|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slovakia Slovensko |» Bratislava | Košice |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#81 | |
|
Moderator
Likes (Received): 69
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
ZILINCAN
Likes (Received): 1
|
SFZ nas dost poskodilo, takze repre u nas tak skoro hrat nebude
|
|
|
#84 |
|
Registered User
|
Možno som mimo alebo som zaspal dobu... Ale ako to myslíš?
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Non post padder
|
Zmena vlastnika SK Slovan
J&T na tlacovke prezentovalo zamer postavit novy stadion zaciatkom roka o9 maju zacat buracie prace, viza ziadna, len kecy pri mineralke, tak drzme palce
http://futbal.sme.sk/c/3976789/Slova...-na-titul.html |
|
|
|
|
|
#86 |
|
ZILINCAN
Likes (Received): 1
|
uz by bolo nacase zacat stavat, kedze poslednych 5 krat som tam isiel s tym, ze posledny krat
|
|
|
#87 |
|
Registered User
Likes (Received): 6
|
ako nemozem suhlasit ze vsetko co je narodne by malo sidlit v hlavnom meste napr ani NASA nesidli vo Washingtone
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Registered User
|
Na tomto sa tu zhodla asi väčšina... No je pochopiteľné, že viacero národných inštitúcií, štadiónov a podobne je v hlavnom meste. Toto je zbytočné rozoberať.
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Registered User
Likes (Received): 39
|
tak toto je trochu odveci prirovnanie.USA je uplne iny pripad ako Slovensko.Ale netvrdim.Dajme tomu nech su oficialne narodne stadiony prevazne v BA,a ked sa postupne vbuduje kvalitne stadiony aj mimo,tak nech sa hrava na striedacku,alebo podla atraktivity supera.
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Registered User
|
Quote:
Ja si myslim, ze pre Bratislavu tiez nie je dobre mat vsetky narodne a statne institucie, aj kvoli tomu tam je doprava taka aka je. |
|
|
|
|
|
|
#91 | |
|
Registered User
|
Quote:
To že jedno mesto dostane nejaké to národné centrum, neznamená, že automaticky ostatné mestá musia byť kompenzované. Hlavne, že aspoň to jedno by bolo vybudované, a je jedno kde. Keby sme mali poriadny areál na každý šport, bolo by to super. |
|
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Registered User
|
Quote:
napr ak postavia v ba narodny futbalovy stadion pre 30000, nech potom pod tatrami postavia narodny hokejovy stadion pre 10000 ludi... |
|
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Moderator
Likes (Received): 69
|
Quote:
: http://www.nasa.gov/about/sites/index.html
|
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Non post padder
|
heh, aj Petrzalka ide stavat novy stadion, dufam ze to bude nieco male a utulne. Mam pocit ze Bajan da na frak v dalsich volbach Durkovskemu....
|
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Registered User
|
Quote:
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Registered User
Likes (Received): 6
|
OK ospravedlnujem sa spatny priklad, ale chcel som tym povedat ze nevidim nic spatne na tom ze by malo stat nejake narodne sportove centrum v Ziline
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Moderator
Likes (Received): 34
|
Uz mi cela tato vec s narodnymi stadionmi, divadlami, cintorinmi a neviem cim vsetkym pride totalne stupidna. Osobne to cele vnimam len ako sposob uliat si zo statneho. Za par rokov sa tak mozno dockame narodneho pinpongoveho, potapacskeho alebo paintbaloveho centra. Je4 to smutne, no mne (a predpokladam ze aj (90% obcanom tejto krajiny) su narodne divadlo, cintorin ci stadion velmi vzdialene (vo vsetkych ohladoch).
|
|
|
#98 |
|
Registered User
|
To o ulievani do vreciek je jasne uz asi kazdemu.No a o tej vzdialenosti.Este to nie je idealne,ale ak sa spravi zeleznica,dialnica,nejake Rka,a letenky nebudu drahe,na Slovensku nemoze byt nic vzdialene.
|
|
|
|
|
#99 |
|
Slovakia
Likes (Received): 14
|
http://www.cassovia.sk/korzar/clanok....7.2008/92629K
Steel Aréne je Stavbou roka 2008 KOŠICE. Steel Aréna - košický štadión Ladislava Trojáka - získala ocenenie Stavba roka 2008. Odborná porota s medzinárodnou účasťou udelila cenu Slovenskej technickej univerzity v Bratislave za uplatnenie vedy a techniky pri realizácii stavebného diela. V 14. ročníku celoštátnej súťaže sa košický štadión ocitol až v tomto roku, keďže oficiálne bol skolaudovaný len v decembri 2007, dovtedy fungoval len s povolením na dočasné užívanie. "Takéto ocenenie je pre všetkých, ktorí sa na dostavbe podieľali, zadosťučinením. Zainteresovaným za to patrí vďaka. Mám veľmi dobrý pocit," uviedol generálny manažér Steel Arény Igor Havrila.
www.metropoly.sk My Panoramio SK highways KOSICE | European Capital of Culture 2013 Tam niekde, vo veľkej kotline sa rozprestiera od východu na západ do šíravy a od severu na juh do diaľavy. Tam národy a náboženstvá nachádzajú mier a tvoria bohatú históriu a kultúru. (Košice) |
|
|
|
|
|
#100 |
|
Registered User
|
Stadion Artmedie
Takze podla najnovsich informacii sa stadion artmedie rozobere, a postavi niekde inde[1]. 120tisicova petrzalka tym pride o svoj hlavny stadion, ktory sa vyuzival aj na koncerty.
Z povodneho stadiona sa pouzije len zelezna konstrukcia a betonove bloky, pod sedackami. Stara press a VIP tribuna, v ktorej utrobach sa nachadzali satne, bude kompletne zburana. Ako nove miesto navrhujem pozemok, ktrory je urceny aj pre novu hokejovu halu na konci Petrzalky. Mohli by vyuzivat spolocne parkovacie priestory a zvysila by sa tak aj atraktivita novoplanpvaneho "SouthCity". Rozloha pozemku je 9.6 hektara a podla hovorkine Bratislavskeho samospravneho kraja stačia na hokejovu arénu dokopy 4 hektare.
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|