daily menu » rate the banner | guess the city | one on oneforums map | privacy policy | DMCA | news magazine | posting guidelines

Go Back   SkyscraperCity > Asian Forums > Indonesia Skyscrapers Forum > The Nationwide Fabric > Urban Transportation, Sports Facilities and Infrastructures



Global Announcement

As a general reminder, please respect others and respect copyrights. Go here to familiarize yourself with our posting policy.


Reply

 
Thread Tools
Old July 27th, 2012, 03:06 PM   #701
masaguseka28
vampire
 
masaguseka28's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Jakarta-Palembang
Posts: 1,615
Likes (Received): 106

Quote:
Originally Posted by sbyctzn View Post




wow!! ternyata keren sekali facade dan interior stadion ini... bener-bener diluar ekspektasi karena selama ini cuma liat tribun nya yang terkesan lumutan dari forumer Sby, tp overall mewah bg stadion ini hanya butuh sedikit polesan dan finishing touch aja biar makin wah

anyway...



ini memang lighting stadionnya yang masih kurang, kamera nya yang jelek atau pertandingannya belum mulai jadi penerangan stadionnya belum hidup mas?
__________________
Welcome to Palembang, the legendary city...

where modernity meets culture, enjoy...
masaguseka28 no está en línea   Reply With Quote

Sponsored Links
 
Old July 28th, 2012, 05:37 AM   #702
Hadi
Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 2,373
Likes (Received): 44

itu ganguan teknis kemaren. tiba2 lighting stadium mati
Hadi no está en línea   Reply With Quote
Old July 28th, 2012, 06:11 AM   #703
aan_mustafa
Registered User
 
aan_mustafa's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 2,781
Likes (Received): 541

Interior stadion keren banget, tapi infrastucture penunjang (jalan, parkir, sampah, penerangan) sangatlah kurang.
__________________


||aan_mustafa||
"I'm just an Indonesian who strive so hard to be proud of this great nation in any way possible"
aan_mustafa está en línea ahora   Reply With Quote
Old July 28th, 2012, 03:20 PM   #704
sbyctzn
gumiho
 
sbyctzn's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: ujung galuh - matraman - blambangan
Posts: 9,118

Quote:
Originally Posted by aguuungg View Post

landscape nya udah bagus ya?
belum, landscaping masih dikerjakan sekarang, kmarin waktu pertadingan banyak batako yg on progress ditata.
Cuman masih amburadul ....
Itu di foto venue sepatu roda.
__________________

The Sunrise of Java

banyuwangitourism.com
sbyctzn no está en línea   Reply With Quote
Old August 8th, 2012, 06:21 AM   #705
Dupank17
Registered User
 
Join Date: May 2011
Posts: 375
Likes (Received): 40

Tinggal tribunya di cat atau di kasih kursi.. udah lumutan
Dupank17 no está en línea   Reply With Quote
Old August 8th, 2012, 07:49 AM   #706
aan_mustafa
Registered User
 
aan_mustafa's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 2,781
Likes (Received): 541

Quote:
Originally Posted by Dupank17
Tinggal tribunya di cat atau di kasih kursi.. udah lumutan
Paling urgent akses menuju GBT
__________________


||aan_mustafa||
"I'm just an Indonesian who strive so hard to be proud of this great nation in any way possible"
aan_mustafa está en línea ahora   Reply With Quote
Old August 8th, 2012, 07:55 AM   #707
DionPanlimaReza
DionPR
 
DionPanlimaReza's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Jakarta - Depok
Posts: 2
Likes (Received): 0

kapan ya kursi sama catnya dipasang? sayang banget udah megah dan gede tp ga ada kursi single seat atau minimal bgt di cat deh
DionPanlimaReza no está en línea   Reply With Quote
Old August 9th, 2012, 08:48 PM   #708
Saputasingkil
Registered User
 
Saputasingkil's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: North West Sumatra
Posts: 855
Likes (Received): 215

Yoi,,,,
Paling tidak sudah bisa terapkan single seat lipat yang sudah cukup umum dipergunakan oleh stadion.

Masak kalah pula sama sekutu Bonek yang juga akan mempunyai Stadiun megah yang kesemua tribunnya akan dipakai single seat. Viking dengan GEDEBAGE.
Saputasingkil no está en línea   Reply With Quote
Old August 10th, 2012, 07:03 AM   #709
aguuungg
ME
 
aguuungg's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1,443
Likes (Received): 92

menurutku, mending ditunda dulu deh pemasangan kursi nya, bayangkan, tanpa kursi gini aja bonek udah full, gimana kalau pake kursi? pasti kapasitas nya menyusut jauhhh


IMHO
__________________
BHUMI ANTHAR GHATAS SUSTHA BHAVANIAS

Mining Engineering '13
aguuungg no está en línea   Reply With Quote
Old November 6th, 2012, 11:25 AM   #710
paradyto
entendre privilege
 
paradyto's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: 雅加达 - 巨港
Posts: 29,893

Putting it briefly: Indonesia lobbies to host 2019 Asian Games

Quote:
JAKARTA: Indonesia is showing interest in holding the 2019 Asian Games by planning intensified lobbying activities to lure supports from 45 Asian countries.

“We will be presenting our campaign and declaring ourselves ready to become the host,” Indonesian Olympic Committee (KOI) president Rita Subowo said in Jakarta on Monday as quoted by Antara news agency.

KOI has appointed Surabaya, the capital city of East Java, as the host city. It will compete with Hanoi (Vietnam) and Dubai (United Arab Emirates) to host the 18th edition of the quadrennial multi-event sporting showcase among Asian nations.

Rita and East Java Governor Soekarwo met Vice President Boediono on Monday to report on the Asian Games plan.

Jakarta hosted the event in 1962. Indonesia’s bid for 2006 games faltered with Doha, Qatar, chosen as the host.

The 2010 games were held in Guangzhou, China, and with the following games to take place in Incheon, South Korea, in 2014, the 18th edition takes place in 2018. However, the Olympic Committee of Asia (OCA) has decided to move the games within one year before the Summer Olympics. The OCA will decide the host in its next meeting in Macau on Nov.8.
source: http://www.thejakartapost.com/news/2...ian-games.html
__________________
welcome you participants MTQ international palembang 2014
The Green & Cleanest Metropolitan (since 2007) Sumsel Gemilang 雅加达 - 巨港 Jakabaring Sport City
ASEAN University Games 2014 Palembang Emas 2018
paradyto no está en línea   Reply With Quote
Old December 10th, 2012, 07:54 AM   #711
bozenBDJ
the World Trade Center
 
bozenBDJ's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: BDJ, ID-KS
Posts: 23,614
Likes (Received): 8497

Quote:
Originally Posted by paradyto View Post
Putting it briefly: Indonesia lobbies to host 2019 Asian Games



source: http://www.thejakartapost.com/news/2...ian-games.html
And they lost that bid to Hanoi, Vietnam .
bozenBDJ no está en línea   Reply With Quote
Old December 19th, 2012, 09:14 AM   #712
aan_mustafa
Registered User
 
aan_mustafa's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 2,781
Likes (Received): 541

SCC sudah tidak ada kelanjutan lagi?
__________________


||aan_mustafa||
"I'm just an Indonesian who strive so hard to be proud of this great nation in any way possible"
aan_mustafa está en línea ahora   Reply With Quote
Old December 19th, 2012, 04:05 PM   #713
Hadi
Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 2,373
Likes (Received): 44

Quote:
Originally Posted by aan_mustafa View Post
SCC sudah tidak ada kelanjutan lagi?
kayaknya focus infrastructure kota dulu kayaknya.
Tp Pemprov yang ngebet dapet Host ini kok kayaknya adem ayem ya

ntar ujung-ujungnya bisa2 Pemkot yang suruh handle
Hadi no está en línea   Reply With Quote
Old December 19th, 2012, 04:17 PM   #714
aan_mustafa
Registered User
 
aan_mustafa's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 2,781
Likes (Received): 541

Ngebet dapat host ini, untuk apa bro Pemprov?
Mungkinkah Asian Games yg dimaksud, kan sudah gagal untuk jd host 2019.
Maaf Pemprov kita ini maunya enak saja, SSC ini perjuangan Pemkot tanpa bantuan Pemprov.

:maaf:
__________________


||aan_mustafa||
"I'm just an Indonesian who strive so hard to be proud of this great nation in any way possible"
aan_mustafa está en línea ahora   Reply With Quote
Old December 19th, 2012, 04:33 PM   #715
Hadi
Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 2,373
Likes (Received): 44

Quote:
Originally Posted by aan_mustafa View Post
Ngebet dapat host ini, untuk apa bro Pemprov?
Mungkinkah Asian Games yg dimaksud, kan sudah gagal untuk jd host 2019.
Maaf Pemprov kita ini maunya enak saja, SSC ini perjuangan Pemkot tanpa bantuan Pemprov.

:maaf:
Host Asian Games 2019, cuman kita kan kalah. akhir nya dapat nya AYG 2021. Tapi paparan rencana Venue ya sudah tidak ada berita nya.
ini alamat Surabaya yang harus handle. IMO
Hadi no está en línea   Reply With Quote
Old April 10th, 2013, 12:25 PM   #716
ray_sby
Registered User
 
ray_sby's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: surabaya city
Posts: 3,169

Surabaya Tuan Rumah Piala AFF U-19

Quote:
Surabaya menjadi tuan rumah penyelenggaraan turnamen sepak bola negara-negara di kawasan Asia Tenggara Piala AFF usia 19 tahun pada 21-28 September 2013.

Ketua Umum PSSI Djohar Arifin Husin kepada wartawan di Surabaya, Selasa (9/4), mengatakan penunjukan Surabaya merupakan hasil kesepakatan dari rapat Komite Eksekutif, karena dari segi fasilitas pendukung cukup layak menggelar ajang internasional.

"Selain di Stadion Gelora Bung Tomo Surabaya, ada dua stadion lain yang bisa digunakan untuk menggelar Piala AFF U-19, yakni Stadion Petrokimia Gresik dan Delta Sidoarjo," katanya seusai rapat Exco PSSI.

Djohar mengatakan Indonesia mendapat kehormatan sebagai tuan rumah penyelenggaraan turnamen U-19 yang baru pertama kali diselenggarakan di Asia Tenggara tersebut.

Selain tuan rumah Indonesia, negara-negara di kawasan Asia Tenggara yang direncanakan ambil bagian, adalah Malaysia, Thailand, Singapura, Filipina, Vietnam, Laos, Myanmar, Kamboja, Brunei Darussalam, dan Timor Leste.

http://www.metrotvnews.com/mobile-si...Piala-AFF-U-19
ray_sby no está en línea   Reply With Quote
Old April 10th, 2013, 02:47 PM   #717
vankovic
Z E N
 
vankovic's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Soerabaia Haven
Posts: 775

dan tidak ada pembenahan areal gbt?? alamat bikin malu aja ntar..
btw aksesnya apa ada perkembangan??
__________________
This is your life, do what you love.
Life is short, live your dream and share your passion.
vankovic no está en línea   Reply With Quote
Old April 10th, 2013, 03:03 PM   #718
r e i z a
Ordinary User
 
r e i z a's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Malang, East Java, Indonesia
Posts: 976


Masalah lain, masih bau sampah nggak?
r e i z a no está en línea   Reply With Quote
Old May 8th, 2013, 03:52 PM   #719
Nduta_1984
Registered User
 
Nduta_1984's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Duri, Riau
Posts: 305
Likes (Received): 87

SSC ini gak ada program pengembangan lagi ya dari Pemkot ?
Nduta_1984 no está en línea   Reply With Quote
Old July 21st, 2013, 03:40 PM   #720
ray_sby
Registered User
 
ray_sby's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: surabaya city
Posts: 3,169

Agenda Piala AFF U-19 SURABAYA 2013


Piala AFF digelar di Surabaya pada tanggal 9 - 22 September 2013.

Grup A piala AFF U-19 2013
1.Laos
2.Philippines
3.Australia
4.Timor Leste
5.Singapore
6.Cambodia

Grup B Piala Aff U-19 2013
- Brunei Darussalam
- Indonesia
- Vietnam
- Malaysia
- Myanmar
- Thailand

Jadwal Pertandingan Grup B
- 10 September : Brunei vs Indonesia
- 12 September : Myanmar vs Indonesia
- 14 September : Indonesia vs Vietnam
- 16 September : Indonesia vs Thailand
- 18 September : Indonesia vs Malaysia
- 20 September :
* Semifinal 1 : - Juara grup A vs Peringkat dua grup B,
* Semifinal 2 : - Juara grup B vs Peringkat dua grup A
- 22 September :
* Perebutan peringkat tiga : Kalah Semifinal 1 vs Semifinal 2,
* Final: Juara Semifinal 1 vs Semifinal 2

http://www.bolaindo.com/2013/07/20/a...aff-u-19-2013/

Jadwal pertandingan selengkapanya dapat dilihat di website : http://www.aseanfootball.org/v2/?page_id=12906
ray_sby no está en línea   Reply With Quote


Reply

Tags
surabaya

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +2. The time now is 02:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like v3.2.5 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.

SkyscraperCity ☆ In Urbanity We trust ☆ about us | privacy policy | DMCA policy

Hosted by Blacksun, dedicated to this site too!
Forum server management by DaiTengu