View Full Version : [SLOVENIA] - Šport/Sports

Pages : 1 2 3 4 [5] 6

mud777
December 19th, 2010, 10:58 AM
^^ Pozabil si napisat.
Šut 3/10 za trojke 0/5.
Ena beseda.
Jadnik.

Sirko
December 19th, 2010, 11:26 AM
ja pa v vrhuncih tekme je en njegov met za 2 :D

ratipok
December 20th, 2010, 04:16 PM
^^ Pozabil si napisat.
Šut 3/10 za trojke 0/5.
Ena beseda.
Jadnik.

Ma ti si jadnik, da se sploh obremenjuješ. Na drugi tekmi spet dobrih 30 minut igre in 10 točk (4-10 FG; 2-4 3PM; 1-1 FT; 6 REB; 3 AS; 3 ST; 1 TO) ter daleč najboljši index na tekmi, +23. New Jersey je pred njegovim prihodom imel 8 zaporednih porazov, po dveh tekmah z Vujačičem v kadru ima dve zaporedni zmagi.

mud777
December 20th, 2010, 05:05 PM
Samo čim dlje od reprezentance in bo vse ok.
Drek od igralca.

Capital78
December 20th, 2010, 07:17 PM
Božidar Maljkovič je novi selektor slovenske košarkarske reprezentance.

Capital78
December 20th, 2010, 07:19 PM
Saška Šarapovič se ne bo nikoli podredil reprezentanci. Za Bena Udriha mi je sicer žal, da mu je tako stoplo v glavo, ker je res kvaliteten igralec, precej bolj od Vujačiča. Ampak kaj češ, kogar ni, brez tega se mora.

ratipok
December 20th, 2010, 11:07 PM
Dobro, je ''drek od igralca'', ''mora biti čimdlje od reprezentance'' itd. Nimam nič proti dokler je folk pri tem dosleden in upošteva enako mnenje za vse igralce. Če Vujačič več ''ne sme'' igrat za reprezentanco mora enako veljat tudi za ostale zvezdice. Vsi se spomnimo B. Udriha in njegove utrujenosti (po sezoni, ko je igral manj kot 5min na tekmo) ali pa E. Lorbka (24min na tekmo), ki je odpovedal igranje za reprezentanco po tem, ko se je sezono prej ravno prek reprezentance prodal v Barcelono.

Je pa res, da je pač košarka še en izmed drugorazrednih športov. Pozna kdo katerega top igralca nogometa, ki je kdaj zavrnil povabilo v reprezentanco in ni igral na Euru ali SP ''zaradi utrujenosti''?

mud777
December 21st, 2010, 07:24 AM
Ne ni enako za vse zvezdice, ker ostale zvezdice kljub tem izpadom, ki si jih napisal niso niti zdaleč taki kreteni kot Vujačič.

To, da je jackson rekel nekajkrat da je debil, da je glup in da ga ne more trpit je eno, to, da ga lastni igralci mrzijo je drugo, ampak da se je stepel s soigralcem na treningu je čist drug level kretenizma.

Da ne govorimo o njegovi sjajni potezi proti Dragiču.
http://www.youtube.com/watch?v=FR4wOUk_mEs

Njegovimi nepotrebnimi tehničnimi napakami, ko se razpizdi zaradi tega ker ga superioren igralec obrača ko klinca
http://www.youtube.com/watch?v=4Z_F9Zzyi6U&feature=related

To, da ko zajebe lead da se pizdi na vse i joka na klopi ko pička?
http://www.youtube.com/watch?v=y5XroW3nGXQ&feature=related

To, da si je sam dal nickname The MAchine, iz česa se vsi komentatorji na televiziji delajo norca? pa to, da je probal stvar zataškat i prepričat svoje 4 fane da si ni sam dal nicka?

Ja Vujačič spada čisto pod neko svojo kategorijo debilizma ;)

mud777
December 21st, 2010, 08:32 PM
No tole je pa naš Fak(ič) prav lepo povedal:

Govorite perfektan slovenski. Jeste li pohađali tečaj?
"Nikada. Zasluge za moj slovenski, koji pomalo vuče na gorenjski naglasak, imaju moji sunatjecatelji iz reprezentacije. Čuo sam da u Sloveniji ima ljudi koji žive tu na desetke godina te i dalje ne znaju jezik. Valjda je razlika u želji da se jezik nauči. Neki je očito nemaju. Takvi čak i da idu na tečaj neće naučiti jezik. Mišljenja sam da se čovjek mora prilagoditi situaciji. U mom kraju govore da se, ako dođeš u Rim, moraš ponašati kao Rimljanin. Držim se one da čovjek vrijedi onoliko koliko zna jezika."

ratipok
December 22nd, 2010, 12:36 AM
Vsaka ti čast mud777, da poznaš vse te slovenske košarkaše osebno in v nulo. Očitno si človek velikih zvez in poznanstev in se je potrebno držat blizu tebe:).

LJ-city
December 22nd, 2010, 12:59 AM
Vsaka ti čast mud777, da poznaš vse te slovenske košarkaše osebno in v nulo. Očitno si človek velikih zvez in poznanstev in se je potrebno držat blizu tebe:).

Js ne poznam Vujačiča osebno kot ga pozna mud:lol: ampak dejstvo, da ga tudi igralci v reprezetanci niso sprejeli in je bil baje to glavni razlog, da ga je Zdovc poslal domov, veliko pove o njemu.Je pa res, da mu pa zaradi tega ni treba za vselej zapreti vrata reprezetance.Spomnimo se samo Gorenca in Tuška, ki sta bila tudi prepotentna.

kozorog
December 22nd, 2010, 11:20 AM
Rdeči šali? Zgrešeno!"

http://www.zurnal24.si/kosarka/olimpija-cska-dragons-stozice-komic-sali-rdeci-union-195819/clanek

_VeNeT_
December 22nd, 2010, 12:53 PM
To je bila pa res imbecilna poteza. Izgledalo je, kot da cele Stožice navijajo za CSKA.

risko
December 22nd, 2010, 03:06 PM
Rdeči šali? Zgrešeno!"

http://www.zurnal24.si/kosarka/olimpija-cska-dragons-stozice-komic-sali-rdeci-union-195819/clanek

Haha. Ta slika pove veliko, kako so Green Dragonsi proti rdeči barvi in kako jih moti, da so jo navijači tako hitro sprejeli.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1199.snc4/155118_10150325274030184_124033275183_15880301_1746358_n.jpg

ratipok
December 22nd, 2010, 07:41 PM
Sinoči rekorden dan za slovensko košarko v NBA. Beno Udrih je ob porazu svoje ekipe po podaljšku dosegel 34 točk. Dober je bil tudi Saša Vujačič (16 točk), kateri še ni okusil poraza odkar je v kadru NJ (včeraj prva gostujoča zmaga po 10 tekmah).

B. Udrih: 34 PTS - 11/18 FGM - 4/7 3PM - 8/8 FTM - 7 REB - 1 AS - 1 ST - 5 TO - 1 BL (-17)

S. Vujačič: 16 PTS - 6/8 FGM - 2/3 3PM - 2/2 FTM - 4 REB - 2 TO (-1)

Capital78
December 22nd, 2010, 09:56 PM
GD so "uradno" proti rdeči barvi, stojijo pa na rdeči tribuni, na tekmi so brez pomislekov nosili rdeče šale in med njimi celo vodilni zastavonoša, akr se lepo vidi na fotki. Torej, eno so prazna besedičenja, drugo pa dejanja.

mud777
December 25th, 2010, 10:18 AM
Trening center srbske nogometne reprezentance

8aHVwPKmsCk

Hudobija :)

http://www.sportal.rs/news.php?id=20571

Je pa res, da vzdrževanje takega objekta ni poceni ;)

netgear67
December 25th, 2010, 10:30 AM
Trening center srbske nogometne reprezentance

8aHVwPKmsCk

Hudobija :)

http://www.sportal.rs/news.php?id=20571

Je pa res, da vzdrževanje takega objekta ni poceni ;)

Nekaj takega,oz. še boljšega če upoštevamo še vse relasakcijske programe,zgradbe.... se bo gradilo na Ptuju. Kdaj pa je še vse v zraku.

mud777
December 25th, 2010, 10:50 AM
^^ Obstaja kakšen render ali kaj podobnega?
To se bo gradilo za potrebe nogometne reprezentance ali kot turistični objekt?

netgear67
December 25th, 2010, 11:03 AM
To so načrti Mestne občine Ptuj ter Term Ptuj, ki bi naj skupaj sodelovali. Zemljišče je ogromno, bojda že kupljeno,seveda zraven Term Ptuj. Bilo bi tudi za reprezetanco SLovenije seveda,ampak bolj za tuje bogate klube, kot je bila letos Valencija, da bi trenirali,se relaksirali ipd na Ptuju. Ni še nobenega renderja. Če je pa bolj kot ne še zamisel pa ne ve vem,ker so zelo skrivnostni na Ptuju glede tega.

mud777
December 25th, 2010, 02:27 PM
Se pravi da ne gre za isto stvar ;)
Tu pri Ptuju gre dejansko za turistično ponudbo ne pa za dejanski dom slovenske nogometne reprezentance.
Pri takem objektu je dobro to, da ni potrebno za tak objekt kot se planira na Ptuju plačevati celoletnega vzdrževanja.
Takih objektov je na voljo kolikor hočeš. Morda ne tako kvalitetnih kot se planira na Ptuju pa vendarle (priprave lahko naši delajo tudi v tujini (hrvati/čatež)).
Slabost je pa to, da dejansko ne gre za pravi dom reprezentance, ki ga bi koristili ne samo člani temveč tudi mlajše selekcije za dejanski celovitni razvoj nogometa od malih dečkov do članov.

netgear67
December 25th, 2010, 02:55 PM
Kdo ve kaj bo vse iz tega. Napisal le, kar sem do sedal slišal od raznih ljudi,ki se "potikajo" na pomembnih mestih na Ptuju. Ptuj bo tule skupaj s Termami na 1.mestu naredil tisto kar zna najbolje. "Prodati" 100% turistično kar se najbolje da.
Že same Terme vsako leto naredijo ogromno, pa še načrti so vsako leto večji. Mislim, da z naslednjim letom,torej 2011 mislijo narediti megalomanske rimske igre,ki so sedaj postale
prava turistična paša za oči zadnjih par let.

Škoda je res, da nimamo pravega doma reprezetance v SLoveniji. Mogoče bo tudi to postalo na Ptuju, ampak nisem najbolj prepričan v to.
Sicer pa ima Pečečnik neke načrte narediti pravi športni park v Ljubljani,torej bežigrajskega.Po njegovih besedah bi naj slednji zaživel in razcvetel kot treba in ne kot Stožice (besede Pečečnika). Stroji bi morali začeti brneti spomladi 2011. Vsi papirji bi že morali biti pridobljeni, a o gradnji, če se bo začela ali ne pa še ne duha ne sluha.

mud777
January 3rd, 2011, 10:59 AM
Finale srednješolske lige v Texasu.

http://www.shrani.si/f/2Y/8D/3bMYGZW/cowboys.jpg

Neverjetno kakšna masa ljudi si je prišla pogledat tekmo srednješolskega ameriškega nogometa.

Sirko
January 3rd, 2011, 01:34 PM
Tole bo šele polno 6. februarja, ko bo na tem stadionu Superbowl XLV.

miran92
January 3rd, 2011, 04:17 PM
Ameriški nogomet je religija v Texasu ;-)

Struckar
January 3rd, 2011, 05:53 PM
Ne spraviš me na to sranje imenovano šport. Bil enkrat (finale LJ srebrni orli proti BG Vukovi), naslednjič ne hvala. Sploh mi je pa zanimiv tale stadion. Vsi vemo, da so južnim Severnoameričanom pri gradnji stavb enormen vzor rimljani. Tudi mislim, da je vsem jasno, da je koncept moderne dvorane in stadiona amfiteatralne oblike, glej ga zlomka, amfiteater. No Kolosej je imel tudi namenske odseke. Cesarjeva loža-1.obroč: senatorji-2.obroč: plemiči- 3. obroč:meščani, na vrhu pa še sužnji in ženske. Razno razni modeli rekonstrukcije originalne stavbe nam dajo pravzaprav manjšo a zelo podobno notranjost stavbe, kot je na tem stadionu v Teksasu. Le da je tu vrstni red verjetno obraten. Očitno tudi ljudje razmišljajo drugače, tu si bogati pač ne želijo videti igre in so zato nekje gor v ne bom rekel čem (drugače VIP ložah), od koder, dvomim, da se vidi do igrišča. No jaz sigurno ne bi videl ničesar.

Dejko
January 3rd, 2011, 07:42 PM
Ameriški nogomet ni tako slab, samo moraš bit tip človeka za to. Meni se dopade, čeprav so evropski športi še boljši! :)

mud777
January 3rd, 2011, 11:31 PM
Ne spraviš me na to sranje imenovano šport. Bil enkrat (finale LJ srebrni orli proti BG Vukovi), naslednjič ne hvala.

Če bi razumel vsaj osnovna pravila bi razmišljal drugače ;)

Vsi vemo, da so južnim Severnoameričanom pri gradnji stavb enormen vzor rimljani. Tudi mislim, da je vsem jasno, da je koncept moderne dvorane in stadiona amfiteatralne oblike, glej ga zlomka, amfiteater. No Kolosej je imel tudi namenske odseke. Cesarjeva loža-1.obroč: senatorji-2.obroč: plemiči- 3. obroč:meščani, na vrhu pa še sužnji in ženske. Razno razni modeli rekonstrukcije originalne stavbe nam dajo pravzaprav manjšo a zelo podobno notranjost stavbe, kot je na tem stadionu v Teksasu. Le da je tu vrstni red verjetno obraten. Očitno tudi ljudje razmišljajo drugače, tu si bogati pač ne želijo videti igre in so zato nekje gor v ne bom rekel čem (drugače VIP ložah), od koder, dvomim, da se vidi do igrišča. No jaz sigurno ne bi videl ničesar.

