View Full Version : Білорусь!
oranger March 19th, 2007, 12:16 AM Панове!
Офіційно пропоную відкрити на українському форумі гілку для братньої Білорусі. Звичайно, що там теж відбувається чимало подій. Міркую, що саме наш форум мусить надати простір для огляду білоруської архітектури та новин у будівництві.
Прошу голосувати. А модераторам розглянути це пигання та негайно його вирішити.
:cheers:
VelesHomais March 19th, 2007, 12:19 AM Я тільки що збирався це зробити (гілку створити). Що стосується білоруської секції для будівництва тощо, то треба спитати білорусів, коли вони тут з"являться. Але як українець білоруського походження, я підтримую ініативу :)
oranger March 19th, 2007, 12:22 AM Я тільки що збирався це зробити (гілку створити). Що стосується білоруської секції для будівництва тощо, то треба спитати білорусів, коли вони тут з"являться. Але як українець білоруського походження, я підтримую ініативу :)
:cheers: Я мабуть мав на увазі саме секцію.
Mr.Sicc March 19th, 2007, 01:42 AM Давно хотел поднять вопрос на счет Белорусси! А можно вопрос, к чему в опросе пункт "Це справа росіян" ?
VelesHomais March 19th, 2007, 01:56 AM :cheers: Я мабуть мав на увазі саме секцію.
Я вже зрозумів. Але як ти собі це уявляєш, нова назва Urban Ukraine and Belarus? Або як Казахстан в Росії, зробити підсекцію?
Але знову наполягаю на тому, що по-перше треба спитати білорусів. Я бачив там один вже з"явився, крім того вже був Асі з Мінську, але він, нажаль, вже зник.
oranger March 19th, 2007, 01:58 AM Давно хотел поднять вопрос на счет Белорусси! А можно вопрос, к чему в опросе пункт "Це справа росіян" ?
Ну все ж таки вони з білорусами будують загальну державу. Секцію Казахстана вони в себе вже зробили.
VelesHomais March 19th, 2007, 02:00 AM Ну все ж таки вони з білорусами будують загальну державу. Секцію Казахстана вони в себе вже зробили.
Спільної держави в них вже не буде, Лукаш сказав.
oranger March 19th, 2007, 02:04 AM Я вже зрозумів. Але як ти собі це уявляєш, нова назва Urban Ukraine and Belarus? Або як Казахстан в Росії, зробити підсекцію?
Але знову наполягаю на тому, що по-перше треба спитати білорусів. Я бачив там один вже з"явився, крім того вже був Асі з Мінську, але він, нажаль, вже зник.
Я уявляю як підсекцію. Саме як Казахстан у Росії. З трьома, наприклад, розділами: архітектура, будівництво, різне.
Цього б було достатньо, поки немає саме білорусів. А як там буде далі - це вже їхня справа.
А ти як думаєш?
Мені б дуже хотілося щоб білоруська секція почалася в нас, а не в російському форумі. :cheers:
oranger March 19th, 2007, 02:06 AM Спільної держави в них вже не буде, Лукаш сказав.
Ну це ми з тобою знаємо, більшість українців та майже всі білоруси. Але різні косолапкіни про Пінськ у складі Росії досі мріють :lol:
Pablitisimo Maximo March 19th, 2007, 10:31 AM Обома руками підтримую ідею! Хочу, щоб в українському форумі був розділ по братній Білорусі.
А ще, може, зробимо опитання: хто підтримує ідею можливого об"єднання України і Білорусі в одну державу Русь? Цікаво.
XAPAKTEPHИK March 19th, 2007, 10:56 AM Є Білоруси - Стас :)
поки-шо тут він найближчий до Білорусів - його і спитаємо.
Паблі - по-тихеньку але не все раптом :)
П.С. - а руком і ногом - ЗА
Max March 19th, 2007, 11:45 AM Був якийсь хлопець із Білорусі, доречі, він редактор на Emporis.
Останні зміни про Київ робив саме він. За це йому велике СПАСИБІ.
Очікуємо на звинувачення України в імперській політиці.
Ще можна Молдову додати підсекцією.
:)
Pablitisimo Maximo March 19th, 2007, 12:12 PM Молдову хай у румунську секцію додають:) Нам чужого не треба:)
А єдина держава з Білоруссю-гадаю, це цілком ймовірно і доречно. Це-шлях до створення могутньої східноєвропейської держави Русь як одного з найважливіших центрів Європи і як противаги Московській Орді:)
Mr.Sicc March 19th, 2007, 02:20 PM Ну ребята на счет обьединения государств не гарячитесь, а то обьедените Украину с Белоруссией так что Лукаш с Ющенко об этом ничего даже знать не будут, потом у них будет сильный шок! А на счёт Молдавии то уже ветка про нее была, а строительной ветки им и не надо, там всё равно ничего не строиться!
ZimasterX March 19th, 2007, 02:53 PM там всё равно ничего не строиться!
Ну там строют чтото, мало конечно но чтото. Напремер вот башню планиравают строить.
http://img451.imageshack.us/img451/7302/496222tx1.jpg
Еще я слыхал про стройки телевизенай башне.
oranger March 19th, 2007, 03:05 PM Ну там строют чтото, мало конечно но чтото. Напремер вот башню планиравают строить.
http://img451.imageshack.us/img451/7302/496222tx1.jpg
Еще я слыхал про стройки телевизенай башне.
Mr.Sicc Молдову мав на увазі :)
А у Білопусі шмат новобудов, звичайно - більшість це жалюгідні різнобарвні коміблоки, але єй нові модернові проекти.
Навіть 4 гіпермаркета вже збудували! :)
Max March 19th, 2007, 03:21 PM Молдову хай у румунську секцію додають:) Нам чужого не треба:)
А єдина держава з Білоруссю-гадаю, це цілком ймовірно і доречно. Це-шлях до створення могутньої східноєвропейської держави Русь як одного з найважливіших центрів Європи і як противаги Московській Орді:)
То може у Румунію включити до складу України?
:lol: :lol:
Протекторат Валахія та трансальпійська Україна.
Так і проблеми із Зміїним зникнуть
Pablitisimo Maximo March 19th, 2007, 04:13 PM Свели все к шутке, а я вполне серьезно о перспективе объединения Украины с Белоруссией говорил. Это кудА более перспективный и оправданный проект, чем всякие союзы с чуждой и белоруссам и украинцам (кроме ассимилированных товарищей на юго-востоке) Россией.
AutoUnion March 19th, 2007, 05:12 PM Свели все к шутке, а я вполне серьезно о перспективе объединения Украины с Белоруссией говорил. Это кудА более перспективный и оправданный проект, чем всякие союзы с чуждой и белоруссам и украинцам (кроме ассимилированных товарищей на юго-востоке) Россией.
Опять апельсинов переели??:lol:
Pablitisimo Maximo March 19th, 2007, 05:18 PM AutoUnion, в обед падал ниц перед портретом пукина? Еще нет?
Срочно исправляться!
