strcbrc
April 19th, 2009, 11:39 PM
Već su planovi za Kopilicu u poodmakloj fazi, pa i ona zaslužuje svoj thread. Jer radi se o vrlo velikom i bitnom projektu premještanja (i izgradnje novih) kolodvora za autobusni i željeznički promet. Time će se i osloboditi veliki prostor kod trajektne luke.
Kako još nema slika projekta evo slika Kopilice:
http://i42.tinypic.com/zwzrl.jpg
Propala industrijska zona usred Splita. I možda i najznačajnija lokacija za razvoj u samom Splitu
Ballota
April 20th, 2009, 03:16 PM
Definitivno jedan od najznačajnihih projekata! :okay:
Sarcastic Saracen
April 20th, 2009, 04:22 PM
Volio bih da se nešto sa ovime što prije dogodi, ali trenutno uvu dretvu smatram jednako smislenom kao i eventualnu dretvu o zagrebačkom Gredelju.:cheers:
strcbrc
April 20th, 2009, 04:41 PM
Volio bih da se nešto sa ovime što prije dogodi, ali trenutno uvu dretvu smatram jednako smislenom kao i eventualnu dretvu o zagrebačkom Gredelju.:cheers:
Po meni je ovaj projekt bliže realizacoji nego npr. terminal u Zagrebu, ili Maksimir :D
A oni imaju svoje dretve već godinama
Sarcastic Saracen
April 20th, 2009, 04:56 PM
Po meni je ovaj projekt bliže realizacoji nego npr. terminal u Zagrebu, ili Maksimir :D
A oni imaju svoje dretve već godinama
Meni je bilo smiješno otvaranje dretvi o Maksimiru i Plesu, a pogotovo njihovi nastavci. Međutim, to nikako nije ista stvar jer se Maksimir već počeo graditi, nakon zaustavljanja gradnje su provedena 2 natječaja, pa razne priče, zavrzlame, tako da je tu bilo neusporedivo više materijala, a slična stvar i s Plesom. Sve što ti možeš naći uvezi ove teme je slika(i to satelitska) područja na kojem će se negdje u budućnosti nešto graditi, a dretvu si otvorio samo iz zajebancije ili inata. Mislim da to stvarno nije cool, a ja sam uvijek bio za to da se s otvaranjem dretvi pričeka barem dok se jama ne počne kopati, bez obzira u o kojem gradu se radilo.:cheers:
Split3
April 20th, 2009, 08:29 PM
http:///www.hrphotocontest.com/data/gallery1/5350/108102.jpg
:cheers:
OettingerCroat
April 22nd, 2009, 01:19 AM
^^ izgledaju ko igračke :D
Split3
April 22nd, 2009, 08:34 AM
^^ izgledaju ko igračke :D
pa naravno kad je taj prostor ogroman.:nuts: