View Full Version : Brașov Subforum Organization
Le Clerk April 3rd, 2009, 12:57 AM Guys, cred ca e nevoie si aici de o discutie asupra organizarii subforumului Brasov.
Eu am cateva propuneri, astept insa sa veniti voi cu mai multe:
1. Dezvoltarea de pe fostul Tractorul Brasov (cred ca e un proiect mare care merita un thread separat); nu au inceput inca lucrarile, nu?
2. Poiana Brasov (stiu ca sunt niste proiecte turistice interesante acolo)
3. Parcuri industriale in Brasov;
4. Statiunea aia Americana mai e ceva cu ea? Cred ca e in stand-by acum.
Bineinteles, Public Transportation etc.
Bogdan BMB April 3rd, 2009, 03:10 AM ^^ Am copiat modelul tau si al lui Joce si am creat si eu un thread pentru Timisoara.
As adauga BRASOV | Historical Center Renovations deoarece si Brasovul se bucura de multe cladiri istorice frumoase care asteapta sa fie renovate. Acolo exista din cate am inteles cea mai veche institutie de invatamant din Romania.
As scoate 3. Parcuri industriale in Brasov deoarece ele desi sunt constructii, tin mai mult de partea economica a unui oras si nu sunt niste lucrari de valoare arhitecturala si in plus, aceasta explozie a parcurilor ind din tara este temporara. Aceste proiecte putand fi postate in Brasov P&C.
Nu am inteles de ce este asa importanta sectiunea Public Transportation. ??? In conditiile in care oricum avem o sectiune special dedicata transportului, stirile legate de transportul in comun pot fi postate chiar acolo. As fi gasit ok un asemenea thread in cazul unui mare proiect, de ex linie de metrou in Brasov, altfel majoritatea stirilor se rezuma la cateva tramvaie/autobuze noi cumparate sau noi refugii - nimic special.
Bogdan BMB April 9th, 2009, 12:32 AM Nu mai are nimeni propuneri pentru organizarea forumului ???
Cred ca daca va baga Cosmin o saptamana laolalta cu orasele din Urban Development o sa va treziti :lol: Uitati-va la Cluj care desi nu are un subforum dedicat lui, avanseaza destul de bine cu noile threaduri.
SkySK ???
skySK April 9th, 2009, 01:35 AM Un ultimul timp n-am mai stat asa de mult pe SSC, dar promit ca voi reveni zilele urmatoare. Intre timp m-am gandit sa fac inca 3 threaduri:
1. centre comerciale
2. investitii in industrie, economie, parcuri industriale, fabrici si hale industriale noi:lol:
3. proiecte si investitii legate de sport: stadioane (noul municipal, ICIM, tineretului), sali de sport (ICIM, patinoarul acoperit), partii ski, etc. si pregatirile pt. FOTE
Daca aveti vreo idee ce nume sa dau acestor threaduri puteti sa postati aici, dar vreau sa creez eu personal threadurile ca sa pot edita oricand primul post (de genul Bucharest P&C).
Vreau sa mai intreb cat de mare (ca investitie/inaltime/suprafata) trebuie sa fie un proiect pt. a beneficia de thread propriu?
Care dintre exemplele de mai jos ar merita un thread propriu?
http://coresibrasov.ro/
http://www.silvermountain.ro/
http://www.aeroportbrasov.ro/
http://www.bvskyturn.com/
http://kbp.ro/
VladB April 9th, 2009, 12:22 PM Cu siguranta ar merita Silver Mountain, probabil cel mai mare proiect imobiliar aflat in dezvoltare in prezent in zona Brasov... De restu nu stiu ce sa spun.La nume pt threaduri ma mai gandesc :cheers:
moshu' April 9th, 2009, 07:05 PM nu..... coresi cu siguranta e cel mai mare si amplu proiect de aici .nu trebuie inlaturate si celalte proiecte, dar ....cartierul coresi e no. 1 de aici . :)
skySK April 10th, 2009, 01:52 PM Cosmin, daca ai timp schimba te rog numele threadului BRASOV |Public transportation in Public Transport.
VladB April 10th, 2009, 05:51 PM :D
Sbz2ifc April 10th, 2009, 08:46 PM Propun ca pe fiecare subforum threadul "Projects & Construction" sa fie sticky.
skySK April 10th, 2009, 09:51 PM Si eu m-am gandit la asta.:)
Cosmin April 12th, 2009, 03:54 PM Si eu m-am gandit la asta, dar din ce am observat, thread-urile sticky tind sa fie bagate in seama mai putin, nu stiu exact de ce. In plus, nu-i o sectiune enorma, nu? Gasiti thread-ul cu usurinta si cu siguranta va fi unul dintre cele active.
