MisUszatek
June 7th, 2008, 11:00 AM
^^ Wiesz, nie należy o tym zapominać
|
View Full Version : Księga brigów i banów Pages :
1
2
[3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
MisUszatek June 7th, 2008, 11:00 AM ^^ Wiesz, nie należy o tym zapominać zonc June 7th, 2008, 11:53 AM http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=21490706&postcount=1952 Proszę o skasowanie. Było już! Czy może ktoś kolegę upomnieć? Nie jest tutaj od dziś, a co chwila wkleja artykułu, które już były! Do tego te nagłówki. Torney June 7th, 2008, 12:01 PM Kibicuj komu chcesz Torney, ale dla większości Polaków Niemcy nie są narodem bratnim. Jednym słowem też myślę że to pajace, i już. No tak, jak ktoś nie obraża Niemców, to zapewne im kibicuje. Pozostaje mi mieć nadzieję, że czytając komentarze użytkowników SSC, normalni ludzie będą tu spotykać jak najmniej pajaców takich, jak wy. Jest dziewięciu moderatorów, i wszyscy mają to głęboko. Brawo, panowie. Okno June 7th, 2008, 02:19 PM Wnioskuję o... karę dla użytkownika pawil19 za to: http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=21493518&postcount=905 Wiem wiem, nie przeklinał, nie obrażał, ale wiele osób zdenerwował. Mnie do stopnia naprawdę wysokiego ;) Odkopał stary wątek tylko po to, żeby sobie ZAŻARTOWAĆ, że rozpoczęto budowę! Grr... ;) pan_tomas June 7th, 2008, 02:30 PM http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=21493933&postcount=975 ^^ 3 dni/Patryjota pmaciej7 June 7th, 2008, 05:23 PM Ej, moderatorzy, jak kasujecie posta, to choć napiszcie, kto dostał za niego briga i ewentualnie w dużym skrócie za co. mateq June 7th, 2008, 06:46 PM Jest dziewięciu moderatorów, i wszyscy mają to głęboko. Brawo, panowie. To jest Twoja opinia, tak samo jak cichego87 o Niemcach. Oba posty zostają. Tomaso June 7th, 2008, 07:24 PM Torney nie denerwuj się. W Polsce mieszkasz, a nie w Bawarii. ;):D Po prostu jutro symbolicznie oddamy im np. za Wiznę! :horse::horse::horse::horse::horse::horse::horse::horse::horse::horse::horse: http://jp.youtube.com/watch?v=KBwwFsKTJGs&feature=related Od kilku dni mam na aucie polski sztandar szumnie łopoczący na wietrze, czy to oznacza, że jestem statystycznym polskim debilem? Niektórzy tak twierdzą.:lol: A nawet jak ktoś tak uważa, to domyslacie się gdzie to mam?.. krzewi June 7th, 2008, 07:58 PM będąc dzisiaj w supermarkecie co 3 auto mialo zamontowana choc jedna narodowa flage ;) Torney June 7th, 2008, 08:11 PM To jest Twoja opinia, tak samo jak cichego87 o Niemcach. Oba posty zostają. Rozumiem, że jak użytkownik X napisze, że mateq jest pajacem (albo debilem, kretynem, idiotą), to będzie wyłącznie jego opinia i konsekwencji nie poniesie. Nowe porządki panowie wprowadzacie. mateq June 7th, 2008, 08:16 PM Rozumiem, że jak użytkownik X napisze, że mateq jest pajacem (albo debilem, kretynem, idiotą), to będzie wyłącznie jego opinia i konsekwencji nie poniesie. Nowe porządki panowie wprowadzacie. ^^ Nie padły określenia: debile, kretyni, idioci. Torney June 7th, 2008, 08:28 PM ^^ OK, czyli przyjmujemy określenie "pajac" za standard tego forum. Za "debila", "idiotę" i "kretyna" wciąż obowiązują brigi. Zapewne będzie milusio. HAL 9010 June 7th, 2008, 08:35 PM Ale słowo pajac nie odnosiło się do konkretnej jednostki tylko ogółu, zresztą nie przynależącego do swoich tylko cudzych. Biorąc pod uwagę atmosferę Euro'08 dajmy na luz, tylko do jutra, no chyba że wyjdziemy z grupy :D Sedinum June 7th, 2008, 09:28 PM ^^ Nie padły określenia: debile, kretyni, idioci. Nie padły, co nie zmienia faktu, że niektórym patriotyzm myli się z ksenofobią. A na to na poważnym forum nie powinno być miejsca. Ale to tylko moja opinia. Tomaso June 8th, 2008, 10:28 AM O boże, cóż za straszne problemy, czy ktoś już podał pełne dane sprawy do CBA, ABW, lub CBŚ? Torney, please nie chcę być prokuratorem, ale jak jakies 2 lata temu pisałeś pogardliwie o Polakach jako polaczkach to strasznie przeżywałeś, że Cię wtedy ostro zaatakowałem. Jednocześnie słowo niemiaszek oodkodowywałeś jako obraźliwe dla Niemców. Wszystko pięknie, ale z całym szacunkiem do Ciebie: apeluję o chwilę autorefleksji... ;) Jednocześnie apeluję wszem i wobec: w czasie tych mistrzostw, a zwłaszcza dziś bądźmy jak to niektórzy mówią skończonymi patriotami- debilami z polskimi flagami. Niemcom trzeba na sportowo dokopać za nasze liczne krzywdy i może w końcu także do nas szczęście się uśmiechnie. Jak to mówią: ich samochody już posiedliśmy (na różne sposoby), a dziś zabierzemy im niemiecką pychę. :D Hły, hły a tak wogóle to w końcu odkopałem mój stary szalik POLSKA i jestem szczęśliwym człowiekiem, a jak nasi wygrają lub chociaż zremisują to dopiero będzie fiesta! :D Torney June 8th, 2008, 12:02 PM Tomaso, mój ulubiony użytkowniku z Konina, dobrze wiesz, że nie nazwałem polaczkami wszystkich, a tych, którzy niszczą groby innych narodowości tylko dlatego, że nie były polskie. Dziś mogę nazwać podobnie tych wszystkich, którzy na poziomie "Faktu" i "SE" komentują nasz mecz z Niemcami, nazywają rywali pajacami, porównują do Wehrmachtu. Sport to szacunek dla przeciwnika, a wypowiedzi na międzynarodowym forum tym bardziej powinny być pozbawione elementów ksenofobicznej głupoty i nienawiści. Niektórzy mają biało-czerwone klapki na oczach i nie potrafią dostrzec tego, co głupie czy złe, ważne, że jest polskie. A to, uwierz, nie ma nic wspólnego z patriotyzmem. Hubix June 8th, 2008, 03:27 PM Torney ma rację. Obrażanie innych nie powinno mieć miejsca, na tym forum także. Nazywanie jakiejś innej nacji pajacami jest obrażaniem. Nawet jeżeli jest to "w duchu sportowym", ale wtedy to z pawdziwym duchem sportowym nie ma nic wspólnego. Można stosować żartobliwe określenia dla podkreślenia rywalizacji, ale nie obrażanie. Sport to nie wojna. Przypomnijcie sobie ideę olimpiad. Sport to gra, gra to zabawa. My możemy w tym uczestniczyć kibicując naszej drużynie, a nie obrażaniem innych. Ale słowo pajac nie odnosiło się do konkretnej jednostki tylko ogółu Do 80 milionów jednostek. Jednocześnie apeluję wszem i wobec: w czasie tych mistrzostw, a zwłaszcza dziś bądźmy jak to niektórzy mówią skończonymi patriotami- debilami z polskimi flagami. Sam mam dwie takie małe flagi na samochodzie i jedną dużą w domu (i to nie "browarowe" tylko prawdziwe). Kibicuję naszym, ale nie obrażam innych drużyn. Szanuję je i liczę na dobre widowisko. Niestety jest ono psute przez pseudokibiców, bo od nazywania przeciwnej drużyny pajacami może się zacząć, a skończyć jak nasza codzienność na stadionach. Niemcom trzeba na sportowo dokopać za nasze liczne krzywdy i może w końcu także do nas szczęście się uśmiechnie. Jak byk wychodzi ksenofobia, rozdrapywanie przeszłości (już ponad 60-letniej) i uprzedzenia. Nie ma to nic wspólnego z patriotyzmem. Wnoszę o skasowanie obraźliwych postów. No chyba, że ustalamy, iż określenie "pajac" jest tutaj dozwolone. zonc June 10th, 2008, 12:36 AM a to wszystko i tak chuj w porównaniu z prędkością światła:D ps. schab jak można być takim ignorantem i udawać że wszystko było tak wspaniałe i cudowne? że policji było pełno na każdym rogu, że 25 ochroniarzy wystarczyło na 2000 ludzi, że nikogo nie pobili, że nikt winny się nie znajdzie i w ogóle wszytko było wspaniałe... tak samo wspaniałe jak wynik meczu i poziom reprezentowany przez kiboli zety... Chyba już rozmowa schodzi na zły tor. http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=21560937&postcount=3232 mikeleg June 10th, 2008, 01:13 PM Z ciekawości się zapytam, dlaczego F_L dostał bana? 625 June 10th, 2008, 01:21 PM 3 konta pomimo ostrzeżeń. zonc June 10th, 2008, 02:03 PM http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=21579481&postcount=98 Pytanie: jak bardzo można prowokować. 0maniek0 June 10th, 2008, 03:34 PM ^^ przestan w koncu robic wioske J_J June 10th, 2008, 04:13 PM Da3won - brig trzy dni. Za lanie kogoś "w mordę". Tygrys June 10th, 2008, 04:38 PM Jeśli ktoś się zastanawia (lub będzie się zastanawiał), w jakich okolicznościach Mr. Karatchan dostał bana: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=640009&page=29 Mindcrasher June 10th, 2008, 07:37 PM Ja mam pytanie merytoryczne, kto wymysla tagi? W tym wątku chyba 625:D zoncowa epopeja na to wskazuje 625 June 10th, 2008, 07:44 PM za edytowanie tagów przez nieuprawnionych jest brig/ban. jak zreszta macie napisane przez admina. Adolf Warski June 10th, 2008, 07:47 PM za edytowanie tagów przez nieuprawnionych jest brig/ban. jak zreszta macie napisane przez admina. Przez nieuprawnionych? Some of you have noticed the new Tagging, and Social Network features here at SSC. These are new features in the latest version of vBulletin. Many of you have been using them as they were intended to be used. Some of you have not. These features are not unmoderated, and the same rules apply to tags, comments on user's pages, and messages in social groups that apply to the rest of the forum. We will begin throwing people in the brig, or even banning people who abuse these features. Tu jest o nadużywaniu czy raczej niedozwolonym używaniu. 