|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Sarajevo Projects and constructions |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
terror kitty
Likes (Received): 221
|
Unipromet Lamela C 16 Floors | COM
Start of construction: 2008
End of construction: nov. 2010 Investor: Unipromet Sarajevo Website: http://www.nekretnine-unipromet.com Stanovi veličine od 30 do 114 kvadratnih metara koji se počeo graditi pored postojećeg poslovnog centra Unipromet. U podnožju će biti podzemna garaža na 3 etaže. ![]() Lokacija: ![]() . Last edited by corvus_edin; March 6th, 2010 at 06:23 PM. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
terror kitty
|
construction
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Last edited by corvus_edin; March 6th, 2010 at 02:19 PM. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
terror kitty
|
![]() ![]() ![]()
Last edited by corvus_edin; March 6th, 2010 at 02:29 PM. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
Likes (Received): 12
|
Ovo je bas ruzno!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Evil is a Point of View
Location: Banja Luka - San Francisco - Washington DC - Taipei - Damascus - Amman - Jakarta
Likes (Received): 108
|
ali visoko jedna od visih lamela
The Cities I Lived In: Banja Luka, Zagreb, San Francisco, Washington DC, Taipei, Damascus, Amman, Jakarta “The Roots of Violence: Wealth without work, Pleasure without conscience, Knowledge without character, Commerce without morality, Science without humanity, Worship without sacrifice, Politics without principles” - Mahatma Gandhi |
|
|
|
|
|
#6 |
|
terror kitty
|
yepp!
ako se vec grade stambeni soliteri...neka budu visoki! a za fasadu...pa i mene nije posve odusevila ...ali mozda se nesto i promjene. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
Bice ovo fina zgrada kad se zavrsi....zato sto je bijela fasada...da je neka sarena bilo bi sranje u bojama... drago mi je da je visoka, bice dobro za skyline...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
terror kitty
|
yepp.... iako nisam bas ljubitelj stambenih objekata tog stla...mislim da ce ispasti dobro - po mom ukusu su samo trebali poentirati vertikale a ne horizontalu s onm smedjom ornamentikom (ili kako vec nazvati)
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
BANNED
|
Quote:
Gledo sam na njihovoj stranici izgled stanova u ovoj zgradi, stanovi ce biti A klase... pravo super raspored.... |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Esej fabrika
|
Ovo je mini Mamutica (Zagreb). Ogavno i odurno. Strijeljati arhitektu, oduzeti mu licencu, a firmi koja ovo finansira, njoj zabraniti da bilo sta vise finansira. Ovo je cista geto zgrada. Uglavnom ovo ce biti najruzanija zgrada u Sarajevu, ne,ovo ce biti najruznija zgrada u FBiH, ne,ovo ce biti najruznija zgrada u BiH.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
BANNED
|
Quote:
Prvo se treba sacekati izgradnja pa onda pricati... mozda ce da bude fina zgrada...Stanovi su super u ovoj zgradi..a mislim da se design zgrade promjenio, ne vjerujem da ce biti 100% ista kao na renderu... |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Registered User
Likes (Received): 41
|
Quote:
![]() I da dodam, meni se zgrada čak i sviđa. |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
terror kitty
|
sa-c.info update 30.03.2010
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Registered User
|
Nadam se da rusiti one supice onde
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
|
Kandidata za najruzniju zgradu je puno, ova zgrada nije ni u Top 5. Ova zgrada je dosadna, ali su mi mnogo gore one drecavo-ljubicaste i neonsko-narandzaste.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Svi smo mi Broj 1.
Likes (Received): 66
|
Uopste zgrada nije toliko ruzna koliko neki na ovom threadu pricaju. Sta vi ocekujete da se u sarajevo prave naselja sa kucama kao u americkim suburbima? Mislite da ima mjesta za takav oblik gradnje ili bi htjeli da se po Sarajevu grade 3+1 zgrade pa da za deset godina trubimo kako u Sarajevu ima manjak stambenog prostora?
|
|
|
#17 |
|
PRVA pratilja SRBpdf2013
Likes (Received): 550
|
Rega je zgrada skroz
|
|
|
#18 |
|
Evil is a Point of View
Location: Banja Luka - San Francisco - Washington DC - Taipei - Damascus - Amman - Jakarta
Likes (Received): 108
|
i know that the design is not the greatest, not all tall buildings are nice... but at least they are building new apartment blocks with height and not spreading them out...
The Cities I Lived In: Banja Luka, Zagreb, San Francisco, Washington DC, Taipei, Damascus, Amman, Jakarta “The Roots of Violence: Wealth without work, Pleasure without conscience, Knowledge without character, Commerce without morality, Science without humanity, Worship without sacrifice, Politics without principles” - Mahatma Gandhi |
|
|
|
|
|
#19 |
|
PRVA pratilja SRBpdf2013
Likes (Received): 550
|
Brzo se Unipromet gradi!
Naravno da će rušit šupice, niđe veze.
|
|
|
#20 |
|
terror kitty
|
...jos 5 spratova/katova/etaza (kako vec... FLOORS eto)
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|