View Full Version : Glasuj za ali proti pripojitvi threada "Maribor - Mariborska vzhodna obvoznica ( Maribor - east highway) k threadu "Avtoceste/Motorways"

antenor
April 21st, 2009, 03:07 PM
Glasuj za ali proti pripojitvi threada "Maribor - Mariborska vzhodna obvoznica ( Maribor - east highway) k threadu "Avtoceste/Motorways"

Verso je izrazil željo da bi zaradi lažje preglednosti pripojili ta thread v Avtoceste/Motorways, ker pa vidim, da različno pojmujete lažjo preglednost, sem se odločil za glasovanje, torej diktaturo tistih ki se udeležite glasovanja, soo,

let the games commence:cheers:

Marvin(SLO)
April 21st, 2009, 03:29 PM
Že res, da smo Slovenci obsedeni z referendumi, ampak tole je pa že preveč... :lol:

Verso
April 21st, 2009, 03:53 PM
Tole je čist preveč. Pripojitev, e basta! :D

Anketa je pa pristranska; če si proti, izpade kot da si tudi proti Violam. :mad:

pijanec
April 21st, 2009, 04:02 PM
Ankete o tem, ali sme nekaj biti tema, niso znak tolerance in svobode, ampak prisila večine nad manjšino.

Verso
April 21st, 2009, 04:08 PM
Ankete o tem, ali sme nekaj biti tema, niso znak tolerance in svobode, ampak prisila večine nad manjšino.

Joj pijanec, tole je forum, ne real life. Kako bi se ti počutil, če bi jaz zdaj začel odpirati thread za vsako ljubljansko ulico? Radi bi opustošili legendarni avtocestni thread. :ohno:

MBcan
April 21st, 2009, 08:44 PM
zakaj vse avtoceste,

.....mene kot mbcana predvsem zanimajo ceste na štajerskem...za notranjske avtoceste pa bmk!!

pusti tko kratko in jedernato.

arhi
April 21st, 2009, 09:28 PM
Jaz sem proti pripojitvi. Ekstra temo sem naredil zaradi slik, ki jih tisti s počasno povezavo ne morejo vleči hitro dol in raje zapustijo temo. Se pravi imajo zaradi preveč slik probleme. V mislih sem imel udeležbo lokalnih amaterjev, ki radi gledajo slike in jim ni vseeno kdaj se bo ta cesta dokončala. Nisem s tem mislil narediti celega haloja. Sicer sem mnenja, da te moje slike sploh niso za v glavno temo, ker so kvalitativno preslabe in tudi ne kažejo gotovih objektov, se pravi niso preveč lepe za oko. No izkazalo se je, da se je z poskusom izogibanja zapleta, le ta samo povečal. Kaka fora. :lol: :hilarious :applause: :rofl:

PS: To kurčevo obvoznico bi morali končati že leta 2002, pa so takrat močvirniki pritisnili in so se dela selila v LJ. Tako je Ljubljana dobila cel obroč okrog mesta prej preden je Maribor dobil prvi obvoz okrog mesta. Žalostno ni kaj. Pa še zdaj se dela tako, kot bi nekdo želel to cesto končati leta 2013.

Motorway Fan
April 21st, 2009, 09:32 PM
V temi Avtoceste/Motorways je vse preveč razširjeno. Narediti bi morali naprimer: Avtoceste in Hitre ceste Maribor, Avtoceste in Hitre ceste Ljubljana,
Ostalo pa po regijah: Avtoceste in Hitre ceste Notranjska npr. Da bi bilo vse bolj pregledno. Glasujte proti pridružitvi!!!

