View Full Version : [Zagreb] - Arena Zagreb <Discussion>
Pages :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
SpicyMcHaggis February 4th, 2009, 04:04 PM --== Arena Zagreb ==--
http://i44.tinypic.com/sn1es3.jpg
http://i39.tinypic.com/14cy9ef.jpg
http://i44.tinypic.com/117th1u.jpg
SpicyMcHaggis February 4th, 2009, 04:06 PM Dakle, stara dretva je imala preko 10k postova pa treba nova :)
Ajmo koristit ovu za chat, najave događaja, komentare nadogradnji, kvarova...
Krzovu dretvu (http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=799954) ajmo koristiti isključivo za kvalitetne slike arene kako bi imali jednu preglednu i kvalitetnu photo dretvu najljepše nam arene :cheers:
Thunderboy February 4th, 2009, 04:26 PM prekrasna Arena i prekrasne slike!
slijede fotke sa finala, budem ih navecer stavio, biti ce barem 30-tak slika ;)
Trevor McPhee February 4th, 2009, 05:54 PM Odličan potez Spicy!
:banana::banana:
Hvala Ti puno, evo obećajem da ću i ja navratit kad god nađem vremena.:)
I ak se ponovo ulogira Eraser/Ruksi/Qlimax...(i kak se sve nije zval) nemojte ga banirat , please! Nek dečko piše. Dajmo mu šansu! Moa isto.
Hvala!:)
Kinetic February 4th, 2009, 07:58 PM Prvo pohvale za otvaranje nove dretve :)
Kako je i počela prije skoro 2 godine priča o Areni, tako se izgleda na žalost mora i nastaviti :bash:
Ingra: Ako nas Zagreb ne isplati, ostat će bez Arene
ZAGREB - Igor Oppenheim, predsjednik Uprave Ingre, danas je na sastanku u Gradskom poglavarstvu, tvrdi pročelnik Ureda za izgradnju grada Davor Jelavić, istaknuo da će do sutra biti dovršen tehnički pregled Arene Zagreb, koja bi prema tome već sredinom tjedna trebala dobiti trajnu uporabnu dozvolu.
Međutim, doznajemo da je krov Arene daleko od dovršetka i da na njemu treba ispraviti brojne nedostatke. Zaključci koje su do kraja tjedna trebali potpisati svi nadzorni inženjeri, što je Oppenheim tvrdio na sastanku s gradskim čelnicima, čini se, ipak neće biti potpisani u skorije vrijeme.
Naime, nadzorni inženjer IGH Franjo Turčić, zadužen za krov Arene, ističe da nedostaci nisu ispravljeni, što će, suprotno tvrdnjama Ingre, dodatno usporiti izdavanje trajne uporabne dozvole.
Ona je pak, podsjetimo, presudna za predavanje Arene na korištenje Zagrebačkom holdingu, koji zbog toga Ingri odbija platiti depozit od 7,2 milijuna eura.
- Tek se obavljaju pripremni radovi za ispravljanje nedostataka na krovu Arene. Pitanje je koliko će to trajati, ali treba otkloniti unutarnje i vanjske devijatore, zategnuti vješaljke i srediti kablove. Ne zna se još ni koliko će timova na tome raditi, jedan ili dva - kaže Turčić.
A upravo je nesporazum oko uporabne dozvole potaknuo manji sukob između Grada Zagreba i Ingre, koja ovih dana prijeti i raskidanjem ugovora s Gradom i davanjem Arene u zakup nekom drugom investitoru. Grad, odnosno Zagrebački holding još je 26. prosinca prošle godine trebao isplatiti 7,2 milijuna eura depozita, kada je Arena dobila privremenu uporabnu dozvolu.
Danko Deban, glasnogovornik Ingre, tvrdi da je Holding uz to dužan do sredine ožujka isplatiti četvrtinu tog iznosa za kvartalni najam Arene. Time se ukupni dug Holdinga penje na 9 milijuna eura.
- U ugovoru stoji da Arena mora imati uporabnu dozvolu. Ona je dobila privremenu, što znači da je Holding dužan isplatiti novac. Važno je naglasiti da je iznos od 100 milijuna eura, koliko je stajala gradnja Arene, dijelom osiguran kreditima iz banke. Oni će nam uskoro doći na naplatu pa očekujemo novac od Holdniga. Do tada ćemo pokušati na sve moguće načine iskomunicirati s Gradom kako se ugovor ne bi prekršio. U protivnom je moguće i raskidanje ugovora - kaže Deban.
U Zagrebačkom holdingu nisu mogli obrazložiti zašto odbijaju uplatiti novac Ingri. Glasnogovornik Dušan Viro kratko je komentirao da će Holding i Grad Zagreb učiniti sve da se ugovor ispoštuje i da se novac isplati.
Za Arenu se natječu četiri tvrtke
Za tri dana trebao bi biti poznat i novi upravitelj Arene Zagreb. Na natječaj su se javile četiri tvrtke iz inozemstva, američke AEG, Global Spectrum i SMG te njemačka tvrtka Vimex. Nakon pregovora s tim tvrtkama i njihovih prezentacija odabrat će se konačni pobjednik, koji će imati zahtjevan zadatak puniti Arenu više od 200 puta godišnje ne bi li se gradnja dvorane pokazala kao isplativ projekt.
http://www.jutarnji.hr/zagreb/clanak/art-2009,2,4,,150980.jl
Još će i ove tvrtke koje su se javile na natječaj, kad vide u šta su se uvalile pobjeći glavom bez obzira :ohno:
Ballota February 4th, 2009, 09:02 PM I ak se ponovo ulogira Eraser/Ruksi/Qlimax...(i kak se sve nije zval) nemojte ga banirat , please! Nek dečko piše. Dajmo mu šansu! Moa isto.
Danas si u mazohističkom moodu ili šta? :D
KHS February 4th, 2009, 09:32 PM I ak se ponovo ulogira Eraser/Ruksi/Qlimax...(i kak se sve nije zval) nemojte ga banirat , please! Nek dečko piše. Dajmo mu šansu!
Zadnjih par dana je bio Blade007 a od danas je Thunderboy... :lol: :nuts: :lol:
Thunderboy February 4th, 2009, 09:49 PM Zadnjih par dana je bio Blade007 a od danas je Thunderboy... :lol: :nuts: :lol:
Znamo se? Kakav blade?
Da danas sam dobio aktivacijski mail, no već tjedan dana ćekam mail taj za aktivaciju
Thunderboy February 4th, 2009, 10:04 PM Evo nekih od obećanih fotki
http://i41.tinypic.com/29v1cgm.jpg
http://i41.tinypic.com/35hi61w.jpg
http://i43.tinypic.com/vpukj9.jpg
http://i39.tinypic.com/2u9sayh.jpg
http://i43.tinypic.com/bcrom.jpg
http://i41.tinypic.com/2mn28og.jpg
Thunderboy February 4th, 2009, 10:19 PM Predobar "engleski" by Hassan Moustafa
http://www.youtube.com/watch?v=mAIqIshkFs8
SpicyMcHaggis February 4th, 2009, 10:39 PM Znamo se? Kakav blade?
Da danas sam dobio aktivacijski mail, no već tjedan dana ćekam mail taj za aktivaciju
Ma da.. i slučajno ti je baš prvi post na sport arenas threadu o Spaladimu gdje uvjeravaš Sercana da je kapacitet 11k. Isti post kao kod Qlimaqa i Blade007. Daj kad već radiš novi account nemoj uvijek iste spike prodavati :lol: Probaj malo promijeniti stil... možda izdržiš duže od 2 dana s novim accountom :)
Ballota February 4th, 2009, 10:42 PM Morat ćemo napravit listu i sejvat ju negdi..da ne zaboravimo sve njegove reinkarnacije. :D
Eraser
Ruksi
Qlimax
Blade007
Thunderboy
:nuts:
Thunderboy February 4th, 2009, 10:57 PM Ma da.. i slučajno ti je baš prvi post na sport arenas threadu o Spaladimu gdje uvjeravaš Sercana da je kapacitet 11k. Isti post kao kod Qlimaqa i Blade007. Daj kad već radiš novi account nemoj uvijek iste spike prodavati :lol: Probaj malo promijeniti stil... možda izdržiš duže od 2 dana s novim accountom :)
Tako je, stil mozda je isti ali vjeruj mi nisam taj na koga mislis
Toćno sam znao da ćete nasjesti na to da me zamjenite s njime
Thunderboy February 4th, 2009, 10:58 PM Morat ćemo napravit listu i sejvat ju negdi..da ne zaboravimo sve njegove reinkarnacije. :D
Eraser
Ruksi
Qlimax
Blade007
Thunderboy
Nije mi jasno zašto si mene stavio na ovu listu??
Koji je tebi?
Ballota February 4th, 2009, 11:03 PM A meni je još manje jasno odakle ti samo sva ta energija... :lol:
Darth_Vader February 4th, 2009, 11:06 PM ^^
Opet ste otvorili dretvu da yebivjetri mogu spamat. Stvarno niste cisti!!!!!!
:bash::bash::bash:
Semper Fidelis February 4th, 2009, 11:09 PM Pa piše gore da je ova dretva za chat:D
V Wolf February 4th, 2009, 11:10 PM Morat ćemo napravit listu i sejvat ju negdi..da ne zaboravimo sve njegove reinkarnacije. :D
Eraser
Ruksi
Qlimax
Blade007
Thunderboy
Nisam siguran al mislim da bi se i ova 2 imena tu možda uklopila:
Arena Zagreb
Eraser
Slapadium Arena
Ruksi
Qlimax
Blade007
Thunderboy
:lol:
Ballota February 4th, 2009, 11:11 PM Kako samo zaboravih... :lol:
Ballota February 4th, 2009, 11:27 PM ovaj forum je stvarno POTPUNO prolupao... :nuts:
Kao i neki njegovi korisnici. :D
OettingerCroat February 4th, 2009, 11:30 PM ovaj forum je stvarno POTPUNO prolupao... :nuts:
SpicyMcHaggis February 5th, 2009, 03:43 PM Welcome to Cairo
http://www.worldstadia.com/data/images/t/k/tkxd070625153100.jpg
E.. to je razmak :)
fskobic February 5th, 2009, 04:02 PM Welcome to Cairo
:lol: :lol: :lol: :lol: :bash:
Kinetic February 5th, 2009, 08:11 PM Eto i niš ne vidim da se Kairčani žale na forumu :lol:
Inače, natječaj za upravitelja je poništen :|
Poništen natječaj za upravljanje Arenom Zagreb
Natječaj na koji su se javile četiri međunarodno priznate tvrtke poništen je samo tri dana prije donošenja odluke. Novi za nekoliko dana.
Poništenje međunarodnog natječaja za upravljanje Arenom Zagreb samo tri dana prije donošenja odluke koja će od četiri priznate tvrtke u rukometnoj dvorani na Laništu organizirati komercijalna događanja, dodatni je udarac na gradske čelnike, kojima glavobolju već zadaje izdavanje trajne uporabne dozvole, ali i ljutnja Ingre zbog neisplaćenih dogovorenih sredstava.
Međutim, gdje je konkretno zapelo i u kojoj je fazi uklanjanje nedostataka krovne konstrukcije zbog kojih rukometna dvorana nije dobila trajnu uporabnu dozvolu, kao i poništenje međunarodnog natječaja za upravljanje Arenom, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nije želio komentirati, prebacivši lopticu na Ingru, odnosno Zagrebački holding.
- Kolege Duško Ljuština i Ivo Jelušić ne mogu dati informacije iz prve ruke. Taj natječaj nije raspisao Grad. Mi ne znamo detalje, tako da će se naljutiti kolege iz Holdinga da radimo njihov posao. Dok sam ja gradonačelnik, nećemo davati neodgovorne izjave. Imam na plećima puno odgovornosti, ali nemojte mi tovariti još. Ukoliko Holding ne dogovori na upite, proslijedite ih meni i onda ću ja reagirati - izjavio je Bandić nakon sjednice Gradskog poglavarstva.
Na ponovni upit je li i zašto natječaj poništen, ovoga puta upućen članu Poglavarstva za kulturu Dušku Ljuštini, koji je u Povjerenstvu za odabir tvrtke, Bandić je naglasio kako nema šanse da novinari dobiju odgovor jer kucaju na zatvorena vrata.
- Svak' treba raditi svoj dio posla. Tehnički dio posla određuje Služba za nabavu u Holdingu - dodao je.
Međutim, potvrdio nam je direktor podružnice Arena Zagreb d.d. Zdenko Antunović, međunarodni natječaj poništen je u četvrtak, 5. veljače, jer tvrtke koje su se javile nisu priložile svu potrebnu dokumentaciju. Novi natječaj, dodao je Antunović, raspisat će se već za nekoliko dana.
- Sve je u redu, ali riječ je o Areni Zagreb. Ne smijemo niti jednu sitnicu propustiti - zaključio je direktor podružnice Arena Zagreb d.d.
Nitko ništa ne zna, nikoga se ne tiče?!
Osvrnuvši se na izdavanje trajne uporabne dozvole, pročelnik Gradskog ureda za prostorno uređenje i graditeljstvo Davor Jelavić još je jednom kazao kako se čeka izvješće glavnog nadzornog inženjera, nakon kojeg će se izdati trajna uporabna dozvola. Upitan kada bi to moglo biti, Jelavić je kazao da ne zna, dodajući kako to može biti i sutra. Novinarsko inzistiranje na odgovoru prekinuo je Bandić, koji je još jednom ponovio kako nitko neće davati neodgovorne izjave.
