Aydınlat bizi Şerafettin aman Tekir! :)
Cardelen December 20th, 2004, 01:32 PM kendi aramizda kendi dilimizde tartismamiz normal ama disariya Turkiye dusmanlarina koz vermeyelim, kotu ve eksik yanlarini gostermeyelim ulkemizin.
Tekir December 20th, 2004, 06:42 PM Çok olduğunu biliyorumda, icraatlarını bilemiyorum. Belki icraatları olmadığı için hatırlayamıyorum. İkisinden birisi olsa gerek.
Süleyman Demirel bu ülkeyi soyanların başında geliyor. Mesut Yılmaz ve Tansu ile kapışırlar. Ölü yatırım şampiyonu kendisi.
Bu ülke için aklında olan hükümet hangisi Tekir? Yani bir sonraki seçimde kime oy vermeyi düşünüyorsun? Aydınlat bizi Şerafettin aman Tekir! :)
Ben sana bu adamlar ve kadin iyi demedim ki? :D Hic degilse INsaat sektorunu olusturdu dedim, ama yine de iyi demedim, kotu dedim.
Kimseye de oyum yok benim. Cunku yarin birgun oy verdigim adamin da bir resmi, haberi cikar onu koyarsiniz. Iste bu yuzden de beni pisman edecek, utandiracak insanlari tercih etmiyorum. ;)
Ismet Pasa' nin basbakanlari (ozellikle Saracoglu) donemi iyiydi, 2. Dunya Savasina girmedik. Bu bie basli basina yeterli. Bugun yanimizda cikacak kucucuk bir Irak Savasi' nin yaratacagi ekonomik buhrandan korktuk, o gunlerde butcemiz fazlalar veriyordu, ulkemizin kimseye tek kurus borcu yoktu. BAsimizda 1 koyup 3 alalim diye saga sola dalmaya calisacak maceraperestler yoktu.
6 milyar dolar icin Irak' a dalmaya kalkan ulkeyiz biz. Almanlar bize Selanik' i bile onerdi, birak ege adalarini. :D Makedonya da bizimdi. Bak, 1 koyup 3 almaya kalkmadik, neden? Basimizdaki yoneticiler akilliydi, ayagimizi yorganimiza gore uzatip, bu kasapca savastan uzak durduk.
Figurler verelim:
-Olen Alman Sayisi: 13 milyon
-Olen Sovyet Sayisi: 20 milyon
Hayir yaptiklari hersey caglarina gore devrimdi ozal' in da, Saracoglu' nunda. Kotu oldu, iyi oldu, ama oldu. Sadece bilmiyoruz, okumuyoruz. Ben de cok bilmiyorum, acik konusayim. Ama ogrenmeye de gerek yok. Yalniz bilmiyorsak da, tayyip 60 yilin en iyisi demek anlamsiz. tayyip bu ulkeyi soymuyor mu? Bunca serveti nasil kazandi adam?
GTAsa December 20th, 2004, 08:20 PM Tekir, sadece Erdogan degil, Amerikalilar ve Avrupalilar da yalakalik yapti Bin Ladin'e zamaninda. Erdogan'i her ne kadar sevmesen de, Turkiye de devletin basina gececek adam yok. Ne kadar arasan yok su anda.
Bizim millet o kadar bunalmis sasirmisti ki, 10-15 sene oncesine donup Demirel, Ecevit'i secti Ozal dan sonra. Herkes denendi. Hocayi da denedik, babayi da. Hukumet ping pong oyunu gibi bir oraya gitti bir buraya ama kafalar hep ayniydi.
Ben Erdoganin kazandigindan ve koalisyonun kuculdugunden memnunum. Boyle mecliste her kafadan bir ses ulke yerinde sayikliyordu. Simdi biraz da olsa ilerledik Erdogan amca nin sayesinde.
Avrupa yolunda bir adim daha attik, hadi hayirli olsun :cheers:
Istanbullu December 20th, 2004, 08:27 PM Tekir, ben Erdoğan süper insan demiyorum zaten. Şu anda kötünün iyisi pozisyonunda bence. Son zamanlarda ülkenin başına geçenlerden daha çok icraat yaptı. Bu da benim fikrim.
Lombak December 21st, 2004, 07:18 PM Tekir,sen akilli adamsin,nasil ailenin mustehcen resimlerini orda burda yayinlamiyacagina gore,bu aile ici resimleride bence burda zart zurt cikarma.Burda aile kavramini Turkler olarak kullaniyorum,bizde ailenin icindeki gecmisini,pislikleri bilen insanlariz.Niye bu zibidilere koz verip duruyorsun..
Tekir December 21st, 2004, 07:46 PM Lombak benden birsey insan gibi istendi mi ben de istegi yerine getiririm. Bir daha bu resmi postalamam, sana soz...
BU arada resim yarismasin katildim, wowturkey e de hazirlik oluyor boylece, acemiligi biraz olsun atayim ki, yazin wowturkey e resim postalarken, acemilik kalmasin.
Ne dusunuyorsaniz o puani verin, eksik varsa, hele bir de bunu yazarsaniz, harika olur:
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=160881
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=160883
wanton6 December 22nd, 2004, 03:52 AM [QUOTE=Tekir]YUnanlilara gelince, Konstantin tahmin ediyorum ilkokulu yeni bitiriyor, gocaps ile leafs fan ise ABD biftegini fazla kacirmis, deli dana olup cikmis gariplerim, isiniz gucunuz yokmu bu adamlarla angaje olup duruyorsunuz? Adam topik acmis, fotograf basmis, bir baktim vukuata tutusmussunuz, yahu birakin hiyarlari kendi haline, isinize bakin.
[QUOTE]
ĉlex December 23rd, 2004, 05:41 PM Dostum! Tekir ve benzeri insanlarla uğraşmak bize hiçbir zaman yarar getirmeyecektir,bence sen kendi doğrularınla hareket etmeye devam et,senin ve arkadaşlarının açtığı threadler Türkiyeyi yeterince güzel tanıtıyor zaten...Unutma İÇERİDEN VE DIŞARIDAN ÜLKEMİZ için tehditler her zaman olacaktır ama bu insanların, onların seviyesine inerek sadece popüleritelerini arttırmış olursun,sen güzel threadlerine devam et...bırak kötü insanlar kendi çamurlarında boğulsunlar...
Tekir December 23rd, 2004, 08:29 PM aelex, wanton6 mi demeliyim yoksa? :D
wanton6 devam edemeyecek, cunku yerin dibinde olan, kulturel, ruhsal, zeka seviyesi ssc den yasak yemesine sebep oldu.
Bir daha da bana bu resimleri neden koydun diyen olursa, bu resmin linkini imzama koyacagim.
Kimse isime burnunu sokmasin.
ĉlex December 23rd, 2004, 08:49 PM aelex, wanton6 mi demeliyim yoksa? :D
wanton6 devam edemeyecek, cunku yerin dibinde olan, kulturel, ruhsal, zeka seviyesi ssc den yasak yemesine sebep oldu.
Bir daha da bana bu resimleri neden koydun diyen olursa, bu resmin linkini imzama koyacagim.
Kimse isime burnunu sokmasin.
NO COMMENTS
Istanbullu December 23rd, 2004, 09:28 PM ooooooooooooo piti...
Tekir December 24th, 2004, 10:41 AM :jk:
Istanbullu December 24th, 2004, 11:38 AM piiiitiii....
Tekir December 24th, 2004, 11:57 AM :jk:
Tekir December 24th, 2004, 12:05 PM Altta gorulen DVD koleksiyonu ikiye katlandi bu arada. :D 3 e de katlayacaz hayirlisi ile...
Tekir December 24th, 2004, 12:13 PM :jk:
Istanbullu December 24th, 2004, 12:15 PM karemela sepeti...
Tekir December 24th, 2004, 12:25 PM :jk:
Tekir December 24th, 2004, 12:33 PM :jk:
Istanbullu December 24th, 2004, 12:41 PM terazi lastik........
Tekir December 24th, 2004, 12:54 PM :jk:
Tekir December 24th, 2004, 01:03 PM :jk:
Istanbullu December 24th, 2004, 01:06 PM cimnastik.. :D
Tekir December 24th, 2004, 01:20 PM :jk:
Tekir December 24th, 2004, 01:27 PM :jk:
Istanbullu December 24th, 2004, 01:32 PM biz size geldik...
Tekir December 24th, 2004, 01:39 PM :jk:
Istanbullu December 24th, 2004, 01:50 PM bitlendik... :D
Istanbullu December 24th, 2004, 02:01 PM duma..
Tekir December 24th, 2004, 02:01 PM :jk:
Tekir December 24th, 2004, 02:05 PM :jk:
Tekir December 24th, 2004, 02:09 PM :jk:
Istanbullu December 24th, 2004, 06:18 PM duma..
Tekir December 24th, 2004, 06:30 PM :jk:
Istanbullu December 24th, 2004, 07:06 PM dumaaaaaaaa...
Tekir December 24th, 2004, 07:20 PM :jk:
Tekir December 24th, 2004, 07:24 PM :jk:
Istanbullu December 24th, 2004, 07:35 PM dummmmmmm...
Tekir December 24th, 2004, 07:51 PM :jk:
Urban Girl December 24th, 2004, 08:53 PM arkadaşlar bu problemi birbirinizi ignore ederek(gerçi log in değilken herşeyi okuyabiliyorsun ama..:)) yada özel mesajdan çözsenize. valla burada resmen chatleşmişsiniz.
ĉlex December 25th, 2004, 05:10 PM @Tekir:
bilgi seviyen hakkında birşey söylemek bana düşmez DOSTUM! ancak,ahlak seviyeni bu denli yerlere sermen,beni açıkçası fazlasıyla RAHATSIZ ETTİ, burada herkesin eminim ki; senin kendi AİLENE,ŞEREFİNE,HAYSİYETİNE önem verdiğin kadar,benimsediği koruduğu,önem verdiği kendi aileleri ve şerefleri var!! Bu değerlerimize dil uzatacak kadar seviyesizleşmeyelim!!Burada hepimizin ortak olarak paylaştığı tek unsurumuz var:O da ülkemiz:TÜRKİYE! sen de gel bize katıl,bu ülkeyi güzel olarak tanıtalım,onu tanımayan yabancı arkadaşlarımıza doğruları anlatmaya çalışalım;)Burada hepimizin birbirimizden daha bilgili yada bilgisiz olduğu konular olabilir, birbirimizin eksiklerini tamamlarız ve böylece HERŞEY TÜRKİYE nin yararına olur! TÜRKİYE'nin tanıtımında bizim de bireysel olarak bir tuzumuz olur;) Bu seviyesiz mesajlarına devam etmemeni senden tüm "Türkçe" bilen forumdaşlarım adına RİCA EDİYORUM, ve
saygılarımı sunuyorum...
Tekir December 25th, 2004, 08:43 PM :jk:
Istanbullu December 25th, 2004, 08:53 PM Tekir'e dediğim köksüz para takipçisi lafının ağır kaçtığını biliyorum. Genel olarak sinirli bir anıma geldi(herhalde), bunun için özür dilerim kendisinden.
Baştan sona tekrar okuyunca bu tartışmanın gerçekten çok çirkin bir hal aldığını gördüm. İkimiz de geri adım atmamışız sonuç bu olmuş.
Sakin olduğumda gerçekten uzlaşmacı biriyimdir, Leafs ile bile barıştım, bizden biri ilede kavgalı kalmak istemem.
Benim için bu tartışma bitmiştir.
Tekir December 25th, 2004, 08:57 PM Benim icin de bitmistir o zaman... Mesajlarin hepsini editlerim...
Yunanlilar da herhangi bir haksizlik yaptiginda sinirlenmeyin, buraya link verin, ben icabina bakarim. Bir daha nasil olsa yeniden Ege kiyilarimizdaki antik sehirlerin tartismasi acilir.
Ben her zaman yaptigim gibi ickilerine ilacimi karistiririm.
Istanbullu December 25th, 2004, 09:00 PM Roger! :)
Mesajları ben de editliyorum...
wanton6 December 25th, 2004, 10:09 PM hatanın neresinden dönülse kardır...ikinize de teşekkürler:okay:
Allan December 25th, 2004, 11:39 PM :)
Urban Girl December 26th, 2004, 01:16 PM ay alemsiniz valla bare edit yaptığınız postalarınıza bişeler yazsaydınız banlamasınlar sizi boş mesaj atıosunuz diye:D
|
|