Bogdan BMB May 7th, 2009, 02:58 AM ^^ Nu e neaparat, de ex Budapesta e sticky in sectiunea P&C, in fine, poate te refereai la sectiunea Ro
Nu ar fi mai ok sa tag-uiti fiecare thread?
OT: Imi explica si mie cineva de unde vin acele stelute de la raiting?
skySK May 7th, 2009, 03:05 AM Cred ca poti acorda stelute doar daca nu esti logat.
Cosmin May 7th, 2009, 10:23 AM Cred ca se pot "instela" thread-urile doar daca esti logat, desi nu stiu de ce ati vrea sa umpleti forumul de stelute kitschoase si inutile, but that's just me.
http://img74.imageshack.us/img74/3159/32740259.jpg
skySK May 7th, 2009, 01:53 PM La mine nu apar acele stelute (insa apar at. cand nu sunt logat).
http://img22.imageshack.us/img22/9398/forumwkg.jpg (http://img22.imageshack.us/my.php?image=forumwkg.jpg)
Cosmin May 7th, 2009, 03:18 PM Perfect atunci!:D Oricum sunt o groaza de moderatori care au cerut sa fie scoase, da' vad ca n-a luat nimeni masuri din lene. Arata ca naiba si sunt inutile.
Bogdan BMB May 7th, 2009, 04:05 PM Daca mi se parea utile sau relevante, le incoronam mai demult pe cele din tm :lol:
Le-am facut cu stelute doar pe cele care au leg cu P&C, pentru a iesi in evidenta pana ne hotaram cu org subf tm. Asta e singurul motiv, nimic special
Mersi de raspunsuri, cred ca numai tie Cosmine iti apare opt de raiting deoarece esti SEFU :P
Cosmin May 7th, 2009, 04:08 PM Cred ca-mi aparea si inainte sa devin mod, da' nu mai tin minte exact, ca niciodata nu m-a interesat ranting-ul thread-urilor.
Bogdan BMB May 7th, 2009, 04:10 PM Atunci inseamna ca iti era "scris" sa devi SEF :lol: :cheers:
Cosmin May 7th, 2009, 06:54 PM I know, I know... God did it.:lol:
moshu' September 3rd, 2009, 06:29 PM In ultima vreme m'am tot gandit la un thread( ex. nebuniile ...nebunului ) , referitor la brasov , cu discutii , imagini , cu avioane care decoleaza numai cand suntem in campanie electorala , cu vecina mea care in ultima saptamana m'a inundat de 3 ori , cu .... Elodia ( dc. nu :lol: ) si asa mai departe si .. in fine . Ce nume sa'i dau ??? m'a poate ajuta cineva ? :)
Cosmin September 3rd, 2009, 06:32 PM When I say no more skybar-like threads, it applies to the whole Romanian forum.
moshu' September 3rd, 2009, 06:34 PM ultimul :bow:
Cosmin September 3rd, 2009, 06:36 PM No, sorry. And besides, what makes you think that Constanta, Timisoara and Bucharest (and in the future Iasi and Cluj) won't ask for one? "Hey, look, Brasov has one, why can't Constanta, the greatest city in the Universe have one? F**k you!".
The one and only...
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=832934&page=150
moshu' September 3rd, 2009, 06:44 PM nu vad nimic negativ intr'un astfel de thread si nu inteleg dc. nu se mai dau drumu la alte noi ... in fine . sa ne dai de veste Cosmin daca te razgandesti . pana atunci :cheers: .
Bogdan BMB September 3rd, 2009, 08:32 PM "Hey, look, Brasov has one, why can't Constanta, the greatest city in the Universe have one? F**k you!".
:rofl:
Oricum Constanta mi se pare cel mai dezordonat sub-forum, unul in plus nu strica.
Felicitari celor din Brasov care au ramas la un numar decent de topicuri :cheers:
PS Pe cand vor fi create sectiunile pentru Iasi si Cluj? Nu ar fi mai ok sa inceapa o eventuala discutie pe tema asta cei din orasele cu pricina? La noi ai vazut cat a durat editarea primelor posturi etc btw, nici acum nu sunt toate editate in City Life :(
Cosmin September 3rd, 2009, 09:56 PM Pe cand vor fi create sectiunile pentru Iasi si Cluj?
:soon:
Nu ar fi mai ok sa inceapa o eventuala discutie pe tema asta cei din orasele cu pricina? La noi ai vazut cat a durat editarea primelor posturi etc btw, nici acum nu sunt toate editate in City Life :(
Da, cred ca ar fi o idee buna si cu ceva timp inainte sa fie create sectiunile o sa creez doua thread-uri (sau poate unul singur) pentru a discuta asta.
skySK September 4th, 2009, 02:48 AM When I say no more skybar-like threads, it applies to the whole Romanian forum.
Cosmin, n-ar fi vorba de un skybar de genul nebuniile, noi ne-am gandit sa fie un thread in care sa discutam despre problemele Brasovului, lucruri care in mod normal nu s-ar integra in celelalte threaduri. Despre asta am vb. cu moshu' pe PM si ar fi ceva, sa zicem de genul "Building a better Constanta" de pe subforumul Constantei, dar cu alt nume, si putin diferit. Acum lasand la o parte glume cu Elodia, etc., sincer cred ca ar fi nevoie de un astfel de thread (macar pt. a lasa celelate threaduri curate si la obiect), pt. dicutii legate de ce ne deranjeaza in orasul asta, propuneri, etc. Mai demult am avut o neintelegere cu Miha Bv din cauza discutiilor socio-economice care nu aveau legatura cu threadul P&C (nu eram singurul care gandea la fel), si am propus si at. un asemenea thread (doar ca pe vremea aia Bv nu avea subsectiune si era mai greu de realizat). Motivul pt. care moshu' a postat aici este de a gasi impreuna cu ceilalti useri un nume potrivit pt. acest thread. Chiar nu vad de ce n-ar putea exista un asemenea thread, mai ales ca la cate probleme avem aici, ar fi una dintre cele mai active threaduri.:nuts:
Noi, ca nume ne-am gandit la Building a better Brasov, cam plagiat de pe threadul Constantei s-au ceva mai original Brasoave + o descirere despre ce contine threadul. Cine are idei mai bune e binevenit sa posteze aici.
No, sorry. And besides, what makes you think that Constanta, Timisoara and Bucharest (and in the future Iasi and Cluj) won't ask for one? "Hey, look, Brasov has one, why can't Constanta, the greatest city in the Universe have one? F**k you!".
Constanta si Bucuresti au cate un asemenea thread.:)
:rofl:
PS Pe cand vor fi create sectiunile pentru Iasi si Cluj? Nu ar fi mai ok sa inceapa o eventuala discutie pe tema asta cei din orasele cu pricina? La noi ai vazut cat a durat editarea primelor posturi etc btw, nici acum nu sunt toate editate in City Life :(
Astept si eu aceste subsectiuni, dar Cosmin sa fii pregatit si pt. celelate orase.:D Daca Iasi si Cluj primesc cate o subsectiune, cred ca si Ploiesti ar putea cere asa ceva.
Cosmin September 4th, 2009, 03:39 PM In ultima vreme m'am tot gandit la un thread( ex. nebuniile ...nebunului ) , referitor la brasov , cu discutii , imagini , cu avioane care decoleaza numai cand suntem in campanie electorala , cu vecina mea care in ultima saptamana m'a inundat de 3 ori , cu .... Elodia ( dc. nu :lol: ) si asa mai departe si .. in fine . Ce nume sa'i dau ??? m'a poate ajuta cineva ? :)
:shifty:
Un thread gen Nebuniile e una si un thread gen Building a Better Constanța (http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=868492&page=2) sau Cautam primar pentru Bucuresti (http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=798992) e altceva.
Din ce a zis moshu' eu am inteles ca ar fi pentru discutii off-topic pe teme politice, economice, pentru poze, filmulete, pro-Basescu, anti-Basescu etc., doar ca la nivel local, adica un thread de skybar doar pentru Brasov. Asta nu e ok, dar ce spui tu e totusi altceva si are sens.
Deci il puteti crea, cu conditia sa ramana pentru discutii despre imbunatatirea orasului (trafic, look, transport, spatiu verde si ce-o mai fi), iar cine incepe sa posteze tot felul de filmulete de pe YT care n-au legatura cu topicul sau o da in propaganda politica va suporta consecintele.
moshu' September 5th, 2009, 01:53 AM exagerasem putin Cosmin ... :ohno: . in nici un caz nu se vor posta astfel de lucruri pe care le'am precizat mai sus .
Cosmin September 5th, 2009, 01:59 AM M-am prins la faza cu Elodia.:lol: Dar restul (inundatia, campania electorala) m-au pus pe ganduri.:)
moshu' December 31st, 2009, 05:32 PM La Multi Ani Si Sarbatori Fericite ! :cheers:
moshu' December 31st, 2009, 05:34 PM ^^ offtopic :)
|
|