View Full Version : ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ФОРУМУ | Forum Suggestions

Pages : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

Playmaker
March 1st, 2009, 01:03 PM
За чинними правилами транслітерації, ухваленими Верховною Радою України 19 квітня 1996 року, -ї- на початку слова транслітерується як -yi-, в інших випадках як -i-.

http://www.rada.kiev.ua/translit.htm

Yi - at the beginning of words, і - in other positions
Їжакевич - Yizhakevych; Кадіївка - Kadiivka
Київ - Kyiv

my19
March 1st, 2009, 01:28 PM
Dear my19,

You have received an infraction at SkyscraperCity.

Reason: Insulted Other Member(s)
-------
Оскорбление модератора.
-------

This infraction is worth 1 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.

Original Post:
32994316
Кто лучше английский язык знает: вы или Британская энциклопедия?
http://www.britannica.com/EBchecked/topic/317542/Kiev

"Kiev" - Київ в англійській мові(так історично склалося)
"Kyiv - міжнародна назва(наш уряд веде таку політику + тепер це назва Києва в сучасній американській англійській).

Зара англійці упираються і не дуже хо перезвикати, але їм доведеться. Пекін уже звучить по-китайськи).
Будь-де в офіційних документах ви побачите Kyiv(Kiev) - це восновному значить що скоро того що в душках не писатимуть. Але є ще один варіант - Kyyiv. Щоправда останній не подобається ні нашим, ні англійцям%)

p.s. артемко дурбелик

All the best,
SkyscraperCity

дивіться що він витворяє!

XAPAKTEPHИK
March 1st, 2009, 01:31 PM
"Kiev" - Київ в англійській мові(так історично склалося)
"Kyiv - міжнародна назва(наш уряд веде таку політику + тепер це назва Києва в сучасній американській англійській).

Зара англійці упираються і не дуже хо перезвикати, але їм доведеться. Пекін уже звучить по-китайськи).
Будь-де в офіційних документах ви побачите Kyiv(Kiev) - це восновному значить що скоро того що в душках не писатимуть. Але є ще один варіант - Kyyiv. Щоправда останній не подобається ні нашим, ні англійцям%)

Last edited by artemka; Today at 07:10 PM.

InfraBuilder
March 1st, 2009, 01:36 PM
Британская энциклопедия - хуйня, Верховна Рада - супер-охуенные специалисты во всём (и в английской мове, и в управлении страной).

Почему тогда мы Дёйчландом Германию не называем?
Визначником в подібних питаннях є офіційна транслітерація ООН. В ній - все чітко і однозначно: Kyiv (посилання я навів в своєму попередньому повідомленні).

asotUA
March 1st, 2009, 01:38 PM
^^:eek:
Артемка, просто виправ як було і не треба гавкання ще тут ізза цього. Мали Kyiv за усесь час існування форуму ось би й найдалі мали, нащо було змінювати? наступна Одеса по списку чи краще усі разом просто взяти і змінити по своїму?:ohno:

KruEv
March 1st, 2009, 01:40 PM
а вам не все равно как - Kyiv или Kiev? чего по мелочам ссориться-то?))

Playmaker
March 1st, 2009, 01:41 PM
дивіться що він витворяє!

Та він ці інфракшнз відсилає тільки тоді, коли йому щось саркастичне кажуть або коли ображають його комрадів. Коли тролі відкривають рота, він їх рідко чіпає. Усі ці інфракшнз — суб'єктивні рішення.

Playmaker
March 1st, 2009, 01:43 PM
Визначником в подібних питаннях є офіційна транслітерація ООН. В ній - все чітко і однозначно: Kyiv (посилання я навів в своєму попередньому повідомленні).

А навіщо на ООН чи Верховну Раду дивитися? Є ж своя власну думка у нашого модератора. І він буде впиратися до останнього. Схоже на якусь помсту.

IllyaDe
March 1st, 2009, 02:25 PM
Та він ці інфракшнз відсилає тільки тоді, коли йому щось саркастичне кажуть або коли ображають його комрадів. Коли тролі відкривають рота, він їх рідко чіпає. Усі ці інфракшнз — суб'єктивні рішення.

ти дурбелик ти :)

Playmaker
March 1st, 2009, 02:58 PM
^^ Ой! Ти образив іншого форумчанина (you have insulted other member) :lol:
Зараз отримаєш інфракшн :nuts:

IllyaDe
March 1st, 2009, 03:04 PM
^^ Ой! Ти образив іншого форумчанина (you have insulted other member) :lol:
Зараз отримаєш інфракшн :nuts:

:ohno::)
артемка той інфракш дав за те що му його обізвав тому нічого поганого в його діях я не бачу в цьому випадку

Playmaker
March 1st, 2009, 03:06 PM
:ohno::)
артемка той інфракш дав за те що му його обізвав тому нічого поганого в його діях я не бачу в цьому випадку

Я теж не бачив би, якби він усім давав, а не тільки, коли йому заманеться.

InfraBuilder
March 1st, 2009, 03:48 PM
Форум херится все сильнее! Куда катимся??
Атставіть! Данбасс паражняк нє гоніт!!!

my19
March 1st, 2009, 04:17 PM
Артемко не Донбас - Донбас не артемко)

kostya005
March 1st, 2009, 05:55 PM
опять революция назревает...

"Атставіть! Данбасс паражняк нє гоніт!!!

Артемко не Донбас - Донбас не артемко)"

За такие провокации мог бы давно лупануть по красной.. (чтоб революций не назревало)... а то им нравится выЙОбуваться тут! ))
У кого проблемы с географией проживания - мы все тут видим...

my19
March 1st, 2009, 06:14 PM
Послухай клоун висота Донбас-Арени 54 м.це як мінімум в 2 раза вище чим в Дніпропетровську,а про Славутич-Арену взагалі мовчу.На таких стадіонах дах може хоть 120 % трибун накривати бо він не високо натянутий і не мішає проникненню світла.На стадіонах класу Донбас-Арени сонячним променям дуже вашко прибиватися до газону бо стадіон нагадує глибоку чашу,там дах навіть під кутом поставлений для кращого освітлення і вентиляції ,якшо би вона була ше вище скажем як Ноу-Камп то її би взагалі не було,або накривала 50 %,або зробили висувне поле як в Зеніта,або міняли траву пару раз на рік як на Амстердам-Арені чи Сан-Сіро!!!А так вона класно збалансована 93 % це один з кращих показників стадіонів такого типу!!!

Вы меня тут уже все заебали со своими оскорблениями, так шо мудило пидарское пшол нах, уебан.. (надоело мне молчать) И нех тут псевдознаниями хвастаться.

в темі http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=33004110

якщо артемка не дасть за це бан то...

kostya005
March 1st, 2009, 06:32 PM

о глянь, стукачики нарисовались.. :)

кстати, о чем это ты ??? Сам приписал что-ли??

kostya005
March 1st, 2009, 06:55 PM
в темі http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=33004110

Кстати, убери эти глупости, а то сам можешь бан получить за матюки..
:)

KruEv
March 1st, 2009, 07:08 PM
Кстати, убери эти глупости, а то сам можешь бан получить за матюки..

:rofl::nuts:

XAPAKTEPHИK
March 1st, 2009, 07:36 PM
STEN15 та Костя...
подивився я на ту гілку і не впізнав...
ви коротше мастаки - ви це знаєте, так?
тск-тск-тск

kostya005
March 1st, 2009, 07:46 PM
STEN15 та Костя...
подивився я на ту гілку і не впізнав...
ви коротше мастаки - ви це знаєте, так?
тск-тск-тск

Та там мы не столько матов поудаляли, сколь просто неприятных сообщений...

PS . Объясни , пожалуйста, свои слова... ничего не понял в каком это смысле.... что не узнал? в чем мастаки?

my19
March 2nd, 2009, 10:08 PM
Зачем было материться? Ты по другому не можешь разговаривать? Уёбок...:ohno:
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=816202&page=22

иди нахуй :)
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=33060194

...и опять к Оранжеру ты блять уебок сраный забыл где родился и провел свое молодость? шоб так поносить юго-восток Украины. или шо думаешь сам себался и все чист как стеклышко?
...

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=816202&page=22

hahaha molodcy russkiji, hujar'te benderovcev

http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=33268734&postcount=1608
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=296817&page=81

Харе матюкатися на форумі. Для цього є приватне повідомлення

YEF
March 3rd, 2009, 10:19 PM
my19, не забудь скопировать матюки украинской компашки с Козацкой Рады, особенно с полит. тем. Там украиномовных матершинников предстаточно. Боюсь надоест копировать.
:cheers:

YEF
March 3rd, 2009, 10:23 PM
Атставіть! Данбасс паражняк нє гоніт!!!

Ю-Щ-Е-Н-К-О!!! Ю-Щ-Е-Н-К-О!!! :lol:
Чего на майдан не бежим?
Твое ехидство насчет всего донецкого не красит.

XAPAKTEPHИK
March 3rd, 2009, 10:35 PM
А може він не єхідствував...
чесно кажучи я того зовсім не зрозумів - хехе

YEF
March 3rd, 2009, 10:42 PM
А може він не єхідствував...

Хорошо, если так. :)

Pablitisimo Maximo
March 3rd, 2009, 10:51 PM
Ю-Щ-Е-Н-К-О!!! Ю-Щ-Е-Н-К-О!!! :lol:
Чего на майдан не бежим?
Твое ехидство насчет всего донецкого не красит.

Майдан, майдан.:bash:
Ющенко=срака.
Тимошенко=срака.
Янукович=срака.
Нужны новые люди с мозгами, патриотизмом и совестью.

YEF
March 3rd, 2009, 10:59 PM
Майдан, майдан.:bash:
Ющенко=срака.
Тимошенко=срака.
Янукович=срака.
Нужны новые люди с мозгами, патриотизмом и совестью.

Главное, чтобы новые люди не стали очередным USченко.

