|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Hrvatski Forum Croatia » Zagreb, Istra, Primorje i Gorska Hrvatska, Dalmacija, Slavonija i Baranja, Sjeverna i Središnja Hrvatska |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
SuperMod
|
O Hrvatskom forumu
![]()
Važno je reći da je Hrvatski forum bio najveći i najaktivniji forum unutar najveće SSC sekcije Euroscrapers prije nego što je preseljen na glavnu stranicu, a sam Hrvatski Forum trenutno broji oko 560,000 postova te također gledano na razini cijelog foruma SSC, spada u Top 10 najbrže rastućih nacionalnih foruma. Nešto o samoj podjeli... Forum je podjeljen u 4 sekcije ovisno o naravi samih vijesti i postova. Prva kategorija pod nazivom „Croatia“ objedinjava vijesti i slike napretku hrvatskih gradova i regija koji su podjeljene u regionalne sekcije.
Druga sekcija odnosi se na cijelu Hrvatsku i vijesti iz nje, bilo da su gospodarskog, turističkog, infrastrukturnog ili nekog drugog sadržaja.
Treća sekcija objedinjava multimediju; slike i video iz Hrvatske, a i iz drugih država. To spadaju takozvane reportaže naših forumaša koji su posjetili neku državu, a isto tako i prezentacije drugih država i gradova od strane forumaša iz drugih država. Tu je i podforum za foto natjecanje.
Sekcija unutar ove sekcije koja nije vidljiva neregistriranim korisnicima je Café & Croissants. To je podforum koji objedinjava opuštene razgovore i teme koje nisu toliko vezane uz samu izgradnju, no tamo se također mogu naći teme vezane za vodstvo Hrvatskih gradova i probleme u njima. Kako sekcija može postati vidljiva? Tako da se registrirate ![]() Direktan link: Café et Croissants Na kraju, ne doduše prava sekcija, već dio foruma koji se nalazi na samom dnu, a to su statistika i obavijesti. Kako će forum i dalje rasti, možemo očekivati i nova širenja i povećanja, a u međuvremenu svim novim i starim korisnicima želim ugodno korištenje foruma.
Last edited by MasonicStage™; April 8th, 2012 at 08:09 PM. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Grad heroj
Likes (Received): 1
|
Lijepo sročeno.
Usput svakako bi trebalo spomenuti i lf-a.
|
|
|
#3 |
|
SuperMod
|
naravno, šteta je što ne navrati ponekad.
dobro, lf je bio definitivno najupečatljiviji iz najezde forumaša iz 2004-godine ![]() sincity-ja sam spomenuo kao pionira vegetacije iz hrvatske.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Lega s Juga 2
Likes (Received): 868
|
Moraš spomenuti i Ballotu kao top spamera s 20000 postova
![]() Dobro napravljeno
|
|
|
|
#5 |
|
Yosemite Sam
|
Mislim da hrvatskih forumaša ima znatno više od 150. Pa samo nas Brođana ima preko 20, ali samo Miki i ja skoro svakodnevno postamo.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
SuperMod
|
to sam napisao prema podacima iz ankete u dretvi "roll call".
ja isto pretpostavljam da je više ljudi, no okay. možemo u jesen ponovit roll cal za 2011. godinu. |
|
|
|
|
|
#7 |
|