AutoUnion March 19th, 2007, 05:26 PM AutoUnion, в обед падал ниц перед портретом пукина? Еще нет?
Срочно исправляться!
А вот нету портрета Путина, можно я перед портретом Лукашенко упаду??:lol:
Pablitisimo Maximo March 19th, 2007, 05:44 PM Нет пукина? Расстрелять гада!:)
DeNi$ March 19th, 2007, 06:06 PM Нет пукина? Расстрелять гада!:)
А ты видно на морду Шрека-Юсченко молишся перед обедом. Апетит не пропадает? :D:banana:
kalashnikov March 19th, 2007, 06:12 PM Вважаю гілка потрібна. Хотілось би знати як там справи у Мінську і у братній Білорусі. Я до речі теж наполовину білорус :)
VelesHomais March 19th, 2007, 06:39 PM Україна у 9 столітті виглядала приблизно таким чином
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7a/Kievska_rus_9th_century.png/498px-Kievska_rus_9th_century.png
Відповідно бачимо що Білорусь має таке саме право до Київської Русі (України) як і сама Україна. До речі, не дивно що ми можемо вільно читати й слухати білоруську мову, як й вони нашу. Білоруси й українці найближчі народи, але зараз ми вже народи різні, хоч і дуже схожі. Тому об"єднувати країни не треба, але створити конфедерацію з ними можна.
P.S. прохання до всіх, ігноруйте ворожі елементи. Їх мета перетворити це на жарт.
oranger March 19th, 2007, 06:47 PM Білорусь має таке саме право до Київської Русі (України) як і сама Україна. До речі, не дивно що ми можемо вільно читати й слухати білоруську мову, як й вони нашу. Білоруси й українці найближчі народи, але зараз ми вже народи різні, хоч і дуже схожі. Тому об"єднувати країни не треба, але створити конфедерацію з ними можна.
Навіть дивно як, наприклад, у ЖЖ вільно відбувається порозумння між українцями та білорусами. Кожний розмовляє своєю мовою, але якась єдність чи то поглядів, чи то менталітета, постійно відчувається...
Так які будуть наші подальші кроки до білоруської секції?
До речі, я теж до Білорусі маю пряме відношення: мій брат там живе, його жінка - білоруска, а діти вже взагалі білоруськи патріоти українського походження :)
AutoUnion March 19th, 2007, 07:16 PM Україна у 9 столітті виглядала приблизно таким чином
Відповідно бачимо що Білорусь має таке саме право до Київської Русі (України) як і сама Україна.
У как плохо у вас с историей.....................Киевская Русь трансформировалась в Российскую империю!:lol: И имено Россия является правоприемницей Киевской руси!:banana:
VelesHomais March 19th, 2007, 07:18 PM Ігноруємо, хай розважається, але не треба йому допомагати.
AutoUnion March 19th, 2007, 07:25 PM Ігноруємо, хай розважається, але не треба йому допомагати.
А ніхто отут не розважається! Разів немає аргументів відповісти, значить я правий!:cheers:
Max March 19th, 2007, 08:07 PM А ты видно на морду Шрека-Юсченко молишся перед обедом. Апетит не пропадает? :D:banana:
А ты седалище путьки вылизываешь, мой шершавоязыкий друг?
:rofl:
VelesHomais March 19th, 2007, 08:17 PM Макс, він тільки не це і чекав, не треба відповідати їм.
oranger March 19th, 2007, 08:17 PM А ты седалище путьки вылизываешь, мой шершавоязыкий друг?
:rofl:
Мах, РМ, шо ви з бідолашною дитиною зв'язуєтеся?
Краще по ділу побакланимо!
Max March 19th, 2007, 08:29 PM У как плохо у вас с историей.....................Киевская Русь трансформировалась в Российскую империю!:lol: И имено Россия является правоприемницей Киевской руси!:banana:
Неа. Империя появилась при Петре 1. А до этого было дикое Московское Царство. Кстати, идею "Православной империи", подкинул ... Феофан Прокопович. Украинец, "выпускник" Киево-Могилянского коллегиума.
Писать тут долго и нудно, но общий смысл такой.
Московское Царство не располагало образованными людьми для осуществления проектов. Людей импортировали из Европы и Украины.
Если же быть честным, заслуги Украины, в наличии в ней образованных людей, не такая уже и большая. Украина была под влиянием просвещенной и культурной Польши. А с кем поведешься от того и наберешься.
Хотя опят таки замечу, образованных православных, враждебных Польше, было очень много. Кстати, упомянутый выше Феофан Прокопович один из них. Идея "православной империи" была как раз противодействием католической Европе :)
Max March 19th, 2007, 08:30 PM Макс, він тільки не це і чекав, не треба відповідати їм.
Ты представляешь, сколько мы наберем постов!!!!!!!!!!!!!! :banana:
VelesHomais March 19th, 2007, 08:42 PM Зрозумів :)
VelesHomais March 19th, 2007, 09:09 PM До речі опитування треба було відкритим робити, багато іноземців будуть голосувати.
oranger March 19th, 2007, 09:23 PM До речі опитування треба було відкритим робити, багато іноземців будуть голосувати.
Та отож... Я вже потім сам про це подумав. А змінити не можна?
DeNi$ March 19th, 2007, 09:51 PM Цыц бандерлоги! :D Гавна в вас на целый вагон с тачкой. :)
Max March 19th, 2007, 10:48 PM Та отож... Я вже потім сам про це подумав. А змінити не можна?
Краще - нове голосування і питання сформулювати 3 мовами: українською і англійською, білоруською.
4 питання - замінити на щось інше, але не образливе для громадян Білорусі. Теперішнє 4 питання звучить досить неоднозначно.
VelesHomais March 19th, 2007, 11:15 PM http://img.photobucket.com/albums/v489/mesofius/konfederacia.jpg?t=1174335316
ARTYOM March 19th, 2007, 11:32 PM Я за!
Дла меня Белорусия на половину историческая Родина, этнически я на половину белорус,половина всех моих родствеников живёт в Белорусии(в Бресткой области и Минске)Я был много раз Белорусии,в последний раз в 2000 году.
Нашёт объденения в конфедерацию двух стран я также за.
XAPAKTEPHИK March 20th, 2007, 07:48 AM Так - опитування з самоґо погатку тре було відкритим робити. ану нову гілку - трьома мовами (Стас казав шо може Бялорусскаю писати) - і відкрите.
Знов - я ЗА
VelesHomais March 20th, 2007, 07:52 AM Я не казав що можу білоруськю писати, я її можу розуміти :) ну декілька слів можу й написати
хутко - швидко
вавьорка - білка
кастрычник - жовтень
Але більшість слів як українські. Наприклад: незалежнасьць, прыхільнікі, мова
:rock:
XAPAKTEPHИK March 20th, 2007, 08:05 AM Нічого - може потихеньку та й вивчимо. Мові тре дати шанс вижити.
Хай Живе Беларусь!
Pablitisimo Maximo March 20th, 2007, 11:05 AM Хай живе українсько-білоруське братерство!:)
XAPAKTEPHИK March 20th, 2007, 11:12 AM Нєєєє - Хай Живе Білорусь, Хай живе Україна, - а далі ми потихеньку розберемося. Головне нікого ні на що не штовхати без їхньої згоди та взаємності. Ми ж знаємо з історії нашого сусіда шо “насильно милим не будеш“.
Але - Справжнє Братерство - Хай Живе і процвітає :)
Max March 20th, 2007, 11:25 AM Нєєєє - Хай Живе Білорусь, Хай живе Україна, - а далі ми потихеньку розберемося. Головне нікого ні на що не штовхати без їхньої згоди та взаємності. Ми ж знаємо з історії нашого сусіда шо “насильно милим не будеш“.
Але - Справжнє Братерство - Хай Живе і процвітає :)
Вірно. Нехай всі живуть окремо!
VelesHomais March 20th, 2007, 11:39 AM Я хочу підкреслити що Білоруський народ має право на власне існування, ми діти однієї імперії (київської), але їх культура, як і наша, розвивалася у своєму напрямку, це окремий, хоч і схожий, культурний світ зі своїм менталітетом. А менталітет білорусів, це в першу чергу злагода й мир.
Якщо з"являться білоруси, хай знають що тут їм пропонують не анексію, а вільне, добровільне співіснування з великою повагою до їх культури, держави та мовних уподобань.
AutoUnion March 20th, 2007, 03:17 PM Я хочу підкреслити що Білоруський народ має право на власне існування, ми діти однієї імперії (київської), :
Ви всі діти Російської імперії! І ніяких інших імперій не було й не буде, і спробуйте довести інше!:lol:
golov March 20th, 2007, 04:14 PM А что Украина может предложить Белоруссии? Зачем им объединяться с вами?
golov March 20th, 2007, 04:15 PM Я хочу підкреслити що Білоруський народ має право на власне існування, ми діти однієї імперії (київської), але їх культура, як і наша, розвивалася у своєму напрямку, це окремий, хоч і схожий, культурний світ зі своїм менталітетом. А менталітет білорусів, це в першу чергу злагода й мир.
Якщо з"являться білоруси, хай знають що тут їм пропонують не анексію, а вільне, добровільне співіснування з великою повагою до їх культури, держави та мовних уподобань.
Может вы все детки Речи Посполитой?
XAPAKTEPHИK March 20th, 2007, 04:33 PM :lovethem:
golov March 20th, 2007, 04:35 PM :lovethem:
Сформулируй поконкретней если не трудно :D
AutoUnion March 20th, 2007, 04:44 PM Сформулируй поконкретней если не трудно :D
Подмазывается к тебе! Будь осторожнеЙ!:lol:
Max March 20th, 2007, 04:48 PM А что Украина может предложить Белоруссии? Зачем им объединяться с вами?
Как минимум, не обижать и не унижать достоинства. Не рассказывать кто кому "папа/старший брат", не поучать. Не ходить задрав нос (не делайте этого никогда, во время дождя можно захлебнуться! :) ).
Просто вести взаимовыгодную торговлю.
Это уже не мало.
oranger March 20th, 2007, 05:43 PM Как минимум, не обижать и не унижать достоинства. Не рассказывать кто кому "папа/старший брат", не поучать. Не ходить задрав нос (не делайте этого никогда, во время дождя можно захлебнуться! :) ).
Просто вести взаимовыгодную торговлю.
Это уже не мало.
Він цього не зрозуміє, вони взагалі не розуміють - як це можна об'єднатися просто так, на принципах взаємоповаги та братерських стосунків...
Бо з ними ще ніколи ніхто не об'єднувався за власним бажанням, тільки вони, "пуп зємлі", мають право об'єднувати (тобто приєднувати)...
Нащо ви хлопці поперлися до них на російську секцію щось там доводити... Марна справа.
Білорусь - це наши брати, й це наша особиста справа - як ми будемо розвивати наші стосунки.
golov March 20th, 2007, 05:59 PM Белорусы наши братья тоже, как и вы. Давайте жить дружно :)
megajack March 20th, 2007, 06:03 PM Ого, эдак свидомые и Литву присоединят с Польшей. Будет великая Украина Посполитая от моря и до моря со столицей в Киеве. :nuts:
Кстати было бы прикольно :)
AutoUnion March 20th, 2007, 06:24 PM Ого, эдак свидомые и Литву присоединят с Польшей. Будет великая Украина Посполитая от моря и до моря со столицей в Киеве. :nuts:
Кстати было бы прикольно :)
Вы только литовцам и полякам об этом не говорите, а то будет больно, а не прикольно. :lol:
oranger March 20th, 2007, 06:28 PM Ого, эдак свидомые и Литву присоединят с Польшей. Будет великая Украина Посполитая от моря и до моря со столицей в Киеве. :nuts:
Дякую за комплімент. Свідомий - це той хто знає, хто впевнений у собі та вірить в майбутнє.
А те, як ви кажете, ОГО, це лише справа часу. У всіх країнах, які ви назвали, саме СВІДОМІ люди мріють про це. Й таких людей дуже багато...
AutoUnion March 20th, 2007, 06:36 PM Дякую за комплімент. Свідомий - це той хто знає, хто впевнений у собі та вірить в майбутнє.
А те, як ви кажете, ОГО, це лише справа часу. У всіх країнах, які ви назвали, саме СВІДОМІ люди мріють про це. Й таких людей дуже багато...
Це які свідомі люди мріють про це?
Поляки мріють повернути західну Україну із столицею Варшава.:lol:
VelesHomais March 20th, 2007, 07:29 PM Белорусы наши братья тоже, как и вы. Давайте жить дружно :)
Так дружно или Пинск с Севастополем оттяпать охота? :) Определитесь, господа.
VelesHomais March 20th, 2007, 07:30 PM Может вы все детки Речи Посполитой?
Так-же как вы детки золотой орды.
AutoUnion March 20th, 2007, 07:36 PM Так дружно или Пинск с Севастополем оттяпать охота? :) Определитесь, господа.
А кто это Пинск хочет? Не надо гнать тут "пургу". Россия по мелочам не разменивается!:ohno:
VelesHomais March 20th, 2007, 07:37 PM А что Украина может предложить Белоруссии? Зачем им объединяться с вами?
Начнём с уважения к государственному названию, не используя колониальную "кличку".
Но если ты спрашиваешь по поводу конфедерации в жизни, то конфедерация объединяет независимые государства на общих принципах, например обороны. Учитывая не безопасное положение Беларуси, с постоянной угрозой с востока и отсутствием отношений с НАТО, Беларуси было бы очень выгодно сформировать конфедерацию с Украиной.
Кроме того, для этого имеется историческая предпосылка, Беларусь не была колонией Киевской державы, как например Московия, Беларусь была как и Черниговщина и Киевщина основопологающим образованием государства с самого начала. Об этом свидетельствует близость наших языков и культуры, которая резко отличается как от западных так и от восточных соседей. Я бы даже сказал что существует украинско-беларуськая культурная цивилизация.
