|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
Изградња, привреда и инфраструктура Пројекти и вести са градилишта, привредни развој и нискоградња / Projects and construction updates, economy and infrastructure development
|
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
У бројкама | In numbers
Osmislio sa ovaj thread kao thread u koji cemo stavljati statističke podatke iz sve tri članice foruma, a podstaknut natezanjem sa CG-forumašima.
Bilo bi interesantno da svaki mjesec postavimo npr. plate, rast proizvodnje, izvoz-uvoz za sve tri države. Nije da se takmičimo, nego da imamo pregledno na jednom mjestu sve te stvari. ![]() Pregled: Izvoz Uvoz Plate BDP trend I II Industrijska proizvodnja Cijene Stanovnistvo FDI Last edited by Ban.BL; July 2nd, 2009 at 11:42 AM. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Multipraktik
Likes (Received): 8
|
Pa da počnemo
![]() ![]() ![]()
|
|
|
#3 |
|
BANNED
|
![]() ![]() izvor Monstat, RZS RS, RZS S Last edited by Ban.BL; July 1st, 2009 at 10:46 AM. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
is Loading! Please wait..
Likes (Received): 18
|
|
|
|
#5 |
|
BANNED
|
![]() ![]() izvor Monstat, RZS RS, RZS S Last edited by Ban.BL; July 1st, 2009 at 10:46 AM. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Montenegrin
Likes (Received): 61
|
Bravo za ideju...ja sam jednom pokrenuo nešto slično za budžete gradova...jer, sve te informacije kad se objave, tad ih vidiš, al posle kad ti trebaju - niđe ih nema.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
BANNED
|
![]() ![]() izvor Monstat, RZS RS, RZS S |
|
|
|
|
|
#8 |
|
BANNED
|
![]() ![]() izvor Monstat, RZS RS, RZS S |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
Likes (Received): 10
|
Super tema...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
BANNED
|
![]() ![]() izvor Monstat, RZS RS, RZS S Last edited by Ban.BL; July 1st, 2009 at 11:21 AM. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
BANNED
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Bane, svaka čast za temu!
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Montenegrin
Likes (Received): 61
|
Quote:
A u CG je prije tačno godinu neto bila 425 EUR... Problem sa zaradama u CG je što su neravnomjerne visine po opštinama, ali Monstat to ne objavljuje na sajtu, a znam da se takvi podaci rade. Bio bih zahvalan ako bi neko mogao da sazna te podatke. Dalje, u vezi brojeva, ako neko može da dođe do broja stanovnika po mjesnim zajednicama u PG, takođe bih bio zahvalan. Dalje, broj stanovnika u gradskim opštinama Tuzi i Golubovci, koje mjesne zajednice obuhvataju te gradske opštine, i mapa...sve mi ovo treba za wikipediu, a nema na internetu. |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
BANNED
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
|
Grešiš, pre godinu dana (tj. u maju) je u Srbiji bila za nijansu manja plata nego danas, pratim to pa znam. U avgustu 2008. je bio peak što se tiče Srbije, tada je plata dostigla €406 zahvaljujući padu kursa evra, koji je tada sišao na 76 dinara. Onda je u spetembru i oktobru stagnirala, a onda je krenulo sa strmoglavim padom koji se stabilizovao tek pre koji mesec na oko €320, sad je ponovo zabeležen blagi porast na nekih €335.
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
BANNED
|
Quote:
http://www.seebiz.eu/sr/makroekonomi...%25,23337.html tad je hr plata bila 650 eura a sad je 730.. Sto se tice velikog rasta privrede ,srbije kao evropskog azijskog tigra kako su ga tad dinkic & co nazivila po medijima i tad mi je to bilo mnogo smesno jer nije to bio pravi rast ,otvori se 100 kladionica i kao skocio gdp a u toj kladionici trosimo pare koje smo dobili prodajuci nesto sto je neko napravio u socijalizmu.A proizvodnja jos uvek nije prebacila onu iz 1998... |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
BANNED
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
BANNED
|
![]()
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
radioactive
|
2008. i 2009. bolje da ne kacis.
|
|
|
#20 |
|
Registered User
|
Pa dobro, Srbija je 2008. završila sa solidnom stopom realnog rasta BDP-a od 5,4%. Bio bi rast i veći da nije došlo do sunovrata u zadnjem kvartalu, verovatno bi se godina završila sa plusom između 6 i 6,5%.
Last edited by Klonfer; July 1st, 2009 at 09:32 PM. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|