nixy
March 21st, 2011, 01:58 AM
Ubacuju novi hardver
http://www.dinamobomb.net/animations/Clowns/clown6.gif
http://www.dinamobomb.net/animations/Clowns/clown6.gif
|
View Full Version : Questions nixy March 21st, 2011, 01:58 AM Ubacuju novi hardver http://www.dinamobomb.net/animations/Clowns/clown6.gif jimmy spong April 7th, 2011, 06:26 PM postoji li razlog zasto su mi pobrisani svi postovi posle 31. marta ? Singidunum April 7th, 2011, 06:43 PM Nisu ti pobrisani postovi posle 31. marta nego je tad admin iskljucio obnavljanje search-a jer nesto opet sa hardverom nije u redu jimmy spong April 7th, 2011, 09:38 PM onda vjerovatno taj post nije ni poslat na koji sam mislio Singidunum April 7th, 2011, 11:21 PM Ne znam ali kad ideš na http://www.skyscrapercity.com/search.php?do=finduser&u=273436 nećeš videti nove postove hhouse April 8th, 2011, 10:56 AM Does Partizan have an advanced ticket sale in the city center (or better near the main railway station) where it's possible to buy on Monday (18.04.) the tickets for the game Partizan vs. Crvena Zvezda (23.04.)? byM4k5 April 9th, 2011, 11:25 AM http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=75721857#post75721857 Ova "ptičica" je uspjela da na ovoj temi : - izazove nacionalnu diskusiju, - vrijeđa i - spemuje i oftopikuje. Zrelo za brisanje i ban. :) Bad_Hafen April 9th, 2011, 01:51 PM ako moze korigovanje naslova tj. dopuna, ne znam sta se desilo http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1357181 Johnny_kgc April 9th, 2011, 02:04 PM ^^ Mislim da ima previse karaktera/slova... Bad_Hafen April 9th, 2011, 02:39 PM ne vjerujem, jer ima jos duzi naslov grahovo glamoč drvar Bad_Hafen April 14th, 2011, 06:15 PM mogu li se ukloniti prvokativni tagovi sa teme Banjaluka slie i kazniti pocinioci. Hvala. http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1290577&page=11 Singidunum April 27th, 2011, 11:29 PM Pozdravite novog moderatora, to je makimax :cheers: Prethodno se moderator ivicasu u potpunosti deaktivirao na forumu, već neko vreme nije ništa ni pisao pa smo morali da razmislimo o alternativi. Složili smo se da je fer da se mesto ponudi nekome iz Vojvodine a jednoglasno smo se složili da to bude upravo makimax. Čestitam :cheers1: liman_drzava April 28th, 2011, 12:24 AM Pridruzujem se cestitkama :cheers: Odlican izbor i verujem da ce biti pravi profesionalac, vrlo kvalitetan forumas i dugo je sa nama! Nadam se da smo ovim blizi smirivanju strasti na forumu, koje je kulminiralo u poslednje vreme i dovelo do bojkota NSthreada... FutogCORE April 28th, 2011, 01:51 AM Odličan izbor! :cheers: Jedan od forumaša koje bih i ja predložio za moderatora! Fleetwood Brougham April 28th, 2011, 02:05 AM Makimax je skroz ok lik, kvalitetan clan i samo reci hvale za njega. Nema sumnje da je dobar izbor, pogotovo sto je pajac od moderatora zamenjen ozbiljnim covekom. ALI... Gde je moderator iz NS? Ako ste mislili da ce ovo da pomogne da bojkot prestane, prevarili ste se. Problemi su i dalje tu a forum je na aparatima... Singidunum April 28th, 2011, 10:59 AM Gde je moderator iz NS? A gde je moderator iz Pirota? A gde je moderator iz Banja Luke? A gde je moderator iz Subotice? A gde je moderator iz Čikaga? Nije moderatorstvo senat pa da svaki region ima svog predstavnika. Moglo je da bude 5 moderatora iz Beograda, a moglo je da bude pet moderatora iz Bijeljine a moglo je da bude 5 moderatora iz 5 gradova. Makimax bi bio odabran i da nije iz Vojvodine ali to je bio samo još jedan plus za njega u spletu okolnosti. Sigurno nije postavljen za moderatora da bi ti prekinuo štrajk, to što si napisao je verovatno nešto najneskromnije što smo imali prilike da vidimo na forumu u skorije vreme a i uvreda za makimaxa. Za moderatore se postavljaju LJUDI a ne GRADOVI. FutogCORE April 28th, 2011, 11:20 AM Nije moderatorstvo senat pa da svaki region ima svog predstavnika. Moglo je da bude 5 moderatora iz Beograda, a moglo je da bude pet moderatora iz Bijeljine a moglo je da bude 5 moderatora iz 5 gradova. Makimax bi bio odabran i da nije iz Vojvodine ali to je bio samo još jedan plus za njega u spletu okolnosti. Sigurno nije postavljen za moderatora da bi ti prekinuo štrajk, to što si napisao je verovatno nešto najneskromnije što smo imali prilike da vidimo na forumu u skorije vreme a i uvreda za makimaxa. Sada nisi iskren. Šta bi bio taj splet okolnosti da smo svi bili zadovoljni moderatorom iz Iline vode? Meni je drago što smo uticali na nešto i što su nam ispunjeni zahtevi (doduše delimično, ali ajde). Singidunum April 28th, 2011, 12:23 PM Šta bi bio taj splet okolnosti da smo svi bili zadovoljni moderatorom iz Iline vode? Nikada ne mogu biti zadovoljni svi, ali činjenica koju ni taktika hiljadu puta ponovljene laži ne može da opovrgne je ta da je Vlada izabran gromoglasnom većinom (http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1202849) a od tri predložena člana koji su uopšte prihvatili ponudu, jedan je glasao za Vladu. E sad ako ti misliš da postoji neki razlog zbog kog mišljenje tebe i još tri člana nadglasava mišljenje većine mogao si nam predočiti zašto je to tako ali nisi. Pošto nisi to uradio, preostaje ti da se ponašaš kao partija koja organizuje nasilne proteste mesec dana posle izbora na kojima nije prešla cenzus. Bojan9 April 28th, 2011, 12:51 PM Makimax :cheers: EagleX April 28th, 2011, 12:54 PM Bravo Makimax! :cheers: Fleetwood Brougham April 28th, 2011, 01:36 PM A gde je moderator iz Pirota? A gde je moderator iz Banja Luke? A gde je moderator iz Subotice? A gde je moderator iz Čikaga? Nije moderatorstvo senat pa da svaki region ima svog predstavnika. Moglo je da bude 5 moderatora iz Beograda, a moglo je da bude pet moderatora iz Bijeljine a moglo je da bude 5 moderatora iz 5 gradova. Isto tako, moglo je da bude 5 moderatora iz NS. Ili bar 1 ali ih nema a obojica znamo zasto... ;) Ako hoces da ovaj forum opstane, morace da se organizuje po principu senata jer je ocigledno da samo tako moze da funkcionise bez gusenja. Makimax je odlican u svakom pogledu i apsolutno se pridruzujem cestitkama, svaki put sam sa zadovoljstvom sa njim komunicirao a mislim da ce tako biti i dalje. Kapiram da je to korak u pravom pravcu ( napokon, normalan i elokventan moderator ) ali ajde da vidimo jos... ;) ali činjenica koju ni taktika hiljadu puta ponovljene laži ne može da opovrgne je ta da je Vlada izabran gromoglasnom većinom (http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1202849) Tako ce sutra i Toma da dobije vecinu ali ga to nikako nece ciniti dobrim izborom, vec istorijskom greskom... Singidunum April 28th, 2011, 02:07 PM Isto tako, moglo je da bude 5 moderatora iz NS. Ili bar 1 ali ih nema a obojica znamo zasto... ;) Ja znam zašto (trenutno nema kandidata koji bi ispunio sve uslove). Ti ne znaš (misliš da je u pitanju teorija zavere). Ako hoces da ovaj forum opstane, morace da se organizuje po principu senata jer je ocigledno da samo tako moze da funkcionise bez gusenja. :lol: Da imamo jedno 30ak moderatora samo u srpskoj sekciji? Isto kao u sekciji....a ne ček bili bismo originalni! Nema problema, pošalji Janu (pre toga samo pogledaj koliko moderatora je postavio za holandsku sekciju koja ima skoro milion postova - http://www.skyscrapercity.com/forumdisplay.php?f=12 , dole desno piše Moderators : pa koji broj), pa da vidiš šta će ti reći za predlog da na forumu ne budu moderatori kao ljudi nego da svaki grad da po jednog moderatora po principu uravnilovke. Obavezno spomeni da tvoju ideju podržava još ukupno tri člana. I naravno reci da je glavni razlog to što ne može da tebi moderiše nego iz drugog grada i ne zaboravi da se osvrneš na detalje zavere koju si razotkrio. Mislim da će sve da te razume. A pošto kažeš to je jedini način da forum opstane, ja ti predlažem da i to spomeneš a kao najsvetliji primer takvog upravljanja daj predsedništvo SFRJ u periodu 1980-1992! Fleetwood Brougham April 28th, 2011, 02:25 PM Ja znam zašto (trenutno nema kandidata koji bi ispunio sve uslove). Ti ne znaš (misliš da je u pitanju teorija zavere). Ti extremno volis da se pravis lud a posto ti se to jako svidja, preterujes u tome i onda je to ocigledno, smesno i degutantno. Dobro znas da iz NS postoji bar 3 kandidata, cak smo o tome i diskutovali u temi gde ste izglasavali forumskog "Tomu Nikolica" ali ako treba, opet cemo ih navesti. Neusatz!, liman_drzava, Pripadnik i podvodni su najbolji kandidati, koje bi svi prihvatili. Sa druge strane, ko zna ko bi jos mogao iz NS da postane kvalitetan mod ( od ljudi koji su skoro dosli i koji su nesto aktivni ) ali je pobegao sa foruma kad je video kako to izgleda ili je izgubio volju za nekim vecim angazovanjem. Singidunum April 28th, 2011, 03:12 PM Nije problem ni u meni ni u Vladi ni u makimaxu nego u malograđanštini koju neki ispoljavaju jer nema drugog opisa za te priče o moderatorima iz svakog grada. Jedini razlog zbog kog tražiš moderatora iz NS je samo taj da bi Novi Sad eto imao moderatora i ništa drugo. A to što nijedan od moderatora nije iz Novog Sada objašnjavaš teorijama zavere jer nećeš da prihvatiš koji je primarni princip u izboru moderatora. Ali sve sam već gore objasnio u delu koji naravno nisi citirao jer nemaš šta da odgovoriš. Inače imaj strpljenja sa Janom, forum od ovog meseca ima preko 500.000 članova iz nekoliko desetina država pa odgovor zavisi od toga gde ćeš se naći na spisku prioriteta. jimmy spong April 28th, 2011, 04:27 PM Ovo je forum o urbanizmu , necemo valjda da uvodimo 50 moderatora , zbog sporedne sekcije "kafana"u kojoj se jednom u 3 mjeseca posvadjaju 2 lika oko banane. Buduci da je cak i originalni spor rijesen , smirivanjem strasti , ostaje samo jedno pitajne : Dali vas interesuje urbanizam i dali imate zelju da o tome ovdje raspravljate. Ako je pozitivan odgovor , izvolite , nece vas niko sprijeciti. Uostalom nemoj da se pravimo ludi. Ovdje se svaki dan prekrsi po jedno pravilo u "kafani" i moderatori uglavnom cute jer se radi o nebitnim stvarima. Ako te neko opomene i da ti infrakciju jer si se negdje previse izletio , ne znaci da odma moras da se bunis kao grk u apsu. Fleetwood Brougham April 28th, 2011, 05:03 PM Nije problem ni u meni ni u Vladi ni u makimaxu nego u malograđanštini koju neki ispoljavaju jer nema drugog opisa za te priče o moderatorima iz svakog grada. Jedini razlog zbog kog tražiš moderatora iz NS je samo taj da bi Novi Sad eto imao moderatora i ništa drugo. A to što nijedan od moderatora nije iz Novog Sada objašnjavaš teorijama zavere jer nećeš da prihvatiš koji je primarni princip u izboru moderatora. Problem nije u Makimaxu ( ne pravi se lud ), nego je problem u tebi i u vladi ( ne pravi se lud, jos jednom ) i to je opste poznato. Realno, problem je najvise u vladi i ljudima ( ponasanju, primitivizmu i retorici ) koje on vuce sa sobom i koji se vuku iza njega, da budemo iskreni. Bilo bi jako interesantno videti sta smo rekli da ce se desiti pre njegovog izbora i kako se sve ostvarilo za par nedelja. Razlog iz kog se trazi mod iz NS je, pored zasite interesa, je i to sto bi elokventan lik iz ovih krajeva najbolje mogao da pomogne predstavljanju urbanisticki i gradjevinski najinteresantnije lokacije u Srbiji ( posle Bg ). Vec koji put spominjes "teoriju zavere" ( i opet se pravis lud, kao ne znas o cemu se rad ) kao da mi spocitavas masone i iluminate ali ako znamo da je 90% ljudi koji su banovani na forumu iz NS i isto tako najvise "infractionsa" je podeljeno nama, najvise obrisanih postova je iz NS tema i najvise svadja i sukoba je usmereno ka ( protiv ) "nas"... Dakle, nije bas da je zavera u pitanju ali je definitivno problem...koji se moderator nije potrudio da resi, nego da rasplamsa svojim ponasanjem.... makimax April 28th, 2011, 06:14 PM Zahvaljujem se svima na cestitkama. :) :cheers: Singidunum April 28th, 2011, 08:09 PM Razlog iz kog se trazi mod iz NS je, pored zasite interesa, je i to sto bi elokventan lik iz ovih krajeva najbolje mogao da pomogne predstavljanju urbanisticki i gradjevinski najinteresantnije lokacije u Srbiji ( posle Bg ). E vidiš greška ti je u samom početku. Moderator baš nije tu ni zarad kakave zaštite interesa. Vec koji put spominjes "teoriju zavere" ( i opet se pravis lud, kao ne znas o cemu se rad ) kao da mi spocitavas masone i iluminate ali ako znamo da je 90% ljudi koji su banovani na forumu iz NS i isto tako najvise "infractionsa" je podeljeno nama, najvise obrisanih postova je iz NS tema i najvise svadja i sukoba je usmereno ka ( protiv ) "nas"... Dakle, nije bas da je zavera u pitanju ali je definitivno problem...koji se moderator nije potrudio da resi, nego da rasplamsa svojim ponasanjem.... Déjŕ vu (http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=72903347&postcount=1068) Ko se sad pravi lud? Fleetwood Brougham April 28th, 2011, 08:16 PM Ti, i dalje.... :ohno: Gde su brisane teme, infractions i banovani clanovi? Singidunum April 28th, 2011, 10:36 PM Ne znam šta ti nije jasno u brojevima, jel treba ovo sad da shvatim kao trollovanje ili šta? Kao što vidiš u tom postu na koji sam linkovao tu diskusiju nisam vodio sa tamo nekim nego sa tobom, dakle već ti je to sve bilo poznato ali si opet postavio isto pitanje, ja te podsetim a ti opet postaviš isto pitanje. http://img59.imageshack.us/img59/6373/coolface1p.jpg dejan_b88 April 29th, 2011, 02:58 PM Дринин вук је поставио неке слике на треду о Зворнику, али каже да му нису објављене... Па ме занима у чему је проблем... Поз :) vlada_Ilina_h2o April 29th, 2011, 03:08 PM Odobreni su mu postovi, samo mu skreni paznju da to nije foto thread nego CU. Uglavnom novi clanovi imaju problema kada postuju vise slika pa se onda aktivira anti spam sistem. nixy May 2nd, 2011, 04:08 PM Je l' samo meni radi sporo forum u zadnje vreme ili je tako inače? Vucko May 11th, 2011, 12:29 AM Zna li neko sta je sa singijem?Cudno mi je da ga nema vec desetak dana. Zadnji put ga videh ovde 29 aprila i tada je stavio da je away na svom profilu. Bojan9 May 11th, 2011, 08:38 AM ^^ Vratiće se za par dana. Živ je, ne brini :) stormwatchforever May 11th, 2011, 09:34 PM Nadam se da dolazi sa nekom ultramocnom reportazom. Singidunum May 11th, 2011, 09:45 PM Da, zvaće se "škripući tramvaji i nebezbedna predgrađa Londona" :D Vucko May 11th, 2011, 10:28 PM Sta cekas,otvaraj temu!Da razbijemo monotoniju,i stavi intervju sa Nigelom Faragejom,znam da nisi odoleo da ga vidis kad si vec bio na vencanju onih pacova tamo :) Singidunum May 12th, 2011, 12:07 PM Nije on bio prisutan, makar ga nisam primetio medju gostima delija90 May 12th, 2011, 01:00 PM Само да се захвалим Џентлију/Вучку и Сингидунуму као и страним администраторима што су се цимали око мог налога због мог идиотлука. :) :cheers1: Pavle4488 May 12th, 2011, 06:23 PM Singi, umjesto što si bio na britanskom kraljevskom vjenčanju, mogao si doći na moje...jakovsko provincijalno... :D Singidunum May 12th, 2011, 09:42 PM Ozbiljno? Bojan9 May 12th, 2011, 11:43 PM Ozbiljno? Neka je sa srećom ako je! stormwatchforever May 13th, 2011, 10:41 AM Da, zvaće se "škripući tramvaji i nebezbedna predgrađa Londona" :D O tome ti ja mogu napraviti reportazu :cheers: Pavle4488 May 13th, 2011, 04:31 PM Ozbiljno. :cheers: Hvala, Boki! Singidunum May 13th, 2011, 05:09 PM Čestitam! Neka je sa srećom! :cheers1: Bad_Hafen May 14th, 2011, 12:42 PM Ozbiljno?zar niste primijetiloi da ga nema. Prva zenina mjera "Skini se s tog foruma" :) Pavle neka je sa srecom trebace ti:) stormwatchforever May 14th, 2011, 04:59 PM Puno srece Pavle! Brak je jedna od najlepsih stvari na svetu, samo ako u startu krenes ozbiljno i pre toga si naucio da zivot iziskuje mnogo kompromisa. Da je dugovecno! V_E_J_Z_I_K May 14th, 2011, 06:00 PM Singi, umjesto što si bio na britanskom kraljevskom vjenčanju, mogao si doći na moje...jakovsko provincijalno... :D Svaka cast i neka ti je sa srecom Pavle...:cheers: A sada znas sta ti je ciniti... ;) nixy May 14th, 2011, 06:22 PM Čestitam Pavle, neka je sa srećom! Pavle4488 May 15th, 2011, 08:13 AM Hvala svima. :) gagapg May 15th, 2011, 11:13 PM I od mene čestitka...:) BeogradskiVESLAČ May 21st, 2011, 09:59 PM Hajde neka mi neko od moderatora ovde ili u privatnoj poruci objasni zašto su izbrisani SAMO moji postovi na temi o beogradskim tramvajima a u vezi sa latičnim natpisima u novim CAF-ovima (koje, uzgred, podržavam) i koji ni malo nisu uredljivi!!! Zahtevam da ista merila važe za sve, te da se postovi drugih forumaša u vezi sa istom pričom obrišu, počevši od posta 2209! Očekujem odgovor, poštovani moderatori! Hvala najlepše. makimax May 22nd, 2011, 03:48 PM Nisu obrisani samo tvoji postovi. Nije problem rasprava o natpisima u tramvajima vec kada ta rasprava krene u pricu o ustavu,nacionalizmu,samom statusu cirilice i latinice kod nas (sto je legitimna tema ali za neki drugi thread)....plus sve to zacinjeno sitnim vredjanjima. Svi postovi koji su na takav nacin dopunjavali jedan drugog su izdvojeni i obrisani. Bad_Hafen May 23rd, 2011, 08:04 AM moze li se ovaj lik banovati sa srpskog foruma, kao sto se desilo sa skoro svim srbima iz RS na federalnom forumu. Jedino sta on radi ovdje je provocira. Ako ne vjerujete