Vrstni red, kar se tiče cesarja je popolnoma enak samo, da je v tem primeru cesar, lastnik stadiona in moštva Jerry Jones.
Njegova loža je obkrožena z modro barvo.
Sprejme okoli 300 ljudi. Na njeni strehi je pa posebna terasa kjer model skupaj s svojimi sinovi in ta boljšimi frendi gleda tekme ;)

http://www.shrani.si/f/41/M7/1NQRkgIO/untitled1.png

Z rumeno barvo so obkrožene lože na nivoju terena. Prav tako so tudi te lože namenjene za druženje pred tekmo in po njej, med samo tekmo pa imajo na voljo prve dve vrste za perfekten pogled na teren.

Z rdečo barvo so obkrožene ostale lože iz katerih je (brez skrbi) zelo dober pogled na teren.

Kot zanimivost kako se dela dober posel.
Izgradnja stadiona je stala 1,4 milijarde dolarjev in velik delež se bo povrnil iz najema lož, vse ostalo je čisti plus.
Lož je 300.
Zakup ene izmed lož (zakupi se je za 20 let) stane od 2 milijona (tiste najvišje) do 5 milijonov (tiste na terenu)
Za ta denar se dobi samo loža vse ostalo je potrebno plačati dodatno.
Se pravi za eno ložo z 22 sedeži je potrebno vsako leto kupiti še 22 letnih vstopnic po 3400$ (74800$)
Se pravi da se samo preko letnih vstopnic pokasira preko 20 milijonov dolarjev.
Pijača in jedača prav tako verjetno ni poceni in tudi ljudje, ki so v teh ložah po moje ne šparajo :lol:
Računi presegajo 15k po loži, kar ti na leto znese okoli 50 milijončkov ;)

p.s.
Še ena zanimivost.
Cena centralnega semaforja na tem novem stadionu je višja (40M$) kot je bila cena izgradnje texas stadiuma (35M$), ki je bil predhodnik tega novega stadiona in je bil zrušen lani.
Prekrasen stadion.
Lahko bi ga nam poslali po delih :lol::lol:

http://www.shrani.si/f/30/sC/m7JqH2N/stadium-tour.jpg

mud777
January 4th, 2011, 02:23 PM
http://www.union.olimpija.com/4/11/7792/?UnionOlimpija=2cbikqnlqke664mtm6tv42aba1

Morda kdo ve kdaj bojo začeli s prodajo vstopnic in ali bojo zopet prodajali v paketu??

Jure88
January 4th, 2011, 04:53 PM
http://www.union.olimpija.com/4/11/7792/?UnionOlimpija=2cbikqnlqke664mtm6tv42aba1

Morda kdo ve kdaj bojo začeli s prodajo vstopnic in ali bojo zopet prodajali v paketu??

Z Eventima so sporočili, da bo prodaja stekla v ponedeljek 10.1. na Siolu pa pišejo, da bodo zopet v prodaji paketi.

Partizany
January 5th, 2011, 12:32 PM
p.s.
Še ena zanimivost.
Cena centralnega semaforja na tem novem stadionu je višja (40M$) kot je bila cena izgradnje texas stadiuma (35M$), ki je bil predhodnik tega novega stadiona in je bil zrušen lani.
Prekrasen stadion.
Lahko bi ga nam poslali po delih :lol::lol:

Ja, leta 1970 je bil strošek izgradnje 35M USD.
Uporabi tole:
http://www.westegg.com/inflation/

in dobiš cca 191M USD po današnjih cenah.

mud777
January 5th, 2011, 12:48 PM
^^ Seveda tista primerjava ni primerna ;)
To je bolj tako medijsko. Vodiči na stadionu jo omenijo kot zanimivost.

mud777
January 8th, 2011, 09:00 PM
The Machine :lol:

http://i.imgur.com/59Qbu.png

Jure88
January 8th, 2011, 11:13 PM
The Machine :lol:

Ah dobr no... po nekaj letih gre v drug klub kjer dejansko dobiva minutažo in se izkaže tudi s 15+ točkami na tekmo in potem enkrat pač zaserje. Se je kr izkazu v zadnjem času, mogoče pa še kej bo iz njega.

neon1111
January 8th, 2011, 11:17 PM
par dni prej je dal 13 pik in odločil tekmo.

Struckar
January 9th, 2011, 09:44 PM
Mud777, dobro prikazano, tiste lože so mi na hitrco ušle, čeprav se mi je zdelo čudno, kdo bi dal lože stran od igrišča.
Edino prve stvari me enostavno ne prepričaš. Ni fluence niti napetosti, ves point igre je pa to, da se 20 minut neki pačjo na igrišču za to, da se potem 12 sekund za brezveze ruvajo po igrišču dokler se bedak z žogo ne vrže po tleh =)

mud777
January 11th, 2011, 09:44 PM
Jan Muršak je zabil svoj prvi gol v NHL-u :cheers:

rYTiy6aTKF0&feature

Kopitar izbran za NHL All Star tekmo :cheers:
http://www.rtvslo.si/sport/hokej/med-najvecjimi-zvezdami-tudi-kopitar/248350

Capital78
January 11th, 2011, 09:54 PM
Bravo Jan Mušak. Še en Slovenec, ki je stopil na pota slave.

KHS
January 12th, 2011, 04:26 PM
Arena Zagreb - 25.01.2011.
KHL Medveščak - Olimpija Ljubljana

quCMZm5s-kY

mud777
January 13th, 2011, 04:08 PM
Dragič nr. 1 ;)
http://www.nba.com/video/channels/top_plays/2011/01/12/20110112_top10.nba/?ls=iref:nbahpt1

BeliF
January 13th, 2011, 05:14 PM
Maljković že obiskuje reprezentante v tujini: Erazem in Jaka želita kolajno

Selektor slovenske reprezentance Božidar Maljković je v sredo zvečer obiskal tekmo lige ACB med Regalom Barcelono in Meridianom Alicantejem, ki so ga s 83:75 dobili Katalonci, ter se na ta dan sestal s slovenskima reprezentantoma Jako Lakovičem in Erazmom Lorbkom.
http://24ur.com/sport/kosarka/maljkovic-ze-obiskuje-reprezentante-v-tujini-erazem-in-jaka-zelita-kolajno.html

BeliF
January 16th, 2011, 10:55 AM
Jah škoda no, dobro da sem bil lani tam :(

Zlata lisica ponovila črno usodo iz leta 1998
Skaardal odpoved napovedal že v soboto

Organizatorji Zlate lisice so morali zaradi previsokih temperatur v Mariboru odpovedati še slalom za svetovni pokal.

"Zadnjo priložnost smo imeli danes zjutraj. Poskušali smo vse, kar je bilo v naših močeh, z vodo in soljo, a enostavno ni bilo nobene reakcije. Deset tekmovalk bi se lahko spustilo, nato bi se proga enostavno predrla," je razložil Markus Mayr, pomočnik direktorja svetovnega pokala.

Tina Maze bolj sproščena
"Škoda, da sta bili tekmi odpovedani. V Mariboru vedno rada tekmujem in dosegam dobre rezultate. Veseli pa me, ker sem dobila v soboto potrditev, da sem na dobri poti in da smo imeli dovolj časa za usklajevanje z novim serviserjem. Videl je, kakšne in kako pripravljene smuči potrebujem. Tako se zdaj osredotočam le na smučanje in ni več prisotne negotovosti. Zato sem bolj sproščena. Žal mi je, da vsega tega nisem mogla v polni meri dokazati pred navijači na Pohorju, pa tudi tega, da se trud organizatorjev ni poplačal," je konec tedna opisala najboljša slovenska smučarka Tina Maze.

V soboto se je spustilo 25 tekmovalk
Zaradi istih težav z vremenom je podobna usoda doletela že sobotni veleslalom, na katerem se je sicer na prvo progo podalo 25 tekmovalk, a je bila tekma kmalu prekinjena in odpovedana.

Prvič brez ene same tekme
To pomeni, da se je drugič v skoraj 50-letni zgodovini pripetilo, da niso izpeljali niti ene tekme za Zlato lisico. Nekaj podobnega se je zgodilo le še leta 1998. V prejšnjih letih so bile v najslabšem primeru tekme prestavljene v Kranjsko Goro.

Skaardal odpoved napovedal že v soboto
Organizatorji so bili po sobotni odpovedi sicer optimistični, da bodo pod streho spravili vsaj slalom, a črno napoved je dal direktor ženskega svetovnega pokala Atle Skaardal, ki je preroško napovedal, da slalom lahko reši le čudež.

Vilar: Zavarovana je tretjina stroškov
Gledalci, ki so kupili karte, jih bodo na izbranih mestih lahko vrnili in dobili kupnino. Generalni sekretar organizacijskega odbora Srečko Vilar je povedal: "Za nas po finančni plati to zagotovo pomeni udarec. Prezgodaj pa je za zaključke. Nekaj dni bomo potrebovali za analize in čez nekaj dni bomo povedali, kako smo zaključili letošnjo tekmo. Zavarovana je tretjina stroškov za pripravo tekme in prepričan sem, da bomo škodni zahtevek lahko uveljavili."

Prihodnji konec tedna v Italijo
Karavana se zdaj seli v Cortino, kjer bosta prihodnji konec tedna na sporedu smuk in superveleslalom.
http://www.rtvslo.si/sport/zimski-sporti/zlata-lisica-ponovila-crno-usodo-iz-leta-1998/248691

mud777
January 17th, 2011, 08:52 AM
:lol::lol::lol:

Sf-QZkH7Y-A&feature

mud777
January 18th, 2011, 06:55 AM
Dont fuck with the bear :lol::lol::lol:

DzwwVZRRIro&feature

mud777
January 20th, 2011, 10:49 PM
OLIMPIJA
Klub s krompirjem :lol:

ziga17
January 20th, 2011, 10:54 PM
OLIMPIJA
Klub s krompirjem :lol:

Uživajmo, dokler traja :banana:

Se vidimo v Stožicah

Capital78
January 20th, 2011, 11:56 PM
Če je zadnjič Gregory zadel po nesreči, je danes zadel - k sreči. :)

mud777
January 24th, 2011, 02:09 PM
Tako se to dela ;)

http://gol.hr/clanak/rubrika/kosarka/video-studentica-postigla-kos-preko-cijelog-terena.html

Struckar
January 24th, 2011, 08:26 PM
Dobra novica. Ustvarja se balkanska liga. Verjetno bo tudi 2. liga.
Slaba novica. Balkanska liga bo vsebovala 2 ekipi iz vsake izmed 11 držav balkana. To so Slovenija, Hrvaška, Bosna, Srbija, Črna gora, Kosovo, Makedonija, Albanija, Grčija, Bolgarija, Romunija. Sam sem mnenja, da Romuni sem ne spadajo. Tudi glede ostalih držav, kot so Kosovo, Albanija, Bolgarija in Grčija, sem rahlo skeptičen, še posebej, zaradi Srbsko-Albanskih odnosov, tudi Grško-Makedonski odnosi niso najboljši. Mogoče bi bilo bolje, če bi začeli Slovenija-Hrvaška-Bosna-Srbija. =)

BeliF
January 24th, 2011, 09:10 PM
Js sem pa skeptičen do tega, da Slovenija sploh nastopa v taki ligi. A sedaj se mislimo na pamtiveke delat da smo iz Jugoslavije, čeprav novi rod sploh ne raste v njej?

mud777
January 24th, 2011, 09:13 PM
Ustvarja se balkanska liga v čemu???

Struckar
January 24th, 2011, 09:39 PM
U sori, v nogometu seveda. =) Zakaj ne Belif? Za samostojno ligo smo premajhni in nimamo dovolj kvalitete, da bi kaj dosegli, tako lahko imamo tekmovanja na nekem konkurenčnem nivoju. Konecc koncev, so to večinoma države, ki so si zelo podobne iz tega vidika. In sos i tudi precej konkurenčne med sabo, niso si pa same konkurenčne z drugimi ligami evrope. Razen zelo redkih izjemno uspešnih izjem vsakih nekaj desetletij.

mud777
January 24th, 2011, 09:57 PM
Kje si pa prebral da se pripravlja balkanska liga???
Vir.
O tej temi je bilo toliko napisanega da je vse skupaj že brez veze. Po vsem prebranem sem proti tej ligi, ker nekega boljšega nogometa kot ga lahko gledamo sedaj ne bi gledali. Ekipe s katerimi bi igrali so morda imensko močnejše po kvaliteti nogometa so pa še vedno v kurc..
V glavnem prosim če prilepiš vir ;)

dookie
January 24th, 2011, 10:06 PM
http://24ur.com/sport/nogomet/balkanska-liga-brez-nogometnih-prvakov.html

Tole je link...bi pa bilo to bv, saj pravih derbijev sploh ne bi bilo zaradi preprečevanja navijaških spopadov :lol::nuts: Se pravi v ligi bi bile 2 ekipe iz vsake države vendar ne prvaki...Torej nič partizana, dinama, hajduka, zvezde...:nuts:

mud777
January 24th, 2011, 11:36 PM
Lepo in prav da začnejo z manjšimi klubi in da se stvar uteče pol pa povabijo še večje klube.
Samo kje bojo te manjši klubi dobili finance za potovanja v grčijo, makedonijo, ... in to na tedenski ravni??
Gospod(ič) se je tudi malo zlagal ko je dejal da UEFA takšne lige podpira. Ne podpira jih in prvak takšne lige nima mesta v evropskih pokalih.
Prav zanima me kašne spektakle bojo to delali.
No čas bo pokazal svoje ampak dvomim, da bojo stadioni kaj bolj polni v primeru da se ta liga udejani.

p.s.
V hrvaški sicer imajo zakon, ki naj bi poskrbel za red med navijači, samo kaj ko obstaja samo na papirju ;)

_VeNeT_
January 25th, 2011, 01:36 AM
Slovenija mora bežati daleč stran od take lige, ki bo privabila samo huligane in mafijo. Enostavno ne spadamo tja.

ratipok
January 25th, 2011, 11:31 AM
Se strinjam. Slovenija takšne lige ne potrebuje! Ta BalkanFare ali kaj je že je itak navadno medijsko natolcevanje. Oni so šli objavljat ustanovitev neke lige, pa čeprav priznavajo, da se o tem niso pogovarjali z nobenim klubom ali nogometno zvezo. Svašta. Kdo pa sploh verjame, da se bo ustanovila mednarodna balkanska liga z 20+ povprečnimi ekipami, ki si v svojih prvenstvih ne bodo priborila mesta v evropskih tekmovanjih:banana:? Tekma med Cibalio in Milanom (tistih iz Makedonije:lol:) ter Rudarjem in Interjem (iz Zaprešiča:nuts:) je vsekakor garant za polne stadione in visoko gledanost pred TV zasloni. Sploh pa bodo te ekipe z veseljem potovale vsak vikend na jug Grčije ali pa vzhod Turčije.

neon1111
January 26th, 2011, 04:21 PM
Slovenija mora bežati daleč stran od take lige, ki bo privabila samo huligane in mafijo. Enostavno ne spadamo tja.
Slovenija mora začet bežat tudi od vsakega večnega "derbija", ker je to samo še preseravanje debilov, ki si tudi naziva huligani ne zaslužijo.