^^^^^^^^^^:bash::bash:

Verso
April 21st, 2009, 09:44 PM
^^ A ne bi še "Avtoceste in Hitre ceste Spodnji Duplek"? :doh:

zakaj vse avtoceste,

.....mene kot mbcana predvsem zanimajo ceste na štajerskem...za notranjske avtoceste pa bmk!!Izvoli si odpret svoj privat forum o štajerskih avtocestah, pa z njim počni, kar hočeš.

pusti tko kratko in jedernato.Tole je vse prej kot kratko in jedrnato:

http://i228.photobucket.com/albums/ee119/Verso1/ceste-2.jpg

Sicer je pa rezultat zaenkrat jasen. :cheers:

Borimir
April 21st, 2009, 10:45 PM
Uf, večina za pripojitev. Ne morem verjet:?

Ne vidim niti enega argumnta, zakaj pripojit - manj pregledno, bolj nabasano, vse pomešano,... Da je velik tem o avtocestah je argument? Zakaj? Tko vsaj lahko pogledaš, kar te zanima. Po mojem mnenju bi bil idealen podforum avtoceste in tema za vsak odsek posebaj.

Moje mnenje.

keber
April 21st, 2009, 10:50 PM
Lahko bi naredili podforum Transport, pa zmečemo vse teme tja notri. Glavne strani ne bi smetil s tem. Saj tudi meni ni ravno všeč skoraj dvestostranska tema o avtocestah.

Ne pa spet potem delati teme za vsako križišče posebej. Teme naj opisujejo samo svoje stvari, kot je recimo celotna avtocesta A4, gotovo pa ne vsak odsek posebej. Tega nimajo nikjer. Pa vsekakor ne odpirati tem za neke fiktivne projekte, ki ne bodo videli luč dneva še vsaj pol stoletja.

In pa seveda rabimo moderatorja, ki bo to pametno vodil in redno kontroliral. Pa vsekakor ne preveč demokracije, potem rata samo kaos.

Borimir
April 21st, 2009, 11:07 PM
Srednja pot med enim in drugim^^

Se mi pa zdi, da če je kera tema upravičena obstajat, je to sigurno ta, ki je bogata s slikami. Se mi zdi skoraj žaljivo do Arhija, ker se je toliko potrudil, po drugi strani pa so nekatere teme praktično brez slik.

Verso
April 21st, 2009, 11:23 PM
Nihče ni žaljiv do arhija; naj svoje slike prilepi v Avtoceste. Ne vem, kje ste se zdaj spomnili odpirat threade o posameznih avtocestah; kje ste bili pa lani, ko jih je bilo v gradnji 150 km? Zdaj jih je v gradnji samo še 60 km, in odpirati toliko threadov za to je popoln absurd. Malo poglejte okrog; Hrvati, Madžari, Čehi, Slovaki, Romuni, Bolgari itd. imajo vsi samo po en thread za vse avtoceste, pa imajo precej večje države in v gradnji veliko več avtocest, ampak mi smo spet najpametnejši. Samo veliki forumi za velike države imajo več threadov, naš forum pa je zelo majhen. Vse, kar boste dosegli, bodo napol prazni threadi, predvsem bo pa prazen ostal glavni thread, in bo to en sam dolgčas. In še nekaj: ne rabimo 5.000 slik za 5 km avtoceste.

miran2005
April 22nd, 2009, 12:29 AM
Sem za pripojitev, če se zadeve uredijo bolj logično. Recimo (zadeva je seveda bolj za analizo kot dokončen predlog):
- A1 (zaradi mene še posebej vzhodno in zahodno od LJ)
- A2 (zaradi mene še posebej severno in južno od LJ)
- A3 (smiselno, če bo ista oznaka AC proti Jelšanam)
- A5 (morda bo še vroče okrog odstavnih pasov)
- A6 (saj nisem ziher če je to smer Slivnica - Gruškovje...)
- HC v SLO (kar se mene tiče se spet lahko deli vzhod, zahod)
- tretja razvojna os
Glavne in regionalne ceste, bi kar pustil, mestne vpadnice in obvoznice pa mi nekako same po sebi bolj spadajo v mestne ''debatne krožke''.

generalno pa mi je bolja ali manj vseeno, ker po večini tako vse spremljam sprotno. Če pa kaj iščeš, pa je res nerodno...

pijanec
April 22nd, 2009, 12:44 AM
In še nekaj: ne rabimo 5.000 slik za 5 km avtoceste.

In kaj je narobe, če si ljubiteljsko izmenjujemo toliko slik med sabo? Če te nekaj ne zanima, te nihče ne sili, da klikaš ali gledaš - ni pa lepo, da poskušaš tvoje nezanimanje vsiliti drugim. Tako enostavno je to - pač ne klikneš. Ravno zaradi tega, da ne smetimo glavne teme s temi "5000" slikami, jih rajši mečemo v svoj thread. Ko bo avtocesta gotova, bomo slike končane ceste prilepili v glavni thread o avtocesti, tega pomožnega pa zaprli za arhiv. Vsa ostala debata po končani gradnji pa bo potem potekala v glavnem threadu.

P.S. Že sam, ki imam zelo hitro povezavo, se ne grem prebijat čez glavni thread - rajši kar vprašam, kje so slike. Da pregledam 170 strani, mi vzame vsaj 2 uri. Verjemi pa, da ima ta forum zelo veliko gostujočih bralcev, ki niso prijavljeni, in radi marsikaj preberejo. Takšnim je smiselno ločena zadeva v veliko pomoč.

Verso
April 22nd, 2009, 12:58 AM
In kaj je narobe, če si ljubiteljsko izmenjujemo toliko slik med sabo? Slovenci ne morete iz svoje kože - če vas kaj ne zanima, potem je potrebno vse storiti, da tega ne bo. Brezveze. Ravno zaradi tega, da ne smetimo glavne teme s temi "5000" slikami, jih rajši mečemo v svoj thread.Ja, pa ne samo slike, ampak tudi vse komentarje, povezane s to avtocesto, kar pomeni, da jih v glavnem threadu ne bo več. Zanima me, kaj se s to avtocesto dogaja, ampak za to ne rabimo 5000 enakih slik. Neko normalno število slik pa lahko gre brez problema v glavni thread. Do zdaj se zaradi prevelikega števila slik v glavnem threadu še nisem pritoževal.

@miran2005, glede tvojega predloga ne razumem, kako boš to razdelil v enem threadu.

Če želite, lahko v prvi post glavnega threada dam povezave do vseh updateov, kot je to npr. za madžarske avtoceste (http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=460510) naredil RawLee, ampak poiskali si jih boste sami. To je po mojem mnenju najpametnejša rešitev.

LoKeY
April 22nd, 2009, 01:09 AM
Če smo že tak "avtocestni narod" potem naj se naredi pač neka subsekcija Avtoceste/Motorways in se not daje posamezne odseke. Potem lahko vsak pač pogleda tisto, kar ga zanima, kot v construction threadu.

pijanec
April 22nd, 2009, 01:43 AM
^^Tistega ne bi rabil dati v narekovaje. :lol: Dejansko smo po kazalnikih glede avtocest v EU vedno med top3, torej smo upravičeno avtocestni narod.

Lagoya
April 22nd, 2009, 09:44 AM
Se dobra predloga sta nov podforum Transport (kebr) in razdelitev avtocest na več tem(miran2005). Vsekakor bolš več tem kot ena z 200 stranmi. Tudi če bi imeli 10 tem za ceste po Sloveniji ni to nič narobe, samo kot je rekel keber ne jih odpirat za vsak odsek posebaj. Za večjo urejenost bi se lahko že sedaj na prvi strani naredilo več stikijev.
Tako kot imajo madžari je sicer super, a en bi moral ažurno limat linke na prvo stran.
V temah kjer je ogromno slik, bi jih lahko razdelili na več postov, recmo ene 5 slik na post, že tako jih hitro lahko pride 40-50 na stran.

antenor
April 22nd, 2009, 11:51 AM
Za 19 : 18 Proti, hmm, kam naj dam svoj glas:D..

