oozzee
August 9th, 2006, 01:18 PM
Proszę o porady dotyczące miejsc, które obfitują w dobre kadry. I nie chodzi mi tylko o architekturę.
Z góry dziękuję :).
Z góry dziękuję :).
|
View Full Version : Miejscówki do fotografowania: Gdańsk oozzee August 9th, 2006, 01:18 PM Proszę o porady dotyczące miejsc, które obfitują w dobre kadry. I nie chodzi mi tylko o architekturę. Z góry dziękuję :). ChrisPL August 9th, 2006, 03:31 PM - Forty (bardzo oklepane miejsce pod wzgledem zdjec) - Biskupia Gorka - Park Nadmorski - fajny widok na Horyzont :) - koniec Walowej - super widok na zabytkowa czesc, cala Walowa jest ogolnie fajna - te postindustrialne klimaty :cheers: - most na Ostrow - Gdanska Stocznie Remontowa - widok na gdanskie wiezowce i jeszcze pewnie troche zapomnialem, po wczorajszej... dzisiejszej imprezie :scouserd: :D NorthPole August 23rd, 2006, 03:28 PM Z obektów nie-architektonicznych to może plaża naturystyczna na Stogach wraz z "zawartością" :? Ładne zdjęcia też w parkach wychodzą (np. Park Oliwski), szczególnie nad zbiornikami wody i potokami. Dziki REX August 23rd, 2006, 07:41 PM Ja niezmiernie uwielbiam ulicę piwną. Mógłbym ją fotografować w nieskończoność i tak defacto robię :) http://i43.photobucket.com/albums/e394/Dziki-REX/piwna.jpg |