In glede huliganov brez skrbi. Resnejše navijaške skupine so že zavrnile možnost svojega udejstvovanja v takšni ligi.

Glede obiska, treba je zmanjšati cene in igralce pripraviti do borbe. Četudi imam Olimpijo rad, nikoli ne bom dal 10 evrov za ogled "nogometašev", ki pridejo odvlečt se svojih 90 minut po igrišču in ne glede na rezultat pobirat svojo plačo.

mud777
January 27th, 2011, 10:37 PM
Jao za malo.
Za kosilo očitno ni bilo krompira :lol:

netgear67
January 27th, 2011, 10:41 PM
Eh ravno pridem domov iz šihta pa vidim da zgubli za piko.
Šparali proti Partizanu in tvegali s porazom,da so lahko danes tudi izgubili?
Vem,da si marsikateri sedaj misli,da sem smotan,ampak trenutno se pač tako počutim :lol:
Groza no...škoda,škoda.

netgear67
January 30th, 2011, 08:11 PM
http://www4.slikomat.com/10/0130/rqk-skupin.jpg (http://www.Slikomat.com/slika/4704111.htm)

mud777
January 30th, 2011, 08:22 PM
Tole skupino bomo zradirali :lol: (prednosti tega da si nosilec skupine)
Edino Rusi so vredni omembe.
Hrvati so tudi imeli srečo dokler skupini A in B sta jebeni.

BeliF
January 30th, 2011, 09:23 PM
Gruba C je pa sam balkan na kupu :lol:

ratipok
January 30th, 2011, 09:23 PM
Slovenija bo tukaj zlahka osvojila prvo mesto. Nasploh pa odličen žreb saj se slovenska skupina v nadaljevanju križa s skupino C, kjer je omembe vredna le ekipa Grčije z vsemi ostalimi pa Slovenija ne bi smela imeti prevelikih težav.

Ve kdo kakšen je format oz. sistem tekmovanja?

ratipok
January 30th, 2011, 09:25 PM
Gruba C je pa sam balkan na kupu :lol:

Čist možno pa, da se še jim Madžari pridružijo, ki pa so tudi zelo blizu:lol:.

netgear67
January 31st, 2011, 06:37 AM
Slovenija bo tukaj zlahka osvojila prvo mesto. Nasploh pa odličen žreb saj se slovenska skupina v nadaljevanju križa s skupino C, kjer je omembe vredna le ekipa Grčije z vsemi ostalimi pa Slovenija ne bi smela imeti prevelikih težav.

Ve kdo kakšen je format oz. sistem tekmovanja?

http://www4.slikomat.com/10/0130/893-76458-.jpg

BeliF
January 31st, 2011, 05:44 PM
Čeferin prvi kandidat za naslednika Simiča
"Dokaz enotnosti znotraj nogometne družine"

Združenje nogometnih sodnikov in šest medobčinskih zvez je pri volilni komisiji NZS-ja vložilo kandidaturo Aleksandra Čeferina za predsednika Nogometne zveze Slovenije.

Skupno kandidaturo je na predlog Medobčinske nogometne zveze Ljubljana vložilo šest medobčinskih nogometnih zvez (poleg Ljubljane še Ptuj, Nova Gorica, Koper, Lendava in Gorenjska) ter združenje nogometnih sodnikov. Podporo Čeferinovi kandidaturi sta napovedala tudi Medobčinska nogometna zveza Celje in Združenje nogometnih trenerjev Slovenije.

http://img.rtvslo.si/_up/upload/2010/08/19/64718428_aleksander-ceferin.jpg
vir: MMC RTV SLO

Čeferin zadovoljen s podporo
"Zadovoljen sem in mi je v veliko čast, da me je predlagalo toliko medobčinskih nogometnih zvez in da so me podprli nogometni sodniki in trenerji. Vesel sem, da je nogometni svet v Sloveniji enoten. Vsekakor pa takšna močna podpora iz vse Slovenije pomeni veliko obveznost. Veseli me, še zlasti, ker Slovenija dostikrat podlega neki umetni razdelitvi, v tem primeru pa so me podprle medobčinske nogometne zveze iz vse Slovenije ne glede na kraj. Mislim pa, da tudi Mariborčani in Sobočani niso izrecno proti meni; vsaj mislim, da jim nisem dal nekega povoda za to. Tako, da upam na še bolj enotno podporo. Sicer pa počakajmo na volitve, ko bo znano vse," je povedal Čeferin

Volitve novega predsednika nogometne zveze bodo 17. februarja. Ivan Simič, ki je bil na mesto predsednika NZS izvoljen februarja 2009 in bi njegovo mandatno obdobje moralo trajati do 2013, je 17. novembra lani predčasno odstopil z mesta predsednika. Rok za vložitev kandidatur se izteče 2. februarja, 7. februarja pa bo volilna komisija objavila seznam prispelih kandidatur.
R. K.
http://www.rtvslo.si/sport/ne-spreglejte/ceferin-prvi-kandidat-za-naslednika-simica/249846

mud777
February 1st, 2011, 07:53 AM
Kopitar.
Dva gola na all star tekmi :)

JLozb5j7ocY

Superskill competition:

WKwBiR9yiX8&feature

mud777
February 1st, 2011, 06:05 PM
Zavcu so dali nekega jadnika za nasprotnika :bash:
http://www.dejanzavec.com/aktualno.html
Na fajt se gre vseeno :lol:

mud777
February 2nd, 2011, 10:12 AM
To pa je zaključek tekme :lol:

hZRmSswWAAc&feature

netgear67
February 3rd, 2011, 03:16 PM
In potem vidiš nekega Litvanca (verjetno),ki napiše,da Klaipeda ne more biti srečna katere države gosti. Očitno se človek ne zaveda,da nas bo Slovencev zopet največ os vseh navijačev tam (razen domačinov Litve). Tudi delež Rusov je skoraj 30% v Litvi.
Druge države so res bolj švoh,ampak tudi oni imajo svoje navijače. Sicer so pa res lahko tiho,da bodo dobili največje zapravljivce v Klaipedo. :D
Je pa tudi napisal,da imajo z dvorano nekaj težav pri gradnji?!

mud777
February 4th, 2011, 01:57 PM
So karte za Zavca že nabavljene ;)
Sem razmišljal ali bi tisto za 2000€ ali tisto za 35€ :lol:

netgear67
February 6th, 2011, 11:18 PM
Škoda škoda za Roberta Kubico...kaj mu je bilo tega treba :(

Ogris
February 7th, 2011, 01:51 AM
Človek nima sreče v življenju, to ni prva huda nesreča ki se mu je zgodila(Montreal nekaj let nazaj ko je absolutno raztreščil dirkalnik). Talenta ima veliko, le nesreča se zdi da mu sledi.

No, mi je bil pa kljub temu smešen komentar na siolu "naj še kdo reče da cerkev ni v napoto". Malo črnega humorja ne škodi :). Ob vsakem primeru upam na čim prejšnje okrevanje... Lahko se pa zgodi tudi kakšen čudež.

mud777
February 10th, 2011, 01:54 PM
http://mojevro.finance.si/302255/Karte-za-kvalifikacijske-tekme-Slovenije-le-%B9e-v-paketu
So pa prasci pri NZS :bash:
Paket za tekme pri katerih je časovni razpon pol leta pa še na različnih koncih slovenije se igra.
Ma ko jih jebe. Pa ne bom šel na nobeno tekmo.
Idioti.

BeliF
February 10th, 2011, 02:23 PM
Očitno bi radi na hitro napraskal čimveč denarja, le kam se jim mudi

Anze90
February 10th, 2011, 02:24 PM
http://mojevro.finance.si/302255/Karte-za-kvalifikacijske-tekme-Slovenije-le-%B9e-v-paketu
So pa prasci pri NZS :bash:
Paket za tekme pri katerih je časovni razpon pol leta pa še na različnih koncih slovenije se igra.
Ma ko jih jebe. Pa ne bom šel na nobeno tekmo.
Idioti.

Po mojem mnenju se bojijo, da tekma z Estonijo ne bo razprodana, zato pa so to dali v paket z drugima dvema tekmama. Če se jim gre tako za denar, naj pa podelijo malo manj sponzorskih kart. Ne pa da je pol stadiona ljudi, ki sedi od prve do zadnje minute in so tam samo zaradi tega, ker so dobili zastonj karte.

Tole piše še na rtvslo.si (http://www.rtvslo.si/sport/nogomet/slovenija-do-pomembne-zmage-za-dvig-samozavesti-pred-italijo/250588):
Z Nogometne zveze Slovenije so medtem sporočili, da bodo vstopnice za vse tri preostale kvalifikacijske tekme (Italija, Estonija, Srbija) prodajali v paketu. Začetek prodaje bo v soboto ob 12.00, več podrobnosti pa bodo izdali na petkovi novinarski konferenci. Avgusta bo v Stožicah na prijateljski tekmi gostovala še Belgija.

mud777
February 10th, 2011, 02:38 PM
Meni dejansko dol visi zakaj so to naredili (boljši cash flow, eventimu bo treba plačati samo enkrat).
Dejstvo je da so nategnli folk, ki si je hotel ogledati samo posamične tekme, samo tekme v Lj, samo tekmo v Mr..
Glupo mi je pa to, da se oni tega zelo dobro zavedajo pa jih boli kura..
Če je bilo pri tekmah Union Olimpije to še nekako sprejemljivo (vse tekme v istem mestu, kratek časovni razpon), čeprav imo isto debilno, tukaj ni opravičila.

netgear67
February 10th, 2011, 02:47 PM
Ma res so brihtneži s tole idejo. 3 vstopnice naj kupim za vnaprej,ko sploh ne vem,če bom lahko šel na tekmo (beri služba). Človek ne more verjeti,da so se odločili za kaj takega. Sicer me ne moti ,da je razdeljeno LJ-MB, grem na vsako tekmo,če je le možno, bil tudi na tekmi Slovenija-Gruzija v Kopru,ampak tole je res debilno. In potem se čudijo,ko nekdo preprodaja karte. Nekdo je prisiljen kupiti paket, potem pa gre samo na eno tekmo, ker mu več ne znese (časovno,....).

dekitibhar
February 10th, 2011, 04:55 PM
Kako pa mislijo urediti sedeže, saj stadiona nimata enako število sedežev, pa tudi kategorije so najbrž drugačne. Najbrž imajo določeno število paketov, pol bodo pa še zadnje dni al pa že prej prodajal posamezne. Al pa če je razlika v sponzorskih pa navadnih kartah? Ideje... ?

Metron
February 11th, 2011, 09:55 AM
Po mojem mnenju se bojijo, da tekma z Estonijo ne bo razprodana, zato pa so to dali v paket z drugima dvema tekmama. Če se jim gre tako za denar, naj pa podelijo malo manj sponzorskih kart. Ne pa da je pol stadiona ljudi, ki sedi od prve do zadnje minute in so tam samo zaradi tega, ker so dobili zastonj karte.

Če je problem Estonija bi pač naj prodajali paketno Italija-Estonija, problem rešen. Mešat zraven še MB je pa težak debilizem, saj gre za drug kraj, drug stadion, deloma drugo publiko in relativno dolgo časovno obdobje med tekmami.

Anze90
February 11th, 2011, 01:04 PM
Prodaja paketov za domače tekme slovenske A reprezentance

Kaj paket vključuje?
Paket vključuje vstopnico za ogled tekme Slovenija:Italija (Ljubljana, 25.03.2011 ob 20.45), vstopnico za ogled tekme Slovenija:Estonija (Ljubljana, 02.09.2011 ob 20.45) in vstopnico za ogled tekme Slovenija:Srbija (Maribor, 11.10.2011 ob 20.45)

Na kakšen način bo mogoče kupiti paket?
Prodaja vstopnic se prične v soboto, 12. 02. ob 12. uri, ekskluzivno preko NZS.si

Kakšna bo cena paketa?
Paketi so razdeljeni v tri kategorije.
Cena za paket treh vstopnic 3. kategorije je 50€, 2. kategorije 65€ in 1. kategorije 85€.

Postopek nakupa?
Da lahko kupec opravi nakup vstopnic, mora biti predhodno registriran uporabnik na spletnem mestu Eventima. Registracija je brezplačna, vzame pa 10 minut časa zaradi izpolnjevanja obrazcov na spletu, zato je proces priporočljivo opraviti predhodno.

Kupec se nato nekaj minut pred pričetkom prodaje odpravi na spletno mesto NZS, ki bo od 11. ure naprej prirejeno zaradi prodaje paketnih vstopnic. Kliknete na povezavo za nakup in sledite navodilom na nakupu. Ko je v sistemu maksimalno število uporabnikov, se vsak novi kupec preusmeri v čakalno vrsto. Sistem uporabnike nato avtomatično preusmeri na pričetek nakupa, ko se sprosti prosto mesto.