Ja, pa ne samo slike, ampak tudi vse komentarje, povezane s to avtocesto, kar pomeni, da jih v glavnem threadu ne bo več. Zanima me, kaj se s to avtocesto dogaja, ampak za to ne rabimo 5000 enakih slik. Neko normalno število slik pa lahko gre brez problema v glavni thread. Do zdaj se zaradi prevelikega števila slik v glavnem threadu še nisem pritoževal.

@miran2005, glede tvojega predloga ne razumem, kako boš to razdelil v enem threadu.

Če želite, lahko v prvi post glavnega threada dam povezave do vseh updateov, kot je to npr. za madžarske avtoceste (http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=460510) naredil RawLee, ampak poiskali si jih boste sami. To je po mojem mnenju najpametnejša rešitev.

zdaj tko, sama preglednost, bi po mojem mnenju bla boljša če bi dejansko obstajala podsekcija transport/whatever, in bi se v posameznih temah pogovarjali dejansko ljudje ki bi imeli interes za to temo in ne naključni posamezniki ki bi videli o čem se piše in postali svoj komentar, kar pa je dvorezen meč, ker bo manj ljudi diskutiralo o posameznih stvareh, manj mnenj itd., tako se mi vsaj zdi da bo no..

Če je po drugi strani vse v enem threadu, bi blo res potrebno narediti to kar verso predlaga in se mi zdi zelo smiselno, ampak potem bo potrebno za vsako objavo spreminjat prvi post in dodat link do te objave, kar bo lahko naredil avtor threada to je Verso in pa moderator, mislim da se ne da naštimat da bi lahko to naredil tisti ki dejansko objavi stvar. Torej ta opravek bo padel na ti dve osebi, medtem ko v prvem primeru tega ne bi bilo treba počet ker bi bilo v vsakem threadu/temi manj snovi.

keber
April 22nd, 2009, 01:56 PM
Mah, ne kompliciraj pa naredi podmapo "Transport ter Infrastruktura" ali kaj takega in flikni noter, vse kar diši po cestah, železnicah, plinovodih, mostovih, elektrarnah in podobnem.

Pa bo volk sit in koza cela.

Verso
April 22nd, 2009, 02:27 PM
Mah, ne kompliciraj pa naredi podmapo "Transport ter Infrastruktura" ali kaj takega in flikni noter, vse kar diši po cestah, železnicah, plinovodih, mostovih, elektrarnah in podobnem.Plinovodih, mostovih, elektrarnah. :lol: Tak podforum bi bil obupno prazen, ker smo premajhna država. In še več klikanja. 21:18. :nono:

Če je po drugi strani vse v enem threadu, bi blo res potrebno narediti to kar verso predlaga in se mi zdi zelo smiselno, ampak potem bo potrebno za vsako objavo spreminjat prvi post in dodat link do te objave, kar bo lahko naredil avtor threada to je Verso in pa moderator, mislim da se ne da naštimat da bi lahko to naredil tisti ki dejansko objavi stvar. Torej ta opravek bo padel na ti dve osebi, medtem ko v prvem primeru tega ne bi bilo treba počet ker bi bilo v vsakem threadu/temi manj snovi.Za vsako objavo ni treba spreminjati prvega posta, npr. enkrat na mesec pa ni problem.

10.000. post, yay!!! :cheers:

keber
April 22nd, 2009, 02:50 PM
Plinovodih, mostovih, elektrarnah. :lol: Tak podforum bi bil obupno prazen, ker smo premajhna država. In še več klikanja. 21:18.
A ne zastopiš? Notri so pač take teme. Če jih zdaj ni, še ne pomeni, da ne bodo tudi v prihodnje. Recimo če se kdo odloči narediti temo o šestem bloku TE Šoštanj, ki se počasi začenja graditi, z rednimi updatei, potem bo šel pač zraven avtocestnih odsekov.

