|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
|
|
#1 |
|
Registered User
Likes (Received): 42
|
General Discussions on Moldova II
Continuam aici...
|
|
#2 |
|
In the brig
Likes (Received): 326
|
Quote:
|
|
|
|
|
#3 |
|
Basarabia e Romania
Likes (Received): 102
|
Paradoxal, "norocul" Moldovei e chiar "The Enlargement Fatigue". Tocmai lucrul asta ii ofera (daca exista vointa politica) timpul necesar pentru a prinde trenul balcanilor de vest ...
Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat. “DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ÎN COSMOS, EU VIAŢA ÎNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL” (GRIGORE VIERU)
|
|
|
|
|
#4 |
|
In the brig
|
Pai Bosnia o sa mai tina mult pe loc inchiderea "cercului" de care vorbeai in Balcani. Moldova poate sa o ajunga din urma, insa chiar reprezentantul UE spunea ca problema Transnistriei trebuie rezolvata inainte...si eu inca nu vad cum s-ar putea solutiona acea problema.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Basarabia e Romania
|
"Intrebati-l pe Nicu" (I. Leanca) ![]() PS Un document din 2009 http://ecfr.3cdn.net/befa70d12114c3c2b0_hrm6bv2ek.pdf
Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat. “DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ÎN COSMOS, EU VIAŢA ÎNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL” (GRIGORE VIERU)
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
Likes (Received): 42
|
Nu se va mai rezolva niciodata problema transnistreana in folosul nostru, oricat ne-am zbate. Si plus la asta Rusia nu in zadar pompeaza anual zeci de milioane de dolari in aceasta regiune.
Unica sansa era daca Ucraina intra in NATO. Trebuie sa mai treaca timp, ca sa poate fi discutat separarea la nivel de stat. Cu problemele existente, daca mai apare si acest subiect chiar ca AIE risca sa piarda in fata comunistilor.
|
|
#7 |
|
In the brig
|
Stau si ma intreb cateodata daca nu cumva Romania si Moldova ar trebui sa forteze mana UE si SUA cu eventalitatea Unirii, care ar conduce la probleme extrem de complexe cauzate de prezenta trupelor rusesti pe teritoriul oficial membru NATO si UE. Sa expuna eventualitatea Unirii astfel inca sa forteze mana UE sa trimita propriile contingente de mentinere a pacii astfel inca sa se evite eventualele tensiuni si conflicte cauzate de prezenta militara ruseasca acolo.
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Basarabia e Romania
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
In the brig
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Reaching for the stars
Likes (Received): 6
|
Nu inteleg o chestie: de ce am vrea noi Transnistria?! Sa ramana acolo frumos de capul ei, sa se alipeasca la Ucraina, la Rusia, la pana mea.
On Sep 12, 2011, I took the decision to STOP posting infrastructure updates & pictures, comments or any other type of post on SSC. The decision is final and is long overdue. As a sign of appreciation and respect for the Romanian moderators and a few Romanian users, I will not edit all my 4100+ messages. I dedicate all the "work" I've done with passion on SSC to these handful of users. I will only continue to read SSC and be available for these users on PM. Thank you. |
|
|
|
|
#11 |
|
Basarabia e Romania
|
Just love reading past articles (do not miss the comments)
http://alina_stefanescu.typepad.com/...ats-again.html BTW Found a nice map ![]()
|
|
|
|
|
#12 |
|
Basarabia e Romania
|
Pentru cine e interesat de o "retrospectiva"
http://ecfr.eu/search/results/ba3e2b...e00ee7feb39e4/
|
|
|
|
|
#13 |
|
Reaching for the stars
|
Unire sau nu, RP in UE sau nu... eu zic ca pentru pasi asa importanti trebuie sa fii pregatit. Daca maine RP s-au uni cu RO, nu stiu daca nu ar fi mai multe probleme (Transnistria ar fi doar una) decat beneficii.
Nebunul zice f bine si sunt de acord: trebuie pregatit terenul cu tot felul de "poduri" (la propriu si la figurat) care sa tina OAMENII aproape de RO/UE. Apoi timpul face multe. Eu zic mai bine sa se faca o Unire "naturala", fireasca... decat una artificiala, "cu forta" (cum zicea LeClerk).
On Sep 12, 2011, I took the decision to STOP posting infrastructure updates & pictures, comments or any other type of post on SSC. The decision is final and is long overdue. As a sign of appreciation and respect for the Romanian moderators and a few Romanian users, I will not edit all my 4100+ messages. I dedicate all the "work" I've done with passion on SSC to these handful of users. I will only continue to read SSC and be available for these users on PM. Thank you. |
|
|
|
|
#14 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Agreed. Btw, de ce RP, nu vroiai să zici RM?
Mig-21 LanceR Tribute Basarab Flyover (completed and awesome) Lia Manoliu Arena (55,000 seats - completed) Cathedral of Redemption o.O (120m - U/C) Du'Myth: În numele canalului, al receiverului și a sfintei parabolice, DIGI! In the name of the channel, the receiver, and the holy parabolic, DIGI! SSC Romania poems (1, 2) and carol 1, 2 |
|
|
|
|
#15 | ||
|
In the brig
|
Quote:
Quote:
|
||
|
|
|
|
#16 |
|
Basarabia e Romania
|
Ce spui tu e ideal. Ce sustin eu e faptul ca nici UE nici USA nu sunt dispuse sa initieze o asemenea abordare. N-au facut-o nici in timpul "agresivului" tandem Bush&Blair (si) cand economia duduia ca si la noi
E drept ca Moldova pare a avea acum vointa politica cababila si indreptatita sa ceara aceste lucruri. Situatie practic inedita in ultimii 20 de ani. Sa vedem deci, dupa algerea Lupului , care-i adevarata misiune a AIE-ului ... PS Uite Roncea nu era prea incantat anu' trecut ![]()
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Reaching for the stars
|
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#18 |
|
Fallen
Likes (Received): 46
|
Siteul PublikaTV a fost pus online. Deocamdata contine doar o sectiune de comentarii pentru utilizatori si o sectiune de stiri pe scurt.
Lansarea "full" a siteului va avea loc in 23 de zile. De remarcat este ca are si versiune in limba rusa. |
|
|
|
|
#19 |
|
Basarabia e Romania
|
Ca sa nu se mai dea apa la moara dusmanilor ...EXCLUSIV. Unirea Republicii Moldova cu România nu este de actualitate, declară ministrul de Externe al României http://www.unimedia.md/?mod=news&id=17442 Teodor Baconschi, ministru de Externe al României http://unimedia.md/?mod=face2face&id=48 Baconschi: La Chișinău m-am simțit acasă! Pentru românii de peste hotare bate inima întregii ţări! http://unimedia.md/?mod=news&id=17443
|
|
|
|
|
#20 |
|
Basarabia e Romania
|
NATO information unit opened in northern Moldova
Chisinau, 13 March /MOLDPRES/ - A NATO Documentation and Information Unit has been opened in the headquarters of the State University Alecu Russo in Moldova's second largest city located in the north Balti. The unit was inaugurated by the NATO Information and Documentation Centre in Moldova jointly with the Lithuanian embassy in Chisinau. The organizers said that the goal of the NATO Documentation and Information Unit in Balti is to familiarize people with Euro-Atlantic principles and values, to back cooperation between Moldova and NATO and to implement objectives covered by the Moldova-NATO Individual Partnership Action plan. Attending the inauguration ceremony were the reactor of the Balti-based state university, Gheorghe Popa, Lithuanian Ambassador to Moldova Violeta Motulaite and representatives of the Foreign and European Integration Ministry and Defence Ministry. http://www.moldpres.md/news/default....g=en&ID=129919
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|