Teal March 20th, 2007, 11:36 PM Я себя считаю украинцомю.Но я не могу поддержать своих собратьев.Почему Украина и Россия должны постоянно ссориться?
У нас до сих пор есть общий враг Америка с её агрессивной политикой и намерением засунуть везде свой нос.Надо объединятся.
VelesHomais March 20th, 2007, 11:42 PM 1. О чём ты говоришь, где мы ссоримся? К России территориальных претензий никто не высказывал. Ты может перепутал посты украинцев и русских?
Цыц бандерлоги! :D Гавна в вас на целый вагон с тачкой. :)
2. Официальные власти США пока что не сделали не единого заявления направленного на подрыв территориальной целостности Украины, в отличии от отдельных политиков и государственных чиновников от Российской Федерации. Вывод: США нам не враг, тем более не агрессивный.
oranger March 20th, 2007, 11:53 PM Я себя считаю украинцомю.Но я не могу поддержать своих собратьев.Почему Украина и Россия должны постоянно ссориться?
У нас до сих пор есть общий враг Америка с её агрессивной политикой и намерением засунуть везде свой нос.Надо объединятся.
Америка Украине не враг.
Max March 21st, 2007, 12:57 AM Я себя считаю украинцомю.Но я не могу поддержать своих собратьев.Почему Украина и Россия должны постоянно ссориться?
США - не враг. США себе на уме, но мне они нравятся.
Европа. Еропа - это такая нехорошая сущность.. Даже не так. Европа - продажная девка. Старая и потасканная.
CCCР и США спасали Европу от Гитлера. Где благодарность? Нет.
Штаты спасли Европу от коммунизма. Где благодарность? Нет.
Неужели, Европа думает, что без Штатов дядюшка Джо не "освободил" бы Францию, и всю ту прочую мелочь пузатую, в 1944-1945 гг?
Освободил бы, по самое не балуйся.
Штаты их спасли.
Благодарность? Нет.
Кто давал им деньги и отправлял своих солдат после 1945? Штаты.
Кто боролся и победил коммунизм? Штаты.
Разве не трясутся поджилки у Европы от нашествия мигрантов? Трясутся, ой трясутся, только сделать они ничего не могут.
Европа бы и рада вести себя как Штаты, да силенок нет. Только, сердешной, и остается, что делать хорошую мину при плохой игре.
Почему это произошло? А потому, что руководят Евпропой малограмотные выходцы из 60-х, отравленные розовой заразой. Они в 60-х больше думали о травке и Мао, чем учились. Вот и результат. Раздутая социальная политика, низкая производительность труда, отсутствие стимулов к работе.
Расхлебывайте.
Опять выходят на демонстрации одурманенные левацкой пропагандой крикуны по все Европе. Америка - плохо. Война в Ираке - плохо и т.п.
Что, мозгов не хватает понять, что сейчас только США и Израиль ведут тяжелую борьбу с исламским фашизмом?
Ничего, у Европейцев уже был Мюнхен 1938, им ли привыкать к власти фашистов?
Только пускай европейцы поймут, фашистов нельзя подкупить, нельзя ублажить. Их можно отлько уничтожить. Безотносительно к национальности и религии. Фашистов надо уничтожать!
Ничего. Штаты опять вас спасут. Что ж делать. Работа у них такая.
Гы. Надо США и Россию объединить в конфедеративную империю.
Идея моя и копирайтед :lol:
VelesHomais March 21st, 2007, 01:20 AM Вот кстати к теме что мы ссоримся, из русского подфорума, высказывания россиянина про Украину в том числе:
Когда мы трубопроводы в обход этим трем странам построим, вы с голоду сдохните без пошлин на экспортные поставки из России :banana: :banana: :banana:
Голодная смерть украинцев вызывает слюнявые брызги и радостные танцы среди некоторых россиян.
Mr.Sicc March 21st, 2007, 01:24 AM А я ненавижу США!
megajack March 21st, 2007, 01:48 AM Голодная смерть украинцев вызывает слюнявые брызги и радостные танцы среди некоторых россиян.
Но согласитесь, на украинских форумах хватает таких же рубак, которые орут про "перекроем трубопроводы, и вы в России передохнете с голоду без экспорта"...
VelesHomais March 21st, 2007, 01:49 AM Но согласитесь, на украинских форумах хватает таких же рубак, которые орут про "перекроем трубопроводы, и вы в России передохнете с голоду без экспорта"...
Нет, во всяком случае на этом форуме такого не замечал.
Max March 21st, 2007, 01:53 AM Но согласитесь, на украинских форумах хватает таких же рубак, которые орут про "перекроем трубопроводы, и вы в России передохнете с голоду без экспорта"...
Возможно, такое и бывает.
В порыве, бывает и не такое скажешь.
Но откровенно русофобских заявлений я не видел.
Sergei March 21st, 2007, 04:15 AM There's not enough demand, guys, it's not going to happen. Do we even have many Belarusian forumers? Maybe one or two, but not enough to warrant a sub-forum under ANY forum, Russian or Ukrainian.
Artemy13 March 21st, 2007, 08:46 AM Официальные власти США пока что не сделали не единого заявления направленного на подрыв территориальной целостности Украины, в отличии от отдельных политиков и государственных чиновников от Российской Федерации. Вывод: США нам не враг, тем более не агрессивный.
США не враг до тех пор пока Украина выполняет функцию ослабления России, вывод: ориентация Украины зависит от США.
VelesHomais March 21st, 2007, 08:48 AM :hahaha: без коментарів
Pablitisimo Maximo March 21st, 2007, 11:57 AM Что бы ни говорили про США, нам очень выгодно сотрудничество с Америкой. Именно там инвестиции и технологии, а не в одном государстве к востоку от нас, предел мечтаний которого, чтобы "все хохлы передохли". При всей противоречивости Америки сейчас она-лучший друг Украины, потому что Америке выгодна сильная Украина как важный региональный проамериканский центр силы. И этим можно очень здорово пользоваться... было бы, если бы власть в стране не принадлежала банде, делающей Украину рАссейской подстилкой с тотальным ущербом Украине на всех направлениях.
AutoUnion March 21st, 2007, 12:20 PM Панове!
Офіційно пропоную відкрити на українському форумі гілку для братньої Білорусі. Звичайно, що там теж відбувається чимало подій. Міркую, що саме наш форум мусить надати простір для огляду білоруської архітектури та новин у будівництві.
Прошу голосувати. А модераторам розглянути це пигання та негайно його вирішити.
В Белоруссии государственые языки РУССКИЙ И БЕЛОРУССКИЙ!!!:banana:
И по этому вся эта тема не имеет смысла, поскольку по языковому принципу Беларусь попадает в российскую секцию даного форума!
Вот и все споры!:wave:
Mr.Sicc March 21st, 2007, 01:56 PM Что бы ни говорили про США, нам очень выгодно сотрудничество с Америкой. Именно там инвестиции и технологии, а не в одном государстве к востоку от нас, предел мечтаний которого, чтобы "все хохлы передохли". При всей противоречивости Америки сейчас она-лучший друг Украины, потому что Америке выгодна сильная Украина как важный региональный проамериканский центр силы. И этим можно очень здорово пользоваться... было бы, если бы власть в стране не принадлежала банде, делающей Украину рАссейской подстилкой с тотальным ущербом Украине на всех направлениях.
Это ж ты где такого начитался?
Mr.Sicc March 21st, 2007, 02:16 PM Ну ребята Украина Америке нужна только для того чтоб настроить ее против России, они со всеми странами СНГ пытаються такое делать, правда некоторые оказываються умнее Украины, и неужели вы верите что у Америки к нам есть другие интересы...
Уже раз наспорился с вами дорогие соотечественики и не хотел бы заново это начинать, но вот давно слежу за вашими переписками с русскими и зделал вывод: Что они всё таки более здержаные и в отличии от вас иногда предлагают перемирие! Вы говорите что русские вас не любят и т.д. А за что вас любить, за то что вы их постоянно говном обкладываете? А то что они вас, так извините им же тоже надо защищаться!
Pablitisimo Maximo March 21st, 2007, 02:22 PM О. Пятая колонна...всплыла.
golov March 21st, 2007, 02:24 PM PM, ты самая настоящая пятая колонна в Харькове, там большинство людей настроено положительно к России
Демократия, свобода слова говоришь? Mr Sicc не имеет права высказаться?
Pablitisimo Maximo March 21st, 2007, 02:35 PM А ему кто-то запрещает высказываться? Нет.
Но именно из-за такого не ПРОукраинского, а ПРОКАКОГО УГОДНО большинства Украина и находится в жопе. Не русские или американцы, которые отстаивают свои национальные интересы, у меня вызывают негативные эмоции, а вот такие перевертни, о которых ярко писал Шевченко. Из-за них все беды Украины.
Я что-говорил, что Америка-абсолютное добро? Нет. Я говорил, что в настоящее время Украине очень выгодно сотрудничество с Америкой, потому что Америке нужен в данном регионе мощный, проамериканский центр силы, которым могла бы быть Украина. Отсюда и интерес США к Украине. Но наша припезденная власть чхала на интересы Украины. Им важен свой карман - раз, интересы московских хозяев-два.
oranger March 21st, 2007, 02:46 PM Уже раз наспорился с вами дорогие соотечественики и не хотел бы заново это начинать, но вот давно слежу за вашими переписками с русскими и зделал вывод: Что они всё таки более здержаные и в отличии от вас иногда предлагают перемирие! Вы говорите что русские вас не любят и т.д. А за что вас любить, за то что вы их постоянно говном обкладываете? А то что они вас, так извините им же тоже надо защищаться!
Помиляєшся, шановний. Мене, наприклад, абсолютно не цікавить що вони про нас думають і на форумі я, як правило, ігнорую їхні провокації...
golov March 21st, 2007, 02:53 PM А ему кто-то запрещает высказываться? Нет.
Но именно из-за такого не ПРОукраинского, а ПРОКАКОГО УГОДНО большинства Украина и находится в жопе. Не русские или американцы, которые отстаивают свои национальные интересы, у меня вызывают негативные эмоции, а вот такие перевертни, о которых ярко писал Шевченко. Из-за них все беды Украины.
Ну что поделать если вам так "повезло" со страной, дальнейшая Украинизация будет только усугублять ситуацию. Сваливать можно на кого-угодно, но это ничего не изменит. Работать надо ради второй Франции
Pablitisimo Maximo March 21st, 2007, 02:57 PM Тахварисч из рАссеи, вот не заливайте про "украинизацию". Ее в Украине НЕТ и не было. Происходит обратное - стремительная руссификация. Хватит молоть чушь.
XAPAKTEPHИK March 21st, 2007, 03:08 PM ...
Уже раз наспорился с вами дорогие соотечественики и не хотел бы заново это начинать, но вот давно слежу за вашими переписками с русскими и зделал вывод: Что они всё таки более здержаные и в отличии от вас иногда предлагают перемирие! Вы говорите что русские вас не любят и т.д. А за что вас любить, за то что вы их постоянно говном обкладываете? А то что они вас, так извините им же тоже надо защищаться!
Тільки не треба. Якшо навіть два користувага наших починають флейми з россіянами - то нашу думку завжди чути. За свої висказування ми відповідаємо. То шо вони більш стримані - то неправда. Єдина стриманна людина на Рос. секції - це Сибіряк, до кого у мене повага.
Ми не кажемо шо “нас не люблять“ - це і так зрозуміло було за останні скілька-сот років - це нас сотнями років “ґовном полівалі“ - всілякими МАЛОросами, Окраїнами, нашу мову бидлячою. Це нам постійно козні строять своїм ЧМ флотом, Севастополем, Кримом, газом - не кажучи вже про міліонні приниження їхнім ТВ та ін. медіа - в Україні ти такого НІКОЛИ не знайдеш. шо саме цікаве шо після кожної козні у бік України - тут приходять товпами і труть у морду мовляв “так вам і треба“ і танцюють бананами. це тільки на цьому форумі.
А ти подивись на УС Українські форуми - на кожному сидить купка россіян які ведуть постійну псих-атаку. Поміркуй - НІ ОДНІСІНЬКА країна світу ніколи не перебувала під ТАКИМ психо-медіа тиском як Україна з боку Россії - та ше й на свому інтернет просторі.
АЛЕ
НЕЗВАЖАЮЧИ на таку ситуацію - переважна наша більшість(вклюгаюги тебе - поміть - ти теж Українець) дуже толерантно ставиться до громадян інших країн, Россію включно. Та часто деякі з нас зм‘якшують ситуацію якшо деякі інші з нас роблять флейми.
А якшо хтось з Росіян напише шось подібне тому шо ти тільки шо написав - то ту людину за хвилини змішують з ґімном - і то усі дружно. А ми от - цяцькаємося з кожним із наших - і зі мною теж цяцькались - і Слава Богу шо у мене ТАКІ співвітгизники.
Хочеш висказати комусь з наших - зі своїх - конкретно - напиши ПП йому/їй - мирно-тихо поясни чому ти вважаєш шо таке писати не слід було - з “стратегічної“ точки зору.
А іншим - мене задовбали ці псевдо-ідеологігно-політигні ігри - ми з тим покінчили тут давно. Той “зелений“ а той “фіолетовий“ - майте поваґу до своєї країни не піднімати такі ТУПІ теми у гілках що стосуються інших країн - або де спілкуються люди з інших країн на якісь інші теми.
XAPAKTEPHИK March 21st, 2007, 03:10 PM Ну что поделать если вам так "повезло" со страной, дальнейшая Украинизация будет только усугублять ситуацию. Сваливать можно на кого-угодно, но это ничего не изменит. Работать надо ради второй Франции
А ВЗАГАЛІ Пабло - розумні уже давно навчились просто ігнорувати такі провокації. Шо, ше не надивився таких постів по всій інтернет-Україні?
XAPAKTEPHИK March 21st, 2007, 03:14 PM А про Америку. Ну я от власно переконався - шо усі сильніші країни роблять одне і то саме з слабкішими країнами. Шо Россія шо Америка - вони одно і то саме. І чим подальше від них політигно тим краще. Нам (Україні тобто) взагалі тре бути у стелс фазі - тихіше води, нижче трави. Чим менше нас чути чи видко - тим менше небезпеки шо нас “помітять“ :)
Ото таке, хлопчики та дівчатка.
XAPAKTEPHИK March 21st, 2007, 03:22 PM Но согласитесь, на украинских форумах хватает таких же рубак, которые орут про "перекроем трубопроводы, и вы в России передохнете с голоду без экспорта"...
На Українських форумах неможливо спілкуватись з співвітчизниками - бо на кожному сидить купка Россіян - і не самих Дружніх - які майже там ПРАЦЮЮТЬ кожен день.
А те шо ти написав - я ніколи не бачив ні тут ні на Укр. форумах.
megajack March 21st, 2007, 03:58 PM Вы только литовцам и полякам об этом не говорите, а то будет больно, а не прикольно. :lol:
Ага, даешь польский подфорум в составе украинской секции! А Варшаву - в раздел "Регiони" :) :) :)
megajack March 21st, 2007, 04:01 PM Тахварисч из рАссеи, вот не заливайте про "украинизацию". Ее в Украине НЕТ и не было. Происходит обратное - стремительная руссификация. Хватит молоть чушь.
Я не думаю, что это повод нарочито перевирать название страны собеседника. Аргумент сомнительный, а ответить могут тем же, и "Убунди" будет еще самым приличным эпитетом, поверьте!
XAPAKTEPHИK March 21st, 2007, 04:09 PM Ладно (тобто усе на лад) - вже сказали шо поки тут нема самих Білорусів - і то побільше то ніяких підсекцій ніде не буде. Тему можна закривати - вона себе вже вичерпала (черпаком), а деякі вже починають колами ходити по колу як колесо :D
VelesHomais March 21st, 2007, 04:11 PM У меня другая точка зрения, не согласен с тем что "Америка наш лучший друг" и что "Америка наш главный враг"(смешно, право). Я твёрдо убеждён что Америку Украина вообще мало интересует, впрочем как и Россия, только деньги дают РФ на защиту своих ядерных боеголовок, чтоб не рванули. Вот и весь интерес.
Но говорить что Украина продвигает интересы США, это значит просто быть не в курсе никаких политических событий на международной арене в Европе и Украине в частности. Наши политики вообще ничего не продвигают, они дальше своей верховной зрады ничего не видят.
XAPAKTEPHИK March 21st, 2007, 04:18 PM У меня другая точка зрения, не согласен с тем что "Америка наш лучший друг" и что "Америка наш главный враг"(смешно, право). Я твёрдо убеждён что Америку Украина вообще мало интересует, впрочем как и Россия, только деньги дают РФ на защиту своих ядерных боеголовок, чтоб не рванули. Вот и весь интерес.
Но говорить что Украина продвигает интересы США, это значит просто быть не в курсе никаких политических событий на международной арене в Европе и Украине в частности. Наши политики вообще ничего не продвигают, они дальше своей верховной зрады ничего не видят.
:lol: Сміюся і Плачу
XAPAKTEPHИK March 21st, 2007, 04:24 PM оффтоп - мене ДОСІ прикалює тема “ВПЕРШЕ ТУТ? ПОДИВИСЬ СЮДИ!“ - кожен раз її відкриваю і сподіваюсь побачити великі привітання і все таке, а там ... :lol:
AutoUnion March 21st, 2007, 04:31 PM Тахварисч из рАссеи, вот не заливайте про "украинизацию". Ее в Украине НЕТ и не было. Происходит обратное - стремительная руссификация. Хватит молоть чушь.
Перевод русских школ на украинский язык обучения называется руссификацией?? :nuts: фантастическое лицемерие!
VelesHomais March 21st, 2007, 04:32 PM ну а чё :D
VelesHomais March 21st, 2007, 04:33 PM Перевод русских школ на украинский язык обучения называется руссификацией?? :nuts: фантастическое лицемерие!
Какого черта вообще в Украине так много русских школ? Почему я должен был учиться в русской школе? Стройте их в Мурманске а не у нас.
oranger March 21st, 2007, 04:42 PM Какого черта вообще в Украине так много русских школ? Почему я должен был учиться в русской школе? Стройте их в Мурманске а не у нас.
Не звертай уваги на цього "недодєлка"...
XAPAKTEPHИK March 21st, 2007, 04:43 PM Перевод русских школ на украинский язык обучения называется руссификацией?? :nuts: фантастическое лицемерие!
Я думаю ти погодишся шо кожна країна повинна мати освіту своєю державною мовою.
А про мови нацменшинств в Україні нема чого турбуватись - піди на сайт міністерства освіти подивись. У школах є класи мов таких як російська, ґаґаузька, татарська, вірменська та інші.
Тобто - нацменшини в Україні облаштовані на професійному рівні у освіті - а от державна мова Українська зовсім не облаштована.
У мому місті 30 з чимось шкіл, на той час коли я вчився - було АЖ ДВІ з повним виданням Українською плюс ше одна де був просто один клас Української мови. Зараз не краще - і це я з Західної України!
Так шо - мови нацменьшин на Україні облаштовані на 100% (на зразок розвинених країн) - а рідна мова ледве облаштована.
Отож
XAPAKTEPHИK March 21st, 2007, 04:47 PM А взагалі - я почав розмовляти Українською десь 4-5 років тому. До того все Россійською.
А привчити себе розмовляти Українською мовою в Україні дуже нелегко - бо нема умов.
А от розмовляти Россійською в Україні - Навпаки - Дуже легко - і не потрібно ніяких зусиль.
У здоровій країні має бути навпаки.
AutoUnion March 21st, 2007, 04:48 PM Какого черта вообще в Украине так много русских школ? Почему я должен был учиться в русской школе? Стройте их в Мурманске а не у нас.
Да, ту школу в которой вы учились надо закрывать! Это надо-же было такого "патриота" выучить!:)
XAPAKTEPHИK March 21st, 2007, 04:49 PM Аутоюніон та Оранджер - перестаньте єрундою займатися.
oranger March 21st, 2007, 05:03 PM Оранджер - перестаньте єрундою займатися.
:shocked:
XAPAKTEPHИK March 21st, 2007, 05:11 PM :shocked:
:D :lol:
за оскорблєнія
хахаха
а ну його
oranger March 21st, 2007, 05:21 PM :D :lol:
за оскорблєнія
хахаха
а ну його
Я не ображаю нікого, я лише констатую факт. Почитай його інші пости й переконаєшся сам...
Pablitisimo Maximo March 21st, 2007, 06:46 PM AutoUnion, гАспадин русский нацист, довожу до вашего сведения, что такого НЕТ. Я закончил школу и 2 ВУЗа в Харькове. На украинском читали только укр. язык и литературу и историю Украины. Недавно один парень в Луганске потребовал в суде не ущемлять его права и преподавать в луганском ВУЗе ему на украинском. Так на него за это завели уголовное дело "за хулиганство" и потребовали его проверки в психушке. И это не плод моего больного воображения, а реалии теперешней Украины. Так что хоть немного раззуйте глаза. На наличие у вас совести я и не надеюсь.
AutoUnion March 21st, 2007, 07:00 PM AutoUnion, гАспадин русский нацист, довожу до вашего сведения, что такого НЕТ. Я закончил школу и 2 ВУЗа в Харькове. На украинском читали только укр. язык и литературу и историю Украины. Недавно один парень в Луганске потребовал в суде не ущемлять его права и преподавать в луганском ВУЗе ему на украинском. Так на него за это завели уголовное дело "за хулиганство" и потребовали его проверки в психушке. И это не плод моего больного воображения, а реалии теперешней Украины..
1. Не надо опускаться до прямых оскорблений! :ohno: (Я тоже знаю много ругательных слов)
2. Эта ситуация ещё раз доказывает что Восточная и Южная часть Украины не имеет никакого отношения к последней!
Pablitisimo Maximo March 21st, 2007, 07:22 PM Это доказывает лишь то, что "братская Россия" успела на вотоке и юге Украины вымордовать больше людей и навести сюда вместо них всякой швали, в результате чего юг и восток Украины-весьма малокультурное место с размытой в результате "братских стараний" идентичностью. Хоть и напичканное заводами и квазинаучными заведениями. Врочем, профессионализм и наука - это одно, а культура, интеллигентность, человечность-другое. Они часто не пересекаются в людях.
AutoUnion March 21st, 2007, 07:31 PM Это доказывает лишь то, что "братская Россия" успела на вотоке и юге Украины вымордовать больше людей и навести сюда вместо них всякой швали, в результате чего юг и восток Украины-весьма малокультурное место с размытой в результате "братских стараний" идентичностью.
И после таких слов ещё кто-то удивляется что Украина разваливается по частям! Вот пока вы будите делить всех на "своих" и "пришлое быдло" спокойствия на Украине не будет! :ohno: Очень жаль , и не стоит копировать прибалтов (они своё ещё получат :bash: )
oranger March 21st, 2007, 07:59 PM И после таких слов ещё кто-то удивляется что Украина разваливается по частям! Вот пока вы будите делить всех на "своих" и "пришлое быдло" спокойствия на Украине не будет! :ohno: Очень жаль , и не стоит копировать прибалтов (они своё ещё получат :bash: )
^^
Панове, чи може хтось забанити або хоча б вишвирнути з нашого форума цього уйобка?
Max March 21st, 2007, 09:03 PM ^^
Панове, чи може хтось забанити або хоча б вишвирнути з нашого форума цього уйобка?
Не звертай уваги. Хай пише. Альтернативно обдарована дитинка втомиться. :)
Ми культурні люди. Давайте краще обговорювати суть питання.
Mr.Sicc March 21st, 2007, 09:08 PM Ой ребята заканчивайте этот балаган!
oranger: А зачем кого то банить, по-моему он здесь прав, видешь меня даже харьковчанин обозвал и приписал к врагам Украины, что уже говорить за уважение к другим! Да и вроде бы вы игнорировали всё, чтож теперь так не здержались, еще и матом?
VelesHomais March 22nd, 2007, 05:40 AM Да, ту школу в которой вы учились надо закрывать! Это надо-же было такого "патриота" выучить!:)
Хотел ответить тебе грубостью, так как твои комментарии про раскол Украины и т.д. мне очень гадки. Но решил всё таки попробовать вступить в дискуссию... а вдруг будет польза. Это ответ в целом, не только по данной цитате.
Какое у меня может быть отношение к русскому языку в Украине, если носители моей славной древней украинской фамилии козацкого рода уже в третьем поколении руссифицированы? Когда я в своей стране, в Украине, в её столице! до определённого возраста не знал единого слова по-украински, в детстве думал что мы говорим по-украински, а когда узнал (примерно в 6 лет) что это не украинский, спросил родителей "ПОЧЕМУ?" и мне не знали что ответить. Потом я узнал почему...
При царской власти мои предки были вынуждены притворяться типичными русскими аристократами, но язык и культуру они сохранили. Потом события 1917-1920 в которых мои непосредственные предки принимали весьма активное участие, в результате чего большинство из них были расстреляны, кто-то бежал во Францию, а остальные гнили в сибирских лагерях. И вот на поколении моего дедушки руссификация свершилась, он до конца своих дней (при Независимости уже) так боялся коммунистов что отказывался обсуждать ссылку его отца, по-украински уже не говорил ни слова - именно не говорил, а не не знал, просто боялся ВАС.
Русский язык не будет в Украине государственным до восстановления украинского языка. Разве что если ещё два-три голодомора проведёте.
Что касается русских в Украине, для них созданы очень комфортные языковые условия, не знаю на что им жаловаться.
Sergei March 22nd, 2007, 05:47 AM How did this turn into a discussion of language? Some people need to get a hobby!
VelesHomais March 22nd, 2007, 05:48 AM Ну ребята Украина Америке нужна только для того чтоб настроить ее против России, они со всеми странами СНГ пытаються такое делать, правда некоторые оказываються умнее Украины, и неужели вы верите что у Америки к нам есть другие интересы...
Я завжди за дружні стосунки. Завжди шукаю шляхи поразуміння. Але коли мені кажуть "Хохлы сдохнут - клёво будет!!" або "Цыц бандерлоги! Гавна в вас на целый вагон с тачкой. " та інше, яке в мене може бути бажання продовжувати спілкуватись? Але навіть після цього я готовий на діалог...
Так, Паблітісімо інколи радикально висловлюється, але я вірю що це лише реакціяа не провокація.
XAPAKTEPHИK March 22nd, 2007, 06:21 AM Я завжди за дружні стосунки. Завжди шукаю шляхи поразуміння. Але коли мені кажуть "Хохлы сдохнут - клёво будет!!" або "Цыц бандерлоги! Гавна в вас на целый вагон с тачкой. " та інше, яке в мене може бути бажання продовжувати спілкуватись? Але навіть після цього я готовий на діалог...
Так, Паблітісімо інколи радикально висловлюється, але я вірю що це лише реакціяа не провокація.
+1
XAPAKTEPHИK March 22nd, 2007, 06:32 AM У мому місті 30 з чимось шкіл, на той час коли я вчився - було АЖ ДВІ з повним виданням Українською плюс ше одна де був просто один клас Української мови. Зараз не краще - і це я з Західної України!...
Так шо - мови нацменьшин на Україні облаштовані на 100% (на зразок розвинених країн) - а рідна мова ледве облаштована....
...Я закончил школу и 2 ВУЗа в Харькове. На украинском читали только укр. язык и литературу и историю Украины. ... Так что хоть немного раззуйте глаза. На наличие у вас совести я и не надеюсь.
...
2. Эта ситуация ещё раз доказывает что Восточная и Южная часть Украины не имеет никакого отношения к последней!
Autounion - ти прекрасно багиш шо ситуація така сама як на заході, так і на сході - так шо твої замашки тут ні до чого.
Мр Сікк - балаґан - це те шо тут робить АутоЮніон.
golov March 22nd, 2007, 01:28 PM Хотел ответить тебе грубостью, так как твои комментарии про раскол Украины и т.д. мне очень гадки. Но решил всё таки попробовать вступить в дискуссию... а вдруг будет польза. Это ответ в целом, не только по данной цитате.
Какое у меня может быть отношение к русскому языку в Украине, если носители моей славной древней украинской фамилии козацкого рода уже в третьем поколении руссифицированы? Когда я в своей стране, в Украине, в её столице! до определённого возраста не знал единого слова по-украински, в детстве думал что мы говорим по-украински, а когда узнал (примерно в 6 лет) что это не украинский, спросил родителей "ПОЧЕМУ?" и мне не знали что ответить. Потом я узнал почему...
При царской власти мои предки были вынуждены притворяться типичными русскими аристократами, но язык и культуру они сохранили. Потом события 1917-1920 в которых мои непосредственные предки принимали весьма активное участие, в результате чего большинство из них были расстреляны, кто-то бежал во Францию, а остальные гнили в сибирских лагерях. И вот на поколении моего дедушки руссификация свершилась, он до конца своих дней (при Независимости уже) так боялся коммунистов что отказывался обсуждать ссылку его отца, по-украински уже не говорил ни слова - именно не говорил, а не не знал, просто боялся ВАС.
Не только твоих (Украинских) предков расстреляли, не только они настрадались от коммунизма, это общее горе которое на "НАС" сваливать просто по свински!
Моя бабушка не видела своего отца, он погив в гулаге, семью моей прабабушки (с другой стороны) раскулачили посреди ночи - выгнали из дома в одной ночной рубашке. Кто виноват, Русские? (по твоим рассуждениям)
golov March 22nd, 2007, 01:35 PM AutoUnion, гАспадин русский нацист ...
Это доказывает лишь то, что "братская Россия" успела на вотоке и юге Украины вымордовать больше людей и навести сюда вместо них всякой швали, в результате чего юг и восток Украины-весьма малокультурное место с размытой в результате "братских стараний" идентичностью. Хоть и напичканное заводами и квазинаучными заведениями. Врочем, профессионализм и наука - это одно, а культура, интеллигентность, человечность-другое. Они часто не пересекаются в людях.
Я уже давно понял что ты фашист :ohno:
Siberian March 22nd, 2007, 02:40 PM another one terrible thread.
AutoUnion March 22nd, 2007, 02:41 PM ^^
Для тебе stabdis твій форум це Скандинавія й Прибалтика! Іди й там виступай! :baeh3:
VelesHomais March 22nd, 2007, 04:14 PM Не только твоих (Украинских) предков расстреляли, не только они настрадались от коммунизма, это общее горе которое на "НАС" сваливать просто по свински!
Моя бабушка не видела своего отца, он погив в гулаге, семью моей прабабушки (с другой стороны) раскулачили посреди ночи - выгнали из дома в одной ночной рубашке. Кто виноват, Русские? (по твоим рассуждениям)
Что за бред? Прочитай ещё раз мой пост если не понял смысла.
AutoUnion March 22nd, 2007, 05:06 PM Какое у меня может быть отношение к русскому языку в Украине, если носители моей славной древней украинской фамилии козацкого рода уже в третьем поколении руссифицированы? Когда я в своей стране, в Украине, в её столице! до определённого возраста не знал единого слова по-украински, в детстве думал что мы говорим по-украински, а когда узнал (примерно в 6 лет) что это не украинский, спросил родителей "ПОЧЕМУ?" и мне не знали что ответить. Потом я узнал почему...
.
Я всё распрекрасно понимаю, кроме одного. Почему в вашем незнаниии родного языка, вы осуждаете Россию, русских и самое главное русский язык? :nuts: Может быть начать с себя и родителей?
Мои родственики живущие в Киеве, Киевской и Черниговской области прекрасно владеют и всегда владели украинским языком (по русски говорили с характерным произношением и иногда использованием украинских слов), хотя и не являются чистокровными украинцами!:)
Поскольку всегда с детсва общались на двух языках и никто никого не заставлял говорить только на русском!
golov March 22nd, 2007, 05:22 PM Что за бред? Прочитай ещё раз мой пост если не понял смысла.
Сам не понял что написал?
он до конца своих дней (при Независимости уже) так боялся коммунистов что отказывался обсуждать ссылку его отца, по-украински уже не говорил ни слова - именно не говорил, а не не знал, просто боялся ВАС.
Siberian March 22nd, 2007, 06:42 PM Мои родственики живущие в Киеве, Киевской и Черниговской области прекрасно владеют и всегда владели украинским языком (по русски говорили с характерным произношением и иногда использованием украинских слов), хотя и не являются чистокровными украинцами!:)
Поскольку всегда с детсва общались на двух языках и никто никого не заставлял говорить только на русском!
Я вспоминаю тоже, у нас был знакомый один их Киева, с русской фамилией Смирнов. Мы его спрашивали, а ты говоришь по-украински? Он такой конечно, а почему нет? Это было больше 10 лет назад.
AutoUnion March 22nd, 2007, 07:25 PM Я вспоминаю тоже, у нас был знакомый один их Киева, с русской фамилией Смирнов. Мы его спрашивали, а ты говоришь по-украински? Он такой конечно, а почему нет? Это было больше 10 лет назад.
Да я вообще про советские времена говорю..................все мои родственики и знакомые знали украинский!
Siberian March 22nd, 2007, 07:28 PM Да я вообще про советские времена говорю..................все мои родственики и знакомые знали украинский!
Ну 10 лет назад - это еще советские времена можно сказать - недалеко ушли... я про 95-год говорю, человек уже тогда взрослый был.
VelesHomais March 22nd, 2007, 07:38 PM Сам не понял что написал?
My post had nothing to do with accusations of who killed whom, but about destruction of the language, known as forced russification. Were russians converted to speak another language, do you not speak Russian as your native language? Was russian discriminated in Russia?
Whining that your russians sent other russians to gulags has nothing to do with the subjcet of russification and the issue of Ukrainian language being the only state language in Ukraine.
Pablitisimo Maximo March 22nd, 2007, 07:40 PM Всю жизнь буду помнить, как я маленький ездил к бабушке в деревню отдыхать в Сумскую область. Там за лето привыкал говорить на украинском. Из-за этого у меня было немало неприятностей в Харькове. От злобного язвления некуда было деться. Пока снова не переходил на русский.
Sergei March 22nd, 2007, 10:21 PM I guess everybody ignored my previous comment. Since we're not back on topic, this thread is closed.
|
|