View Full Version : Cluj Subforum Organization

Cosmin
October 8th, 2009, 08:32 PM
You are welcome to discuss the layout and thread organization matters pertaining to the Cluj forum here. Give your ideas for threads, discuss various thread-related things without filling other threads with off-topic posts and enjoy your newly created section.

I expect you to make full use of the forum and hope to see it grow.

Cheers to Cluj!:cheers:

P.S.: refer to Cluj Forum Guidelines (http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=976490) for some tips and rules.

Bogdan BMB
October 9th, 2009, 01:29 AM
La cat mai multe stiri bune :cheers:

Le Clerk
October 9th, 2009, 09:21 AM
Welcome for Cluj Section! :cheers::banana:

alex_zebe
October 9th, 2009, 12:22 PM
Ma gandesc sa deschid un thread legat de Cluj ca oras universitar. Ar fi multe proiecte, stiri, programe care ar intra intr-un asemenea topic. Nu stiu insa cum sa-l denumesc, m-am gandit la "Universitas Napocensis" sau "Education Facilities & News", dar parca nu-mi suna ok. Daca aveti propuneri...

Si sigur, asta daca ii de acord Cosmin. :D

:cheers: pentru sectiune.

Lrk
October 9th, 2009, 12:26 PM
In sfarsit au venit Cluj si Iasi.
La proiecte faine, multe, si duse la capat! :cheers:

Cosmin
October 9th, 2009, 02:14 PM
Evident ca daca zici ca-s ceva proiecte merita.:dunno: Nu prea e tratat subiectul asta pe aici si nici nu prea sunt cine stie ce proiecte in Romania.:(

P.S.: cand nu e neaparat necesar renuntati la "and News" ala. Se subintelege ca postam si stiri.

joce23
October 9th, 2009, 03:28 PM
Cheers to Cluj subforum ! La cat mai multe proiecte/stiri bune in/din Cluj ! :cheers:

Klausenburg
October 12th, 2009, 06:47 PM
Cred ca ar fi de folos sa apara si "Universitas Napocensis"...Ma mai gandesc ca Infrastructure&Trasport ar putea fi splituit in: Public Transport, Infrastructure, Cluj Int'l Airport, pentru ca se intampal destule lucruri in fiecare din aceste domenii...Oricum, in sfarsit avem un subforum numai pentru Cluj :) Restul sunt amanunte...

alex_zebe
October 12th, 2009, 09:43 PM
Intr-adevar, un "Universitas Napocensis" suna mai personal, mai a brand al Clujului decat "Education Facilities". Ii OK din partea mea daca isi gaseste Cosmin timp sa schimbe numele thread-ului. OK si celelalte propuneri. :)

Apropo de brand-urile orasului, oare n-ar fi interesant si un thread pe subiectul asta? Un thread in care sa ne legam de marci nascute aici, cum ar fi BT, Ursus, Farmec, Jolidon sau TIFF. Poate chiar si persoane (un Florin Piersic, de exemplu) sau actiuni prin care este promovat orasul.

alex_zebe
October 13th, 2009, 01:02 PM
Merci Cosmin. :)

Inca o chestie, ai putea schimba din "Cultural Events & Expositions" in "Cultural Events & Exhibitions"?

Cosmin
October 13th, 2009, 01:05 PM
Done.

Lrk
October 15th, 2009, 03:28 PM
uite aici o stire interesanta care nu cred ca aveam unde sa o bag. Trebuie si un thread mai "general" pentru stiri de genul, poate cum sunt pe altele "Economy & more".
Cluj-Napoca ar putea primul oras din Romania cu rating Moody's (http://www.antena3.ro/economic/news/cluj-napoca-ar-putea-fi-primul-oras-din-romania-care-primeste-rating-moodys_82753.html)
:cheers:

alex_zebe
October 16th, 2009, 09:39 AM
Done. L-am facut dupa modelul thread-ului de pe Timisoara. :)

Am mai deschis si un "Urban Parks & Green Spaces".

Bogdan BMB
October 16th, 2009, 08:26 PM
^^ M-am prins :D

Buna treaba, la cat mai multe stiri bune inca odata :cheers:

alex_zebe
October 26th, 2009, 10:45 PM
Cosmin, cand poti unesti te rog "No hai la Cluj - Tourism & Promotion of the city" si "City Brands"? Parca ii mai ok sa fie impreuna. :)

Si nici numele parca nu-i ok, mi-am dat seama dupa ce am creat threadul. Parca suna mai bine No hai la Cluj! - Tourism & Promoting The City decat No hai la Cluj - Tourism & Promotion of the city.

Merci! :)

Cosmin
October 26th, 2009, 11:02 PM
No hai la Cluj...:doh::nuts: Ca sa nu mai zic ca "no"="nu" in engleza, deci...:D

Anyway, in loc sa unesc un thread cu o postare "U/C" cu altul, mai bine-l redenumesc pe cel deja populat cu postari (City Brands).