625 June 10th, 2008, 07:51 PM no niby tak. ale czy możecie edytować? też nie :D Mindcrasher June 10th, 2008, 07:52 PM Hmm nie było mnie parę dni i widać spore zmiany przegapiłem. Adolf Warski June 10th, 2008, 07:54 PM no niby tak. ale czy możecie edytować? też nie :D No swoje możemy, wy możecie wszystkie. Jak z postami. 625 June 10th, 2008, 07:58 PM no więc prawdę napisałem. kto moderuje bez uprawnień moderatorskich - ban ;) pmaciej7 June 10th, 2008, 08:48 PM Jeśli ktoś się zastanawia (lub będzie się zastanawiał), w jakich okolicznościach Mr. Karatchan dostał bana: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=640009&page=29 O rany, ale pojechał. :ohno: Pewnie wyjdę na mądrego po fakcie, ale po niektórych jego postach miałem wrażenie, że pobyt na forum może się nieprzyjemnie dla niego skończyć. ----------------- Z ciekawości się zapytam, dlaczego F_L dostał bana? 3 konta pomimo ostrzeżeń. A pozostałe konta jak się nazywają (-ły)? jumping_jack June 11th, 2008, 09:03 AM O rany, ale pojechał. :ohno: Pewnie wyjdę na mądrego po fakcie, ale po niektórych jego postach miałem wrażenie, że pobyt na forum może się nieprzyjemnie dla niego skończyć. no wreszcie:banana: jeszcze twoch takich zostalo, z czego jak widze jeden dostal briga na 3 dni, imo te typki pomylily forum, zamiast merytorycznych wypowiedzi na temat inwestycji i architektury topia swoja frustracje i kompleksy w nacjonalistycznych agresywnyh bzdetach na miedzynarodowym albo glupio trolluja na fpw:ohno: Ograniczona Odpowiedzialnosc Ortograficzna wonsbelfer June 12th, 2008, 03:31 PM Jeśli ktoś się zastanawia (lub będzie się zastanawiał), w jakich okolicznościach Mr. Karatchan dostał bana: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=640009&page=29 Przeczytałem cały wątek. Zgadzam się z każdym słowem zbanowanego Mr. Karatchana skierowanym do tego Rosjanina. Ze słowami Iluminata i Butlonosa takoż. Oj, coś ja tych "kak capów" nie kocham.... Do rzeczy: może by tak pogadać ze Zwierzchnością w kwestii "odbanowania" Fakt - posłał "wiązankę" moskalowi, ale poza trzema słowami (ostatnimi) - miał rację. Boca Negra June 12th, 2008, 04:03 PM Myślę, że dużym problemem jest brak polskich modów w DLM. Jakiś Rosjanin czy Abchaz założył wątek o polskiej matce-alkoholiczce, która urodziła pijane dziecko. Każdy bezkarnie może sobie tam robić jaja. A dla porównania przed chwilą jakis Albańczyk założył wątek o Bałkanach, w którym wkleił artykuł, gdzie w JEDNYM zdaniu jest mowa o "niekompetentnych Francuzach" i co zrobił francuski mod? Oczywiście wątek zamknął... Tygrys June 12th, 2008, 04:06 PM "you imbecile, stupid russian bandits, FUCK OFF" choć słusznie powiedziane(:D), w myśl forumowych zasad wystarczyło na bana... Gdyby nie epitety, to faktycznie nie można by niczego Mr. Karatchanowi zarzucić, a czytając niektóre posty w tamtym wątku na pewno mogły puścić nerwy. Stara zasada jest taka, że trolli się nie karmi, bo właśnie o to im chodzi i tylko sobie można zrobić kuku. Mr. Karatchan zasłużył na karę, ale okoliczności powinny być łagodzące i zamiast bana bardziej adekwatny byłby brig. Oczywiście jeśli moderator podszedłby do tematu obiektywnie... Takie jest moje zdanie. pmaciej7 June 12th, 2008, 05:37 PM no wreszcie:banana: jeszcze twoch takich zostalo Kogo masz na myśli? -------------- "you imbecile, stupid russian bandits, FUCK OFF" choć słusznie powiedziane(:D)... Nie pozostaje mi nic innego jak się z Tobą nie zgodzić. Mr. Karatchan zasłużył na karę, ale okoliczności powinny być łagodzące i zamiast bana bardziej adekwatny byłby brig. Oczywiście jeśli moderator podszedłby do tematu obiektywnie... Jakie okoliczności łagodzące? Że większość Polaków ma kompleks wobec Rosji, uprawia się u nas politykę historyczną i w dobrym tonie jest Rosjan nie lubić? E2rdEm June 12th, 2008, 06:33 PM Że większość Polaków ma kompleks wobec Rosji, uprawia się u nas politykę historyczną i w dobrym tonie jest Rosjan nie lubić? No jasne, bo poza Polakami - everybody loves Russia (http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=643468). A najbardziej zakochana w sobie jest sama (http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=644328) Rosja (http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=643844). Mr.Karatchan słusznie napisał. A po poście #568 (http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=21581479&postcount=568) należały się również wyzwiska. Nie dlatego, że Yury pisze nieprawdę - tylko dlatego, że to miała być odpowiedź na winy Rosji wobec Polski. Porównywanie 100 lat zniewolenia z jakimiś epizodami z wojen toczonych przez dwa sąsiednie państwa. :nuts: Jaki rodzaj politycznej poprawności nakazuje zmilczeć takie głupoty? jumping_jack June 12th, 2008, 06:46 PM @pmaciej7 kogo mam na mysli nie powiem bo wyszedl bym na zonca:ohno:, licze ze czas zweryfikuje ich postepowanie... mr.k zaslozyl na bana i wypowiedzia i caloksztaltem forumowej kariery, gosc poprostu zerowal na tego typu watkach i lubil wsadzac kij w mrowisko, a w tych bardziej merytorycznych robil sobie jaja ja takich userow uwazam za trolli i dobrze sie czuje bez nich, robia tylko polsce straszny obciach na ssc, dzieki nim w dlm polak to synonim kompleksow, goryczy, zawisci, wypominania szkod, przekonania o wlasnej swietosci oraz powiedzmy sobie szczeze... chamstwa (nb. fuck off):ohno: Ograniczona Odpowiedzialnosc Ortograficzna HAL 9010 June 12th, 2008, 06:52 PM Swój kraj należy bronić no ale fakt trochę przesadził, tj. uległ prowokacji. Tygrys June 12th, 2008, 07:22 PM Nie pozostaje mi nic innego jak się z Tobą nie zgodzić. Ok. Możesz się nie zgadzać. Według mnie w kontekście całej dyskusji, a konkretnie paru postów tamtego wątku faktycznie można by pomyśleć o kimś, jako o imbecylu. "Stupid russian bandits" w wypowiedzi Mr. Karatchana odnosiło się do Rosjan okupujących część Europy i Polskę po wojnie. Dla mnie to trafny epitet. Z tym "Fuck Off", to przegięcie, bo tak naprawdę nawzajem powinni dać sobie spokój... Jakie okoliczności łagodzące? Że większość Polaków ma kompleks wobec Rosji, uprawia się u nas politykę historyczną i w dobrym tonie jest Rosjan nie lubić? Dla mnie okolicznościami łagodzącymi jest ogólny ton toczącej się tam dyskusji. Cała tamtejsza gadka była bezsensownym rozdrapywaniem ran, leczeniem kompleksów, rozpamiętywaniem przeszłości, przerzucaniem się "argumentami" itd. Mam na myśli, że Mr. Karatchan nie był odosobniony w rzucaniu błotem i dał się po postu sprowokować. Taka jest jakość i obraz DLM. Po prostu Mr. Karatchan posunął się za daleko, ale patrząc na inne wątki i posty z tamtego działu, nie zasłużył na bana. Może powiem inaczej... Połowa bywalców DLM powinna dawno dostać bana...Brak tam konsekwencji i sprawiedliwego oraz obiektywnego karania userów. desmo June 12th, 2008, 10:49 PM Proszę o briga dla Blixa za wypowiedzi w tym wątku: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=21667955#post21667955 mikeleg June 12th, 2008, 11:06 PM Proszę o briga dla Blixa za wypowiedzi w tym wątku: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=21667955#post21667955 To na poważnie :)? desmo June 12th, 2008, 11:10 PM Oczywiście, że na poważnie, jestem wkurzony po meczu a ten będzie jeszcze wszystkich dookoła wyzywał od 'polaczków' czy 'głupich narodów'. Offspring June 12th, 2008, 11:21 PM Darujmy sobie bany i brigi dzisiejszego wieczora, zbyt dużo emocji! Tygrys June 12th, 2008, 11:40 PM ^^Dokładnie. P.S. @pmaciej7, to są właśnie okoliczności łagodzące. Analogiczna sytuacja. Za ilość ataków ad personam,ku####ienie i inne słówka brigi i bany posypałyby się jak łupież na początku każdej z reklam szamponu. Zbyt dużo emocji i za mało trzeźwego myślenia. Nie trudno w takiej atmosferze o przekroczenie granicy. ;) J_J June 12th, 2008, 11:41 PM Blix sobie odpocznie do jutra do forum. BRIG. Torney June 12th, 2008, 11:54 PM ^^ Za co? Nie może mieć innego zdania od "wszystkich"? J_J June 12th, 2008, 11:58 PM @Wesoły Romek również odpocznie do jutra. Może, ale nie musi nacji nazywać w niewybredny sposób. Torney June 13th, 2008, 12:03 AM Ciekawe, przy okazji meczu z Niemcami jakoś nikogo to nie interesowało. Przypomnij sobie 127. i 128. stronę tej księgi. Sędzia sprzedawczyk, cwel... Moderator... krzewi June 13th, 2008, 12:19 AM wszyscy klneli jak szewc wiec nie wiem o co ci chodzi :ohno: zbanowalbys cale forum? ^^ J_J June 13th, 2008, 12:25 AM Przerwałem pyskówkę, która by trwała. Oberwał blix i Romek. Do jutra odsapną. I tyle, bo nie chodziło o jakieś tam joby tylko. Torney June 13th, 2008, 12:27 AM Trzeba być konsekwentnym. Nie można brigować blixa czy Romka, skoro na resztę przymyka się oko. O to mi chodziło od początku, od porównań do Wehrmachtu i nazistów. J_J June 13th, 2008, 12:30 AM No i ja powiedziałem o co mnie chodziło. Nie mam ochoty ciąć pyskówek i dlatego przerwałem. Reszta do wycięcia. Po drugie brig tylko na dzień i zdejmę i tak jeszcze wcześniej. mikeleg June 13th, 2008, 12:36 AM wszyscy klneli jak szewc wiec nie wiem o co ci chodzi :ohno: zbanowalbys cale forum? ^^ Bez przesady , to co za Ci mityczni wszyscy - mam pokazać kto klnął? międzyludzkie ·... · swoje opinie wyrażaj zawsze w sposób kulturalny · pamiętaj zawsze, że nie jesteś sam jeden na świecie i że nie jesteś najważniejszy... W związku z pogorszeniem zasad poszanowania drugiej osoby , dosyć częstego nieuzasadnionego obrażania innych uczestników przez userów oraz pogorszenia słownictwa na naszym forum ustaliliśmy bardziej restrykcyjne zasady użytkowania tego forum : 1. każde nieuzasadnione obrażanie innych uczestników forum ( definicje tego słowa pozostawiamy sobie do decyzji ) bez względu na jakiekolwiek poglądy będziemy karać tygodniowym usunięciem z forum - tzw. brig 2. w drastytcznych przypadkach będziemy usuwac na stałe z forum . Protestuje, przeciwko przyzwalaniu na wyzwiska i wulgaryzmy. Jeśli już nie brigi (wiem poszły nerwy) to można chociaż wykasować tego typu posty. EDIT: jay - ok, niemniej forum to jednak nie miejsce na tego typu epitety. Można przynajmniej zachować powściągliwość i pisać z prostą cenzurą, ech. pmaciej7 June 13th, 2008, 01:41 AM Może by kogoś przywołać do porządku? Polish Nationalist pilot almost kills hundreds... How can you know he was nationalist :ohno: Im shure he was leftist jew :bash: A wątek najlepiej zamknąć, bo zaraz się zacznie gadanie, że został sprowokowany itd. Adolf Warski June 13th, 2008, 01:44 AM Może by kogoś przywołać do porządku? Lewicowi Żydzi są zakazani na forum? No to trzeba zbanować samego Michnika... pmaciej7 June 13th, 2008, 01:50 AM Widziałeś kiedyś Michnika na forum? Nie? To jak go zbanować? Adolf Warski June 13th, 2008, 01:57 AM Oj, żeby tylko Michnika... A w sprawie: to co niby jest złego w wypowiedzi Iluminata? premier June 13th, 2008, 02:51 AM Źle napisał 'sure' i nie użył apostrofa :ohno: "Pisząc post zwracaj uwagę na ortografię. Używaj także zasad interpunkcji obowiązujących w języku polskim. Niezastosowanie się do tej prośby skutkuje usunięciem postu i ostrzeżeniem, a w przyszłości nawet brigiem." Podejrzewam że to się też odnosi do innych języków? Tomaso June 13th, 2008, 05:46 PM Przeczytałem cały wątek. Zgadzam się z każdym słowem zbanowanego Mr. Karatchana skierowanym do tego Rosjanina. Ze słowami Iluminata i Butlonosa takoż. Oj, coś ja tych "kak capów" nie kocham.... Do rzeczy: może by tak pogadać ze Zwierzchnością w kwestii "odbanowania" Fakt - posłał "wiązankę" moskalowi, ale poza trzema słowami (ostatnimi) - miał rację. Jestem identycznego zdania. Bravo dla Mr. Karatchana. Pewnie za jakis czas powróci. ;) To jak to jest, Ruskie mordowali nas w Katyniu itd., itp., a teraz bezczelnie "mordują" nas na SSC? :evil: To nam ewidentnie uwłacza - żeby jakiś tam sierpomłotny wnuczek NKWD-zisty jaja sobie z nas robił! :mad2::bleep: Trzeba coś z tym zrobić! HAL 9010 June 13th, 2008, 10:38 PM Ma ktoś nr gg do tego pana ? Chciałbym go wspomóc duchowo :D Handsome by nature June 13th, 2008, 10:47 PM http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=21501836&postcount=1962 ^^ User zapomnial, ze nie rozmawia z kolegami na swoim podworku podczas gry w cymbergaja tylko (mam nadzieje) na porzadnym forum... :) Darhet June 14th, 2008, 01:54 AM @pmaciej7 kogo mam na mysli nie powiem bo wyszedl bym na zonca:ohno:, licze ze czas zweryfikuje ich postepowanie... mr.k zaslozyl na bana i wypowiedzia i caloksztaltem forumowej kariery, gosc poprostu zerowal na tego typu watkach i lubil wsadzac kij w mrowisko, a w tych bardziej merytorycznych robil sobie jaja ja takich userow uwazam za trolli i dobrze sie czuje bez nich, robia tylko polsce straszny obciach na ssc, dzieki nim w dlm polak to synonim kompleksow, goryczy, zawisci, wypominania szkod, przekonania o wlasnej swietosci oraz powiedzmy sobie szczeze... chamstwa (nb. fuck off):ohno: Ograniczona Odpowiedzialnosc Ortograficzna Wiesz gdyby tylko Polacy to robili.Zauważ że pbyło sporo watków na temat Polski(w tytule polish<poland etc)-gdzie zaraz jakis Niemiec, Słowak Milan11,Rosjanie zaczęli żerować i pisać bzdury- bez zaczepki Polaków. Dlatego czasem warto przypomnieć historię kto komu co zrobił-i że powinien zamilknąć jak ma pisać bzdury.O historii mało kto wie.Głośno jest o tym ze Polacy wypędzili Niemców po II w sw, ze zajęli Zaolzie itd, ze Niemcy także mieli zniszczenia podczas wojny.Tylko jak porównac zniszczenia do zaplanowanej destrukcji np Warszawy itd. O tym wiele osób nie wie w Polsce czy za granica tym bardziej. Izrael potrafi bronic swoich interesów, walczyć o odszkodowania.Pora abyśmy my także zaczęli.. Obserwuje dziwna prawidłowość. Sporo osób wstydzi się jak siepisze o Historii Polski etc.- ze inni tego nie robią. Otóż nie jest to prawda.Kazdy tam pilnuje swojego interesu, Niemiec, Słowak , Rosjanin itd. pmaciej7 June 14th, 2008, 10:14 AM Tak, a najlepiej bronić swojej historii słowami "you imbecile, stupid russian bandits, FUCK OFF". To przekona każdego, że mamy rację. jumping_jack June 14th, 2008, 10:40 AM Wiesz gdyby tylko Polacy to robili.Zauważ że pbyło sporo watków na temat Polski(w tytule polish<poland etc)-gdzie zaraz jakis Niemiec, Słowak Milan11,Rosjanie zaczęli żerować i pisać bzdury- bez zaczepki Polaków. Dlatego czasem warto przypomnieć historię kto komu co zrobił-i że powinien zamilknąć jak ma pisać bzdury.O historii mało kto wie.Głośno jest o tym ze Polacy wypędzili Niemców po II w sw, ze zajęli Zaolzie itd, ze Niemcy także mieli zniszczenia podczas wojny.Tylko jak porównac zniszczenia do zaplanowanej destrukcji np Warszawy itd. O tym wiele osób nie wie w Polsce czy za granica tym bardziej. Izrael potrafi bronic swoich interesów, walczyć o odszkodowania.Pora abyśmy my także zaczęli.. Obserwuje dziwna prawidłowość. Sporo osób wstydzi się jak siepisze o Historii Polski etc.- ze inni tego nie robią. Otóż nie jest to prawda.Kazdy tam pilnuje swojego interesu, Niemiec, Słowak , Rosjanin itd. po pierwsze gdyby na pare zaczepek w strone polski nie ruszalo od razu pospolite ruszenie zaczepki by sie skonczyly i prowokatorzy nie mieli by ubawu, ale to mi sie wydaje oczywista rada jaka sie daje dzieciom w przedszkolu, po drogie ssc to nie forum na tego typu tematy, jesli user ma raptem 100 postow na kacie a 500 w dlm gdzie siepie sie z niemcami i jakims idiota ze slowacji to widocznie uzywa forum w sposob nieprawidlowy, jak zweryfikujesz jeszcze te 100 i zobaczysz ze wiekszosc to bzdury to naprade nie pozostaje nic jak podziekowac, caly czas o takich trollach mowie, po trzecie chyba mowiac o tej przypadlosci rozdrapywania ran, wyliczania szkod itd itd to chyba nie do konca sie mylilem skoro wyskoczyles mi tu z taka litania ze az mnie zamdlilo a przeciez cie nie pytalem o nic... po czwarte naprawde jestes przekonany ze jakis obcokrajowiec nauczy sie historii polksi czytajac wyliczanie krzywd w dlm? po piate z tym izraelem to wlasnie uchwyciles sedno sprawy, stajemy sie bardziej nudni od nich, zyd na dzien dobry wypomina ci 6 milionow ofiar holokaustu, czy naprawde chcesz zeby polska byla postrzegana w ten sposob? po szoste ta cala hiostoria z wypedzonymi niemcami to czesc polityki oczysczania sumienia jakie powoli niemcy staraja sie przeforsowac, sek w tym ze awanturnictwem nic nie zdzialamy a tylko sobie zaszkodzimy, nie tyle na dlm co wpolityce miedzynarosdowej ...co do warszawy to miej ty chlopie troche dumy wez sie w garsc, podwin rekawy, odbuduj i pokaz wszystkim na co cie stac i nie kwicz o jakies odszkodowania ktorych ci nikt nie da... pozdr. Ograniczona Odpowiedzialnosc Ortograficzna pmaciej7 June 14th, 2008, 11:21 AM ^^ I pozostaje mi się z tym wszystkm zgodzić. Jeszcze chciałbym dodać jedną rzecz. Po każdym banie w takiej sytuacji pojawiają się głosy, że przecież on był sprowokowany przez kogoś i nie powinni go tak ostro potraktować (choćby poprzednio Blok). Tyle tylko, że normalni ludzie nie ulegają prowokacjom - takie rzeczy jakie pisał Yuri albo pomijają wyniosłym milczeniem albo zgłaszają moderatorowi do wycięcia (w końcu to był offtopic w wątku o językach słowiańskich). Można też odpowiedzieć w sposób nawet zjadliwy, ale kulturalny bez "you imbecile, stupid russian bandits, FUCK OFF". Pani Karatchanova June 14th, 2008, 02:42 PM Witam! Mam nadzieję, że mało eleganckie zachowanie mojego małżonka w wątku zahranicznym i hańba jaka przyniósł naszej familii nie uniemożliwi mi zostania cenioną i bardzo płodną juzerką na tym forum. Pozdrawiam! Teresa Tomaso June 14th, 2008, 02:53 PM Witam! Mam nadzieję, że mało eleganckie zachowanie mojego małżonka w wątku zahranicznym i hańba jaka przyniósł naszej familii nie uniemożliwi mi