Verso
April 22nd, 2009, 03:21 PM
Prav, ampak še vedno nima smisla, da imamo za 60 km avtocest v gradnji (od katerih jih bo zelo kmalu samo še 20, potem pa nekaj let popolnoma nič) kaj več kot 2 threada (thread o A4 že predolgo obstaja, da bi ga zdaj ukinili).

keber
April 22nd, 2009, 03:44 PM
A si kdaj preštel, koliko threadov imamo o raznoraznih stolpnicah, ki se vse zgodi v maksimalno dveh letih?
Pa potem še primerjaj vrednost del na recimo enem kraku avtoceste ter na tej stolpnici.

Verso
April 22nd, 2009, 03:50 PM
Zakaj je potem večina za združitev threadov? Verjetno z razlogom.

Primus Qvintus
April 22nd, 2009, 04:38 PM
Zadnjič sem iskal načrt trase od Izole naprej in verjemi, da se mi ne da skozi vseh 174 strani listat!

FutureShaman
April 22nd, 2009, 04:44 PM
Tudi jaz se strinjam, da je skupna tema za vse avtoceste povsem nepregledna. Če sproti vsak dan spremljaš, potem je OK, če pa hočeš poiskat določeno informacijo, pa je povsem neuporabna.

Sem za ločevanje po posameznih odsekih.

Verso
April 22nd, 2009, 04:50 PM
Če želite, lahko v prvi post glavnega threada dam povezave do vseh updateov, kot je to npr. za madžarske avtoceste (http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=460510) naredil RawLee, ampak poiskali si jih boste sami. To je po mojem mnenju najpametnejša rešitev.Ste si tole prebrali?

arhi
April 22nd, 2009, 05:03 PM
Smo si prebrali in to je ravno to, kar sem ti prvi dan očital, da nimaš, ko si se začel bunit.

Jaz sem preštel mnenja in večina je proti združevanju theardov. Preglednost in uporabnost informacij, ki jih lahko dobimo na hitro iz neke teme je za tebe očitno zadnja prioriteta.
Verso glede na tvoje pisanje bi sklepal, da si na plačilni listi avtocestne mafije.
Ne verjamem, da te moti le primanjkljaj postov v temi, ki si jo ti odprl.

Verso
April 22nd, 2009, 05:13 PM
Smo si prebrali in to je ravno to, kar sem ti prvi dan očital, da nimaš, ko si se začel bunit.Kako se bunim, če to sam predlagam?

Jaz sem preštel mnenja in večina je proti združevanju theardov.A res? Jaz vidim 21:19.

Preglednost in uporabnost informacij, ki jih lahko dobimo na hitro iz neke teme je za tebe očitno zadnja prioriteta.Očitno mi ni zadnja prioriteta, če ti ponujam urejene povezave do vseh updateov. Moji ostali argumenti so pa že v tem threadu, ne bom se ponavljal.

Verso glede na tvoje pisanje bi sklepal, da si na plačilni listi avtocestne mafije.:nuts:

Ne verjamem, da te moti le primanjkljaj postov v temi, ki si jo ti odprl.Ne, zaenkrat me še ne moti, me bo pa prav kmalu. Kaj pa naj bi me še motilo?

keber
April 22nd, 2009, 06:34 PM
Zakaj je potem večina za združitev threadov? Verjetno z razlogom.

A združimo vse Ljubljanske threade v enega?
Vse Mariborske?
Mogoče kar vse slovenske?

Aja, umikam glas za in dam glas proti. Sem dobro premislil.

Verso
April 22nd, 2009, 06:47 PM
A združimo vse Ljubljanske threade v enega?
Vse Mariborske?
Mogoče kar vse slovenske?Ne vem, me ne zanimajo. Če je dovolj stvari za diskutirat, naj ostanejo. O avtocestah jih ni.

