View Full Version : Ταξίδια...

kostya
February 17th, 2006, 08:27 PM
Καλησπέρα σε όλους, να’μαι πάλι… όχι ότι πήρατε χαμπάρι που έλειπα ε? 
Μόλις γύρισα στον κρύο βορρά από την Θεσσαλονίκη. Το thread αυτό είναι ψιλό-χαβαλέ όποτε γράψτε ότι σας κατέβει (mods, take it easy ) .

Ακούστε λοιπόν τι πρέπει να κάνει κανείς για να φτάσει σπίτι του...

Πέμπτη 2/2 πρωί: Είμαι ενθουσιασμένος που θα γυρίσω σπίτι μου σήμερα
http://img.photobucket.com/albums/v485/tkostya/airplanes.jpg
Πέμπτη 2/2 μεσημέρι: Είμαι αγχωμένος, ένα τηλέφωνο για το ότι υπάρχει περίπτωση να μην πετάξει το αεροπλάνο μου χαλάει όλη την διάθεση.
Πέμπτη 2/2 απόγευμα: Μαθαίνω ότι δεν πετάει το αεροπλάνο(charter πτήση, κάποιος υπεύθυνος δεν την πλήρωσε απ’ότι κατάλαβα….!)
Παρασκευή 3/2 πρωί: κάνω βόλτες στην κρύα πρωτεύουσα, πίνω τσάι(Lipton…χάλια) στα γρήγορα και ψάχνω τρόπο να φτάσω σπίτι. Βόλτες σε 3 αεροδρόμια και μετά από αρκετά δολάρια σε ταξιτζήδες και εξαντλημένη υπομονή κλείνω εισιτήρια για μια εσωτερική πτήση προς Krasnodar μέσω τηλεφώνου.
http://img.photobucket.com/albums/v485/tkostya/commieblocks_as_usual.jpg
Παρασκευή 3/2 απόγευμα: Είμαι σπίτι και αναρωτιέμαι τι να κάνω. Τελειώνει η σύνδεση στο internet. Διαβάζω τα thread που έχω cached και ξεφυλλίζω το “Architecture Now! 3”(Philip Jodidio, Taschen) και το “The golden ring of Russia” ένα βιβλίο για τις εκκλησίες της Ρωσίας και την αρχιτεκτονική τους (εκ. 1982, μου το δάνεισε ένας γείτονας).
Κυριακή 5/2 πρωί: Είμαι στο αεροδρόμιο και χαζεύω έναν κατάλογο αμερικανικης(?) αλυσίδας εστιατορίων. Όπα, ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε.
Κυριακή 5/2 μεσημέρι: Μετά από σχεδόν 2 ώρες πτήσης είμαι στο Krasnodar. Το αεροδρόμιο είναι…επιεικώς «λιτό».
http://img.photobucket.com/albums/v485/tkostya/krasnodar_airport_3.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v485/tkostya/krasnodar_airport_2.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v485/tkostya/krasnodar_airport_1.jpg
Συνειδητοποιώ ότι ΔΕΝ πετάει ούτε από κει το αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη. Έχοντας συνηθίσει πλέον, κλείνω εισιτήριο για…Λάρνακα! Είμαι πεπεισμένος ότι θα κάνω τον γύρο του κόσμου αυτή την βδομάδα και επιβιβάζομαι στο αεροπλάνο.
Κυριακή 5/2 απόγευμα: Είμαι στην Κύπρο! Πρώτη φορά!
http://img.photobucket.com/albums/v485/tkostya/larnaka_2.jpg
Μου θυμίζει την Ελλάδα, μέχρι που προσέχω τις πινακίδες στα αυτοκίνητα... Το λεωφορειακι μπαίνει σε έναν ειδικό δρόμο του αεροδρομίου…Ναι οδηγούν από τ’αριστερά του δρόμου. Μπαίνουμε στο αεροδρόμιο, σαν πολίτης κράτους-μέλους της ΕΕ περνάω αμέσως και περιμένω την βαλίτσα μου…. 4 ιμάντες παρακαλώ…
http://img.photobucket.com/albums/v485/tkostya/larnaka_1.jpg
Και στο SKG έχουμε δυο σκέφτομαι… Είμαι στον χώρο αναμονής, η πτήση μου για Θεσσαλονίκη με Aegean είναι σε 3-4 ώρες….
http://img.photobucket.com/albums/v485/tkostya/larnaka_4.jpg
Κάθομαι σε ένα καφέ-εστιατόριο
http://img.photobucket.com/albums/v485/tkostya/larnaka_5.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v485/tkostya/larnaka_3.jpg
, παραγγέλνω μια πίτσα με αναψυκτικό…Η κοπέλα μιλάει ελληνικά με αγγλική προφορά…αναμενόμενο σκέφτομαι… Περνάει ένα λεπτό και έρχεται μια παρέα άγγλων, μιλάει άπταιστα αγγλικά η κοπέλα φυσικά. Περνάει και το δεύτερο λεπτό και έρχεται μια οικογένεια ρώσων τουριστών από την Μόσχα…Η κοπέλα μιλάει ρώσικα χωρίς προφορά…Σε λίγα λεπτά αντιλαμβάνομαι πως σχεδόν όλοι μιλάνε ρώσικα σε αυτό το αεροδρόμιο. Ένας ηλικιωμένος κύριος τρέχει βιαστικός ψάχνοντας την ουρά για Sheremetivo(Moscow) και ρωτάει μια κοπέλα στα γραφεία της Aegean στα ρώσικα και του απαντάει κανονικά στα ρώσικα. Έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα με τον αριθμό των ρώσων τουριστών στο νησί και προχωράω να κάνω check-in ενώ σκέφτομαι την ταινία με τον Tom Hanks(Terminal δεν λεγόταν?). Χαζεύω τις αεροσυνοδούς της British airways και περιμένω μετά τα duty free. Ξεκινάμε…
http://img.photobucket.com/albums/v485/tkostya/boarding.jpg
Η Aegean με έπεισε ότι ήταν Airline of the year. Βλέπω την Θεσσαλονίκη από ψηλά…Η αεροσυνοδός με κοιτάει άγρια όταν κάνω να βγάλω την ψηφιακή...
Κυριακή 5/2 βράδυ: Βρέχει, είναι σκοτεινά και κάνει κρύο όπως μας είπαν…Δεν με ανησυχεί καθόλου…Έφτασα σπίτι επιτέλους…Έχασα 3 μέρες διακοπών αλλά συμβαίνουν αυτά, έτσι δεν είναι?