- Ne radimo tuđi posao. Ne pačam se u materiju koja mi nije posao. Zašto da se ja petljam gdje nisam doma? Bit će sve u redu, samo neka svak' radi svoj dio posla. Mi smo ozbiljni ljudi i ne smijemo preskočiti niti jednu štengu. Već sam rekao kako nećemo niti jedan ljudski nokat dovesti u pitanje. Inzistirat ću da svak' radi svoj dio posla. Bez obzira na novinarsku utrku i bombastične naslove. Znatiželja je dobra, ali samo ako ima pokriće. Ako nema, nije dobra. Razgovarali smo s predsjednikom Uprave Ingre Igorom Oppenheimom i predstavnikom Vlade. Zar ja govorim hrvatski, a vi kineski? Vi stalno pokušavate bušiti gume. Grad je preuzeo sredstva i ona postoje u Holdingu. Mi nikad nismo ostali nikome dužni ni lipe. Ingra je naš partner - istaknuo je Bandić.
http://www.javno.com/hr/zagreb/clanak.php?id=231301
OettingerCroat February 5th, 2009, 08:29 PM ^^
Opet ste otvorili dretvu da yebivjetri mogu spamat. Stvarno niste cisti!!!!!!
:bash::bash::bash:
ne, zbilja nisu
OettingerCroat February 5th, 2009, 08:30 PM Welcome to Cairo
i to su jako zgnječeni gledatelji! :lol:
OettingerCroat February 5th, 2009, 08:32 PM Kao i neki njegovi korisnici. :D
bolje rečeno, kao i mali broj njegovih korisnika s GOMILOM korisničkih računa :colgate:
Ballota February 5th, 2009, 09:22 PM Nitko ništa ne zna, nikoga se ne tiče?!
Ovo u potpunosti opisuje opće stanje u našoj državi. :D
Thunderboy February 6th, 2009, 10:27 AM BLAMAŽA Natječaj za upravitelja Arene poništen četiri dana prije proglašenja pobjednika
http://www.vecernji.hr/newsroom/regions/zagreb/3232047/index.do
ovog samo kod nas ima :(
SpicyMcHaggis February 6th, 2009, 10:32 AM Jesu platili il nisu? To je njihova blamaža, ne naša.
Molim te da ne uništiš i ovaj thread sa svojim glupostima...
Ne kužim koliko ti banova treba da shvatiš da nisi poželjan na ovom forumu.
Thunderboy February 6th, 2009, 10:34 AM Jesu platili il nisu? To je njihova blamaža, ne naša.
o kakvim banovima ti? jel si ti pao s marsa? koje gluposti?
Ballota February 6th, 2009, 02:24 PM Jesu platili il nisu? To je njihova blamaža, ne naša.
Pa pusti. Čemu trud. Vidiš da tip nije sav pri sebi. S takvima nema smisla gubit vrime na rasprave.. :|
Thunderboy February 6th, 2009, 02:42 PM Pa pusti. Čemu trud. Vidiš da tip nije sav pri sebi. S takvima nema smisla gubit vrime na rasprave.. :|
Ljudi u ćemu je problem ovdje? Si i ti sletio s marsa također?
Dajte više sjašite
ubodna pila February 6th, 2009, 03:45 PM Ljudi u ćemu je problem ovdje? Si i ti sletio s marsa također?
Dajte više sjašite
ti hoćeš reči da nisi eraser, ruksi, qlimax....i svi ostali nadimci...:lol::lol::lol::lol::lol:
Thunderboy February 6th, 2009, 09:44 PM ti hoćeš reči da nisi eraser, ruksi, qlimax....i svi ostali nadimci...:lol::lol::lol::lol::lol:
Ma apsolutno pajdo
crni2601 February 7th, 2009, 02:06 PM di je nestao hrvatina
crni2601 February 7th, 2009, 09:30 PM može li mi netko reći tko je zapravo keširao lovu za arenu zagreb jer više ništa ne znam
nymphaeum February 8th, 2009, 12:50 AM može li mi netko reći tko je zapravo keširao lovu za arenu zagreb jer više ništa ne znam
haha, a što misliš:lol:
hrvatina-1990 February 8th, 2009, 04:28 PM di je nestao hrvatina
a evo me neki problemi s kompom , žao mi jer ja nisam dočeko zaključavanje dretve Arene Zagreb :ohno:
SpicyMcHaggis February 8th, 2009, 06:51 PM http://rk-zagreb.hr/vijesti/za-valentinovo-protiv-chamberya/
Zagreb - Chambery idućeg vikenda u Areni
Upad je 30 kuna.
Sarcastic Saracen February 8th, 2009, 08:39 PM može li mi netko reći tko je zapravo keširao lovu za arenu zagreb jer više ništa ne znam
Kao i u 99,9% projekata bilo koje vrste, neka banka. Sad, tko je digao kredit, jeli Trigranit, pa ga prodao Ingri, ili Ingra direktno, tako je svejedno.
Thunderboy February 8th, 2009, 08:47 PM Hm, ćak sam oćekivao da bude ulaznica lige prvaka U Areni po 40-50 kuna minimum.
30 kuna se zaista ćini vrlo povoljno.
Nadam se da će Arena biti ponovno puna!
Delmat February 8th, 2009, 08:48 PM Koliki će bit interes za prosidbe taj dan u areni :lol:
Ali samo da se nekom ne dogodi ovo :nuts: :(
Esr_okP5Qmo
ubodna pila February 8th, 2009, 08:52 PM ^^:lol::lol::lol::lol::lol: nije za smijat se, al kakva je budala čovjek ispo pred 20 000 ljudi uživo i + oni na tv-u...:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
a T-MAC umire od smjeha :lol::lol::lol::lol:
Delmat February 8th, 2009, 09:14 PM Baš je kuja, mogla je pristat na terenu a škartat ga odma kad se maknu od kamera.
Ali isto, tko mu je kriv... zna je da riskira :lol: :nuts:
Ballota February 8th, 2009, 09:54 PM Ajme uuuužas jedan! Baš mi je ža momka... :ohno:
ivan_ri February 8th, 2009, 10:01 PM moras raztumjet i nju, nije bas svako navikao biti u centru paznje pred 20.000 ljudi. al sta je je, decko je popusio zesce. stvarno ruzno.
Darth_Vader February 8th, 2009, 11:09 PM Ma sve je to normalno,mi muski smo navikli da od zenskih dobimo kosaricu i to treba muski podnjeti. :cheers:
Decko ima stvarno hrabra yaya kad se je ufal zaprositi pred tolikim svijetom.
Svaka mu cast!!!!!!!!!!!!
Delmat February 8th, 2009, 11:12 PM Ma ko je od nas dobia odjeb pred 20ak tisuća ljudi i pred milijunskim gledateljstvom UŽIVO i da je taj odjeb osta dokumentiran na internetu i dostupan svima za sva vremena? :lol:
OSIJEK No1 February 8th, 2009, 11:23 PM gadno...
Mr. Blonde February 10th, 2009, 12:31 AM Subotnja utakmica ipak u Ledenoj;karte u prodaji od srijede
Iako smo neki dan najavili kako se utakmica Lige prvaka protiv francuskog Chamberyija igra u Areni, došlo je do sitne izmjene plana pa će se ista odigrati u dobroj, staroj Ledenoj dvorani.
Dakle. Ledena dvorana, 14. veljače, 17.45.
Ulaznice će se, kao i dosad, prodavati na blagajni Doma sportova (južna strana) i to u sljedećim terminima:
- SRIJEDA od 17 do 20 sati
- ČETVRTAK od 10 do 12 te od 17 do 20 sati
- PETAK od 10 do 12 te od 17 do 20 sati
- SUBOTA (dan utakmice) od 10 do 12 sati te od 15.00 do početka utakmice.
Ovi termini rada blagajne napravljeni su uz pretpostavku da će karata biti sve do početka utakmice.
No, obzirom na izniman interes za istima, napominjemo kako ćemo na web stranici kluba objaviti ukoliko karte budu rasprodane ranije. Cijena karte je 30 kuna.
Ovim putem zahvaljujemo svim vjernim navijačima na iskazanom razumijevanju što obavijest o prodaji karata puštamo s kojim danom zakašnjenja.
rkzagreb.hr (http://rk-zagreb.hr/vijesti/subotnja-utakmica-ipak-u-ledenojkarte-u-prodaji-od-srijede/)
Šteta :(
SpicyMcHaggis February 10th, 2009, 12:35 AM Zbog čega? Mrzim rukomet u ledenoj jer uvijek bude kaos oko karata i svega... baš se ponadam da se to nebude dogodilo kad evo..
DOMZG February 10th, 2009, 01:23 AM Steta planirao sam ic al sad cisto sumnjam,velika je vjerovatnost da nisu dobili termin u Areni posto je tu jos zavrzlama oko grada i Ingre, tko je zapravo vlasnik objekta,pa se Ingra malo sveti gradu sto ih jos uvijek drzi na ledu. STVARNO STETA.
renco February 10th, 2009, 08:57 AM Banditos je sve kriv.
SpicyMcHaggis February 10th, 2009, 07:56 PM CIBONA ĆE EUROLIGU IGRATI U ARENI
Košarkaši Cibone bi, do kraja ove sezone, trebali odigrati barem jednu utakmicu Top 16 Eurolige u Areni Zagreb. Cibosi će 11. ožujka ugostiti aktualne europske prvake, moskovski CSKA, a organizatori se nadaju kako će atraktivni protivnik napuniti Arenu. Već od sljedeće sezone košarkaši Cibone bi sve utakmice Eurolige trebali igrati u Areni Zagreb.
:cheers:
Delmat February 10th, 2009, 09:24 PM Hm kako bi trebali igrat sve utakmice? Pa još nije izabran voditelj dvorane a kamoli postignut dogovor između voditelja i kluba
Ballota February 10th, 2009, 09:32 PM Balkanska posla... :nuts:
Ballota February 10th, 2009, 09:33 PM Prvo raspišu natječaj za upravitelja, pa ga otkažu. Pa najave utakmice koje će debelo uć u mandat upravitelja kojeg će kad-tad ipak morat odabrat. Isti utakmice može bez po frke otkazat. Ma... :nuts:
TheBoss82 February 10th, 2009, 09:33 PM CIBONA ĆE EUROLIGU IGRATI U ARENI
... Već od sljedeće sezone košarkaši Cibone bi sve utakmice Eurolige trebali igrati u Areni Zagreb.
samo ako dobiju novi ugovor za Euroligu
SpicyMcHaggis February 10th, 2009, 09:38 PM samo ako dobiju novi ugovor za Euroligu
A ko će ga drugi dobiti? Zadar :lol::lol:
U Zadru je takvo rasulo da se 5 godina neće oporaviti od toga što je Pino ove sezone izveo...
TheBoss82 February 10th, 2009, 09:51 PM Još je pet kola u do F4 i sve je moguće. Bilo rasula ili ne opet je i takav Zadar skinuo skalp Ciboni u oba susreta!:cheers:
ubodna pila February 10th, 2009, 10:10 PM Još je pet kola u do F4 i sve je moguće. Bilo rasula ili ne opet je i takav Zadar skinuo skalp Ciboni u oba susreta!:cheers:
još da je isto igrat protiv ostalih protivnika...a liga nisu dvije utakmice
Darth_Vader February 10th, 2009, 11:09 PM Banditos je sve kriv.
^^
:okay::yes:
Sarcastic Saracen February 11th, 2009, 05:13 PM Arena bez koncesionara najmanje do svibnja
ZAGREB – Usprkos najavama da će Arena Zagreb 8. veljače dobiti stranog koncesionara koji će jamčiti njenu popunjenost barem 200 dana u godini, natječaj za upravljača najveće dvorane u Hrvatskoj neslavno je propao. Poništenje nam je jučer potvrdio i Zdenko Antunović, šef Holdingove tvrtke »Arena Zagreb d.o.o.« koja ima zadatak pronaći koncesionara za narednih sedam godina.
– Poništili smo natječaj, ali nema razloga za paniku. Nijedna od prijavljenih tvrtki nije uplatila pet milijuna kuna jamčevine, a to je bio jedan od glavnih uvjeta, uvjerava Antunović.
Novi natječaj za desetak dana
On tvrdi kako se ne radi ni o kakvom skandalu, jer će se za desetak dana raspisati novi natječaj gdje očekuje iste tvrtke koje su, kaže, i dalje »jako zagrijane za Arenu«. Ipak, ostaje nejasno kako to renomirane globalne tvrtke AEG i Global Spectrum, koje vode najveće svjetske dvorane na svim kontinentima i ubiru stotine milijuna dolara godišnjeg profita– nisu uplatile za njih mizernih pet milijuna kuna jamstva?!
– Svi ti koncesionari u prvi su mah mislili da smo neozbiljni igrači, opravdavali se činjenicom da kod sličnih natječaja u SAD-u ne uplaćuju novčana jamstva, ali nismo odustajali! Već u svibnju dobit ćemo veliku i ozbiljnu svjetsku tvrtku koja će upravljati Arenom, kaže Antunović, koji je donedavno decidirano tvrdio da će uspjeti i prvi natječaj.
Osim propalog natječaja, još uvijek nije postignut dogovor kada će Holding uplatiti oko 9 milijuna eura Ingri koja danima prijeti da će dvoranu prodati stranoj tvrtki i da je zainteresiranih mnogo. Jučer je ipak nastupila blaža retorika: gradonačelnik Bandić sastao se ujutro s predsjednikom uprave Ingre Igorom Oppenheimom i ustvrdio da problema nema, već ih– potenciraju mediji!
Uporabna dozvola sredinom tjedna– Ne možete me posvaditi s Ingrom, pa ja sam tu tvrtku predložio za godišnju nagradu Grada Zagreba, poručio je gradonačelnik, ne kazavši ni riječi o konkretnom dogovoru s Oppenheimom.
Kako doznajemo, Arena bi sredinom idućeg tjedna konačno trebala dobiti trajnu uporabnu dozvolu, čime je Grad uvjetovao uplatu dugova. Bandić, međutim i dalje sugerira da dvorana nije u potpunosti sigurna.
– Sigurnost jednog ljudskog nokta bitnija nam je od stotinu Arena, kaže gradonačelnik.
U Ingri kažu da je dvorana dovršena još prije mjesec i pol, no tome usprkos ne namjeravaju tužiti Grad zbog kašnjenja isplate. U tom bi im slučaju, nesumnjivo, propali mnogi lukrativni poslovi koje sklapaju s gradskom upravom.
http://www.novilist.hr/Vijesti/Kronike/Zagreb/arena-bez-koncesionara-najmanje-.aspx
Ovo bi moglo ko Maksimir, idući tjedan, ne, do svibnja, ne do kraja godine, ne slijedeće godine, ne................:lol:
Trevor McPhee February 13th, 2009, 09:27 PM Vidi na HTV2 koncert prljavaca u areni...:)
Nego,zna li Bono Vox da ima vjernog imitatora/obožavatelja/plagijatora koji bez problema napuni arenu :nuts:.Vjerojatno najuspješniji takav na svijetu!
Mislim, scenografija,image, čak odjeća, scenski pokreti...jao. Ko da gledam nastup nekog od mnogih Elvisa. Samo što nije Elvis, neg je Bono Vox
:lol::lol:
Ballota February 16th, 2009, 09:12 PM Da. Jako je teško razmontirat binu i stavit podlogu... :|
deki os February 16th, 2009, 09:13 PM Vidi na HTV2 koncert prljavaca u areni...:)
Nego,zna li Bono Vox da ima vjernog imitatora/obožavatelja/plagijatora koji bez problema napuni arenu :nuts:.Vjerojatno najuspješniji takav na svijetu!
Mislim, scenografija,image, čak odjeća, scenski pokreti...jao. Ko da gledam nastup nekog od mnogih Elvisa. Samo što nije Elvis, neg je Bono Vox
:lol::lol:
:lol: totalno se bodalec fura na bona a i općenito grupa se fura na U2, čak su i ubacili neke U2-ove instrumentale na koncertu.:lol:
Sarcastic Saracen February 16th, 2009, 09:18 PM A jezik i Stonese nitko ne komentira, zaista, što je previše, previše je. Malo originalnosti im nebi falilo.:nuts:
Ballota February 16th, 2009, 09:33 PM Šta se tog jezika tiće... pa ni oni sami ne kriju da se radi o "parodiji" na Stonse. Postoji neka priča iza toga svega...al se sad ne mogu sitit.. :nuts:
A to šta se Bodalec fura na Bona, šta sad. Očito poštuje čovika. :D
Bilo kako bilo, nitko ne može reć da im je muzika neoriginalna i da ne reagira ni malo emocionalno kad čuje Ružu hrvatsku..il neku sličnu pismu... :)
strcbrc February 16th, 2009, 09:39 PM Šta se tog jezika tiće... pa ni oni sami ne kriju da se radi o "parodiji" na Stonse. Postoji neka priča iza toga svega...al se sad ne mogu sitit.. :nuts:
A to šta se Bodalec fura na Bona, šta sad. Očito poštuje čovika. :D
Bilo kako bilo, nitko ne može reć da im je muzika neoriginalna i da ne reagira ni malo emocionalno kad čuje Ružu hrvatsku..il neku sličnu pismu... :)
Nije se problem otkačiti na Mojoj majci, Heroj ulice i sl.
Problem je što već 20 godina nemaju dobar album. Istina, i kasnije su napravili par dobrih pjesama, ali ne i album.
Delmat February 17th, 2009, 12:53 AM ^^ to više manje svi kažu
Zagreb_ February 20th, 2009, 08:55 PM 8.3.2009 Arena Zagreb
Zdravko Čolić
21.5.2009 Arena Zagreb
Depeche mode
ajde lijepo da ce biti nekih koncerata i da arena nece zjapit prazna :cheers:
Ballota February 20th, 2009, 08:57 PM Ne uopće. Čak svako dva miseca po jedan događaj. :lol:
Zagreb_ February 20th, 2009, 09:06 PM Ne uopće. Čak svako dva miseca po jedan događaj. :lol:
a vjerovatno ce biti jos nesto ja sam napisao samo ovo što sam doznao prek interenta,tv-a,novina ili sam vidio plakate po gradu
fskobic February 20th, 2009, 09:15 PM 8.3.2009 Arena Zagreb
Zdravko Čolić
21.5.2009 Arena Zagreb
Depeche mode
ajde lijepo da ce biti nekih koncerata i da arena nece zjapit prazna :cheers:
A 26.04. Beyonce? Ne slusam ju bas (uopce), al od ovih mislim da je ona ipak najvece ime kaj dolazi.
Iako joj je ovaj Colic za petama :lol:
Thunderboy February 20th, 2009, 10:47 PM Kako li ste samo Lepu Benu mogli zaboraviti koja će nastupiti krajem svibnja
Zagreb_ February 21st, 2009, 10:00 PM 8.3.2009 Arena Zagreb
Zdravko Čolić
26.4.2009 Arena Zagreb
Beyonce
21.5.2009 Arena Zagreb
Depeche mode
?.5.2009 Arena Zagreb
Lepa Brena ( još nije sigurno)
evo stavio sam još dva koncerata na popis. ^^ Meni se sve cini da ce ovo prije postati koncertna arena nego sportska :lol:
Thunderboy February 21st, 2009, 10:24 PM 8.3.2009 Arena Zagreb
Zdravko Čolić
26.4.2009 Arena Zagreb
Beyonce
21.5.2009 Arena Zagreb
Depeche mode
?.5.2009 Arena Zagreb
evo stavio sam još dva koncerata na popis. ^^ Meni se sve cini da ce ovo prije postati koncertna arena nego sportska :lol:
A što se čudiš?
Tako je svugdje u ostalim Arenama
TBoy February 21st, 2009, 10:28 PM evo stavio sam još dva koncerata na popis. ^^ Meni se sve cini da ce ovo prije postati koncertna arena nego sportska :lol:
Da bi Arena bila rentabilna trebalao bi se svaki treći dan odvijati nešto u njoj. I naravno da bi trebalo biti gro glazbenih događanja. :cheers: Ovo nabrojano je za Arenu o vakvog profila slaboi zato samo naprijed sa svim mogućim društvenim događanjima! :banana:
TiborZG February 21st, 2009, 11:44 PM Kakve veze imaju Colic, Brena, Bijonsi i Dipesmod sa shoping centrom???
:ohno::ohno::ohno:
Darth_Vader February 22nd, 2009, 12:00 AM Kakve veze imaju Colic, Brena, Bijonsi i Dipesmod sa shoping centrom???
:ohno::ohno::ohno:
Svaka cast,TiborZG! To pitanje je na mjestu.
Zagreb_ February 24th, 2009, 01:01 AM Da bi Arena bila rentabilna trebalao bi se svaki treći dan odvijati nešto u njoj. I naravno da bi trebalo biti gro glazbenih događanja. :cheers: Ovo nabrojano je za Arenu o vakvog profila slaboi zato samo naprijed sa svim mogućim društvenim događanjima! :banana:
nemoj ti mene krivo shvatit ja želim da se sto vise toga odigra u Areni da Arena uđe u vlasništvo grada ( ovo me ispravite ako griješim jer nisam siguran ) i da se otplate dugovi gradnje Arene i slažem se sa tobom da je to za ovaku Arenu premalo :cheers:
TiborZG February 28th, 2009, 09:01 PM Konacno su se i na Google Earthu sjetili malo updatat satelitske snimke, ali nazalost vec u pocetku ponovo kasne pola godine... :-(
http://i44.tinypic.com/302ckxw.jpg
http://i42.tinypic.com/2q9au6w.jpg
http://i39.tinypic.com/2555e9d.jpg
http://i39.tinypic.com/11bpumf.jpg
Liki March 1st, 2009, 01:11 AM Partizan će svoju zadnju tekmu u grupi protiv PAO-a odigrati u BG Areni, bilo bi lijepo kada bi i Cibona ugostila CSKA u ZG Areni, pogotovo ako dobiju Sienu. Vjerujem kako bi došlo minimum 10-12 000 na tekmu.
renco March 1st, 2009, 01:11 PM brijem da bi bila puna.
Override March 2nd, 2009, 01:55 AM Čuo sam da je Mišo ipak dobio Arenu umjesto planirane Cibone, zbog velikog interesa.
ubodna pila March 2nd, 2009, 11:47 AM evo čitam jutros u sportskim da bi f4 nlb lige mogao završiti u areni zagreb....
nemam ništa protiv, nek stave prihvatljive cijene i moglo bi se napuniti...
renco March 2nd, 2009, 02:25 PM Kaj neće biti u Zadru?
Mordaunt-S March 2nd, 2009, 02:35 PM Ako se ne kvalificiraju , ne.
SpicyMcHaggis March 2nd, 2009, 02:35 PM Koji Zadar?
Nebudu oni vidli f4 osim ako se čudo neko ne dogodi.. a u to sumnjam s obzirom na stanje koje im je u klubu. Morali su FMP dobit sad zadnje kolo... al nisu. Ak sad izgube od Zvezde sve je gotovo.
renco March 2nd, 2009, 02:52 PM Kaj tako loše stoje :ohno:
SpicyMcHaggis March 2nd, 2009, 08:20 PM ARENA ZAGREB JE ODVRATNA!
DELUJE KAO DA JE IZ '70, 80' GODINA!
USPUT JE I MALA! Neke tako djeluju a neke su se i zbilja počele graditi tih godina.
TiborZG March 3rd, 2009, 10:26 PM Index.hr
Raspisan novi međunarodni natječaj za upravljanje Arenom Zagreb
http://www.index.hr/images2/ArenaZagreb_interijer_151208_index_VH_V.jpg
MEĐUNARODNI natječaj za upravljanje rukometnom dvoranom Arenom Zagreb, jučer je ponovno raspisan, a raspisala ga je tvrtka Arena Zagreb d.o.o., koja je svojevrsna tvrtka kćer Zagrebačkog holdinga.
O raspisivanju natječaja medije je danas izvijestio Dušan Viro, glasnogovornik Holdinga te dodao kako je isti otvoren do 18. ožujka. Najbolji ponuđač, nakon izbora Povjerenstva, sklopit će sedmogodišnji ugovor o upravljanju Arenom. Glavni kriterij u izboru za najboljeg ponuđača bit će osiguranje isplativosti dvorane, dovođenjem svjetski poznatih izvođača i imena, istaknuo je Viro.
Osim u hrvatskim novinama, natječaj je objavljen i u britanskom listu Financial Timesu. Prvotni natječaj iz siječnja ove godine, poništen je zbog nepotpune dokumentacije te neuplaćivanja pet milijuna kuna novčane garancije, koja je novim natječajem drastično smanjena i sad iznosi samo pet tisuća kuna.
Viro je istaknuo kako očekuje da će se na natječaj prijaviti i neke domaće tvrtke, koje se bave tom vrstom organizacije, unatoč tome što neki mediji već pišu kako se očekuju iste tvrtke na natječaju, a one su njemačka tvrtka SMG te tri američke tvrtke, Vimex, AEG i Global spectrum.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/raspisan-novi-medjunarodni-natjecaj-za-upravljanje-arenom-zagreb/423833.aspx
Sawovsky March 5th, 2009, 11:14 PM http://i39.tinypic.com/2555e9d.jpg
lol, koliko je do jaja! Kao neko ogromno arheoloshko nalazishte neke praistorijske zivotinje
renco March 6th, 2009, 08:40 AM Istina,kao neki brontosaur :lol:
dadekhr March 6th, 2009, 06:29 PM Ne razumijem: fascinacija s popunjenim prolazima i stepenicama?
Baš bi bilo zanimljivo vidjeti što bi se dogodilo da je nastala neka
frka pa kad krene stampedo...
U Zg Dom sportova bi po toj logici stalo, pa jedno, 15 soma ljudi.
U prosječni auto stane 4-5 ljudi.
Naravno da ih može stati i 7-8-9...
i.
Pa i bilo je već. 17.000 80ih protiv Macabija. Isto su ovako svi prolazi bili zakrčeni. Atmosfera je bila luda ali...
FredPerry March 7th, 2009, 02:51 AM Pa i bilo je već. 17.000 80ih protiv Macabija. Isto su ovako svi prolazi bili zakrčeni. Atmosfera je bila luda ali...
to mi zvuci nemoguce :nuts:
SpicyMcHaggis March 7th, 2009, 03:28 AM Skini sa http://www.sport-scene.net/ stare utakmice Cibone pa budeš vidio da je moguće :)
FredPerry March 7th, 2009, 05:11 AM Skini sa http://www.sport-scene.net/ stare utakmice Cibone pa budeš vidio da je moguće :)
ne kuzim taj link, nemrem se registirat bez nekakvog invite-a
makar ne moram pogledat tekmu jer sam u zadnjih 15ak godina barem 20 puta godisnje bio unutra, znaci barem 300 puta sam bio u toj dvorani i po mojoj procjeni je nemoguce natrpati 17.000 ljudi na tribine.. mozda je fizicki nekako izvedivo, ali ne znam na sto bi to licilo
mud777 March 7th, 2009, 04:08 PM Ako je u DS bilo 17k ljudi, onda jih je ovdje bar 35-40k :nuts:
http://www.youtube.com/watch?v=1rnZG1vwtuA
p.s.
A nije jih toliko :lol:
dadekhr March 7th, 2009, 05:08 PM Znam samo da je bio čovjek na čovjeku, da su se na većem dijelu gledališta po dvojica stiskali oko jednog stolca (koji su bili manji od ovih sada i od neke mekane plastike pa su ovi iz gornjeg reda mogli nogama savinuti naslon skroz do sjedišta, a da nije ništa puklo - ali ne na toj utakmici jer je tada to bilo nemoguće). Ispod gornje tribine je bilo 5 ili 6 redova s klupama gdje su ljudi dio utakmice doslovno odlevitirali i još je bilo dodatno natrpano ljudi dolje na parketu od prvog reda klupa pa maksimalno do ruba igrališta. Svi prolazi dolje i na gornjoj tribini i svi ulazi/izlazi su bili zakrčeni, tko nije bio drito na ulazu nije niti u poluvremenu, a pogotovo za vrijeme utakmice mogao izaći u nekom razumnom roku. Plus nekakva montažna tribina ispod zida gdje je inaće nema. U svim novinama se spominjala ta brojka iz policijskog izvješća kao apsolutni rekord u DS-u uz molbu da se to više nikad ne ponovi. Atmosfera je bila neponovljiva, ali to su bili životinjski uvjeti.
Sad, tko hoće neka računa da li je to moguće ili nemoguće i koliko je potrebno ljudi po metru reda tribine, koliko po kvadratu na dijelovima koji nisu tribine da bi se došlo do te cifre. Meni se ne da, radije ću s dozom rezerve uzeti policijsku procjenu.
mic of Orion March 7th, 2009, 05:26 PM A question?
Koja je nabolsa arena u ova Hrvatska ??? (molm no bs i trolling)...
Ja volim Zadar Arena, Ja volim kak je dome-like structure i mozda be bilo kak space ship :)
kaj vi mislite ;) :)
mud777 March 7th, 2009, 06:36 PM 1.Arena Zagreb
2.Spaladium Arena
3.Višnjik
4.Cibona
.
.
FredPerry March 7th, 2009, 07:22 PM A question?
Koja je nabolsa arena u ova Hrvatska ??? (molm no bs i trolling)...
Ja volim Zadar Arena, Ja volim kak je dome-like structure i mozda be bilo kak space ship :)
kaj vi mislite ;) :)
to je stvar ukusa
meni
1. ZG
2. ST
tu nema diskusije jer so ovo arene, a ostalo su dvorane
3. Zadar
4. Poreč
5. Cibona
mic of Orion March 7th, 2009, 07:25 PM to je stvar ukusa
meni
1. ZG
2. ST
3. Zadar
4. Poreč
5. Cibona
semantics ;) :lol: :D
SpicyMcHaggis March 7th, 2009, 07:36 PM 1. Arena ZG
2. Arena ST
3. Zadar
4. Cibona
5. Poreč
Mojih top 5 :)
Sawovsky March 7th, 2009, 07:54 PM to je stvar ukusa
meni
1. ZG
2. ST
3. Zadar
4. Poreč
5. Cibona
Kako Zadar nije arena, nego shta je?
http://www.net.hr/2008/05/23/0500007.28.jpg
mud777 March 7th, 2009, 08:11 PM Po mojem si zasluži naziv arena
CrazySerb March 7th, 2009, 08:13 PM Pa vi ih listate po kapacitetima:lol:
Meni je zapravo Visnjik arena najbolja. Svidja mi se ta ovalna struktura, poput starih koloseuma rimske imperije ili spanskih arena za koridu. A i dvorane Cair u Nisu:lol:
Ove nove cetvrtaste arene ne ostavljaju neki utisak na mene.
Sawovsky March 7th, 2009, 08:49 PM ^^ Ooo sad sam video Visnjik pun navijacha, stvarno je /\ :master:
strcbrc March 9th, 2009, 11:10 AM Što je sad ovo?
Nema ni jednog posta i izvještaja sa Čolićevog koncerta.
Lini purgeri :bash:
Ili su možda previše macho da bi išli na Čolića :lol:
moa March 9th, 2009, 12:41 PM Evo ja sam bio sinoć na Čoliću. Koncert je bio fenomenalan...
BTW, ovo mi je bio prvi posjet Areni... sve mi se svidjelo vezano za Arenu... Ulazak i izlazak u roku od par minuta... čak niti parking nije bio problem iako smo došli par minuta prije početka koncerta... dvorana je sjajna... ozvučenje FENOMENALNO.. nisam bio još nikada na koncertu sa ovako dobrim ozvučenjem!!!
Dvorana izgleda predobro što se tiče koncerata... Na sportskom događanju još nisam bio...
Jedan veliki minus (ovo je stvarno jedino što mi se nija svidilo, uz nadstrešnice) .. a to je jumbotron... slika na bigscreenu jumbotrona je bila toliko loša i nekvalitetna da ju se nije moglo gledati(naime nonstop je treperila u vidu tamnijih i svijetlijih crta, zatim je kasnila nekih desetak sekundi, a negdje u 30 minuti kocerta je treperenje postalo toliko iritirajuće da su u potpunosti ugasili jumbotron)
Mislim da je jumbotron spreman na vracanje isporučitelju i na kupovinu novoga!!! A kašnjenje slike očito ima veze sa nekim dekoderom koji je ugrađen u njega koji presporo prebacuje sliku u jambotronu frendly format!!!
TiborZG March 9th, 2009, 01:51 PM alIZfDjv1BU
Ballota March 9th, 2009, 02:05 PM Wow..scenografija - čista petica! :master:
TiborZG March 9th, 2009, 07:51 PM Četvrtfinale LP
Kiel - Zagreb
Jel konačno slijedi spektakl u Areni ZG??? :cheers:
mata000 March 9th, 2009, 08:04 PM ^^
da!!! čuo sam da će ovaj puta za rukomet biti stolice skroz oko terena, nabit će što više gledatelja u arenu, a poznavajući gopca i njegov način djeljenja karata, očekujem možda i 18-20 tisuća ljudi u areni!! :D
dadekhr March 9th, 2009, 08:29 PM http://img17.imageshack.us/img17/7576/p3064623.jpg
geodet March 9th, 2009, 08:34 PM lijepa slikica... :)
vidim da se u drugoj dretvi nabrajaju koncerti u areni pa mi se čini da jedan nitko nije spomenuo... dakle ako nekog zanima...
LONDONSKI SIMFONIJSKI ORKESTAR, 11.05.2009. u 19:30h, Arena Zagreb
http://www.kdz.hr/index.php?id=7&p=cycles&perf=355
ubodna pila March 9th, 2009, 10:18 PM čola je legenda....
nema do njegovih pjesama kada treba biti romantičan...:kiss:
jedina, moja draga, ti si mi u krvi, ti možeš sve (moj osobni favorit), s tobom je prava stvar, tvoje oči, noć mi te duguje, odvest ću te, pjesmo moja, kao moja mati, kad bi moja bila....prelijepo pjesme i stvarno mi je žao ko psu što nisam bio na koncertu...
CrazySerb March 9th, 2009, 10:56 PM Koliko je ljudi bilo na koncertu Cole?
Od izvodjaca iz eks-YU, koliko znam, jedino je pokojni Tose Proeski uspeo da koliko-toliko napuni BG Arenu (~14-16,000)
SpicyMcHaggis March 9th, 2009, 11:01 PM Koliko je ljudi bilo na koncertu Cole?
Od izvodjaca iz eks-YU, koliko znam, jedino je pokojni Tose Proeski uspeo da koliko-toliko napuni BG Arenu (~14-16,000) Teško je procijeniti... iako je bilo sve puno, na kazalištu je bilo više ljudi jer su sad svi teleskopi bili otvoreni što smanjuje kapacitet za koncerte... oko 18,19k ljudi se moglo ugurat nutra...
Mordaunt-S March 9th, 2009, 11:13 PM Na vijestima je bio podatak od preko 20 k, a ne vjerujem da su nešto puno "omašili" :cheers:
Mordaunt-S March 9th, 2009, 11:13 PM Koliko je ljudi bilo na koncertu Cole?
Od izvodjaca iz eks-YU, koliko znam, jedino je pokojni Tose Proeski uspeo da koliko-toliko napuni BG Arenu (~14-16,000)
A Novi Fosili ? :)
CrazySerb March 9th, 2009, 11:34 PM Nazalost, ne.:(
Osam hiljada, koliko je publike bilo na koncertu Novih Fosila, moze da se nagura i u Halu Pionir.
Mordaunt-S March 9th, 2009, 11:40 PM :? ?
KONCERT Povratnički koncert nakon 18 godina
Novi fosili pred 15 tisuća Beograđana
http://www.vecernji.hr/home/showbiz/3190976/index.do
onda naši petljaju :(
CrazySerb March 9th, 2009, 11:44 PM RTS kaze 8,000...
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/16/Kultura/25204/Novi+fosili+u+Areni+za+dobra+stara+vremena.html
Kao i MTS Mondo...
http://www.mtsmondo.com/entertainment/gossip/text.php?vest=114376
Takodje i "Glas Javnosti"
http://www.glas-javnosti.rs/clanak/reflektor/glas-javnosti-02-11-2008/noc-sete-i-emocija
Mordaunt-S March 9th, 2009, 11:52 PM Moramo priznati da nas je pomalo iznenadila skoro puna arena i zbog toga što je beogradska publika prezasićena koncertnim dešavanjima, a i zbog činjenice da koncert “Novih fosila”, osim nekoliko bilborda i plakata po gradu nije bio preterano reklamiran u medijima šireg auditorijuma.
http://poshmagazin.com/zabava/novi-fosili-odrzali-koncert-u-beogradskoj-areni/
Nije ni bitno nego jednostavno po snimkama mi se činilo da je bilo dosta ljudi, onako ne prekrcano ali fino popunjeno.
Splitheads March 10th, 2009, 12:16 AM 8.3.2009 Arena Zagreb
Zdravko Čolić
26.4.2009 Arena Zagreb
Beyonce
21.5.2009 Arena Zagreb
Depeche mode
?.5.2009 Arena Zagreb
BALKAN / EU WANABE ARENA :lol:
Scar Tissue March 10th, 2009, 07:00 PM Galerija slika Colicevog koncerta. jutarnji.hr (http://www.jutarnji.hr/galerija?galleryId=394)
slacker_for_ life March 11th, 2009, 09:11 PM bilo 20 000 i kusur ljudi sigurno.....
slacker_for_ life March 11th, 2009, 09:13 PM meni osobno arena kod koncerata puno bolje izgleda s izvućenim teleskopima ko tu neg s uvućenim kao kod prljavca iako s uvućenim se dobivana kapacitetu za nekih 3k......
Thunderboy March 12th, 2009, 09:54 PM legenda Mate Miso Kovac 19.4.2009 u Areni!
navodno, ceka se jos i potvrda, "veliki" Tom Jones nastupa u rujnu u Areni! (ovo s rezervom uzmite)
Delmat March 12th, 2009, 10:15 PM ^^ a dva miseca prije toga besplatno na rivi u Splitu (Tom Jones) :)
Ballota March 12th, 2009, 10:19 PM Ma e? Odakle ti to? :nuts:
Delmat March 12th, 2009, 10:31 PM To je Kerum uvik govoria: da će za otvorenje hotela Marjan dovest Tom Jonesa na rivu i nekog još većeg. Sad ćemo ga vidit jeli sposoban :lol:
Ballota March 12th, 2009, 10:47 PM Ajme..di njega izvuče. Na tren san se ponada... :lol:
OSIJEK No1 March 12th, 2009, 10:50 PM oce DJ KRMAK biti u Areni?
Ballota March 12th, 2009, 10:56 PM Nije isključena ni ta solucija. :lol:
Frnjchuga031 March 13th, 2009, 08:20 AM Mi osječani predlažemo Borbašu preseljenje folk parade u Arenu Zagreb...
Tamo ima više publike(u Zagrebu) i više mjesta(u Areni)... :D
Darth_Vader March 14th, 2009, 12:30 AM Mi osječani predlažemo Borbašu preseljenje folk parade u Arenu Zagreb...
Tamo ima više publike(u Zagrebu) i više mjesta(u Areni)... :D
Ti si total pomahnital!!!!!!!!!!!! :bash::bash::bash:
Dziggy March 14th, 2009, 06:21 AM alIZfDjv1BU
hehe, drugarica mi svira violonchelo... Chola, stari maher!
TiborZG March 14th, 2009, 11:20 AM Zagrebaši Kiel čekaju u Areni
Utakmica četvrtfinala Lige europskih prvaka u kojoj će Croatia Osiguranje Zagreb odmjeriti snage s njemačkim Kielom igra se u Areni, 29. ožujka u 17.30. Zasad još uvijek nisu definirana prodajna mjesta karata za taj susret, kao ni njihova cijena. Čim ti podaci buru poznati, objavit ćemo ih na klupskoj web stranici pa sve vjerne Zagrebove navijače molimo za još malo strpljenja.
(www.rk-zagreb.hr)
http://rk-zagreb.hr/vijesti/zagrebasi-kiel-cekaju-u-areni/
Bauhaus-Band March 14th, 2009, 12:56 PM eto...21.05.ću i ja po prvi put u Arenu..Depeche Mode...gornja tribina jug...samo ostale karte za gornje tribine...valjda s njih onda puca najbolji pogled i pregled...baš se veselim :)
nymphaeum March 14th, 2009, 11:43 PM http://www.jutarnji.hr/sport/kosarka/clanak/art-2009,3,11,,155248.jl
odite na posljednji odlomak
mata000 March 15th, 2009, 02:51 AM http://www.jutarnji.hr/sport/kosarka/clanak/art-2009,3,11,,155248.jl
odite na posljednji odlomak
how yes no....
Thunderboy March 17th, 2009, 12:13 PM 23.5. Tony Cetinski zu Areni Zagreb
Zagreb_ March 17th, 2009, 09:30 PM 20.4.2009. Arena Zagreb
Mišo Kovač
26.4.2009 Arena Zagreb
Beyonce
21.5.2009 Arena Zagreb
Depeche mode
23.5.2009. Arena Zagreb
Tony Cetinski http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=33737660&postcount=134
?.5.2009 Arena Zagreb
evo stavio sam još dva koncerata na popis. ^^
TiborZG March 21st, 2009, 12:29 AM Zakaj bi nekaj proslo bez komplikacija.... Mi Hrvati!!!! :ohno::ohno::ohno:
Zagreb neće protiv Kiela igrati u Areni?!
Rukometni klub Zagreb Croatia osiguranje 28. ožujka igra važnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Kiela. Utakmica je pobudila veliko zanimanje građana i kao mjesto odigravanja susreta odabrana je Arena, a Grad Zagreb počastio je rukometni klub plaćanjem termina.
Utakmica protiv Kiela je blizu i Zagreb CO treba što prije krenuti u organizaciju utakmice i tiskanje ulaznica, a još uvijek ne znaju koliko da ih puste u prodaju. No, Arena je imala izvjesnih problema s uporabnom dozvolom i sada je došlo u pitanje održavanje utakmice protiv Kiela. Dodijeljena joj je privremena uporaba dozvola koja će isteći prije utakmica.
- Da, Arena je pod upitnikom zbog uporabne dozvole. Tehničke detalje ne znamo. Uporabna dozvola uvjetovana je nedostacima koje je Ingra trebala riješiti. Mi smo podnijeli zahtjev da se sa sanacijom Arene nastavi 30. ožujka i još uvijek ne znamo hoćemo li utakmicu uspjeti organizirati u Areni - rekao je direktor RK Zagreb CO.
Utakmica Lige prvaka je blizu i Zagreb treba krenuti u organizaciju utakmice te u prodaju pustiti ulaznice pa bi se problem oko dozvole trebao što prije riješiti pogotovo jer u ledenoj dvorani Doma sportova kreće Svjetsko prvenstvo u sinkroniziranom klizanju početkom travnja.
- Postoji mogućnost da se utakmica odigra u Domu sportova pogotovo jer je nekoliko dana prije Svjetskog prvenstva, no tamo je led i dvorana bi se trebala pripremiti za nas - izjavio je Kaleb.
Kako Kaleb kaže, problem uporabne dozvole trebao bi se riješiti tijekom dana tako da se što prije može krenuti u organizaciju utakmice za koju je pokazan veliki interes ne samo Zagreba već i cijele Hrvatske. (www.javno.com)
http://rk-zagreb.hr/vijesti/zagreb-nece-protiv-kiela-igrati-u-areni/
Mordaunt-S March 21st, 2009, 10:40 AM Ako je problem dozvola kako su onda mogli pustit 20000 ljudi na koncert a ne mogu na utakmicu ?
Delmat March 21st, 2009, 12:41 PM Zato jer dozvola ističe neposredno prije utakmice
dadekhr March 21st, 2009, 09:40 PM Tako je. Uskoro, jednog dana, točno u ponoć će dvorana postati nesigurna.
:bash:
Thunderboy March 22nd, 2009, 09:46 AM Eros Ramazzotti - 24.10.2009. Arena Zagreb
strcbrc March 22nd, 2009, 10:34 AM Eros Ramazzotti - 24.10.2009. Arena Zagreb
Eros Ramazzotti - 9. lipnja Poljud :D
Ballota March 22nd, 2009, 02:05 PM Ozbiljno? :eek:
Delmat March 22nd, 2009, 02:30 PM je, na službenoj mu je stranici
mata000 March 22nd, 2009, 11:34 PM i dalje se nešta radi...
http://i48.photobucket.com/albums/f242/mata000/DSC03815.jpg
FredPerry March 23rd, 2009, 12:25 AM Da, poceli su sa uklanjanjem Arene.. Svjetsko prvenstvo je zavrsilo, uporabna dozvola istjece.. a nema ju tko ni odrzavati. Napravit cemo novu za SP u kosarci, ta ce imati 18.000 mjesta :cheers:
SpicyMcHaggis March 23rd, 2009, 12:27 AM Da, poceli su sa uklanjanjem Arene.. Svjetsko prvenstvo je zavrsilo, uporabna dozvola istjece.. a nema ju tko ni odrzavati. Napravit cemo novu za SP u kosarci, ta ce imati 18.000 mjesta :cheers: I duplo veću nadstrešnicu :cheer:
Delmat March 23rd, 2009, 12:35 AM Da, poceli su sa uklanjanjem Arene.. Svjetsko prvenstvo je zavrsilo, uporabna dozvola istjece.. a nema ju tko ni odrzavati. Napravit cemo novu za SP u kosarci, ta ce imati 18.000 mjesta :cheers:
:D
TiborZG March 23rd, 2009, 01:53 PM :bash::bash::bash:
U RUKOMETNOM klubu CO Zagreb ogorčeni su jer prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Kiela ipak neće igrati pred 15 tisuća ljudi u zagrebačkoj Areni. Zagrebaši su ponovo osuđeni na Ledenu dvoranu Doma sportova koja će biti premala da primi sve zaljubljenike u rukomet, a sve zbog ispitivanja statičnosti krovišta koja se u kontinuitetu obavlja kroz dva tjedna, potvrdio je Indexu prvi operativac kluba, Zoran Gobac.
"Nama se uvijek dogodi neko zlo, uvijek uletimo u krivom momentu. U Arenu mogu Prljavci i Čola, moći će i Lepa Brena, ali ne i mi. Ne možemo ništa napraviti, a izmasakrirat će nas za ulaznice. Već do sada imamo 26 tisuća zahtjeva...", nemoćan je Gobac.
http://www.index.hr/sport/clanak/kada-sam-rekao-da-nam-danci-sude-po-nalogu-izmasakrirali-ste-me/426574.aspx
tech_1 March 23rd, 2009, 02:02 PM :bash::bash::bash:
U RUKOMETNOM klubu CO Zagreb ogorčeni su jer prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Kiela ipak neće igrati pred 15 tisuća ljudi u zagrebačkoj Areni. Zagrebaši su ponovo osuđeni na Ledenu dvoranu Doma sportova koja će biti premala da primi sve zaljubljenike u rukomet, a sve zbog ispitivanja statičnosti krovišta koja se u kontinuitetu obavlja kroz dva tjedna, potvrdio je Indexu prvi operativac kluba, Zoran Gobac.
"Nama se uvijek dogodi neko zlo, uvijek uletimo u krivom momentu. U Arenu mogu Prljavci i Čola, moći će i Lepa Brena, ali ne i mi. Ne možemo ništa napraviti, a izmasakrirat će nas za ulaznice. Već do sada imamo 26 tisuća zahtjeva...", nemoćan je Gobac.
http://www.index.hr/sport/clanak/kada-sam-rekao-da-nam-danci-sude-po-nalogu-izmasakrirali-ste-me/426574.aspx
ma daj,baš sramota,stvarno su indolentni ovi koji vode arenu trenutno,ko god to bio....da se več nije mogla dobiti dozvola neg arena stoji dva mjeseca i sad se oni sjete ispitivat krov,,,,nek idu u....
ko zna kad ce biti sljedeca prilika za popunit arenu sportskom priredbom
renco March 23rd, 2009, 02:24 PM Prestrašno koji kretenluk.Najbolje nek je preimenuju u "Koncertna Arena Zagreb".:bash:
Sarcastic Saracen March 23rd, 2009, 03:02 PM Stalno se po medijima ističu sumnje u opravdanost investicije i povlače pitanja može li se arena puniti.:lol: Evo odgovora, može, ali ne želi.:lol:
ivan_ri March 23rd, 2009, 06:08 PM ja sam za taj krov vec bio napisao... on nije dobio uporabnu dozvolu jer nije prosao jednu (od ne znam koliko, mozda i 10) kombinacija opterecenja. i dana mu je privremena dozvola navrat nanos, da bi se odrzalo prvenstvo, ali po zakonima struke dok ne prodje svaku kombinaciju opterecenja ne moze dobiti dozvolu. jebiga, bad luck da su testiranja bas u tom razdoblju :bash:
Livno80101 March 23rd, 2009, 08:18 PM ja sam za taj krov vec bio napisao... on nije dobio uporabnu dozvolu jer nije prosao jednu (od ne znam koliko, mozda i 10) kombinacija opterecenja. i dana mu je privremena dozvola navrat nanos, da bi se odrzalo prvenstvo, ali po zakonima struke dok ne prodje svaku kombinaciju opterecenja ne moze dobiti dozvolu. jebiga, bad luck da su testiranja bas u tom razdoblju :bash:
pa ako ne poprave taj kvar (iako sumnjam da postoji), nikad se neće ništa održati u areni
ali je grozno to da čolić ima koncert bez problema, a najuspješniji hrvatski klub u eurokupovima (ne računam vaterpolo)ne može igrati u toj istoj dvorani.........sramota
ivan_ri March 23rd, 2009, 08:44 PM nije to kvar. to je ili greska u projektu ili greska u gradnji... potrebna su odredjena pojacanja, koja su valjda odradjena pa sad testiraju.
TiborZG March 23rd, 2009, 08:47 PM Stiže lijepo vrijeme... :cheers:
22. ožujak 2009.
http://i43.tinypic.com/119qcsj.jpg
http://i39.tinypic.com/dbgpr7.jpg
http://i43.tinypic.com/28tuvld.jpg
http://i41.tinypic.com/2wehrp2.jpg
http://i39.tinypic.com/2drcnio.jpg
http://i40.tinypic.com/t6uq2s.jpg
V Wolf March 23rd, 2009, 09:02 PM Odlične slike Tibor:okay:
Arena nije dobila trajnu uporabnu dozvolu jer kako tvrde krov ne može izdržati opterećenje pri ekstremnoj količini snijega. Pa je dobila privremenu za SP koje se održavalo usred zime i arena je bila privremeno sigurna. Sada kada je lijepo zatoplilo i kad nam je stiglo proljeće arena je postala nesigurna i ne može se održati u njoj utakmica zbog opasnosti da ne padne metar snijega u jednoj noći :lol:
ivan_ri March 23rd, 2009, 09:13 PM ocito ne postoji dovolno jak lobi za izdavanje jos jedne privremene dozvole... :nuts: al realno gledajuci ipak je prvenstvo bilo od iznimnog znacaj i bila bi totalna bruka da nije odrzano zbog takve stvari. ali nadalje, bitno je da se rijesi taj krov, a ne da zauvijek ostane na privremenoj dozvoli
p.s.
:applause::applause: za fotke
AdnanPD March 23rd, 2009, 09:16 PM http://i41.tinypic.com/2wehrp2.jpg
Ovo veliko gradiliste na slici kraj arene, tu ce biti Arena Center jel tak?
I usput, kako je lijepo vidjeti novi asfalt (zvucim kao radi :lol:)
Ballota March 23rd, 2009, 09:17 PM Ovaj batrljak izgleda očajno. Šteta šta plato (spoj na centar) sa zapadne strane nije dovršen, osim onog jednog "mosta".
Sad kad gradnja centra stoji, ko zna kad će se dovršit. Ista priča ko i sa Spaladiumom... samo u malo blažoj verziji kad je estetika u pitanju. :ohno:
Btw. Jadranska izgleda premoćno! :master:
Thunderboy March 23rd, 2009, 09:17 PM nenadhjbive slike!
odlicne slike!
ubodna pila March 23rd, 2009, 09:23 PM kakva ljepotica, boli me briga za dozvole i za sve, kad vidim ovakve slike, ili kad prolazim pored nje...prekrasna građevina, vidio sam je sad već dosta puta ali svaki put kad prođem pored, moram se okrenuti i dugo zadržati pogled...
Kinetic March 23rd, 2009, 10:36 PM Uh, odlične fotke Tibore :)
Što se tiče batrljka, zar nebi 3 trebala biti? Čudno mi je da ih nisu odma napravili, nego će poslije razbijati beton na platou da bi ih povezali? :?
Nego, dok stoji gradnja Arena centra mogli bi malo trave posijati po gradilištu pa da se malo to zazeleni :lol:
Sarcastic Saracen March 23rd, 2009, 10:42 PM Nego, dok stoji gradnja Arena centra mogli bi malo trave posijati po gradilištu pa da se malo to zazeleni :lol:
Bez brige, trava će sama niknut kao i u jami od "Mojih dvora" čiju sliku imaš na ZG Construction dretvi:lol:
renco March 23rd, 2009, 11:07 PM Čestitke Tibore,jake reći nego jedno velikko hvala.
Što se tiće same arene izgleda impresivno i uvjek kada prolazim kraj nje iskrenem vrat od gledanja.Što se tiće mostova koji bi trebali povezivati arenu sa arena centrom istina je da to sada ne izgleda najsretnije i nadam se da će se nastaviti izgradnja arena centra u dogledno vrijeme.
ivan_ri March 24th, 2009, 01:09 AM 23. ožujak 2009.| Ivan Pandžić, poslovni.hr (http://www.poslovni.hr/111663.aspx)
Ingra ne može u dva tjedna ukloniti sve nedostatke na Areni
Brojni podizvođači na Areni su nezadovoljni jer im od prosinca ništa nije plaćeno i nekima su već blokirani računi, procjene su da Ingra duguje podizvođačima čak oko 150 milijuna kuna
Iako bi privremena uporabna dozvola za Arenu Zagreb trebala isteći 24. ožujka, napravljen je ustupak i rok za dobivanje trajne uporabne dozvole je produžen za još 15 dana jer Ingra nije stigla obaviti popravke i dobiti pozitivna mišljenja o ispravljenim nedostacima.
Usporen proces
Produžetak roka je ishodovan koristeći mogućnost da rok od 90 dana počinje teći nakon što je privremena uporabna dozvola postala pravomoćna, a ne od dana kada je izdana. Mjerodavni izvori iz Grada Zagreba kažu da su tim činom iskoristili posljednju mogućnost produžavanja roka i ustupak Ingri, ali istovremeno upućeni u izdavanje dozvola izrazili i veliku sumnju da će i u produženom roku svi nedostaci biti otklonjeni. "U Ingri su se preračunali kada su krenuli u uklanjanje nedostataka. U mjesec i pol su ugradili tek polovicu potrebnih devijatora za kablove koji nose krov. Proces je usporen jer se nakon ugradnje svakog moraju provoditi nova ispitivanja i usklađivanja s kablovima koji su u početku bili ispravni, ali su se nakon promjena na jednoj strani i oni poremetili. Iako je raskinut ugovor o nadzoru s IGH, novi nadzornik iz tvrtke UPI-2-M ne može potpisati papire dok se ne isprave svi nedostaci koji su ranije utvrtđeni. Ako se nastavi ovim tempom, neće stići napraviti sve potrebno i u dodatna dva tjedna" kaže jedan upućeni izvor. O krovu Arene u situaciji kada ističe privremena dozvola, baš nitko, pa čak niti Ingra, ne želi službeno govoriti, kao niti o tome što će biti s najavljenim događajima ako dvorana ne bude imala uporabnu dozvolu. Nedobivanje uporabne dozvole ima i svoje konkretne financijske posljedice. Zagreb, uvjeravaju nas, sigurno neće dati prvu ratu od 7,5 milijuna eura Ingri dok se ne dobije uporabna dozvola. Ingri prvog dana travnja dolazi na naplatu 1,7 milijuna eura kredita od BKS Banke koje moraju platiti.
Početak plaćanja
Brojni podizvođači na Areni su izuzetno nezadovoljni jer im od prosinca ništa nije plaćeno za izvedene radove i nekima su već blokirani računi. Neslužbene procjene su da Ingra duguje podizvođačima čak oko 150 milijuna kuna za izvedene radove. U Ingri o svemu nisu imali službeni komentar na to hoće li stići otkloniti nedostatke. Neslužbeno nam je rečeno kako su uvjereni da će ukloniti sve nedostatke u produženom roku od 15 dana. Za ratu kredita od BKS Banke će koristiti rok do 15. travnja kada je konačni datum naplate, te će pokušati osigurati novac za ratu i iz vlastitih sredstava. Podizvođači bi se trebali strpjeti do početka plaćanja Grada Zagreba.
Ukratko
Upitna događanja
Prvi događaj koji se trebao zbiti u Areni je rukometna utakmica Zagreb Croatia osiguranje-Kiel 28. ožujka. Do danas nije sigurno hoće li se ona i održati, ali što i sa sljedećim spektaklom - koncertom američke pjevačice Beyonce 26. travnja ako do tad ne bude uporabne dozvole
Dug podizvođačima
Neslužbena procjena je da je dug Ingre podizvođačima na Areni 150 milijuna kuna
Upravitelj
Iako još nema uporabne dozvole, Zagreb je na ponovoljenom natječaju dobio dvije ponude za upravljanje Arenom - SMG-a i Global spectruma
DOMZG March 24th, 2009, 01:09 AM Tibore fenomenalne slike i fenomenalna arena ,jao kako ce to jendom kad izgrade one najavljene nebodere i centar izgledati,koj ulaz u grad cemo dobi majko mila :)
Mordaunt-S March 24th, 2009, 08:48 AM Hvala Tibor.
Sawovsky March 24th, 2009, 03:03 PM Da kazem samo onima shto su kukali kako nema led diodica ispod loza, da je to bilo neshto najodvrtanije na svetu iz ugla atmosfere.
Gledam sad klipove sa Partizan - PAO i razmishljam kako bi odvratno izgledala onako prepuna Arena navijacha, kad bi na pola tribina u ceo krug svetle Ledice. Fuj Fuj Fuj!
Ostavimo fensi sranja fensi navijachima, mi ovde koji znamo da navijamo ne zasluzujemo ta govna. :cheers:
Thunderboy March 24th, 2009, 03:51 PM ne brij, trebaju i moraju biti LEDice!!
Sawovsky March 24th, 2009, 06:54 PM ^^ Kako vam volja ja vam lepo kazem da Ledice nenormlano kvare sliku atmosfere u gledalishtu.Odlgedaj klip na linku dole i zamisli da li bi ti lepshe izgledalo da ima LEDica ili ovako bez njih.
http://www.youtube.com/watch?v=pndAN96nC6I
mud777 March 24th, 2009, 07:20 PM S ledicami a i jumbo bi dobro došao
Sawovsky March 24th, 2009, 07:53 PM ^^Dzambo dakako fali :ohno: :ohno:
Ali LEDice su po meni uzas i kich i rushe atmosferu gledalishta, no svako ima pravo na svoj ukus.
LEDice amerima i ostaloj sedecoj publici, nashim navijachima treba mesta za transparente i parole! :D
Gabriel_Batistuta March 24th, 2009, 07:56 PM Web stranica: www.zagreb-arena.hr .... u izradi
http://www.zgh.hr/default.aspx?id=89
ivan_ri March 24th, 2009, 07:58 PM tako je. natsresnica je dusu dala za to :D
ivan_ri March 25th, 2009, 12:15 AM ZAGREBAČKA DVORANA ZJAPI PRAZNA
Arena i dalje bez uporabne dozvole
http://www.imagesforme.com/images.php/i12235_411377.jpg
U Areni do daljnjeg bez ikakvih događaja
ZAGREB – Rukometni klub Zagreb definitivno je odustao od odigravanja četvrtfinala Lige prvaka s njemačkim Kielom u Areni, iako su do jučer zaprimili više od 23 tisuće zahtjeva za ulaznicama. Nijemce će ugostiti u Ledenoj dvorani koja prima oko 8 tisuća ljudi, a Arena im je uskraćena jer se Grad Zagreb i Ingra mjesecima prepucavaju oko toga je li dvorana, odnosno njezin krov, siguran. Neobično je pritom što su se u Areni regularno odigravale utakmice Svjetskog rukometnog prvenstva krajem siječnja, premda je i tada bilo sumnji da krov Arene ne bi podnio ekstremne nanose snijega.
– Opet ćemo igrati u dobroj, staroj Ledenoj dvorani, ironično je poručio direktor RK Zagreb Bartol Kaleb, koji je iz Grada dulje vrijeme primao obećanja da će se za četvrtfinale osigurati Arena s dvostruko više kapaciteta od Ledene dvorane.
Iz Ingre su nam kratko kazali da će narednih dana u unutrašnjosti dvorane testirati izdrživost krovne konstrukcije i da nema nikakvih izgleda da se do početka travnja ijedan događaj tamo organizira. U pozadini trakavice oko dvorane, neslužbeno će reći mnogi od njenih aktera, stoji sukob dviju građevinskih tvrtki, Ingre i IGH. Mnoge zapreke u ishođenju trajne dozvole donosi Ministarstvo graditeljstva na čijem je čelu Marina Matulović Dropulić, poznata po pozamašnom vlasništvu dionica IGH. Tvrtka Jure Radića je početkom godine obavljala tehnički pregled dvorane i naša joj brojne manjkavosti, među kojima je, tvrdili su, najspornija neusidrenost čelične užadi koja pridržava krov Arene.
B. ZEKIĆ
© Copyright 2002 NOVI LIST d.d.
-------------------------------------------------------
evo nek netko strucniji prokomentira ovo boldano... meni to nis ne znaci
PrekrasniUm March 25th, 2009, 10:24 AM ZAGREBAČKA DVORANA ZJAPI PRAZNA
Arena i dalje bez uporabne dozvole
http://www.imagesforme.com/images.php/i12235_411377.jpg
U Areni do daljnjeg bez ikakvih događaja
ZAGREB – Rukometni klub Zagreb definitivno je odustao od odigravanja četvrtfinala Lige prvaka s njemačkim Kielom u Areni, iako su do jučer zaprimili više od 23 tisuće zahtjeva za ulaznicama. Nijemce će ugostiti u Ledenoj dvorani koja prima oko 8 tisuća ljudi, a Arena im je uskraćena jer se Grad Zagreb i Ingra mjesecima prepucavaju oko toga je li dvorana, odnosno njezin krov, siguran. Neobično je pritom što su se u Areni regularno odigravale utakmice Svjetskog rukometnog prvenstva krajem siječnja, premda je i tada bilo sumnji da krov Arene ne bi podnio ekstremne nanose snijega.
– Opet ćemo igrati u dobroj, staroj Ledenoj dvorani, ironično je poručio direktor RK Zagreb Bartol Kaleb, koji je iz Grada dulje vrijeme primao obećanja da će se za četvrtfinale osigurati Arena s dvostruko više kapaciteta od Ledene dvorane.
Iz Ingre su nam kratko kazali da će narednih dana u unutrašnjosti dvorane testirati izdrživost krovne konstrukcije i da nema nikakvih izgleda da se do početka travnja ijedan događaj tamo organizira. U pozadini trakavice oko dvorane, neslužbeno će reći mnogi od njenih aktera, stoji sukob dviju građevinskih tvrtki, Ingre i IGH. Mnoge zapreke u ishođenju trajne dozvole donosi Ministarstvo graditeljstva na čijem je čelu Marina Matulović Dropulić, poznata po pozamašnom vlasništvu dionica IGH. Tvrtka Jure Radića je početkom godine obavljala tehnički pregled dvorane i naša joj brojne manjkavosti, među kojima je, tvrdili su, najspornija neusidrenost čelične užadi koja pridržava krov Arene.
B. ZEKIĆ
© Copyright 2002 NOVI LIST d.d.
-------------------------------------------------------
evo nek netko strucniji prokomentira ovo boldano... meni to nis ne znaci
Za vrijeme gradnje, bilo je informacija da nosači krova nisu postavljeni precizno, tj. da su izmaknuti, zbog čega se krov ne da "našpanati". Nisam građevinar, ali dosta radim s njima pa sam došao do tih informacija još dok je sve bilo u fazi izvedbe... E sad da li je razlog položaj nosača, vrsta materijala, loš proračun ili što ne mogu tvrditi, ali se na žalost pokazalo da s krovom postoje neki problemi, mada nisu ozbiljni kako su tvrdili u prvi tren. Dosta se o tome pisalo na staroj dretvi, vidi str. 257-259.
Meni je najzanimljivije da je grad (nadzor) nije zahtjevao da se nedostatci odmah otklone, nego je dao privremenu dozvolu da se ne osramote za SP, a sada ne preuzimaju objekt, mada se, ponavljam o problemima sve znalo još za vrijeme gradnje...
Toliko o sigurnosti...
mata000 March 26th, 2009, 04:58 PM načuo sam od jednog ZG arhitekta zašto ova sranja sa krovom... ova arena je mix dvije već postojeće europske dvorane. fino su već neki davno govorili kako je interijer dvorane u biti kopija krakowske! i to je točno, samo je malo modificirano... ali krov je preuzet sa neke grčke dvorane, nisam siguran koje. i taj krov je projektiran za mediteransku, skoro tropsku klimu, dakle nije predviđen da izdržava snijeg!!! zato oni moraju zatezati te sajle i zajebavat cijeli pošten svijet... i sad se ja trebam u nedjelju gurat u ledenoj... a preživjet ću nekako :D
Thunderboy March 26th, 2009, 05:21 PM načuo sam od jednog ZG arhitekta zašto ova sranja sa krovom... ova arena je mix dvije već postojeće europske dvorane. fino su već neki davno govorili kako je interijer dvorane u biti kopija krakowske! i to je točno, samo je malo modificirano... ali krov je preuzet sa neke grčke dvorane, nisam siguran koje. i taj krov je projektiran za mediteransku, skoro tropsku klimu, dakle nije predviđen da izdržava snijeg!!! zato oni moraju zatezati te sajle i zajebavat cijeli pošten svijet... i sad se ja trebam u nedjelju gurat u ledenoj... a preživjet ću nekako :D
^^a lijepo sam govorio o tome pa ostao popljuvan od vas neinformiranih!
a uostalom znate da svaki mix je promasaj!
mata000 March 26th, 2009, 05:30 PM gotovo je identična situacija sa krovovima kazališta u varaždinu i ateni (opet grčka...)
radio ih je isti arhitekt i zamjenio je krovove... :bash:
zmaj12 March 26th, 2009, 05:36 PM Tako je to kod nas, u nasoj drzavi nista se ne napravi kako treba.....:ohno:
Sarcastic Saracen March 26th, 2009, 05:36 PM O čemu vi pričate?! Pa nikad nije bilo dvojbeno da se gradilo po projektu planirane Krakowske dvorane, to je i sama Ingra objavila! I naravno da je i za krov uzet prethodno izrađen projekt kad zbog odugovlačenja nije bilo vremena za izradu originalanog projekta, da je bilo vremena za sve to, gradila bi se Kinclova dvorana.
ubodna pila March 26th, 2009, 06:35 PM ^^ krakowska dvorana ne postoji, to je recimo kao da netko u poljskoj izgradi plavi vulkan i netko govori da je isti stadion kao u zagrebu.... nek mi neko nađe kako to izgleda velika dvorana u krakowu...ja ju ne mogu nać nigdje, ali možda sam u krivu???
krov dvorane u grčkoj, ne znam na koju se misli, ali evo par linkova:
glavna olimpijska dvorana
http://www.worldstadiums.com/stadium_pictures/europe/greece/athens_olympic.shtml
famozni helliniko
http://www.worldstadiums.com/stadium_pictures/europe/greece/athens_helliniko.shtml
dvorana mira i prijateljstva
http://www.worldstadiums.com/stadium_pictures/europe/greece/piraes_peace_friendship.shtml
Ano Liossia Arena
http://www.worldstadiums.com/stadium_pictures/europe/greece/athens_liossia.shtml
PAOK arena
http://www.worldstadiums.com/stadium_pictures/europe/greece/thessaloniki_paok.shtml
to su im sve veće dvorane, a ja ni na jednoj ne vidim sličnost s krovom od zagrebačke arene, ustvari ne vidim da ni jedna ima "viseći" krov... ali famozna "krakowska" arena ima viseći krov, nešto drugačije postavljen, na manje sajli ali viseći...
SpicyMcHaggis March 26th, 2009, 09:34 PM načuo sam od jednog ZG arhitekta zašto ova sranja sa krovom... ova arena je mix dvije već postojeće europske dvorane. fino su već neki davno govorili kako je interijer dvorane u biti kopija krakowske! i to je točno, samo je malo modificirano... ali krov je preuzet sa neke grčke dvorane, nisam siguran koje. i taj krov je projektiran za mediteransku, skoro tropsku klimu, dakle nije predviđen da izdržava snijeg!!! zato oni moraju zatezati te sajle i zajebavat cijeli pošten svijet... i sad se ja trebam u nedjelju gurat u ledenoj... a preživjet ću nekako :D Ne radi se o nosivosti krova već o tome da sajle (il šarafi.. ne sjećam se više...) nisu galvanizirane.
A za usporedbe ove Arene s Helinikom bi trebalo dijeliti ban jer je to uvreda zdravom razumu.
mata000 March 27th, 2009, 12:44 AM Ne radi se o nosivosti krova već o tome da sajle (il šarafi.. ne sjećam se više...) nisu galvanizirane.
A za usporedbe ove Arene s Helinikom bi trebalo dijeliti ban jer je to uvreda zdravom razumu.
ajd ne budali... gdje sam rekao da je heleniko dvorana?? ne znam o kojoj se radi, ali čovjek je tako rekao...
Livno80101 March 27th, 2009, 01:17 AM ajd ne budali... gdje sam rekao da je heleniko dvorana?? ne znam o kojoj se radi, ali čovjek je tako rekao...
ova helleniko je odvratna s vana, a zagrebačka arena je najljepša na svijetu, samo što nesposobni ljudi upravljaju njome :nuts:
SpicyMcHaggis March 27th, 2009, 08:48 AM ajd ne budali... gdje sam rekao da je heleniko dvorana?? ne znam o kojoj se radi, ali čovjek je tako rekao... Heliniko je jedina nova dvorana i jedina dvorana na kojoj su radile neke tvrtke kao i na našoj. Na koju si onda mislio? Također je jedina dvorana koja barem donekle (interijer) liči na našu (2 prstena). Dakle koja druga? SEF i OAKA su kompletno drugačiji tip dvorana.
Ovaj mit o toj Grčkoj dvorani je izmislio neki jadni novinarčić koji se nije ni udostojio uopće pogledati tu dvoranu već je tražio senzacionalizam. A oni koji to prate povšno (a žele pljuvati) se toga konstantno drže.
SpicyMcHaggis March 27th, 2009, 08:50 AM ova helleniko je odvratna s vana, a zagrebačka arena je najljepša na svijetu, samo što nesposobni ljudi upravljaju njome :nuts:
Ma da? A tko to upravlja njome?
I takva kakva je, bez ikoga da upravlja njome ima već nekoliko velikih koncerata iza sebe i hrpu velikih koji su najavljeni. Koliko je ono koncerata održano u Spaladiumu kojim upravlja neka navodno velika tvrta? Održano je par događaja (isprani Globetrottersi i no name k1 borci) na kojima nikad nije bila skroz puna...
strcbrc March 27th, 2009, 10:49 AM Ma da? A tko to upravlja njome?
I takva kakva je, bez ikoga da upravlja njome ima već nekoliko velikih koncerata iza sebe i hrpu velikih koji su najavljeni. Koliko je ono koncerata održano u Spaladiumu kojim upravlja neka navodno velika tvrta? Održano je par događaja (isprani Globetrottersi i no name k1 borci) na kojima nikad nije bila skroz puna...
Nije situacija baš takva kakvom je prikazuješ.
Za organizaciju koncerata nije zaslužan netko tko upravlja Arenom Zagreb (tko je već to), nego pojedinačni promotori. Sve ovisi o inicijativi tih promotora. To se odnosi na ove domaće koncerte (Ćolić, Mišo...). I ne znam s kim su oni surađivali i da li su, kome i koliko plaćali zakup Arene. Nekako sam dojma da su to sve nekakvi međusobni dogovori ispod stola. Dobar primjer je koncert za Depeche Mode. Sjećam se da je odmah bilo objavljeno da će nastupati u Areni i da su puštene karte u prodaju, prije nego što je ona bila i gotova. I prije nego što se i znalo tko će njome upravljati (što se i sada ne zna, poništen je natječaj). I iz gradske uprave, i investitori, su ostali zatečeni viješću da će se taj koncert održati u Areni.
I sada dolazimo i do stranih koncerata, gdje postoji još jedan problem.
Jedini relevantan organizator koncerata stranih zvijezda kod nas je Lupa promotions (iz Zagreba). Oni organiziraju sve ove 1strane koncerte u Areni (kao i kncert U2)
I oni sami su rekli, odmah nakon koncerta Iron Maidena u Splitu (koji su oni organizirali), da više neće organizirati koncerte u Splitu.
Oni sami kažu da je problem u Hajduku. Bili su razočarani ponašanjem bivšeg vodstva Hajduka (Grgić i ekipa) koji su bili zabrinuti zbog stanja travnjaka nakon koncerta. Tako da se nisu baš međusobno volili. No vrijeme je pokazalo da je Hajdukova zabrinutost bila opravdana, jer teren je nakon koncerta bio u katastrofalnom stanju. A odmah nakon koncerta su iz Lupa promotinsa rekli da više neće organizirati koncerte u Splitu i još uvijek su tog stava (iako se promijenilo vodstvo Hajduka)..
A ni Lupa promotions se baš nije iskazao u samoj organizaciji tog koncerta. Bilo je podosta organizacijskih propusta. Jedan od njih je bio i slaba promocija koncerta. O svemu tome se opširno pisalo na forumu.hr, a pisali su i ljudi iz Lupe. I iako se o tome nije otvoreno pisalo, stekao sam dojam o tome gdje leži najveći problem kod organiziranja koncerata van Zagreba. A to su sponzori, ne Hajduk i sl. Izgleda da je jako teško dobiti sponzore za neki koncert izvan Zagreba. Dobar primjer je upravo Iron Maiden. To je bio najveći koncert prošle godine kod nas, a došao je vrlo tiho (i ušao u legendu :lol: ). Tek se neposredno prije samog koncerta pojavio sponzor (pivski), i tek je nakon toga počela promotivna kampanja (plakati, reklame od tog pivskog sponzora na TV-u). I tek su, tako na kraju, ovi uz Lupa promotionsa uspjeli uspješno zaokružiti organizaciju tog koncerta.
S druge strane, u Zagrebu takvih problema nema. Redovito se mjesecima prije koncerta vrte reklame sponzora. Isključivo pivskih (Tuborg, Beck's, Ožujsko). Tako je bilo i prijašnjih godina, tako je i sada sa koncertima Beyonce i Depeche Mode.
Zbog svega ovoga i nema koncerata van Zagreba. Zato i je koncert U2 na Maksimiru.
Osim onih iza kojih stoji neki grad (Zadar, Varaždin). Ali ne vidite reklame na TV-u za te koncerte, zar ne.
P.S. Ima u Slobodnoj članak gdje ovi iz Lupe sada govore da je Spaladium Arena premala za strane koncerte. A barem mi ovdje na SSC-u bi trebali znati da je to glupost. Jer znamo hrpu arena sličnog kapaciteta u kojima se redovito održavaju koncerti.
SpicyMcHaggis March 27th, 2009, 11:06 AM Za organizaciju koncerata nije zaslužan netko tko upravlja Arenom Zagreb (tko je već to), nego pojedinačni promotori. Sve ovisi o inicijativi tih promotora. That was kinda my point :)
strcbrc March 27th, 2009, 11:15 AM That was kinda my point :)
Da, ali onda se ne može hvaliti nekog upravitelja (znam da to ner radiš u slučaju ZGA, jer upravitelj ni ne postoji), niti nekog kritizirati. Sve zasluge za koncerte u Zagrebu idu Lupa promotions-u (sve strane koncerte organiziraju oni). Koji očito imaju dobre veze u poglavarstvu Zagreba (kad su već mogli organizirati koncert Depeche Moda prije završetka Arene), kao i dobre veze sa pivskim sponzorima u Zagrebu.
A isti ti iz Lupe su već puno puta javno rekli da neće organizirati koncerte u Splitu. Zbog razloga koje sam već naveo.
Šteta što su oni jedini relevantni organizatori koncerata kod nas.
Delmat March 27th, 2009, 01:15 PM Njima (Lupi) je manji profit, pa kako žele...
Global Spectrum navodno dogovara neki 'spektakularni' koncert na ljeto i veliki sportski događaj (pretpostavljan Davis Cup protiv Amerikanaca).
Mislin da će koncert bit neki ćorak
mata000 March 29th, 2009, 12:27 AM e a jel znate nekog da prodaje karte za beyonce?? odmah da kažem, nije za mene, ja ne volim te kvazi pjevačice, za frendicu je...
Gabriel_Batistuta March 29th, 2009, 12:32 AM e a jel znate nekog da prodaje karte za beyonce?? odmah da kažem, nije za mene, ja ne volim te kvazi pjevačice, za frendicu je...
http://www.ticketpro.hr/jnp/
mata000 March 29th, 2009, 12:34 AM ma rasprodano je....
Gabriel_Batistuta March 29th, 2009, 12:37 AM ma rasprodano je....
Nije!
Lijepo tamo piše da je U2 rasprodan, a da su karte za Beyonce u prodaji.
Thunderboy April 2nd, 2009, 09:46 AM hahaha
opet se nesta iskompliciralo oko upravitelja Arene
ma to samo kod nas postoji!!
fuj fuj
Thunderboy April 2nd, 2009, 10:34 AM sad saznao da je u igri bio cak i famozni Global Spectrum!!!!!
ma ne daj Boze njih!!!!!!!!!!!!!!!
Thunderboy April 7th, 2009, 07:07 AM Dvorana Arena Zagreb danas potkraj dana trebala bi napokon dobiti uporabnu dozvolu, doznali smo od izvora u Uredu za izgradnju grada. Tehnička komisija tog ureda od u ponedjeljak utvrđuje usklađenost dvorane s projektom.
Protekla dva tjedna stručnjaci su ispitivali nosivost krova Arene. Upravo zato što je krov imao nosivost 65 umjesto 125 kilograma po metru četvornom Arena Zagreb nije dobila uporabnu dozvolu. Tvrtka Ingra, koja je izgradila dvoranu, u međuvremenu je popravila nedostatke.
Zerg April 7th, 2009, 08:40 AM Dvorana Arena Zagreb danas potkraj dana trebala bi napokon dobiti uporabnu dozvolu, doznali smo od izvora u Uredu za izgradnju grada. Tehnička komisija tog ureda od u ponedjeljak utvrđuje usklađenost dvorane s projektom.
Protekla dva tjedna stručnjaci su ispitivali nosivost krova Arene. Upravo zato što je krov imao nosivost 65 umjesto 125 kilograma po metru četvornom Arena Zagreb nije dobila uporabnu dozvolu. Tvrtka Ingra, koja je izgradila dvoranu, u međuvremenu je popravila nedostatke.Bilo je i vrijeme...
TiborZG April 7th, 2009, 09:01 PM http://www.24sata.hr/news/clanak/zagrebacka-arena-dobila-trajnu-uporabnu-dozvolu/110994/?context=naslovnica&web_page_id=main_page
Zagrebačka Arena dobila trajnu uporabnu dozvolu
15:36 | 07.04.2009. | Piše: Anamarija Mlačak
Nakon četiri mjeseca čekanja Arena Zagreb dobila je trajnu uporabnu dozvolu. Grad Zagreb tvrtki Ingra, koja ju je gradila, nije htio izdati trajnu dozvolu zbog problema s krovom, odnosno neusklađenosti napravljenog s projektom. Preuzet će je Zagrebački holding zajedno s Vladom te otplaćivati 7,5 milijuna eura godišnje do 2036. godine. Grad mora ponovno raspisati natječaj za podkoncesionara koji Areni treba osigurati oko 230 radnih dana da bi poslovala u plusu.
Weeeeeeeeeeeeeeeee..... :banana::banana::banana::cheers:
Thunderboy April 7th, 2009, 10:08 PM jos samo cekamo tko ce upravljati Arenom
smao da dobije tvrtka koja ce zaista kvalitetno i cesto puniti Arenu!
Thunderboy April 8th, 2009, 07:41 AM Upravitelj će se znati za nekoliko dana
Nakon što je poništen prvi natječaj za upravitelja Arene, a na koji su se javile tri svjetski poznate i jedna anonimna tvrtka, na ponovljeni natječaj javili su se Global Spectrum i SMG Entertainment. Rezultati tog natječaja trebali su se znati još prije tjedan dana, no Zagrebački holding i spomenute tvrtke zapeli su u pregovorima i stajalištima oko ugovora. Rezultati bi se trebali znati za nekoliko dana, kazao je gradonačelnik Milan Bandić.
Thunderboy April 8th, 2009, 07:43 AM Navijam za SMG Entertainment naravno!!
slacker_for_ life April 8th, 2009, 03:02 PM GS su se u Splitu pokazali nesposobnima pa i ja navijam sa SMG!
7kuna April 8th, 2009, 03:34 PM Platite ili nećemo upravljati Arenom
Drugi međunarodni natječaj za upravitelja Arene unaprijed je osuđen na propast jer Povjerenstvo najvjerojatnije neće prihvatiti ‘ponudu’ niti jedne inozemne tvrtke
ZAGREB - Više od stotinu dana duga saga oko izdavanja trajne uporabne dozvole Areni Zagreb, popraćena brojnim skandalima poput prijetnji INGRA-e da će otkazati suradnju s Gradom i otkrivanja da je dvorana zbog neispravnog krova i sustava za detekciju požara i ugljičnog monoksida opasna za građane, jučer je napokon okončana. Grad Zagreb izdao joj je trajnu uporabnu dozvolu, pa će napokon, kroz narednih desetak dana Zagrebačkom holdingu Arena biti prepuštena na upravljanje.
Jedino što sada Holdingu preostaje jest pronaći dovoljno dobru tvrtku koja će jamčiti popunjenost Arene 200 dana godišnje kako bi se projekt pokazao isplativim. Međunarodni natječaj za upravitelja Arene je u tijeku, a prijavile su se dvije tvrtke, SMG iz Njemačke i Global Spectrum iz SAD-a. Iako se one smatraju svojevrsnim spasiteljima “ljepotice s Laništa” jer bi Arenu mogli puniti između 180 i 200 puta godišnje, Jutarnji list od visokopozicioniranog izvora u Gradu doznaje da je taj natječaj osuđen na propast.
Naime, kako tvrdi naš izvor, izgledno je da nitko od njih neće upravljati Arenom jer su pred Povjerenstvo, koje će odlučiti o novom upravitelju, postavili posve nerealne uvjete i doslovno ga ucijenili. Umjesto da ponude događaje kojima će puniti 100 milijuna eura vrijednu investiciju, dvije inozemne tvrtke učinile su upravo suprotno - od Zagrebačkog holdinga, odnosno Grada Zagreba traže novac da bi preuzele upravljanje Arenom.
Tako će, tvrdi izvor, tim sportskim objektom upravljati Holding, koji Arenu može puniti tek nekoliko desetaka puta godišnje. Za 2009. godinu osigurali su samo 30-ak događaja poput koncerata Zdravka Čolića, Depeche Modea, Miše Kovača..., što je mnogostruko manje od izračunate norme za njenu isplativost.
Grad Zagreb, zakupnik Arene, svake će godine morati plaćati 3,6 milijuna eura INGRA-i (isti iznos plaćat će svake godine i Vlada RH), a budući da će ona prema predviđanjima našeg sugovornika biti slabo popunjena, rupe i gubitke namirivat će iz gradskog proračuna, odnosno džepa građana koji Holdingu plaćaju gotovo sve komunalne doprinose. No, izvor još upozorava da je situacija “klimava” i u svim ostalim arenama u Europi i da se niti jedna novosagrađena dosad nije pokazala isplativom.
Sam direktor Arene Zagreb Zdenko Antunović jučer nije želio komentirati međunarodni natječaj jer je “još uvijek u tijeku pa ga ne može komentirati”, a gradonačelnik Milan Bandić na iznenadnoj je konferenciji za novinare na rotoru, blizu Arene, u 18 sati izjavio da će se kroz nekoliko dana znati tko je novi upravitelj Arene.
- Konačno je danas popodne Gradski ured za graditeljstvo izdao uporabnu dozvolu. Kroz narednih desetak dana Arena će biti predana na korištenje Zagrebačkom holdingu, a uskoro očekujemo i rezultate međunarodnog natječaja - rekao je Bandić.
http://jutarnji.hr/zagreb/clanak/art-2009,4,8,,158845.jl
Sarcastic Saracen April 8th, 2009, 04:19 PM GS su se u Splitu pokazali nesposobnima pa i ja navijam sa SMG!
Ovo ne možeš reći! Pa tek su počeli raditi, a večina događaja se mora rezervirati mjesecima unaprijed. Treba pričekati barem godinu dana da bi se mogla dati bilo kakva ocjena!
7kuna April 8th, 2009, 04:34 PM Ovo ne možeš reći! Pa tek su počeli raditi, a večina događaja se mora rezervirati mjesecima unaprijed. Treba pričekati barem godinu dana da bi se mogla dati bilo kakva ocjena!
Upravo tako...
DOMZG April 8th, 2009, 06:00 PM Upravo su na ZG panorami na Hrt u rekli da je moguce postavit ledenu plohu u arenu i da ce nastupit u Zg u Disney on ice.
http://disney.go.com/disneyonice/
TiborZG April 8th, 2009, 06:30 PM a upravo su na NovaTVeju rekli da je potvrđena Lepa Brena u Areni 13.06.2009.
:ohno:
Sarcastic Saracen April 8th, 2009, 06:33 PM ^^ Opala, biti će arena puna.:nuts:
Sawovsky April 8th, 2009, 07:54 PM Lepa Brena u Zg Areni looool :lol:
Osecam da ce masa da poludi na "Jugoslovenka" :rofl::rofl::rofl:
Livno80101 April 8th, 2009, 08:26 PM Upravo su na ZG panorami na Hrt u rekli da je moguce postavit ledenu plohu u arenu i da ce nastupit u Zg u Disney on ice.
http://disney.go.com/disneyonice/
wow, to bi bilo cool :lol: :lol: :lol:
mogli bi se prijaviti i za domaćinstvo hokej utakmice između prvaka Europe i NHL-a (Zurich vs San Jose? / Detroit?)
zarada bi im bila ogromna :nuts:
Sarcastic Saracen April 8th, 2009, 08:37 PM Hokej, ha? 5000 prodanih ulaznica maksimum, morale bi to biti skupe ulaznice.:lol:
nymphaeum April 8th, 2009, 09:00 PM od kada se to može postaviti led u areni?:?:
SpicyMcHaggis April 8th, 2009, 09:01 PM od kada se to može postaviti led u areni?:?: Oduvijek... priprema za led je napravljena.
DOMZG April 8th, 2009, 11:10 PM Oduvijek... priprema za led je napravljena.
Vis ja dobil dojam na ovom forumu da nis od leda ,zato me ta vijest i iznenadila ,ugodno iznenadila :banana:
Darth_Vader April 8th, 2009, 11:32 PM Lepa Brena u Zg Areni looool :lol:
Osecam da ce masa da poludi na "Jugoslovenka" :rofl::rofl::rofl:
Mos si mislit da bum ja isal na koncert ljepe brene! :bash::bash::bash:
FredPerry April 8th, 2009, 11:55 PM da bar naprave javno klizaliste, makar par dana godisnje tam oko Bozica..
CrazySerb April 9th, 2009, 12:01 AM Evo kako to izgleda kod nas - dakle, sve se moze:)
VIHbLzCdnyw
FredPerry April 9th, 2009, 12:03 AM Koji gust.. Nije mi gust klizanje samo po sebi, ali barem bi uzivao u pogledu na arenu iz sportske perspektive :cheers:
Livno80101 April 9th, 2009, 12:18 AM Hokej, ha? 5000 prodanih ulaznica maksimum, morale bi to biti skupe ulaznice.:lol:
ma daj, to bi bio spektakl, nhl hokej je nešto posebno, treba se doživjeti :nuts:
Ballota April 9th, 2009, 01:19 PM Disney on ice, a? To je GS najavljiva za Spaladium Arenu. Al nešto su se ušutili zadnjih tjedana... :lol:
Mordaunt-S April 9th, 2009, 01:46 PM Razočarali su me maksimalno :ohno:
dadekhr April 9th, 2009, 02:44 PM od kada se to može postaviti led u areni?:?:
Oduvijek, pokazali smo i slike odvoda predviđenog u slučaju postavljanja leda. To nije ledena podloga kao u hokejaškim dvoranama, nego kao na gradskim trgovima. Ne znam u čemu je razlika i da li zadovoljava sve hokejaške propise, ali za ovakve događaje i rekreaciju zadovoljava.
mud777 April 9th, 2009, 07:38 PM Hokej, ha? 5000 prodanih ulaznica maksimum, morale bi to biti skupe ulaznice.:lol:
Hokej = najbrži i najatraktivnji dvoranski sport
Livno80101 April 9th, 2009, 07:54 PM Hokej = najbrži i najatraktivnji dvoranski sport
daleko najjači dvoranski sport, kad jedan igrač naleti na drugog, ili kad se dvojac u borbi za pak zabije u pleksiglas, ludnica, da bar ima prijenosa na htv-u pa da se ostali upoznaju s ljepotama hokeja
:nuts: :nuts: :nuts: :nuts: :nuts: uuuuuuuaaaaaaaaaaaaa
SpicyMcHaggis April 9th, 2009, 08:03 PM Ima puno hokeja na ESPN America na MaxTV-u i Bnet-u
FredPerry April 9th, 2009, 08:22 PM Slovenci cesto prenose hokej. Kad igraju Olimpija i Jesenice, to je kaos. Dvorane su pune, navijanje, bakljade.. Da bar mi imamo neki hokejaski derbi.
SpicyMcHaggis April 9th, 2009, 08:41 PM Slovenci cesto prenose hokej. Kad igraju Olimpija i Jesenice, to je kaos. Dvorane su pune, navijanje, bakljade.. Da bar mi imamo neki hokejaski derbi. Ako Medvešćak uđe u EBEL ligu (Austrijska liga + 2 Slovenska i 1 Mađarski klub) bude tako. Već sad je na tekmi sa Olimpijom u polufinalu Slovenske lige bilo puno ljudi. Išla je i hrpa naših na gostovanje u Ljubljanu. Uvjeti za EBEL su minimalno 2 mil Eura budget i TV prijenosi. Dakle to bi moglo biti fantastično za razvoj hokeja kod nas. Navodno su blizu dogovora...
mud777 April 9th, 2009, 09:33 PM Bio je jak medveščak u bivšoj državi ali se ne
sječam koliko je slovenaca (ako jih je bilo) u 80-ima igralo u klubu.
Samo znatiželja, da ne bi tko mislio da provociram:angel1:
Sarcastic Saracen April 9th, 2009, 09:37 PM Igrica "Arena";
http://bingo.24sata.hr/index.php?cmd=show_igra&igra_id=292
Darth_Vader April 9th, 2009, 10:22 PM ma daj, to bi bio spektakl, nhl hokej je nešto posebno, treba se doživjeti :nuts:
E to i samo to! To je najbolji sport uz nogomet!
Inace ja navijam za Montreal Canadians.
Darth_Vader April 9th, 2009, 10:25 PM Bio je jak medveščak u bivšoj državi ali se ne
sječam koliko je slovenaca (ako jih je bilo) u 80-ima igralo u klubu.
Samo znatiželja, da ne bi tko mislio da provociram:angel1:
U 60-tim godinama proslog stoljeca,za Medvjede se je trazila karta vise na stadionu Salata. Fenomenalan ugodjaj i dozivljaj.
U 80-tima je igralo puno Slovenaca,Rusa i Amerikanaca u Medvescaku.
Livno80101 April 10th, 2009, 01:39 AM E to i samo to! To je najbolji sport uz nogomet!
Inace ja navijam za Montreal Canadians.
moji su San Jose Sharks :nuts: i Phoenix Coyotes :lol:
Livno80101 April 10th, 2009, 01:45 AM http://www.index.hr/images2/medvescak_crvenazvezda_khmedvescak.jpg
evo slike iz doma sportova sa hokej utakmice, ali ne znam kad je bila ni ostale detalje (samo znam da je Medveščak tu) :nuts:
dadekhr April 10th, 2009, 08:05 AM Ovo je neka od novijih slika. U onoj ludnici 80ih su tribine bile do leda.
mud777 April 10th, 2009, 08:09 AM Bit če opet dobrog hokeja u Zagrebu, sada kad je medveščak primljen u ebel ligu.
Treba nešto malo novca i prava ekipa i može se bit i prvi.
Olimpija je sa malo novca i ne baš ne znam kakvom ekipom (jesenice su imale bolju) ali sa puno srca umalo bila prva prošle godine.
Ledena če biti po mojem puna ako če medveščak dobro igrati, ipak je to hokej.
Thunderboy April 10th, 2009, 11:00 AM jos nije potvrdjeno da ce Medvescak igrati u EBEL ligi!
|
|