zostania cenioną i bardzo płodną juzerką na tym forum. Pozdrawiam! Teresa Witamy serdecznie! :D Pozdrawienia i gratulacje dla małżonka! ;) zonc June 14th, 2008, 03:39 PM http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=21720639&postcount=2025 henry hill June 14th, 2008, 09:28 PM del HAL 9010 June 14th, 2008, 09:39 PM ^^ skoro jesteś tutaj pierwszy raz, to skąd wiesz, że od razu ktoś złożył na Ciebie skargę? ... :) Marceli Szpak June 14th, 2008, 09:55 PM zonc ogarnij sie chłopie :poke:, co druga skarga jest twoja , nie masz nic innego do roboty ? henry hill June 14th, 2008, 10:10 PM del jumping_jack June 14th, 2008, 11:50 PM Bo czytałem od tyłu z 10 stron i znalazłem siebie z 6 razy, w tym 4 razy od Zonca:) Dopiero to mnie zmotywowało do pokazania się. Na wojnie takich ludzi inaczej traktowano, za komuny mieli dobrze, teraz boją się IPN, poza tym to dzieciarnia. Na Bydgoskich wątkach co chwilę ktoś się obraza. dokladnie to samo sobie kiedys pomyslalem :lol: ipn musi miec cala szafe na zonca :hilarious Ograniczona Odpowiedzialnosc Ortograficzna henry hill June 15th, 2008, 12:47 AM del zonc June 15th, 2008, 01:29 AM Szafa to spis treści tego co oni mają. Jego dzień trwa chyba 48h i nigdy nie śpi:) Pracuję, studiuję, dużo czytam, oglądam sport w TV, mam dziewczynę, z którą spędzam masę czasu, piszę na forum. Takie zjawisko nazywa się dylatacją czasu. :lol: pmaciej7 June 15th, 2008, 09:55 AM Pracuję, studiuję, dużo czytam, oglądam sport w TV, mam dziewczynę, z którą spędzam masę czasu, piszę na forum. Odświeżasz umysł i będziesz, k..., jak brzytwa. Tomaso June 15th, 2008, 10:17 AM Pracuję, studiuję, dużo czytam, oglądam sport w TV, mam dziewczynę, z którą spędzam masę czasu, piszę na forum. Takie zjawisko nazywa się dylatacją czasu. :lol: Znaczy się, chwalisz się nam, że masz PC-ta? ;):D blix June 15th, 2008, 12:51 PM Pracuję, studiuję, dużo czytam, oglądam sport w TV, mam dziewczynę, z którą spędzam masę czasu, piszę na forum. Takie zjawisko nazywa się dylatacją czasu. :lol: A czy dziewoja wie o tym? :cheers: zonc June 15th, 2008, 03:18 PM ^^ jestem z ... :P DonDiegoDeLaVega June 15th, 2008, 11:42 PM Odświeżasz umysł i będziesz, k..., jak brzytwa. Parafrazując: To nie zonc odświeża umysł i będzie k... jak brzytwa, to k... odświeża brzytwę i umysł jak zonc. :P henry hill June 16th, 2008, 02:09 AM del Mindcrasher June 16th, 2008, 10:39 AM Parafrazując: To nie zonc odświeża umysł i będzie k... jak brzytwa, to k... odświeża brzytwę i umysł jak zonc. :P Zasada radzieckiej inwersji?:D http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Radziecka_inwersja J_J June 17th, 2008, 02:11 PM @majkelman brig do jutra za obrażanie innych @Ahmed Al Bolandi też urlop do jutra. Stosunek do gejów nie ma nic wspólnego z nową inwestycją. piotrekb June 17th, 2008, 07:57 PM del mikeleg June 17th, 2008, 09:17 PM Dokładnie nie dość, że żałosne to jeszcze obraźliwe:| delfin_pl June 18th, 2008, 09:22 AM Mam czasem wrazenie, ze zadlawiliscie sie kijem, ktorego nie mozecie strawic, czy komus krzywda sie dzieje? ludzie troche luzu. blix June 18th, 2008, 10:31 AM ^^ Ale tak perfidnie kłamać, że 3m to najładniejsza aglomeracja :ohno:, brzydko Delfinie, oj brzydko! delfin_pl June 18th, 2008, 10:38 AM ^^ Ale tak perfidnie kłamać, że 3m to najładniejsza aglomeracja :ohno:, brzydko Delfinie, oj brzydko! jak pokazesz ladniejsza to zwroce honor :) blix June 18th, 2008, 10:43 AM ^^ Pierwsza z brzegu NY ;). J_J June 18th, 2008, 10:46 AM @delfin - dwa dni na nawdychanie się jodu. Wróci do nas spokojniejszy. Hyper June 19th, 2008, 08:59 AM Lub, jak ostrzegał w innym wątku, zarejestruje się ponownie, bo przecież nie ma stałego IP ;) wiewior June 19th, 2008, 07:35 PM Poproszę o kilka dni na przemyślenie swoich postów dla użytkownika QWERTY. Przykłąd pierwszy z brzegu: http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=21846562&postcount=761. I tak wygląda jego 90% postów - są równie "merytoryczne". No ew. pojawiają się ":bash:" E2rdEm June 19th, 2008, 09:49 PM ^^ Liczysz, że po kilku dniach briga zacznie pisać coś merytorycznego? Do ignora go wrzuć i już. :) wiewior June 19th, 2008, 10:05 PM ^^ Najwyżej potem poproszę o bana ;) mark40 June 20th, 2008, 12:49 AM Lub, jak ostrzegał w innym wątku, zarejestruje się ponownie, bo przecież nie ma stałego IP ;) Nie trudno będzie sie kapnąć po wypowiedziach "delfina II, III itd" ze to on :lol:. Patryjota June 20th, 2008, 07:29 AM acmario - 3 dni briga za obrażanie innych userów HAL 9010 June 22nd, 2008, 04:17 PM Proszę o ban/ brig dla usera @SIOUXR. Spamuje on każdy wątek związany ze stadionami, likuje stronę związaną ze stadionem Zawiszy. Wystarczy zobaczyć historię jego postów... http://www.skyscrapercity.com/search.php?searchid=1885866 premier June 23rd, 2008, 01:53 PM Nie proszę o bana czy briga - sam nie jestem zwolennikiem takich karań, (zwłaszcza tego pierwszego), ale może można by było uprzejmie zwrócić uwagę za całokształt jak i detal wypowiedzi userowi "WTTbijeHiltona (http://www.skyscrapercity.com/member.php?u=223939)" i wytłumaczyć mu, że jego posty to bezsensowny spam i że my - czytelnicy - zasługujemy na wyższy poziom wypowiedzi na tym forum ;) ^^ ban 625 janex_wwa June 23rd, 2008, 01:58 PM Przyłączam się do wniosku premiera w sprawie usera "WTTbijeHiltona". Dodatkowo przydałoby się usunąć jego dzisiejsze wypocinki z kilku wątków. mateq June 23rd, 2008, 08:02 PM dopeman1 brig 3 dni za wulgaryzm w Visitor Messages. To także ostrzeżenie dla wszystkich. To nie jest czat onetu. J_J June 24th, 2008, 06:23 PM Da3won - znowu brig, bo znowu prymitne teksty zonc June 25th, 2008, 12:19 AM Pytanie: czy nadal obowiązuje limit 5 linijek sygnaturki? zonc June 25th, 2008, 12:24 AM http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=22010687&postcount=1208 Mr Offtop ponownie w akcji. HAL 9010 June 25th, 2008, 12:42 AM Widzę, że rząd w Bydgoszczy skazał Stasiuę na ostracyzm :D Nie przejmuj się opozycjonisto, przyjmę Cię w moich wątkach o Stargardzie bo i tak świecą pustkami :) Potraktuję Cię jak prawdziwego gościa ;p A mówiąc poważnie to daj mu spokój Zonc, bo swoimi zagrywkami naruszasz demokratyczne zasady :D Rasowy z Ciebie PiSowiec :D p.s Tekst miazga : http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=22011083&postcount=1209 :D Czuję się mocarny, aby objąć pieczę nad wyrzutkami z Bydgoszczy i doprowadzić do okrągłego stołu, który przywróci ich z powrotem. Będę takim Kuroniem Bydgoszczy :D Ohhh już mi odbija od tego siedzenia na SSC. Czas spać ;) Tomaso June 25th, 2008, 08:14 AM Normalnie forumowicze z Bydgoszczy tworza najweselszą ekipę na FPW. Przeprowadzę się do Was, to podymimy razem. :D ivica June 25th, 2008, 08:52 AM prosiemy :) i parafrazujac klasyków "odwalcie sie od Bydgoszczy" :D zonc June 25th, 2008, 09:18 AM A inne pytanie: czy można mieć w avatarach ludzi w mundurach III Rzeszy? Boca Negra June 25th, 2008, 09:21 AM tylko Klossa Fellow_traveler June 25th, 2008, 10:34 AM ^^ dobre;) [BÉTON!BRUT!] June 25th, 2008, 11:05 AM http://www.ojciec-dyrektor.de/ministrowie/kloss.gif henry hill June 25th, 2008, 01:33 PM del henry hill June 25th, 2008, 01:36 PM del Tomaso June 25th, 2008, 04:37 PM Avatar z gościem w hitlerowskim mundurze to chyba jednak przegięcie. Ktoś tu już kiedyś był SŁUSZNIE ścigany z sierp i młot w avatarze i go usunął. Moim Zdaniem jakakolwiek symbolika hitlerowska i komunistycza w jakiejkolwiek formie powinny być na FPW zakazane. Co innego mój avatar... :D Właśnie takie należy promować! ;) A co do H. Kloss'a - choć był to polski szpieg związany z AL i komunistycznym rządem powstałym w Moskwie, a także z NKWD to jednak w porównaniu z Brunerem itd. to swój chłop! Wyjątkowo mógłby zostać. :lol: 625 June 25th, 2008, 04:56 PM angelika ma briga za trolling i kłamstwa. proszę na przyszłość o info gdy znów będzie trollować, to będzie ban. a odnośnie mundurów, to proszę o wytłumaczenie ocb, jak nie, to pokasujemy. Adolf Warski June 25th, 2008, 05:12 PM Moim Zdaniem jakakolwiek symbolika hitlerowska i komunistycza w jakiejkolwiek formie powinny być na FPW zakazane. Oczywiście. A swoją drogą, jak wygląda sprawa praw autorskich i praw do wizerunku twojego avataru? Czy jesteś w pełni w zgodzie z prawem? :sleepy: Co innego mój avatar... :D Właśnie takie należy promować! ;) Seksistowski i uprzedmiotowiający kobietę, czyniący z niej wyłącznie obiekt zaspokojenia. :| PS: Brig 'em all. Wszystkim serdecznie donoszącym zapewniam, że każdy avatar, w tym ich, znajdzie swój paragraf, tylko trzeba dobrze poszukać. Od razu zastrzegam, że mój jest sprawdzony na tę okoliczność przez odpowiednie służby. henry hill June 25th, 2008, 05:14 PM del Wesoły Romek June 25th, 2008, 05:14 PM Mój za to propaguje wyłącznie dobre cele kulturalne :) 625 June 25th, 2008, 05:17 PM Zdjęcie przedstawia Ralph'a Fiennes'a, aktora który wcielił się w postać Amona Goeth'a. Kadr