Χεχ, θέλετε να μάθετε και πως γύρισα?! Έκανα και μια στάση στο «El. Venizel”

krainer
February 18th, 2006, 01:35 AM
To aerodromio sti Larnaka xreaizetai antikatastasi! :ancient:
Kai ta garsonia stin Kypro prepei na mathoun Ellinika!

NMBS1
February 18th, 2006, 05:10 AM
Larnaca airport is awful, one of the worst in the world, but if the Cyprus government sticks to its time tables, Larnaca should have a new airport by the end of the decade...

gm2263
February 18th, 2006, 06:03 AM
Unbelievable thread!!!

Ρε συ Kostya, άλλη φορά πάρε κανονική πτήση από κανονική εταιρεία, δεν είναι να παίζεις με αυτά τα πράγματα...

sk
February 18th, 2006, 11:46 AM
to aerodromio tis larnakas einai mia aidia....as elpisoume pos to neo aerodromio tha teliosei mehri to 2009 opos ehoun pei....oso gia ta garsonia,pali ehete dikio,prepei na mathoun ellinika. sinithos ta garsonia pou den miloun ellinika einai epohiaka,erhontai gia ligous mines kai feugoun.
oso gia ta rossika .....oi rossoi stin kypro einai peripou 35,000-40,000 hiliades,apo autous oi 12,000 einai giatoi ehoun pantreutoi kyprious/kypries.
i pliopsifia tous menei sti lemeso pou apokaleitai " little moscow".