Pablitisimo Maximo
March 3rd, 2009, 11:01 PM
Главное, чтобы новые люди не стали очередным USченко.

Не спорю. Нам не нужны ни ющенко ни янукоиды с коммуняками. Нужны достойные люди, при которых страна наконец пойдет вперед.

YEF
March 3rd, 2009, 11:18 PM
Не спорю. Нам не нужны ни ющенко ни янукоиды с коммуняками. Нужны достойные люди, при которых страна наконец пойдет вперед.

Даже, если по счастливому стечению обстоятельств, ни Ющенко, ни Янукович, ни Тимошенко не будут баллотироваться, то будут баллотироваться их ставленники. Пока что "элита" у нас одна. Так что я очень сомневаюсь, что появится действительно новое, не зависящее от этих людей, лицо.
Даже тот же Яценюк новый старый политик.

XAPAKTEPHИK
March 3rd, 2009, 11:34 PM
^^ Хлопці - це у гілку про Нових Політиків :D

Askold
March 4th, 2009, 01:28 AM
my19, не забудь скопировать матюки украинской компашки с Козацкой Рады, особенно с полит. тем. Там украиномовных матершинников предстаточно. Боюсь надоест копировать.

Будь добрий, покажи конкретно де?

YEF
March 4th, 2009, 08:31 PM
Будь добрий, покажи конкретно де?

Должен тебе сказать, после того, как Артемка позыкрывал все старые темы, ситуация с матюками немного улучшилась, хотя они и продолжают встречаться. Однако, правила касаются не просто матюков, а и оскорбления, неуважительное отношение к другим форумчанам. А это имеет место быть. Типа, "пошел вон отсюда" и т.п.

http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=32488254&postcount=69
http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=29707732&postcount=54

И вообще я не собираюсь заниматься стукачеством, как некоторые занимались.

Askold
March 5th, 2009, 05:10 AM
Ну ти зрівняв - від нас матів - один, два і все, а від "сусідів" цього добра значно більше. Зрештою якщо хтось від своїх і матюкентся то це реакція на троля. В нормальному спілкуванніа ніде матюків не чути.

asotUA
March 5th, 2009, 07:45 AM
В нормальному спілкуванніа ніде матюків не чути.

нуну вроді це вони і близько не помічають або просто не хочуть бо знають що це є фактом що між собою ми не матюкаємось!

InfraBuilder
March 5th, 2009, 11:43 PM
Досить часто мені доводиться вводити логін і пароль по декілька разів поспіль, хоча кожен раз я вводжу їх правильно. Просто потім з'являється повідомлення "Thank you for logging in, InfraBuilder", але після нього я чомусь і далі залишаюсь незалогіненим. Можу собі уявити, скількох користувачів втрачає форум через цей глюк. Мій бровзер - Mozilla Firefox.

Fira
March 6th, 2009, 12:41 AM
^^ V mene te same :bash:-browser Safari

my19
March 6th, 2009, 02:04 AM
Такого не спостерігається. Користуюся Google Chrome

YEF
March 6th, 2009, 11:50 AM
що між собою ми не матюкаємось!

Ми теж.

KruEv
March 6th, 2009, 04:23 PM
FF 3 такая же фигня

InfraBuilder
March 6th, 2009, 09:31 PM
В Internet Explorer те саме - зайшов лише з шостої чи сьомої спроби. Дуже дратує.

IllyaDe
March 6th, 2009, 10:04 PM
другий день підряд входжу на форум десь через пів години, а вчора він і зовсім увесь день не працював

Pablitisimo Maximo
March 6th, 2009, 10:40 PM
Досить часто мені доводиться вводити логін і пароль по декілька разів поспіль, хоча кожен раз я вводжу їх правильно. Просто потім з'являється повідомлення "Thank you for logging in, InfraBuilder", але після нього я чомусь і далі залишаюсь незалогіненим. Можу собі уявити, скількох користувачів втрачає форум через цей глюк. Мій бровзер - Mozilla Firefox.

У мене це ж саме постійно.

InfraBuilder
March 8th, 2009, 01:44 PM
Глюк триває й далі навіть після переїзду на новий сервер. Більше того - тепер форум іноді мене автоматично вилогінює одразу ж після начебто успішного залогінення.

my19
March 8th, 2009, 02:23 PM
Переходьте на Google Chrome ^_^

InfraBuilder
March 8th, 2009, 03:28 PM
Переходьте на Google Chrome ^_^
Абсолютна більшість користувачів Інтернету використовує Мозіллу або Експлорер. Це в інтересах адмінів форуму усунути цей глюк, щоб не втрачати користувачів.

Pablitisimo Maximo
March 8th, 2009, 07:55 PM
Я використовую тільки Google Chrome і у мене глюк був усе одно.

my19
March 8th, 2009, 09:08 PM
Може не та версія? Чи там диференціація в залежності від ОС?

InfraBuilder
March 9th, 2009, 03:48 AM
Може не та версія? Чи там диференціація в залежності від ОС?
Навряд чи, але на всякий випадок - в мене Windows XP Professional.

Fira
March 9th, 2009, 07:06 AM
V mene Mac OS X, tomu navrjad čy ce povjazano iz OS.

asotUA
March 9th, 2009, 10:28 AM
^^Я анті-МАС:D

А взагалі то у мене усе нормально з логіном. Броузер-FireFox.

IllyaDe
March 11th, 2009, 08:08 PM
Якщо в мене не двоъться в очах, то тоды поздоровляю нашого нового модератора з отриманням цыэъ посади :hi:

П.С, я вырю в тебе та твоъ можливосты :)

IllyaDe
March 11th, 2009, 08:10 PM
маю надію що з Козацької ради буде знято счетчик постів, щоб деякі наші громадяни та мне набивали собі рейтинг :)

XAPAKTEPHИK
March 12th, 2009, 11:26 AM
ATTENTION MODERATORS:
Proper names of Ukrainian Cities and regions to be used in Latin and Cyrillic alphabets:
Main Regions and Cities - from Supreme Parliament of Ukraine:
http://portal.rada.gov.ua/rada/control/en/publish/article/info_left?art_id=105828&cat_id=105543

Same but with details and smaller towns (Statistical Committee):
http://www.ukrcensus.gov.ua/eng/results/division/
Click on region on the right for particular region.

asotUA
March 12th, 2009, 11:39 AM
^^
Khmelnytsk oblast - Khmelnytsk ???

ну і на що це cхоже?

XAPAKTEPHИK
March 12th, 2009, 12:08 PM
Khmelnytska - Khmelnytsky
Не придерайся.

ATTENTION MODERATORS:
Proper names of Ukrainian Cities and regions to be used in Latin and Cyrillic alphabets:
Main Regions and Cities - from Supreme Parliament of Ukraine:
http://portal.rada.gov.ua/rada/control/en/publish/article/info_left?art_id=105828&cat_id=105543

Same but with details and smaller towns (Statistical Committee):
http://www.ukrcensus.gov.ua/eng/results/division/
Click on region on the right for particular region.

Local moderators have a perfect knowledge and understanding on what the proper official names of cities/regions etc. are in both alphabets Latin and Cyrillic in the State of Ukraine with official languages as Ukrainian (for all local purposes) and International English (for international purposes)

asotUA
March 12th, 2009, 01:58 PM
Я тобі казав про те що там не правильно переклали. В одному сайті одне в іншому друге.

Fira
March 16th, 2009, 04:21 AM
Панове модератори, переність будь-ласка тему "Вокзали України" у Фотоґалерею.:cheers:

asotUA
March 19th, 2009, 10:02 AM
Модератор(и) а де той тред "Интересные Статьи"? Алешуя вроді починав. Може я сліпий і не бачу....просто хотів щось добавити туди і не бачу чомусь:ohno:

P.S Це не той що вже затритий вроді, бо я знаю що там був ще якісь якщо не помиляюсь і я колись щось постив у ньому..

Playmaker
March 24th, 2009, 11:28 AM
Прохання до модераторів змінити назву гілки Гончари Кожум'яки на Vozdvyzhenka | Воздвиженка
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=408331

Офіційна назва проекту змінилася, ось офіційний веб-сайт:
http://www.vozdvizhenka.com.ua/

Aleschua
March 24th, 2009, 12:02 PM
Модератор(и) а де той тред "Интересные Статьи"? Алешуя вроді починав. Може я сліпий і не бачу....просто хотів щось добавити туди і не бачу чомусь:ohno:

P.S Це не той що вже затритий вроді, бо я знаю що там був ще якісь якщо не помиляюсь і я колись щось постив у ньому..

Во-во я его тоже искал и ненашел:nuts:
Он(хз кто) его удалил:bash:

IllyaDe
March 24th, 2009, 10:46 PM
Усіх форумчан Urban Ukraine вітаю зі 100 000 постом. Та з 1000 темою створеною на цьому форумі

:banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana:

_Hawk_
March 24th, 2009, 10:53 PM
Усіх форумчан Urban Ukraine вітаю зі 100 000Та з 1000 темою створеною на цьому форумі

Я так подививсь то хтось із нас написав 100 000 пост,та і виходить що я створив 1000тему:banana:

IllyaDe
March 24th, 2009, 10:59 PM
Я так подививсь то хтось із нас написав 100 000 пост,та і виходить що я створив 1000тему:banana:

дивись отут http://www.skyscrapercity.com/forumdisplay.php?f=168

в самому кінці розділ Україна кількість постів та тем :)

_Hawk_
March 24th, 2009, 11:06 PM
дивись отут http://www.skyscrapercity.com/forumdisplay.php?f=168

в самому кінці розділ Україна кількість постів та тем :)
Та я сюда заглядував ще 5 хвилин тому,я мав на увазі конкретно людину,бо якраз в цей час ми з тобою переписувались коли був 100 000 пост!

IllyaDe
March 24th, 2009, 11:06 PM

я написав 100 000
бо сидів і ждав поки буде 999 постів вже з заготовленим текстом :)

_Hawk_
March 24th, 2009, 11:08 PM
я написав 100 000
бо сидів і ждав поки буде 999 постів вже з заготовленим текстом :)
В мене тоді 100 001:ohno:

VelesHomais
March 25th, 2009, 06:56 AM
Усіх форумчан Urban Ukraine вітаю зі 100 000 постом. Та з 1000 темою створеною на цьому форумі

:banana::cheers:

asotUA
March 25th, 2009, 12:30 PM
Треба Німців дожинати:)

Pablitisimo Maximo
March 25th, 2009, 04:22 PM
Народ, my19 попросил меня написать от его имени сюда. У него категорически не получается ходить под своим аккаунтом на форум. Сам форум нормально грузится без логина, а при попытке логина форум как бы нормально грузится под его аккаунтом, но никакие темы не открываются или его выбрасывает на стартовое окно форума. Так он описал проблему. Кто-то что-то может подсказать? Админы форума не в курсе?
Ага. И у него это чаще всего вываливается, когда он пытается открыть любую страницу:
vBulletin Message
The server is too busy at the moment. Please try again later.

Playmaker
March 25th, 2009, 06:35 PM
Прохання до модераторів перевірити гілки, створені користувачем New York Morning у київській секції — гілки або застарілі, або не на своєму місці. IMHO

Playmaker
March 25th, 2009, 06:41 PM
Народ, my19 попросил меня написать от его имени сюда. У него категорически не получается ходить под своим аккаунтом на форум. Сам форум нормально грузится без логина, а при попытке логина форум как бы нормально грузится под его аккаунтом, но никакие темы не открываются или его выбрасывает на стартовое окно форума. Так он описал проблему. Кто-то что-то может подсказать? Админы форума не в курсе?
Ага. И у него это чаще всего вываливается, когда он пытается открыть любую страницу:
vBulletin Message
The server is too busy at the moment. Please try again later.

Він не пробував перевстановити браузер?

_Hawk_
March 25th, 2009, 07:32 PM
Проблема скоріш за все в браузері,наприклад опера в мене глючить,а мазілою все нормально

Pablitisimo Maximo
March 25th, 2009, 08:11 PM
Он мне сказал, что перепробовал ВСЕ браузеры и проблема везде одна и та же.

Playmaker
March 26th, 2009, 10:35 AM
А у нього стоїть локальний Apache і прикручений vBulletin, може конфлікт між двома vBulletin?

Playmaker
March 27th, 2009, 12:00 PM
Прохання до модераторів перейменувати гілку Борисполь у Boryspil | Бориспіль | будівництво

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=835282

asotUA
March 27th, 2009, 01:17 PM
а також Vinnycia / Вінниця у Vinnytsia Photo | Фотогалерея Вінниці:)

IllyaDe
March 30th, 2009, 06:24 PM
До модераторів
Моя пропозиція тему "Запоріжжя" у гілці регіони перевести у ранг Sticky
Причиною цього є:
1. Велике, важливе місто України
2. гілка досить таки часто оновлюється
3. я вже не один з цього міста :)

IllyaDe
March 30th, 2009, 06:33 PM
Дякую за оперативність :cheers:

Пятница
March 30th, 2009, 10:26 PM
^^
Рад за вас!))
Скоро у вас будет своя отдельная секция!

VelesHomais
March 31st, 2009, 01:09 AM
Не скоро, может к концу года будет :)

Aleschua
April 2nd, 2009, 03:46 PM
Просьба к модераторам.

Переименуйте пожалуйста "Студгородок в Штутгарте" в ветке не украинские города,в "Штутгарт и окресности."

Зарание благодарен.

IllyaDe
April 3rd, 2009, 05:38 PM
пропоную перейменувати гілку
"Berdyansk | Бердянск - найбольшой аквапарк в стране"
на
"Berdyansk | Бердянск | будівництво"

Playmaker
April 3rd, 2009, 06:05 PM
del

Playmaker
April 6th, 2009, 08:43 PM
Прохання до модераторів перейменувати гілку Карты городов! у Maps of cities in Ukraine | Мапи міст України.

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=606288

Playmaker
April 7th, 2009, 10:26 AM
Дякую за перейменування :)

Прохання ще одну перейменувати: Спорт у Sport | Спорт
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=458973

P.S. Як той француз знайшов цю гілку, молодець :dunno:

Pablitisimo Maximo
April 7th, 2009, 02:59 PM
пропоную перейменувати гілку
"Berdyansk | Бердянск - найбольшой аквапарк в стране"
на
"Berdyansk | Бердянск | будівництво"

Ошибка. Надо: "Berdyansk | Бердянськ | будівництво"

IllyaDe
April 16th, 2009, 06:46 PM
почистите пожалуйста ветку о Кино

заранее спасибо

Aleschua
April 17th, 2009, 12:46 AM
Пропозиция.

Из "Photo Gallery/Фотогалерея" убрать "Не українські міста / Not Ukrainian cities",потому что когда в "Не українські міста" что то пишут,то невидно что появляеться в "Фотогалерея". Не удобно.

Ukr_Alex
April 18th, 2009, 07:39 PM
Пропозиция.

Из "Photo Gallery/Фотогалерея" убрать "Не українські міста / Not Ukrainian cities",потому что когда в "Не українські міста" что то пишут,то невидно что появляеться в "Фотогалерея". Не удобно.

+1

Aleschua
April 20th, 2009, 09:07 PM
Askold и Pablitisimo Maximo правильной дорогой идете,от вас и таких как вы судя по всему этого и ждут,вы зарежите 10 русских нациков с Одессы,а они зарежут 100 нациков со львова,так пойдет и поедет:ohno:

Блин,Хавк почему ты стер мой пост,ведь там небыло ничего плохого или провакационного:bash::bash::bash:

Что тут провакационного??

За что ты мне дал 2 предупреждения?????

Ты можешь обьяснить??????

Пусть люди посмотрят,за что ты раздаешь предупреждения!!!!!!!

Пабло и Аскольд их получили,при том что они реально провоцировали?

_Hawk_
April 20th, 2009, 09:53 PM
Все посты подобного рода будут удалятся(где пишется об насилии и нецензурныэ слова),не зависимо хто их пишет,потому что эта полный бред!
А в твойом посте как раз таки и есть 100% провокация,мне достаточно было прочитаить зарежите и нациков,значить посты.
Посты Pablitisimo подобного рода тоже удаляются,просто не всегда хватает времени прочитать все посты.А Провокаторов баню!

Пятница
April 20th, 2009, 10:00 PM
Всех модераторов в баню!

Aleschua
April 20th, 2009, 10:06 PM
^^Дак я не выражался нецензурно это раз.Два ты прочитал 2 слова но не смысл.Там небыло абсолютно никакой провокации,смысл поста заключаеться в том,что если одни начнут резать других,то будет плохо.А то что с той,что с той стороны нацики это будут делать,ну так нормальные люди этим заниматься не будут.:ohno:

Тут ты ко мне вообще без причины придрался:ohno:
У меня в посте нет призывов к насилию или еще чему плохому,наоборот я сказал этим постом что нельзя прибегать к насилию.

Тоесть за то что я призвал не поддаваться на провокации ты мне выставил 2 пердупреждения.:ohno:

_Hawk_
April 20th, 2009, 10:06 PM
За свой счет:)
Пятница,неужели ты так модеров не любиш,ты ж сам хотел стать модером!

Пятница
April 20th, 2009, 10:19 PM
Ненавижу модеров, которые банят за малейший мат, даже за слово б*ля........

Askold
April 23rd, 2009, 06:38 PM
Все правільно що стираюся мати - це що, тусовка гопоти? Памятаймо що його читають не тільки хлопці але і дівчата і не Українці, тож треба себе вести культурно.

Playmaker
April 24th, 2009, 12:07 AM
http://macbion.narod.ru/s4/ukraina-5.jpg

InfraBuilder
April 26th, 2009, 10:04 AM
http://macbion.narod.ru/s4/ukraina-5.jpg
Тут доволі пізнавальна стаття про цей плакат:
http://www.pravda.com.ua/news/2007/8/28/63139.htm

Playmaker
April 30th, 2009, 12:48 PM
Прохання перейменувати гілку Єврокубковий сезон УЕФА 2008/2009 - UEFA European Cups season 2008/2009 у Єврокубки УЄФА | UEFA European Cups

Дякую.

InfraBuilder
May 3rd, 2009, 02:00 AM
Прохання перейменувати гілку Єврокубковий сезон УЕФА 2008/2009 - UEFA European Cups season 2008/2009 у Єврокубки УЄФА | UEFA European Cups

Дякую.
А навіщо? Обговорюємо ж поточний сезон.

Playmaker
May 3rd, 2009, 10:03 AM
Щоб продовжувати обговорювати наступний сезон у цій гілці, не створюючи нову.

InfraBuilder
May 6th, 2009, 11:20 AM
Щоб продовжувати обговорювати наступний сезон у цій гілці, не створюючи нову.
А який сенс в такій довгій гілці?

Playmaker
May 6th, 2009, 11:33 AM
А який сенс в такій довгій гілці?

А навіщо ти там тоді 21 повідомлення настрочив?

KruEv
May 6th, 2009, 11:53 AM

лучше создать такой же футбольный тред, как в российской ветке, нам все равно помоему аж две ветки не нужны

InfraBuilder
May 6th, 2009, 12:35 PM
Я не про це запитую. Навіщо одна гілка на всі сезони?

Playmaker
May 6th, 2009, 02:11 PM
лучше создать такой же футбольный тред, как в российской ветке, нам все равно помоему аж две ветки не нужны

Я тільки за. У нас немає загальної гілки про футбол. Якщо об'єднати гілку про чемпіонат України і про єврокубки і назвати її Футбол | Football, тоді все буде гаразд.

InfraBuilder
May 6th, 2009, 11:09 PM
Я тільки за. У нас немає загальної гілки про футбол. Якщо об'єднати гілку про чемпіонат України і про єврокубки і назвати її Футбол | Football, тоді все буде гаразд.
А зараз що негаразд?

Playmaker
May 7th, 2009, 09:49 AM
Наступного року треба буде створювати гілку "Єврокубковий сезон УЕФА 2009/2010 - UEFA European Cups season 2009/2010"? :nuts:

InfraBuilder
May 8th, 2009, 08:03 AM
Наступного року треба буде створювати гілку "Єврокубковий сезон УЕФА 2009/2010 - UEFA European Cups season 2009/2010"? :nuts:
Одна гілка в рік - це забагато?

Playmaker
May 8th, 2009, 11:04 AM
Одна гілка в рік - це забагато?

Це тупо мати однакові гілки, розділені за роками... У нас тут не сайт комітету статистики.

EmStBuilding_visitor
May 13th, 2009, 01:25 PM
Как добиться того, чтобы в банере-шапке форума на один день появился Харьков?

Что если попробовать сделать банер самим и отправить его админам?

v.@rt
May 13th, 2009, 03:41 PM
Что если попробовать сделать банер самим и отправить его админам?

Та так і треба зробити

submit a banner

If you would like to submit a banner, please make sure it complies with the following:
use an image that has an urban theme
image size 719 x 123 pixels, .JPG and 72 dpi
no text or images or other markings on the banner
provide the source (name and url) of the original image
tell us what we are seeing on the image
if you are a forum member and took the image yourself, please provide your user name

In case you want your city up there for a special occasion, please provide the banner as soon as you can. Keep in mind the occasion is a reason why your city is up there, not the main theme for the banner. We try to get as many banners up there, but as there are only 365 days in a year, choices will be based on quality and the number of times a city has already been up there.

Please send your banner and the requested info about it to jan@skyscrapercity.info. Forum members can also send a PM to Jan.
http://xl.skyscrapercity.com/?page=banner&do=submit

IllyaDe
May 17th, 2009, 10:24 AM
обєднайте будь ласка ці обидві гілки

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=871798

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=412605

kosack
May 25th, 2009, 01:44 AM
http://www.skyscrapercity.com/images/headers/24.jpg^^

asotUA
May 29th, 2009, 03:52 AM
Тільки зараз помітив що Sergei більше не в списку з модерів тут. Здався?

KruEv
June 9th, 2009, 07:52 PM
http://s54.radikal.ru/i143/0906/b8/d9baf0ccf9bb.png

Каждому городу - модератора?

Aleschua
June 9th, 2009, 10:34 PM
^^Очень правильно сделали,что убрали:cheers:

Askold
June 10th, 2009, 05:41 PM
A hto takyj Southern European i zachym vin moder v Ukrains'ki sektsii?

Playmaker
June 10th, 2009, 05:53 PM
A hto takyj Southern European i zachym vin moder v Ukrains'ki sektsii?

Начебто якийсь грек.

Дійсно, навіщо він нам.

Singidunum
July 3rd, 2009, 05:40 PM
You can now use embedding codes for Google Maps, Vimeo, Blip, Dailymotion and slideshare (, [vimeo], [blip], [dailymotion], [slideshare])

[gmap]<iframe width="425" height="350" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" src="http://maps.google.com/maps?q=Europe&amp;oe=utf-8&amp;client=firefox-a&amp;ie=UTF8&amp;hl=en&amp;ll=54.525961,15.255119&amp;spn=42.683895,135.263672&amp;t=h&amp;z=4&amp;output=embed"></iframe><br /><small><a href="http://maps.google.com/maps?q=Europe&amp;oe=utf-8&amp;client=firefox-a&amp;ie=UTF8&amp;hl=en&amp;ll=54.525961,15.255119&amp;spn=42.683895,135.263672&amp;t=h&amp;z=4&amp;source=embed" style="color:#0000FF;text-align:left">View Larger Map</a></small>

2911528

AYLEFMxr

x3zhuw_stoneddubya_fun

wroclaw-1225977370165820-9

v.@rt
July 19th, 2009, 02:25 AM
Останніми днями просто якийсь парад класних баннерів й наступні кілька днів він продовжиться, надіюсь 30 числа Харків не замінусують

Playmaker
September 27th, 2009, 02:48 PM
Прохання до модераторів видалити цей спам:

http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=43666892&postcount=670
http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=43624216&postcount=3486

Playmaker
September 29th, 2009, 10:24 AM
Прохання до медераторів прибрати зайву риску в назві гілки:

Lviv | Львів || New stadium | Hовий стадіон
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=747972&page=26

kalashnikov
October 25th, 2009, 11:36 PM
Цікаво, а не можна так зробити щоб на головній сторінці у гілках Фотогалерея і не українські міста не дублювалась назва останнього повідомлення..

І ще таке питання, може хтось знає, це в мене одного чи у всіх не відображається currently active users знизу?

Bethoven
October 26th, 2009, 04:54 PM
Ну и кто мой топик про 3-д модели бахнул.... я уже тут целую лекцию написал с картинками.... но не успел выложить ??? :ohno:

orland
November 2nd, 2009, 03:57 PM
Просьба переименовать ветку http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=741266 на МФК «Пушкинский» | MFC «Pushkinskiy» | 24f | 2011 U/C

v.@rt
November 2nd, 2009, 05:51 PM
Ну и кто мой топик про 3-д модели бахнул.... я уже тут целую лекцию написал с картинками.... но не успел выложить ??? :ohno:

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=946976

Aleschua
November 2nd, 2009, 11:03 PM
Цікаво, а не можна так зробити щоб на головній сторінці у гілках Фотогалерея і не українські міста не дублювалась назва останнього повідомлення..

І ще таке питання, може хтось знає, це в мене одного чи у всіх не відображається currently active users знизу?

Да это уже много раз просили у модераторов,но они как игнорирую наши просьбы:ohno:

KruEv
November 3rd, 2009, 08:35 PM
потомушо изменение форумного движка не в наших силах

а почему нельзя сделать как в российской ветке, т.е. создать отдельный подраздел для галлерей?

VelesHomais
November 29th, 2009, 09:34 AM
Прохання почистити мою гілку від черогового російського бруду, зокрема мої повідомлення з відповідью на бруд.
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=46971661#post46971661

asotUA
December 9th, 2009, 11:59 AM
Я щось не зрозумів, банер більше не можна їм висилати?
http://xl.skyscrapercity.com/?page=banner&do=submit

Як тоді Севастополь попав туди кілька днів назад?

berkut2006
December 12th, 2009, 04:41 AM
Privet, ah ktoto mollet zdelati temu novuyu, na shiot vyborov 2010?
kto za kovo golosovati, y takoye..

**RS**
December 12th, 2009, 07:54 AM
^^в Козацькiй Радi уже несколько подобных тем:)

asotUA
December 17th, 2009, 03:00 PM
Прошу модерів підправити помилку допушену мною у слові "форумчам" в темі Зустрічи форумчан регіональної секції (http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1024623):cheers:

orland
December 18th, 2009, 03:08 PM
Прошу модераторов поменять название ветки http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=757170
на ГК «Виктория» | 21fl | 78m | 2011 | U/C

а ветки http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=616033
на БЦ «Столичный» | 17fl | 71m | 2010 | U/C

kucher_if
December 22nd, 2009, 04:10 PM
то тільки в мене одного цей форум плющить????
то широкий, то вузький і так непередбачувано:ohno:
чи то тре кукі почистити щоб норм пахав?

KruEv
December 22nd, 2009, 04:12 PM
у всех такая фигня

kucher_if
December 22nd, 2009, 04:17 PM
Прочитав уже у міжнародній секції, що і до чого, і уже 4 сторінки протестів проти нового вузького дизайну, беее

ancov
December 22nd, 2009, 11:50 PM
А на КПК так удобно читать :)

asparagus91
December 23rd, 2009, 01:12 AM
Переіменуйте будь-ласка тему http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1030047 на "Vinnytsia in 20 years|Вінниця через 20 років|Винница через 20 лет"

STEN15
December 24th, 2009, 08:59 PM
Мені якись Хлопець з Хмельницького написав в лічку,пише шо не може залишати повідомлення,прохання модераторів розібратися!!!

привіт
я ще є з Хмельницького, але я чомусь не можу писати повідомлення, пише, що зачекайте поки перевірить модератор(
не знаєш, що це за біда така?)

Vitall
December 25th, 2009, 12:16 AM
Прошу періменувати тему регіональної секції http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=49019627#post49019627 на "Реконструкція Вінницького універмагу та площі Гагаріна / Reconstruction of area Gagarin, Vinnytsia"

Vitall
December 25th, 2009, 08:00 AM

melv
December 26th, 2009, 05:28 PM
Прошу шановних модераторів перейменувати "Будівництво мікрорайону "Поділля" у Він" у Регіонах на "Будівництво району "Поділля" у Вінниці (бо не влазе назва. якось не по людськи)

kucher_if
December 26th, 2009, 07:07 PM
Прошу шановних модераторів перейменувати "Будівництво мікрорайону "Поділля" у Він" у Регіонах на "Будівництво району "Поділля" у Вінниці (бо не влазе назва. якось не по людськи)

про назви тем!

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=808704

asotUA
December 26th, 2009, 10:38 PM
Артем чи Хак, змініть назду чих тем:
"Реконструкція вінницької пл. Гагаріна" на "Vinnytsia | Вінниця | Реконструкція пл. Гагаріна"
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1031273

"Будівництво мікрорайону "Поділля" у Він" на "Vinnytsia | Вінниця | Мікрорайон "Поділля"
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1032045

asotUA
December 27th, 2009, 02:30 AM
Велике Дякую!;)

melv
December 27th, 2009, 12:08 PM
дякую. розібрались :)

KV
December 30th, 2009, 11:05 AM
Уважаемые модераторы, прошу мне пояснить почему тема "Население Киева" была перенесена в КР?

Tushkan
December 31st, 2009, 10:20 AM
Шановні колеги!
По-перше - всіх з наступаючим новим роком та Різдвом! Всім всього найкращого.
По-друге - чи є в українській гілці тема чи розділ про СімСіті? Я шось не можу таку знайти. Якщо є, то де вона? А якщо нема, то може варто таку створити? А то в поляків є, в росіян є, а в нас нема... Непорядок...

Tushkan
January 2nd, 2010, 06:54 PM
Тю...

VelesHomais
January 2nd, 2010, 10:24 PM
Хто тобі заважає зробити?

Tushkan
January 4th, 2010, 06:13 PM
Ніхто не заважає, але я так розумію, що це мало кого цікавить... Я там сам із собою буду спілкуватись?)))

kucher_if
January 4th, 2010, 06:17 PM
Ніхто не заважає, але я так розумію, що це мало кого цікавить... Я там сам із собою буду спілкуватись?)))

розділ про СімСіті - це що про гру чи про що?

KruEv
January 4th, 2010, 06:23 PM

Меня интересует, лет пять играю, создавай ветку :cheers:

IllyaDe
January 4th, 2010, 08:08 PM
Я раньше тащился от нее по полной, а щас так уже не то

Tushkan
January 5th, 2010, 04:45 PM
Меня интересует, лет пять играю, создавай ветку :cheers:

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1038511

Вуаля:cheers:

oranger
January 8th, 2010, 11:07 AM
Є пропозиція російські міста у розділі "Не українські міста" регламентувати по регіонам Росії, або зробити взагалі тему "Росія" для російських міст окрім Москви, Петербурга та наприклад Барнаула з Алтаєм (бо це вже старі та популярні гілки).

IllyaDe
January 8th, 2010, 12:50 PM
підтримую

v.@rt
January 12th, 2010, 09:12 PM
Прохання до модераторів

Чому б не зробити Івано-Франківську гілку про будівництво (http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=470771) прикріпленою.
Аргументую:
це третя за популярністю (http://www.skyscrapercity.com/forumdisplay.php?f=635&daysprune=-1&order=desc&sort=views) тема в Регіонах
Івано-Франківська область одна з лідерів в Україна по будівництву (http://ukrstat.gov.ua/control/uk/localfiles/display/operativ/operativ2009/ibd/gbo/gbo_u/gbo0909_u.htm)
Івано-Франківськ має найкращий показник серед українських міст по кількості зданих квадратних метрів ну душу населення
це одна з найдавніших тем з якої регулярно відбуваються оновлення

melv
January 13th, 2010, 03:43 PM
^^ Аналогічне прохання. Думаю, ми теж заслужили, щоб тема
Vinnytsia | Вінниця | будівництво ‎була прикріпленою. Аргументів є чимало, але головним я б назвав, що усе таки нас уже з Вінниці 8-ро і кожен щось робить для форуму. Це видно хоча б по тому, що усі чотири гілки Вінниці в будівництві вже довгий час не спадають нижче першої 10-ки. А оновлення матеріалами по темі є щодня (нехай тільки сніг зійде, більше буде! :)). За кількістю об`єктів не думаю що поступаємось. Та й за переглядами задніх не пасем, а декого з прикріплених переважаєм.
Ось таке прохання...

P.S. Можна й по іншому: дати нам скромним цілий розділ (на кшталт Дніпра чи Донецька). Його є чим заповнювати, тим паче що зараз пару масштабних проектів на підході. Проте сумніваюсь, що не зіграють роль стереотипи.
Як на мене, по розділу треба дати ще кільком містам, які активні і мають що показати. Перелічувати їх не треба, і так їх видно.

melv
January 13th, 2010, 10:53 PM
Дякую! :) Тепер легше стало))

dp_feeZf@ker
January 15th, 2010, 03:03 PM
И еще вы активные ребята)) Так что Виниицу и Франик - в прикрепленные!

dp_feeZf@ker
January 15th, 2010, 03:08 PM
Так же если можно - переименовать ветку Dnepropetrovsk lates news|Свежие новости Днепропетровска

в Dnipropetrovs'k latest news|Останні новини Дніпропетровська

Denicka
January 18th, 2010, 09:49 AM
А как насчет переименования фототреда "Дніпропетровськ - Нове і сучасне" в
"Дніпропетровськ - нове і сучасне|Dnipropetrovsk modern and contemporary cityscapes" ?

YEF
January 18th, 2010, 03:12 PM
Помойму не поместится такое в название

Playmaker
January 18th, 2010, 08:00 PM
Тому що це міжнародний форум, а не кіоск.

asparagus91
January 19th, 2010, 06:40 PM
Переіменуйте будь-ласка тему http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1048993 на "Власні проекти asparagus91 у Вінниці"

IllyaDe
January 20th, 2010, 06:36 PM
Прохання до модераторів зробити тему Перелік тем | List of topics (http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1049803) прекріпленою

Аргумент один важлива для легшого орієнтування в Регіонах

melv
January 24th, 2010, 12:30 PM
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=454832
Перейменуйте будь ласка Mogylev-Podilsky / Могилев-Подільський Вінницька Обл на Могилів-Подільський / Mogyliv-Podilsky (так правильніше) Якось так щоб красивенько вийшло)))

Pablitisimo Maximo
January 24th, 2010, 02:13 PM
- Если я буду в ближайшее время забанен, то это сделал Артем за оставшуюся в моем профиле подпись. Стишок я удалять не собираюсь, потому что ничего расистского, русофобского и т.д. в нем не вижу.
- Поговорку я удаляю из подписи. Иду на встречу.
- На выпады гнусных украинофобов отвечал и обещаю впредь отвечать. Попустительства украинофобам не будет.

Playmaker
January 24th, 2010, 03:40 PM
а всем напоминаю: здесь не трибуна для ваших политических или национальных убеждений, какими бы правильными они не были
это форум об архитектуре и строительстве
вся найденная мною политота будет выжигаться, первый, перешедший на личные оскорбления - будет наказан, любой неприятель против какой-либо нации - выпорот

Ти або не туди дивишся, або не хочеш дивитися туди, кути потрібно. Є відверті провокатори у цій секції, наприклад: kossia, flying, яких вже давно треба було забанити назавжди. Є ще такі провокатори, як: autounion, norten, sturman, roi95, ysh, russianpride, evian, soloveich, тощо. Вони взагалі(!) не коментують архітектуру, а приходять до нас попровокувати на економіко-соціально-політичні теми. Архітектуру вони обминають. Шукай причину хвилювань, а не наслідки.

KruEv
January 24th, 2010, 04:27 PM
sturman

Неправда, в киевской ветке он пару раз отписывался

Playmaker
January 24th, 2010, 04:30 PM
Неправда, в киевской ветке он пару раз отписывался

kossia теж, для відмазки. Ну ти серйозно чи що? Написати 200 повідомлень у Козацькій Раді, 99% з яких мають провокаційних характер... і написати 2 не в Козацькій Раді щось на кшталт "прикольно" чи "коли добудують?". Це не враховується.

SashOk
January 25th, 2010, 04:49 PM
весь украинский подфорум меня не хватает патрулировать,
так тыкните мне носом де эти ваши провокаторы нашкодили?

козацку раду не предлагать

а где Hawk пропал?)

6opuC
January 25th, 2010, 06:17 PM
Ya dumayu shcho treba zalozyty novu holovnu temu "Crimea & Sevastopol"

Skysteel
January 25th, 2010, 06:50 PM
Ya dumayu shcho treba zalozyty novu holovnu temu "Crimea & Sevastopol"
Обоснуй,форумчан например с Винницы намного больше..

STEN15
January 25th, 2010, 09:52 PM
ну так шо, товарищи патриоты, де ваши обещанные москальские провокаторы?
Так ці убогі створіння сруть лише в КР!!!

6opuC
January 26th, 2010, 12:52 AM
Обоснуй,форумчан например с Винницы намного больше..

Tak ale na bahato bilshe bachymo novih proektiv z Krimu, jak z Vinnyci. I ye vony... prosto cikavishi v moyomu vidchuti.

asotUA
January 26th, 2010, 11:07 AM
Даєте Вінниці, Львову, Франківську і Криму свої саб форуми...вже пора нові незалежності створювати, мільйоникі не тільки одні тут "в теме".:) Форумчани з Вінниці провели довгі переговори за закритими дверима і в нарешті усі разом приняли остаточне рішення вийти з "Союзу Регіонів" і отримати свою Незалежність! Шановні друзі, я прошу внести прапор Вінниці у залу!:cheers:

melv
January 26th, 2010, 12:25 PM
Підтримую твій сепаратизм :) Ми з іншими містами вже давненько про це говорим, проте відповіді від модераторів ще не було. Хотілося б почути їх відповідь, чи це можливо (відділення), чи ні.

А панові з Гданська велике "дякуєм" за підтримку, мля... Зізнаюсь, давно чекав, коли найдеться якийсь умнік, який всім вкаже, які міста цікаво, а які взагалі не потрібні. Хоча впевнений, що він ні разу на ті гілки й не заходив. Просто він вирішив, що там нічого цікавого бути не може і все.
З`явився настрій тепер щось робити, ага... :/

IllyaDe
January 26th, 2010, 01:26 PM
Итак давайте все разложим по полочкам.
1) Винница, вы сейчас активны, но недостаточно, Харьков такой путь преодолевал более 3 месяцев и "горлопанил" больше вашего. Поэтому вам еще работать и работать, так как новые подфорумы создают не украинские модеры, а значит вам на иностранных модеров надо произвести больше впечатлений

2) Одесса и Крым уже давно должны были получить свое место под солнце, по мне так даже раньше Донецка (без обид), но активность у них неахти, а здесь никто не будет создавать подфорумы с вялой активностью.

3) Львов тоже может получить, но он почти не создает новые темы в регионах, дабы было больше видно хороших проектов, тоже самое касается и Франковска

6opuC
January 26th, 2010, 03:51 PM
Підтримую твій сепаратизм :) Ми з іншими містами вже давненько про це говорим, проте відповіді від модераторів ще не було. Хотілося б почути їх відповідь, чи це можливо (відділення), чи ні.

А панові з Гданська велике "дякуєм" за підтримку, мля... Зізнаюсь, давно чекав, коли найдеться якийсь умнік, який всім вкаже, які міста цікаво, а які взагалі не потрібні. Хоча впевнений, що він ні разу на ті гілки й не заходив. Просто він вирішив, що там нічого цікавого бути не може і все.
З`явився настрій тепер щось робити, ага... :/

Ya tut vpevno chastishe vid bahtioh inshyh:nuts: Z mene serioznyi manok ukrainskoho forumu(na polskomu mayu 3-5 postiv) i zalazhu vsiudy paro raziv na den:nuts::nuts:. Melev bazhayu Vinnyci yak naykrashche. Ale Pacany: Yak ce nazyvatyme horoshoyu architekturoyu. To ya na znayu yaka ye pohana.
http://img44.imageshack.us/img44/8039/img6114l.jpg
http://cs10142.vkontakte.ru/u22847289/102902867/x_9d46732a.jpg
http://s53.radikal.ru/i141/1001/2b/f27ec8b0552b.jpg
http://img36.imageshack.us/img36/3696/img6003c.jpg
http://img264.imageshack.us/img264/5530/x80c478a2.jpg

OK. Wybachte. Bahato buduyut i za ce osbna hilka dla Vinnyci z pevnistiu bude.... ale :ohno:
Dyte meni pryzvyshcha architektoriv, a wlasnymy rukamy wbiu.
I ne budtte na mene zli... ale Ne uyavlayu sobi budovaty zaraz shos take w Polshchi, abo de inshe v zachidnoi Evropi.

asotUA
January 26th, 2010, 05:45 PM
У мене таке віддчутьтя що буде війна!
Ілья не п*зди, ми не Польша і не сама столиця України щоб мати мега проекти один за одним і походу є така штука яка називаеться ми тільки що подолали кризу і ще виходимо з того лайна! Але якщо так порівняти ми напевно один обласний центр з усіх які 350 тис що швиденько розвивається. Для нас нормально що ми зараз маємо і Дай Бог хто там сяде у крісло після виборів дасть більше бабла на інші проекти!

Борис, якщо вам такі проекти не довподоби і у Польші роблять краще то не заходьте тоді у Вінницькі теми, ти хтось вас там чекає?. Просто я думав що ви виявляєтесь кращою персоною ніж що я тільки що побачив.

Друзі, я пропоную зробити Західну коаліцію проти усіх цих які нам заважають зробити це. Перемога буде за нами! Я ще раз прошу внести прапор Вінниці у залу!:cheers:

kucher_if
January 26th, 2010, 06:50 PM
... Я ще раз прошу внести прапор Вінниці у залу!:cheers:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/47/Flag_of_Vinnycia.svg/506px-Flag_of_Vinnycia.svg.png

:D

Даєте Вінниці, Львову, Франківську і Криму свої саб форуми...вже пора нові незалежності створювати, мільйоникі не тільки одні тут "в теме".

я думаю Франкіську ще зарано свій підфорум...
Немає цікавих проектів, будівництв і не вистачає люду з міста.

Vitall
January 26th, 2010, 07:14 PM
^^ :) але прапор гарний правда...

Vitall
January 26th, 2010, 07:16 PM
Ну якщо тут ніхто не хоче порядку, то ...:ohno:

melv
January 26th, 2010, 07:25 PM
Ya tut vpevno chastishe vid bahtioh inshyh:nuts: Z mene serioznyi manok ukrainskoho forumu(na polskomu mayu 3-5 postiv) i zalazhu vsiudy paro raziv na den:nuts::nuts:. Melev bazhayu Vinnyci yak naykrashche. Ale Pacany: Yak ce nazyvatyme horoshoyu architekturoyu. To ya na znayu yaka ye pohana.

OK. Wybachte. Bahato buduyut i za ce osbna hilka dla Vinnyci z pevnistiu bude.... ale :ohno:
Dyte meni pryzvyshcha architektoriv, a wlasnymy rukamy wbiu.
I ne budtte na mene zli... ale Ne uyavlayu sobi budovaty zaraz shos take w Polshchi, abo de inshe v zachidnoi Evropi.

Борис, я спочатку думав, що грубо відреагував на твій пост, але тепер, побачивши це, впевнений, що я був правий перший раз. Ти тут виставив самі кончені проекти і будівлі Вінниці, і тим самим хотів щось доказати? Спеціально такі підбирав, щоб підісрати?
А я скажу за нашу гілку. В ній ми стараємось показати усе як є, і красиве, і гімняне, не прикрашаючи картину. Усе, що будується в місті. І я не впевнений, що в Україні багато таких міст, де є такі масшатби і темпи будівництва. Ми не завищуємо поверхи будинків, не подаємо нереальні концепти хмарочосів, які взагалі невідомо коли будуть (і чи будуть взагалі), ми не пишемо незрозуміло звідки висосані пафосні назви об`єктів на англійській.
Тому картина є яка є. Мені ролі не зіграє, чи буде Вінниця мати свій розділ, чи ні. Я хотів порядку на форумі. Але коли час від часу намальовуються отакі знавці (не тільки ти) то вже ніхрена робити не хочеться.
Дякую за увагу :)

melv
January 26th, 2010, 07:27 PM
Итак давайте все разложим по полочкам.
1) Винница, вы сейчас активны, но недостаточно, Харьков такой путь преодолевал более 3 месяцев и "горлопанил" больше вашего. Поэтому вам еще работать и работать, так как новые подфорумы создают не украинские модеры, а значит вам на иностранных модеров надо произвести больше впечатлений

2) Одесса и Крым уже давно должны были получить свое место под солнце, по мне так даже раньше Донецка (без обид), но активность у них неахти, а здесь никто не будет создавать подфорумы с вялой активностью.

3) Львов тоже может получить, но он почти не создает новые темы в регионах, дабы было больше видно хороших проектов, тоже самое касается и Франковска

Давай, давай. Ты так и не понял, что отдельный раздел может быть не только для потешения собственного самолюбия, но просто для елементарного порядка.

IllyaDe
January 26th, 2010, 07:30 PM
melv это ты так и не понял (маленький опыт) никто просто так раздел вам не даст для начала надо засрать создавать темы в общем треде, а потом когда увидят что катастрофа, полный хаос вам и дадут свой подфорум

melv
January 26th, 2010, 07:31 PM
^^ :) але прапор гарний правда...

У Вінниці ж не може бути справді чогось гарного, хіба не зрозумів?:lol: Ні історії, ні природи, ні культури))) Географією не вийшли - не захід і не схід. Що ж той центр... Для одних - совіти, для інших - західняки)))

melv
January 26th, 2010, 07:34 PM
melv это ты так и не понял (маленький опыт) никто просто так раздел вам не даст для начала надо засрать создавать темы в общем треде, а потом когда увидят что катастрофа, полный хаос вам и дадут свой подфорум

Я жду ответа модеров. Пусть обяснят, что к чему, а то мы думаем-гадаем, уже до срачки доходит, а неизвесно что к чему. Я повторяю, что раздел - не самоцель для меня, а лишь возможность навести порядок. Я ж не говорю, какой город достоин, а какой - отстой. Хотя лично я тоже не в восторге от некоторых городов. Но активные должны получать возможность развиваться, а не засырать форум (как ты выразился).

asparagus91
January 26th, 2010, 08:33 PM
Слушай, Борис, мне сейчас взять и твой Гданськ засрать? (Ты это уже сделал с Винницей). пусть город будет хоть миллион раз европейским, там все-равно гамно найдется, поверь мне!!!
ИльяДе!!! Когда создается катастрофа, то вот именно слово "засрать" к этому и подходит. А мы засырать форум не собираемся. мы создаем ветки, которые реально нужны, которые регулярно обновляемся и можем их еще немеренно создать, просто мы их не создаем, потому, что создадим трудности и беспорядок себе и всей региональной секции. А когда такие города как Львов и Винница получат свои сабфорумы, мы сможем и у себя этот порядок навести и не мешать другим.

А преднамеренно загружать форум - это не выход!!!

Еще раз флаг Винницы в зал!!! :)

asotUA
January 26th, 2010, 08:35 PM
Все зрозуміло. Якщо ти не мільйоник, не зі сходу і не маєш дядю Ахметова то тобі тут не місце. Прикольна методика:lol:

ZeiN
January 26th, 2010, 08:41 PM
Все зрозуміло. Якщо ти не мільйоник, не зі сходу і не маєш дядю Ахметова то тобі тут не місце. Прикольна методика:lol:
гениальное умозаключение...

asotUA
January 26th, 2010, 08:45 PM
Хлопці, та забийте вже на них, це марна справа. Ви що самі не бачине як вони цікавляться нашими проектами коли в кожній темі 95% наших постів і хіба що ще з Франківську і Севастополя ребята цікавляться а для цих... Ми ж незабувайте для них "село міского значення" тому про які проекти може йти справа. До їхних стилем і смаків ми ніяк не вписуємось, вже один виклав приклади.:lol:.......я просто в ахує.

asparagus91
January 26th, 2010, 08:51 PM
Хлопці, та забийте вже на них, це марна справа. Ви що самі не бачине як вони цікавляться нашими проектами коли в кожній темі 95% наших постів і хіба що ще з Франківську і Севастополя ребята цікавляться а для цих... Ми ж незабувайте для них "село міского значення" тому про які проекти може йти справа. До їхних стилем і смаків ми ніяк не вписуємось, вже один виклав приклади.:lol:.......я просто в ахує.

Те, що вони нас так вважають вказує лише на їх рівень досвідченості:bash: і ні на що інше!!!

melv
January 26th, 2010, 08:51 PM
гениальное умозаключение...

AsotUA все правильно сказал. Хоть и грубовато, но если захотеть, то все понять можно.
Донецк или Харьков догнать нереально, так как масштабы городов не те. И ответ Артемки так ничего и не разяснил. А региональный форум значит и дальше будет "засыраться" темами, которые не обновляются по нескольку недель.

Повторяю вопрос модерам: Вы не можете создать новых разделов, потому что на ваш взгляд нет пока достойных горолдов или же у вас просто нет такой возможности? В чем причина?

melv
January 26th, 2010, 08:59 PM

Згоден. Усе таки приємно, коли твою роботу і твоє місто оцінюють. Нехай і негативно, я не проти.
Але раз "село" то хай село. *бав я комусь доказувати. Бо безрезультатно, бачу.

melv
January 26th, 2010, 09:01 PM
да, нет достойных городов
да, подфорумы создавать я сам не могу

Все, спасибо. Вопросов больше нет.
А посты лучше не чистить эти. По-моему беспрецедентный кипиш получился))

Skysteel
January 26th, 2010, 09:02 PM
Поддержу виннитчан,в российской ветке есть Челябинск где активность совсем маленькая,и все же ветка существует.
Я думаю по кол-ву постов Винница уже перегнала Челябинск (1.652)

Я писал это не видя поста артемки

ZeiN
January 26th, 2010, 09:02 PM
Ну самым лучшим, с точки зрения разделов, было бы создать одесский подфорум(жаль только людей оттуда нет), а остальным городам создавать подразделы в регионах, по типу Non Ukrainian cities в фотофоруме.
И дело тут ну никак не в политике или завышенной саомоценке

melv
January 26th, 2010, 09:08 PM
Поддержу виннитчан,в российской ветке есть Челябинск где активность совсем маленькая,и все же ветка существует.
Я думаю по кол-ву постов Винница уже перегнала Челябинск (1.652)

Нет еще. у нас в основной теме 720, а в дополнительных по 43, 101, 56, 161.
Спасибо за поддержку :)

6opuC
January 26th, 2010, 09:14 PM
Moya pomylka! Cikavi proekty tonut v zvychainych "novih sovkah" i tomu tak vazho sobi pryhadaty sho chuty cikavoho. V Krymskoi temi z ohladu na ce sho malo tam ludei pyshe ye menshyi haos.Z vidsy v Vinnyckoi na bahato skladnishe proviryayet sia budivelni novosti. Z chasom jak Vinnycia otrymaye "pidforum" abo shos podibne. Bilshe takyh "pomylok" u nikoho ne pobachyte.

BTW. ne cikavyt mene Polshcha. Kozhnoho roku vidviduyu Ukrainu i dyvlu sia sho sia miniaye. Tishyt mene jii kozhna peremha np.(t-84U dla Iraku za 2,4mlrd$). tak sho moyi krytychni rechennia ne oznachayt "trollingu". Wazhay sho treba zavzhdy dyvyty sia na krashchyh. A v architekturi ce zachid je tym krashchym i vid niho treba vchytysia. I ce ne problema hroshei, a ciho sho proektuyut nereformovalni architektory. Vid osvitlynnia i ozelennia mista kriz nevelyke zhytla azh po meha proekty. (asot. v Kyevi tozhe layno vmiut zbudovaty,... ).

Thx. Vze bilshe ne zalizatymu v ciu temu. vybachte za offtop.!

melv
January 26th, 2010, 09:15 PM
Ну самым лучшим, с точки зрения разделов, было бы создать одесский подфорум(жаль только людей оттуда нет), а остальным городам создавать подразделы в регионах, по типу Non Ukrainian cities в фотофоруме.

А в чем? Ты ж сам выделил неактивную Одессу от остальных городов :)

asparagus91
January 26th, 2010, 09:21 PM

Львов гораздо активнее Одессы, почему он не достоин?

melv
January 26th, 2010, 09:22 PM
Moya pomylka! Cikavi proekty tonut v zvychainych "novih sovkah" i tomu tak vazho sobi pryhadaty sho chuty cikavoho. V Krymskoi temi z ohladu na ce sho malo tam ludei pyshe ye menshyi haos.Z vidsy v Vinnyckoi na bahato skladnishe proviryayet sia budivelni novosti. Z chasom jak Vinnycia otrymaye "pidforum" abo shos podibne. Bilshe takyh "pomylok" u nikoho ne pobachyte.

:) Поважаю людей, які можуть змінити думку, коли розуміють що неправі. Якщо, то й мої злі коменти не сприймай серйозно. Але мене реально заціпило, коли побачив ті проекти в твоєму пості.
Ось тому я й виступаю за розділи у всіх міст, щоб цікаві проекти не губилися. Інакше, щоб цього не було, то нам доведеться менше робити оновлень, що вже абсурд.

Питання: Як у Польщі сприймають місто Кельце?

asparagus91
January 26th, 2010, 09:25 PM
Да, Борис, вибач, що я тобі там таке написав і дуже радий, що ти все зрозумів

asotUA
January 26th, 2010, 09:41 PM
Львов гораздо активнее Одессы, почему он не достоин?

А ось я сам не розумію...Одеса та Одеса....а хтось є там з тої Одеси? Чи тому що вони там будуют свій стадіон яких мав бути як для Евро2012 це вже мля мега проект, давайте їй форут...чи ви зможите самі постійно туди якісь новини сувати?..

Ой блін що я говоню...у Львові ж одні нацики, бидло! ось будуть себе вести добре, не будуть грати на Якина от тоді і зароблять собі на форум:nuts: Та вже кожет може зайти і побачити що щось тут не так..уся Україна по ту сторону підкючена а столиця заходу долі сидить у регіонах. Я вже як 3 роки на форумі і просто не віриться що воно й досі так.

Ostap19
January 26th, 2010, 09:46 PM
Я теж за те, щоб для Львова зробили окремий підфорум. Статус міста вимагає.

Skysteel
January 26th, 2010, 09:55 PM
А ось я сам не розумію...Одеса та Одеса....а хтось є там з тої Одеси? Чи тому що вони там будуют свій стадіон яких мав бути як для Евро2012 це вже мля мега проект, давайте їй форут...чи ви зможите самі постійно туди якісь новини сувати?..

Ой блін що я говоню...у Львові ж одні нацики, бидло! ось будуть себе вести добре, не будуть грати на Якина от тоді і зароблять собі на форум:nuts: Та вже кожет може зайти і побачити що щось тут не так..уся Україна по ту сторону підкючена а столиця заходу долі сидить у регіонах. Я вже як 3 роки на форумі і просто не віриться що воно й досі так.
Без обид,я тоже за как можно большее кол-во веток для городов,но сейчас ты ведешь себя как дешевый популист:cheers:

melv
January 26th, 2010, 09:56 PM
Я вже як 3 роки на форумі і просто не віриться що воно й досі так.

Так, тупо шось робиться, тупо...

Та вже не знаю. Не можете/не хочете дати містам, то дайте хоч регіонам. Скажімо, зробити розділи "Галичина", куди б увійшли Львів і Франик, Поділля для Вінниці, Хмельницького, Тернополя, Камянця-Подільського, Крим - Севастополь, Ялта, Симфер і так далі. То вже було б менше тем на одному розділі, уже можна було б щось тут найти.

melv
January 26th, 2010, 09:57 PM
Без обид,я тоже за как можно большее кол-во веток для городов,но сейчас ты ведешь себя как дешевый популист:cheers:

Це він розійшовся просто, тому переігрує. Насправді він не такий :)

Ostap19
January 26th, 2010, 10:03 PM

Та вже не знаю. Не можете/не хочете дати містам, то дайте хоч регіонам. Скажімо, зробити розділи "Галичина", куди б увійшли Львів і Франик, Поділля для Вінниці, Хмельницького, Тернополя, Камянця-Подільського, Крим - Севастополь, Ялта, Симфер і так далі. То вже було б менше тем на одному розділі, уже можна було б щось тут найти.

Гарна ідея. В форумах деяких країн є такий розподіл.

kucher_if
January 26th, 2010, 10:06 PM

Тернопіль історично місто Галичини ;)

asotUA, якщо не помиляюсь, Діма.
Раз така ситуація і наші модери нічого "не рішають"...
Візьми і Вінничанинами і Львів'янами складіть толкового листа-прохання, навівши в ньому усі аргументи. Перекладіть на англійську мову і відправте адміну чи якомусь інакшому модеру який "рішає".
Ось і все, далі усе буде залежатиме від їх відповіді.

asparagus91
January 26th, 2010, 10:06 PM
Да ви зверніть увагу, скільки міст у Росії виділено у сабфорум

STEN15
January 26th, 2010, 10:08 PM
Підримую на 100 %,дайош розвитак Urban Ukraine!!!

melv
January 26th, 2010, 10:14 PM
Тернопіль історично місто Галичини ;)

Спірно. Так, на картах, які бачив, саме місто не в межах Поділля, тільки частково область. Але є матеріали, де Тернопіль називали Поділлям. Або ж, навіть, Галицьким Поділлям.
Обійдемось без військових конфліктів? :lol:

melv
January 26th, 2010, 10:15 PM

Там всі достойні:lol:

Vitall
January 26th, 2010, 10:17 PM

:)Це з гарячу!!!

Дисципліна, система завжди вигравала(коли я перший раз сюди потрапив - я через два місяці побачив що є моя Вінниця, оскільки вона не оновлювалась і була в купі з іншими темами які мене на той час не цікавили)!

Погоджусь з melv-вом!!! Чому б не створити гілки: Поділля, Галичина, Крим... для прикладу!!!
Так наприклад Луцьк непогане місто з гарними проетамии, але воно в кінці(можливо по цій причині його ніхто не оновлює і не всі продивляються)!

Тут робиться х*й знає що: в регіонах будівництво, а мало бути по назві якісь фото регіонів, в фотогалереї ті самі міста тіки вже з фотками - бардак!

Skysteel
January 26th, 2010, 10:22 PM
Ок.:cheers:
Просто не люблю популизма,которым так любят "страдать" наши политики.
Тоже поддерживаю^^

melv
January 26th, 2010, 10:25 PM
З фотогалереею я б зробив так: у розділі (наприклад Поділля) фототреди Хмельницького, Вінниці, Камянця (Тернополя? :hi:) зробити прикріпленими. Бо фотогалерея, як правило стала, там не такі різкі зміни у вигляді міста. тільки оновлення.
А будівництво нехай буде у чарті. Як є - яка тема оновлена, така й згори (після прикріплених)
Таким чином можна було б звільнити один розділ.

Maks/
January 26th, 2010, 11:10 PM
Всім привіт:hi:.
Доволі давно спостерігаю за форумом і теж помітив проблему з висвітленням регіонів.:nuts:
Думаю було б доцільно розбити регіони на 4 частини (Захід, Південь, Центр, Схід). Так було б трохи легше орієнтуватися.
Розбивати за історичним підходом, на мою думку, було б трохи важче, оскільки тоді б довелося створювати і Закарпаття, Бесарабію, Слобожанщину і ще багато регіонів.
Окрім того, трохи пізніше з регіональних гілок могли б виокремитися таки міста як Львів, Одеса, Вінниця... Всі ті які б досягли відповідного розвитку і активності:)
П.С. У майбутньому спробую допомагти апдейтами:)

Vitall
January 26th, 2010, 11:21 PM
^^:cheers::applause:

STEN15
January 26th, 2010, 11:23 PM
Доволі давно спостерігаю за форумом і теж помітив проблему з висвітленням регіонів.:nuts:
Думаю було б доцільно розбити регіони на 4 частини (Захід, Південь, Центр, Схід). Так було б трохи легше орієнтуватися.
Розбивати за історичним підходом, на мою думку, було б трохи важче, оскільки тоді б довелося створювати і Закарпаття, Бесарабію, Слобожанщину і ще багато регіонів.
Окрім того, трохи пізніше з регіональних гілок могли б виокремитися таки міста як Львів, Одеса, Вінниця... Всі ті які б досягли відповідного розвитку і активності:)
Вітаєм на форумі Макс!!!

Eukr
January 26th, 2010, 11:49 PM
Львів і Франик вже давно заслужили на свій розділ!

Maks +100, не погана ідея. :cheers:

Playmaker
January 27th, 2010, 12:10 AM

Я теж нещодавно пропонував таку структуру модераторам, але зійшлися на думці, що скоріш за все народ не підтримає, не підтримають ті, хто вже має окрему гілку для свого міста :)

Така структуризація є у поляків, німців, англійців. Відразу видно, який реґіон швидше розвивається і іноземцям легше орієнтуватися. Це ж міжнародний форум. Це нам відомо, де місто розташовано.

P.S. Вітаю на форумі :cheers:

melv
January 27th, 2010, 12:49 AM
Я теж нещодавно пропонував таку структуру модераторам, але зійшлися на думці, що скоріш за все народ не підтримає, не підтримають ті, хто вже має окрему гілку для свого міста :)

Ну от ти, якщо не помиляюсь, з Києва. Підтримаєш? :)

Bandera
January 27th, 2010, 03:33 AM

Ти перед тим як щось пишеш добре подумай. Львів явно заслужив на свій під-форум навіть більше чим Одеса. Аргументую: Більший історичний центир з багатьма реставраціями, місто яке приймає Евро2012, й місто яке має набагато більше форумчан.

Bandera
January 27th, 2010, 03:38 AM

Та про що ми говорим тільки подивіться в ромунську секцію там скоро кожне село буде мати свій під-форум!

VelesHomais
January 27th, 2010, 04:33 AM
Наступний власний підфорум отримає Львів.

asotUA
January 27th, 2010, 04:37 AM
що скоріш за все народ не підтримає
Народ? Яких народ, оці баклани що зі Сходу?...Це що демократія така що одна половина вирішує усе за іншу? Говоне що отримали свої форуми і відсижують там сраки щоб його не втратити а коли мова доходе до нас і ми маємо таку ж кількість ресурсів і фоток будівництв як в них то це вже все, на западенському селі ніфега не будується крім пам'ятників Бандері ітд...:ohno::bash:

VelesHomais
January 27th, 2010, 04:45 AM
Я не підтримую розділ підфорумів за географією. Мабуть у цьому з'явиться сенс коли підрозділів стане забагато. Зараз у цьому немає потреби. Більш того, почнуться розмови на кшталь "ой подивись у східняків, подивись у західняків ..." навіщо це? Обговорювати будівництво у селах ніхто не буде, бо там його майже немає. З рештою кожне велике місто отримає власний підрозділ, все залежіть виключно від кількості користувачів що представляють відповідне місто.

Askold
January 27th, 2010, 06:46 AM

+1 Chudova ideja, ja til'ky ZA :cheers:

Eukr
January 27th, 2010, 07:38 AM
Ти перед тим як щось пишеш добре подумай. Львів явно заслужив на свій під-форум навіть більше чим Одеса. Аргументую: Більший історичний центир з багатьма реставраціями, місто яке приймає Евро2012, й місто яке має набагато більше форумчан.

+1

В розділі Регіони я знайшов 8 Львівських ниток:

Lviv | Львів | будівництво і реконструкція

Lviv | Львів | Реконструкція аеропорту

Lviv | Львів | New stadium | Hовий стадіон

Lviv Transport Infrastructure | Транспортна інфраструктура Львова

Lviv | Львів | вул. Бережанська, 54 (16 пов.)

Lviv Hotels | Львівські готелі

Львів / Lviv / Житловий комплекс Святослав (15 пов.)

Lviv| Львів | Реставрація архітектурних пам'ят

Так що можна відкривати новий розділ для Львова.
До кого треба звертатися? Hawk щось останнім часом пропав...

asotUA
January 27th, 2010, 08:27 AM
Обговорювати будівництво у селах ніхто не буде, бо там його майже немає.
З рештою кожне велике місто отримає власний підрозділ, все залежіть виключно від кількості користувачів що представляють відповідне місто.
:doh::doh::wtf:

melv
January 27th, 2010, 09:22 AM
Я не підтримую розділ підфорумів за географією. Мабуть у цьому з'явиться сенс коли підрозділів стане забагато. Зараз у цьому немає потреби. Більш того, почнуться розмови на кшталь "ой подивись у східняків, подивись у західняків ..." навіщо це? Обговорювати будівництво у селах ніхто не буде, бо там його майже немає. З рештою кожне велике місто отримає власний підрозділ, все залежіть виключно від кількості користувачів що представляють відповідне місто.

Що ти за херню пишеш?! Хто це буде казати "подивись у західняків..". Це ділення тільки заради того, щоб навести порядок.
Другу ти херню пишеш, що залежить від кількості користувачів. Та хай їх буде хоч 50, але якщо всі, крім, трьох-пяти, будуть тільки переглядати картинки і флудити в Раді, то на х..холеру вони здались? Тим більше, що й від кількості нічого не залежить, що вже доказано.

melv
January 27th, 2010, 09:29 AM
:doh::doh::wtf:

Не звертай уваги на той брєд

А я взагалі припиняю пока щось тут робити. Розумію, що їм всім покуй, але хоть сам собі мозги не трахатиму.:colbert: Треба перепочити.

Playmaker
January 27th, 2010, 10:12 AM
Пропоную таку структуру:

http://img402.imageshack.us/img402/3898/urbanukrainestructure.jpg

KV
January 27th, 2010, 10:45 AM
^^
Не вижу смысла разделять города по регионам. Киев уж точно должен стоять отдельно! Остальное - нормально. Если все же до этого дойдет, то думаю, пример нужно брать с российского подфорума.

Playmaker
January 27th, 2010, 10:48 AM
Київ і так стоятиме окремо і першим :)

kucher_if
January 27th, 2010, 10:48 AM
^^ Зараз такий поділ не потрібен. Потрібно просто активним містам давати свої гілки.
А коли їх буде уже багато, можна групувати, як на рисунку вище.

KV
January 27th, 2010, 10:53 AM
^^
Согласен. Активно развивающимся на форуме городам (Львов, Винница) - свои ветки. О более радикальных изменениях говорить пока рано.

asotUA
January 27th, 2010, 10:53 AM
Пропоную таку структуру:

http://img402.imageshack.us/img402/3898/urbanukrainestructure.jpg

супер, а можна запитати як ти це так зробив? у фотошопі?

P.S Тільки не Vinnycia а Vinnytsia:)

Playmaker
January 27th, 2010, 10:54 AM
kucher_if

Саме тому і пропонується такий розподіл для того, щоб активним містам дати свої гілки, бо якщо зараз Львів, Одеса і може Вінниця отримають свої підрозділи, то теперішня каша стане ще більшою кашею. Я не пропоную її зараз змінювати. Змінювати треба, коли додадуться гілки.

Playmaker
January 27th, 2010, 10:57 AM
супер, а можна запитати як ти це так зробив? у фотошопі?

Зберіг html сторінку, швидесенько відредагував її html код у проґрамі Dreamweaver і потім зробив скріншот :)

P.S Тільки не Vinnycia а Vinnytsia:)

Це можна виправити :)

kucher_if
January 27th, 2010, 11:00 AM
Взагалі, а що потрібно щоб вийти із Euroscrapers і мати свій окремий форум у European Forums, як Польща, Нідерланди, Іспанія, Франція,...?

asotUA
January 27th, 2010, 11:00 AM
Зберіг html сторінку, швидесенько відредагував її html код у проґрамі Dreamweaver і потім зробив скріншот :)

Дякую. Треба буде якось спробувати..просто по гратись)))

Skysteel
January 27th, 2010, 11:08 AM
Взагалі, а що потрібно щоб вийти із Euroscrapers і мати свій окремий форум у European Forums, як Польща, Нідерланди, Іспанія, Франція,...?
Иметь много участников,посмотри кол-во постов в Российской или Польской секции,мы рядом с ними курим:nuts: