filosss
August 6th, 2007, 02:36 PM
Stowarzyszenie Forum rozwoju wita ponownie forumowiczów i zaprasza na wycieczkę w celu zwiedzenia Warsaw Trade Tower - czyli 2ego po PKiNie najwyższego budynku w Warszawie. WTT zwiedzimy w najbliższy piątek 10.08.2007 o godz. 14:30. Godzina może wydać się niezbyt trafna - ale tam też się pracuje:) Także zapraszam. Oczywiście pierwszeństwo mają członkowie FRW, resztę dokoptujemy ze "zwykłych" forumowiczów:)
Limit osobowy - bliżej nieokreślony - 15-20 osób... Zobaczymy.
Otwieram zatem listę:
1. Filosss
Sławek
August 6th, 2007, 04:32 PM
Stowarzyszenie Forum rozwoju wita ponownie forumowiczów i zaprasza na wycieczkę w celu zwiedzenia Warsaw Trade Tower - czyli 2ego po PKiNie najwyższego budynku w Warszawie. WTT zwiedzimy w najbliższy piątek 10.08.2007 o godz. 14:30. Godzina może wydać się niezbyt trafna - ale tam też się pracuje:) Także zapraszam. Oczywiście pierwszeństwo mają członkowie FRW, resztę dokoptujemy ze "zwykłych" forumowiczów:)
Limit osobowy - bliżej nieokreślony - 15-20 osób... Zobaczymy.
Otwieram zatem listę:
1. Filosss
Godzina beznadziejna. Nie wiem, ochotę mam, ale nie mam pojęcia czy uda mi się wyjść z roboty wcześniej. A musiałbym wyjść już o 14 :nuts:
Pogadam z szefem o tym.
Paolo
August 6th, 2007, 07:23 PM
wpisuję się na listę...
Eroes
August 6th, 2007, 09:16 PM
Ja się wstępnie piszę na wycieczkę :)
Ja też :)
To znaczy tak:)
Ring
August 6th, 2007, 09:40 PM
Jestesmy nowi ale warto sprobowac. Moj znajomy ,a zarazem uzytkownik tego forum - Cereal Killer, przyjechal z Łodzi wraz z siostra zwiedzac Warszawe i wraca pod koniec tyg, wiec pomyslalem ze moze bysmy sie jeszcze zalapali. Jesli tak, to prosze wpisac nasza trojke :)
filosss
August 6th, 2007, 10:55 PM
aktualna lista w dziale po godzinach link:
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=507841
Cereal Killer
August 6th, 2007, 11:58 PM
Ja to mam wyczucie czasu, wiedziałem kiedy sie wybrać do Warszawy xD
I dzięki Ring za zaklepania miejsca. Na pewno przyjdę.
kafarek
August 7th, 2007, 04:13 PM
Godzina beznadziejna. Nie wiem, ochotę mam, ale nie mam pojęcia czy uda mi się wyjść z roboty wcześniej. A musiałbym wyjść już o 14 :nuts:
Pogadam z szefem o tym.
w każdym bądź razie z szefem czy bez szykuje się interaktywne zwiedzanie:D
florekf
August 9th, 2007, 08:53 PM
edit