pogledajte istoriju njegovih postova, zadnji na threadu ISA. Ovim otvorenim threadom je stvarno prekrdasio, molim reakciju! I naravno zakljucati ovaj thread http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1384844 PS I osoba koja ima u potpisu "citat" Alije Izetgovica koji je doveo mudzahedine u BiH i koji su igrali fudbal srpskim glavama na Ozrenu i nabijali Srbe na razanj i pekli na Vlasicu, nijezasluzila da ima pravo da postuje na srpskom forumu. Bollinger May 25th, 2011, 11:13 PM Hi I'm Bollinger from Tirana, Albania. Where can I post this? Serbia had no known written history until the early 20th century, except what other countries, such as ancient Rome, said about them. No one in Serbia could read or write, and indeed, even today literacy is less than one percent. Serbia bears complete responsibility for causing World War I and World War II as well as Communism. On 28 June 1914, a Serbian guy jumped out and shot Archduke Franz Ferdinand of Austria-Hungary, who was riding along in a parade. This immediately caused WWI to begin. Because pre-Communist Russia was busy with the war they couldn't prevent the 1917 Russian Revolution. Then, the border rearrangements after WWI got half of Europe completely pissed off, especially the Germans, so WWII began a little while later. Thus, Serbia should be held accountable for hundreds of millions of deaths, including the few hundred of the so-called "holocaust." http://encyclopediadramatica.ch/Serbia micika May 26th, 2011, 12:18 AM tenKre Bojan9 May 26th, 2011, 12:45 AM You can post it here (http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=833492&page=161). Enjoy! Bad_Hafen June 2nd, 2011, 08:44 PM stvarno je li se moze nesto uraditi po pitanju onog sr... na bugarskom dijelu foruma, bugarska i susjede zemlje? Konstantno se siri mrznja prema Srbima i sta se sve pise, pa zaista nema smisla. Singidunum June 2nd, 2011, 09:10 PM Ne razumem bugarski pa ti ne mogu pomoći Bad_Hafen June 2nd, 2011, 09:21 PM ma daj molim te, reci ne interesuje, ne zelim da to radim ili nije moj posao, ili vec sta god je razlog. Singidunum June 2nd, 2011, 09:30 PM http://www.skyscrapercity.com/poll.php?do=showresults&pollid=70260 Bad_Hafen June 2nd, 2011, 09:34 PM znas ruski, srpski, a ne razumijes kao bugarski, ako je do toga prevescu ti ja. Singidunum June 2nd, 2011, 09:43 PM Vidim da ni ti nisi glasao za bugarski tako da pretpostavljam da je tvoje znanje amatersko te ne mogu da se pouzdam micika June 2nd, 2011, 10:14 PM Dva fakulteta. Vucko June 2nd, 2011, 10:16 PM Ne dirajte bugare,vidite da su slatki :) Zz0wXBNqUSM Bad_Hafen June 2nd, 2011, 11:33 PM Vidim da ni ti nisi glasao za bugarski tako da pretpostavljam da je tvoje znanje amatersko te ne mogu da se pouzdam makedonski i bugarski nisu toliko razliciti, a srecom postoji i Google translate. Dva fakulteta. IQ 2 Singidunum June 2nd, 2011, 11:41 PM makedonski i bugarski nisu toliko razliciti Nisam primetio da smo glasali ni za makedonski. pop1982 June 2nd, 2011, 11:55 PM Jedan moderator zna bugarski,koliko ja vidjeh.Makimax.Iako koga za*ole sta par Bugara pise. Bad_Hafen June 2nd, 2011, 11:55 PM pogledaj bolje "neki drugi (ne hrvatski, makedonski, slovenacki, bosanski i crnogorski i sl.) " Singidunum June 3rd, 2011, 12:07 AM Pa upravo tako, zato i ne vidim zasto spominjes makedonski. Pritom ne znam ni makedonski tako da ni s te strane ne shvatam poentu. Bad_Hafen June 3rd, 2011, 12:12 AM pa ja znam, a ti sumnjas u moju moc prevodjenja. Singidunum June 3rd, 2011, 12:35 AM Ne sumnjam u tvoju moc prevodjenja makedonskog ali makedonski =/= bugarski tako da ne mozes da prevodis bugarski zato sto znas makedonski Bad_Hafen June 3rd, 2011, 12:49 AM ok, ovo je besmisleno. ak ti smatras da je ok da se pisu takve bljuvotine i to konstantno onda nema potrebe da se prpisujemo ovdje. makimax June 3rd, 2011, 04:44 PM Jedan moderator zna bugarski,koliko ja vidjeh.Makimax.Iako koga za*ole sta par Bugara pise. Pazi stvarno,nisam ni znao da sam oznacio da znam bugarski :) . Dobro ga razumem ali ga bas i ne pricam,verovatno sam tada smatrao da je to dovoljno "za poznavanje" u poll-u. U svakom slucaju nemam "ovlasti" u BG delu foruma (a i koga zabole sta par bugara pisu :)). Dux Uxorum June 4th, 2011, 06:17 PM Pazi stvarno,nisam ni znao da sam oznacio da znam bugarski :) . Dobro ga razumem ali ga bas i ne pricam,verovatno sam tada smatrao da je to dovoljno "za poznavanje" u poll-u. U svakom slucaju nemam "ovlasti" u BG delu foruma (a i koga zabole sta par bugara pisu :)). Stvarno, ko ga briga sta neki luzeri pisu? Sto se manje spominju na nasem forumu, bolje i jeste, lakse se dise, i teme se ne zaglupljuju. Ovde se barem ne bi tolerisao avatar bilo koga kako razbija Garibugaski grb. Njihova sramota, ne mora da bude i nasa. :cheers: Pavle4488 June 4th, 2011, 07:06 PM Stvarno, ko ga briga sta neki luzeri pisu? Sto se manje spominju na nasem forumu, bolje i jeste, lakse se dise, i teme se ne zaglupljuju. Ovde se barem ne bi tolerisao avatar bilo koga kako razbija Garibugaski grb. Njihova sramota, ne mora da bude i nasa. :cheers: gariburski... Moras to dobro da zakamufliras, da ne provale da ih pominjemo, pa se sjate. :) Bad_Hafen June 5th, 2011, 10:22 AM Stvarno, ko ga briga sta neki luzeri pisu? Sto se manje spominju na nasem forumu, bolje i jeste, lakse se dise, i teme se ne zaglupljuju. Ovde se barem ne bi tolerisao avatar bilo koga kako razbija Garibugaski grb. Njihova sramota, ne mora da bude i nasa. :cheers: pa problem je sto oni nas spominju. Bad_Hafen June 5th, 2011, 10:23 AM mogu li se ova dva threada spojiti http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=33265234 http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1168849 besmisleno je da imamo dva o banerima Bojan9 June 6th, 2011, 02:33 PM ^^ I nije baš. Prva je za 'pravljenje' i dogovaranje o našim banerima, a druga komentari na aktuelne banere. Mada, može i da se spoji ako je baš frka, ali ne vidim potrebu. Bad_Hafen June 6th, 2011, 04:08 PM whatever delija90 June 7th, 2011, 08:22 PM србите имаат право само на Шумадиа! Прошла тема је затворена а на новој се пишу још веће будалаштине...Синги реагуј! micika June 7th, 2011, 08:34 PM ^^ Mene cudi sto nisu gariBu pokazali pretenzije i na Sumadiju , jedan tenKre je tamo napisao kako je Sumadija prepuna materijalnih spomenika koji su dokazi da su Bugari tu bili pre Srba. Legen...wait for it ... wait for it... wait for it for 10 years cause it's that legendary! Синги реагуј! :lol: Singi = Adzic. :lol: Bad_Hafen June 7th, 2011, 09:13 PM pa sad kazu da je Kosovo njihovo, najnovija informacija. A najmsjesnije, tragicnije je to sto isti ti ljudi pricaju kako su srbi agresori imaju pretenzija i bla bla solaar June 7th, 2011, 09:31 PM A što vi to čitate? Bad_Hafen June 7th, 2011, 09:33 PM mazohisti. Ovaj je najbolji, albanski "borac" doborovoljac radii u Svici kao radnik, ucestvovao na svim ratistima u ex YU kao doborovoljac da se bori protiv Srba dosao da podrzi Bugare i objasni im kakvi su Srbi. http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=79157442&postcount=410 delija90 June 7th, 2011, 09:40 PM :lol: Singi = Adzic. :lol: ;) A što vi to čitate? Зато што пише! jimmy spong June 8th, 2011, 01:01 AM A taj faktor X na politickoj sceni Bugarash je bas zasluzio da se neko cima ovdje zbog njega. E i ja isto mislim da su Bugari bili na Filipinima. Njegova interpretacija istorijskog i medjunarodnog teritorijalnog prava je toliko produhovljena i naucna da bas zasluzuje bilo ciju paznju a ne podsmijeh Dux Uxorum June 8th, 2011, 03:17 AM gariburski... Moras to dobro da zakamufliras, da ne provale da ih pominjemo, pa se sjate. :) U pravu si Pavle, pretjerao sam sa satrovackim. :) Samo, kao sto vidis po ovim novijim postovima, nanjusili su garibu da se nesto sprema. :lol: Bad_Hafen June 8th, 2011, 07:17 AM A taj faktor X na politickoj sceni Bugarash je bas zasluzio da se neko cima ovdje zbog njega. E i ja isto mislim da su Bugari bili na Filipinima. Njegova interpretacija istorijskog i medjunarodnog teritorijalnog prava je toliko produhovljena i naucna da bas zasluzuje bilo ciju paznju a ne podsmijeh e da je on jedini Vucko June 8th, 2011, 10:31 AM Ako taj Bugarash postane predsednika gotovi smo.Ako ne puca mi uvce onako zestoko. Bad_Hafen June 8th, 2011, 11:05 AM Ali stvarno dovoljno je jedna budala da se dokopa vlasti. Pogledajte sta se desilo sta je bilo kadje Hitlerr dosao na vlast EagleX June 14th, 2011, 06:41 PM Iz 15 puta sam se ulogovao, da li drugi imaju slican problem? Vucko June 14th, 2011, 