pantos bravo sou kostya,an mou sinevene emena auto tha trellenomoun,miso ta aeroplana ,poso mallon na prepei na kano kai endiameses staseis!!!

kostya
February 18th, 2006, 12:16 PM
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! :D :)

Φίλε sk, και γω κανονικά θα τρελαινόμουν άλλα είχα μισό χρόνο να δω το σπίτι μου και τους δικούς μου που μόλις έφτασα στην Θεσσαλονίκη τα ξέχασα όλα! Χμ, ναι και γω μισώ τις transit πτήσεις.

Γρήγορη έχεις δίκιο, είχα κάνει και το Moscow->Wien->Thessaloniki κάποτε με Austrian :) (Δεν πρόλαβα αυτήν την πτήση αυτή τη φορά). Λάθος timing πάντα, όποτε έχω ελεύθερο χρόνο για να γυρίσω κάτι συμβαίνει με τις πτήσεις...

Poliochni
February 18th, 2006, 03:28 PM
Kostya APISTEYTO thread !!!!

Kala ego trelainomai me kati tetoia ... TELEIO to photo-story sou ! Your very own extreme "road movie" alla ... apo aeros ! Super !
Ase pou telika einai poly pio endiaferon na ftaneis kapou me "eyfantastous" syndiasmous ki oxi me mia apli direct flight. OK, DEn einai praktiko, alla sigoura pio diaskedastiko !

Gia ti Larnaka exo na po oti - pera apo tin apokosmi erimia stis photos sou - mou fanike poly megalytero to aerodromio.Ego thymamai na eixe 2 imantes (to megalosan ?). Ki eno ta gates sto outbound taxidi einai decent, ayti i aithoysa otan ftaneis me tis aposkeyes einai psilo-friki. Pantos stis photos sou fainetai upgraded kata polu (ap'oti tin thymomoun - apo to 2003 pou brethika teleytaia fora).

Telos gia ta garsonia ...emena to pio "extreme" pou mou exei tyxei einai sto INFO DESK sto Troodos, opou eixan balei mia SRI-LANKeza, pou DEN ixere i kaymeni OUTE agglika !

Telos polla apo ta garsonia kai stin Ellada xreiazetai na mathoun ...ellinika ! Polles fores aplos mougrizoun !

kostya
February 18th, 2006, 03:44 PM
:) Ευχαριστώ πολύ Poliochni για τα καλά σου λόγια.
Όντως είναι διασκεδαστικό, ήμουν βλέπεις σε διακοπές :cheers: . Φαντάζομαι όμως κάποιος που πρέπει να κάνει τόσες transit πτήσεις και βιάζεσαι για κάποια δουλειά δεν το βλέπει έτσι :runaway: .
Το αεροδρόμιο δεν ήταν όσο έρημο όσο φαίνεται στις φωτό πάντως, και το κομμάτι με τους ιμάντες πρέπει να είναι καινούργιο.

Anyway, το καλοκαίρι λέω να κάνω και roadtrip :D :D :D

KONSTANTINOUPOLIS
February 19th, 2006, 07:12 AM
Τι μου θύμισες τώρα ..

kostya
February 19th, 2006, 07:58 AM
Ε πες μας :)

kostya
February 19th, 2006, 08:14 AM
Κάπως έτσι έφτασα σπίτι:

http://gc.kls2.com/cgi-bin/gc?PATH=UUEE-krr%2C+krr-lca%2C+lca-skg%0D%0A&RANGE=&PATH-COLOR=red&PATH-UNITS=mi&SPEED-GROUND=&SPEED-UNITS=kts&RANGE-STYLE=best&RANGE-COLOR=navy&MAP-STYLE=

:)

