View Full Version : [Bratislava] Artmedia
bailey February 22nd, 2008, 11:11 PM Construction: 2008 - 2011
Hardfacts:
- 31f tower
- restaurants
- Hotel Hilton
- business areas
- flats
- sport areas (ice-skating, swimming, squash, golf, bowling, sauna)
Current status:
http://www.chst-chemkostav.sk/images/buildings/stavba_27_01_v.jpg
soccer-stadium
http://www.fcartmedia.sk/eng/text/mapa_detail.png
map
http://www.tuttiallostadio.it/olanda/STADIO%20ARTMEDIA2.jpg
2011: Polyfunctional area ARTMEDIA
Area is situated on river-bank DANUBE opposite of EUROVEA
http://img141.imageshack.us/img141/92/hilton4sc1.jpg
http://img526.imageshack.us/img526/8814/hilton1rj6.jpg
http://img526.imageshack.us/img526/4508/hilton2gh8.jpg
http://img266.imageshack.us/img266/8127/hilton5od8.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/8272/hilton6ic5.jpg
LeMoN-SK February 22nd, 2008, 11:20 PM Až na ten červený tobogán to podľa mňa vyzerá veľmi fajn... :)
matiasmx February 22nd, 2008, 11:30 PM je to velmi zaujimave aj ked to je tak trochu masovka. No budovou ala NBS nie je co pokazit ;) ono asi by som bol radsej keby tam odobrali jednu s tych mensich budov a tu vyskovku natiahli o 10posch :)
ale kazdopadne sa tesim ze mame na obzore dalsi mrakodrap :banana::banana:
Mirec February 22nd, 2008, 11:41 PM Vyzera to na moje prekvapenie az podozrivo dobre. Je fajn, ze do toho zakomponovali aj vsetky tie funkcie navyse (sport, Hilton), len som trosku sklamany, ze neskusili obostavanie stadiona a jeho zakomponovanie do projektu, myslim, ze by to vyzeralo skvele, keby srdcom celeho projektu by bol futbalovy stadion (s najlepsim kontaktom divakov s hracmi na Slovensku) a okolo neho by sa tycili trebars aj tie navrhnute budovy.
LeMoN-SK February 22nd, 2008, 11:48 PM ^^Na také niečo tam ani náhodou nie je priestor, štadión zaberá naozaj veľkú časť toho pozemku a ak by sa nezbúral tak by sa tam zmestil iba zlomok tohoto komplexu...
wuane February 23rd, 2008, 12:06 AM ^^Na také niečo tam ani náhodou nie je priestor, štadión zaberá naozaj veľkú časť toho pozemku a ak by sa nezbúral tak by sa tam zmestil iba zlomok tohoto komplexu...
Tak by ho prekrili a nad nim by postavili tu 31 poschodovu vezu...:lol::lol::lol:alebp aj vyssiu,kedze by velku plochu zaberal stadion,museli by nejaku stavbu nahradit poschodiami...:lol::lol::lol:
Nie nie,velmi ma zaujima ako sa to teda vyriesi so stadionom Artmedie.Ja som pocul,ze tribuny tohoto stadiona su nejake skladacie,ze sa daju rozobrat a previezt na iny stadion.Dokonca som tusim pocul variantu,ze by sa preniesli na stadion Rapid Bratislava a tam by hrala Artmedia.Ale to bolo dost davno.Neviem kde budu hravat,ale ak to nebude na pravom brehu Dunaja,tak to uz nebude Artmedia Petrzalka:)(aj ked fandim Slovanu):lol:
LeMoN-SK February 23rd, 2008, 01:52 AM Nemyslím si že by šli na Rapid, V Petržalke je hlavne na okrajoch ešte dosť miesta kam by sa dal štadión premiestniť...
Slovan Bratislava tiež nemá štadión v Senci... :)
Tibi Kimi February 23rd, 2008, 10:30 AM Vytvoril som Artmedii Galériu v Picase TU (http://picasaweb.google.com/thorvathnet/ArtmediaPetrAlka/photo#s5170103460168948178)
Amrafel February 23rd, 2008, 10:49 AM no musím uznať, že to vyzerá pekne, ale na druhej strane štadión je pre mňa dôležitejší ako Hilton...
wuane February 23rd, 2008, 10:53 AM Nemyslím si že by šli na Rapid, V Petržalke je hlavne na okrajoch ešte dosť miesta kam by sa dal štadión premiestniť...
Take bolo kedysi riesenie,nad ktorym sa uvazovalo.Nie je to moj navrh.Ved oni vedia uz 5 rokov ze sa tam bude stavat a ze sa budu musiet stahovat.
A o tom premiestneni stadiona,ako ty hovoris,to je trochu nerealne.Myslim ze nebudu chciet stavat novy stadion ,komplet s plochou hraciou a vsetkym co k tomu patri.Prave sa mi zda dobrym riesenim upravit nejaky iny mensi stadion.Prelozit tribuny,trochu zainvestovat do kvality travnika a mozu hrat dalej.ani by to nemuselo dlho trvat taketo stahovanie,okrem toho by urcite usetrili velke peniaze.
BrunoBA February 23rd, 2008, 12:21 PM moj nazor.....dole so stadionom a zacnime stavat!!!!tento projekt je jednoducho uzasny...maju uz nejake povolenia?
hipi(sk) February 23rd, 2008, 12:41 PM Polovicka projektu s vysokou budovou = super. Druha polovicka = prerobit. Hodilo by sa tam nieco celistvejsie, ulicotvorne a nie ze tobogan v centre mesta... lol
inac, zaujal ma ten park s podzemnymi garazami, to chcu urobit podzemne garaze v zaplavovom uzemi? Alebo to uz nadalej nebude zaplavove uzemie? To znamena, ze sa znizi priestor pre vyliatie vody, tj bude sa ta voda musiet niekam odviest a jednoduche navysenie brehu byt nemoze, kedze na staromestskej strane nie je nic vyriesene.... Toto by ma celkom zaujimalo, ako to planuju riesit.
Hublot February 23rd, 2008, 12:46 PM Nemyslím si že by šli na Rapid, V Petržalke je hlavne na okrajoch ešte dosť miesta kam by sa dal štadión premiestniť...
Praveže Rapid aj Artmedia majú toho isteho majitela, takže je to podla mňa reálne.
LeMoN-SK February 23rd, 2008, 01:30 PM ^^Nejde o majiteľa, ako som písal, Slovan tiež nemá štadión v Senci. Aby Artmedia Petržalka mala štadión v Ružinove je podľa mňa hlúposť. Možno dočasne, kým si v Petržalke nepostaví vlastný, ale z dlhodobého hľadiska veľmi pochybujem, že sa o tom uvažuje, majiteľ nemajiteľ.
wonderdax February 23rd, 2008, 02:12 PM cladding vyskovky vyzera zatial najlepsie, uvidime co Bofill...zacaruje :) super projekt, dufam ze Artmedia pojde smerom Slavia a postavia stadion v Petrzalke, taky utulny :) klasika anglicky :)
EDIT: Cladding ala Swiss RE
http://www.londonphoto.me.uk/2/Swiss%20Re1.jpg
Renatka February 23rd, 2008, 02:28 PM V kazdom pripade, Artmedia hra uz dost dlho dobry fotbal a stadion je nevyhovujuci, nema tusim ani osvetlenie. Takze novy stadion je nutny, ale kym ho postavia ... to este budu rozmyslat sto rokov kde ho postavia, potom zaco ... Artmedii sa medzicasom aj prestane darit :nuts:. No uvidime, nechcem byt pesimista. Aj koncerty tam sem-tam nejake boli a hlavne je jeden planovany na jun: Lenny Kravitz.
wuane February 23rd, 2008, 03:10 PM Lemon,Artmedia ma uz nejaku dobu oficialny nazov Artmedia Bratislava,nie Petrzalka,aj ked pre nasincov je jasne ze je to v petrzalke.To ze maju spolocneho majitela ako rapid som nevedel,ale tym padom to vyzera dost realne to stahovanie.A este by som chcel povedat,ze tie tribuny su na dost dobrej urovni.Kludne by sa mohli premiestnit,dalo by sa s nimi vybudovat krasny stadion,moderny,aj na anglicky sposob.Samozrejme aj s osvetlenim.O co mi ide.Ak by sa artmedia musela naozaj stahovat,tak by sme mohli na Slovensku za relativne lacny peniaz(ak by pouzili tieto tribuny) prist k nejakemu peknemu novemu stadioniku.A pocet kvalitnych stadionov sa nam zvysil.:)
milan11 February 23rd, 2008, 03:17 PM Ja by som bol radsej, keby sa u nas zvysovala najma kvalita futbalu. Za to, co ti nasi futbalisti predvadzaju, si zasluzia hrat tak maximalne na skolskych ihriskach.
Ovela vacsmi by som podporoval hokej
slowake February 23rd, 2008, 03:24 PM dubai anyone?:lol:
maybe similar top
http://static.howstuffworks.com/gif/dubai-2.jpg
http://img526.imageshack.us/img526/4508/hilton2gh8.jpg
wuane February 23rd, 2008, 03:25 PM Ja by som bol radsej, keby sa u nas zvysovala najma kvalita futbalu. Za to, co ti nasi futbalisti predvadzaju, si zasluzia hrat tak maximalne na skolskych ihriskach.
Ovela vacsmi by som podporoval hokej
Myslim si ze futbal je ovela ludovejsi sport ako hokej,ktory si nemoze dovolit kazdy.Kludne si podporuj hokej,neviem co spravis s tymi 150 000 detmi,ktore nebudu moct hravat futbal pre to ,lebo nebudu mat pokosene ihrisko,alebo nebudu sa mat kde prezliect a osprchovat.
Taketo povrchne nazory,ktorym ide len o to,ci sme vyhrali alebo prehrali mam najradsej.
(mam vela kamaratov hokejistov,tak prepacte chlapci,ale nemohol som)
Inac s prvou vetou suhlasim.Ale ver tomu,ci chces alebo nechces,ide to ruka v ruke s podmienkami.
Nido February 23rd, 2008, 03:26 PM v tych zakladnych faktoch by sa hodilo opravit tu vysku veze na 29f, teda tolko ich bude nad zemou. A doplnit par cisiel, teda 220 bytov, hotel s 200 izbami, garaze pre 1675 aut.
K stadionu sa da nieco zistit z textu zameru, podstata spociva v tomto:
stadion tam nebude preto, lebo UEFA nepovolila vystavbu hracej plochy na streche podzemnych garazi. Povodny projekt ratal so stadionom pre 10 tisic ludi, k stadionu bolo treba mat 2100 miest na parkovanie a zrejme investor nemal v plane stavat len stadion s parkoviskom, tak po zamietnuti parkovania pod stadionom vyhodili z projektu stadion a navrhli ine moznosti na sport.
milan11 February 23rd, 2008, 03:41 PM Myslim si ze futbal je ovela ludovejsi sport ako hokej,ktory si nemoze dovolit kazdy.Kludne si podporuj hokej,neviem co spravis s tymi 150 000 detmi,ktore nebudu moct hravat futbal pre to ,lebo nebudu mat pokosene ihrisko,alebo nebudu sa mat kde prezliect a osprchovat.
Taketo povrchne nazory,ktorym ide len o to,ci sme vyhrali alebo prehrali mam najradsej.
(mam vela kamaratov hokejistov,tak prepacte chlapci,ale nemohol som)
Inac s prvou vetou suhlasim.Ale ver tomu,ci chces alebo nechces,ide to ruka v ruke s podmienkami.
Chod sa pozriet do Brazilie, ake tam ma mladez podmienky. Nehovorim samozrejme o profesionalnych kluboch.
Co sa tyka Slovenska, spocitaj si pocet futbalovych a hokejovych stadionov a porovnaj si cisla. Najskor musia ti futbalisti daco dokazat, az potom si zasluzia vacsiu podporu. Kvoli nim som prestal sledovat zapasy Slovenska na medzinarodnej scene. A to som kedysi sam hraval aktivne futbal
wuane February 23rd, 2008, 03:52 PM Chod sa pozriet do Brazilie, ake tam ma mladez podmienky. Nehovorim samozrejme o profesionalnych kluboch.
Co sa tyka Slovenska, spocitaj si pocet futbalovych a hokejovych stadionov a porovnaj si cisla. Najskor musia ti futbalisti daco dokazat, az potom si zasluzia vacsiu podporu. Kvoli nim som prestal sledovat zapasy Slovenska na medzinarodnej scene. A to som kedysi sam hraval aktivne futbal
Myslim si ze aj sucasnost dokazuje,ze sme vychovali dost vela velmi dobrych hracov,na to ake mame podmienky a aka sme mala krajina.A to ze repre nefunguje ,to ma na svedomi vela inych faktorov.Hlavnym je podla mna to,ze sa tam netaha za jedno lano,a stale je tam vela zbytocnych ludi,ktory sa prizivuju.
S tou Braziliou.Myslim ze tam je to na neprofesionalnej urovni porovnatelne s nami.Neviem co si tam mam pozriet.Ano,hravaju na plazi,na hline,alebo na suchej trave.Ver tomu ze keby brazilia mala taku populaciu ako Slovensko ,tak su uplne inde.
Okrem toho vidim svetlu buducnost v nastavajucej futbalovej generacii.Ale myslim ze sme uz dost OT.Takze ty nesuhlasis aby mala Artmedia novy stadion,radsej nech sa prestahuju do Hornych Lievaniec,lebo tam su podmienky umerne k vykonom,ano?
milan11 February 23rd, 2008, 04:02 PM Ano
wuane February 23rd, 2008, 04:13 PM Ano
aha.No tak to sme naozaj zvlastna krajina,vyslovene dreva na futbal.Naozaj sme nic dobre vo futbale nikdy nespravili.Nepoznas ziadnych dobrych slovenskych hracov asi...to je skoda.:ohno:
Hublot February 23rd, 2008, 05:34 PM futbal je OT, späť k projektu...
myslím si že si zaslúži viac poschodí, je na to dosť ďaleko od letiska, aby mohol mať viacej.
Páčí sa mi ten cladding zo SV strany, bude pekny vyhlad z pribinovej ked tam budem sediet na kavicke....
a heliport je tam tiez zaujimavy.. ako na tej fotke vyššie z Dubaja.
wuane February 23rd, 2008, 05:58 PM futbal je OT, späť k projektu...
myslím si že si zaslúži viac poschodí, je na to dosť ďaleko od letiska, aby mohol mať viacej.
Páčí sa mi ten cladding zo SV strany, bude pekny vyhlad z pribinovej ked tam budem sediet na kavicke....
a heliport je tam tiez zaujimavy.. ako na tej fotke vyššie z Dubaja.
Hej hej,chcelo by to takych 40 poschodi.Mozno sa to este zmeni.:)
ale kde vidis heliport?:nuts:
marish February 23rd, 2008, 06:24 PM ^^
nezda sa vam prirovnavat futbal v brazilii k slovensku tak trosku mimo? :)
oni tym sportom ziju, je to nieco ako ich narodna tradicia. nevravim, ze futbal na slovensku nie je popularny, ale porovnat s braziliou sa to neda (myslim ze mame nejakych 200-300 000 registrovanych futbalistov, co je na 5mil slovensko dost vela). v tom, ze slovensky futbal ma momentalne dost velku krizu suhlasim, lenze priskrtit im financie riesenim isto nebude. skor by to chcelo zefektivnenie, ako spominal wuane.
spat k teme:
stare vizosky z pred dvoch rokov:
http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=7924418&postcount=136
myslim, ze doslo k obrovskemu zlepseniu.
prednedavnom tu niekto nahodil aj fotky modelu toho povodneho projektu (kde sa este ratalo s stadionom... ale nejak to neviem najst).
Mirec February 24th, 2008, 02:35 AM Lemon,Artmedia ma uz nejaku dobu oficialny nazov Artmedia Bratislava,nie Petrzalka,aj ked pre nasincov je jasne ze je to v petrzalke.To ze maju spolocneho majitela ako rapid som nevedel,ale tym padom to vyzera dost realne to stahovanie.A este by som chcel povedat,ze tie tribuny su na dost dobrej urovni.Kludne by sa mohli premiestnit,dalo by sa s nimi vybudovat krasny stadion,moderny,aj na anglicky sposob.Samozrejme aj s osvetlenim.O co mi ide.Ak by sa artmedia musela naozaj stahovat,tak by sme mohli na Slovensku za relativne lacny peniaz(ak by pouzili tieto tribuny) prist k nejakemu peknemu novemu stadioniku.A pocet kvalitnych stadionov sa nam zvysil.:)
Neda mi nereagovat. Takze po prve, uz nejaky ten cas je oficialny nazov opat Artmedia Petrzalka a majitelom rovnako klubu ako aj pozemkov pod stadionom a pravdepodobne aj investorom celej vystavby je isty pan multimilionar Kmotrik, majitel spolocnosti Artmedia a manzel ten jojkarskej skeble (to len k tomu, ze v sporte na jojke nikdy nic zle na Petrzalku nezacujete). Ak ma pan Kmotrik peniaze na realizaciu takehoto projektu, tak by som laskavo prosil, aby postavil aj zodpovedajucu nahradu za tento stadion, ktory momentalne je v anglickom style, i ked stara tribuna je na tom biedne. Stacil by aj maly stadion pre tych 10 000 divakov, ale samozrejme tiez anglickeho stylu a jednoznacne v Petrzalke. Futbalovy klub na tom mieste existuje od roku 1898, tak dufam, ze sa nedozijem jeho zlikvidovania nejakym zbohatlikom kvoli par bytom a Hiltonu.
Renatka February 24th, 2008, 08:38 AM Neda mi nereagovat. Takze po prve, uz nejaky ten cas je oficialny nazov opat Artmedia Petrzalka a majitelom rovnako klubu ako aj pozemkov pod stadionom a pravdepodobne aj investorom celej vystavby je isty pan multimilionar Kmotrik, majitel spolocnosti Artmedia a manzel ten jojkarskej skeble (to len k tomu, ze v sporte na jojke nikdy nic zle na Petrzalku nezacujete). Ak ma pan Kmotrik peniaze na realizaciu takehoto projektu, tak by som laskavo prosil, aby postavil aj zodpovedajucu nahradu za tento stadion, ktory momentalne je v anglickom style, i ked stara tribuna je na tom biedne. Stacil by aj maly stadion pre tych 10 000 divakov, ale samozrejme tiez anglickeho stylu a jednoznacne v Petrzalke. Futbalovy klub na tom mieste existuje od roku 1898, tak dufam, ze sa nedozijem jeho zlikvidovania nejakym zbohatlikom kvoli par bytom a Hiltonu.
... "Jojkarskej skeble" - tak nad tymto nazvom si musel dlho rozmyslat, skutocne originalne, hm-hm, cim si to u teba zasluzila ... a inak je to jej byvaly manzel a myslim, ze ona viac-menej neovplyvnuje jeho konanie, ci nekonanie. Ale to len tak btw.
e2ek1el February 24th, 2008, 09:54 AM Neda mi nereagovat. Takze po prve, uz nejaky ten cas je oficialny nazov opat Artmedia Petrzalka a majitelom rovnako klubu ako aj pozemkov pod stadionom a pravdepodobne aj investorom celej vystavby je isty pan multimilionar Kmotrik, majitel spolocnosti Artmedia a manzel ten jojkarskej skeble (to len k tomu, ze v sporte na jojke nikdy nic zle na Petrzalku nezacujete). Ak ma pan Kmotrik peniaze na realizaciu takehoto projektu, tak by som laskavo prosil, aby postavil aj zodpovedajucu nahradu za tento stadion, ktory momentalne je v anglickom style, i ked stara tribuna je na tom biedne. Stacil by aj maly stadion pre tych 10 000 divakov, ale samozrejme tiez anglickeho stylu a jednoznacne v Petrzalke. Futbalovy klub na tom mieste existuje od roku 1898, tak dufam, ze sa nedozijem jeho zlikvidovania nejakym zbohatlikom kvoli par bytom a Hiltonu.
áá, mistr Kmotrík čo lieta zo Skalice helipotvorou do Blavy, aby sa vyhol zápche na diaľnici :) A keď nelieta vrtulníkom, tak prevetráva okresky Murcielagom :) Kedysi mu patrila aj Jojka a Presscentrum, teraz sa musí spokojiť už len s Grafobal group ... :D
No každopádne, toho štadióna je fakt škoda, po Trnave to je asi druhý najlepší ....
hurahura February 24th, 2008, 11:33 AM áá, mistr Kmotrík čo lieta zo Skalice helipotvorou do Blavy, aby sa vyhol zápche na diaľnici :) A keď nelieta vrtulníkom, tak prevetráva okresky Murcielagom :) Kedysi mu patrila aj Jojka a Presscentrum, teraz sa musí spokojiť už len s Grafobal group ... :D
No každopádne, toho štadióna je fakt škoda, po Trnave to je asi druhý najlepší ....
LOL ze len s Grafobalom.... TA3 a mrte mrte mrte dalsich podnikov pozemkov fabrik firiem.... to po prve.
Po druhe toto je zaciatok konca klubu Artmedia Bratislava, iste bude sa chvilu stahovat... niekde kde tu.... Potom pride nejaka fuzia s interom alebo s niekym inym..... muzstvo bez vlastneho stadiona nema perspektivu. Kmotrik ktory je inak obrovsky fanusik futbalu uz svoj ciel Ligu majstrov dosiahol....
A definitivny koniec futbalu v petrzalke (ziaden iny stadion), tento stadion tam bol od roku 1905 tusim.....
Po tretie toto je dalsi klinec do rakvy SADU JANKA KRALA....
wuane February 24th, 2008, 02:22 PM áá, mistr Kmotrík čo lieta zo Skalice helipotvorou do Blavy, aby sa vyhol zápche na diaľnici :) A keď nelieta vrtulníkom, tak prevetráva okresky Murcielagom :) Kedysi mu patrila aj Jojka a Presscentrum, teraz sa musí spokojiť už len s Grafobal group ... :D
Myslim ze po Ziline a Trnave treti najlepsi.:)
hurahura February 24th, 2008, 08:40 PM http://img526.imageshack.us/img526/4508/hilton2gh8.jpg
inak ako chapete tie parkoviska na druhej strane stareho mosta?
to som celkom nepochopil, stary most je v nejakej vyske, tak neviem ci budu na jeho urovni.... alebo budu nizsie a bude tam nejaky podjazd.... :?:?
quama February 24th, 2008, 08:43 PM http://img526.imageshack.us/img526/4508/hilton2gh8.jpg
inak ako chapete tie parkoviska na druhej strane stareho mosta?
to som celkom nepochopil, stary most je v nejakej vyske, tak neviem ci budu na jeho urovni.... alebo budu nizsie a bude tam nejaky podjazd.... :?:?
podjazd, a okrem toho na starom moste bude len elektricka
marish February 24th, 2008, 08:47 PM ja stale (najivne) verim, ze ho postavia niekde v petrzalke a artmediu ten presun neskoli.
hurahura February 24th, 2008, 08:51 PM tak to sa mi zda nejak divne vyriesene.
Ale kto ma pozemok na druhej strane (ta betonarka) nakoniec?
tam sa nic nechysta?
Kus dalej to byvale autobusove depo ma J and T a to je dost velka plocha....
myslim ze na tej strane sa tiez co chvila zacnu ohlasovat nejake nove projekty.
zda sa ze je uplne jasne, ze tam bude les vyskovych budov....
wonderdax February 24th, 2008, 09:12 PM je to taka zvlastna situacia, na jednej strane radost na druhej strane slza v oku, na tom mieste sa pisali dejiny slovenskeho futbalu, zidovsky Maccabi, madarsky, slovensky PTE klub. Konal sa tu prvy duel slovenskych muzstiev medzi PTE a ETVE Prešov( prve slovenske muzstvo), ktore vyhralo PTE 2:1. 28.maja 1929 tam dostal Newcastle United vyprask 8:1 atd...
asi by som vyrval..tu zeminu do hlbky 10m a preniesol to svatosvete niekam inam :) , mali by sme byt na to hrdy :master:
R.I.P :fiddle:
boze, my sa tak nezmyselne staviame k nasmu vlastnemu :(
Nido February 24th, 2008, 10:21 PM ^^
a co taka demolacia stareho Wembley kvoli novemu stadionu? to len tak na okraj, ze nielen na Slovensku ustupuju stavby so znacnou historiou novsiemu a modernemu..
wonderdax February 24th, 2008, 11:13 PM ^^
a co taka demolacia stareho Wembley kvoli novemu stadionu? to len tak na okraj, ze nielen na Slovensku ustupuju stavby so znacnou historiou novsiemu a modernemu..
Nido, chcel som naznacit miernu schyzofreniu, ktoru clovek majuc rad moderno, musi citit.Ak by sa postavil stadion za stadion, nie je problem. Kedze tu ma vyrast hotel, clovekom ovanie nostalgia, ci to nie je trosku skoda.
Myslim si ze Anglicania by nikdy nezamenili Wembley za male prsa. Je to otazkou prestize naroda :)
Sukino February 24th, 2008, 11:14 PM ^^
They replaced a stadium with a stadium. We want to replace it with commies.
carbonkid February 26th, 2008, 02:27 AM 25.02.2008
http://img519.imageshack.us/img519/1725/artmedia01rd9.jpg
wonderdax February 26th, 2008, 09:38 AM ^^ no to nevyzera moc lakavo
Osirel stadion, zelene tribuny
stratil sa ryk, mexicke vlny
:lol:
hurahura February 26th, 2008, 09:47 AM dnes v trende je tam viac info
http://reality.etrend.sk/127629/komercne-nehnutelnosti/artmediu-nahradi-mrakodrap-a-hotel-hilton
wonderdax February 26th, 2008, 09:58 AM aha, takze hotel bude dole ta budova dole a veza sa vola GG tower, zeby Grafobal Group tower? Ja som si myslel ze to Hiltom ide investovat do veze, ale je to naopak, je to Kmotrik. Nejake kancosky, byty, konferencna sala, zaumijave.
Zamýšľaná výstavba zasahuje aj na územie terajšieho verejného parkoviska na dunajskom nábreží. Mal by ho nahradiť športový areál s podlahovou plochou 8 391 m2, ktorý zahŕňa bazén, ľadovú plochu, sedem squashových ihrísk, dve telocvične a okrem golfových trenažérov aj bowling.
wau :)
bailey February 29th, 2008, 04:31 PM First study with soccerstadium...
http://reality.etrend.sk/images/0802/artmedia6.jpg
The first pictures in this thread are now final-vizualisation!!!
source: etrend.sk (today)
Actualized article:
Link: http://reality.etrend.sk/128065/komercne-nehnutelnosti/artmediu-nahradi-veziak-a-hotel-hilton
wuane February 29th, 2008, 07:43 PM ^^Takto je to ovela lepsie:ohno:
Qwert February 29th, 2008, 08:44 PM Actualized article:
Link: http://reality.etrend.sk/128065/komercne-nehnutelnosti/artmediu-nahradi-veziak-a-hotel-hilton
So according to that actualized article new stadium should be in Petržalka:
„Náhrada za štadión Artmedie bude stáť v Petržalke,“ ubezpečuje R. Rudinský. Developer zároveň podporil mestskú časť 10 miliónmi korún na revitalizáciu a výstavbu dvoch menších ihrísk.
And very good idea is estacade instead of embankment near Old bridge, but I hope it will be payed by developer not city.:D
Shob February 29th, 2008, 09:39 PM it will be payed by developer not city.:D
Yes youre right.:gossip:
wuane February 29th, 2008, 11:03 PM Tiez by som rad vedel ,preco UEFA nepovolila vystavbu stadiona na garaziach?Napriklad popod stadion v Amsterdame ide dialnica.
Amrafel February 29th, 2008, 11:06 PM ^^ myslím, že to argumentovali ochranou proti bombovým útokom
wuane February 29th, 2008, 11:09 PM ^^ myslím, že to argumentovali ochranou proti bombovým útokom
hmmm,to ma vobec nenapadlo,posrati teroristi,uz aby s nimi pocital clovek na kazdom kroku...:ohno:Aj dakar dodrbali.co bude dalej?Peking?dufam ze nie...:ohno:
wonderdax February 29th, 2008, 11:11 PM My sme uz dlho ziaden bombovy utok v repre nemali ...
to akurat Zabavnik cvici strelbu v Tereku Groznyj :lol:
wuane February 29th, 2008, 11:22 PM My sme uz dlho ziaden bombovy utok v repre nemali ...
to akurat Zabavnik cvici strelbu v Tereku Groznyj :lol:
:lol::lol:
Tak ako to teda mysleli?:lol:
marish March 1st, 2008, 01:45 AM My sme uz dlho ziaden bombovy utok v repre nemali ...
a to, ako sme vybuchli v jesennej klasifikacii by si nazval ako? :)
wuane March 1st, 2008, 01:29 PM a to, ako sme vybuchli v jesennej klasifikacii by si nazval ako? :)
To bol priam atentat na fanusika...:lol:
ale aby sme len nekydali,mne osobne robi radost vela mladych hracov,ako Skrtel,Hamsik,Stoch,Harsany,Holosko...to bude generacia,ktora nam snad raz pripravi ME alebo MS...:)
Nido May 9th, 2008, 09:20 AM na verejnom prerokovani vystavby na mieste stadiona artmedie bolo "az" 15 ludi.
http://www.bratislavskenoviny.sk/84031/vystavba/maly-zaujem-o-verejne-prerokovanie-vystavby-arealu
wuane May 9th, 2008, 09:23 PM ^^To je super,ked to verejnost nezaujima mozu cim skor zacat stavat.Ked uz bude rozostavane,moze si verejnost piskat.Berte to aj ironicky aj vazne,ma to byt oboje.
alien May 9th, 2008, 09:30 PM heh zase tam bola ta truba turbinova?
BrunoBA May 17th, 2008, 06:52 PM pls niekde som pocul ze sa ma zacat stavat tuto jesen...asi blbost ze?
carbonkid May 17th, 2008, 08:04 PM 13.05.2008
http://img87.imageshack.us/img87/7443/artmedia02uk8.jpg
http://img140.imageshack.us/img140/9742/artmedia03cp1.jpg
alien May 17th, 2008, 09:56 PM construction site krajsie vyhladeny ako na residence tower!
gurman August 3rd, 2008, 03:18 PM Štadión Artmedie napokon neodstrelia ale rozoberu
http://www.sport.aktuality.sk/futbal/slovensko/cl-stadion-artmedie-napokon-neodstrelia
aquila August 4th, 2008, 12:16 PM First study with soccerstadium...
http://reality.etrend.sk/images/0802/artmedia6.jpg
The first pictures in this thread are now final-vizualisation!!!
source: etrend.sk (today)
Actualized article:
skoda, preskoda, ze nezostal ten povodny koncept .. to by bolo fakt super .. stadion 5 minut pesi od centra ;)
marish August 6th, 2008, 11:50 PM a hotel hilton by bol jeden ooobrovsky skybox. :banana:
hurahura August 7th, 2008, 12:11 AM inak to by bolo fajn. Predstavte si ze by hrala artmedia vs napr. juventus a 2000 talianskych fanusikov by obsadilo cely hotel. To by bol zur.
T6A5 August 7th, 2008, 06:56 PM a hotel hilton by bol jeden ooobrovsky skybox. :banana:
Pevne dúfam, že hotel Hilton tam bude naozaj stáť. Keď som bol v Prahe naposledy, šiel som okolo hotela Hilton a musím povedať, že vyzeral úžasne. A také niečo ako majú v Prahe by som si vedel predstaviť aj u nás. :)
Infinite August 11th, 2008, 01:32 AM Ja by som si zas vedel predstavit Paris Hilton u mna ;). Dost dobre sa momentalne neorientujem v tom, co sa vlastne bude diat v BA s futbalom. A uz vobec nie teraz, ked J&T kupila Slovan, ktory vzapati predala Kmotrikovi, pricom Kmotrik v zapati predal Artmediu...? What's next??
pp2802 August 11th, 2008, 05:31 AM Ja by som si zas vedel predstavit Paris Hilton u mna ;). Dost dobre sa momentalne neorientujem v tom, co sa vlastne bude diat v BA s futbalom. A uz vobec nie teraz, ked J&T kupila Slovan, ktory vzapati predala Kmotrikovi, pricom Kmotrik v zapati predal Artmediu...? What's next??
Jeden veľký začarovaný kruh:lol::lol::lol::lol::lol:
wuane August 11th, 2008, 06:23 AM Ja by som si zas vedel predstavit Paris Hilton u mna ;)
Myslim ze to dievca na tvojom avatare je o dost krajsie ako Paris Hilton.:yes:
LeMoN-SK August 11th, 2008, 02:00 PM Myslim ze to dievca na tvojom avatare je o dost krajsie ako Paris Hilton.:yes:
Ja si myslím, že obe by stáli za hriech. :banana:
A aby sme neboli off-topic, Artmedia sucks, Slovan 4 life! (j/k) :lol:
T6A5 August 11th, 2008, 02:58 PM Hotel Hilton vyzeral lepšie ako Paris. :lol: Aj ja fandím Slovanu, ale na jeho fanúšikov mám ťažké srdce, keď mi pred pár rokmi zdemolovali voz pred zápasom.
pp2802 August 11th, 2008, 04:04 PM ĽUDIA NEBOLO BY LEPŠIE PREMENOVAŤ TUTO TEMU Z ARTMEDIA NA GG TOWER AKO SA MA TA BUDOVA VOLAT.......:?:?:?:?
Infinite August 12th, 2008, 05:22 PM Neviem, ci sa bude volat GG (hint: Grafobal Group) ked teraz Kmotrik Artmediu predal.
hurahura August 12th, 2008, 05:47 PM ^^ vsak pozemok stadion mu zostal, o to mu aj islo :)
predal klub, ktory nepotrebuje. Teraz bude riesit slovan.
i ked bohvie ako to vlastne je. minule sa niekde v novinach pisalo ze to vyzera ze slovan, inter a artmedia ma vlastne tych istych majitelov
T6A5 August 12th, 2008, 11:35 PM Kmotrík bude riešiť Slovan? A to ako a prečo? Táto správa fanúšikov Slovana asi veľmi nepoteší, keď ho majú všetci tak "radi". :lol:
pp2802 August 13th, 2008, 07:35 AM Neviem, ci sa bude volat GG (hint: Grafobal Group) ked teraz Kmotrik Artmediu predal.
Ale ved grafobal group nieje iba futbalovy klub...ved to je združenie jeho firiem:)
Infinite August 13th, 2008, 03:55 PM ^^
Ved to ja viem, len som nevedel ze predal cisto iba klub, myslel som ze aj pozemky so stadionom.
hurahura August 14th, 2008, 01:34 PM ^^ nie vsak o tie islo asi v prvom rade :) ale zevraj je naozaj fanatik do futbalu takze ucinkovanie s artmediou mu asi nebolo uplne na obtiaz :)
matiasmx October 14th, 2008, 12:34 PM zaujmavi clanok tak hadam sa to uz zacne :)
link: SME (http://bratislava.sme.sk/c/4123502/okoliu-sadu-ma-dominovat-veza.html)
pp2802 October 14th, 2008, 02:47 PM Tomut z tých podmienok ze.......nepresiahnuť výškou hotela koruny stromov to akože ta budova ma byt mensia ako su stromy?:ohno::ohno::ohno:
hurahura October 14th, 2008, 02:51 PM vsak to je rozumne.
aspon sa turisti nebudu musiet kukat na panelaky v petrzke :lol:
Phill October 14th, 2008, 04:34 PM Tomut z tých podmienok ze.......nepresiahnuť výškou hotela koruny stromov to akože ta budova ma byt mensia ako su stromy?:ohno::ohno::ohno:
Stromy sú zaviazané do dokončenia projektu (najmä výškovej časti) vyrásť na výšku viac ako 120m. :lol: ...no som zvedavý ako sa s tým tie stromky popasujú.:nuts:
31 poschodí = približne 120m
blizzard.bb October 14th, 2008, 04:40 PM Polyfunkčný areál FC Artmedia Petržalka je na enviroportály. (http://eia.enviroportal.sk/detail/polyfunkcny-areal-fc-artmedia-petrzalka-bratislava)
Je to veľmi dlhé čítanie – pridám aspoň parametre výškovej budovy GG Tower
http://img410.imageshack.us/img410/7816/ggtowergd8.png
Realizácia: 10/2008-4/2011
matiasmx October 14th, 2008, 04:49 PM ^^
No super to informacia 135m noze carbonkid hod to do nadpisu ;) dik blizzard.bb :)
Wizzard October 14th, 2008, 05:08 PM práve som si pozeral obrazové prílohy http://eia.enviroportal.sk/dokument.php?id=47471 a myslel som že to budú vizošky, a ono sú to fotky stromov vo vyrúbanom lesíku, fakt zaujímavé čítanie, všetko je to tam odborne vysvetlené, čím všetkým boli napadnuté tie stromy :D
Nido October 14th, 2008, 07:32 PM Stromy sú zaviazané do dokončenia projektu (najmä výškovej časti) vyrásť na výšku viac ako 120m. :lol: ...no som zvedavý ako sa s tým tie stromky popasujú.:nuts:
31 poschodí = približne 120m
no ono je to jednoduche, ta vyskova budova nebude hotel
*JURO* August 19th, 2009, 03:59 PM Co bude dalej? Nevrati sa Artmedia naspat hravat na stary stadion?
MordarGrunn August 19th, 2009, 05:36 PM Prosimta *JURO*, vidim ze si v kazdom thrade strasne aktivny, ale mozes mi povedat aky zmysel ma vytahovat zo zabudnutia skoro rocny tread projektu kde sa ABSOLUTNE nic nehybe, a najblizsie obdobie ani nic hybat nebude? Akonahle sa nieco zmeni, tak to okamzite bude v mediach a okamzite sa to dostane aj do prislusneho threadu, ak v threade nie je rok ziadna informacia o postupe, tak je logicke ze sa nic nedeje. Ak mas pochybnosti o aktualnosti tohto fora, tak si pozri ako casto pribudaju updaty do projektov ktore sa hybu, vid. buranie komina... Takze prosim nevytahuj projekty, ktore su urcite na toto obdobie odlozene na neurcito. :P
*JURO* August 19th, 2009, 07:11 PM Prosimta *JURO*, vidim ze si v kazdom thrade strasne aktivny, ale mozes mi povedat aky zmysel ma vytahovat zo zabudnutia skoro rocny tread projektu kde sa ABSOLUTNE nic nehybe, a najblizsie obdobie ani nic hybat nebude? Akonahle sa nieco zmeni, tak to okamzite bude v mediach a okamzite sa to dostane aj do prislusneho threadu, ak v threade nie je rok ziadna informacia o postupe, tak je logicke ze sa nic nedeje. Ak mas pochybnosti o aktualnosti tohto fora, tak si pozri ako casto pribudaju updaty do projektov ktore sa hybu, vid. buranie komina... Takze prosim nevytahuj projekty, ktore su urcite na toto obdobie odlozene na neurcito. :P
Ja len, ze to bola ta najvacsia blbost (po asanacii podhradia) poslat Petrzalku hravat na Pasienky a nechat zlikvidovat viac ako 100-rocny stadion s tradiciou.