Aja, umikam glas za in dam glas proti. Sem dobro premislil.In kako to spremeni dejstvo, da je večina za? Saj ne bi rad svojega mnenja vsilil drugim? ;) Eno je ustanovitev infrastrukturnega podforuma, drugo pa odpiranje threadov za vsako avtocesto.

pijanec
April 22nd, 2009, 06:50 PM
Pri stolpnicah se lepo vidi prednost različnih tem. Vse skupaj je pregledno in vsak takoj najde želeno. Seveda pa je lahko vse skupaj pod neko glavno temo - spet zaradi preglednosti.

Bi pa "mariborska vzhodna obvoznica" res bila bolj primerna v temi A1 - Šentilj-Koper, samo kaj ko je že skoraj celotni odsek končan, takrat pa še ni bilo takšne slikovne podpore.

keber
April 22nd, 2009, 06:55 PM
Ne vem, me ne zanimajo. Če je dovolj stvari za diskutirat, naj ostanejo. O avtocestah jih ni.
Kako da ne? Rabimo samo kolikortoliko pridnega moderatorja, ki skrbi za red. Večina threadov o stolpnicah ima samo nekaj strani, pa se nihče ne pritožuje.

Originally Posted by keber http://www.skyscrapercity.com/images/buttons/viewpost.gif (http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=35577164#post35577164)
Aja, umikam glas za in dam glas proti. Sem dobro premislil.
In kako to spremeni dejstvo, da je večina za? Da nenadoma več ni tako in 21:20 postane 20:21 :naughty:

Verso
April 22nd, 2009, 07:05 PM
Kako da ne? Rabimo samo kolikortoliko pridnega moderatorja, ki skrbi za red. Večina threadov o stolpnicah ima samo nekaj strani, pa se nihče ne pritožuje.Mogoče zato, ker je takšna ureditev dejstvo; mogoče pa večini ni všeč. Vidiš, to je tisto, kar me pri takih threadih najbolj moti: da se v njih NIČ NE DOGAJA. Mrtvo. Brezosebno.

Da nenadoma več ni tako in 21:20 postane 20:21 :naughty:Še vedno vidim 21:20. Saj ne moreš dvakrat glasovati.

keber
April 22nd, 2009, 07:11 PM
Mogoče zato, ker je takšna ureditev dejstvo; mogoče pa večini ni všeč. Vidiš, to je tisto, kar me pri takih threadih najbolj moti: da se v njih NIČ NE DOGAJA. Mrtvo. Brezosebno.
Za dogajanje imaš druge forume. Meni gre predvsem na živce, da recimo v forumu Avtoceste tudi po cel teden ni enega posta, potem pa v enem dnevu dobiš tudi po 4 update ter tri mnenja o vinjetah, zadolževanju in bodočih projektih (recimo). Kaos, ko hočeš kaj komentirati.

Še vedno vidim 21:20. Saj ne moreš dvakrat glasovati.
Vem, zato sem pa napisal kar tukaj.

Verso
April 22nd, 2009, 07:18 PM
Za dogajanje imaš druge forume. Meni gre predvsem na živce, da recimo v forumu Avtoceste tudi po cel teden ni enega posta, potem pa v enem dnevu dobiš tudi po 4 update ter tri mnenja o vinjetah, zadolževanju in bodočih projektih (recimo). Kaos, ko hočeš kaj komentirati.

Ah daj no, pri nas pa res ni neke gužve. Pri Hrvatih je kaos. :lol:

keber
April 22nd, 2009, 07:27 PM
Raje vidim, da imamo infrastrukturno področje lepo popredalčkano, pa tudi če je postov enkrat manj. Vsaj lahko kaj najdeš.

Ko je razpadel forum AlpeAdria na tri dele, se je promet močno povečal, kot tudi količina informacij, pa tudi uporabnikov.
Sem siguren, da bi to enako bilo, če Infrastrukturo ločimo v svoj podforum, pri tem pa večje stvari dodatno popredalčkamo.

Verso
April 22nd, 2009, 07:50 PM
Raje vidim, da imamo infrastrukturno področje lepo popredalčkano, pa tudi če je postov enkrat manj. Vsaj lahko kaj najdeš.

Ko je razpadel forum AlpeAdria na tri dele, se je promet močno povečal, kot tudi količina informacij, pa tudi uporabnikov.
Sem siguren, da bi to enako bilo, če Infrastrukturo ločimo v svoj podforum, pri tem pa večje stvari dodatno popredalčkamo.

23:20. :lol: Ko je razpadla Alpe-Adria (in še pred tem Vzhodna Evropa), se je število slovenskih forumašev povečalo zato, ker se o Sloveniji da napisati malo več kot tistih par threadov, ki smo jih takrat imeli izgubljene med hrvaškimi in bosanskimi threadi (v Vzhodni Evropi smo imeli pa celo en sam aktiven thread). Malo poglej v (bližnjo!) prihodnost naših avtocest (v gradnji), pa boš videl, da tukaj enostavno ni potenciala za odpiranje več threadov. Keber, mi lahko razložiš, kaj je narobe z mojim (madžarskim) predlogom?

keber
April 22nd, 2009, 08:17 PM
In kaj je narobe, če ima thread samo nekaj strani?
Zakaj je za zgradbe v redu, za infrastrukturne projekte pa ne? A mora imeti thread res več sto strani, da je uporaben? A je res?
Pa tudi ko bomo zgradili avtoceste, jih je že zdaj treba en kup obnavljati, kmalu tudi širiti.

Recimo glej Italijanski podforum (http://www.skyscrapercity.com/forumdisplay.php?f=1636)
temu jaz rečem pregledno.

pijanec
April 22nd, 2009, 09:09 PM
23:20. :lol:

Če odšteješ Kebrov glas in ga prišteješ konkurenci, je 22:22. To vseeno pomeni, da je 50% ljudem všeč, da ima MB vzhodna obvoznica svoj thread.

Verso
April 22nd, 2009, 10:09 PM
Okej, kaj je narobe s to anketo? Kako se je lahko število glasov ZA zmanjšalo za en glas?

antenor
April 22nd, 2009, 10:17 PM
kebrov glas sem odštel pri "Za", in prištel pri "proti"..

pustil bom tole glasovanje do sobote, potem bom pa sprejel vašo odločitev, s tem da ne morem garantirat da bomo dobili podsekcijo ampak se bom potrudil če boste tako odločili..

torej še enkrat lepo razmislite ali hočete imeti infrastrukturne threade v osnovnem forumu, s tem da bo na prvi strani link do vsake objave, ali pa želite podsekcijo..

keber
April 22nd, 2009, 10:44 PM
Hvala, antenor.

Ja, sem za podsekcijo Infrastruktura in transport (ali kaj takega). Ne bi noter metal samo ceste, ampak tudi železnice, letalstvo, pomorstvo, energetiko, ker to vse spada nekako skupaj.

arhi
April 23rd, 2009, 02:25 AM
Antenor ni lepo od tebe, da si v glasovanju za in proti uporabil izraz go viole, ker to že namiguje na nekakšno rivalstvo na inteligenčnem nivoju nogometnih navijačev. Takšno napol otroško razmišljanje sem že davno pustil za sabo. Meni je vseeno za nogomet in za viole. Če bi si kak dolenc omislil svoj theard za njihovo avtocesto, bi mu tudi pripisal nogometno gesto?
Če bi bil tak theard, bi si ga z veseljem ogledal. Tja se lahko prilepijo slike z določenim datumom in seveda karta bi bila dobrodošla, da se ve kje se ta odsek nahaja. Malo se opišejo slike in to je to. Tako ima človek veselje temo pogledat. Eni pa bi radi vse metali v en koš, ki mora biti čim večji.
Kaj imate tukaj kašno mednarodno tekmovanje kdo bo imel več postov in kdo ima temo z največ stranmi?

