|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Путовања и репортаже Репортаже са ваших путовања по свету / Showcase your travel |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
is Loading! Please wait..
Likes (Received): 16
|
(RUS) Москва|Мoskva|Moscow by montesky (July '08)
Ostao sam duzan za slike koje sam uzeo u Moskvi.
Naravno, sve pocinje od Crvenog trga i Kremlja ![]() ![]() ![]() ![]() Gum-trzni centar na Crvenom trgu (sve u krv) ![]() ![]() Lenjinov mauzolej ![]() ![]() ![]() Predsjednicka palata ![]() Najveci pravoslavni hram na svijetu - Hram Hrista Spasitelja ![]() ![]() Ruska Duma ![]() zgrada u pozadini - Ruska akademija nauka i umjetnosti ![]() MOja pasija-moderne zgrade - Moskva City. odje mirax gradi i najvisu zgradu u Evropi - Federation Tower ![]() ![]() ![]() Jos neke dvije visoke zgrade koje su zapale za oko ![]() Univerzitet Lomonosov ![]() Sa platoa ispred univerziteta postoji vidikovac sa kojeg puca pogled na skoro cijelu Moskvu ![]()
|
|
|
#2 |
|
|
Novogradnja koja mi je zapala za oko
![]() ![]() posebno mi se svidja ova kombinacija boja na fasadi. ovakve kombinacije se forsiraju u italiji, i da je srece, i odje bi isto ![]() ![]() sve je precisto sto me posebno odusevilo ![]() ![]() ![]() ![]() Park pobjede ![]() u pozadini moskva city ![]() jedna od rijetkih primjera modernih crkvi u moskvi (a i uopste) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i ovo radi mirax ![]() jos jedna ![]() moskovska trijumfalna kapija posvecena pobjedi protiv napoleona ![]() moskva city izbliza ![]() ![]() Moskovski medjunarodni poslovni centar (kako zvuci bzv kad se prevede) ![]() Bijeli dom (mislim da je ovo zgrada vlade) ![]() jedna od ulica slikana usput
MONTENEGRO Last edited by montesky; July 27th, 2008 at 06:47 PM. |
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Registered User
Likes (Received): 6
|
izgleda svjetski, nema sta.
zvanicno najskuplji grad za zivot na planeti. Quote:
Галерије: Montréal (jun '07)*Ville de Québec (jul '07)*Чикаго (nov. '07)*Rajvosa (jan. '08) (dec. '10)*Стамбол (jun '08)*Ки́ев/Київ (avg-sep '08)*Lisboa (dec '08-jan '09)*Genova (dec '10) Last edited by zvonko1234; July 27th, 2008 at 09:01 PM. |
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Samo opušteno
Likes (Received): 121
|
Hvala za slike. Odlične su.
Moskva je stvarno perlijepa!!
|
|
|
#5 |
|
www.vrachar.ca
Likes (Received): 100
|
Odlične slike Srđo.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
vrijeme je bilo odlicno, kao stvoreno za setnju. sredina jula
|
|
|
#7 |
|
██████ 100% Kragujevčanin
Likes (Received): 38
|
O Boze, kakav grad...
Bravo, bravo za slike! Bravo! ![]() ... i hvala na reportazi...
Kragujevac - Construction Update | Kragujevac 2013 - Photos | Kragujevac - Architecture | KGBUILD Facebook | KG CITY Facebook | ***Vesti i komentare, koji nemaju veze sa izgradnjom Kragujevca, molim Vas, postujte u Крагујевац | Kragujevac! Hvala!*** Kako postaviti sliku!? KGBUILD ::: Praćenje gradilišta ::: Kragujevac |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Vuk sa Ontarija
Likes (Received): 262
|
Zanimljive slike, hvala ti Srdjane
Kakvi su utisci inace? Sta si sve stigao da obidjes? Posle Londona, kako ti se cini Moskva sto se tice zivota/rada i slicnoga?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
znas kako, u londonu sam proveo poprilicno vremena, dok sam u moskvi bio svega nekoliko dana. znas kakva je razlika kad zivis nedje i kad samo podjes u turisticku posjetu. u prvom slucaju vidis sve prednosti, ali i mane jednog grada dok u drugom, manje-vise, sve dobijas na kasicicu.ono sto ti mogu reci jeste da je moskva postala prava metropola. ne vjerujem da imaju komplex da su sada losiji nego li bilo koji grad na zapadu. cak sta vise, neke stvari su neuporedivo bolje i ljepse kod njih...tipa metro. imam jos slika iz moskve, neke su bas slike uzete u metrou. dodatno, znam da sam se najbolje provodio upravo u moskvi i londonu. u velikim gradovima uvijek mozes da biras i uvijek mozes nac nesto sto je po tvom ukusu. ova dva grada su tu u samom vrhu. odlican prvod! odokativnom metodom sam zakjlucio da je stnadard dosta visok u moskvi...dobra kola, lijepe zgrade, dobro se nose...zato pretpostavljam da se i dobro zaradjuje
|
|
|
#10 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
great pictures, montesky! I am wondering, did you need a visa to visit Russia or was it visa-free for you already?
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
|
thanks Yury!
The procedure was a bit strange. First of all, I didn’t had to go to the Russian embassy to apply for a visa whatsoever. Instead of that, before plane landed at Sankt Petersburg airport, I had to fill out some sort of visa form. Simultaneously, I didn’t had to submit any documents in order to be eligible to enter Russia either. Therefore, visa regime was still in force, nonetheless the procedure was truly simplified as much as possible
|
|
|
#12 |
|
|
jos fotki
jos jedna panorama moskve
![]() kuca koja mi se svidjela ![]() novi arbat ![]() pjesacka zona - arbat ![]() ovo moze samo kod njih i nas. sporedna ulica na arbatu. ispred su bila samo besna kola ![]() najmocnija zgrada na svijetu..uh zgrada ministarstva inostranih poslova rusije ![]() borodinski most ![]() ![]() pjesacki most ![]() kako sam se setao, naisao sam na ovu zgradu koja mi je izgledala interesantno. kasnije sam saznao da je to jedan od najvecih trznih centara moskve ![]() ![]() ...i iznutra, wow ![]() fontana sat ![]() u neposrednoj blizini, njihova tuska pijaca, a u pozadini jos jedno moderno zdanje
MONTENEGRO Last edited by montesky; July 29th, 2008 at 08:57 PM. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Grad Oblakodera
|
Ima Misko jos da uci
|