|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Dalmacija Dalmatia: Split, Zadar, Dubrovnik, Šibenik, and the Dalmatian Highlands |
![]() |
|
|
Thread Tools |
Rating:
|
Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Registered User
Likes (Received): 155
|
[Split] - Foto ubod
Po uzoru na ostale gradove pokrećem ovu dretvu.
Radi se kako i naslov kaže o stvarima koje vas užasno smetaju i bodu u oći u gradu, a mislim da ih u Splitu ima na pretek. Dječje igralište, obraslo, udubljeno, uz igralište je bila stara drvena baraka koja je srušena a iza nje je ostalo puno opasnog otpada i oštrih stvari, da ne prićam o potoku koji ide tu koji je također neograđen i pun smeća. ![]() Razbijena šahta u ulici Dinka Šimunovića, stoji tako već 10 godina, ko malo dite san zapea, nikoga nije briga.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
On Air
Likes (Received): 64
|
Navikli smo na Ballotine slike Splita 3 iz ljepsih kuteva, sad napokon vidimo i realno stanje naselja. ![]() Sretno sa novim topicom...nas je postao ogroman i drago mi je da ga imamo jer neke stvari su se i popravile nakon sto smo objavljivali.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
URBANI JUGOSLAVEN
Likes (Received): 608
|
tek san počea sa slikama.saćete se iznenadit kad vidite šta slijedi.ovaj problem je djelomično riješen.Moja luda susida
![]() ![]() ![]() Ulazna vrata ![]() ![]() Drugi prozor [
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
...
Likes (Received): 820
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
|
Okolis Splita 3 se sredjuje postepeno i presporo, u cemu ima i nekih prednosti jer se u kvart useljava nova arhitektura, kako uz Poljicku, tako i po sporednim ulicama. Uostalom i campus se smjestio u Split 3. Najvise bode Bracka.
i ona rupa uz Poljicku kod Mertojaka![]() Ulica Moliskih Hrvata se polako puni i sreduje, svakih par godina nikne neka nova zgrada. Prije 15ak godina izmedju Papandopulove i D. Simunovica je bila samo ledina s parkinzima. Ovaj dio uz Papandopulovu bi se trebao sacuvat kao parkic/djecje igraliste a tuda prolazi i put koji podhodnikom ispod spaja Papandopulovu s D. Simunovica. ![]() Ovako je izgledao dio Moliskih 2006 ![]() A ovako sad ![]() ![]() Ovo je malo povise Centra Marusic, i ovdje se najbolje vidi nezavrsenost projekta ST3: i dalje se slijedi logika projekta, samo sta fali pothodnik ispod Poljicke! ![]() Ovaj dio Moliskih je vise manje sredjen sve do Velebitske, sredjeni parkinzi, crkva, uglovnica uz Velebitsku, Centar Marusic, Poliklinika Kalajzic.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Registered User
|
Quote:
Na veliko cudo poceli su sredivat nesto u Dinka šimunovića, pituraju cili oni balkon iznad restorana rusulica, a nedavno se sredia ducan i popunili su se svi poslovni prostori i posadili su u one rupe stabla te se betonira parking u papandopulovoj, al puno posla preostaje za napravit: Još tri parkinga treba betonirat, treba popravit ceste, sredit parkić u sredini i igralište i ledinu na dnu Papandopulove, završit bračku, popravit ove rubove di fali onaj bili kamen, i sredit zelenilo uz zgrade. Mertojak je skroz dovršen, samo bi tribalo malo obojat i očistit i stavit travu na mista di je blato, e i parking kraj ambulante, a šta se tiće onog ogromnog prostora iza ulice Borisa Papandopula neznan šta, ali užasno je i puno smeća, a jedna se žena tamo i ubila jer je to leglo drogaša itd. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
URBANI JUGOSLAVEN
Likes (Received): 608
|
![]() ![]() Tele 2,i ovce i novce Split 3,ni ovce ni novce
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Registered User
|
Ovoga sam uhvatia prije par godina. Moja najdraza iz Palace (frizider se doprema na zidine Palace)
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
u disko me znaju na vrata
Likes (Received): 488
|
haha e ova dretva bi mogla imat najviše slika
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
u disko me znaju na vrata
Likes (Received): 488
|
ja ne triban ić daleko. samo pogledat kroz prozor i naspama bi nekoliko desetaka slija
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Registered User
|
A eto i ja san tako, a to je jako žalosno, al eto. Tribalo je 35 godina da asfaltiraju jedan parking, možda će za 70 godina sve bit gotovo, pa ću imat lipi kvart, samo ću ga gledat iz postelje
|
|
|
|
|
|
#19 |
|