pijanec
April 23rd, 2009, 02:44 AM
^^Verso je moral na hitro priti do 10.000 postov. :runaway: :cheer:

Von Daxa
April 23rd, 2009, 03:36 AM
zakaj vse avtoceste,

.....mene kot mbcana predvsem zanimajo ceste na štajerskem...za notranjske avtoceste pa bmk!!

pusti tko kratko in jedernato.

Točno tak! Zakaj vse na enem kupu in pomešano? Bolj pregledno je in hitreje najdeš če so zadeve ločene po odsekih! Sicer pa bo zadeva itak aktualna samo še do Avgusta! :)

Bedanec
April 23rd, 2009, 02:15 PM
Že tako je nepregledno, tako da mi je vseeno če je še ene 100 tem in v vsaki za par kilometrov asfalta poslikano vse, jas sem za, da se pusti ločeno SAMO

Potem se ne pritožujte, ko bodo začeli takole brezveze dlakocepiti še svojo temo za vsako novo hiško, pa še svojo temo za vsak nov smetnjak v mestu, to ste si pač čisto sami krivi.

antenor
April 23rd, 2009, 03:48 PM
Antenor ni lepo od tebe, da si v glasovanju za in proti uporabil izraz go viole, ker to že namiguje na nekakšno rivalstvo na inteligenčnem nivoju nogometnih navijačev. Takšno napol otroško razmišljanje sem že davno pustil za sabo. Meni je vseeno za nogomet in za viole. Če bi si kak dolenc omislil svoj theard za njihovo avtocesto, bi mu tudi pripisal nogometno gesto?

ne ni blo to tako mišljeno res ne, hotel sem samo malo razvedrit thread s šalo, to je vse res iskreno, cross my heart and hope to die! da ni na nivoju se pa strinjam:D, bom naslednjič dvakrat premislil..

Motorway Fan
April 23rd, 2009, 04:56 PM
to 22:26 thread naj ostane samostojen.

arhi
April 23rd, 2009, 06:56 PM
Če bo avtocesta do takrat gotova, ga lahko komot tudi zbrišete.

miran2005
April 24th, 2009, 12:07 AM
ne ni blo to tako mišljeno res ne, hotel sem samo malo razvedrit thread s šalo, to je vse res iskreno, cross my heart and hope to die! da ni na nivoju se pa strinjam:D, bom naslednjič dvakrat premislil..

Saj je čisto vredi, sem zadevo tudi razumel kot hec. Viole so pa tako univerzalen pojem. Jaz malega strašim, da če ne bo priden v šoli....:lol:

Verso
April 25th, 2009, 12:47 PM
Če zdej samo polovici svojih frendov rečem, naj glasujejo 'za', sem zmagal. A čm? :D

LoKeY
April 25th, 2009, 03:31 PM
Bodimo pošteni, če že v politiki niso, ni treba da je še tle isto :D

Bedanec
April 25th, 2009, 07:38 PM
do kdaj se pa to glasuje?

Verso
April 25th, 2009, 08:01 PM
Predvidoma do danes:pustil bom tole glasovanje do sobote

LoKeY
April 25th, 2009, 08:24 PM
Po eni strani bi se lahko samo še gostilno dalo na sticky, da je nekako ločena. Edino tam se še več al manj od časa do časa kaj napiše. Potem spodi so pa itak samo avtoceste, tko da bi lahko blo tako, kot je zdaj

antenor
April 25th, 2009, 10:50 PM
evo evo, ste pa strogi:)

torej thread ostane ločen, naprej bo pa odločal vas novi mod, if he chooses to accept, this message will self destruct in 3, 2, 1...