pochodzi z filmu Lista Schindlera [Schindler's List (1993)]. i dlatego poprosiłem o odpowiedź, bez urazy. dzięki! embercadero June 25th, 2008, 05:26 PM Czy nikt nie widzi, że Bydgoszcz ciągle tu pisze i stara się pojedyńcze jednostki "wyeliminować"? Wszyscy widzą i mają z tego niezłą polewkę (na przykład ja), w sumie jest to jedyny powód dla którego do tego wątku regularnie zaglądam :lol: Z tym że to nie Bydgoszcz ciągle pisze tylko Zonc :lol: henry hill June 25th, 2008, 05:39 PM del zonc June 26th, 2008, 12:50 AM Wszyscy widzą i mają z tego niezłą polewkę (na przykład ja), w sumie jest to jedyny powód dla którego do tego wątku regularnie zaglądam :lol: Z tym że to nie Bydgoszcz ciągle pisze tylko Zonc :lol: To lepiej sprawdź kto się na naszego trolla skarży. WSZYSCY jak leci z Bydgoszczy. Już jeden typ z Torunia udawał bydgoszczanina ... chyba z 3 miesiące się z nim męczyliśmy, aż go zbanowano (przegiął + został złapany na pisaniu z 2 nicków). Staś też przegnie i wyleci. No chyba, że to ten sam. Tomaso June 26th, 2008, 08:50 AM Oczywiście. A swoją drogą, jak wygląda sprawa praw autorskich i praw do wizerunku twojego avataru? Czy jesteś w pełni w zgodzie z prawem? :sleepy: Seksistowski i uprzedmiotowiający kobietę, czyniący z niej wyłącznie obiekt zaspokojenia. :| Sprawa praw autorskich wygląda tak samo jak sprawa Twoich praw do Twojego ava. :) W którym miejscu mój avatar uprzedmiotawia kobietę? To przecież tylko twarz pięknej kobiety, w dodatku jak widac ubranej! :D Nie trzeba od razu mysleć o niej tylko i wyłącznie jako o obiekcie mrocznego pożądania, bo to zahacza o natręctwa seksualne. ;) W skrócie: po prostu ja wolę na ava tę panią, a Ty u siebie wolisz tamtego pana. :lol: Adolf Warski June 26th, 2008, 09:22 AM Sprawa praw autorskich wygląda tak samo jak sprawa Twoich praw do Twojego ava. :) O nie. Prawa autorskie do mojego avataru nigdy nie istniały, prawo do wizerunku dawno temu wygasło. A u Ciebie jak to jest? W którym miejscu mój avatar uprzedmiotawia kobietę? To przecież tylko twarz pięknej kobiety, w dodatku jak widac ubranej! :D Nie trzeba od razu mysleć o niej tylko i wyłącznie jako o obiekcie mrocznego pożądania, bo to zahacza o natręctwa seksualne. ;) Najlepiej pokazuje to Twą ignorancję w zakresie feministycznej i - ogólnie - lewicowej teorii kultury. A tu i tak jasno widać intencje ukryte pod "pięknem kobiety" jako jedyną wartością. W skrócie: po prostu ja wolę na ava tę panią, a Ty u siebie wolisz tamtego pana. :lol: No strasznie śmieszne jest to, tyle znowu z podtekstem seksualnym (natręctwo?) i do tego dyskryminując homoseksualistów. W skrócie: przyczepić się można zawsze i o wszystko. :D Tomaso June 26th, 2008, 09:27 AM W skrócie: przyczepić się można zawsze i o wszystko. :D Dokładnie tak! :lol: I tym sposobem zrobiliśmy OT w Księdze. W dodatku z szowinstycznymi, męskimi podtekstami. :D No, chyba, ze potraktujemy to jako lans. ;) HAL 9010 June 26th, 2008, 02:12 PM Sprawa praw autorskich wygląda tak samo jak sprawa Twoich praw do Twojego ava. :) jak jakieś dzieło ma powyżej 70 lat to wówczas prawa autorskie wygasają. Ale Tomaso możesz z tego ava zrobić jakiś remix i już nikt nie będzie się czepiał :D Adolf Warski June 26th, 2008, 02:56 PM jak jakieś dzieło ma powyżej 70 lat to wówczas prawa autorskie wygasają. Ale Tomaso możesz z tego ava zrobić jakiś remix i już nikt nie będzie się czepiał :D Ja się przyczepię. Wygasają, ale 70 lat po roku śmierci twórcy, a opracowanie utworu wymaga zezwolenia uprawnionego. Wszyscy jesteście nielegalni :lol: krzewi June 26th, 2008, 04:54 PM moja strona tez jest nielegalna :D zaraz do mnie zapukaja i beda kazali podawac mydlo w wiezieniu :D Wesoły Romek June 27th, 2008, 10:34 AM Dlaczego MiMi_ldz dostała bana ?? patrzac na jej posty chyba nic zego nie pisala. 625 June 27th, 2008, 10:44 AM jeszcze. ale to znany nam skądinąd forumowicz ;) zonc June 28th, 2008, 01:33 PM Nakreślę sytuację: Misitor od dawien dawna uważał, że lotnisko w Bydgoszczy nie zdobędzie prywatnego inwestora. Pisał, że poszedł do "Rzeczpospolitej" z donosem na Polinvest (potencjalny inwestor). Toruń miał dostać inwestora do swojego lotniska i przyćmić nasze... ogólnie farmazony. Teraz się tego wypiera, dlatego przypomniałem mu jego słowa: http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=22088382&postcount=2117 Bez obelg, jego cytaty. Chyba nie wiedział, że tutaj jest historia zapisywana ;) Odpowiedź jest żenująca i zasługuje na surową karę: http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=22097093&postcount=2127 Czepianie się rodziny to już niezłe przegięcie. esce June 28th, 2008, 05:31 PM Po raz kolejny ten użytkownik negatywnie wyróżnia się na tle innych: http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=22098718&postcount=554 http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=22098739&postcount=93 1 - słownictwo 2 - literówki, ortografia, interpunkcja 3 - nie zna podstawowych związków frazeologicznych - "bajki na wierzbie" (to akurat oczywiście żart ;) ) Czy naprawdę w każdym katowickim wątku musi co kilka postów pisać te same kilka zdań jak to źle jest i jak to nic nie powstanie? Skoro uważa że należy zamknąć te wątki, to czemu je czyta i pisze w nich? zonc June 29th, 2008, 11:20 AM Nakreślę sytuację: Misitor od dawien dawna uważał, że lotnisko w Bydgoszczy nie zdobędzie prywatnego inwestora. Pisał, że poszedł do "Rzeczpospolitej" z donosem na Polinvest (potencjalny inwestor). Toruń miał dostać inwestora do swojego lotniska i przyćmić nasze... ogólnie farmazony. Teraz się tego wypiera, dlatego przypomniałem mu jego słowa: http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=22088382&postcount=2117 Bez obelg, jego cytaty. Chyba nie wiedział, że tutaj jest historia zapisywana ;) Odpowiedź jest żenująca i zasługuje na surową karę: http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=22097093&postcount=2127 Czepianie się rodziny to już niezłe przegięcie. :ohno::ohno::ohno: misiotor June 29th, 2008, 11:21 AM Nakreślę sytuację: Misitor od dawien dawna uważał, że lotnisko w Bydgoszczy nie zdobędzie prywatnego inwestora. Pisał, że poszedł do "Rzeczpospolitej" z donosem na Polinvest (potencjalny inwestor). Toruń miał dostać inwestora do swojego lotniska i przyćmić nasze... ogólnie farmazony. Teraz się tego wypiera, dlatego przypomniałem mu jego słowa: http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=22088382&postcount=2117 Bez obelg, jego cytaty. Chyba nie wiedział, że tutaj jest historia zapisywana ;) Odpowiedź jest żenująca i zasługuje na surową karę: http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=22097093&postcount=2127 Czepianie się rodziny to już niezłe przegięcie. To nie jest moja opinia...Ja tylko przyjąłem do wiadomości,to co na Twój temat twierdzą inni (konkretnie Twoi znajomi) i wyciągnąłem z tego wnioski...Myślę,że sam zasłużyłeś sobie na taką opinię i nie masz prawa mieć pretensji do innych,że tak fatalnie Cię oceniają... Jak już mówiłem: żal mi Ciebie :ohno: A tak na marginesie to nigdy bym się pewnie nie dowiedział,że na mnie doniosłeś,gdyby nie życzliwa informacja jednego z bydgoskich forumowiczów,którego zresztą serdecznie pozdrawiam :) Niech Ci to da do myślenia...Szczerze mówiąc to nie liczę na to :ohno: zonc June 29th, 2008, 11:39 AM To nie jest moja opinia...Ja tylko przyjąłem do wiadomości,to co na Twój temat twierdzą inni (konkretnie Twoi znajomi) i wyciągnąłem z tego wnioski...Myślę,że sam zasłużyłeś sobie na taką opinię i nie masz prawa mieć pretensji do innych,że tak fatalnie Cię oceniają... Jak już mówiłem: żal mi Ciebie :ohno: Znajomi? GrapHite, Schab, Ivica, Siewka, czy może Davideck tak napisał? Znając życie Pan Stasiua. :lol: pmaciej7 June 29th, 2008, 09:31 PM Chyba ktoś mocno przesadził, proszę o reakcję: Ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak można kibicować szwabstwu:ohno: A tak na marginesie czy wy Fryce podczas odśpiewywania tej prostackiej biesiadnej melodyjki nadal trzymacie jedną rękę podniesioną w taki dziwny sposób? :dunno: Dla wyjaśnienia - chodzi o niemiecki hymn. Boca Negra June 29th, 2008, 09:41 PM Jaki niemiecki hymn? :dunno: Niemiecki hymn brzmi jak piosenka biesiadna? :lol: Chodziło mi o piosenkę biesiadną, którą widziałam w niemieckim programie tv "Deutsche Hit Parade". Może rzeczywiście mój post był nieskładny i można go żle zinterpretować, ale po prostu strasznie denerwuję się meczem. Pozdrwiam i przepraszam:) pmaciej7 June 29th, 2008, 11:02 PM Jassssne... Skończ głupkowate tłumaczenia. Twoje intelektualne majstersztyki może są dobre na forum onetu, ale nie tutaj. Boca Negra June 29th, 2008, 11:16 PM Nie rozumiem dlaczego mnie obrażasz.:dunno: Wytłumaczyłam dokładnie dlaczego mój post wydawał sie dwuznaczny i jaki utwór słowno-muzyczny miałam na myśli. iwona June 29th, 2008, 11:24 PM Nie rozumiem dlaczego mnie obrażasz.:dunno: Wytłumaczyłam dokładnie dlaczego mój post wydawał sie dwuznaczny i jaki utwór słowno-muzyczny miałam na myśli. Nikt Cie tu nie obraża. To Ty sama wystawiłaś sobie świadectwo. Zresztą nie pierwszy raz. Boca Negra June 30th, 2008, 12:35 AM Ok, w porządku. To jest mój ostatni post na tym forum. Żegnam! :wave: krzewi June 30th, 2008, 12:44 AM eeee obrazalska henry hill June 30th, 2008, 01:59 AM del zonc June 30th, 2008, 08:33 AM Nakreślę sytuację: Misitor od dawien dawna uważał, że lotnisko w Bydgoszczy nie zdobędzie prywatnego inwestora. Pisał, że poszedł do "Rzeczpospolitej" z donosem na Polinvest (potencjalny inwestor). Toruń miał dostać inwestora do swojego lotniska i przyćmić nasze... ogólnie farmazony. Teraz się tego wypiera, dlatego przypomniałem mu jego słowa: http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=22088382&postcount=2117 Bez obelg, jego cytaty. Chyba nie wiedział, że tutaj jest historia zapisywana ;) Odpowiedź jest żenująca i zasługuje na surową karę: http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=22097093&postcount=2127 Czepianie się rodziny to już niezłe przegięcie. Czy moderatorzy biorą sobie funkcje dla szpanu? Czy może, któryś zareaguje? Tutaj ktoś wprost obraża, a wy macie to w nosie. pmaciej7 June 30th, 2008, 09:48 AM ^^ Ile razy jeszcze to wkleisz? ivica June 30th, 2008, 11:36 AM az którys z modów raczy zabrać głos ?? talkinghead June 30th, 2008, 09:12 PM Czy moderatorzy biorą sobie funkcje dla szpanu? Czy może, któryś zareaguje? Tutaj ktoś wprost obraża, a wy macie to w nosie. Na razie 3 dni. Torney June 30th, 2008, 10:33 PM ^^ A tego chwasta: Ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak można kibicować szwabstwu A tak na marginesie czy wy Fryce podczas odśpiewywania tej prostackiej biesiadnej melodyjki nadal trzymacie jedną rękę podniesioną w taki dziwny sposób? ktoś wyrwie, czy uważacie, że zamiecenie pod dywan (przez usunięcie posta) i rzekome przeprosiny cokolwiek pomogą? ^^ zrobione 625 HAL 9010 June 30th, 2008, 11:11 PM ^^ kobiet nie wyzywa się od chwastów :poke: Z resztą radziałbym swój wzrok skierować osiem postów wyżej (na samej górze :) ), tam chyba znajdziesz odpowiedź. Wydaję mi się, że już po "problemie". henry hill July 6th, 2008, 08:19 PM del Patryjota July 6th, 2008, 09:22 PM Zonc napisał o mnie, a potem o misiorze. Zapytał czy dla szpanu są funkcie i dostałem bringa na 3 dni. Dziękuję. Oczywiście jeśli to nie pomyłka, w co nie wierzę, proszę mi choć napisać PM czemu i za który post, bo nic nie wiem. Nie wiem o co tym razem ktoś się obraził :) Dostałeś briga na jedne dzień i ja jestem tym złym co to zrobił - przejrzałem dokładnie wpisy (usunięte już) w wątku [Bydgoszcz] Rewaloryzacja Wyspy Młyńskiej II uznałem że bardzo krótki odpoczynek przyda ci się na forum żeby spokojniej pisać a kilka twoich wpisów (np. co ty o tej porze robisz przed komputerem) uznałem za prowokujące - a że nie jest to twoje jednorazowe posunięcie (bardziej pojawia sie dość często) uznałem że lepiej jak jeden dzień nic nie będziesz pisał :) to było dla twojego dobra :> HAL 9010 July 6th, 2008, 10:14 PM na jedne dzień czy moderatorzy tez mają prawo być pijani ? :D :D edit ide spąc ;p bnie mam baterii na ssc :() GOŚKA July 6th, 2008, 10:19 PM ^^ to lektura postów pana Zonca wprawia w taki stan:D henry hill July 6th, 2008, 10:58 PM del Tomaso July 7th, 2008, 10:59 AM del. P.S dzisiaj na forum z powodu znikających postów etc. czuje się wręcz dyskotekowo :) Bo to działa najnowszy efekt moderatorski - efekt stroboskopowy. :D Patentuję to określenie! :lol: Patryjota July 9th, 2008, 11:11 PM mmjp - brig dwa dni za przekleństwa w wątku Poznań [Infrastruktura drogowa] Patryjota July 10th, 2008, 07:14 AM Za przekleństwa w wątkach merytorycznych będą brigi do 3 dni - nie zależnie w jakim kontekście to przekleństwo się pojawia J_J July 10th, 2008, 11:45 AM hej75 - za obrażanie innych. 3 dni wolnego mateq July 10th, 2008, 07:03 PM http://i35.tinypic.com/2zow8io.jpg z wątku link (http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=22455610#post22455610) blix - 3 dni brig. Jest to ostatni już brig dla niego. Następny będzie ban. Jest to także ostrzeżenie, że spamowanie w tagach nie będzie bezkarne. [BÉTON!BRUT!] July 10th, 2008, 11:12 PM Oglednie mowiac dziwne tagi: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=559022&page=27 zonc July 10th, 2008, 11:16 PM ^^ Moje :D Stare :) Faktycznie do wywalenia ... chyba, że sam mogę? :) Uczyłem się tam tagować. Proszę o wyrozumiałość. Ps Chyba już nie ma. Wyrzuciłem. Raz jeszcze sorry za zamieszanie - zdziwiła mnie ta opcja wtedy ;) HAL 9010 July 11th, 2008, 01:56 AM ja uwazam, ze w tonie sarkastycznym mozna dawac tagi, natomiast jesli obraza sie konkreta osobe to nie. Sam dodalem tutaj tagi "pacyfikacja", "zomo" ale to tak pół żartem pół serio..trzeba zrobic jakis regulamin zeby bylo wszystko jasne ... 625 July 11th, 2008, 09:20 AM ja uwazam, ze w tonie sarkastycznym mozna dawac tagi, natomiast jesli obraza sie konkreta osobe to nie. Sam dodalem tutaj tagi "pacyfikacja", "zomo" ale to tak pół żartem pół serio..trzeba zrobic jakis regulamin zeby bylo wszystko jasne ... regulamin był - zarządzenie admina, które ja powtarzałem kilkakrotnie. dlatego nie tłumacz się w ten sposób. MisUszatek July 11th, 2008, 01:12 PM regulamin był Byłoby miło, jakby był wyciągnięty na wierzch, tak jak to jest z regulaminem o sygnaturach. Bo tak to niby był, ale nikt go nie zna... 625 July 11th, 2008, 01:23 PM był przez ponad miesiąc. poza tym, od zawsze nie wolno obrażać innych. pmaciej7 July 11th, 2008, 02:43 PM Tag ma być hasłem, co jest w wątku i służyć wyszukiwaniu wątków o podobnej tematyce. Czy mamy wątki o zomo? Chyba nie. Co innego jeśli w zabytkowym pałacyku była siedziba gestapo, ale z takimi tagami też trzeba ostrożnie. Poluzować można jedynie w Po Godzinach, a zwłaszcza w jednym vondqu. :colgate: J.T.Fly July 12th, 2008, 12:15 AM Więcej z tym kłopotów niż korzyści.... embercadero July 13th, 2008, 02:42 AM Weźcie gościa, bo boli czytać. Nowy chyba, pomyliły mu się fora. http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=22549630&postcount=5284 ^^ miesiąc odpoczynku/Patryjota blix July 13th, 2008, 10:08 PM Żadnego usera nie obraziłem, bo użyłem jedynie imienia "Adolf", a nie nicku na forum "Adolf_Warski". Druga kwestia, że "Adolf na dropsach" może być równoznaczne z Adolfem i cukierkami, natomiast "Adolf na spidzie" może być odebrane jak spolszczenie słowa "speed" (prędkość). Inna sprawa, że nikt nie został pociągnięty do odpowiedzialności za obrażanie Delfina_PL (pragnę przypomnieć, że zastosowana jego pełen nick). Być może Adolf_Warski poczuł się urażony, w takim razie przepraszam. Pragnę także przypomnieć, że do dziś nie poszła kara za przewinienie Macieksa, inny moderator zatuszował sprawę - kilka razy dawałem screena i bez żadnej odezwy. Ja nie dawno dostałem briga za "polaczków", ale widać używanie wulgarnych słów pod konkretnym adresem jest dopuszczone na forum. Nie chcę się tłumaczyć winami innymi, ale nie rozumiem czemu tak łatwo dostaję brigi, a inni nie. http://img120.imageshack.us/img120/975/zzzrh2.png Natomiast ja jestem karany za lekkie przewinienia, gdzie nakładający moderator w PM nie jest w stanie nawet skutecznie obronić przyczyny nadania briga. Straszenie mnie banem też nie jest zbyt rozsądne, ponieważ wystarczy zmienić proxy i założyć nowe konto, aczkolwiek jako człowiek na poziomie nie zniżyłbym się do rejestrowania pod innym nickiem. Uważam, że FPW nie ma jasnego regulaminu i dochodzi do dowolnej interpretacji zasad przez niekompetentnych moderatorów. Żaden z nałożonych brigów na mnie nie był sprawiedliwy, ale nie robiłem rewolucji. Starałem się dostosowywać do panującego niskiego poziomu chociażby w wątku "Po godzinach" ( nigdy nie dostałeb briga w innym dziale!). Jak widać nieudolnie wyszło mi zniżanie się do poziomu w tym dziale. Uważam, że forum schodzi coraz niżej przy cichym pozwoleniu moderatorów, którzy poprzez swoje dziwne decyzje wykazują brak kompetencji do sprawowania tych funkcji. Związku z brakiem jasnego regulaminu i sprawiedliwej oceny poczynań userów postanowiłem odejść z FPW. Pomimo, że nie mam zamiaru się już logować i odwiedzać SSC, pragnę przypomnieć, że to nie jest tożsame ze zgodą na ban. Chcę zachować przy swoich postach status niezalogowanego, a nie zbanowanego. Dziękuje serdecznie wszystkim z którymi spędziłem miłe chwile, a w szczególności dla sekcji Włocławskiej SSC, a także Twórców wspaniałych wątków w dziale o "za granicy" i "miasta polskie" oraz Przyjaciół, a w szczególności Dudu21(ona) i wyrozumiałego pod względem gustu Krokosa23 ;). No i mimo wszystko także dobrze będę wspominał Adolfa_Warskiego, który pozwolił mi w pewnych kwestiach spojrzeć na Świat inaczej, aczkolwiek nie zawsze się zgadzaliśmy. Pragnę tylko wyrazić jeszcze pragnienie, aby sekcja