10:52 PM forum se baguje tesko Banja Luka.RS. June 15th, 2011, 06:15 PM Gospodo administratori molio bi vas da mi stavite ovu reportažu u potpis - http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1389622. Hvala :okay: Singidunum June 15th, 2011, 06:31 PM http://www.skyscrapercity.com/profile.php?do=editsignature Bad_Hafen June 15th, 2011, 10:27 PM mozda hoce da stavite u svoj potpis:) Banja Luka.RS. June 16th, 2011, 02:09 AM ^^ E da, to hoću... Ali svi administratori. Nego, ranije sam stavio jednu reportažu u potpis ali drugu nisam mogao (Bila je neka greška na forumu ili tako nešto) i onda mi je neko od admina postavio, ne sjećam se ko... Zato sada nisam ni pokušavao da sam namjestim.... Bad_Hafen June 26th, 2011, 09:35 AM Pogrijesio sm kod postovanja, pa ako moderatori mogu prebaciti ova 4 posta http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=80321544&postcount=166 http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=80321574&postcount=167 http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=80321574&postcount=169 u ovu temu http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1357181&page=2 hvala :cheers: CrazySerb June 30th, 2011, 09:53 PM Vidi vidi.... Паважаныя Беларусы! Если будут существовать технические возможности ее установить, какую эмблему хотели бы для форума? 1) Государственный герб как у Россиян и Украинцев http://img-fotki.yandex.ru/get/5807/korkh1922.13/0_52e7b_3c2719f8_XS 2) Исторический герб „Пагоню“ http://img-fotki.yandex.ru/get/5607/korkh1922.13/0_52e7c_ff458907_XS 3) Что-нибудь другое, например герб форума как у Немцев 4) Нам не нужна никакая эмблема Чтобы не было споров будет нужно подавляющее количество голосов, 70%. Будем считать только голоса участников форума из Беларуси. Мы не будем принимать во внимание голоса за третий вариант если вы не предоставите предложения. Спасибо A nas ko sisa ? :ohno: :D Singidunum June 30th, 2011, 11:11 PM Stalker! :D prolaznikSRB July 1st, 2011, 01:55 AM It is anarchy with those coat of arms :) Shouldnt there be only official amblems ? Singidunum July 1st, 2011, 01:58 AM Pa nije drzavni forum, mogu da stave sta hoce. A izgleda da se ovaj sa zitom i globusom nikome ne svidja. Vucko July 1st, 2011, 11:27 AM evo naseg http://fsa.zedge.net/content/3/4/3/3/1-5122198-3433-t.jpg Za kralja i orlove! micika July 1st, 2011, 11:32 AM Za prestolonaslednika! :banana: Bad_Hafen July 2nd, 2011, 12:16 PM ^^cutite, imajte postovanja !!! filip__pg July 2nd, 2011, 02:32 PM ^^cutite, imajte postovanjE !!! Mala ispravka :D nixy July 2nd, 2011, 04:08 PM :lol: Vucko July 3rd, 2011, 01:00 AM hodajuci google translate :) Vrachar July 11th, 2011, 01:04 AM Ova reportaza je iz engleskog Windsor-a, ne iz kanadskog: :D http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=894988 Singidunum July 11th, 2011, 01:12 AM Hvala na ispravci :D Al3XaNd4R July 15th, 2011, 01:24 AM sta mislis supermoderatoru da se na ovom forumu nekim pravilnikom ukine bilokakva rasprava na temu politike.. ovdje smo da pricamo o mnogim drugim stvarima da ja znam... Bad_Hafen July 15th, 2011, 09:06 AM ^^mislim da je to nemoguce, jer ko ce biti taj koji odredjuje sta je politika?! Al3XaNd4R July 15th, 2011, 10:29 AM a uglavnom ove stvari kad se prepucavamo oko drzava, jer ovo je stvarno ruzno i covjek nista pametno ne moze procitati odatle.. Bad_Hafen July 15th, 2011, 10:51 AM svaka konkretna stvr se moze prijaiti moderaciji Johnny_kgc July 15th, 2011, 06:20 PM Taman pomislis to je to - forum je dotakao dno i dublje ne moze, kad ono... wow! Iznenadis se kako su pojedinci uvek spremni da daju novu definiciju dna. :cheers: Vucko July 15th, 2011, 09:59 PM Jos jedan poraz komunista. jimmy spong July 15th, 2011, 10:58 PM ^^ besmrtna recenica vezano za predlog Ja mislim da su politicke diskusije na ovoj temi izuzev par izuzetaka bilo uz dosta respekta do sada cak i uz sve razlicitosti . E sad neki ljudi ne umiju da prikriju strasti , i rjesenje toga je da se svake uvrede na bilo kom nivou sankcionisu momentalno kako nebi posle bilo jeste , nije i slicno. Mozda neko zeli raspravljati o politici u globalu ? Nikad se ne zna. Bitno je da diskusije traju uz uvazavanje a da se sankcionise sve sto prelazi u uvrede , i to je sasvim dovoljno i izvodivo , medjutim nikako ne mogu da se otrgnem utisku da moderatora Singidunum apsolutno ne zanima sta se dogadja na forumu , a tek manje mu na pamet pada da nekoga uopste sankcionise Vucko July 15th, 2011, 11:51 PM Singi je mozda previse liberalan dok su drugi moderatori zauzeli drugaciji stav pa je zato NS/vojvodina podforum krajnje neaktivan. Mislim da bi ¨jace¨ moderisanje ovog foruma smanjilo broj aktivnih clanova neverovatno puno. Problem je sto je ovo Balkan,inace drugi iz Evrope idu na DLM podforum na spamuju dok je to ovde nazalost svakodnevica,zapravo oslikava stanje u drustvu na politickom nivou. filip__pg July 16th, 2011, 02:38 AM Lakse je da otvore posebnu temu dje ce se voditi te politicke, medjudrzavne i slicne rasprave. Samo da moderatori tamo ne zalaze jer ce biti previse posla :D nixy July 16th, 2011, 09:42 AM Otvorio ja odavno baš iz tog razloga, i opet ništa... Tony Tv July 16th, 2011, 11:43 AM Ako neće moderator, možda hoće administrator. Odavno je vrijeme... Dux Uxorum July 16th, 2011, 07:45 PM Singi je mozda previse liberalan dok su drugi moderatori zauzeli drugaciji stav pa je zato NS/vojvodina podforum krajnje neaktivan. Mislim da bi ¨jace¨ moderisanje ovog foruma smanjilo broj aktivnih clanova neverovatno puno. Problem je sto je ovo Balkan,inace drugi iz Evrope idu na DLM podforum na spamuju dok je to ovde nazalost svakodnevica,zapravo oslikava stanje u drustvu na politickom nivou. X 2 Nekim ljudima treba "cvrsta ruka" izgleda i na forumu, pored pravog zivota. Citava poenta foruma je da se forumasi ukljucuju u kvalitetne diskusije i doprinose nesto da i drugi nauce vise o tim temama (gradovima, arhitekturi, stranim drzavama, o svemu ostalom nevezanom za arhitekturu, itd.). Ovaj forum je davno postao (vjerovatno je uvijek i bio, doduse, cak i kad se nesto gradilo prije recesije) neozbiljan ali to nije problem moderatora nego ucesnika u diskusijama. Ne trebaju moderatori da uce ljude osnovnoj kulturi. Nekim forumasima je ovo ocigledno odlicna prilika za izrazavanje politickih stavova i ispravljanja istorijskih nepravdi, ma sta god time postigli. Ponekad je sve to zanimljivo posmatrati sa strane, kao sociolosko-kulturolski fenomen, a ponekad (sve cesce, nazalost) nije vrijedno ni citanja. Majevčan July 17th, 2011, 01:12 PM Singi je mozda previse liberalan dok su drugi moderatori zauzeli drugaciji stav pa je zato NS/vojvodina podforum krajnje neaktivan. Mislim da bi ¨jace¨ moderisanje ovog foruma smanjilo broj aktivnih clanova neverovatno puno. Problem je sto je ovo Balkan,inace drugi iz Evrope idu na DLM podforum na spamuju dok je to ovde nazalost svakodnevica,zapravo oslikava stanje u drustvu na politickom nivou. Ajde ti malo na njemacki forum pa da vidis koilko se tamo laprda o politici:lol: Vucko July 17th, 2011, 02:52 PM Ali nemci su bolji od balkanaca. pop1982 July 17th, 2011, 04:21 PM Ma ove svadje su ocekivane,cim je data sloboda formiranja raznih tema.Forum nekome donosi pare,a to se desava maltene svakim nasim klikom i aktiviranjem kakve reklame.Zato su i postavljeni moderatori.Sigurno nisu zbog gradjevinarstva ili arhitekture.Bas ce se dvojica posvadjati zbog nacina gradnje necega ili zbog boje fasade,da ce moderator morati da intervenise :D. gagapg July 17th, 2011, 04:29 PM Ako je diskusija na bilo kom threadu "začinjena" bilo kakvim uvredama upućenim nekom od forumaša, to ne treba tolerisati...:nono: Što se tiče odstupanja od teme, prirodno da se svaka tema (pomalo) proširi, ali naravno u granicama (normale). Što se tiče moderisanja, mislim, da ako moderatori ne postavlaju svoje komentare, i ne učestvuju u diskusijama, ne znači da isti ne kontrolišu forum...:okay: U zadnje vrijeme forum se prilično uspavao, osim pomalo neke teme o gradilištima. Singidunum July 17th, 2011, 07:48 PM U zadnje vrijeme forum se prilično uspavao, osim pomalo neke teme o gradilištima. Pogresan utisak, presisali smo cak tri evropska foruma sa glavne strane po brzini razvoja, a unutar Euroscrapers jedino je hrvatski forum ispred. Sto se tice politike, moze i da se otvori i poseban thread ali se preferira da to bude u vreme izbora. Sto se tice uvredljivih postova, ako nisu obrisani onda ne treba da sirite teoriju zavere kako je moderator istog misljenja pa namerno nije hteo da obrise takav post. Jednostavno taj post niko nije primetio i vase je da onda to prijavite ukoliko ocekujete reakciju. gagapg July 17th, 2011, 09:36 PM Pogresan utisak, presisali smo cak tri evropska foruma sa glavne strane po brzini razvoja, a unutar Euroscrapers jedino je hrvatski forum ispred. Sto se tice politike, moze i da se otvori i poseban thread ali se preferira da to bude u vreme izbora. Sto se tice uvredljivih postova, ako nisu obrisani onda ne treba da sirite teoriju zavere kako je moderator istog misljenja pa namerno nije hteo da obrise takav post. Jednostavno taj post niko nije primetio i vase je da onda to prijavite ukoliko ocekujete reakciju. :eek: U istinu, slabije zalazim na ostale djelove SSC-a. Nijesam znao da ima i takvih (teoretičara zavjere)..:lol: @Singi, postoji li mogućnost da se vidi ukupan broj prijavljenih, (aktivnih članova) na SSC, na svetskom nivou? :) Baš me zanima...:okay: Singidunum July 17th, 2011, 09:42 PM Čini mi se da je pre par meseci bilo preko pola miliona članova :) brojač July 17th, 2011, 10:48 PM :eek: @Singi, postoji li mogućnost da se vidi ukupan broj prijavljenih, (aktivnih članova) na SSC, na svetskom nivou? :) Baš me zanima...:okay: imaš na početnoj strani ssc u dnu Threads: 683,510, Posts: 44,987,321, Members: 525,477 Welcome to our newest member, douglas scc stormwatchforever July 19th, 2011, 07:55 AM Sto se tice uvredljivih postova, ako nisu obrisani onda ne treba da sirite teoriju zavere kako je moderator istog misljenja pa namerno nije hteo da obrise takav post. Jednostavno taj post niko nije primetio i vase je da onda to prijavite ukoliko ocekujete reakciju. Ovo apsolutno nije tacno, ja sam x puta prijavljivao takve postove i to bas tebi a oni i dalje stoje iako je od tada proslo vise meseci. Znaci pls samo bez price o nepostojanju dvostrukih arsina posto oni sto se tice ove nase sekcije itekako postoje. Meni si npr dao kaznene bodove kada sam rekao samo da izgleda kako je Beska 1 gradjena kvalitetnije od Beske 2 a na ozbiljne uvrede i vredjanja koja su bila prijavljena nisi uradio nista. Al3XaNd4R July 23rd, 2011, 03:41 AM sta znace oni infraksni? imam 1 koliko mi je potrebno za permanentni ban? neki mi ga londonac zbog par sisa dodijeli.. :( vladygark July 25th, 2011, 11:56 PM Mislim da dobijes in the brig posle tri infractiona. brojač July 28th, 2011, 10:50 PM kad će se neki moderatori prestati iživljavati i lečiti svoje komplekse Primer: dozvoljava se nekima da u signature imaju linkove ka nekim sajtovima a meni se to ne dozvoljava. Po kom je to pravilu. - micika ima developer android - gentli ima zvezdarsku šumu - kot behemot ima klub putnika Srbije - usrejected ima hostelniš - oroborus ima 5 sajtova o Nišu ni.rs, southserbia.com,gis.ni.rs, - durlanista ima hgp.rs johnny.kgc ima kragujevac krstojevac, kg city, a ekliptiko ima beobuild.rs Zašto se meni briše *******.rs, jel to neko ima više prava a neko manje? Jel se tako radi posao moderatora? Singidunum July 28th, 2011, 11:07 PM Jel se tako radi posao moderatora? Ja se izvinjavam što moderatori nisu bili na visini zadatka. Trebalo je ranije da otkriju npr. da je brojač 17. nalog izvesnog Ranka i da ga blokiraju. brojač July 28th, 2011, 11:16 PM ja ne pitam to, isto se ne da ni Futogu ni Bodi Tajsonu da ima link ka drugom sajtu, a ovima gore se to dozvoljava. Koji su kriterijumi, pravila. Pretpostavljam da sve što je severno od Save nema ista prava kao ovi ostali. Na to me navode vaši postupci Na žalost brojač July 28th, 2011, 11:19 PM Evo tri posta iznad Alexandar ima 5 linkova ka drugim sajtovima. Zašto važe jedna pravila za jedne forumaše a druga za druge forumaše Singidunum July 28th, 2011, 11:27 PM ja ne pitam to ali ja ti to odgovaram brojač July 28th, 2011, 11:31 PM stara fora, ostavi forumaša bez odgovora. Singidunum July 28th, 2011, 11:34 PM Da stara fora, ali nije starija od one da kad ti dozvole da dođeš 17. put na forum da ne treba da trpaš prst u oko svima. vlada_Ilina_h2o July 28th, 2011, 11:43 PM Sto volim kad' neko dodje sa ovakvim (http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?&p=82299462) postom i pravi se nevinasce, kao da su svi zatucani na forumu. :lol: brojač July 28th, 2011, 11:48 PM ja nikom ne trpam prst u oko. Samo tražim da ista pravila važe za sve. Ima nešto jače od mene. Ne trpim nepravdu. Zato pitam i očekujem normalan odgovor. Ovo odbijanje objašnjenja mi nije dovoljno. Ili nemaš odgovor na moje pitanje. Biće da je to brojač July 28th, 2011, 11:51 PM Sto volim kad' neko dodje sa ovakvim (http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?&p=82299462) postom i pravi se nevinasce, kao da su svi zatucani na forumu. :lol: ja stvarno ne razumem šta ti je tu smešno. Zašto može beobuild a ne može *******? brojač July 28th, 2011, 11:54 PM ili zašto može djomla da u svakom postu ima gradsubotica. a meni, futogu, itd se ne da isto to pravo. Singidunum July 28th, 2011, 11:56 PM ja nikom ne trpam prst u oko. Samo tražim da ista pravila važe za sve. Ima nešto jače od mene. Ne trpim nepravdu. Zato pitam i očekujem normalan odgovor. Ovo odbijanje objašnjenja mi nije dovoljno. Ili nemaš odgovor na moje pitanje. Biće da je to A jesi li cuo za pravilo (http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=179332) koje kaze 13: Re-registering. It's not allowed. Period. . Ako pises jos uvek na forumu znaci da za tebe ne vazi pravilo koje vazi za sve. Da li je to nepravda? brojač July 29th, 2011, 12:02 AM Dragi moderatori. Vaši odgovori mi puno govore. Hvala na objašnjenju. neću vam više dosađivati FutogCORE July 29th, 2011, 01:08 AM A jesi li cuo za pravilo (http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=179332) koje kaze 13: Re-registering. It's not allowed. Period. . Ako pises jos uvek na forumu znaci da za tebe ne vazi pravilo koje vazi za sve. Da li je to nepravda? Ako je mogao moderator da kači porniće :lol:, pa da mu se oprosti, zašto se pravi problem oko potpisa? solaar July 29th, 2011, 04:02 AM A jesi li cuo za pravilo (http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=179332) koje kaze 13: Re-registering. It's not allowed. Period. . Ako pises jos uvek na forumu znaci da za tebe ne vazi pravilo koje vazi za sve. Da li je to nepravda? Ko odlučuje koja će se pravila i na koga primenjivati? Singidunum July 29th, 2011, 12:38 PM Ko odlučuje koja će se pravila i na koga primenjivati? Moderatori foruma FutogCORE July 30th, 2011, 01:18 AM :ohno: jimmy spong July 30th, 2011, 08:33 PM Ja sam za to da se pravila jednako postuju za sve forumase. Kako potpisi , tako i re-register. Medjutim to od pocetka nije uradjeno i neki re-registered clanovi su postali redovni i drze se pravila pa je sada glupo opet ih banovati. Medjutim nekad se mora poceti sa primjenjivanjem pravila Sad druge strane , Futog , Ranko i jos neki ne ucestvuju uopste u Urbanistickom dijelu foruma pa je njihovo prisustvo na istom potpuno nejasno. Pa ima i drugih foruma koji se bave kafanskim temama Vucko July 30th, 2011, 09:51 PM Iskreno receno dobar deo forumasa je samo na kafani. FutogCORE July 30th, 2011, 10:29 PM Ja sam za to da se pravila jednako postuju za sve forumase. Kako potpisi , tako i re-register. Medjutim to od pocetka nije uradjeno i neki re-registered clanovi su postali redovni i drze se pravila pa je sada glupo opet ih banovati. Medjutim nekad se mora poceti sa primjenjivanjem pravila Sad druge strane , Futog , Ranko i jos neki ne ucestvuju uopste u Urbanistickom dijelu foruma pa je njihovo prisustvo na istom potpuno nejasno. Pa ima i drugih foruma koji se bave kafanskim temama Pa sad... :| Ja npr. imam duplo više postova nego ti (postovi u kafani u kojoj eto stalno pišem se ne broje), a o Rankovom doprinosu NS temi ne treba trošiti reči. Neću da kažem da sam lepši, jači i pametniji od tebe, ali bih tu opasku pre očekivao od npr. Bad Hafena sa njegovih 49,6 postova u sekundi. :D Mnogi su napustili forum i postali posmatrači, ili se nadovežu na nešto u kafani, kao što sam ja radio u poslednje vreme... Ne brini se, nećeš imati više priliku da diskutuješ bilo šta sa mnom. Modovi su mi zabranili čak i da čitam kafanu :lol:, NS temu bojkotujem, pišem na *******-u ono što bih pisao na toj temi, a ono što me zanima o izgradnji u nekim drugim gradovim mogu da vidim kao gost. ;) jimmy spong July 31st, 2011, 04:09 AM Pa sad... :| Ja npr. imam duplo više postova nego ti (postovi u kafani u kojoj eto stalno pišem se ne broje), a o Rankovom doprinosu NS temi ne treba trošiti reči. Neću da kažem da sam lepši, jači i pametniji od tebe, ali bih tu opasku pre očekivao od npr. Bad Hafena sa njegovih 49,6 postova u sekundi. :D Mnogi su napustili forum i postali posmatrači, ili se nadovežu na nešto u kafani, kao što sam ja radio u poslednje vreme... Ne brini se, nećeš imati više priliku da diskutuješ bilo šta sa mnom. Modovi su mi zabranili čak i da čitam kafanu :lol:, NS temu bojkotujem, pišem na *******-u ono što bih pisao na toj temi, a ono što me zanima o izgradnji u nekim drugim gradovim mogu da vidim kao gost. ;) Totalno si promasio , ne govorim o onome sto si postovao do sad vec ono sto sad radis. A ti si to i sam izjavio , a ja nisam nista drugo rekao sem toga NS temu bojkotujem Dakle , ako ja imam 20 postova , a bavim se urbanizmom to nema nikakve veze sa mojom izjavom da neki clanovi foruma uopste ne pisu u urbanistickim temama. Posto je uvjek sa nekim likovima potrebno narocito obrazlaganje iako se dice kako su pametni Kao sto sam vec izjavio , ja sam za to da se pravila primjenjuju , sto znaci ili bi ti mogao da imas potpis drugog sajta kao i ostali , ili ne bi. A to isto znaci da bi 19. nalog Ranka bio banovan. Na moderatoru je da odluci da li ce da postuje pravila i kada ce to da pocne da radi. Cinjenica je da sada ne postuje pravila a ja sam i prije ovoga izjavio da imam utisak da moderatora Singidunum zabole za postovanje pravila na forumu. Tacka FutogCORE July 31st, 2011, 01:21 PM Kao sto sam vec izjavio , ja sam za to da se pravila primjenjuju , sto znaci ili bi ti mogao da imas potpis drugog sajta kao i ostali , ili ne bi. A to isto znaci da bi 19. nalog Ranka bio banovan. Na moderatoru je da odluci da li ce da postuje pravila i kada ce to da pocne da radi. Cinjenica je da sada ne postuje pravila a ja sam i prije ovoga izjavio da imam utisak da moderatora Singidunum zabole za postovanje pravila na forumu. Tacka Ja sam davno shvatio da se ovde pravila selektivno primenjuju. To i ne bi bilo toliko loše kada bi o tome, koje će se pravilo na koga primeniti, odlučivale osobe zdravog razuma, vodeći računa o tome šta je najbolje za forum. Fleetwood Brougham August 1st, 2011, 04:00 AM NS temu bojkotujem, pišem na *******-u ono što bih pisao na toj temi, a ono što me zanima o izgradnji u nekim drugim gradovim mogu da vidim kao gost. ;) Taj rad. Ne vredi se macevati sa ovi manijaci... :D Читач-КГ August 2nd, 2011, 08:47 PM Не могу да нађем на коју тему да поставим слике са изградње цркве у Мостару? CrazySerb August 2nd, 2011, 08:49 PM "Srpske crkve & manastiri u RS, BiH" http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=416328 Читач-КГ August 2nd, 2011, 08:56 PM Хвала! sablja August 11th, 2011, 12:11 PM Зашто не покренете неку тему о градњи, избору грађевинских материјала, системима грађења и сличним темама из области грађевинарства? Мислим да би таква тема користила људима који граде индивидуалне објекте, реновирају и сл. Singidunum August 11th, 2011, 01:46 PM Зашто не покренете неку тему о градњи, избору грађевинских материјала, системима грађења и сличним темама из области грађевинарства? Мислим да би таква тема користила људима који граде индивидуалне објекте, реновирају и сл. Mozes i ti da pokrenes temu koju zelis slobodno :okay: BeogradskiVESLAČ August 13th, 2011, 03:00 PM Gde se nalazi tema "Neostvareni Beograd", ili nešto tako, pri tom, ne mislim na ovu: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1375409, već na onu od prošle godine? Hvala. :) Bad_Hafen August 29th, 2011, 06:18 PM Pa sad... :| Ja npr. imam duplo više postova nego ti (postovi u kafani u kojoj eto stalno pišem se ne broje), a o Rankovom doprinosu NS temi ne treba trošiti reči. Neću da kažem da sam lepši, jači i pametniji od tebe, ali bih tu opasku pre očekivao od npr. Bad Hafena sa njegovih 49,6 postova u sekundi. :D imas lijep potpis ispod nika. Pozdrav od Bad_Hafena Fleetwood Brougham August 29th, 2011, 11:32 PM Ti si sledeci... ( po koji put? ) ;) A cini mi se i ja... Bad_Hafen August 30th, 2011, 10:31 PM ^^sto kazu wishful thinking micika September 3rd, 2011, 10:19 PM Zasto se svi postove sa teme Stadioni i Arene koji imaju veze sa Uzicem i Cackom kopiraju u teme za te gradove? Vestacki dizanje broja postova ili...? vlada_Ilina_h2o September 3rd, 2011, 10:40 PM Postovi sa thread-a stadioni i arene, bazeni i akva parkovi i supermarketi koji imaju veze sa CU temom kopiraju se u sve thread-ove koji nemaju ili imaju mali broj clanova. Tako pored CA i UE mozes da vidis kopiranje i u NP, PI itd itd. A sve to u cilju vece kolicine materijala, i privlacenje novih clanova. Kako je to dovelo nove ljude iz mesta koja nisu imali clanove, nastavice sa sa istom praksom. solaar September 6th, 2011, 07:58 PM Postovi sa thread-a stadioni i arene, bazeni i akva parkovi i supermarketi koji imaju veze sa CU temom kopiraju se u sve thread-ove koji nemaju ili imaju mali broj clanova. Tako pored CA i UE mozes da vidis kopiranje i u NP, PI itd itd. A sve to u cilju vece kolicine materijala, i privlacenje novih clanova. Kako je to dovelo nove ljude iz mesta koja nisu imali clanove, nastavice sa sa istom praksom. Jel može da se otvori poseban thread za stadione u Rumuniji, Poljskoj itd, kao i za kreativne radove maštovitih forumaša? Primetio sam da te teme veoma otežavaju praćenje izgradnje domaćih stadiona i dvorana, ma koliko ista bila oskudna. makimax September 6th, 2011, 11:27 PM Mislim da nema potrebe za tim :dunno: ,poneka "strana" slika kao zanimljivost ili pozitivan primer ne skodi,samo obogacuje temu.Naravno,ne treba ni preterivati (kao zadnje dve stranice u temi). Ukoliko nekog "nesto vise" interesuje uvek postoji http://www.skyscrapercity.com/forumdisplay.php?f=263. Bez_imena September 9th, 2011, 04:32 PM Smaraju http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1440415 micika September 9th, 2011, 04:46 PM Pa sta su sad uradili, koliko vidim samo slike na tom threadu? :nuts: jimmy spong September 9th, 2011, 06:22 PM zar nije vec bila ta tema Bez_imena September 9th, 2011, 06:53 PM Pa sta su sad uradili, koliko vidim samo slike na tom threadu? :nuts: Slike sa zastavama kosova? micika September 9th, 2011, 07:09 PM Pa? Tema za Kosovo postoji, kao i za Republiku Srpsku, i mene licno zanima da vidim sto vise slika odozdo a da ne moram da idem na albanski pdf. Bez_imena September 9th, 2011, 08:01 PM Ali oni na taj nacin namerno provociraju i promovisu laznu drzavu. brojač September 18th, 2011, 12:12 AM to nije lepo Majevčan September 21st, 2011, 05:55 PM Sta je ovo? Forum se preseljava ili sta? Singidunum September 21st, 2011, 06:01 PM Da - http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1443974 :cheer: Majevčan September 21st, 2011, 06:29 PM Da - http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1443974 :cheer: kul:banana: filip__pg September 21st, 2011, 08:17 PM Konacno da vidim Crna Gora na front page-u :) :cheers: Majevčan September 22nd, 2011, 12:27 AM Imal' koja statistika za nas forum? Kako raste, usporedjenja i slicno? gospodzo_zgazis_me September 23rd, 2011, 01:26 AM Puno srece Pavle! Brak je jedna od najlepsih stvari na svetu, samo ako u startu krenes ozbiljno i pre toga si naucio da zivot iziskuje mnogo kompromisa. Da je dugovecno! Kakav uzas od posta. Kako mozes napisati da je brak jedna od najlepsih stvari na sveu a onda u nastavku napisao kako zivot iziskuje mnogo konpromisa. Uzas. Bez_imena September 28th, 2011, 10:43 AM Sto su obrisani komentari sa teme Daily Banner ? jimmy spong September 28th, 2011, 01:06 PM ako je neko pozivao da se daju jedinice drugim banerima , onda je zbog toga. jer je to kažnjivo CrazySerb October 5th, 2011, 10:42 PM Sugestija...cini mi se da je previse "stikiranih" tema na sekciji "Reportaze", dosta se skroluje dok se ne stigne do najsvezije teme, mozda bi to malkice trebalo potkresati? byM4k5 October 22nd, 2011, 02:11 PM Your submission could not be processed because the token has expired. Please push the back button and reload the previous window. Da li je još neko dobijao ovu poruku? Singidunum October 22nd, 2011, 03:04 PM Da, poslao sam adminu byM4k5 October 22nd, 2011, 09:30 PM Singi, prijavi adminu da i sat foruma ima nekih problema. Dok sam postovao reportažu o Doboju, čak 10 postova mi je "postovano 7 sati ranije". Umjesto da bude u, recimo, 19:48, post bude u 12:48, pa post uleti tako da slike ne budu hronološki poredane. http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=84948276&postcount=62 http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=84948291&postcount=63 http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=84948616&postcount=64 http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=84956468&postcount=67 http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=84956679&postcount=68 http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=84956748&postcount=69 http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=84956800&postcount=70 http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=84956863&postcount=71 http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=84957561&postcount=77 http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=84957715&postcount=83 Čak je i jedan Banetov post uletio "u šemu". http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=84948699&postcount=65 Singidunum October 22nd, 2011, 10:11 PM Da jedan od servera je ispao iz sinhronizacije i prikazuje vreme pogresno za 7h. Trebalo bi da je sredjeno sad. Majevčan October 22nd, 2011, 10:11 PM Da li je još neko dobijao ovu poruku? da, kod mene isto bilo... rebelheartous October 25th, 2011, 11:03 AM Здравейте! Искам да попитам дали отпадна ограничението за паспорти и нужен ли ми е паспорт при преминаване на сръбско-българската граница? 10x.:) Singidunum October 25th, 2011, 11:08 AM Može i lična karta http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=05&dd=28&nav_category=12&nav_id=434638 rebelheartous October 25th, 2011, 11:18 AM Благодаря ти за светкавичния отговор. :cheers: delija90 October 27th, 2011, 05:55 PM Постови #12547 #12554 #12553 #12552 #12551 да се избришу са теме о стадионима и аренама. Хвала Bad_Hafen October 29th, 2011, 09:30 AM Molim moderatore da ove postove premjeste u za to ogovarajuci thread (http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1168459&page=89) http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=85165823&postcount=598 http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=85165708&postcount=597 HVala Bad_Hafen October 29th, 2011, 12:52 PM Znaci ako ide Kosovo u inostranstvo to vama ne smeta :ohno: I moji se onda postovi brisu Singidunum October 29th, 2011, 01:03 PM Sta hoces? Postovi su prebaceni, a tvoj post u kom trazis da se postovi prebace je onda obrisan. Koja je poenta tvog posta "molim vas prebacite ove postove u tu i tu temu" nakon sto su ti postovi prebaceni tamo gde si trazio? Onda neko ko cita smatra da se ti zalis i trazis da postovi iz te teme budu prebaceni u tu istu temu sto naravno nema smisla. Zaista ne razumem? Bad_Hafen October 30th, 2011, 11:45 AM Jbg Singi ti sad kao da sam retardiran. Ja kad sam pisao taj drugi post moja opaska da slike ne trebaju biti u inostranstvu su bile izbrisane, a slike su ostale u inostranstvu nisu bile prebacene. Zato sam i napisao taj drugi post. Mora da sam uletio u poluvremenu. U svakom slucaju zahvaljujem. Accel October 30th, 2011, 03:15 PM По просьбе модератора: http://s017.radikal.ru/i415/1110/ce/468d43e45161.png http://s57.radikal.ru/i158/1110/3d/5b5b755c3977.png http://s017.radikal.ru/i432/1110/06/976b3c98c73a.png http://s017.radikal.ru/i425/1110/de/08467f976910.png http://s53.radikal.ru/i141/1110/00/db853a4c79e2.png http://s005.radikal.ru/i209/1110/f4/40d20249bc18.png http://s017.radikal.ru/i402/1110/c8/8c660f1394c5.png http://s017.radikal.ru/i438/1110/0d/e7a0c8f27683.png http://s45.radikal.ru/i109/1110/92/a3fa866c02cf.png Динамические показатели скрыты, т.к. на данный момент собран всего один снимок. Singidunum October 30th, 2011, 03:26 PM Спасибо большое! Thank you very much! Hvala! :cheers1: Accel October 30th, 2011, 03:27 PM Не за что ;) P.S. Если есть вопросы, отвечу, но только, пожалуйста, на русском или English :) Bad_Hafen October 30th, 2011, 04:32 PM cool statistika, kad bi sabrao ove sive i ove bijele svoje bilo bi veselo:) vlada_Ilina_h2o October 30th, 2011, 08:27 PM :applause: za statistiku! MasonicStage™ October 30th, 2011, 08:47 PM great stuff Accel :okay: vladygark October 30th, 2011, 09:32 PM значи братеееееееееее................................... :drool: :master: :applause: BNX October 30th, 2011, 09:44 PM Good stuff! Majevčan November 1st, 2011, 07:03 PM :applause: nixy November 1st, 2011, 07:38 PM :cheers: stormwatchforever November 1st, 2011, 09:58 PM KLAP KLAP KLAP! Vucko November 1st, 2011, 10:48 PM Samo banujte one koji imaju vise postova u kafani nego u izgradnji i gotovo! nixy November 2nd, 2011, 12:33 AM Samo banujte one koji imaju vise postova u kafani nego u izgradnji i gotovo! :madwife: micika November 3rd, 2011, 10:19 PM Bravo za odvajanje u okviru kafane. :okay: Singidunum November 3rd, 2011, 10:26 PM Ima i jedno u okviru Šumadije ;) micika November 3rd, 2011, 10:27 PM Hocete ovako ostaviti ili...? Singidunum November 3rd, 2011, 10:28 PM Kako? micika November 3rd, 2011, 10:30 PM Pa hoce li Kragujevac biti "izbacen" u okviru Sumadija i zapad, ili ce biti izbacen ovako na frontpage? Drugim recima - hoce li biti kao pdf za puteve u okviru infrastrukture ili ovako? podvodni November 3rd, 2011, 10:32 PM opet brljate sa podkategorijama...dokle više sa tim rasparčavanjem... otkako ste onako isparcelisali forum, u 80% foruma više ne zalazim... verujem da nisam jedini... po svemu sudeći, i kafana će da strada... Singidunum November 3rd, 2011, 10:46 PM Pa hoce li Kragujevac biti "izbacen" u okviru Sumadija i zapad, ili ce biti izbacen ovako na frontpage? Drugim recima - hoce li biti kao pdf za puteve u okviru infrastrukture ili ovako? Па ово је линк, а форум се физички налази у оквиру Шумадије. opet brljate sa podkategorijama...dokle više sa tim rasparčavanjem... otkako ste onako isparcelisali forum, u 80% foruma više ne zalazim... verujem da nisam jedini... po svemu sudeći, i kafana će da strada... Рекох већ, да се готово 500.000 порука налази у једној секцији - то је брлог. Коме је организација брљање немам ништа против, имате могућност да кроз http://www.skyscrapercity.com/subscription.php организујете форум по вољи. Bez_imena November 4th, 2011, 01:00 AM Ako je Kragujevac tako izbacen onda bi trebali i Novi Sad i Nis. Misim da je ipak bolje da se ne izdvaja. Kafana je ok. Singidunum November 4th, 2011, 01:14 AM Merilo je aktivnost na forumu a ne velicina grada :) I na ruskom forumu Jekaterinburg ima najvecu sekciju iako nije najveci grad. Bez_imena November 4th, 2011, 01:24 AM Kragujevac bi ostao aktivan bilo da je unutra ili izvan, dok recimo Nis bi sigurno bio aktivniji da se nalazi i spolja. :) Singidunum November 4th, 2011, 01:32 AM E pa tom logikom se ne rukovodi administracija foruma. Prvo aktivnost pa sekcije, tako ovde ide. CrazySerb November 4th, 2011, 02:26 AM Ja imam jednu malecku molbu (po cetvrti put:D) , kad se vec malo reorganizuje forum, mogu li se dve teme o tramvajima i metro sistemima u svetu prebaciti iz foruma "Inostranstvo" u "infrastruktura", tj. gde su i pre bile. Priznajem da ne zvuci bas najlogicnije. Ne znam, dok ja po prirodi nisam osoba koja voli da tera inat (mada kao i svaka druga Srbenda, znam da se zainatim ) , na tim temama nisam gotovo nista postirao od kako su premestene. Citam upravo o novom metrou u Alziru, slicna sudbina kao i kod nas, pa bi postirao nesto o tome ali eto, ne da mi se :( vladygark November 4th, 2011, 07:48 AM Ja imam jednu malecku molbu (po cetvrti put:D) , kad se vec malo reorganizuje forum, mogu li se dve teme o tramvajima i metro sistemima u svetu prebaciti iz foruma "Inostranstvo" u "infrastruktura", tj. gde su i pre bile. Priznajem da ne zvuci bas najlogicnije. +1 Singidunum November 4th, 2011, 01:18 PM Priznajem da ne zvuci bas najlogicnije. +1 :D Ne stvarno, ne vidim da si dao ijedan cak i nategnut argument zasto bismo to uradili. vladygark November 4th, 2011, 04:05 PM ^^ Npr. http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1301851&page=40, sekcija "infrastruktura"? EagleX November 4th, 2011, 04:30 PM Ja, nekim cudom, imam preko 2000 posta a juce sam imao do 1900(a od juce nisam imao ni jedan post). Jel to neka greska ili? makimax November 4th, 2011, 05:02 PM Samo postovi iz kafane su ostali van brojcanika (kao i uvek).Dok postovi iz sada izdvojenih tema (sport,kultura,drustvo....) su sabrani.Verovatno ce to biti popravljeno. micika November 5th, 2011, 05:53 PM Ja bih lepo zamolio moderatore, da ovu temu, koja je po meni, do sada bila jako kvalitetna, prociste malo od parazita, usput dajuci koji ban. Tema je jako kvalitetna sa dosta materijala, i zamolio bih da se omoguci normalno pisanje, nama malobrojnim normalnim ljudima koji tu temu pratimo od njenog nastanka. http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=623053&page=208 Hvala. pop1982 November 6th, 2011, 01:04 PM Da li bi se mogla otvoriti tema Arhitektura sportskih objekata,gdje bi mogli voditi diskusiju,kačiti slike stadiona i arena iz svijeta,koji su specifični svojim izgledom,plus mogli bi se svađati o tome,da li treba stadion imati atletsku stazu ili ne ;)?Tako bi tema Stadioni i arene bila sačuvana samo za postove i slike u vezi sportskih objekata srpskog govornog područja. Singidunum November 6th, 2011, 03:03 PM Može, ovde http://www.skyscrapercity.com/forumdisplay.php?f=2615 pop1982 November 6th, 2011, 03:19 PM Može, ovde http://www.skyscrapercity.com/forumdisplay.php?f=2615 Dobro,možda je više kafanska tema,recimo pod Sport da dadnem,ali OK,valjaće i tamo. Vucko November 8th, 2011, 10:45 PM Gde je tema o odbrani/vojsci?Ne mogu je naci Boza KG November 8th, 2011, 11:13 PM Gde je tema o odbrani/vojsci?Ne mogu je naci http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=582859&page=166 brojač November 15th, 2011, 11:20 PM Dolaskom Vlade Iline H2O za moderatora, forum ssc napustili, ili potpuno neaktivni forumaši iz Novog Sada koji do tad nikad nisu bili opomenuti za svoje angažovanje na forumu: - neusatz - nsblues - boda tajson - kot behemot - Liman država - nixivoje _ Futog core _ fleetwood brougham _ pripadnik _ podvodni _ Ranko su ns _ kasko _ kimi 78 _ itd itd, izvinjavam se ako sam nekog zaboravio. Forum koji je prvi došao do milionitog posetioca je potpuno ugašen dolaskom Vlade Iline za moderatora. Pitanje; kako to da su se baš svi oni pokvarili pa su ili banovani ili napustili forum, vlada_Ilina_h2o November 15th, 2011, 11:39 PM Nisu se svi pokvarili. Ima tu na spisku dosta normalnih, koji uzgred jos pisu ovde na forumu. A ovi ostali, lancanom reakcijom bezobrazluka, kao i izuzetno niskim stepenom komunikacije (koji je verovatno uobicajan za neke kvazi forume) su bez dvoumljenja uklonjeni sa ovog foruma. Nema to veze za mojim dolaskom na mesto moderatora, vec kompeksima prema Kragujevcu koji su doticni forumasi izrazili i sirili medju svojim sugradjanima. brojač November 15th, 2011, 11:51 PM :lol: ajd sad ozbiljno i šta kažeš svi se odjednom iskompleksirali, :rofl: micika November 15th, 2011, 11:55 PM Cemu sad kuknjava kad imate, kako sami tvrdite, deset puta bolji forum? :dunno: jimmy spong November 16th, 2011, 12:07 AM Ti se sale ne javljaj ništa, ti si već banovan sa ovoga foruma pa samim tim nebi trebao da imaš pravo da pišeš i ponovo se registruješ, dragi moji revnosni arbitri činjenica je da ranko, a pogotovo nixi se nisu ponašali pristojno na forumu, a činjenica je i da je fleetwood banovan zbog mišljenja da je zastava loše privatizovana :lol: vlada_Ilina_h2o November 16th, 2011, 12:08 AM Cemu sad kuknjava kad imate, kako sami tvrdite, deset puta bolji forum? :dunno: Izgleda da sam propustio te tvrdnje. :uh: Zezas da je neko to izjavio? :hilarious Ranko, nisu svi, i ti to dobro znas. Samo 3-4 osobe koje su uspesno izmanipulisale ostale forumase. Koliko cujem, sad imate vas forum koji jedino vi pratite, dok je ovde to radila cela zamlja i sire okruzenje. Niko vam nije zabranio ovde da pisete. Vas stav, vas izbor, vasa promocija grada. Meni nista drugo ne pada na pamet kada vidim da tema nije aktivna, do toga da se kod vas nista ne gradi. micika November 16th, 2011, 12:12 AM činjenica je da ranko, a pogotovo nixi se nisu ponašali pristojno na forumu, a činjenica je i da je fleetwood banovan zbog mišljenja da je zastava loše privatizovana Ja se sa tim do reci slazem, da ne bude zabune. Odavno kulturnije konverzacije ne videh, nego me interesuje sad pozadina tog kukanja? vlada_Ilina_h2o November 16th, 2011, 12:13 AM a činjenica je i da je fleetwood banovan zbog mišljenja da je zastava loše privatizovana :lol: Jeste, to je nesporna cinjenica. Post upucen Bad_Hafen-u tokom lose privatizacije Zastave. Keva ti kuka dok je punim glavicima.... :D Ajd, uzdravlje! ;) jimmy spong November 16th, 2011, 12:17 AM Ja se sa tim do reci slazem, da ne bude zabune. Odavno kulturnije konverzacije ne videh, nego me interesuje sad pozadina tog kukanja? Pozadina je u tome što si se ti prvi ovdje javio da kukaš kako je poremećen red na temi zato što je neko dao suprotno mišljenje i izigravaš dušebrižnika, a zaboravljaš da si na forumu samo zato što su moderatori zažmurili na jedno oko. Ne sviđa mi se nimalo situacija zato što ovdje neki bez obzira dali su moderatori ili nisu, zavode red kako im odgovara što znaći da bi ja vrlo lako mogao biti sledeći u nekoj situaciji gdje bi narušio jednoumlje na nekoj "svetoj" temi. To su teme kao autoindustrija, stadioni, itd... @ hvala sarkastični poznat mi je odlično epilog situacije, nije to uzrok, niti žalim pojedine članove. da su se ovdje sprovodila pravila, nebi pojedini pa ni ranko ni fleetwood ni stormwatch i tako dalje ide lista, imali duple naloge, i nastavljali jednakim ritmom kao i prije banovanja. A nebi bilo ni horde četvorostrukih naloga korisnika čiji je posao ovdje da raspravljaju u političkim temama u kafani. Koji pri tom to ni ne poriču micika November 16th, 2011, 12:22 AM I oni sto su banovani su ostali na forumu ovoliko vremena bas zato sto su moderatori zazmurili na jedno oko. ;) Ali cuj, ti to ne znas, ili ne zelis da znas, ili jednostavno samo zelis da se pravis lud. ;) Naravno ti to nisi primetio, ali si nasao ovde da prosipas pamet da je suprotno da su se na toj temi tih dana pisali postovi o svemu i svacemu. Ja nikakav problem nisam imao sa razmenom misljenja, ili pisanjem istina ili neistina, vidjenja stvari, to uvek volim da cujem pa bez obzira ko ga napise. Ali tog divnog dana kada je ovaj post napisan, je napisano jos 4-5 postova koji ne da ne prilice temi, nego ne prilice ljudskom bicu da ih napise. Ali ti to nisi video, i sad dajes sebi za pravo da prebacujes ljudima kojima to smeta. Meni nijedan post tog dana nije namenjen licno, a postove koji su bili mogu moderatori da ti izvade iz arhive bez problema. Za sve tvoje licne frustracije i probleme, te mozda nedoumice iza osobe koja je iza ovog naloga, slobodan si da mi napises PM, a do tada ne donosi zakljucke. Hvala. jimmy spong November 16th, 2011, 12:31 AM I oni sto su banovani su ostali na forumu ovoliko vremena bas zato sto su moderatori zazmurili na jedno oko. ;) Ali cuj, ti to ne znas, ili ne zelis da znas, ili jednostavno samo zelis da se pravis lud. ;) O tome upravo ja i pričam, zašto bih se pravio lud. Ljudi su odavde banovani zbog krupnih stvari, kao što su psovke upućene korisnicima, prijetnje, uvrede na račun nacije, vjere i rase itd. Ovdje svaki dan pojedini forumaši šire mržnju na račun vjeroispovijesti itd, a ponašamo se kao da se radi o forumu krstarice. Za sve tvoje licne frustracije i probleme, te mozda nedoumice iza osobe koja je iza ovog naloga, slobodan si da mi napises PM, a do tada ne donosi zakljucke. Hvala. Ovdje ništa nije lično niti me zanimaju lični animoziteti između članova. Zanima me to što su se pobrkali neki lončići. Sve ja to podržavam, neka se banuju ti koji su vrijeđali i provocirali, ali šta je sa onima koji su banovani već 3 puta ? brojač November 16th, 2011, 12:33 AM Ja sam završio sa diskusijom na demografiji, a samim tim i na ssc dok je ovakva situacija. micika November 16th, 2011, 12:34 AM Pa Fleetwood ti je banovan vec 3 puta na aktivnim profilima pre nego sto si ti dosao, a prvi put zbog direktnih psovki upucenih subotickom moderatoru. Sta onda? CrazySerb Boga pitaj koliko sa KM avanturama. Ne bi verovao kakve sve informacije internet krije, a sta sve mozes da saznas o ljudima preko IP adresa kada forum administrator ostavi backdoor. jimmy spong November 16th, 2011, 12:41 AM Pa Fleetwood ti je banovan vec 3 puta na aktivnim profilima pre nego sto si ti dosao, a prvi put zbog direktnih psovki upucenih subotickom moderatoru. Sta onda? CrazySerb Boga pitaj koliko sa KM avanturama. Uporno mi pričaš ono što znam. Moje pitanje je zašto ljudi koji su banovani trajno, nisu ostali banovani ? Ja iskreno nebih volio da se ovdje ponovo pojavio izvjesni korisnik koji je meni javno prijetio na forumu, a pri tom ostao dužan u ostvarivanju istih ! Odnosno momentalno bih tražio da se ponovo banuje Ne bi verovao kakve sve informacije internet krije, a sta sve mozes da saznas o ljudima preko IP adresa kada forum administrator ostavi backdoor. Nebi vjerovao koliko se čovjek kompromituje samim konektovanjem na internet a kamo li ostavljanjem ličnih informacija i facebook slika... Bad_Hafen November 16th, 2011, 01:57 AM Dolaskom Vlade Iline H2O za moderatora, forum ssc napustili, ili potpuno neaktivni forumaši iz Novog Sada koji do tad nikad nisu bili opomenuti za svoje angažovanje na forumu: _ Ranko su ns :lol::lol: |