|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
|
|
#1 |
|
Super Member
Likes (Received): 8
|
General Discussion
Bu baslikta herkes,genel istek,yorum ve tartismalarimizi devam edebiliriz.Istekleri olanlar yazabilir.Moderatore bunu sticky yapmasini istedim.Ama tartisirken kotu sozlerden ve hakaretlerden kacinalim diyorum.Birbirimizi kiracak yazilardan uzak duralim.Saygilar.
This thread is for General discussions.If you have demands,comments.You may write here in respectful manners. |
|
|
|
|
#2 |
|
Strength and Honour
Likes (Received): 0
|
Bunun yerine skybar bolumu falan olsa..
|
|
#3 |
|
Super Member
|
Moderator,belki yapar bilmiyorum.Boyle bir baslik daha iyi degilmi en azindan sticky olursa.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Strength and Honour
|
Olabilir aslinda. Keske "General discussions" yerine "General Insults" diye adlandirsaydin. Ya da "Er meydani" falan.
Saka saka....
|
|
#5 | |
|
Super Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super Member
|
Allan skybar acacaklar galiba.Simdi bana sordu mod.Bende cogu kimse istiyor dedim
|
|
|
|
|
#7 |
|
Strength and Honour
|
Bu guzel bir haber
|
|
#8 |
|
Wanderer
|
Şu "which nations are these" threadinde olayı biraz abarttık. Kompleksimiz olduğu biraz açığa çıktı.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Strange User
Likes (Received): 26
|
Niye bence onların kompleksi olduğu orataya çıktı... Neden kompleks olsun, ben bunu hala anlamadım, ya?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wanderer
|
Türkiye'nin tüm iç sorunları Avrupa 'ya taşındı. Şimdi de sırada kompleksimiz var anlaşılan.
Evropalıların, devletiyle milletiyle en iyi tanıdığı ülkelerden birisi olacağız.
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Bu bakış adamı keser
|
Quote:
Kardesim, bukadar sevinme. Avrupada yasiyorum ben. Burda okulda Türkiyeden, Osmanlilardan va önceki Türklerden konusmazlar, yoksa çok az. Tembellik çok var, bazi çocuklarin kafasinda Türkiye'nin ve Arabie saoudit'in arasinda hiç bir fark yok (yane kizlarin basi örtü etc.) çogu için Türkiye arap bir ülkedir. Ve daha neler var... Bir Türkün ve bir Avrupanin arasinda, düsünme sekili çok deyisik. Ama simdi bunu anlatmam çok uzun olur. Benim tek istedigim : Türkler çaliskan olsunlar ve hiç kimseye muhtaç olmasinlar. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Sucks!
|
Ekonominin genel kuralı olarak yıllarca Avrupa'ya en fakirimiz ve cahilimiz gitti, gittikleri topluma entegre olamadılar. Gittikleri yerlerin dilini öğrenmediler. Geride kalmış bir çağın ya da Anadolu kırsal bölgesinin kıyafetleriyle dolaştılar. Bütün Türk karşıtlığının temelinde maalesef bizi imaj olarak en kötü temsil edecek vatandaşlarımız oraya gitmesi yatıyor. Tarihsel nedenler de tabii var ama Almanya ve Fransa dün düşman bugün dostsa tarih de ülke çıkarları doğrultusunda gerektiğinde unutulabiliyor. Benim bahsettiğim kamuoyundaki, yani sokaktaki Avrupalının Türk düşmanlığı. Adamları savunmak için yazmıyorum bunları ama nedenleri var kesinlikle.
Amerika'da son dönem dizilere bakmazsanız Türkiye'nin olumsuz bir imajı yok. Hem uzakta olduğu için fazla bilmiyorlar (dolayısıyla herhangi bir imajı yok da diyebiliriz), hem de oraya genelde fabrika işçisi değil, master/doktora öğrencisi ihraç ediyoruz. Orada da Meksika'lıları aşağılama var, biz Avrupa için neysek Meksika da onlar için o. Neyse yine kaptırdım gidiyorum ama sorunun bizden kaynaklanan nedenleri de var. Bir sürü eğitimli ve düzgün Türk de var ama yeterli değil. Kendi insanımızı eğitip düşüncesini köhnemişlikten kurtaramazsak bu daha çok devam eder. Fakirlik de özür değil, zihniyet ve eğitimi ciddiye almak önemli. Rusya'nın GDP/head de bizimle aynı ama insanları eğitimli ve bu da çok fark yaratıyor.
|
|
#13 | |
|
Strange User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
BANNED
|
edit!
|
|
|
|
|
#15 | |
|
BANNED
|
Quote:
Wicky, Poliochni, Jimm, Delphin hayatimda rastladigim en alcak insanlar. Last edited by Ozcan; February 23rd, 2005 at 09:26 PM. |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Quote:
|
|
|
#17 | |
|
BANNED
|
Quote:
![]() Keske olsa, ama kesinlikle degil, herseyi onlardan satin alarak mumkun degil, yarin satmazlarsa???? |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Super Member
|
20 ye 2 yetmedi galiba..Daha ne yapsaydik 100 kisimi bulsaydik buraya.
|
|
|
|
|
#19 |
|
Dennis Rodman
|
I see you guys are talking about 'the' thread in the DML, could we get the answers kuvvaci? the only one I'm sure is J, since the map has Boavista writtent on it
![]() and there's a bar which I think is northern italy... otherwise apart O which Fern said was also Portuguese, I don't really know the places
|
|
#20 |
|
Strange User
|
It was a nice game, like guess this city... Oh, I can't believe some guys came and destroy something...
Fern knew the Portugese people but you couldn't know the others yet it is hard , eh?
|
|
|
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|