Bydgoska, Toruńska i Włocławska zaczęły wreszcie współpracować, bo tylko na prawdę razem możemy walczyć o lepszą promocję naszych miast i regionu. Chciałbym pożegnać się muzycznie. aEVd1TYynSY " Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść Niepokonanym Wśród tandety lśniąc jak diament Być zagadką, której nikt Nie zdąży zgadnąć nim minie czas" Miłego postowania. HAL 9010 July 13th, 2008, 10:37 PM ^^ mimo, że nie miałem z Tobą zbytniej styczności, to będzie to strata dla naszego forum. Wspominam Ciebie z Hyde-Parku. Ale trzeba stwierdzić, że jesteś obrażalski :D Najpierw trzeba było pogrozić, wzniecić bunt a dopiero potem, gdybyś nie czuł się usatysfakcjonowany - odchodzić. Pragnę tylko wyrazić jeszcze pragnienie, aby sekcja Bydgoska, Toruńska i Włocławska zaczęły wreszcie współpracować, bo tylko na prawdę razem możemy walczyć o lepszą promocję naszych miast i regionu. to chyba wręcz niemożliwe :D pan_tomas July 13th, 2008, 11:11 PM http://www.skyscrapercity.com/member.php?u=234068 Gościu trochę mi na spamera wygląda matej July 13th, 2008, 11:18 PM troche? to nawet bardzo. pan_tomas July 13th, 2008, 11:19 PM troche? to nawet bardzo. Bo nie widziałem tego http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=661860 mateq July 13th, 2008, 11:29 PM ^^ Dzięki za info. Wszelkiego rodzaju spam przekazujemy od razu do administracji. Oni się później zajmują ichnimi IP. Offspring July 13th, 2008, 11:29 PM ^^ Co jest w tym poście że nie mam pozwolenia na jego przeczytanie? :D "You do not have permission to acces this page" Tomaso July 14th, 2008, 12:22 PM Miłego postowania. Może ochłoń trochę. :) Miałem bana za nic w 2006 r., głosami userów zostałem przywrócony. Sam prosiłem o bana - nie dostałem. Później nie prosiłem, a dostałem w 2007 (niby na własną prośbę). Następnie była okazja, to wróciłem po długiej nieobecności m.in. dzięki modowi, który wcześniej mnie ukarał. Wyluzowałem, zmieniłem trochę optykę i jest OK. NIE UCIEKNIESZ TAK ŁATWO Z "KOŚCIOŁA FPW". Będziemy Cię ścigać na poziomie astralnym i internetowym. :lol: Pozdrawiam Jeszcze raz zachęcam: ochłoń trochę i jednak zostań. Phelot July 14th, 2008, 12:36 PM @blix, nie podejmuj pochopnych decyzji... Szkoda by było, gdyby to forum straciło bodaj najbardziej znanego usera z Włocławka :) [BÉTON!BRUT!] July 14th, 2008, 12:44 PM Kto by w ogole wiedzial, ze jest takie cos jak Włocławek i jego mocarstwowe zapędy, gdyby nie Blix? ;) zygzak July 14th, 2008, 01:55 PM Blix, nie wyglupiaj sie i wracaj, na Twoim odejsciu stracisz Ty, Forum i my wszyscy. Bana czasem trzeba dostac, sam bym chcial, ale za sztywny chyba jestem bo unikam ostatnio pyskówek (choc w watku o odbudowie Poznanskiego Zamku czesto o malo bym nie wybuchl...nawet raz wybuchlem ale nikt nie zwrócil uwagi hehe). takze mam nadzieje ze posty z tej strony zostana wykasowane i uznamy ze sprawy nie bylo i tyle pozdro! [BÉTON!BRUT!] July 14th, 2008, 01:58 PM Poza tym z kim by sie awanturowal Adolf jak nie byloby Blixa i Doctora? :) PZDr :) mmjp July 14th, 2008, 01:59 PM Żadnego usera nie obraziłem, bo użyłem jedynie imienia "Adolf", a nie nicku na forum "Adolf_Warski". Druga kwestia, że "Adolf na dropsach" może być równoznaczne z Adolfem i cukierkami, natomiast "Adolf na spidzie" może być odebrane jak spolszczenie słowa "speed" (prędkość). Inna sprawa, że nikt nie został pociągnięty do odpowiedzialności za obrażanie Delfina_PL (pragnę przypomnieć, że zastosowana jego pełen nick). Być może Adolf_Warski poczuł się urażony, w takim razie przepraszam.Ciekawe:http://i35.tinypic.com/2zow8io.jpg z wątku link (http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=22455610#post22455610)Kręcisz... Myślę że większość osób inaczej te tagi odebrały. Dropsy i spid osobno mogą nie być jednoznaczne, ale razem jednoznacznie wskazują na odniesienie do narkotyków. Podsumowując, nie będę płakał. :D Tomaso July 14th, 2008, 02:13 PM Ciekawe:Kręcisz... Myślę że większość osób inaczej te tagi odebrały. Dropsy i spid osobno mogą nie być jednoznaczne, ale razem jednoznacznie wskazują na odniesienie do narkotyków. Podsumowując, nie będę płakał. :D Ależ z Ciebie kat! ;) Pogódzcie się Panowie, ale już! :D DonDiegoDeLaVega July 14th, 2008, 02:31 PM widzę, że moda sprzed paru lat na pożegnania z SSC powraca :) Adolf Warski July 14th, 2008, 04:39 PM ;22612882']Poza tym z kim by sie awanturowal Adolf jak nie byloby Blixa i Doctora? :) PZDr :) No wielkie dzięki za troskę :D Ja powiem tak - sama "wola" opuszczenia forum wyrażona w ten czy inny sposób nic nie daje. Trzeba usunąć potrzebę wchodzenia na forum. Sama "wola" kończy się powrotami i tworzeniem tajnych kont. No, można ewentualnie ćwiczyć "siłę woli" i wyginać łyżki wzrokiem. :) mikeleg July 14th, 2008, 05:11 PM Najlepiej usunąć forum, wtedy to już na pewno nie będzie tego problemu ;) pan_tomas July 14th, 2008, 06:21 PM Najlepiej usunąć forum, wtedy to już na pewno nie będzie tego problemu ;) Sądząc po ostatnich kilkudniowych wybrykach, to zaczyna się powoli samo usuwać matej July 14th, 2008, 09:58 PM czy cos wiecej mowic? http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=22624230&postcount=59 zonc July 14th, 2008, 11:37 PM http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=22634208#post22634208 Długo jeszcze będą tolerowane jaja z tagami? Chyba każdy już wie co po co i do czego? HAL 9010 July 17th, 2008, 08:13 PM http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=22775026&postcount=242 to chyba zasługuje na jakieś pouczenie. [BÉTON!BRUT!] July 18th, 2008, 12:03 AM Domagam sie natychmiastowego bana dla "AaronStolzman", poniewaz w historii tego forum jeszcze nigdy moje uczucia nie zostaly w tak ordynarny sposób obrażone: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=112037&page=70 i na poprzedniej stronie tego wątku. Jednoczesnie wnosze, zeby uzytkownika Legia nie karać za bluzgi z uwagi na zrozumiałe emocje towarzyszace wypowiedziom wspomnianego chamskiego osobnika. zonc July 18th, 2008, 12:06 AM Proszę o zbanowanie osób, które popierają ten oto projekt: http://pu.i.wp.pl/?k=MzcyNjYxOTEsMzQ3ODYx&f=gargamel.jpg ( wpn, Tomaso, Posenerr, Picek, mackowiak, Kajus, jack_bauer, holy ) To jest forum o architekturze, znane i szanowane na całym świecie. Jakiś poziom trzeba trzymać. mateq July 18th, 2008, 12:11 AM ;22785370']Domagam sie natychmiastowego bana dla "AaronStolzman", poniewaz w historii tego forum jeszcze nigdy moje uczucia nie zostaly w tak ordynarny sposób obrażone: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=112037&page=70 i na poprzedniej stronie tego wątku. Jednoczesnie wnosze, zeby uzytkownika Legia nie karać za bluzgi z uwagi na zrozumiałe emocje towarzyszace wypowiedziom wspomnianego chamskiego osobnika. Ban. Proszę o zbanowanie osób, które popierają ten oto projekt: http://pu.i.wp.pl/?k=MzcyNjYxOTEsMzQ3ODYx&f=gargamel.jpg ( wpn, Tomaso, Posenerr, Picek, mackowiak, Kajus, jack_bauer, holy ) To jest forum o architekturze, znane i szanowane na całym świecie. Jakiś poziom trzeba trzymać. Nawet nie wiesz jakbym chciał ;) [BÉTON!BRUT!] July 18th, 2008, 12:31 AM 1. Dzięki mateq, zwlaszcza za szybką reakcję. 2. Skłoniło mnie to do poważnego zamyślenia skąd się biorą ludzie z taką dawką chamstwa, jadu i nienawiści do Polski i Polaków będąc w końcu Polakami. Nie chcę tu rozpoczynać dyskusji na ten temat, ale poważnie się nad tym zamyśliłem. zygzak July 18th, 2008, 09:14 AM ;22786672']2. Skłoniło mnie to do poważnego zamyślenia skąd się biorą ludzie z taką dawką chamstwa, jadu i nienawiści do Polski i Polaków będąc w końcu Polakami. Nie chcę tu rozpoczynać dyskusji na ten temat, ale poważnie się nad tym zamyśliłem. to strach wpn July 18th, 2008, 05:19 PM Proszę o zbanowanie osób, które popierają ten oto projekt: http://pu.i.wp.pl/?k=MzcyNjYxOTEsMzQ3ODYx&f=gargamel.jpg ( wpn, Tomaso, Posenerr, Picek, mackowiak, Kajus, jack_bauer, holy ) To jest forum o architekturze, znane i szanowane na całym świecie. Jakiś poziom trzeba trzymać. To nie jest forum o architekturze tylko z zalozenia o wiezowcach. Jest to zasadnicza roznica. SiMichal July 18th, 2008, 05:53 PM ;22786672']1. Dzięki mateq, zwlaszcza za szybką reakcję. 2. Skłoniło mnie to do poważnego zamyślenia skąd się biorą ludzie z taką dawką chamstwa, jadu i nienawiści do Polski i Polaków będąc w końcu Polakami. Nie chcę tu rozpoczynać dyskusji na ten temat, ale poważnie się nad tym zamyśliłem. A cóż on takiego napisał? HAL 9010 July 18th, 2008, 11:25 PM ^^ Za takie informacje się płaci :) pan_tomas July 19th, 2008, 08:28 PM http://www.skyscrapercity.com/member.php?u=237026 Gościu jakiegoś gówno rozsyła przez PM HAL 9010 July 19th, 2008, 08:56 PM ^^ i nie tylko ten, dostałem to przed chwilą: How YOU Will Make $10K or More in ONE Weekend! Get it right now with F.R.E.E! Please visit http://www.gghacker.com Value: $495 Sales Page: http://www.make10kinaweekend.com/ Welcome to http://www.gghacker.com możliwe, że to boty. 0maniek0 July 19th, 2008, 11:18 PM a Ty sie tu zadomowiles? 19przemek91 July 19th, 2008, 11:29 PM Też dostałem takie coś tylko od innego usera mianowicie "sdoujtmen" a_weirdo July 20th, 2008, 12:58 AM ^^ Gdzie ty tam widzisz argumentację?! zonc July 20th, 2008, 10:21 PM http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=22900520#post22900520 Plaga z tagami trwa. mateq July 21st, 2008, 10:39 PM VRX - trzydniowy brig. Powód: nieodpowiedni język. salutuj July 22nd, 2008, 08:33 AM http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=22951974&postcount=1678 Koledze ufonut przyda się trochę odpoczynku od forum, słowo pajaców jest wprost adresowane do mnie, a nawet nie jesteśmy jeszcze na tyle spoufaleni, by tak do siebie mówić. wiewior July 22nd, 2008, 10:30 PM acmario w żywiole: Admin 625 wogóle nie powinien być adminem. Nie dośc, że nie ma pojęcia o infrastrukturze drogowej to nie są mu znane zasady bezstronności. Kasuje wszystko co nie jest zgodne z ideologią głoszona przez ekoterrorystów bo sam jest ekoterrorystą. Osrane ławki nie dość, że nie sa na temat to jeszcze sa atakiem na mnie. Ta zielona gnida pozostawiła te ławki a usunęła mój komentarz. Kto tego zielonego pedała, 625ił adminem na forum drogowym? http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=22995970&postcount=2097 Może w końcu tego trolla zbanować? mateq July 22nd, 2008, 10:40 PM ^^ Można, a nawet trzeba. embercadero July 23rd, 2008, 01:31 AM Wreszcie, ile to nerwów by wielu osobom oszczędziło gdyby acmario dostał tego bana z rok temu. Wyjątkowo irytujący osobnik. Tak apropos irytujących osobników. Pojawił się ostatnio w wątkach warszawskich (chyba oba stadionowe i o autostradzie do Konotopy, inne póki co chyba jeszcze nie) nowy user o nicku nomen omen Legia. Nie wiem czy jego wypociny wyczerpują już znamiona briga czy nie, w każdym razie jest to wyjątkowo irytujący kretyn. No albo prowokuje. Jeśli prowokuje to na tyle udanie że ja przynajmniej uwierzyłem że jest wyjątkowym kretynem. Może by się przyjrzeć? Jeśli uznacie że to jest ok to spoko, sorry, będzie tylko ignore z mojej strony dla tego pana. Bo czytać go dłużej nie zamierzam, szkoda nerwów. [BÉTON!BRUT!] July 23rd, 2008, 01:44 AM ^^ w ogole w watku o budowie A-2 ze Strykowa do Konotopy też się namnożyło świeżych kretynów (pomimo czyszczenia ich postów na bieżąco). zonc July 23rd, 2008, 11:00 AM http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=23019824&postcount=781 Pomyśleć, że broni ten Pan "grzecznych kibiców". No cóż... :) na razie brig, mateq Tomaso July 24th, 2008, 10:12 AM http://i23.photobucket.com/albums/b369/tomaso_/c519e8da6177e3d5.jpg 0maniek0 July 24th, 2008, 04:25 PM ^^ jednego brakuje Patryjota July 24th, 2008, 04:45 PM ^^ jednego brakuje A byłem od piątku na urlopie w górach :):lol::lol: J_J July 24th, 2008, 06:53 PM http://i23.photobucket.com/albums/b369/tomaso_/c519e8da6177e3d5.jpg Kto jest kim? Tomaso July 24th, 2008, 07:26 PM ^^ Jak widać tylko 6 z Was udało się sfotografować. :D Ten od lewej z wąsami to oczywiście TH. Zresztą, ostatnio ma na avie wąsatego Franka Zappę więc coś na rzeczy jest. ;):D 625 July 25th, 2008, 09:29 AM http://i23.photobucket.com/albums/b369/tomaso_/c519e8da6177e3d5.jpg ja jestem ostatni po prawej. zawsze robię taką głupią minę do fot. obok mnie chyba mateq. mateq July 25th, 2008, 09:40 AM ^^ z największym brzuchem ;) Tomaso July 25th, 2008, 10:19 AM A ten wysoki w środku to mi na mojego ziomala Patryjotę podpada. :D 625 July 25th, 2008, 10:23 AM drugi od lewej OralB bart_breslau July 25th, 2008, 01:22 PM A ten w tle to kto?Adolf;) schabzkoscia July 25th, 2008, 02:20 PM Patryjota wraca z gór. Tomaso July 25th, 2008, 06:04 PM A ten w tle to kto?Adolf;) Chyba nie, najpewniej PB! :D sky_POZ July 25th, 2008, 06:35 PM A ten w tle to kto?Adolf;) To Wally :D Sprytnie się schował. Hyper July 26th, 2008, 10:45 AM Chyba jeszcze nigdy nikogo nie zgłaszałem do briga, ale wnerwia mnie gość o nicku zl_fan, który w wątku o Ekstraklasie robi dosłownie chlew. Do tego używane słownictwo: Koleżko uważaj co piszesz! Popatrz się na wasz stadion, gdzie u was jest kryta trybuna? Co to w ogóle jest? Jakim cudem wy macie licencję na grę w Ekstraklasie?! Chcesz oceniać innych to popatrz się na swoje podwórko! Skurwysyństwem jest to co robi Twój klub nie płacąc pensji piłkarzom! To jest skurwysyństwo! Poczekamy aż PZPN ujawni papiery na ŁKS i zobaczymy ten Twój czysty klub heh Prosiłbym o zwrócenie uwagi tej osobie. To nie rynsztok. J_J July 26th, 2008, 12:09 PM Teraz ostrzeżenie. Jak się powtórzy to wypad. talkinghead July 26th, 2008, 03:17 PM ^^ Jak widać tylko 6 z Was udało się sfotografować. :D Ten od lewej z wąsami to oczywiście TH. Zresztą, ostatnio ma na avie wąsatego Franka Zappę więc coś na rzeczy jest. ;):D Ja robilem zdjecie. J.T.Fly July 26th, 2008, 04:22 PM Teraz ostrzeżenie. Jak się powtórzy to wypad. Czemu przy okazji poleciał mój post, w którym m.in. odpowiadałem mirowi? J_J July 26th, 2008, 04:51 PM Jak zl robi bałagan, to nie trzeba było go cytować. Trzeba było tam trochę ogarnąć. Michał Ch. July 26th, 2008, 06:28 PM Ja robilem zdjecie. To pokaż w większej rozdzielczości :D talkinghead July 26th, 2008, 10:39 PM To pokaż w większej rozdzielczości :D Spalilem oryginal w '89 :D W wysokiej rodzielzosici bylo widac ze 625 ma kolczyk w pepku, Oral rozpiety rozporek, PB wlosy w nosie, jay_jay koronkowe stringi, patryjota stal w rozowych butach na koturnie, Soboleus irokeza pod helmem, mateq popijal denaturat a macieks mial wydepilowane nogi. Zmusili mnie bym spalil przy okazji palenia teczek szefow... :D HAL 9010 July 26th, 2008, 10:43 PM ^^ no ale i tak lustracja Cię w końcu dopadnie ;) J.T.Fly July 26th, 2008, 11:10 PM Jak zl robi bałagan, to nie trzeba było go cytować. Trzeba było tam trochę ogarnąć. Ox, w sumie to i tak było nieistotne ;) J_J July 27th, 2008, 12:21 AM Luz ;) Frater M.:M.: July 27th, 2008, 12:33 PM http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=23206354&postcount=75 - szczególnie w tym wątku to przekracza granice dobrego smaku, a może czegoś więcej. Fr. M Boogie July 27th, 2008, 01:48 PM Spalilem oryginal w '89 :D W wysokiej rodzielzosici bylo widac ze 625 ma kolczyk w pepku, Oral rozpiety rozporek, PB wlosy w nosie, jay_jay koronkowe stringi, patryjota stal w rozowych butach na koturnie, Soboleus irokeza pod helmem, mateq popijal denaturat a macieks mial wydepilowane nogi. Zmusili mnie bym spalil przy okazji palenia teczek szefow... :D Stanowczo protestuję w obronie poznańskich moderatorów. Wszyscy tacy modni, albo różowe koturny, albo wydepilowane nogi, a poznaniacy włosy w nosie i denaturat. Albo to reaktywacja wojenki wrocławsko-poznańskiej, albo chłopacy powinni wziąć się za siebie. J_J July 27th, 2008, 02:08 PM http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=23206354&postcount=75 - szczególnie w tym wątku to przekracza granice dobrego smaku, a może czegoś więcej. Fr. M Wyciąłem, zbrigowałem. Żałuję tylko, że na 3 dni. W każdym razie nic straconego. Koppel ma 3 dni na przemyślenie takich postów. oralB July 28th, 2008, 10:42 AM drugi od lewej OralB Zaraz obok TH? Nie godzien ;) Ja jestem 3 od lewej - niższy, z lekkim brzuszkiem ;) Petr July 30th, 2008, 11:47 PM del sam już nie wiem ;) mateq July 31st, 2008, 11:29 AM vendis - ban za "brak dystansu". Petr July 31st, 2008, 01:33 PM del sam już nie wiem ;) A jednak... Ktoś tu chyba sobie żarty stroi. :ohno: Wystarczy poczytać posty. Żaden emigrant nie użyłby określenia "polandii" http://www.skyscrapercity.com/member.php?u=237978 Adolf Warski July 31st, 2008, 02:24 PM A jednak... Ktoś tu chyba sobie żarty stroi. :ohno: Wystarczy poczytać posty. Żaden emigrant nie użyłby określenia "polandii" http://www.skyscrapercity.com/member.php?u=237978 Nie wiesz, kto to jest? :D Petr July 31st, 2008, 03:33 PM ^^ :? HAL 9010 July 31st, 2008, 05:35 PM ^^ Wg. komisji złożonej z Adolfa i jeszcze kogoś tam, jest to dawny user 'sprzedaż' :p Jakub Warszauer July 31st, 2008, 05:45 PM Denerwujący. J_J July 31st, 2008, 05:49 PM @polskimongol -> 3 dni za trollowanie HAL 9010 July 31st, 2008, 06:57 PM ^^ Ale momento, on nie może być trollem bo jest from USA i nie zna już dobrze języka polska ponieważ więcej w swym życiu mówił po angielsku. Nie wiem czy to można nazwać trollowaniem.. poza tym opierając się na jego wersji wieku zbrigowaliście 50latka :nuts: wiewior July 31st, 2008, 07:19 PM ^^ A wątek o drugiej linii warszawskiego metra czytałeś? :) Ja już jego posty omijam, bo boję się o swój wzrok ;) jarekles July 31st, 2008, 07:34 PM http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=23403226&postcount=2386 moim zdaniem wyzwiska typu "jestes g..." zasluguja na bridga prosze o interwencje moderatora HAL 9010 July 31st, 2008, 07:52 PM ^^ Moim zdaniem nawet ban. |