KONSTANTINOUPOLIS
February 19th, 2006, 08:36 AM
Μέρος: Ενδοχώρα Έβρου :D

Είμαστε μια παρέα αθηναίων στρατιωτών που μόλις έχει πάρει 7-10 ( δεν θυμάμαι ακριβώς ) μέρες άδεια. ( α )

Ιστορικό:
Πηγαίνουμε μερικές μέρες πριν πάρουμε την άδεια να βγάλουμε εισιτήρια από τα ΚΤΕΛ.
Ενώ πάμε να τα βγάλουμε λέει ένα από τα παιδιά ότι δεν θα έρθει μαζί μας αλλά θα ότι θα κατεβεί κάτω στην Αθήνα αεροπορικώς.

Συνέχεια ( βλέπε α ). Του λέμε να ακυρώσει την πτήση. Ο καιρός είναι χάλια και υπάρχει περίπτωση να δοθεί απαγορευτικό στης πτήσεις. Εμείς θα ξεκινούσαμε με λεωφορείο ( κάπου θα τον βολεύαμε ) την ίδια μέρα το βράδυ και μετά από καμιά 15ια ώρες ( με τον καβουρνιάρη όταν πρωτοπήγαμε πάνω είχαμε κάνει 29 ώρες :doh: ) θα ήμασταν κάτω. Μας είπε ότι δεν θα ερχόταν. Θα διανυκτέρευε σε ένα τοπικό ξενοδοχείο και το πρωί θα κατέβαινε Αλεξανδρούπολη να πάρει το αεροπλάνο για Αθήνα.

Αποτέλεσμα: Φεύγουμε εμείς με το λεωφορείο και την άλλη μέρα το πρωί γίνεται χαμός στον Έβρο και διακόπηκαν τα δρομολόγια των αεροπλάνων και δεν θυμάμαι τι έγινε με τρένα και λεωφορεία γιατί ούτε και με αυτά μπορούσε να κατέβει. Τελικά αν θυμάμαι καλά έχασε από τις 7-10 τις 3-4 ημέρες τις άδειας και αν δεν κάνω λάθος δεν κατέβηκε καθόλου,όλη του την άδεια την «έφαγε» πάνω :pet:

Άστα να πάνε,το ρίσκαρε βέβαια.

kostya
February 19th, 2006, 10:37 AM
Ωραία ιστορία :) . Είχα κάνει και γώ πέρσυ την διαδρομή Θεσσαλονίκη - Καστανιές Εβρου(τέρμα πάνω :D). 10 και κάτι ώρες αν θυμάμαι καλά με τον καρβουνιάρη :D :D .

Θέλει κανείς άλλος να μας πεί την ιστορία του? :cheers:

Giorgio
February 19th, 2006, 02:08 PM
:( Greek letters stopped showing on my computer.

krainer
February 21st, 2006, 01:31 AM
Greek letters stopped showing on my computer.You might need to change the character encoding. I don't know why but in Konstatinoupolis' posts I never get to see the Greek letters and I use Western (ISO-8859-1) encoding which works for everybody else. So I occasionally change the Encoding to Greek (Windows-1253) and his posts change from non sense characters to Greek.

KONSTANTINOUPOLIS
February 21st, 2006, 05:45 AM
^^ Τώρα δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα.

KONSTANTINOUPOLIS
February 21st, 2006, 05:57 AM
@ kostya την περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού,Βαρδάρη δεν την λένε;

Θυμάμαι κάποτε ερχόμασταν από τον Έβρο με τρένο και κατεβήκαμε στον ΣΣ Θεσσαλονίκης και από εκεί τρέχοντας σε έναν σταθμό ΚΤΕΛ για να προλάβουμε το λεωφορείο για την Αθήνα.Είχε και ένα μπουγατσάδικο των «Θείο Βάνια» εκεί κοντά αν θυμάμαι καλά.Άσε που βρήκαμε και ένα ταξιτζή που μας έλεγε να μας κατεβάσει αυτός με 150 χιλιάρικα ( μπορεί και να κάνω λάθος στο νούμερο ).

Τελικά κατεβήκαμε με λεωφορείο το οποίο είχε και τηλεόραση παρακαλώ.

Raleigh-NC
February 21st, 2006, 03:12 PM
kostya, that is quite an adventure. It sort of reminds me of mine, back in October of 1999. I was supposed to fly from Raleigh, NC to New York City, to Moscow, to Chelyabinsk. Instead, due to some bad weather that forced the flight to NYC to be cancelled, I had to do this: Raleigh-Atlanta-Zurich-Moscow-Chelyabinsk. Of course, in Moscow I had to go from Sheremetyevo to Domodedovo, which added another 50-60 minutes to my agony... I barely made it :)

Thanks for sharing the photos from your adventure...

kostya
February 21st, 2006, 03:27 PM
@ kostya την περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού,Βαρδάρη δεν την λένε;

Θυμάμαι κάποτε ερχόμασταν από τον Έβρο με τρένο και κατεβήκαμε στον ΣΣ Θεσσαλονίκης και από εκεί τρέχοντας σε έναν σταθμό ΚΤΕΛ για να προλάβουμε το λεωφορείο για την Αθήνα.Είχε και ένα μπουγατσάδικο των «Θείο Βάνια» εκεί κοντά αν θυμάμαι καλά.Άσε που βρήκαμε και ένα ταξιτζή που μας έλεγε να μας κατεβάσει αυτός με 150 χιλιάρικα ( μπορεί και να κάνω λάθος στο νούμερο ).

Τελικά κατεβήκαμε με λεωφορείο το οποίο είχε και τηλεόραση παρακαλώ.

Ναι, Βαρδάρη, η περιοχή ΣΣ(Μοναστηρίου ) , Ξηροκρήνη απο πάνω, και Μενεμένη δυτικά.

Τρέχοντας!??!! Πρέπει να ήταν πριν μεταφερθούν τα ΚΤΕΛ στην δυτική είσοδο φαντάζομαι γιατί δεν νομίζω να υπάρχει forumer μαραθωνοδρόμος :D.

150 χιλιάρικα!??! Κουφό... δεν του είπε κανείς ότι υπάρχουν και τα αεροπλάνα? (πολύ φθηνότερα ) :runaway:

kostya
February 21st, 2006, 03:39 PM
kostya, that is quite an adventure. It sort of reminds me of mine, back in October of 1999. I was supposed to fly from Raleigh, NC to New York City, to Moscow, to Chelyabinsk. Instead, due to some bad weather that forced the flight to NYC to be cancelled, I had to do this: Raleigh-Atlanta-Zurich-Moscow-Chelyabinsk. Of course, in Moscow I had to go from Sheremetyevo to Domodedovo, which added another 50-60 minutes to my agony... I barely made it :)

Thanks for sharing the photos from your adventure...

http://gc.kls2.com/cgi-bin/gc?PATH=rdu-kjfk%2C+kjfk-uuee%2C+uuee-USCC%0D%0A&RANGE=&PATH-COLOR=red&PATH-UNITS=mi&SPEED-GROUND=&SPEED-UNITS=kts&RANGE-STYLE=best&RANGE-COLOR=navy&MAP-STYLE=

:eek2:

kostya
February 21st, 2006, 03:41 PM
You might need to change the character encoding. I don't know why but in Konstatinoupolis' posts I never get to see the Greek letters and I use Western (ISO-8859-1) encoding which works for everybody else. So I occasionally change the Encoding to Greek (Windows-1253) and his posts change from non sense characters to Greek.

Same here, I used ISO-8859-7 by default and recently i've noticed i had to change to Windows-1253 every time :bash:

KONSTANTINOUPOLIS
February 21st, 2006, 05:53 PM
Ρε παιδιά μην μου πείτε ότι πάλι δεν μπορείτε να δείτε τα γράμματα,εντάξει τα μηνύματα που είχα γράψει προ ημερών φαίνονται παράξενα λόγο προβλημάτων που προέκυψαν με τον Opera ( των browser που έγραψα τα μηνύματα ).Τις τελευταίες μέρες όμως γράφω μέσω Firefox και δεν νομίζω πάλι να βλέπετε τα γράμματα παράξενα.

Άντε θα κάνω edit τα μηνύματα που αλλοιώθηκαν από τον Opera για να μην μπερδεύεστε.

LEAFS FANATIC
February 21st, 2006, 05:56 PM
Ρε παιδιά μην μου πείτε ότι πάλι δεν μπορείτε να δείτε τα γράμματα,εντάξει τα μηνύματα που είχα γράψει προ ημερών φαίνονται παράξενα λόγο προβλημάτων που προέκυψαν με τον Opera ( των browser που έγραψα τα μηνύματα ).Τις τελευταίες μέρες όμως γράφω μέσω Firefox και δεν νομίζω πάλι να βλέπετε τα γράμματα παράξενα.

Άντε θα κάνω edit τα μηνύματα που αλλοιώθηκαν από τον Opera για να μην μπερδεύεστε.

I see them fine.

kostya
February 21st, 2006, 05:56 PM
Όχι όχι, όλα οκ τώρα :okay:

KONSTANTINOUPOLIS
February 21st, 2006, 06:06 PM
Ωραία :)

Για το edit άλλαξα γνώμη,θα πάρει ώρα και δεν ωφελεί σε τίποτα.Απλά άμα θέλετε να διαβάσετε αυτά τα 4-5 μηνύματα τότε κάνετε αλλαγή encoding.

KONSTANTINOUPOLIS
February 21st, 2006, 06:31 PM
Ναι, Βαρδάρη, η περιοχή ΣΣ(Μοναστηρίου ) , Ξηροκρήνη απο πάνω, και Μενεμένη δυτικά.

Τρέχοντας!??!! Πρέπει να ήταν πριν μεταφερθούν τα ΚΤΕΛ στην δυτική είσοδο φαντάζομαι γιατί δεν νομίζω να υπάρχει forumer μαραθωνοδρόμος :D.

150 χιλιάρικα!??! Κουφό... δεν του είπε κανείς ότι υπάρχουν και τα αεροπλάνα? (πολύ φθηνότερα ) :runaway:
Μιλάμε τώρα γι το 1998-99.Τα καινούργια ΚΤΕΛ δεν είχαν κατασκευαστεί.Πάντως εκείνη την περίοδο πρέπει να κατασκευάζονταν αφού θυμόμουνα είχα κατέβει στην Θεσσαλονίκη για βόλτα από την Κοζάνη μέσω Γιαννιτσών ( αν δεν κάνω λάθος ) και περάσαμε το σημείο που κατασκευαζόντουσαν.Είχε και μια αερογέφυρα ( νομίζω ) εκεί κοντά αλλά δεν θυμάμαι αν ήμασταν πάνω στην αερογέφυρα η κάτω από αυτήν :D

Όσο για τον ταξιτζή μην νομίζεις,είναι πανάκριβα για να ταξιδέψεις με ταξί. Εμείς ήμασταν 4 άτομα αλλά και πάλι δεν συμφέρει με τίποτα.

kostya
February 21st, 2006, 09:39 PM
Μιλάμε τώρα γι το 1998-99.Τα καινούργια ΚΤΕΛ δεν είχαν κατασκευαστεί.Πάντως εκείνη την περίοδο πρέπει να κατασκευάζονταν αφού θυμόμουνα είχα κατέβει στην Θεσσαλονίκη για βόλτα από την Κοζάνη μέσω Γιαννιτσών ( αν δεν κάνω λάθος ) και περάσαμε το σημείο που κατασκευαζόντουσαν.Είχε και μια αερογέφυρα ( νομίζω ) εκεί κοντά αλλά δεν θυμάμαι αν ήμασταν πάνω στην αερογέφυρα η κάτω από αυτήν :D

Όσο για τον ταξιτζή μην νομίζεις,είναι πανάκριβα για να ταξιδέψεις με ταξί. Εμείς ήμασταν 4 άτομα αλλά και πάλι δεν συμφέρει με τίποτα.

Α, πρόλαβες δηλαδή και την εποχή που κάποια ΚΤΕΛ ήταν στις 12όροφες(φτου-κακά :D) της Ξηροκρήνης, και την ταινία με τον Ψάλτη, την μόνη ίσως ταινία που φαίνονται ψηλά κτήρια στην Θεσσαλονίκη :D :cheers:

KONSTANTINOUPOLIS
February 21st, 2006, 09:55 PM
Μιας και συζητάμε για τα ΚΤΕΛ, πριν φτιαχτεί ο καινούργιος κεντρικός σταθμός πόσα μαγαζιά ΚΤΕΛ υπήρχαν; Εγώ θυμάμαι ένα εκεί που σου ανέφερα κοντά στον ΣΣ που ήταν σαν μαγαζί και ένα άλλο που ήταν πίσω από μια μεγάλη εκκλησία, το οποίο ήταν ένα γωνιακό κατάστημα το οποίο είχε είδη ψιλικατζίδικου :nuts: για να μην σου πω ότι πουλούσε και τυρόπιτες :D

kostya
February 21st, 2006, 10:02 PM
:D Δεν έχω ιδέα πόσα ήταν, πρέπει να ήταν αρκετά. Χμ, ένα πάνω από την Ολύμπου νομίζω, ανατολικά για χαλκιδική, ξηροκρήνη για Καβάλα και Θράκη νομίζω. Ευτυχώς τώρα είναι όλα στον καινούργιο σταθμό.(Εκτός από το ΚΤΕΛ χαλκιδικής που θα μεταφερθεί και αυτό δίπλα στο Mediterranean Cosmos :D )

KONSTANTINOUPOLIS
February 21st, 2006, 10:30 PM
Κατάλαβα,μύλος δηλαδή.Τα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής γιατί θα πάνε δίπλα στο cosmos και δεν πάνε στον νέο σταθμό;

kostya
February 21st, 2006, 10:37 PM
Γιατί ο νεός σταθμός είναι στην δυτική είσοδο. Πρέπει δηλαδή να κάνεις τον γύρο της πόλης. φαίνεται για όσους μένουν ανατολικά δεν βολεύει να πηγαίνουν προς την αντιθέτη κατευθυνση και να ξαναγυρίζουν από τον περιφερειακό μετά προς τα πίσω. Πάντως, κάπου άκουσα ότι ο Ο.Α.Σ.Θ ( www.oasth.gr ) στο μέλλον θα έχει γραμμές προς χαλκιδική :) .

Raleigh-NC
February 22nd, 2006, 06:29 AM
Kostya, the trip on the way back was normal... Chelyabinsk, to Moscow, to New York, to Raleigh. It was the stupid weather that forced me to take the long way :(

KONSTANTINOUPOLIS
February 22nd, 2006, 09:02 PM
Γιατί ο νεός σταθμός είναι στην δυτική είσοδο. Πρέπει δηλαδή να κάνεις τον γύρο της πόλης. φαίνεται για όσους μένουν ανατολικά δεν βολεύει να πηγαίνουν προς την αντιθέτη κατευθυνση και να ξαναγυρίζουν από τον περιφερειακό μετά προς τα πίσω. Πάντως, κάπου άκουσα ότι ο Ο.Α.Σ.Θ ( www.oasth.gr ) στο μέλλον θα έχει γραμμές προς χαλκιδική :) .
Έτσι,αναβάθμιση στις εγκαταστάσεις αναβάθμιση και στις γραμμές :okay: