View Full Version : ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ФОРУМУ | Forum Suggestions
Pages :
1
2
[ 3]
4
5
6
7
8
9
10
Пятница February 13th, 2009, 08:15 PM Заметь Артемка, народ уже требует еще одного модера на форум, ибо тебя явно не достаточно, т.к. тебя сложно о чем либо просить.
Думаю, форуму не нужен такой модератор, делающий все в своих корысных целях, и хоть малость не помогающий своему народу.
XAPAKTEPHИK February 13th, 2009, 09:34 PM ^^ 'Тьома - ти певне не зрозумів - вони хочуть змінити З тої назви - на цю - нову - назву - [Ternopil / Тернопіль] Development Thread - тіпа шоб було як і всі інші міста - просто той хто почав гілку не знав, а потім не зміг змінити.
InfraBuilder February 13th, 2009, 09:35 PM Хто против меня? Только нарушители порядка: флудеры и космофобы. Простые пользователи ничё плохого не думают.
Так буде розділ для Львова чи ні?
KruEv February 13th, 2009, 09:42 PM Так буде розділ для Львова чи ні?
Думаю, что будет, когда будет около 20 тем
InfraBuilder February 13th, 2009, 09:46 PM Думаю, что будет, когда будет около 20 тем
ІМХО, створення окремого розділу якраз сприятиме збільшенню кількості окремих тем (а то зараз все підряд в одну гілку "Будівництво у Львові" ліплять).
KruEv February 13th, 2009, 09:53 PM ІМХО, створення окремого розділу якраз сприятиме збільшенню кількості окремих тем (а то зараз все підряд в одну гілку "Будівництво у Львові" ліплять).
Ну Харьков после того как им ветку дали не особо часто обновляется...
А вообще надо перестать все лепить в "Будівництво у Львові" и создавать отдельные ветки.. я только так понял, что у нас из форумчан которые сейчас живут во Львове только 1 человек...
KruEv February 13th, 2009, 11:09 PM artemka, а когда тебя сделают модератором такого класса, чтобы ты смог создавать подразделы в Urban Ukraine?
SergantiG February 14th, 2009, 12:10 AM никогда в жизни
И с чем это связано, всмысле это не возможно вообще, или личное нежелание?
kucher_if February 14th, 2009, 01:34 AM А хто тебе просив перейменовувати тему про Івано-Франківськ??????:bash:
Development in Ivano-Frankivsk | будівництво в Івано-Франковську
хоч би правильно написав:moods::no:>(:down::mad::wallbash::(:rant::weird::bleep:
поверни назад так як було!
STEN15 February 14th, 2009, 11:59 AM Поверни як було Франківськ!!!:devil:
XAPAKTEPHИK February 14th, 2009, 07:58 PM Тьома - стандартний формат який ми давним-давно вже виробили і зупинилися на ньому - ти ж знаєш
напр.
[Uzhhorod / Ужгород] Development Thread
[Chernivtsi / Чернівці] Development Thread
[Kherson / Херсон] Development Thread
Гілку про будівництво у Тернополі просто людина не знала як правильно - того й тебе попросили переробити на стандартний формат.
Ти мабуть вже заплутався - і взяв та й перейменував гілку про буд. у Івано-Франковську :lol:
Тобто
[Ternopil / Тернопіль] Development Thread
або краще як ти з Кримом зробив:
[Crimea / Крим] Development | Розвиток Бо слово Thread там і так зрозуміло - воно лишнє.
От і всьо - чисто і зрозуміло двома мовами - укр. та анг.
Всім інші - геть вчити граматику :lol:
:lol:
люди давайте не дурачитися. Також хочу вам вказати на той тон з яким ви звертаєтеся до модера - як якісь команди собаці....
Це ДУЖЕ ГРУБО!
Я закликаю всі сторони вибачитися і поставити все, себе включно, на свої місця.
Д.Р. і не тре зайвих емоцій - та "таїння почуттів" :) - не мучте себе.
kucher_if February 14th, 2009, 08:08 PM XAPAKTEPHИK, я взагалі толерантно тут попросив, без ніяких грубощів, щоб перейменували тему про Тернопіль, на що мені відповіли ні! Та Бог з ним, але питається навіщо перейменовувати тему про Івано-Франківськ (та й ще з помилками)????? я і ніхто інший цього не просив!!!!
От тепер мені поясніть чому у нас такий модератор, що коли його щось просиш змінити він не робить, а коли не просиш - то робить????
Playmaker February 14th, 2009, 08:15 PM Який модератор, такі й звертання до нього. Шкода, що у нас на форумі не дуже шанують модератора.
XAPAKTEPHИK February 14th, 2009, 08:22 PM Нема там помилок - хай тебе це так не бентежить - можна і або о. Взагалі з моїх підручників там чергування.
Але коротше - можна доказувати 100 років - але в кінці-кінців обидва нписання Українські!
Тьома - тебе дійсно культурно попросили
попрошу замінити назву теми:
будівництво у Тернополі | development in Ternopil
на
[Ternopil / Тернопіль] Development Thread
Просто постав у сталий лад (стандартний формат)...
Попрошу тебе ше раз
[Crimea / Крим] Development | Розвиток
[Ternopil / Тернопіль] Development | Розвиток
[Ivano-Frankivsk / Івано-Франківськ] Development | Розвиток
І люди - беріть на замітку.
Просто зробіть гілку з назвою - "УВАГА! ПЕРЕД ТИМ ЯК ПОЧИНАТИ ТЕМУ - ПРОЧИТАЙТЕ ЦЕ" - і поставте сталий лад тем і шо куди загально йде.
Артьома - хочеш я напишу короткий текст? - шоб всі знали шо і як і де називати - шоб тебе не просити переносити і перейменовувати.
Іншим повторюся (тим хто грубіянив чи вважає це звичним явищем - самі знають) - гавкати на людину вам ніц не дасть. Я вас попрошу також ше раз.
Будьласка
kucher_if February 14th, 2009, 08:32 PM Ну вибачте, трішки вийшов із себе. Чесно, мене це образило!
XAPAKTEPHИK, наскільки мені відомо у власних назвах, а назва міста якраз такою і є, чергуванням і та о немає місця.
XAPAKTEPHИK February 14th, 2009, 08:49 PM Нет, переименовать тему - самоё лёгкое шо я могу сделать.
Если кто-либо будет интересоваться строительством в Тернополе, шо он будет писать в строке поиска? будівництво Тернопіль или development Ternopil?
Прикол :lol: - але я пишу так
+Тернопіль +новобуд
або
+Чернігів +будинок
попростіше - так знаходить краще - як на мене.
XAPAKTEPHИK February 14th, 2009, 10:01 PM Артьомка - ми вже це проходили :)
Ми давним давно виріеили - стандартні назви -
1. Писать слово thread - нет смысла, как и писать на табличке номера дома слово дом.
Згоден - це зрозуміло і їжаку :) - тому й спростив.
[Crimea / Крим] Development | Розвиток
[Ternopil / Тернопіль] Development | Розвиток
[Ivano-Frankivsk / Івано-Франківськ] Development | Розвиток
Англійською - бо форум англійською.
Будівництво або Розвиток - це для того шоб дати зрозуміти - у тій гілці все на купу - це теж вже проходили.
Ніхто нічого нового не видумує.
Так шо будь ласка.
ше раз тебе попросимо.
XAPAKTEPHИK February 14th, 2009, 10:09 PM Також додатково:
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=296136 >>>
[Odesa / Одеса] Development | Розвиток
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=520038 >>>
[Uzhgorod / Ужгород] Development | Розвиток
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=496725 >>>
[Zaporizhzhya / Запоріжжя] Development | Розвиток
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=349396 >>>
[Poltava / Полтава] Development | Розвиток
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=556315 >>>
[Cherkasy / Черкаси] Development | Розвиток
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=572794 >>>
[Carpathians / Карпати] Development | Розвиток
Я як ше знайду - то тобі допоможу.
Також - створи закріплену (стіккі) (бо я не знаю як) гілку - де цей формат описаний з назвою "УВАГА! ПЕРЕД ТИМ ЯК ПОЧИНАТИ ТЕМУ - ПРОЧИТАЙТЕ ЦЕ".
Якшо потрібна допомога із коротким текстом - я тобі напишу.
Заздалегідь Дякую! :)
XAPAKTEPHИK February 14th, 2009, 10:10 PM http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=297524 >>>
[Donetsk / Донецьк] Development | Розвиток
XAPAKTEPHИK February 14th, 2009, 10:43 PM то нехай вже "будівництво" тоді.
Але Артьом якраз всі разом це і виробили.
Не треба робити балаган.
Чомусь питання не поставало раніше. Але іноді нові користувачі роблять помилки.
XAPAKTEPHИK February 14th, 2009, 10:45 PM Ось
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=808704
прикріпи будь-ласка - тіки назва вийшла задовга... - обрізало блін!
Levshev February 15th, 2009, 08:06 AM южной и восточной Украины.
ну если так, тогда и Киева тоже
InfraBuilder February 15th, 2009, 09:19 AM Всё-таки я против английского.
(касаюсь запретной темы) Многие форумчане борятся за украинский язык против русского, хотя у самих страсть к английскому.
Если уж сильно вам хочется шоб было по-английски, то надо тогда и третий язык - русский в заголовках тем южной и восточной Украины.
Тьху! Це ж міжнародний форум - сюди іноземці заглядають в першу чергу, коли цікавляться розвитком інфраструктури в Україні. Саме тому повинно бути й англійською. І російською також повинно бути - і не стільки для жителів Півдня і Сходу України (вони якраз українську без проблем розуміють), скільки для жителів країн СНД.
Playmaker February 15th, 2009, 09:29 AM Всё-таки я против английского.
(касаюсь запретной темы) Многие форумчане борятся за украинский язык против русского, хотя у самих страсть к английскому.
Если уж сильно вам хочется шоб было по-английски, то надо тогда и третий язык - русский в заголовках тем южной и восточной Украины.
Справа в тому, що англійська — міжнародна мова, коли російська — ні. Тому англійська повинна бути, а російська — під питанням.
InfraBuilder February 15th, 2009, 10:25 AM XAPAKTEPHИK, я взагалі толерантно тут попросив, без ніяких грубощів, щоб перейменували тему про Тернопіль, на що мені відповіли ні! Та Бог з ним, але питається навіщо перейменовувати тему про Івано-Франківськ (та й ще з помилками)????? я і ніхто інший цього не просив!!!!
От тепер мені поясніть чому у нас такий модератор, що коли його щось просиш змінити він не робить, а коли не просиш - то робить????
Таке враження, що тут має місце комплекс меншовартості/неповноцінності - в поєднанні з особистою неадекватністю.
kucher_if February 15th, 2009, 10:58 AM InfraBuilder, я не погоджусь з твоєю думкою, ніколи ще не чув про свою неадекватність.
Як на мене то в назві має бути присутня англійська, хоча б у назві міста, а ото Development не обов'язково писати.
Бо, все таки, більшість людей на цьому форумі хоч трохи але знають ангілійську мову, тому коли якийсь користувач, припустимо з Німеччини, захоче зайти у наш під-форум, то йому буде зрозуміліше на англійській, а не на українській.
На рахунок російської, ну не знаю, вважаю не доречним, бо більшість слів і назв дуже схожа з українським. Я думаю, російськомовному користувачу буде легко розібратися і з українськими назвами.
InfraBuilder February 15th, 2009, 11:43 AM InfraBuilder, я не погоджусь з твоєю думкою, ніколи ще не чув про свою неадекватність.
Як на мене то в назві має бути присутня англійська, хоча б у назві міста, а ото Development не обов'язково писати.
Бо, все таки, більшість людей на цьому форумі хоч трохи але знають ангілійську мову, тому коли якийсь користувач, припустимо з Німеччини, захоче зайти у наш під-форум, то йому буде зрозуміліше на англійській, а не на українській.
На рахунок російської, ну не знаю, вважаю не доречним, бо більшість слів і назв дуже схожа з українським. Я думаю, російськомовному користувачу буде легко розібратися і з українськими назвами.
Я вів мову не про тебе, а про модератора. :)
Playmaker February 15th, 2009, 12:01 PM :lol: И арабский тоже - не международный?
Ты про языки ООН слышал?
Не треба прикидатися неосвіченим. Російською розмовляють тільки в колишніх республіках СРСР. Ця мова має статус реґіональної.
Playmaker February 15th, 2009, 12:04 PM На рахунок російської, ну не знаю, вважаю не доречним, бо більшість слів і назв дуже схожа з українським. Я думаю, російськомовному користувачу буде легко розібратися і з українськими назвами.
Погоджуюся з цією думкою.
KruEv February 15th, 2009, 12:13 PM Не треба прикидатися неосвіченим. Російською розмовляють тільки в колишніх республіках СРСР. Ця мова має статус реґіональної.
Нет, в странах где есть большое количество эмигрантов\репатриантов из б.СССР тоже многие говорят на русском.
Например я, живя в Израиле, даже толком не знаю иврита.
Только основные фразы..
kucher_if February 15th, 2009, 12:27 PM Останній варіант є найоптимальніший:
Lviv | будiвництво у Львовi
Lugansk | будiвництво | строительство в Луганске
дякую за розуміння в цьому питанні!
Playmaker February 15th, 2009, 12:41 PM Нет, в странах где есть большое количество эмигрантов\репатриантов из б.СССР тоже многие говорят на русском.
Например я, живя в Израиле, даже толком не знаю иврита.
Только основные фразы..
Так, але проти декількох мільярдів, які розмовляють анґлійською, російською розмовляють декілька десятків мільйонів еміґрантів, які майже всі розмовляють англійською чи іспанською (США, Канада, Австралія, Арґентина). А Ізраїль — то є невелика країна.
Playmaker February 15th, 2009, 12:43 PM Короче, я предлагаю так:
Lviv | Львiв | будiвництво
Lugansk | Луганськ | будiвництво | строительство
или так:
Переименую - и откажусь от модераторства в пользу "более грамотных" форумчан.
:-(
Містро треба візуально відокремлювати, у квадратні душки заносити:
[Lviv/Львiв] Будiвництво
[Lugansk/Луганськ] Будiвництво
Так роблять майже у всіх секціях (у всіх країнах) на цьому форумі.
InfraBuilder February 15th, 2009, 04:15 PM Де ты видел тут иностранцев?
Наприклад, поляки, а також ті іноземці, хто цікавиться розвитком української інфраструктури в контексті Євро-2012.
InfraBuilder February 15th, 2009, 04:55 PM Поляки не понимают по-украински?
Кроме них нихто сюда не заходит.
В них українську в школах викладають??
Askold February 15th, 2009, 09:49 PM Всё-таки я против английского.
Різниця в тому що це англомовний форум де є окремі секції для різних країн АЛЕ по любому основна мова є Англіською. Я також не згідний з тобою що Україною ніхто не цікавится. Нашу секцію часно відвідують різні люди але просто не дописують. Думаю якщо там будуть пояснення на анг. то це навпаки збільшить популярність нашого форуму. А якщо все буде кирилецею то ніхто туда взагалі пхатися не буде бо ніфіга не зрозуміють.
п.с. додам приклад. Хотів колись подивитися на Бразилійський форум - оглянув і забив, бо там все було на португальскі, навіть не знав де знаходится фотосекція. Те саме трапится і з нашим форумом.:bash:
XAPAKTEPHИK February 16th, 2009, 11:13 AM Де ты видел тут иностранцев?
Русский нужен для того, шоб люди по поиску быстрее находили наш форум.
Короче, я предлагаю так:
Lviv | Львiв | будiвництво
Lugansk | Луганськ | будiвництво | строительство
или так:
Переименую - и откажусь от модераторства в пользу "более грамотных" форумчан.
:-(
:cheers: - Я за перший варіант - чисто бо вважаю шо пошук люди роблять у називному відмінку а не родовому :cheers:
Так також чистіше виглядає.
Д.Р. А! забув - так - місто у прямокутних дужках - [ ]. НМПД!!!
XAPAKTEPHИK February 16th, 2009, 11:16 AM ...
п.с. додам приклад. Хотів колись подивитися на Бразилійський форум - оглянув і забив, бо там все було на португальскі, навіть не знав де знаходится фотосекція. Те саме трапится і з нашим форумом.:bash:
Правда - у мене теж таке.
Добре шо на Арабських форумах тут достатньо англійської.
хехе - у мене щодо "англійської" радикальні думки - я її перестав вважати англійською - а просто - Простомовою. Її просто вивчити - і завдяки купі грошей бувших колонізаторів - тепер ця мова вийшла з-під їх контролю :banana: - і належить людству. :cheers:
XAPAKTEPHИK February 16th, 2009, 01:07 PM ^^ :lol: щодо пошуку - чистіше виглядає називний відмінок
Щодо дужок - звичка - і тіпа - в очі одразу кидається. Якось вропядковано та по-фаховому виходить.
:dunno:
:rofl: :rofl: :rofl:
Пятница February 16th, 2009, 06:53 PM Можно было и мой фотоотчет с Донецка обратно вернуть.
Askold February 17th, 2009, 07:35 AM Не згідний з тим щоб дублювати будівництво і "сторітельство". По перше рос. не є державною. По друге якщо назви міста написані на Українські то які шанси що їх найдуть в російському пошуковику? Нпр. Ніхто не буде писати "ЛьвІв стоітельство". Буде Львов і гілка тоді все одно не покажется. По третє, нахере думати за рос. пошуковик? Написали би як має бути в цивілізовані країні - Українською і Aнглійскою.
Pagano:
Crimea | Крим | будівництво | строительство
Tsyvilizovano:
Crimea | Крим | будівництво | development
Playmaker February 17th, 2009, 09:10 AM Хто ці чотири модератори?
Я тільки двох знаю: Sergei та Sigungindum.
feyma February 17th, 2009, 03:02 PM А що треба для того, щоб вийти з підзаголовку - Euroscrapers у головну секцію European Forums?
KruEv February 17th, 2009, 05:48 PM Хто ці чотири модератори?
Я тільки двох знаю: Sergei та Sigungindum.
Внизу же написано...
5 Moderators:
Sergei, artemka, Matthieu, 3tmk, Singidunum
Так что украинские модераторы от нас ушли =(
Askold February 17th, 2009, 07:25 PM Більшість з тих модераторів не є активною насправді окрім Артемки я тут більше нікого і не бачив. Я вважаю що треба нового модератора спеціально для Козацької Ради щоб навів бардак який там розвівся.
KruEv February 17th, 2009, 07:44 PM Украинский был только один - и он ушёл вчера.
ну я так понял, что Sergei был канадский украинец
KruEv February 17th, 2009, 07:56 PM Или украинский канадец?
если у него канадское гражданство - то да, украинский канадец :cheers:
Playmaker February 17th, 2009, 11:16 PM Внизу же написано...
Ніколи не помічав!
5 Moderators:
Sergei, artemka, Matthieu, 3tmk, Singidunum
Так что украинские модераторы от нас ушли =(
Жодного разу не бачив тут ні Matthieu, ні 3tmk :dunno:
І якщо Sergei пішов, чому він досі у списку модераторів.
Askold February 18th, 2009, 12:08 AM Matthieu zradistiu tusujetsia v DLM ale tut nosa ne pokazuje. Nam konche treba moderatora dlia Kozats'koji Rady.
Playmaker February 18th, 2009, 09:52 AM Nam konche treba moderatora dlia Kozats'koji Rady.
Тільки не такого, як artemka, який дозволяв нашим південно-східним гостям нам на вуха ставати. Добре, що він самотужки пішов.
InfraBuilder February 18th, 2009, 10:28 AM Тільки не такого, як artemka, який дозволяв нашим південно-східним гостям нам на вуха ставати. Добре, що він самотужки пішов.
"Баба з воза - коням легше" (Народна мудрість) ;)
Модератор потрібен, щоб слідкував за загальним порядком (відсутність матюків, спаму, флейму тощо), а не впроваджував на форумі свою життєву філософію.
Playmaker February 18th, 2009, 10:37 AM а не впроваджував на форумі свою життєву філософію.
У тому й справа, що він впроваджував свою, фільтруючи те, що не треба було фільтрувати і навпаки, не фільтруючи те, що треба було.
oranger February 18th, 2009, 01:52 PM На мою думку, треба двох модераторів вибрати нових. Одного з Донецьку чи Дніпра, іншого з Західної України або закордонного українця. Це потрібно для урівноваження всіляких політичних питань та заспокоєння деяких у Козацькій Раді.
Пропонуйте, хтось може хотів би?
my19 February 18th, 2009, 02:10 PM Пропоную заборонити будь-яке втручання з адмін-панелі в Козацьку Раду))
А якщо й закривати щось то у крайньому випадку - і ці випадки мають бути чітко визначені і погоджені всіма учасниками форуму.
Авторитарне правління українцям не личить))
Playmaker February 18th, 2009, 02:34 PM Втручатися обов'язково треба, коли треба банити тролів-москалів, які приходять у Козацьку Раду для того, щоби постити тільки неґативні новини або думки.
P.S. З поверненням, my19 :)
my19 February 18th, 2009, 02:50 PM Втручатися обов'язково треба, коли треба банити тролів-москалів, які приходять у Козацьку Раду для того, щоби постити тільки неґативні новини або думки.
P.S. З поверненням, my19 :)
Дякую:):cheers:
Ось бачиш, уже пунктик номер 1 у списку "крайніх випадків" коли треба втрутитись. Можна ставити на голосування))
Playmaker February 18th, 2009, 03:06 PM Ось бачиш, уже пунктик номер 1 у списку "крайніх випадків" коли треба втрутитись. Можна ставити на голосування))
Хочу тільки внести ясність у поняття "троль", "тролінґ", бо не всі знають, що за таке банять:
Тролінґ (від англ. trolling) — розміщення в Інтернеті (на форумах, в групах новин Usenet, в вікі-проектах та ін.) провокаційних повідомлень з метою викликати флейм, конфлікти між учасниками, образи, війну правок, марнослів'я, тощо.
Тролінґ є грубим порушенням мережевого етикету (нетикету).
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D1%80%D0%BE%D0%BB%D1%96%D0%BD%D0%B3
An Internet troll, or simply troll in Internet slang, is someone who posts controversial, inflammatory, irrelevant or off-topic messages in an online community, such as an online discussion forum or chat room, with the intention of provoking other users into an emotional response[1] or to generally disrupt normal on-topic discussion.
http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_troll
InfraBuilder February 18th, 2009, 04:26 PM Гаразд, а тепер запитання: хто з вас хотів би бути модератором цього форуму?
feyma February 18th, 2009, 04:31 PM Я вже питав учора, сьогодні спитаю ще раз. Може хтось відповість...
А що треба для того, щоб вийти з підзаголовку - Euroscrapers у головну секцію European Forums, в якій знаходиться і Великобританія і Росія і Польша?
my19 February 18th, 2009, 05:06 PM Я вже питав учора, сьогодні спитаю ще раз. Може хтось відповість...
А що треба для того, щоб вийти з підзаголовку - Euroscrapers у головну секцію European Forums, в якій знаходиться і Великобританія і Росія і Польша?
Треба купу юзерів, тем, повідомлень і кілька модераторів знайомих з адміном))
Гаразд, а тепер запитання: хто з вас хотів би бути модератором цього форуму?
Йа! Адміном!:D
Playmaker February 18th, 2009, 05:06 PM Гаразд, а тепер запитання: хто з вас хотів би бути модератором цього форуму?
Уже це питання обговорювалося і форумчани надсилали свої кандидатури на приватну скриню. Ось список усіх запропонованих кандидатур за абеткою (себе виключив, щоби ніхто не думав, що роблю на власну користь):
Askold
El Vampiro Ucraino
Fira
IllyaDe
kalashnikov
Max
my19
Publitismo Maximo
Ukr_Alex
VelesHomais (Burislav)
Характерник
Якщо є інші кандидатури, надсилайти мені на поштову скриню — додам їх у список і потім ми зробимо голосування (закритого типу, де не видно, хто за кого голосував).
InfraBuilder February 18th, 2009, 05:11 PM Уже це питання обговорювалося і форумчани надсилали свої кандидатури на приватну скриню. Ось список усіх запропонованих кандидатур за абеткою (себе виключив, щоби ніхто не думав, що роблю на власну користь):
Askold
El Vampiro Ucraino
Fira
IllyaDe
kalashnikov
Max
my19
Publitismo Maximo
Ukr_Alex
VelesHomais (Burislav)
Характерник
Якщо є інші кандидатури, надсилайти мені на поштову скриню — додам їх у список і потім ми зробимо голосування (закритого типу, де не видно, хто за кого голосував).
Згоду від кожного з кандидатів отримано? Якщо так, то можна розпочинати голосування. Якщо ні, то список повинен складатися лише з тих кандидатів, які висловили свою згоду.
KruEv February 18th, 2009, 05:35 PM Насчет козацкой рады - как можно модерировать флуд?
Askold February 18th, 2009, 06:52 PM Флуд можна модерувати дуже легко. Спочатку треба визначитися що таке флуд бо є різні види. Нпр. якщо одна особа, спеціально вибирає найгірші новити і кожний день їх постить - то це на мою думку флуд, бо такі теми створені щоб отруювати життя форумчан. Також всілякі провокативні теми, нпр. теми які спровокують до між-етнічних претирань нпр. Україно-Російських.
У мене багато вільного часу і я згідний модерувати Козацьку Раду і навести там порядок.
Playmaker February 18th, 2009, 07:51 PM Згоду від кожного з кандидатів отримано? Якщо так, то можна розпочинати голосування. Якщо ні, то список повинен складатися лише з тих кандидатів, які висловили свою згоду.
Слушна думка. Запит розіслано.
feyma February 18th, 2009, 10:31 PM А є якісь чіткі умови для виходу у основну гілку? Конкретна кількість юзерів, конкретна кількість тем? Є у когось таккі дані?
Пятница February 18th, 2009, 10:53 PM А є якісь чіткі умови для виходу у основну гілку? Конкретна кількість юзерів, конкретна кількість тем? Є у когось таккі дані?
Пиво с админом форума на крыше многоэтажки!:cheers:
Bandera February 19th, 2009, 08:20 AM Уже це питання обговорювалося і форумчани надсилали свої кандидатури на приватну скриню. Ось список усіх запропонованих кандидатур за абеткою (себе виключив, щоби ніхто не думав, що роблю на власну користь):
Askold
El Vampiro Ucraino
Fira
IllyaDe
kalashnikov
Max
my19
Publitismo Maximo
Ukr_Alex
VelesHomais (Burislav)
Характерник
так само згіден але ще можна додати аsotUA.
my19 February 19th, 2009, 08:48 AM Може попросимо зробити всіх модерами?:D це круто!
asotUA February 19th, 2009, 12:14 PM ^^і один одного бакланити, весело!:lol:
ееххх де ж той Сергій, вже давно від хлопця не чули! Хоча б прийшов поздаровався разок якщо вже такий загружаний там у Канаді:D
XAPAKTEPHИK February 19th, 2009, 01:04 PM Забавнику, якшо більшість або всі вже відповіла - створюй відкрите(!) голосування.
Playmaker February 19th, 2009, 02:00 PM Забавнику, якшо більшість або всі вже відповіла - створюй відкрите(!) голосування.
Більшість кандидатів наразі не відповіли.
Відкрите? Хм... Мабуть все ж таки треба відкрите для того, щоб неукраїнці не голосували. Навіть якщо проголосують і модератор не видалить їхню відповідь, можна власноруч рахувати голоси.
Питання до всіх:
Створювати голосування з можливістю вибору більше одного кандидата чи ні?
Я наприклад вагаюся, у мене наразі два рівних кандидати.
feyma February 19th, 2009, 03:31 PM А які критерії оцінювання для модератора, які до них вимоги?
feyma February 19th, 2009, 03:32 PM Пиво с админом форума на крыше многоэтажки!:cheers:
А где админ? В Голландии?
InfraBuilder February 19th, 2009, 04:35 PM Більшість кандидатів наразі не відповіли.
Відкрите? Хм... Мабуть все ж таки треба відкрите для того, щоб неукраїнці не голосували. Навіть якщо проголосують і модератор не видалить їхню відповідь, можна власноруч рахувати голоси.
Питання до всіх:
Створювати голосування з можливістю вибору більше одного кандидата чи ні?
Я наприклад вагаюся, у мене наразі два рівних кандидати.
Якщо є двоє бажаючих модерувати форум, то так.
Playmaker February 19th, 2009, 04:47 PM Якщо є двоє бажаючих модерувати форум, то так.
Бажаючих більше. Але я не про те, а про можливість підтримати двох кандидатів, якщо вагаєшся (multiple choice vote). Все одно велика вірогідність того, що один кандидат набере найбільшу кількість голосів.
InfraBuilder February 19th, 2009, 05:06 PM Бажаючих більше. Але я не про те, а про можливість підтримати двох кандидатів, якщо вагаєшся (multiple choice vote). Все одно велика вірогідність того, що один кандидат набере найбільшу кількість голосів.
Нехай буде рейтингове голосування (multiple choice vote).
Краще, щоб у форуму було два модератори, і другий визначався голосами усіх учасників форуму, а не лише тими, хто не проголосував за першого.
KruEv February 19th, 2009, 05:19 PM пусть будет multiple choice, у меня тоже несколько кандидатов)
my19 February 19th, 2009, 05:39 PM За!:) Теж є кілька варіантів:)
Askold February 19th, 2009, 06:24 PM Теж за - один модератор може слідтити за Козацькою Радою а інший за Архітектурними секціями. Хоча якщо оба адміни будуть представляти собою протилежність (як Ющенко з Тимошенко) то знову буде повний ступор.
XAPAKTEPHИK February 19th, 2009, 07:58 PM ^^ :dunno:
InfraBuilder February 19th, 2009, 09:15 PM Теж за - один модератор може слідтити за Козацькою Радою а інший за Архітектурними секціями. Хоча якщо оба адміни будуть представляти собою протилежність (як Ющенко з Тимошенко) то знову буде повний ступор.
Ступору не буде, якщо між ними будуть чітко розподілені секції форуму. Можна вибрати окремо модератора для "Козацької ради" і окремо для архітектурних розділів.
Playmaker February 19th, 2009, 10:24 PM Я не проти обрання двох нових модераторів. Все одно у нас з номінальних п'ятьох модераторів на форумі присутній тільки один. А це замало для української секції.
InfraBuilder February 19th, 2009, 11:07 PM Я не проти обрання двох нових модераторів. Все одно у нас з номінальних п'ятьох модераторів на форумі присутній тільки один. А це замало для української секції.
Звичайно. З часом модератори втрачають інтерес до форуму або стають більш зайнятими іншими справами. Тому періодична поява нових модераторів - в порядку речей.
Коли плануєте розпочати голосування по нових кандидатурах?
Playmaker February 20th, 2009, 12:30 AM Коли плануєте розпочати голосування по нових кандидатурах?
Коли отримаємо згоду чи незгоду модерувати від усіх кандидатів. Хоча якщо 1 чи 2 кандидати довго (може тиждень) не відповідатимуть, будемо голосувати. 5 ще не відповіли:
Askold (погодився)
asotUA (погодився)
El Vampiro Ucraniano (відмовився)
Fira (відмовився)
IllyaDe (?)
kalashnikov (відмовився)
Max (?)
my19 (погодився)
Pablitisimo Maximo (?)
Playmaker (відмовився)
Ukr_Alex (?)
VelesHomais [Burislav] (?)
Характерник (погодився)
Пятница February 20th, 2009, 12:37 AM О, а можно и мою кандидатуру втулить?)))
InfraBuilder February 20th, 2009, 12:48 AM Коли отримаємо згоду чи незгоду модерувати від усіх кандидатів. Хоча якщо 1 чи 2 кандидати довго (може тиждень) не відповідатимуть, будемо голосувати. 5 ще не відповіли:
Askold (погодився)
asotUA (погодився)
Fira (відмовився)
IllyaDe (?)
kalashnikov (відмовився)
Max (?)
my19 (погодився)
Pablitisimo Maximo (?)
Playmaker (відмовився)
Ukr_Alex (?)
VelesHomais (?)
[B]Характерник (погодився)
Вже є чотири хороші кандидатури. Поки чекаємо відповідей від решти, пропоную розіслати їм запитання щодо того, яку секцію форуму вони б радше модерували - "Козацьку раду" чи архітектурні розділи. Таким чином, у нас за підсумками голосування будуть два окремих модератори - один для "Козацької ради" і ще один для архітектурних розділів.
my19 February 20th, 2009, 12:58 AM Якщо мова пішла про кількох кандидатів то логічно що за кожне місто чи регіон відповідатиме свій модератор. І в Козацькій Раді буде відповідальний за порядок
asotUA February 20th, 2009, 01:28 AM А що до Регіонального розділу? чи так вроді подярок(без срача).
InfraBuilder February 20th, 2009, 01:41 AM Якщо мова пішла про кількох кандидатів то логічно що за кожне місто чи регіон відповідатиме свій модератор. І в Козацькій Раді буде відповідальний за порядок
Навряд чи у нас набереться стільки бажаючих модерувати форум, щоб у кожної регіональної секції був свій модератор.
Askold February 20th, 2009, 05:07 AM Я хотів би модерувати Козацьку Раду. Зараз там повний бардак і маємо кілька тролів які регулярно псують настрій всім іншим форумчанам. Я з радістю навів би там порядок і слідкував би за тим щоб така ситуація не повторилася.
InfraBuilder February 20th, 2009, 07:11 AM Я хотів би модерувати Козацьку Раду. Зараз там повний бардак і маємо кілька тролів які регулярно псують настрій всім іншим форумчанам. Я з радістю навів би там порядок і слідкував би за тим щоб така ситуація не повторилася.
З радістю проголосую за Ваше призначення модератором "Козацької ради". :)
asotUA February 20th, 2009, 08:19 AM Ну якщо Askold хоче "Козацьку Раду" то я тільки ЗА! а якщо мене вибрати то я б фото чи регіональну секцію контрулював....меньше клопот для мене:D
Askold February 20th, 2009, 09:40 AM Друзі дякую за підтримку :)
my19 February 20th, 2009, 10:38 AM Ось бачите) Уже половина розділів своїх модерів знайшла:)
feyma February 20th, 2009, 11:31 AM Я вже здається десь писав та здається не дописав(чи взагалі загубився бо тільки проснувся:)) - Які вимоги до кандидатів? Вік. Час після реєстрації на форумі. Активність: повідомлнь в день тощо.
oranger February 20th, 2009, 11:40 AM О, а можно и мою кандидатуру втулить?)))
Я погодився б, якщо Пятница взяв би на себе Дніпро. :cheers:
До того ж kalashnikov відмовився вже.
Playmaker February 20th, 2009, 12:15 PM Оновлення (за абеткою):
Askold (погодився)
asotUA (погодився)
Fira (відмовився)
IllyaDe (відмовився)
kalashnikov (відмовився)
Max (?)
my19 (погодився)
Pablitisimo Maximo (?)
Playmaker (відмовився)
Ukr_Alex (?)
Пятница (погодився)
Характерник (погодився)
Pablitisimo вычеркните - его уже несколько месяцев вобще не было.
Так, його декілька місяців немає, але усі ми знаємо, чому він пішов. Тому трошки зачекаємо — є вірогідність того, що він повернеться. Принаймні, багатьом на цьому форумі хочеться в це вірити.
XAPAKTEPHИK February 20th, 2009, 12:30 PM Ви, хлопці, показилися - на кожен підвідділ по модеру :lol:
Це ж не верховна рада....
Йоой!
Взагалі на сайті ніхто просто не дасть модерувати одну частину одній людині, а іншу іншій - кожен хто модер у такій-там секції - відповідатиме за все...
my19 February 20th, 2009, 01:17 PM Не обов'язково призначати на всю секцію. Це ж vBulletin
asotUA February 20th, 2009, 01:39 PM Я погодився б, якщо Пятница взяв би на себе Дніпро. :cheers:
До того ж kalashnikov відмовився вже.
ПятницО там би справ наробив тільки так!:D Демократичний порядок би там навів! "Щось проти мого Дніпра маєш пацан? Боятися мене люди!":lol:..Я тільки ЗА те щоб він там був модером!)))
Пятница February 20th, 2009, 01:41 PM ^^
Та я ж милое, безобидное существо!:)
(пока какая-то гнида не начнет хаять мое, родное!):naughty:
my19 February 20th, 2009, 07:13 PM my19 - http://www.skyscrapercity.com/images/buttons/redcard.gif http://www.skyscrapercity.com/images/buttons/redcard.gif http://www.skyscrapercity.com/images/buttons/redcard.gif http://www.skyscrapercity.com/images/buttons/redcard.gif http://www.skyscrapercity.com/images/buttons/redcard.gif http://www.skyscrapercity.com/images/buttons/redcard.gif http://www.skyscrapercity.com/images/buttons/redcard.gif (7, в т.ч. одна - навечно) плюс логин-дупликат Valorous c http://www.skyscrapercity.com/images/buttons/redcard.gif.
:pepper:-:pepper:-:pepper:-:pepper:-:pepper:-:pepper:-:pepper:-----:pepper:
:nuts:
всі знають за що, бо логи кидав на форум:)
KruEv February 20th, 2009, 07:15 PM тогда я за XAPAKTEPHИKа :banana: , хороший чел и карточек мало
Pablitisimo Maximo February 20th, 2009, 07:22 PM Поскольку я здесь был упомянут, то вынужден изъясниться:
- форум мне совершенно не "остогид", регулярно читаю все его секции с большим интересом, в курсе всех обсуждений;
- против большинства участников форума совершенно ничего не имею против (наоборот: ценю и уважаю), кроме гадящих в украинской секции украинофобов (впрочем, привык их игнорировать);
- сам не отписываюсь на форуме, потому что флудить желания нет, а по сути сказать особо нечего да и занят был в последнее время; кризис подтолкнул найти вторую работу на иностранных заказчиков; кстати, можете меня поздравить: сегодня я сдал на права в ГАИ (занимался еще и автоучебой);
- в целом я цвету и пахну, чего и вам всем желаю. :cheers: :lol:
Pablitisimo Maximo February 20th, 2009, 07:34 PM Вау. У меня тут уйма сообщений. Друзья, за меня мама так не переживала, как вы. :) Я тронут. Спасибо Артему, Плеймейкеру, Аскольду и всем участникам за переживания. Я ведь всего на часок отлучился. :lol:
Pablitisimo Maximo February 20th, 2009, 07:40 PM О, видишь, я жестко про тебя написал - ты не вытерпел и вернулся.
:banana:
Ах ты ж мелкий провокаторишка.:lol: (Надеюсь, ты не ....кхм... Сергей, не сочтешь мои слова грубым оскорблением участника форума и не забанишь меня снова).:lol:
oranger February 20th, 2009, 08:19 PM Может, мне неразрешено показывать эту информацию, но сами оцените свои шансы.
Э, чувак, давай и мое досье показывай!!! Хочу быть модератором! :)
Пабли, привет!!! Рад што у тебя все чики пики! :cheers::cheers::cheers:
oranger February 20th, 2009, 09:36 PM Шо-то не очень: http://www.skyscrapercity.com/images/buttons/redcard.gif http://www.skyscrapercity.com/images/buttons/redcard.gif http://www.skyscrapercity.com/images/buttons/redcard.gif http://www.skyscrapercity.com/images/buttons/redcard.gif
:lol:
Та то мне котик еще два года назад горчичников навалял... То не считаеться.:cheers:
Playmaker February 21st, 2009, 12:22 AM Сколько раз можно повторять: я виделся с ним в Харькове и лично разговаривал. Он не вернётся, ему остогид этот форум и многие его персонажи.
Не кажи "гоп", поки не перестрибнеш :cheers:
Playmaker February 21st, 2009, 12:37 AM Ідеально було б мати двох нових модераторів, які б модерували весь український форум, але при цьому один з них більше орієнтувався б на Козацьку Раду, другий — на архітектурні секції. Мати по модератору на кожен реґіон чи мати одного з модераторів, який відповідав би за якийсь конкретний реґіон — це вже плутанина. Навіщо ускладнювати ситуацію. IMHO
Пропоную обрати двох і не більше модераторів Urban Ukraine, де хоча б один з них приділяв більше уваги Козацькій Раді. (Чекаю на ваші відгуки щодо даної пропозиції)
InfraBuilder February 21st, 2009, 01:55 AM Ідеально було б мати двох нових модераторів, які б модерували весь український форум, але при цьому один з них більше орієнтувався б на Козацьку Раду, другий — на архітектурні секції. Мати по модератору на кожен реґіон чи мати одного з модераторів, який відповідав би за якийсь конкретний реґіон — це вже плутанина. Навіщо ускладнювати ситуацію. IMHO
Пропоную обрати двох і не більше модераторів Urban Ukraine, де хоча б один з них приділяв більше уваги Козацькій Раді. (Чекаю на ваші відгуки щодо даної пропозиції)
Погоджуюсь.
Askold February 21st, 2009, 02:12 AM Ідеально було б мати двох нових модераторів, які б модерували весь український форум, але при цьому один з них більше орієнтувався б на Козацьку Раду, другий — на архітектурні секції. Мати по модератору на кожен реґіон чи мати одного з модераторів, який відповідав би за якийсь конкретний реґіон — це вже плутанина. Навіщо ускладнювати ситуацію. IMHO
Я теж згідний з цією думкою. Я і раніше так пропонував Артемці - одного модера для Козацької Ради і одного для всього іншого. Зрештою - в інших секціях майже ніякої роботи - там все іде саме по собі, тож пятеро модів то буде за багато. На рахунок інфракцій - думаю що якщо вони були рік назад і з того часу особа іх не діставала то вони не повинні рахуватися.
Паблісімо
- друже, так приємно від тебе почути! Поздоровляю з ГАІ, тепер ти можеш находити адресу флудерів і їх штрафувати :) А на форумі все таки дописуй.
Ukr_Alex February 21st, 2009, 02:31 AM Я відмовляюся бо немаю на це часу.
XAPAKTEPHИK February 21st, 2009, 07:48 AM Паблі - Які Люди!
Вистава-Мейкер - добре
Артемка .. тск-тск-тск ..
Жовта картка - Березень 2007:
Сибіряк, ну шо ти як дитина - ми з тобою сер‘йозно.
То, шо у Вас вже у Россії ваші гроші кудись пропали - то Ваша справа, але гроші Українців тре було не комуниздити на першому місці. Ось у чому справа.
Зроблена Котом - Reason: Wrong attitude
Червона карткa - Квітень 2007:
не ваше собачье дело.
пшёл вон нацист.
Зроблена Сергієм - зрозуміло шо за грубіянство.
XAPAKTEPHИK February 21st, 2009, 09:28 AM До-речі - всі ті хто погодився висуватися - будьласка виставте коли і за що отримали картки.
Тому-що нормальним користувачам цього не видко.
А от Артьомці, який виходить зовсім не відказався від своїх повноважень (він просто відказався міняти назви на запити - а лише на свої уподобання) - видко.
Отже чекаємо.
Pablitisimo Maximo February 21st, 2009, 10:21 AM Паблісімо
- друже, так приємно від тебе почути! Поздоровляю з ГАІ, тепер ти можеш находити адресу флудерів і їх штрафувати :) А на форумі все таки дописуй.
Розділ з "Реставрації" - мій улюблений.:cheers: А ти в ньому найбільший дописувач - тож це тобі дяка:)
По-друге, я ж не став даїшником - я ж просто права нарешті отримав.:lol:
По-третє, я підтримую думку, що нам потрібно 2 модери: на "КР" і на всі інші розділи вже з архітектури.
Пятница February 21st, 2009, 10:50 AM Мне все 4 карточки дал Артемка за:
Reason: Insulted Other Member(s)
Playmaker February 21st, 2009, 11:23 AM Оновлення (список за абеткою):
Askold (погодився)
asotUA (погодився)
Fira (відмовився)
IllyaDe (відмовився)
kalashnikov (відмовився)
kucher_if (відмовився)
Max (?)
my19 (погодився)
Pablitisimo Maximo (відмовився)
Playmaker (відмовився)
Ukr_Alex (?)
Пятница (погодився)
Характерник (погодився)
InfraBuilder February 21st, 2009, 06:08 PM Оновлення (список за абеткою):
Askold (погодився)
asotUA (погодився)
Fira (відмовився)
IllyaDe (відмовився)
kalashnikov (відмовився)
kucher_if (відмовився)
Max (?)
my19 (погодився)
Pablitisimo Maximo (відмовився)
Playmaker (відмовився)
Ukr_Alex (?)
Пятница (погодився)
Характерник (погодився)
Ukr_Alex написав в цій гілці, що відмовляється, бо не має на це часу. Чому біля його кандидатури досі стоїть знак запитання?
IllyaDe February 21st, 2009, 08:41 PM не знаю хто там зараз модерує, але прохання перенести гілку
Аеропорт Бориспіль ( http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=412147)
з Регіонів до Києва
зараннє подяка
KruEv February 21st, 2009, 08:43 PM не знаю хто там зараз модерує, але прохання перенести гілку
Аеропорт Бориспіль ( http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=412147)
з Регіонів до Києва
зараннє подяка
Зачем? В киевской ветке и так есть тред про Терминал D
IllyaDe February 21st, 2009, 08:47 PM а навіщо він в регіон?
тоді просто обєднати усе одно вони пусті
Playmaker February 21st, 2009, 11:57 PM Ukr_Alex написав в цій гілці, що відмовляється, бо не має на це часу. Чому біля його кандидатури досі стоїть знак запитання?
Це я помилився, коли копіював список, адже чекав на приватного листа від нього і дивом не побачив його повідомлення в гілці.
Отже з кандидатур досі немає відповідей від Max та VelesHomais [Burislav].
Хто-небудь може з ними зв'язатися?
Playmaker February 22nd, 2009, 12:16 AM Мені такий інфракш колись прислав Sergei:
You have received an infraction at SkyscraperCity.
Reason: Insulted Other Member(s)
-------
I'd advise you don't call the moderator names, if you want to stick around this board. And don't concern yourself with which language I speak. Це не твоя проблема.
-------
This infraction is worth 1 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.
За ось це приватне(!) повідомлення:
Гей
Ти коли небудь писав українською?
Я спитав, за що він мені дав інфракшн? Вияснилося, що я його начебто геєм обізвав, хоча насправді то було привітання накшталт hey. У нас навіть у пісні січових стрільців є такі слова: "Гей, ви хлопці молодії." Модератор відразу, коли отримав це приватне повідомлення, вліпив цей інфракшн навіть не питаючи, що малося на увазі. Отаке "об'єктивне" тлумачення.
Так що я хочу сказати. Усі ці інфракшнз — це все суто суб'єктивні рішення, а не об'єктивні показники. Тому це все вилами по воді писано, хто скільки їх отримав.
my19 February 22nd, 2009, 01:01 AM Мені такий інфракш колись прислав Sergei:
За ось це приватне(!) повідомлення:
Я спитав, за що він мені дав інфракшн? Вияснилося, що я його начебто геєм обізвав, хоча насправді то було привітання накшталт hey. У нас навіть у пісні січових стрільців є такі слова: "Гей, ви хлопці молодії." Модератор відразу, коли отримав це приватне повідомлення, вліпив цей інфракшн навіть не питаючи, що малося на увазі. Отаке "об'єктивне" тлумачення.
Так що я хочу сказати. Усі ці інфракшнз — це все суто суб'єктивні рішення, а не об'єктивні показники. Тому це все вилами по воді писано, хто скільки їх отримав.
^^:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Playmaker February 22nd, 2009, 01:25 AM ^^ Я теж потім довго сміявся з цієї недоладності :)
Playmaker February 22nd, 2009, 01:27 AM Кандидати, які погодилися:
Askold
asotUA
my19
Пятница
Характерник
Кандидати, які доки не відповіли:
Max
VelesHomais [Burislav]
asotUA February 22nd, 2009, 02:13 AM а в мене такі
перша за підпис
а друга, той гомік Руслан настукав на мене тому ще одному французькому "руссо-лизу" адніму Матту за те що я його тіпа "оскорбіл бо терористом назвав" бо те дрихливе почало якусь брихню приносити у якісь тред повязаний з Україною і мене це просто виводило з себе:lol:...стукач повний! і ось чому я у DLM-і навіть не появляюсь більше бо там теж усі зазамбовіні, щось проти Росії або хочаб щось пояснити то зразу вже щось тобі зроблять а якщо навпаки проти України то усі як діти..можно вести базар без ніяких зауважень:bash:
Bandera February 22nd, 2009, 06:21 AM Через того придурка Матею чи як його там ти знаєш скільки разів я мусів змінювати ніки банив хрен за що не буть і в москальські секції і в DLM.
oranger February 22nd, 2009, 11:19 AM Вияснилося, що я його начебто геєм обізвав, хоча насправді то було привітання накшталт hey. У нас навіть у пісні січових стрільців є такі слова: "Гей, ви хлопці молодії."
:hilarious
my19 February 23rd, 2009, 12:25 AM Всі червоні картки отримав в розділі Козацька Рада через сварки з артемком і алешуа. Всі видані артемком.
my19 February 23rd, 2009, 12:25 AM Станіслав відмовився. Скажіть хтось Максу про вибори
Playmaker February 23rd, 2009, 12:36 AM Кандидати, які погодилися:
Askold
asotUA
my19
Пятница
Характерник
Кандидати, які доки не відповіли:
Max
Askold February 23rd, 2009, 02:01 AM Всі червоні картки отримав в розділі Козацька Рада через сварки з артемком і алешуа. Всі видані артемком.
В мене те саме але через сварку с інтернет тролем Ішалаєм - заміть того шоб троля стерти, Артемка дав мені одну єдину картку за "оф топік".
Pablitisimo Maximo February 23rd, 2009, 01:31 PM Предлагаю выбирать модеров в 2 тура, а не сразу набравшего большинство.
Playmaker February 23rd, 2009, 01:52 PM Які критерії щодо першого та другого турів?
STEN15 February 23rd, 2009, 02:15 PM А якій смисл цю всю бюрократію розводити голосуєм і всьо.
Pablitisimo Maximo February 23rd, 2009, 02:26 PM Чтобы как с Киевскими выборами не получилось! Голосование в 2 тура помогает выбрать действительно достойного!
Pablitisimo Maximo February 23rd, 2009, 02:27 PM Які критерії щодо першого та другого турів?
Все банально: в первом участвует весь список определенных кандидатов, а во втором туре - 2 победителя первого тура.
STEN15 February 23rd, 2009, 02:29 PM В нас тут на форумі інопланетян-наркаманів немає вроді.Скорше виберем модератора скорше бардак закінчеться!!!
oranger February 23rd, 2009, 02:29 PM Все банально: в первом участвует весь список определенных кандидатов, а во втором туре - 2 победителя первого тура.
Так што уже решено што 1 модератор будет на всю секцию?
Playmaker February 23rd, 2009, 02:33 PM Все банально: в первом участвует весь список определенных кандидатов, а во втором туре - 2 победителя первого тура.
Багато хто з форумчан висловив думку обрати двох. Я так розумію, ти проти цього. Чому?
Так што уже решено што 1 модератор будет на всю секцию?
Ні, наразі в стадії обговорення :)
Pablitisimo Maximo February 23rd, 2009, 02:34 PM Так што уже решено што 1 модератор будет на всю секцию?
Еще никто ничего не решил, кажется:) Я лично выступаю за 2 модеров: для секций по архитектуре и для КР. И по каждому модеру - голосовалка в 2 тура.
Пятница February 23rd, 2009, 02:36 PM Может лучше так:
1 модератор - Киев и регионы.
2й - Фотогаллерея и неУкраинськи миста.
3й - Козацька Рада и темы, находящиеся под форумом (общие укр. темы).
Pablitisimo Maximo February 23rd, 2009, 02:42 PM Та ну слишком много модеров - тоже плохо.:lol:
Playmaker February 23rd, 2009, 02:43 PM Моя думка:
1. Модератор для всього Urban Ukraine (або тільки для архітектурних підрозділів).
2. Модератор тільки для Козацької Ради.
Пятница February 23rd, 2009, 02:44 PM 3 модера на ветку самой большой страны в Европе - не так уж и много.
Pablitisimo Maximo February 23rd, 2009, 02:48 PM 3 модера на ветку самой большой страны в Европе - не так уж и много.
Да мы просто не найдем аж трех людей, которые согласятся регулярно заниматься модераторством на совесть.
Мое мнение. Модеры:
1) Архитектура
2) КР (как вариант: + фотосекция)
Пятница February 23rd, 2009, 02:50 PM Мое мнение. Модеры:
1) Архитектура
Тоже вариант.
З.Ы. рад, что ты вернулся!:nuts:
SergantiG February 23rd, 2009, 02:50 PM Да мы просто не найдем аж трех людей, которые согласятся регулярно заниматься модераторством на совесть.
Мое мнение. Модеры:
1) Архитектура
Да скорее всего это оптимальный вариант, я поддерживаю!
my19 February 23rd, 2009, 02:52 PM Pablitisimo Maximo, не потрібно робити два тури тому що ми ще раніше погодилися на голосування з можливістю вибору одразу кількох кандидатів зі списку одним виборцем%)
STEN15 February 23rd, 2009, 02:54 PM Я тоже,а то в фотогалереї тоже срач часто буває!!!
Pablitisimo Maximo February 23rd, 2009, 02:55 PM Хм. А зачем давать возможность голосовать за нескольких сразу? Странно это.
В общем, я предлагаю 2 тура, а там как вы решите, так и будет.:)
my19 February 23rd, 2009, 02:56 PM І щодо кількості - їх має бути стільки скіки необхідно для нормального функціонування форуму) Через кілька років ще вибори будуть:) Але це вже залежить від того як швидко мине криза:))
STEN15 February 23rd, 2009, 02:59 PM Давайте заодно зробим якись перепис форуму шоб хоть приблизно знати скільки людей реально на ньому постійно перебуває!!!
Pablitisimo Maximo February 23rd, 2009, 03:00 PM STEN15, это нетривиальная задачка.:nuts:
В общем так: определяем конечный список желающих быть модерами. Определяем, кто желает модерировать Архитектуру и кто - КР+фотосекцию. Голосуем в 2 тура по обеим группам. Получаем двух модеров.
Не слишком сложно?:)
SergantiG February 23rd, 2009, 03:01 PM Давайте заодно зробим якись перепис форуму шоб хоть приблизно знати скільки людей реально на ньому постійно перебуває!!!
Создать тему с перекличкой: 1й, 2й....3458й..ггг
STEN15 February 23rd, 2009, 03:02 PM Ачо гарна ідея !!!
Playmaker February 23rd, 2009, 03:03 PM Якщо перший модератор буде відповідати тільки за архітектурні підрозділи, тоді для Козацької Ради буде тільки один модератор, що занадто ризиковано, коли він буде відсутній, скажімо, 2 тижні. Тому вважаю, було б краще, коли один з модераторів мав би доступ до всіх підрозділів Urban Ukraine, включаючи Козацьку Раду (за потребою допомагав би другому модератору в Козацькій Раді), а другий мав би доступ тільки до Козацької Ради (і може також до фотогалерея).
SergantiG February 23rd, 2009, 03:03 PM STEN15, это нетривиальная задачка.:nuts:
В общем так: определяем конечный список желающих быть модерами. Определяем, кто желает модерировать Архитектуру и кто - КР+фотосекцию. Голосуем в 2 тура по обеим группам. Получаем двух модеров.
Не слишком сложно?:)
Главное это всё проделать максимально оперативно!:)
my19 February 23rd, 2009, 03:04 PM Можна або в кімнаті чату "Україна" зробити перекличку.
Або створити конференцію в якійсь айсікью чи ще в чомусь))
Pablitisimo Maximo February 23rd, 2009, 03:06 PM Главное это всё проделать максимально оперативно!:)
На сколько я понимаю, общий список у нас УЖЕ есть.
Playmaker February 23rd, 2009, 03:07 PM Мене не влаштовує один модератор для Козацької Ради :)
Ще раз спробую пояснити чому. Другий (той, що страхує) потрібен на випадок, коли перший модератор Козацької Ради захворіє чи поїде у відпустку (це може бути не 1 тиждень, а 2 чи навіть 3). Той другий відповідатиме переважно за архітектурні секції, але при нагоді слідкуватиме й за Козацькою Радою.
STEN15 February 23rd, 2009, 03:08 PM На сколько я понимаю, общий список у нас УЖЕ есть.
Він тянеться вже не перший рік і багато людей давно немає!!!Треба створити новий і за день-два будем точно знати скільки нас є а потім просто удалити або забити!!!
orland February 23rd, 2009, 03:11 PM Да об чем разговор? Вроде бы ясно сказали, что назначать отдельно модера для козацой рады админы не будут. Поэтому мы просто должны выбрать второго модера, который будет преимущественно работать в КР, а в архитектурных секциях, как я понял, Артемка не прочь остаться модером.
Pablitisimo Maximo February 23rd, 2009, 03:12 PM Мене не влаштовує один модератор для Козацької Ради :)
Ще раз спробую пояснити чому. Другий (той, що страхує) потрібен на випадок, коли перший модератор Козацької Ради захворіє чи поїде у відпустку (це може бути не 1 тиждень, а 2 чи навіть 3). Той другий відповідатиме переважно за архітектурні секції, але при нагоді слідкуватиме й за Козацькою Радою.
Все это хорошо в теории, но на практике все усложнит и запутает.:)
oranger February 23rd, 2009, 03:15 PM А яка ситуація з артемкою? Він буде модером чи ні, скажіть щоб всім ясно було. Бо нам тоді лише одного треба вибрати та й все.
Pablitisimo Maximo February 23rd, 2009, 03:15 PM Да об чем разговор? Вроде бы ясно сказали, что назначать отдельно модера для козацой рады админы не будут. Поэтому мы просто должны выбрать второго модера, который будет преимущественно работать в КР, а в архитектурных секциях, как я понял, Артемка не прочь остаться модером.
Ну так просто выберем 2 модеров с предварительной договоренностью по распределению обязанностей.
STEN15 February 23rd, 2009, 03:17 PM ^^Самий оптимальний верянт!!!
XAPAKTEPHИK February 23rd, 2009, 03:19 PM А яка ситуація з артемкою? Він буде модером чи ні, скажіть щоб всім ясно було. Бо нам тоді лише одного треба вибрати та й все.
Він публічно від модерства відказався.
Але після того зтирав пости і перейменовував гілки...
і де-факто залишається модератором.
Playmaker February 23rd, 2009, 03:20 PM А яка ситуація з артемкою? Він буде модером чи ні, скажіть щоб всім ясно було. Бо нам тоді лише одного треба вибрати та й все.
Одного модератора (в даному випадку артемки) замало для всіх архітектурних секцій. На нашому форумі інколи (раз на місяць-два) з'являвлялися Sergei і Sigundumindium. Один модератор — це не серйозно.
P.S. Мене особисто не влаштовує мстиве модерування артемки. Через свою упередженість він споганив мою гілку в секції Києва, де була представлена мапа всіх найцікавіших проєктів Києва, проєкти були пронумеровані і кожному відповідала ланка на окрему гілку на цьому форумі. Вважаю, що модератор не повинен йти на такі міри та псувати форум.
SergantiG February 23rd, 2009, 03:21 PM Да пускай Тёма остаётся и выберем ещё 2х модеров!
Pablitisimo Maximo February 23rd, 2009, 03:25 PM Ок. Давайте выберем одного модера и потом будем плясать дальше, если надо будет.
oranger February 23rd, 2009, 03:27 PM Вы одного сначала выберите. Руководство форума не восхищается вашей "демократией".
А в тебе який статус зараз, ти можеш нормально пояснити, не вибрикуючись?
SergantiG February 23rd, 2009, 03:28 PM Ну дык создавайте голосовалку и давайте голосовать...
Pablitisimo Maximo February 23rd, 2009, 03:30 PM Ну дык создавайте голосовалку и давайте голосовать...
Давно пора. Playmaker, давай список согласившихся.:)
my19 February 23rd, 2009, 03:31 PM Ну і для яких секція вибираємо першого? Для всіх?
Pablitisimo Maximo February 23rd, 2009, 03:31 PM Ну і для яких секція вибираємо першого? Для всіх?
Выберем - потом дорешаем.:lol: Лишь бы модер был ПРОУКРАИНСКИМ.
SergantiG February 23rd, 2009, 03:32 PM Ну і для яких секція вибираємо першого? Для всіх?
Да надо для всех секций!
oranger February 23rd, 2009, 03:32 PM Ну і для яких секція вибираємо першого? Для всіх?
Вибираємо модера, а потім вони розберуться, я думаю, хто за що відповідає.
SergantiG February 23rd, 2009, 03:35 PM Выберем - потом дорешаем.:lol: Лишь бы модер был ПРОУКРАИНСКИМ.
+500 Проукраинским и адекватным:)
oranger February 23rd, 2009, 03:37 PM +500 Проукраинским и адекватным:)
В мене є бажання щоб він не був політично ангажованим. Але щоб він чітко розумів - де є внутрішні справи України й де ми самі розберемося, а де - відверта українофобія.
Playmaker February 23rd, 2009, 03:39 PM Щодо голосування.
Хотілося б почути відповідь від Max'а. Хоча вже 5 днів не відповідає і ніхто не може з ним зв'язатися.
Отже наразі маємо кандидатів (список за абеткою):
Askold
asotUA
my19
Пятница
Характерник
Треба тільки погодитися щодо наступних двох питаннь до початку голосування:
1. Створюємо голосування з можливістю вибору більше одного кандидата.
2. Коли матимемо результати, вирішимо, скільки модераторів обрали — одного чи двох — і за які секції вони відповідатимуть.
Усі згідні?
STEN15 February 23rd, 2009, 03:42 PM Давай голосуєм накінець!!!
Пятница February 23rd, 2009, 03:43 PM Думаю, да.
Иначе эта тема никогда не иссякнет.
Пятница February 23rd, 2009, 03:44 PM Какой срок голосования?
И где гарантия, что это голосование увидят все? (в плане проведения рекламы).
Playmaker February 23rd, 2009, 03:52 PM Какой срок голосования?
Два-три тижні? Пропонуйте.
Його побачать ті, хто тут постійно спілкується та читає інформацію. Решта не має значення, тому що вони "відсутні".
oranger February 23rd, 2009, 03:54 PM А яка гарантія що нам не "наголосують" з інших секцій? Чи може наприклад артемка потім відібрати лише "чисті" голоса, тобто учасників Укр. секції?
XAPAKTEPHИK February 23rd, 2009, 03:57 PM ^^ та йопересете - відкрите голосування - самі побачимо.
my19 February 23rd, 2009, 03:57 PM відкрите голосування
Playmaker February 23rd, 2009, 04:09 PM Так, про відкрите голосування ми вже домовилися. Це запорука суто "українського" голосування.
Щодо відповідей від "іноземців": не знаю, погодиться артемка видаляти відповіді неукраїнських учасників форуму чи ні — поговоріть з ним. Якщо не погодиться, можна самім рахувати, включивши відповіді тільки форумчан з української секції.
oranger February 23rd, 2009, 04:09 PM ^^ та йопересете - відкрите голосування - самі побачимо.
:cheers: Добре.
Хто з кандидатів більше бабла запропонує, за того й проголосую :lol::lol::lol:
Пятница February 23rd, 2009, 04:14 PM Злодей!:)
Pablitisimo Maximo February 23rd, 2009, 04:15 PM Какой срок голосования?
Предлагаю организовать пиар-кампанию под проект выбора модера украинского подфорума и меня назначить директором.:lol:
SergantiG February 23rd, 2009, 04:15 PM открытое, срок неделя...
Пятница February 23rd, 2009, 04:17 PM Неделю мало, многие из нас работают, и не всегда есть возможность зайти на форум.
Хотя бы 2-3.
Pablitisimo Maximo February 23rd, 2009, 04:18 PM Askold
asotUA
my19
Пятница
Характерник
Фиг его знает, за кого голосовать. Ко всем отношение очень хорошее. Блин.:dunno:
Пятница February 23rd, 2009, 04:20 PM В таком случае нужен еще один пункт - воздержусь.
Pablitisimo Maximo February 23rd, 2009, 04:20 PM Неделю мало, многие из нас работают, и не всегда есть возможность зайти на форум.
Хотя бы 2-3.
Я за 2 недели. Если кто больше не заходил - сам виноват (про свое отсутствие скромно умолчу).:lol:
Пятница February 23rd, 2009, 04:25 PM Пока вы тут решаете - я быстренько сбегаю в Караван, куплю че пожрать себе.
oranger February 23rd, 2009, 04:25 PM Пока вы тут решаете - я быстренько сбегаю в Караван, куплю че пожрать себе.
и вышли мне денег на почте, я за тебя проголосую! :cheers::lol:
Playmaker February 23rd, 2009, 04:28 PM Кандидати:
Askold
asotUA
my19
Пятница
Характерник
- Голосування відкрите.
- Голосування з можливістю вибору більше одного кандидата.
- Термін голосування — 2 тижні.
Хто за чи проти? Давайте обговоримо і надамо можливість висловитися іншим на протязі дня. Завтра вже можна створювати гілку для голосування.
my19 February 23rd, 2009, 04:38 PM За:)
kucher_if February 23rd, 2009, 04:41 PM я за!
Playmaker, забув додати - відкрите голосування :)
oranger February 23rd, 2009, 04:41 PM Я не зовсім розумію, нащо робити голосування з можливістю вибору більше одного кандидата? Бо вийде таким чином, що один проголосує за когось одного, а інший - за трьох. Це вже буде нелогічно.
Playmaker February 23rd, 2009, 04:42 PM я за!
Playmaker, забув додати - відкрите голосування :)
Дякую! Вказав :)
Playmaker February 23rd, 2009, 04:47 PM Я не зовсім розумію, нащо робити голосування з можливістю вибору більше одного кандидата? Бо вийде таким чином, що один проголосує за когось одного, а інший - за трьох. Це вже буде нелогічно.
Але ж немає різниці, голосуватимуть за 1-го чи 3-х кандидатів — все одно найбільшу кількість наберуть ті самі кандидати, якби кожен голосував тільки за 1-го кандидата. І ми наразі не вирішили, скільки модераторів буде: 1 чи 2.
oranger February 23rd, 2009, 05:00 PM Але ж немає різниці, голосуватимуть за 1-го чи 3-х кандидатів — все одно найбільшу кількість наберуть ті самі кандидати, якби кожен голосував тільки за 1-го кандидата.
Ні, це не так. Уяви - три учасника форуму голосують так: на перше місце ставлять А, а В і С додають як неголовних. А потім четвертий учасник голосує лише за С й той перемагає.
SergantiG February 23rd, 2009, 05:12 PM Я проголосую за того кому футбол не безразличен..)))
Playmaker February 23rd, 2009, 05:13 PM Ні, це не так. Уяви - три учасника форуму голосують так: на перше місце ставлять А, а В і С додають як неголовних. А потім четвертий учасник голосує лише за С й той перемагає.
Варіант, коли можна голосувати за двох і більше кандидатів:
Кожен другий чи третій учасник голосує тільки за -А- чи тільки за -C-, і решта голосує за -A- і за -B-, -C- як неголовних. Учасників 2-3 десятки. -А- чи -С- виграє.
Варіант, коли можна голосувати тільки за одного кандидата:
Кожен другий чи третій учасник голосує тільки за -А- чи тільки за -C-, і решта голосує тільки за -A-, тому що неголовних не можна голосувати. Учасників 2-3 десятки. -А- чи -С- все одно виграє.
Тобто будуть невеличкі розбіжності між результатами для -А- та -С-, але суть не зміниться — вони наберуть найбільшу кількість. Ця розбіжність буде великою, якщо проголосують мало учасників. Коли ж маємо десятки голосів, похибка зменшується.
Якщо треба голосувати тільки за одну кандидатуру, немає проблем. Але все ж таки віддаю перевагу multi choice vote.
Pablitisimo Maximo February 23rd, 2009, 06:25 PM Я сейчас пьяный. Девушки споили. Голосую за всех, а там разбирайтесь.:lol:
Askold February 23rd, 2009, 07:13 PM Так, про відкрите голосування ми вже домовилися. Це запорука суто "українського" голосування.
Щодо відповідей від "іноземців": не знаю, погодиться артемка видаляти відповіді неукраїнських учасників форуму чи ні — поговоріть з ним. Якщо не погодиться, можна самім рахувати, включивши відповіді тільки форумчан з української секції.
- Інша проблема яка може бути - голосовання клонів. Особи які мають по один два пости і зарегіструвалися в останньому тиждні. Я би взяв до уваги лишень голоса постійних форумчан або тих які рідже але вже довший час дописують.
П.С. Вважаю що два модратори є оптимальним варіантом але дво-етапне голосування на мою думку не є потрібним.
Playmaker February 23rd, 2009, 07:17 PM - Інша проблема яка може бути - голосовання клонів. Особи які мають по один два пости і зарегіструвалися в останньому тиждні. Я би взяв до уваги лишень голоса постійних форумчан або тих які рідже але вже довший час дописують.
Гарна ідея. Теж думав, як обійти клонів. Можна "поставити" ліміт на кількість повідомлень на цьому форумі — скажімо, враховувати голоси тільки тих, хто має більше 50 повідомлень.
Askold February 23rd, 2009, 07:39 PM Чудова ідея!
orland February 23rd, 2009, 07:53 PM Никаких мултичойсов. Лучше уже тогда два тура.
Pablitisimo Maximo February 23rd, 2009, 07:54 PM Згоден щодо клонів. Та і взагалі: ми всіх учасників добре знаємо. Але я прихильний до двоетапного голосування.:)
Playmaker February 23rd, 2009, 07:54 PM Треба, щоби тепер наші форумчани висловилися з приводу ідеї запобігання голосування клонами, виключаючи голоси тих, у кого дуже мало повідомлень (скажімо, менше 50).
Шановні, які ваші думки... хто за, хто проти... і чому.
KruEv February 23rd, 2009, 07:57 PM аха, когда так мал кандидатов мультичойсы не нужны
Pablitisimo Maximo February 23rd, 2009, 08:04 PM Хай буде обмеження на 50 повідомлень, але не буде можливості множинного вибору.:)
STEN15 February 23rd, 2009, 08:43 PM Та ладно ми тут не амариканського президента вибираємо.Для мене особисто всі кандидати є прийнятними,не думаю шо хтось захоче устроїти якусь провокацію.Я пропоную просто почати відкрите голосування.Наприклад я виборець номер 1 голосую за такого то такого,заодно проведем і перепис населення,взнаєм скількі є активних форумчан.Попередньо узгодем час закінчення голосування думаю стане тижня.В кінці відкінем голоса всякіх флудерів,провокаторів і їм подібним уйобкам,це всьо порахуєм і виберем ше одного модератора!!!
Пятница February 23rd, 2009, 10:12 PM Погавкали и успокоились:)
Кто завтра создаст опрос?
(явно не из претендентов).
my19 February 23rd, 2009, 10:38 PM Плеймейкер у нас ЦВК!:))
Пятница February 23rd, 2009, 10:40 PM Что есть ЦВК?))
Цэнтральна выбирча комисия?
Playmaker February 23rd, 2009, 10:40 PM ЦВК :lol::nuts:
Playmaker February 23rd, 2009, 10:47 PM Наразі більшість висловилися проти можливості вибору більше одного кандидата (multi choice vote).
Кандидати:
Askold
asotUA
my19
Пятница
Характерник
- Голосування відкрите.
- Один голос за одного кандидата.
- Враховуються голоси тих, у кого 50 і більше повідомлень.
- Термін голосування — 2 тижні.
Поки обговорюємо далі, якщо є ще що обговорювати.
Завтра у Козацькій Раді створю тему для голосування.
Пятница February 23rd, 2009, 10:49 PM Зачем в Козацкой Раде создавать?
Лучше в главной Урбан Юкрейн.
my19 February 23rd, 2009, 11:56 PM в Козацькій Раді або на вулиці?))
Пятница February 24th, 2009, 12:07 AM Да никто нас не выселит))
InfraBuilder February 24th, 2009, 02:50 AM Чекаю початку голосування.
А передвиборні програми кадидатів оприлюднені будуть? :)
Bandera February 24th, 2009, 08:32 AM Треба, щоби тепер наші форумчани висловилися з приводу ідеї запобігання голосування клонами, виключаючи голоси тих, у кого дуже мало повідомлень (скажімо, менше 50).
Шановні, які ваші думки... хто за, хто проти... і чому.
За!
InfraBuilder February 24th, 2009, 09:48 AM За!
Також за.
SergantiG February 24th, 2009, 10:01 AM ЗА!
my19 February 24th, 2009, 01:51 PM Передвиборні програми?%)) До речі... Мабуть таки кожен кандидат має послати резюме і програму до ЦВК:) щоби люди знали за що голосують
kucher_if February 24th, 2009, 03:17 PM ага і внести кошти на вибори, для бюлетенів і членів ЦВК:lol:
з усім погоджуюсь, очікую голосування:cheers:
Pablitisimo Maximo February 24th, 2009, 05:14 PM А Підрахуєм буду я:)
Playmaker February 24th, 2009, 05:34 PM Гілка для голосування та обговорення створена :) (http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=816062)
my19 February 24th, 2009, 06:02 PM ЦВК! Організуй резюме+програми кожного кандидата%))
Пятница February 24th, 2009, 06:05 PM А резюме с ссылками на личный сайт автора))
И портфолио (фотопортфолио в т.ч.))):nuts:
IllyaDe February 24th, 2009, 07:29 PM А резюме с ссылками на личный сайт автора))
И портфолио (фотопортфолио в т.ч.))):nuts:
Пятница, опять на крякозябрах заговорил
KV February 28th, 2009, 10:50 AM Кто тут сейчас главный??? С какого банана Kyiv Photo Thread превратился в Kiev Photo??? Просьба вернуть начальный вариант и написать правильно.
asotUA March 1st, 2009, 02:43 AM ^^нуну, це для мене теж була нова новина коли побачив!:nuts:
InfraBuilder March 1st, 2009, 03:25 AM ^^нуну, це для мене теж була нова новина коли побачив!:nuts:
Відбувається те, про що я тут вже писав: впровадження модератором на форумі своєї особистої життєвої філософії замість наведення порядку.
Playmaker March 1st, 2009, 08:51 AM ^^ Яка ще британська енциклопедія :bash:
Є офіційна транслітерація українських міст, затверджена Верховною Радою, за якою правильно писати Kyiv. Хіба британці краще нас знають, як наші назви вимовляються... Вони взяли цю транслітерацію з російської мови.
InfraBuilder March 1st, 2009, 09:48 AM Кто лучше английский язык знает: вы или Британская энциклопедия?
http://www.britannica.com/EBchecked/topic/317542/Kiev
Донецьким знавцям англійської мови:
http://unic.un.org/imu/recentActivities/category/Kyiv.aspx
http://www.un.org.ua/en/news/
IllyaDe March 1st, 2009, 10:52 AM Кто лучше английский язык знает: вы или Британская энциклопедия?
http://podrobnosti.ua/power/intpol/2006/10/20/359418.html
:cheers:
Pablitisimo Maximo March 1st, 2009, 12:46 PM Что за бред?? Требую немедленно исправить!
Pablitisimo Maximo March 1st, 2009, 12:48 PM Форум херится все сильнее! Куда катимся??
my19 March 1st, 2009, 12:52 PM Кто лучше английский язык знает: вы или Британская энциклопедия?
"Kiev" - Київ в англійській мові(так історично склалося)
"Kyiv - міжнародна назва(наш уряд веде таку політику + тепер це назва Києва в сучасній американській англійській).
Зара англійці упираються і не дуже хо перезвикати, але їм доведеться. Пекін уже звучить по-китайськи).
Будь-де в офіційних документах ви побачите Kyiv(Kiev) - це восновному значить що скоро того що в душках не писатимуть. Але є ще один варіант - Kyyiv. Щоправда останній не подобається ні нашим, ні англійцям%)
IllyaDe March 1st, 2009, 12:54 PM Але є ще один варіант - Kyyiv.
Я читав що цей варіант є помилковим в транскрипції:)
|
|