Uporabnik ima za izvedbo nakupa na voljo 15 minut od trenutka, ko je prišel iz čakalne vrste.

Kje na stadionu je 1. kategorija?
Shemo obeh stadionov si lahko ogledate na spletni strani Nogometne zveze Slovenije.

Na kakšen način bo mogoče plačati pakete?
Kupci bodo lahko izbirali med naslednjimi načini plačila:

KREDITNA KARTICA (VISA in Euro/Mastercard, Diners)
Kreditna kartica kupca bo bremenjena z zneskom nakupa.

PREDPLAČILO - PLAČILO PO POLOŽNICI
Vsi podatki o plačilu bodo po uspešnem zaključku nakupa kupcu posredovani na njegov spletni naslov. Kupec paket plača s položnico, po uspešnem plačilu kupnine na TRR pa vstopnice lahko dvigne ali prejme na navedeni naslov, glede na izbrani način dostave. Naročilo se avtomatično stornira, v kolikor plačilo ni izvršeno v 72 urah od potrditve nakupa.

Kje oz. na kakšen način prejmem naročene pakete?
Izbirate lahko med različnimi načini dostave. Način dostave je odvisen od datuma naročila.

Glede na te kriterije lahko izbirate med:
1. Priporočena pošta;
2. Hitra pošta;
3. Osebni dvig (uro pred pričetkom prireditve).

Ali je za vsako tekmo možna izbira sedežev?
Ne, možna je zgolj izbira kategorije. Gre za avtomatizem izbire sedežev po sistemu najboljšega sedeža. Menjava sedeža ne bo mogoča.

Koliko paketov je možno kupiti na eno osebo?
Ena oseba lahko naroči in kupi 4 pakete.

Ali lahko posamezno vstopnico, če kupiš paket in se tekme ne moreš udeležiti, prodaš/vrneš?
Po splošnih pogojih lahko kupec kupljene pakete vrne 21 dni pred prvo tekmo v paketu.

http://www.shrani.si/f/3k/nO/2CPDWVHt/shema-velika.jpg

vir: http://www.nzs.si/vstopnice

Stog86
February 11th, 2011, 01:43 PM
Teli ljudje na nzs, ne le da so pokvarjeni in namerno škodujejo reprezentanci, še predrzno glupi so.

Sovražim pakete!!!
Pa kaj mislijo da imam denar da kupim karte kar za vse tekme?

Banda pokvarjena.

mud777
February 11th, 2011, 05:17 PM
"Na NZS smo se odločili, da navijačem tokrat ponudimo vstopnice za vse tri preostale domače kvalifikacijske tekme Slovenije v paketu. To pa zato, da bi malce umirili izjemno povpraševanje po vstopnicah za Italijo, da pomembno nagradimo zvestobo navijačev, ki si bodo lahko s tem nakupom ogledali vse tri tekme, potem je tu varnostni vidik organizacije tekem in nenazadnje tudi ekonomski vidik. Vstopnina je vendarle eden od pomembnejših virov financiranja dejavnosti reprezentance, v prvi vrsti članske, in drugih selekcij ter aktivnosti NZS," je javnosti razloge za odločitev o paketni prodaji vstopnic povedal generalni sekretar NZS, Aleš Zavrl.

To so napisali kot da boš prejel tri karte za ceno ene. :bash:
Res svaka jim čast za takšno nagrado, kreteni pohlepni :bash:

netgear67
February 11th, 2011, 06:04 PM
Planica ni več rekorderka. Nov svetovni rekord sedaj znaša 243 metrov.

mud777
February 11th, 2011, 06:27 PM
Na brzake je blo to ;)

980_SoNek94&feature

Dobro je to Gorišek uštimal.
Letalec lepo sledi krivulji letalnice.

LJ-city
February 11th, 2011, 07:14 PM
Vikersund imo poletov čez 240m zaradi slabe termike ne bo videl.
Bomo videli čez mesec dni.
:laugh:

mud777
February 11th, 2011, 07:22 PM
Od kje si to privlekel :lol:
To mi je nekdo podtaknil :lol:

Ja kaj čmo Gorišek je očitno naredil super profil + dejstvo, da je letalnica pomaknjena bolj v hrib je očitno boljše za termiko (krasen vzgornik v kvalifikacijah).
Planico bo treba povečat na trenutni limit in rekord bo spet naš. V to sem prepričan (pol me boš pa spet citiral :lol::lol: ko ne bo ratalo).
Je pa debilno, kako so počakali da se je naša letalnica obnovila in nato spremenili pravilo, ki omogoča povečanje letalnic. Zdej bo spet potrebno spreminjat profil kar seveda pomeni dvojni strošek.

mud777
February 11th, 2011, 07:45 PM
246,5m :D

_VeNeT_
February 11th, 2011, 07:53 PM
^^ :nono: 246,537896 m.

dekitibhar
February 11th, 2011, 09:08 PM
hahaha...kaka tekma dans med krko in olimpijo, 113:122...kej takega pa še ni blo :nuts:...važn, da so se mladci dans lahko naigral, pokazali so tudi dobro igro...:cheers:

Capital78
February 11th, 2011, 11:08 PM
Bravo Tina za srebrno medaljo! Medalja v smučanju je še vedno nekaj posebnega.

netgear67
February 17th, 2011, 03:45 PM
Tina Maze zlata v veleslalomu. :)

Broccolli
February 17th, 2011, 04:34 PM
:nocrook:TINA MAZE SVETOVNA PRVAKINJA!!!!!!!!!!!!!

OLE OLE OLE SLOVENIJA:banana::cheers:

Verso
February 17th, 2011, 05:10 PM
:banana::banana::banana::banana::banana:

mud777
February 17th, 2011, 05:36 PM
Dance :)
:banana::carrot::pepper::cucumber::cucumber::pepper::carrot::banana:

BeliF
February 17th, 2011, 05:44 PM
Še med sejo v državnem zboru so ji zaploskal ko je Potrč objavil novico takoj po zmagi...

Bravo babnca, take rabmo :cheers1:

Capital78
February 17th, 2011, 08:27 PM
Zlata Tina Maze!!!

Fantastično!!! Zlato v alpskem smučanju ima pri Slovencih še vedno posebno vrednost!

hofburg
February 18th, 2011, 01:41 AM
cestitke! :cheers:

BeliF
February 18th, 2011, 09:59 PM
Zavec: Vi ste neumni :lol:

Broccolli
February 18th, 2011, 10:40 PM
:nocrook: BRAVO DEJAN ZAVEC !!!!!!!!!!!!!

Kako je sklesal tega američana, čist je bil bulast na konc:lol:

BeliF
February 18th, 2011, 10:54 PM
Takoj po zmagi je Zavec dejal: "Slovenija, hvala! Ponavadi rečejo v šali: boksarji so neumni. Niso, vi ste neumni. Ampak iskreno hvala, da me vedno znova podprete v tako velikem številu.

Sam to je res malo čudno rečeno a ni? Sicer zgleda kot da bi bila šala na račun, da boksar itak lahko vsakmu reče da je neumen, ker se mu noben ne upa ugovarjat... Sam rečt dvorani "vi ste neumni, pavza, ampak iskreno hvala da me vedno znova podpirate"?!?

Broccolli
February 19th, 2011, 12:45 AM
^^^^

Ah Belif pomoje ni mislil tako pač malo se je narobe izrazil, me zanima kaj bi ti povedal 10000 ljudem če bi te en pred govorom parkrat okol kepe:lol:

Lahko da je misli v kontekstu tisti ki mislijo da pri boksu ni potrebno razmišljati in predvidevati naslednjih potez nasprotnika so neumni.....

LJ-city
February 19th, 2011, 05:23 PM
Js mislim, da je hotu uporabt besedo vi ste nori, ker so ga zelo glasno vzpodbujali.

Broccolli
February 19th, 2011, 05:48 PM
^^
Ja tudi to je možno:yes:

Capital78
February 20th, 2011, 12:47 PM
Na mladih svet stoji. RK Celje Pivovarna Laško je dokazal, da lahko z mladimi igralci, s pravim, moštvenim in bojevniškim pristopom, zmaguje na veliki evropski sceni!

netgear67
February 24th, 2011, 12:22 PM
Mah kurc,poklical TAO za Eurobasket 2011,pa mi rečejo,da so prestavli prodajo kart na 17.3...potem pa še tule preberem tole novico. Groza,če ne bom mel rezervirano kmalu,ne bom mogel dobiti dopusta septembra..popizdiš.

Broccolli
February 24th, 2011, 04:40 PM
PETRA MAJDIČ BRONASTA!!!:drunk::okay:
VESNA FABJAN Četrta na šprintu!

BeliF
February 25th, 2011, 09:38 AM
Ka ga že lih tolk omenjate...

Phoenix ujel zadnji vlak in šokiranega Dragića poslal v Houston!
Slovenski košarkar Goran Dragić bo kariero nadaljeval v Houstonu, kamor ga je Phoenix pet minut pred iztekom prestopnega roka prodal v zameno za Aarona Brooksa.
http://www.rtvslo.si/sport/kosarka/phoenix-ujel-zadnji-vlak-in-sokiranega-dragica-poslal-v-houston/251747

Dejko
February 25th, 2011, 04:47 PM
So plusi in minusi - več se bo naigral, imel boljšega trenerja, po drugi strani pa slabše soigralce in klubsko formo... Pa v Teksasu se bo dobro znašel, ni tako hudih razlik z Arizono.

Anze90
February 28th, 2011, 12:32 PM
Final Four lige NLB bo v Stožicah

Po beograjski in zagrebški Areni, ki sta finalni turnir četverice najboljših v ligi NLB gostili v preteklosti, je sedaj očitno prišla na vrsto še ljubljanska stožiška arena, ki bo Final Four gostila sredi meseca aprila.

Novomeški Krki in ljubljanski Union Olimpiji trenutno, štiri kroge pred koncem rednega dela Lige NLB, odlično kaže in če se ne bo zgodilo kaj nepredvidenega ali močno presenetljivega, bosta oba slovenska predstavnika tudi udeleženca zaključnega turnirja najboljše četverice. Tudi zato se je vodstvo lige po pogovoru in dogovoru z ljubljanskimi mestnimi oblastmi že uspešno dogovorilo, da bo dvorana Stožice, ki sprejme skoraj 13.000 gledalcev, gostitelj spopada štirih najboljših košarkarskih ekip v tej regionalni ligi. Turnir naj bi bil v času od 15. do 17. aprila.

vir: http://24ur.com/sport/kosarka/final-four-lige-nlb-bo-v-stozicah.html

BeliF
February 28th, 2011, 01:39 PM
Super :cheers1:

mud777
February 28th, 2011, 02:53 PM
Upam da se bo dalo kupiti karte za posamezne tekme :)

Turtle09
February 28th, 2011, 04:42 PM
Upam da se bo dalo kupiti karte za posamezne tekme :)

Dvomim, s temi paketi so čist ponoreli. Košarka, nogomet, odbojka, hokej - le še koncerte čakam :lol:

Struckar
March 1st, 2011, 12:48 PM
Helenca, Halid Bešlić, pa Rihanna.. =)

mud777
March 2nd, 2011, 09:11 AM
Dvomim, s temi paketi so čist ponoreli. Košarka, nogomet, odbojka, hokej - le še koncerte čakam :lol:

Se strinjam, ker tukaj bojo na tak način res prodali več (pri nogometu je bilo to popolnoma nepotrebno) kot, če bi prodajali samo za posamezne tekme.
Vseeno upam, da bo možno kupiti za posamezne tekme :)

vivaldi mausefalle
March 2nd, 2011, 03:02 PM
Komplet Seznam dogodkov na Stadionu Stožice

http://sl.wikipedia.org/wiki/Seznam_dogodkov_na_Stadionu_Sto%C5%BEice

mud777
March 5th, 2011, 04:58 PM
Krompir
Krompir
Krompir
Krompir
Krompir
Krompir
Krompir
Krompir
Krompir
Krompir
Krompir

Bravo naši :):):)

p.s.
Čestitke tini za 10 zmago :)

Capital78
March 5th, 2011, 05:44 PM
Fantastično! Neverjetno! Skakalci so me čist šokiral z bronom in res super, da so prav na tej tekmi odlično skakali. Zlasti Kranjec me je spomnil na Salt Lake City 2002, ko se mu je čist strgal! Bravo!!!

mmato
March 8th, 2011, 08:59 PM
Danes bi si naj ogledal tekmo Olimpija : Nymburk. Karte sm kupil pred mesecem dni in tekma bi se naj začela ob 20.00. No 10min do osmih sm ugotovil da se je tekma začela ob 6ih. Pogledam na mail (na mobitelu) in vidim da sm pred šestimi urami dobil mail da bo tekma prestavljena.

Jeb.. ga ceu dan sm bil na terenu in nisem mailov spremljal in tut sicer mi ne bi ratalo pridit do šeste na tekmo.

Bo problem dobit nazaj dnar ali enakovredne karte?

mud777
March 9th, 2011, 07:03 AM
Obveščen si bil tako da ti niso dolžni vrniti denarja, niti zamenjati karte.
Vse je odvisno od njihove dobre volje ;)

Borimir
March 9th, 2011, 08:15 AM
Ubistvu ni čist tko.

mmato
March 9th, 2011, 08:12 PM
Borimir kakšna bolj podrobna informacija mogoče?

@Mud
Seprav če bi mi 5min prej poslali sporočilo sm tut bil obveščen. Mislim da je tut 5 ur prepozno.

Borimir
March 9th, 2011, 08:36 PM
Jah moral bi pogledat splošne pogoje poslovanja. Če so ti bli dani. In videt, kaj not piše. Če ti niso bli, pa pač kršijo dogovor in lah pavšalno rečem, da maš pravico do vračila keša.

peroždero
March 11th, 2011, 02:53 PM
karte za F4 bodo verjetno dnevne, to pomeni, da si boš ogledal oba polfinala, če boš kupil za torek, finale pa je itak 1 tekma. Za 3. mesto pa ni. Vsaj tako je bilo lani, lahko pa da bodo kaj spremenili.