MordarGrunn August 19th, 2009, 07:55 PM no dobre, to ti nikto nezazlieva, ja len hovorim, ze netreba kvoli tomu vytahovat rocny thread.. kludne tuto debatu mozes rozvinut v offtopic threade, alebo ak budes mat nejake materiali a fotografie, tak to mozes umiestnit do threadu o stadionoch, arenach a sportovych centrach..
Sukino August 19th, 2009, 08:35 PM MordarGrunn,
calm down and let him discuss whatever project he wants.
MordarGrunn August 19th, 2009, 08:39 PM ja som pokojny a kludny, ja mu len hovorim ze nemusi kazdy thread nasilu zmykat, nove informacie sa tak ci tak nedozvie. a nie som jediny kto mu uz toto vytkol, vsimni si par dalsi threadov.
Favorit September 25th, 2012, 08:09 PM Trochu to tu rozmrazím po troch rokoch...
Vyzerá, že štadión Artmedie ide dole.
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/578602_4047501378644_2065655453_n.jpg
autor: Martin Štvrtecký
wuane September 25th, 2012, 08:49 PM ^^ dufam ze tribuny sa niekam prevezu,kde budu sluzit dalej.
KLEPETO September 25th, 2012, 08:55 PM ^^Alebo to iba oplotia, aby im tam nefotili ten bordel a nezverejňovali na Trende a tu. Možno sa pán Grafobal trochu hanbí.
Phill September 25th, 2012, 09:08 PM len nech sa hanbi...
http://www.ulozisko.sk/obrazky/551568/IMG_7138.JPG
http://www.ulozisko.sk/obrazky/551569/IMG_7141.JPG
http://www.ulozisko.sk/obrazky/551570/IMG_7164.JPG
http://www.ulozisko.sk/obrazky/551572/IMG_7165.JPG
http://www.ulozisko.sk/obrazky/551574/IMG_7169.JPG
http://www.ulozisko.sk/obrazky/551575/IMG_7177.JPG
http://www.ulozisko.sk/obrazky/551578/IMG_7145.JPG
... som rad, ze Trend ma slovo :-D
matiasmx September 26th, 2012, 08:29 AM uz su tu aj mechanizmi na buranie
KLEPETO September 26th, 2012, 08:53 AM Načo mechanizmy, veď tam im stačí niekoľko fliaš s plynom na rozpaľovanie konštrukcie.
BrunoBA September 26th, 2012, 06:43 PM zeby GG Tower? no asi skorej nie ale tak mozno :D
KLEPETO September 26th, 2012, 07:12 PM Tak regionálne prílohy SME oprašujú viacej článkov. Napr. Korzár pravidelne uverejňuje niečo o stavebnom boome v Košiciach. No a niekde na spodku v hlbokom šuflíku je aj niečo o financovaní a dokončení Yosarie Plaza.
Theodore_Bagwell September 26th, 2012, 07:14 PM smutné, veľmi smutné, stále by sa ten štadion mohol zrekonštruovať a využívať :(
jo19ve September 26th, 2012, 08:58 PM smutné, veľmi smutné, stále by sa ten štadion mohol zrekonštruovať a využívať :(
Hlavne tie tribúny mohli dať ako dar FC PETRŽALKA na Sklodowského kde si urobili svoj nový štadion a aj malú tribúnu. Tieto tri tribúny by tam zapadli ako vyšité...Ale hold asi v zberni surovín zato dostanú ,,viac peňazí,, :( ...
Theodore_Bagwell September 27th, 2012, 04:06 PM Hlavne tie tribúny mohli dať ako dar FC PETRŽALKA na Sklodowského kde si urobili svoj nový štadion a aj malú tribúnu. Tieto tri tribúny by tam zapadli ako vyšité...Ale hold asi v zberni surovín zato dostanú ,,viac peňazí,, :( ...
presne tak, keď už to chcu tak silou mocou zburať, tak nech aj tak to neplní žiadnu funkcie, ale tie tribuny by sa mohli využívať naďalej
wuane September 28th, 2012, 02:49 PM ^^Tretoligovej petrzalke netrebe 10 000 stadion.Ved to je smiesne.Kmotor by mal zburat staru tribunu a obluky za brankami na Tehelnom poli a novu tribunu doplnit o tieto tri.Trochu zmodernizovat,spravit poriadny travnika a Slovan by mal stadion pre 15 000 divakov za par drobnych.A nie snazit sa vykoristit vsetkych obyvatelov tohto statu v spolupraci s Ficom a jeho mafianskou vladou.Ale to je priliz pekna rozpravocka samozrejme...Taky stadion by nebol o nic horsi nez Zilinska skladacka ,ktora splna kriteria UEFA.
Favorit September 28th, 2012, 04:50 PM Tak vraj je to len búranie kým majiteľovi nevyprší povolenie, nič sa stavať nebude. Mesto bude mať pozemok k dispozícií pri rozoberaní Starého mosta. Píše dnes o tom denník SME
pt82 April 1st, 2013, 04:57 PM Všetci už asi viete, ale ja som si to až dnes všimol, štadion je preč. Pozemok je prázdny, nič sa tam nedeje.
Amrafel April 1st, 2013, 05:06 PM Bude tam stavebný dvor pre výstavbu NS MHD.
aquila April 2nd, 2013, 02:50 PM ciste nahodou bude mesto platit za najom pozemkov kmotrikovi, aj ked ma dostatok pozemkov v okoli.. take slovenske ...
|
|