Bogdan BMB
October 26th, 2009, 11:02 PM
"No hai la Cluj

^^ Imi place ca aveti titluri originale :cheers:

alex_zebe
October 26th, 2009, 11:03 PM
No hai la Cluj...:doh::nuts: Ca sa nu mai zic ca "no"="nu" in engleza, deci...:D

Anyway, in loc sa unesc un thread cu o postare "U/C" cu altul, mai bine-l redenumesc pe cel deja populat cu postari (City Brands).

Works for me. :cheers:

^^ Imi place ca aveti titluri originale :cheers:

:cheers:

alex_zebe
October 26th, 2009, 11:05 PM
M-am gandit si la varianta asta, si parca-mi suna prea...plastic. Oricum, e ok si asa, numa sa nu mai fie Promotion of the city, care chiar suna aiurea. :D

Edit: S-au inversat posturile. :nuts:

Cosmin
October 26th, 2009, 11:05 PM
Alternativ ar putea fi No hai la Cluj! - Tourism & City Promotion...

Bogdan BMB
October 26th, 2009, 11:17 PM
Edit: S-au inversat posturile. :nuts:

Si eu am mai patit. Cosmin, sti ceva? :)

Cosmin
October 26th, 2009, 11:20 PM
Server synchronization problems.:bash:

Cosmin
October 27th, 2009, 12:30 AM
Stiu ca exista un thread cu infrastructure si transport...Dar cred ca e nevoie de unul separat dedicat transportului public...Daca totusi restul Clujenilor sau Cosmin nu sunt de acord, se poate inchide etc...Daca vom si toti de acord atunci voi edita postul de inceput etc...
Eu unul sunt pt. un thread dedicat transportului public...:cheers:

alex_zebe
October 27th, 2009, 12:42 AM
OK si din partea mea. :cheers:

Celalalt il schimbam in Road Infrastructure sau City Infrastructure?

Klausenburg
October 27th, 2009, 12:52 AM
As spune City Infrastructure, ca ma gandesc ca ar intra si podurile si poate Duct City, sau alte lucrari de infrastructura...mie imi place si numele threadului omonim de pe sectiune Constanta...proble e ca acolo nu intra proiecte gen Duct City, care eu zic ca sunt suficient de importante sa aapara pe SSC...

alex_zebe
October 27th, 2009, 12:56 AM
Asa zic si eu ca e cel mai bine. :)

Klausenburg
October 27th, 2009, 01:08 AM
Oricum, decamdata puteam spune ca sectiunea Cluj nu e "live" ci mai degraba "in teste" sau ceva de genul...:lol:...Ma refer la faptul ca decamdata suntem cam putini, si postam destul de putin ( nu am avut nicio discutie deocamdata despre vreun subiect aici)...dar eu cred ca lucrurile se vor schimba radical...E bine ca putem sa il aducem la forma optima, pentru ca la oricare din sectiunile celorlalte "metro" exista cate ceva carenu se potriveste...

Edit: voiam sa zic inafara de alex postam de parca am da din banii nostri:D

Klausenburg
October 27th, 2009, 01:16 AM
Aeroportul il punem la Infra, la public trans, sau ii face thread separat, cum exista la Constanta? Stiri sunt si vor fi destule...

alex_zebe
November 2nd, 2009, 08:37 PM
Eu unul zic ca aeroportul merita thread separat. E in plina crestere si ar fi multe de scris despre el.

alex_zebe
March 30th, 2010, 11:08 AM
Am deschis un thread despre baruri, cluburi etc. si tot ce se leaga de infrastructura in discutie. N-am gasit un titlu foarte bun, asa ca orice propunere e binevenita.

alex_zebe
November 12th, 2010, 10:47 PM
Cosmin, schimbi te rog numele threadului Cultural Events & Exhibitions in ceva mai general? Eventual Cluj, City of Culture. Asa, threadul ar acoperi o gama mai larga de stiri sau proiecte legate de cultura clujeana.
Sigur, daca sunt de acord si restul forumistilor.

bgp
November 12th, 2010, 10:55 PM
^^ Eu zic ca merge "Cluj, city of culture". Imi place ca n-ai pus "Cluj-Napoca".:)

Cosmin
March 5th, 2011, 01:28 PM
In order to better separate on-topic discussions from off-topic ones and make good use of Carpathian Café, we will be closing all forum meetings threads and moving future discussions here (http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1335093). Use that thread from now on to discuss and plan any such meetings.

Further info will be found on that thread.

Thank you.

Cosmin
September 7th, 2012, 09:51 AM
IMPORTANT

Dorim sa reorganizam sectiunea Development Forums, asa ca va invit sa discutam propunerile pe Sandbox (http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=976598&page=19).

Cosmin
September 14th, 2012, 09:03 AM
Incepand de astazi, timp de o saptamana, puteti vota varianta favorita de reorganizare a Development Forums:

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1546443