BeliF
March 25th, 2011, 09:45 PM
Kako sramoto si to delamo joj, še himne ne znamo sinhrono zapet :lol:

Anze90
March 25th, 2011, 11:27 PM
Dons so vsi razglašeni, tako navijači kot nogometaši, še največ pa po mojem mnenju Kek s svojo ekipo.

Borimir
March 26th, 2011, 12:20 PM
To je pač realno stanje.

Sploh mi ni jasno, kako je lahko nekdo pri zdravi pameti kot samoumevno pričakoval, da bomo premagali Italijo. Še posebno glede na zadnjih 5 tekem. Se mi zdi precej nepoštena (do nogometašev) ta gradnja pričakovanj v medijih - da smo pol lahko vsi "kao razočarani", ker je bla Italija boljša.

BeliF
March 26th, 2011, 12:44 PM
Verjetno je šlo nekak v smislu košarkašev, domač teren, polne Stožce, valda bojo zmagal. Sam se je že takoj vidlo da imajo težave.

tom666
March 27th, 2011, 06:31 PM
Že dolgo nisem videl Italijanov tako motiviranih Upam, da niso našim vzeli preveč volje, kajti v torek je nova tekma. Gremo dalje.

Struckar
March 27th, 2011, 11:16 PM
Dvigovanje pričakovanja? Na podlagi česa? Naši so že v Mariboru zgubili proti S.Irski. Na papirju naj bi bila ta ekipa slabša od naših, pa so zgubili doma. Kaj šele Italija, ki je boljša v vsakem pogledu. Že sam Buffon, dela to reprezentanco prekleto dobro, ker zgleda, kot da se mu žoga, kar lepi v roke. Na drugi strani pa naš Sarma. Ni kej, kapo dol, res zna branit, ampak proti Buffonu nima šans. To omenjam, ker je po ''strokovni oceni'' Sarma le za točko zaostal proti Buffonu, kar je milo rečeno precej samovšečna ocena.

mud777
March 28th, 2011, 07:17 AM
Proti S.Irski smo bili celo tekmo boljši in nesrečno izgubili. Prav tako bi z malo sreče v tekmi proti Italiji zmagali pa smo bili celo tekmo slabši. Ne zmaga vedno boljši. Tokrat je.
Oba golmana sta oddelala svoje z odliko in jih je brez veze analizirati. Problem cele tekme je bil, da so naši stali predaleč od igralcev nasprotnega moštva. Namesto da so jih stisnili takoj ob sprejemu žoge so držali nekakšno zonsko obrambo s katero so bili takoj na začetku obsojeni na propad.

Metron
April 8th, 2011, 09:56 PM
Čestitke HK Acroni Jesenice za osvojitev novega naslova državnega prvaka!:cheers:

mud777
April 22nd, 2011, 07:32 AM
Kaj ni nobeden gledal basket včeraj :lol:
Kak idiotizem, da so pustili grobare ob teren dokler so bili GD (kolko jadni da so) pod streho :bash:

Metron
April 22nd, 2011, 08:03 AM
^^

Celoten F4 je bil svojevrstna blamaža, tako s strani ABA kot organizatorja, MOL kot gostitelja, pokazala se je tudi famozna neskončno opevana ljubljanska publika......pa še kaj bi se našlo. Pohvale edino Krki in U. Olimpiji, ki sta skozi celo sezono odigrali korektno in dostojno zastopali Slovenijo.

Je pa ta F4 še en dokaz, kako situacija niti slučajno še ni dozorela za kašno regionalno nogometno ligo, še več, če vse skupaj primerjamo z EBEL, je več kot očitno, da se moramo tudi v športu začet obračat proti severu, kljub morebiti nekaterim slabim izkušnjam.

Turtle09
April 22nd, 2011, 08:35 AM
^^
Celoten F4 je bil svojevrstna blamaža, tako s strani ABA kot organizatorja, MOL kot gostitelja, pokazala se je tudi famozna neskončno opevana ljubljanska publika......pa še kaj bi se našlo. Pohvale edino Krki in U. Olimpiji, ki sta skozi celo sezono odigrali korektno in dostojno zastopali Slovenijo.

Saj...
- Nobenega nadzora nad vstopnicami na notranjem obroču. Okoli 200 navijačev gostov meni nič tebi nič zasede najboljše sedeže ob igrišču - reakcije 'služb' pa nikakršne
- Bilten F4 ki bi ga morali deliti že na prvi tekmi so očitno uspeli stiskati šele včeraj (notri so sicer vsi 4 klubi)
- o gostinski ponudbi itak ne gre izgubljati besed

Publika v splošnem se mi ni zdela tako slaba. GD so bili sicer bolj švoh, a je težko presodit, ker so bili tam zgoraj. Za Grobarje itak vemo da so kot navijaška skupina dobri in so pač izkoristili situacijo brezvladja, kar je verjetno celo odločilno vplivalo na tekmo (sodniki so v taki atmosferi še lažje 'mutili'). Škoda.

mud777
April 22nd, 2011, 09:17 AM
Upam da se regionalan nogometna liga zgodi nikoli.
Če vse skupaj primerjamo z EBEL ligo in preseravanjem Salzburžanov in tiste gnide Pierre Page-a je NLB boljša zadeva Nx, tako da ni na severu vse tako fino in prav ;)

tom666
April 22nd, 2011, 09:54 AM
Saj...
- Nobenega nadzora nad vstopnicami na notranjem obroču. Okoli 200 navijačev gostov meni nič tebi nič zasede najboljše sedeže ob igrišču - reakcije 'služb' pa nikakršne
- Bilten F4 ki bi ga morali deliti že na prvi tekmi so očitno uspeli stiskati šele včeraj (notri so sicer vsi 4 klubi)
- o gostinski ponudbi itak ne gre izgubljati besed

Publika v splošnem se mi ni zdela tako slaba. GD so bili sicer bolj švoh, a je težko presodit, ker so bili tam zgoraj. Za Grobarje itak vemo da so kot navijaška skupina dobri in so pač izkoristili situacijo brezvladja, kar je verjetno celo odločilno vplivalo na tekmo (sodniki so v taki atmosferi še lažje 'mutili'). Škoda.

Se strinjam!

Anze90
April 22nd, 2011, 11:40 AM
Saj...

Enostavna rešitev tega bi bila, da se tekma ne začne, dokler se Grobarji ne preselijo na mesta, ki so jih imeli na kartah.

Metron
April 22nd, 2011, 07:28 PM

To je že morda res, je pa treba ob tem tudi povedat, da bi se na takšnem dogodku pričakovala razprodana dvorana, pa ni bila in da je sramota, da 3 avtobusi Gorbarjev in 50 fužinskih mladincev preglasi dvorano. Vse to samo kaže na to, na kar smo nekateri opozarjali in sicer da situacija iz začetka sezone EL, ko so nekateri v superlativih govorili o ljubljanski publiki, ni realna. Vidi se, da prvič evforija, ki sta jo prinesla nova objekta počasi popušča, kar je bilo pričakovano in ni nič tragičnega, samo treba se bo spustit na realna tla in resnici pogledat v oči in drugič, da ljubljanska publika tudi v kvalitativnem smuslu nikoli in nikdar ni bila to, za kar se ima, kar se je včeraj še enkrat več potrdilo. Pa bom tu zaključil, ker bi se kdo utegnil počutiti napadenega in moj vpis razumel kot provokacijo, čeprav nimam tega namena.

Upam da se regionalan nogometna liga zgodi nikoli.
Če vse skupaj primerjamo z EBEL ligo in preseravanjem Salzburžanov in tiste gnide Pierre Page-a je NLB boljša zadeva Nx, tako da ni na severu vse tako fino in prav ;)

Ni čisto tako. EBEL je razširjena avstrijska liga, mi smo se jim samo pridružili in jasno da morajo naši klubi kot pridruženi marsijkaj požret. Vemo tudi kaj pomeni RB v avstrijskem športu in gospodarstvu, zato si lahko marsikaj dovoljijo.

NLB pa je regionalno tekmovanje, ki so ga finančno na noge postavila slovenska podjetja, vodita ga Slovenca Lorbek in Lisac, sedež je v Ljubljani, Srbi, predvsem Partizan, pa imajo v ligi očitno priviligiran položaj. Ampak prav je tako, kakršni hlapci in beogradski konjušari so naši, si drugega niti ne zaslužijo. Že to, da na uradnem sprejemu MOL kot slovenske prestolnice, ki gosti F4, župan zbrane nagovori v Srbščini, potem pa to na uradni novinarski konferenci nadgradijo še Lorbek, Lisac in celo Zdovc, ki kot trener slovenskega kluba gostitelja v dvomači dvorani sredi Ljubljane na novinarski konferenci govori Srbsko, to je škandal brez primere, ki pa jasno kaže kdo smo, kako se obnašamo in zakaj nas drugi tretirajo tako kot nas tretirajo. Prav jim je, za hlapce rojeni za hlapce vzgojeni in po tem načelu funkcionira celotna liga, zato pa se lahko zgodi, da sta delegirana sodnika za katera se je pred tekmo vedelo da bosta sodila proti Olimpiji, zato pa se lahko zgodi da dobijo Gorbari sektor praktično na terenu.....in še marsikaj.
Seveda smo potem tisti, ki takšne stvari povemo na glas in nastavimo ogledalo taslabši, ampak meni je konec koncev vseeno, jaz z Olimpijo nimam nič čeprav sem vedno na strani slovenskih klubov ko igrajo proti tujim. Po eni strani se mi celo fino zdi, da se dogajajo takšne stvari, mogoče bo pa počasi le kanilo snobovcem in zblejanim ovcam, kam plove naša barka, ker težava je v tem, da se te stvari ne dogajajo samo v športu, ampak da se mi na ta način obnašamo tudi v politiki, kar pa ima za našo državo in narod veliko usodnejše posledice, kot jih je imel tale F4.

Sicer pa, kaj bi jaz govoril, ko pa je Franci Pavšer v športni zgodbi povedal vse: http://tvslo.si/predvajaj/sportna-zgodba/ava2.103320659/

neon1111
April 22nd, 2011, 07:45 PM
grobarji niso dobili sektorja, ampak so si ga prisvojili.
In treba se je sprijaznit, da so Srbi v košarki pač eni največjih na svetu, in je sodniška pripadnost, čeprav so bili le-ti Hrvatje, povsem razumljiva.

Pa še eno vprašanje imam. Če bi Janković znal špansko in recimo predstavnike Barcelone nagovoril v španščini, bi te to toliko motilo, kot njegov nagovor v srbščini?

BeliF
April 22nd, 2011, 08:07 PM
izdajalec. pa ne more v sloveniji na javni prireditvi po srbsko :ohno: ne rečem da bi bil v Srbiji pa po njihovo šprehal

tom666
April 22nd, 2011, 08:28 PM
Ja dejansko, če sami sebe ne cenimo, ne moremo pričakovati, da nas bodo drugi. Na primer, hrvaški sodniki so videli, kje so grobari in kje dragonsi, pa so samo še sami pristavili svoj delež. Simple.

BeliF
April 22nd, 2011, 08:50 PM
Zdovc odstopil z mesta trenerja Union Olimpije!

Jure Zdovc, ki je s košarkarji Uniona Olimpije izgubil finalni obračun lige NLB proti Partizanu (74:77), je zaradi osebnih razlogov nepreklicno odstopil z mesta trenerja ljubljanskih košarkarjev.
http://24ur.com/sport/kosarka/zdovc-odstopil-z-mesta-trenerja-union-olimpije.html

lafreak84
April 22nd, 2011, 09:49 PM
izdajalec. pa ne more v sloveniji na javni prireditvi po srbsko :ohno: ne rečem da bi bil v Srbiji pa po njihovo šprehal

http://kepemimpinan.files.wordpress.com/2009/06/cat-traitor.jpg

Turtle09
April 22nd, 2011, 10:02 PM
ljubljanska publika tudi v kvalitativnem smuslu nikoli in nikdar ni bila to, za kar se ima, kar se je včeraj še enkrat več potrdilo.

Sploh nisem vedela da naj bi ljubljanska publika veljala za kaj posebnega, meni se zdi precej podobna kot povsod drugje v Sloveniji. Ko npr. gledam prenose iz Krke je tam enako - gledalci občasno reagirajo malo glasneje, sicer pa gre za neko povprečno navijanje nekako v skladu s slovenskim značajem, ki ni ravno 'glasen' (sploh v odsotnosti piva :) ). Lahko da je v Ljubljani neke spontane glasnosti celo manj, saj gre za nadpovprečno urbanizirano populacijo, torej večje individualiste, ki niso ravno idealni navijači (so pa zato toliko bolj tolerantni v drugih življenjskih vprašanjih kar pa mi je všeč).

To kako glasne pa so organizirane skupine je pa seveda drugo vprašanje in nima s povprečno publiko dosti zveze. Tu so po mojem GD vsaj kar se košarke tiče trenutno celo med slabšimi, ker je pač njihova religija nogomet.

Ubertino de Casale
April 26th, 2011, 09:52 PM
Are there here Slovenians preparing to visit Bratislava during IIHF Wch 2011?

miran92
April 27th, 2011, 01:49 AM
My father went to a local bus agency, which was organizing coach trip to Bratislava for the Slovenia - Germany game, and they said they were sold out (two full buses). So yea, expect to see some Lynx supporters:)

Edit: Gee I'm sorry, I misread your post... Haven't really respond to your question :D

Ubertino de Casale
April 27th, 2011, 08:32 AM
My father went to a local bus agency, which was organizing coach trip to Bratislava for the Slovenia - Germany game, and they said they were sold out (two full buses). So yea, expect to see some Lynx supporters:)

Edit: Gee I'm sorry, I misread your post... Haven't really respond to your question :D

No problem, I was just wandering to get some beers with southern brothers with the rest of ssc Slovak part ;)

netgear67
April 27th, 2011, 11:33 AM
"NLB" liga v rokometu vendarle? (http://24ur.com/sport/ostalo/regionalci-upajo-na-slovenski-ja.html)

hm..

mud777
April 29th, 2011, 10:54 PM
Jebemti dobro so se naši danes držali v hokeju.
Bravo fantje :cheers:

Ubertino de Casale
April 30th, 2011, 03:17 AM
Jebemti dobro so se naši danes držali v hokeju.
Bravo fantje :cheers:

Tak je!
Gratulujeme bratia, odohrali ste fantasticky zapas a boli ste velmi dobri oponenti!

mud777
April 30th, 2011, 01:52 PM
Congrats to our Slovakian friends :cheers:
Hope you become WC in your home country.

Struckar
May 1st, 2011, 11:04 AM
^^ WC :lol:

mud777
May 1st, 2011, 06:41 PM
Faking šit.
Tako blizu in tako daleč.
Danes smo zamudili fantastično priložnost, da v hokeju nabijemo veliko Rusijo.

Število tekem odigranih v NHL:
Ruski igralci: 4000+
Slovenski igralci: 1

netgear67
May 1st, 2011, 06:42 PM
Kapo dol našim fantom. Človek jim nima kaj zamerit..... gremo naši!!!

netgear67
May 1st, 2011, 09:41 PM
Krka prvak pokala Eurochallenge! Ma neverjetno,vsaka čast Krki, vsaka čast Đikiću. Slabo jim je kazalo, gubili za 8 pik, nato pa kot Krka zna s svojo igro zmagala in tako osovjila svoj prvi pokal v Evropi!

mud777
May 2nd, 2011, 12:18 AM
Bravo :cheers:

netgear67
May 3rd, 2011, 06:40 PM
Jooj,škoda,škoda,takomalo nam je manjkalo. Ampakv vseeno čestitke za točko in pa zopet vse pohvale navijačem. Z dobrimi igrami naših bomo še v hokeju imeli tisoče navijačev kot to imamo v košarki. :)

Primus Qvintus
May 5th, 2011, 07:00 PM
Slovenia - Latvia 5:2

Suvereno !

Ampak ne gre, da ne bi na koncu "zaslovenili".

_VeNeT_
May 5th, 2011, 08:22 PM
Kako misliš, zaslovenili?

tom666
May 5th, 2011, 08:50 PM
Ne verjamem, da je dobljen gol v zadnji sekundi slovenska pogruntavščina :)
Kakorkoli, super! Le v tem tempu naprej, pa padejo tudi Avstrijci.

caicoo
May 5th, 2011, 11:15 PM
congrats brothers of south ;)

netgear67
May 6th, 2011, 03:05 PM
Na tekmi proti Avstriji bi morali imeti transparent "Page where are you now?" :D

mud777
May 7th, 2011, 05:20 PM
Kaj je blo to danes??

tom666
May 7th, 2011, 06:11 PM
Kaj je blo to danes??

Avstrijci so so si izbrali napačen dan, da pokažejo, da niso tako slabi.
Ekipe so pač precej enakovredne.

BeliF
May 8th, 2011, 09:50 PM
kwa bomo pušnl

Broccolli
May 14th, 2011, 10:44 AM
Slovenija dobila organizacijo Svetovnega prvenstva Divizije I (skupine A) v Hokeju:cheers:

Vir:http://www.rtvslo.si/sport/hokej/sp-v-hokeju-2011/sp-2012-v-sloveniji-bo-cez-sest-let-pri-nas-tudi-elita/257472

netgear67
May 14th, 2011, 11:38 AM
Ko bo to elitna divizija,takrat bom pa še jaz nazdravljal,čeprav,ekipe ne bodo slabe,zna biti dobro prvenstvo. Ali bo to v Stožicah..bomo videli.

netgear67
May 15th, 2011, 02:10 PM
Ni šans, da bi bil zgrožen. Tudi to je nogometna infrastruktura, svaka čast za novo tribuno! Pa še lepe barve je ;)

Toda, če NK Grajena igra v 2. MNZ Ptuj potem je to 5. nivo slovenske lige in ne 6.

NK Aluminij si želi v 1. ligo? Dobili bodo sponzorja? Kako prosim? Lahko prosim kaj več napišeš v temo Šport?

Po odhodu Topleka,direktorja Taluma iz Kidričevega,ki je glavni sponzor kluba Aluminij,ki je bil glavni zaviralec prehoda v 1.ligo je sedaj zavel novi veter v jadra tega Štajerskega kluba. :D Imajo zeleno luč za vstop v 1.ligo in so le še streljaj od nje. 2 kroga pred koncem ima Aluminij 4 točke prednosti pred 2. uvrščenim Interblockom ter 5 točk prednosti pred 3. uvrščeno Dravinjo s katero se je ravno včeraj razšel z 0-0. Aluminij čaka v naslednjem krogu domača tekma proti Interblocku,ki bo verjetno razrešila še zadnje dvome o prvaku 2.lige. Aluminij doma igra izjemno. Zadnje 4 domače tekme so dobili z gol razliko 19-0,tako,da.... Vsi verjamejo v uspeh Aluminija letos za preboj v 1.ligo. Res,da je Interblock bil jesenski prvak, vendar takrat je še na čelu Taluma bil Toplek, po odhodu slednjega pa je ALuminij začel trgati vse po vrsti in tako je zasluženo na poti v 1.ligo. AMPAK, za 1.ligo mora stadion ustrezati vsem merilom, kar pa trenutno zagotovo ne. Stanje v Kidričevem je sramotno kar se tiče stadiona. Morala se bo zgraditi POKRITA tribuna in v ta namen bi se naj klubu pridružil nov sponzor,ki bi ta zadnji problem rešil. Kdo pa je to,pa sam še ne vem. Tudi pri ekipi Drave vedo za stanje pri Aluminiju in da bo prišel novi sponzor,ter da potujejo v 1.ligo.
Ko bo kaj bolj konkretno znanega,zagotovo napišem,če bo to koga zanimalo. ČE pa se bo kaj gradilo,pa računajte na moje fotografije.

STADION-KRITERIJI ZA IGRANJE V 1.SNL

http://www4.slikomat.com/11/0515/8zu-kriter.jpg (http://www.Slikomat.com/slika/4847077.htm)

KRITERIJI (http://www.nzs.si/resources/files/doc/dokumenti/okroznice/21-10_Pravilnik%20NZS%20o%20licenciranju%20nogometnih%20klubov_27122010.pdf)

Jure88
May 15th, 2011, 05:52 PM
Po odhodu Topleka,direktorja Taluma iz Kidričevega,ki je glavni sponzor kluba Aluminij,ki je bil glavni zaviralec prehoda v 1.ligo je sedaj zavel novi veter v jadra tega Štajerskega kluba. :D Imajo zeleno luč za vstop v 1.ligo in so le še streljaj od nje. 2 kroga pred koncem ima Aluminij 4 točke prednosti pred 2. uvrščenim Interblockom ter 5 točk prednosti pred 3. uvrščeno Dravinjo s katero se je ravno včeraj razšel z 0-0. Aluminij čaka v naslednjem krogu domača tekma proti Interblocku,ki bo verjetno razrešila še zadnje dvome o prvaku 2.lige. Aluminij doma igra izjemno. Zadnje 4 domače tekme so dobili z gol razliko 19-0,tako,da.... Vsi verjamejo v uspeh Aluminija letos za preboj v 1.ligo. Res,da je Interblock bil jesenski prvak, vendar takrat je še na čelu Taluma bil Toplek, po odhodu slednjega pa je ALuminij začel trgati vse po vrsti in tako je zasluženo na poti v 1.ligo. AMPAK, za 1.ligo mora stadion ustrezati vsem merilom, kar pa trenutno zagotovo ne. Stanje v Kidričevem je sramotno kar se tiče stadiona. Morala se bo zgraditi POKRITA tribuna in v ta namen bi se naj klubu pridružil nov sponzor,ki bi ta zadnji problem rešil. Kdo pa je to,pa sam še ne vem. Tudi pri ekipi Drave vedo za stanje pri Aluminiju in da bo prišel novi sponzor,ter da potujejo v 1.ligo.
Ko bo kaj bolj konkretno znanega,zagotovo napišem,če bo to koga zanimalo. ČE pa se bo kaj gradilo,pa računajte na moje fotografije.

Hm... zelo, zelo zanimivo :) Hvala za informacije in se priporočam za vse, kar bo sledilo :)

ratipok
May 21st, 2011, 01:48 AM
Morda že vedo v klubu na katerem stadionu bodo igrali v primeru uvrstitve v SNL prihodnje leto? Predvidevam, da na Ptuju. Kaj pa lasten stadion? Obstajajo kakšni načrti, da v naslednjih letih zgradijo pokrito tribuno v Kidričevem? Trenutno stanje je namreč katastrofa. Pa seveda upam, da se ne odločijo za gradnjo nove tribune "na silo" in po izgradnji nenadoma ugotovijo, da več ni pravih financ in gredo po poti, ki jo kaže Primorje v tej sezoni.

Jure88
May 21st, 2011, 01:45 PM
Morda že vedo v klubu na katerem stadionu bodo igrali v primeru uvrstitve v SNL prihodnje leto? Predvidevam, da na Ptuju. Kaj pa lasten stadion? Obstajajo kakšni načrti, da v naslednjih letih zgradijo pokrito tribuno v Kidričevem? Trenutno stanje je namreč katastrofa. Pa seveda upam, da se ne odločijo za gradnjo nove tribune "na silo" in po izgradnji nenadoma ugotovijo, da več ni pravih financ in gredo po poti, ki jo kaže Primorje v tej sezoni.

Nekaj malega o gradnji stadiona, ki jo načrtujejo je omenjeno v nitki "Stadioni in dvorane".

netgear67
May 29th, 2011, 07:31 PM
Aluminij po preobratu v Šenčurju v 1.ligo!

Druga liga, zadnji 27. krog:

Sobota:
Roltek Dob : Mura 05 4:6 (1:4)
Ropečnik 14., 52., Stanko 66., Vuk 84.; Sprečo 30., 37., 81., Ošlaj 32., Janža 45., Bohar 90.

Krško : Bela krajina 1:1 (0:1)
Barkovič 76.; Lalovič 21.

Nedelja:
Garmin Šenčur : Aluminij 1:2 (0:0)
Hauschen 69.; Purišič 75., Bingo 80.

IB Interblock : Dravinja Kostroj 2:1 (2:0)
Majcen 19., 34.; Rošer 89.

Šmartno 1928 : Labod Drava 3:2 (2:0)
Bizjak 1., Akamba 16., Mujakovič 80.; Marlon 50., Kokol 78.

Lestvica:

1. Aluminij* 27 tekem – 48 točk
2. Interblock** 27 – 47
3. Dravinja Kostroj 27 – 43
4. Mura 05 27 – 41
5. Labod Drava 27 – 39
6. Roltek Dob 27 – 38
7. Bela krajina 27 – 37
8. Krško 27 – 31
9. Garmin Šenčur*** 27 – 22
10. Šmartno*** 1928 27 - 22

* - prvak, udeležba v 1. SNL
** - dodatne kvalifikacije za 1. SNL
*** - izpad v tretjo ligo

Najboljši strelci:

16 - Stanko (Roltek Dob/Garmin Šenčur)
11 - Sprečo (Mura 05)
10 - Bohar (Mura 05)
9 - Kmetec (Aluminij), Mujanovič (Šmartno 1928), Štante (Dravinja), Majcen (Interblock)
8 - Alenc (Dravinja), Biščan (Bela krajina), Firer (Labod Drava), Režonja (Aluminij), Mostarlić (Krško)
7 - Mitrakovič (Roltek Dob), Vračko (Aluminij), Vuk (Roltek Dob)

Von Daxa
June 2nd, 2011, 11:40 AM
Tudi Aluminij noče v Prvo ligo!

Šokantno! Po Interblocku, drugouvrščenem klubu druge lige, je odločitev, da v prihodnji sezoni ne bo igral v Prvi ligi, sprejel tudi prvak druge lige. Aluminij torej ostaja drugoligaš!

V Kidričevem ne bo Prve lige! (http://www.nogomania.com/Slovenski-Nogomet/Prva-SNL/Novica/Tudi-Aluminij-noce-v-Prvo-ligo.aspx)

Hjoj! Pa kaka smo mi država!:bash:

BeliF
June 2nd, 2011, 12:11 PM
Zgleda je boljše bit najboljši med najslabšimi kot pa najslabši med najboljšimi :bash:

ziga17
June 2nd, 2011, 01:46 PM
Zgleda je boljše bit najboljši med najslabšimi kot pa najslabši med najboljšimi :bash:

Seveda bi vsak zaigral v Prvi ligi, Aluminij naj bi se ji odrekel zaradi denarja: za vsak tekmo je treba plačevati vedno več (zdravniška oskrba, sodniki, ki dobivajo vedno več itd) in malim klubom ne znese. Je pa čudno, zakaj se je Interblock odpovedal, mogoče šparajo za stadion :nuts:

Jure88
June 2nd, 2011, 04:51 PM
To glede cene tekem je malce napačno.

Sodnike plača NZS, zdravnik pa stane isto, če ga najameš za Prvo Ligo, 2. ligo ali vaški nogometni turnir (včasih je težko ločit...).

Problem je v infrastrukturi. Potrebovali bi večje tribune, pokrito tribune, ločeno tribuno za gostujoče, itd., itd., itd...

Interblock se je pač odpovedal ker ne želijo brez novega stadiona nadaljevati. Malce nesramno do igralcev in strokovnega vodstva pa to res je.

netgear67
June 12th, 2011, 05:45 PM
Imamo novega svetovnega prvaka.
http://www.siol.net/sportal/drugi_sporti/kajak-kanu/2011/06/nejc_znidarcic_svetovni_prvak_v_spustu.aspx

btw,pa še dve stvari,ki jih gledam trenutno

Prva je rokometna tekma Slovenija-Ukrajina. Ker junc si je izmislil ob obrambah Škofa "vrtet" krik tarzana. Drugo pa je ta.Gledam diamantno ligo v atletiki. Piše New York,ateltski stadion pa v rangu Slovenske Bistrice. :)

kozorog
June 16th, 2011, 01:26 PM
Slovenija četrta športna nacija sveta (http://www.zurnal24.si/drugi-sporti/sport-slovenija-analiza-lestvica-nacija-hrvaska-216729/clanek)

_VeNeT_
June 16th, 2011, 04:19 PM
Kako so pa lahko Avstrijci drugi? Saj so slabi v skoraj vseh skupinskih športih.

Broccolli
June 18th, 2011, 10:59 AM
Filipovski, se vrača v Ljubljansko Olimpijo

http://www.rtvslo.si/sport/kosarka/filipovski-se-veseli-novih-izzivov-v-klubu-svoje-mladosti/260105

netgear67
June 19th, 2011, 12:48 PM
Nekaj slik iz današnjega štarta zadnje etape Dirke po Sloveniji (Ptuj-Novo mesto 181km).

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/263940_1978934566815_1646692445_2004038_4811357_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/254877_1978963127529_1646692445_2004084_4051969_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/262712_1978938766920_1646692445_2004050_5548511_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/255007_1978976607866_1646692445_2004094_785811_n.jpg

In pa še video http://www.youtube.com/watch?v=Vih-dVfQlJo&feature=mfu_in_order&list=UL

neon1111
June 21st, 2011, 02:13 PM
zdele je bila v Roža baru na Židovski stezi manjša ceremonija ob 100-letnici nogometa v Ljubljani.
So tudi manjšo spominsko ploščo postavl.

netgear67
June 27th, 2011, 10:49 AM
Krka rekla NE Evroligi - razlog premajhna dvorana

CLiCK (http://www.siol.net/sportal/kosarka/2011/06/dzikic_dobil_naslednika.aspx)

Če je razlog premajhna dvorana,pol Krka ne bo nikoli igrala v Evroligi. Sedaj jim še dovolijo "manjše" dvorane. Ko pa bo (če bo) Krka dobila sedaj dovolj velikih 5.000 sedežev dvorano,bo pa v veljavo vstopilo pravilo 10.000 sedežev pa zopet ne bo nič od tega.

tom666
June 27th, 2011, 11:24 AM
Krka rekla NE Evroligi - razlog premajhna dvorana

CLiCK (http://www.siol.net/sportal/kosarka/2011/06/dzikic_dobil_naslednika.aspx)

Če je razlog premajhna dvorana,pol Krka ne bo nikoli igrala v Evroligi. Sedaj jim še dovolijo "manjše" dvorane. Ko pa bo (če bo) Krka dobila sedaj dovolj velikih 5.000 sedežev dvorano,bo pa v veljavo vstopilo pravilo 10.000 sedežev pa zopet ne bo nič od tega.

Tale ekskluzivizem glede sedežev je en navaden BS. (Čudno, da dovolijo, da obstajajo države, ki imajo manj kot, npr. 10 mio. preb.). Itak velik del Evrope take dvorane ima, (povprečen) obisk pa slab, da ne rečem zelo slab. Smiselno bi bilo samo v drugi fazi EL, če bi se npr. Krka tja prebila, bi itak bilo toliko zanimanja, da bi se (lahko) igralo v Ljubljani.

Broccolli
June 27th, 2011, 02:59 PM
..............

netgear67
June 27th, 2011, 10:41 PM
Sem poslal mail danes predsedniku KK Krka (namesto klasične novinarske konference je odgovarjal na maile in telefon) glede Evrolige in glede dvorane ter pogoja 10.000 za igranje v sezoni 12/13 in dobil sem nasleden odgovor:

Pozdravljeni!
Graditev dvorane za 10.000 obiskovalcev v Novem mestu ni racionalna, zato županu tega ne bom predlagal. Po moji oceni je Slovenija premajhna za 2 Euroligaša. Če bi Krka skozi točkovanje v lanski sezoni osvojila mesto v Euroligi, Olimpija pa ne, bi zagotovo tekmovali v Euroligi. To bi namreč pomenilo povsem drugačno pozornost sponzorjev, pa tudi medijev in - kar je zelo pomembno - občinstva, ki bi prišli podpreti slovenskega Euroligaša, pa naj bo to Olimpija ali Krka.
Pozdrav,Brane Kastelec

BeliF
September 2nd, 2011, 08:42 PM
Nekam potiho so zdajle zdravljico zapel v Stožcah.

Broccolli
September 2nd, 2011, 10:43 PM
Kako so ga pušnl ooooojoooojjjooooo:ohno:

BeliF
September 3rd, 2011, 01:36 PM
Jah nič, bom pa za nemce navijal, oni so že tam :lol:

BeliF
September 6th, 2011, 11:14 PM
nemci it is

BeliF
September 30th, 2011, 08:38 AM
hehe, kolk je bil pa to smešen gol včeri :lol:

Maribor - Birmingham (1:2)
http://tvslo.si/predvajaj/vijolicasti-po-vodstvu-ostali-praznih-rok/ava2.117241271/

mud777
October 13th, 2011, 12:04 PM
Folk zažura na enter sandman od metallice na tekmi college footballa.
Kul so te college tekme hehe.
http://www.youtube.com/watch?v=blzftASduNc&feature=player_embedded#

BeliF
October 24th, 2011, 10:27 AM
Kek ni več selektor Slovenije
»Nedvomno je Matjaž Kek delo selektorja opravljal kvalitetno in z reprezentanco A dosegel velike uspehe,« pravijo pri NZS
http://www.finance.si/328093/Kek-ni-ve%C4%8D-selektor-Slovenije

Broccolli
November 15th, 2011, 11:02 PM
Ma spet so prejeli poceni gole kar 3 pa igrali so doma:ohno:

A se samo meni zdi ali je ta Handanovič precenjen pri nas, Dr. Stare ga je kar naprej hvalil kako je dober ko kruh pa 3 gole pokasiral ..ta prvi gol je ob napaki obrambnega igralca bil v veliki meri kar njegov, res je pa tudi da obramba šepa pri nas....napad z Matavžem pa vrhunski. No Stare se je pravilno spraševal na koncu zakaj prostega strela ni izvajal Vršič???...to bi pa moral Selektor natančno določiti igralce/igralca za izvajanje prostih strelov...v starih časih je bil to Zlatko Zahovič, sedaj bi moral biti Dare Vršič!!

Ogris
November 16th, 2011, 02:06 AM
Ma spet so prejeli poceni gole kar 3 pa igrali so doma:ohno:

A se samo meni zdi ali je ta Handanovič precenjen pri nas, Dr. Stare ga je kar naprej hvalil kako je dober ko kruh pa 3 gole pokasiral ..ta prvi gol je ob napaki obrambnega igralca bil v veliki meri kar njegov, res je pa tudi da obramba šepa pri nas....napad z Matavžem pa vrhunski. No Stare se je pravilno spraševal na koncu zakaj prostega strela ni izvajal Vršič???...to bi pa moral Selektor natančno določiti igralce/igralca za izvajanje prostih strelov...v starih časih je bil to Zlatko Zahovič, sedaj bi moral biti Dare Vršič!!

Napake so bile bolj s strani branilcev. Če izvzamemo enajstmetrovko sta oba strela letela proti kotu vrat in v obeh primerih je obramba POPOLNOMA pogorela. Nima veze če je notr handanovič al pa Van Der Saar, gol bi bil. Seveda ni vrhunski vratar pri samem vrhu spiska, je pa zagotovo zelo dober in soliden.

Je pa res da ga ima stare preveč rad.

mud777
November 16th, 2011, 07:31 AM
Seveda je vrhunski vratar pri samem vrhu spiska.
Rezultati povejo vse.
To da so branilci nesposobni ni njegova krivica, vsakega penala pa tudi ne more obranit.

neon1111
November 16th, 2011, 05:56 PM
kakšni rezultati?

ziga17
November 16th, 2011, 06:12 PM
kakšni rezultati?

Klubski verjetno.

mud777
November 16th, 2011, 06:23 PM
Recimo 6 obranjenih penalov od 8 poizkusov v prejšni sezoni serie A (rekord), samo 4 goli v mreži Udineseja v letošnjih 10 kolih serie A (daleč najmanj), ...
Model je fantastičen golman in daleč najboljši član slovenske reprezentance.
Včeraj (bil na tekmi) ni bil kriv za nobenega izmed golov.

Borimir
November 16th, 2011, 07:51 PM
Se strinjam. Handanovič je nevrerjeten. Čisto realno top nekaj na svetu.

il brutto
November 16th, 2011, 07:56 PM
Jaz bi se strinjal z enim komentatorjem, ki je napisal, da je Samir navajen na Udinesejevo obrambo, pri naših (no vsaj če igra Matič :D) je pa treba igrati bolj na ziher.

neon1111
November 17th, 2011, 04:31 PM
zagotovo Handa ni slab vratar, toda problem je v tem, da samo v Sloveniji mislimo, da je v top nekaj na svetu

mud777
November 17th, 2011, 06:06 PM
Seveda.
Samo v Sloveniji.
http://24ur.com/sport/nogomet/legendarni-zoff-handanovic-je-dalec-najboljsi-v-serie-a.html
http://www.times.si/sport/gazzetta-dello-sport-samir-handanovic-je-bil-najboljsi--NONE-66d2ba81b5.html
http://blogs.thescore.com/footyblog/2011/10/18/bandini-buffon-inspired-handanovics-rising-stock-at-udinese/
...

neon1111
November 17th, 2011, 08:09 PM
mislil sem predvsem na klube, se pa posipam s pepelom zaradi zoffa

miran92
November 23rd, 2011, 06:11 PM
Bojda novi dresi.
http://www.passionemaglie.it/2011/11/le-nuove-maglie-nike-di-croazia-e-slovenia-per-il-2012/

http://www.passionemaglie.it/wp-content/uploads/2011/11/slovenia-away-2012.jpg

http://www.passionemaglie.it/wp-content/uploads/2011/11/slovenia-away-back.jpg

tom666
November 23rd, 2011, 09:32 PM
Itak je bilo rečeno, da bodo dresi z l.2012 novi. Modra se mi zdi lepa, manjka nekaj kreativnosti v detajlih. Tole je gotovo samo ena od variant, manjka tudi verzija za gostovanja. Vsekakor je nujno, da se dresi poenotijo za vse športe. Grb zveze mi pa ni všeč, čeprav je barvno usklajen z dresom.

miran92
November 24th, 2011, 02:11 PM
Itak je bilo rečeno, da bodo dresi z l.2012 novi. Modra se mi zdi lepa, manjka nekaj kreativnosti v detajlih. Tole je gotovo samo ena od variant, manjka tudi verzija za gostovanja. Vsekakor je nujno, da se dresi poenotijo za vse športe. Grb zveze mi pa ni všeč, čeprav je barvno usklajen z dresom.

To naj bi bil gostujoči dres. Osnovna barva domačega dresa je še vedno bela.

http://i312.photobucket.com/albums/ll349/Todosobrecamisetas/ESTRENOS%20NTs%202010/SLO12details.jpg

il brutto
November 29th, 2011, 05:22 AM
Zanimivo (http://www.rtvslo.si/sport/nogomet/prva-liga-si/aganovic-in-osterc-zamrznila-olimpijo-pri-12/271555):
20. krog Prve lige si se je končal z zmago Luke Kopra nad Olimpijo z 2:0. Ljubljančani tako še naprej ostajajo brez uspeha na Bonifiki, kjer so nazadnje slavili leta 1987.

mud777
November 30th, 2011, 09:19 PM
Maribor od 3:0 do 3:4 :ohno:

Broccolli
November 30th, 2011, 10:42 PM
^^
Ma to so troti:ohno: te bi tud če bi s 5:0 vodil zgubil na konc.

Ogris
November 30th, 2011, 10:47 PM
Marifour.

Dizaster da večjega ni, obramba šla na off in potem se zgodi tole. Komentirati sploh ni vredno, tako žalostno da je kar že smešno kaj so zapravili :D.

Boljši 3/4 tekme potem pa enostavno nehali igrati, ajajajaj.

Broccolli
December 5th, 2011, 01:03 PM
Saj ni res, pa je: odhaja še Markota

Ljubljana - Eksodus se nadaljuje. Potapljajočo se barko Uniona Olimpije zapušča še nadomestni kapetan Damir Markota, ki odhaja v Türk Telekom.

http://www.siol.net/sportal/kosarka/2011/12/saj__ni_res_pa_je_odhaja_se_markota.aspx

vir: Planetsiol.net

curkelj
December 5th, 2011, 10:53 PM
Elan dobavil IHF gole za SP v rokometu, ki poteka v Braziliji :)

http://www4.slikomat.com/11/1205/fd2-GRD-00.jpg (http://www.Slikomat.com/slika/5087335.htm)

vivaldi mausefalle
December 6th, 2011, 01:00 AM
Elan dobavil IHF gole za SP v rokometu, ki poteka v Braziliji :)

me veseli, naša najbolj globalno znana znamka/podjetje. pionir na mnogih področjih, zamerim pa jim zamenjavo starega logotipa (http://www.google.si/imgres?imgurl=http://www.seeklogo.com/images/E/Elan-logo-0CEF17E572-seeklogo.com.gif&imgrefurl=http://www.seeklogo.com/tag.html%3Fq%3DElan&h=200&w=200&sz=2&tbnid=VBxrZQyk1qHkfM:&tbnh=90&tbnw=90&prev=/search%3Fq%3Delan%2Blogo%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=elan+logo&docid=Qwi92mhpw5NUKM&hl=sl&sa=X&ei=l1vdTrDhBMaksgbm5umsBA&ved=0CDEQ9QEwAw&dur=2190), ki je bil več kot prepoznaven in edinstven, tale sedanji logo pa ni ničemur podoben (prav pogledat moraš kaj piše na skijah), coca-cola ima že 125 let enak logotip (in jim ne pade na pamet da bi šli to spreminjat)

oilpower
December 6th, 2011, 02:06 AM
me veseli, naša najbolj globalno znana znamka/podjetje. pionir na mnogih področjih, zamerim pa jim zamenjavo starega logotipa (http://www.google.si/imgres?imgurl=http://www.seeklogo.com/images/E/Elan-logo-0CEF17E572-seeklogo.com.gif&imgrefurl=http://www.seeklogo.com/tag.html%3Fq%3DElan&h=200&w=200&sz=2&tbnid=VBxrZQyk1qHkfM:&tbnh=90&tbnw=90&prev=/search%3Fq%3Delan%2Blogo%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=elan+logo&docid=Qwi92mhpw5NUKM&hl=sl&sa=X&ei=l1vdTrDhBMaksgbm5umsBA&ved=0CDEQ9QEwAw&dur=2190), ki je bil več kot prepoznaven in edinstven, tale sedanji logo pa ni ničemur podoben (prav pogledat moraš kaj piše na skijah), coca-cola ima že 125 let enak logotip (in jim ne pade na pamet da bi šli to spreminjat)

Men je stari logo tudi bolj všeč, predvsem ravno zaradi tega, ker je prepoznaven

Jure88
December 6th, 2011, 10:38 AM
Eh. Stari logo je res star in zastarel. Novi je precej lepši in modernejši. Ne predstavljam si lepote trenutnih smuči s starim oglatim logotom. Prav ta lepota smuči pa je njihova največja reklama.

Anyway, bravo Elan.

kreden
December 6th, 2011, 11:52 AM
Sploh pa se starega logota malokdo razen Slovencev sploh še spomni. V tujini poznajo to samo starejši ljudje in kaki zanesenjaki, povprečen smučar leta 2012 pa nima pojma, kakšen je bil stari logo.

Broccolli
December 6th, 2011, 05:56 PM
IIHF prižgala Stožicam zeleno luč

Ljubljana - Hokejska zveza Slovenije (HZS) je po dolgotrajnih pogajanjih prejela dovoljenje, da se SP divizije I organizira v Stožicah.

http://www.siol.net/sportal/hokej/2011/12/iihf_prizgala_stozicam_zeleno_luc.aspx

vir:Planetsiol.net

Se opravičujem vidim, da me je Netgear v threadu Stožice prehitel za par minut :)

Primus Qvintus
December 6th, 2011, 08:51 PM
Me prav zanima zakaj ta "dolgotrajna pogajanja".

Menda ja ne zato ker bi naši na NHL ringu igrali (ker ta pravi pač ne gre noter).

vivaldi mausefalle
December 9th, 2011, 01:47 PM
Rogla 2011, FIS World Cup Cross Country

1.
http://shrani.si/f/V/K2/xzQWvdk/brez-naslovalo.png

2. SPRINT
http://shrani.si/f/1A/13M/3PRN2bfP/brez-naslovalokjjk.png

3. MASS START
http://shrani.si/f/2y/XA/1WpMPWGN/1/brez-naslovalokjjkkhjkk.png

Redmen28
December 9th, 2011, 02:59 PM
Škoda da ne probajo šprinte izpeljati v Mb oz. v Ce. (čeprav ta zadnja v Dusseldorfu je bila polna padcev).

netgear67
December 15th, 2011, 02:12 PM
Slovenija bo nogometno prijateljsko tekmo s Škoti odigrala v Kopru!

mud777
February 25th, 2012, 06:11 PM
Kranjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeecccccccccc :cheers:

netgear67
February 25th, 2012, 06:15 PM
A to bo letos kak rekord po obisku padel v Planici?
Bravo Robi Kraaaaaaaaaanjec! :cheers:

Broccolli
February 25th, 2012, 06:23 PM
UUUJJJJEEEEEAAAA Leteči ROBI ŠAMPIOOOON:cheers::banana:

Mater ker rekord imamo sedaj tretji najdaljši polet vseh časov 244m:master:

netgear67
February 25th, 2012, 06:29 PM
bkLgT4byoIc

ziga17
February 25th, 2012, 06:43 PM
A to bo letos kak rekord po obisku padel v Planici?

Koliko kart pa dajo v prodajo oz. kakšna omejitev je ter koliko je današnji rekord po obisku, če kdo ve?

netgear67
February 26th, 2012, 04:02 PM
Bronasta medalja za naše fante. Bravo Damjan,Tepeš,Šinkovec,Kranjec.

Bo treba it v Planico! :cheers:

Broccolli
February 26th, 2012, 04:18 PM
TOOO BRAVO NAŠI BROOON SUPER!!!:banana::cheers:

netgear67
March 1st, 2012, 05:03 PM
Biatlonska mešana štafeta osvojila srebrno medaljo. Čeprav so na cilj prišli prvi so jim sodniki vzeli zlato in jo podarili Norvežanom.

Slovenci bi se lahko pritožili....mah.

mud777
March 1st, 2012, 06:58 PM
Podarili?
Nikomur niso nič podarili.
Norvežani so zmagali pošteno.

Drugače pa bravo naši :cheers:

netgear67
March 1st, 2012, 09:06 PM
Ma daj mud777 srsly.

smok1
March 1st, 2012, 09:37 PM
Pravila so vnaprej dogovorjena, jasna in gredo Norvežanom v prid. Je pa res rahlo neprijetno, ko vidiš našega kot prvega v cilju pa ne osvojiš zlate medalje.

netgear67
March 6th, 2012, 04:41 PM
Jakov Fak svetovni prvak na 20km! :cheers:

Broccolli
March 6th, 2012, 05:32 PM
Jaka CAARRR uuujjeeeaaaa:D:cheers:

netgear67
March 16th, 2012, 06:35 PM
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/422033_3282180827157_1646692445_2756669_1398021926_n.jpg

Verso
March 17th, 2012, 12:25 AM
^^ :lol: :banana:

vivaldi mausefalle
March 25th, 2012, 12:36 PM
URADNI PODATKI:
Najbolj priljubljen reakreativen šport med Slovenci

TOP 16

1. Sprehajanje
2. Nogomet
3. Pohodništvo/Planinarjenje
4. Kolesarjenje
5. Smučanje
6. Plavanje
7. Tek
8. Odbojka
10. Aerobika
11. Rolkanje
12. Tenis
13. Rokomet
14. Drsanje
15. Boks
16. Fitnes

Jure88
March 25th, 2012, 09:10 PM
URADNI PODATKI:
Najbolj priljubljen reakreativen šport med Slovenci

TOP 16

1. Sprehajanje
2. Nogomet
3. Pohodništvo/Planinarjenje
4. Kolesarjenje
5. Smučanje
6. Plavanje
7. Tek
8. Odbojka
10. Aerobika
11. Rolkanje
12. Tenis
13. Rokomet
14. Drsanje
15. Boks
16. Fitnes

Dokler ne predstaviš vira so uradni podatki sledeči:

1. Curling
2. Speedway
3. Rokomet
4. Zumba
5. Drsanje

:) Pomaga, če poveš kje si dobil podatke :)

LJ-city
March 25th, 2012, 11:12 PM
Na TVju non stop vrtijo nek nogomet, košarko pa vaterpolo, sprehajanja pa čisto nič:ohno:

Broccolli
March 27th, 2012, 05:52 PM
Srčna slovenska alpinista že kliče Himalaja

Slovenski alpinizem je na podelitvi zlatih cepinov doživel nov poklon vsega sveta. Luka Stražar in Nejc Marčič sta prejela ugledno nagrado za smer Sanjači zlatih jam v K7 West.

http://www.rtvslo.si/sport/preostali-sporti/srcna-slovenska-alpinista-ze-klice-himalaja/279856

Vir.MMC

dafrenk
April 5th, 2012, 01:03 PM
ej če ste vidl, je šport tv naštimu web-kamero v stožiški dvorani, tako da imamo zdaj live feed kako pripravljajo dvorano za sp v hokeju

http://www.sport-tv.si/d138352/Hokej/VIDEO_Preobrazba_Stozic_v_hokejsko_dvorano.html

edit: nism vidu da je že link pod temo stožice :D

drmuc
April 8th, 2012, 05:20 PM
ve mogoče kdo ob kateri uri je v soboto 14.4 v stožicah tekma med legendami olimpije in jesenicami

Jure88
April 12th, 2012, 07:09 PM
Zanimiv seznam športov v Sloveniji glede na število po pravilih OKS kategoriziranih športnikov.

http://www.siol.net/sportal/rokomet/2012/04/rokomet_na_vrhu_seznama.aspx

mud777
April 15th, 2012, 10:22 PM
Uf zmaga.
Niso baš dobro igrali jebemti al zmagi ne bomo gledali v zobe ;)

miran92
April 17th, 2012, 09:35 PM
Lahko samo rečem; Končno!

Zurnal24.si (http://www.zurnal24.si/nzs-prevzema-vodenje-in-trzenje-1-snl-clanek-154280)

NZS prevzema vodenje in trženje 1. SNL

Kar se je v nogometnih kuloarjih govorilo že nekaj časa, je od danes tudi uradno znano. To je, da bo prva slovenska nogometna liga spet prišla pod okrilje Nogometne zveze Slovenije in je po dobrih desetih letih ne bo več vodilo Združenje 1. SNL. Tako so soglasno odločili člani izvršnega odbora NZS na današnji seji na Brdu pri Kranju.

Kot je na novinarski konferenci po seji uvodoma pojasnil generalni sekretar NZS Aleš Zavrl, se NZS zaveda svoje odgovornosti za razvoj nogometa v Sloveniji, zato je IO sprejel sklep, da od naslednje sezone dalje NZS prevzema odgovornost za vodenje, trženje in promocijo 1. SNL v skladu s predpisi NZS.

"Odločili smo se, da prevzamemo vodenje in trženje lige. O tem smo razmišljali že dlje časa. Namreč, kljub temu, da je to za NZS dodatno breme in s tem prevzemamo veliko odgovornost, smo mnenja, da je to bolje za slovenski klubski nogomet. Ocenjujemo, da pomen združenja ni samo v tem, da obstaja, ampak bi moralo imeti svoj konkreten učinek. Ni prav, da združenje povečuje izgubo in ne prinaša dobička, ker to ni dobro niti za klube niti za NZS. Zaradi tega smo danes na IO predlagali, da prevzamemo vodenje tekmovanja in prevzem trženja. Predlog sklepa je bil izglasovan z vsemi glasovi za in niti enim od navzočih proti," je povedal predsednik NZS Aleksander Čeferin. Na seji IO je bilo sicer prisotnih 13 od 17 članov.

Novi glavni sponzor bo Telekom Slovenije

Kot so poudarili na NZS, pa niso prevzema opravili le "lepotno", temveč so razkrili tudi že novega glavnega sponzorja lige. To bo Telekom Slovenije. "Pravzaprav smo čakali s to odločitvijo o prevzemu, ker se nam zdi pomembno, da hkrati pridobimo tudi kakšnega sponzorja oziroma generalnega sponzorja lige, ne pa da samo prevzemamo vodenje in trženje ter ne naredimo ničesar novega in boljšega. Klubi bi nam lahko upravičeno očitali, da nismo naredili ničesar, ampak samo prevzeli vodenje tekmovanja, trženje in tako naprej. Zato smo počakali, da smo se končno dogovorili z generalnim pokroviteljem, v resnih pogovorih pa smo tudi še z dodatnimi sponzorji," je še dejal Čeferin in dodal, da ga je presenetilo zanimanje za sponzorstvo prvoligaškega tekmovanja.

"Bil sem pozitivno presenečen, kakšno zanimanje je vladalo za slovensko ligo, ki jo mnogi podcenjujejo, po mojem neupravičeno, ampak očitno je NZS bolj kredibilen partner za določene sponzorje, kot je bilo združenje. Ne želim reči nič slabega o združenju, ampak dejstvo je, da smo se mi bili sposobni dogovoriti s sponzorjem, oni pa že nekaj časa ne," pravi prvi mož NZS.

"Produkt, na katerem je treba še veliko delati"

O podrobnostih pogodbe vodstvo NZS ni želelo govoriti, a pravi, da so tudi glede prodaje televizijskih pravic zadovoljni. "Mislim, da smo se relativno dobro dogovorili s sponzorjem glede prodaje televizijskih pravic. Prva liga je pa vsekakor produkt, na katerem je še treba veliko delati. Hkrati pa je tudi produkt, ki je zanimiv za sponzorje, in mene je najbolj razveselilo to, da je tako generalni sponzor kot tisti, ki bo imel televizijske pravice, v tem videl posel. Ne kot uslugo meni, ne NZS, ne Alešu Zavrlu, ampak je videl posel. To je bistvo vsake lige, tudi slovenske," pravi Čeferin.

Kot so še pojasnili na NZS, si NZS v obdobju od leta 2012 do 2015 želi na področju medijskega in marketinškega razvoja produkta 1. SNL doseči predvsem naslednje cilje: izkoristiti medijski in sponzorski potencial 1. SNL, ustvarjati dodatne prihodke za klube ter sredstva za razvoj in promocijo, z načrtnim povečanjem oglaševalskega inventorija klubom omogočiti povečanje prihodkov iz naslova trženja, povečati obisk na stadionih, optimizirati delovanje marketinškega dela NZS ter spodbujati načrtnejše delo in sodelovanje klubov na področju marketinga ter izkoristiti sinergijske učinke in utrditi položaj nogometa kot najpopularnejšega športa v Sloveniji.

Jure88
April 18th, 2012, 12:31 PM
Ale-faking-luja!

Še pivo in stavnice pripeljejo pa so pol dela že naredili :)

Metron
April 19th, 2012, 10:30 PM
http://img.rtvslo.si/_up/upload/2009/12/07/64646572_belo_modri.jpg

VS

http://web.vecer.com/portali/podatki/2012/04/19/slike/online_183229-300.jpg

:bash: