View Full Version : [Osijek] - Construction update (2009)

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17]

Seyzmo
January 5th, 2010, 01:44 PM
Planirano je nesto da ce se raditi, e sada neznam što točno.

Koliko ja znam, bas nista se nece raditi jer je drzava stopirala taj projekt posto nema novaca...odgodjeno je sve do daljnjega.

Semper Fidelis
January 5th, 2010, 01:58 PM
^^Je, je nemaju novaca samo za Slavoniju :blahblah:

Ja sam negdje procitao da se jedan dio trebao raditi.

Seyzmo
January 5th, 2010, 02:00 PM
^^Je, je nemaju novaca samo za Slavoniju :blahblah:

Ja sam negdje procitao da se jedan dio trebao raditi.

Ajd ako nije problem nadji gdje to pise.:)
Ja bi volio da je istina, ali bojim se nista od toga barem jos 2 godine, ako ne i vise.

Semper Fidelis
January 5th, 2010, 02:02 PM
Ajd ako nije problem nadji gdje to pise.:)
Ja bi volio da je istina, ali bojim se nista od toga barem jos 2 godine, ako ne i vise.

Jaoo, stvarno neznam gdje sam to pročitao :S Znam da je bilo nesto da ce se jedan dio poceti. E sada dal ce i to biti uopce.

Seyzmo
January 5th, 2010, 02:08 PM
Jaoo, stvarno neznam gdje sam to pročitao :S Znam da je bilo nesto da ce se jedan dio poceti. E sada dal ce i to biti uopce.

Istina je da ce se cijela juzna obilaznica raditi u etapama...mislim da je 4 etape na cijelih 13-14 Km, a dali ce poceti raditi bar jednu etapu ja neznam.
Sto se tice samih nacrta, imovinsko pravnih odnosa na cijeloj trasi to je sve rjeseno, a ceka se samo novac i pocetak radova.
U svemu tome ima i nesto politike jer su gradjani Osijeka izabrali vlast koja nije po volji Zagrebu i vladajucima tako da ce i to imati utjecaja na pocetak radova...eto kad bi se mi inatili.:lol:

Semper Fidelis
January 5th, 2010, 02:12 PM
^^Mozemo se lagano prebaciti:)

Osijek Construction Update 2010.
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1038509

A 2009 moze u stanje mirovanja!:cheers: Odradila je svoj posao!:)