|
|
| daily menu » news links | rate the banner | guess the satellite | guess the city | one on one |
|
|
#21 |
|
BANNED
|
http://sportal.vecernji.hr/vld/sport...42222/index.do
Ipak prva tekma na Subicevcu, dok je ce ostale vjerojatno igrati u zadru. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Towarius Sarcasticus
|
Zašto im nisu dali licencu? Šta još fali?
|
|
|
#23 |
|
BANNED
|
Fali im press loza, 1000 natkrivenih mjesta i nove svlacionice, prostorija za suce i doping kontrolu, sanitarni cvorovi na svakoj tribini, vece klupske prostorije... sve to bi se trebalo nalaziti u novoj tribini. Sad su pokusali ishoditi privremenu dozvolu... vjerujem da ce im ju od drugoga kola dati ako srede barem mjesta za novinare.
Last edited by dudu24; August 10th, 2008 at 01:47 AM. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Jesús Manuel
|
Hi, Im from Mexico, are those arenas real? They look so beautiful. What about soccer stadiums? I have seen some videos of some local soccer teams where fans create an amazing atmosphere
|
|
|
|
|
|
#25 | ||
|
Towarius Sarcasticus
|
Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#26 | |
|
STARGATE
|
Quote:
To je kao stvoreno za vas , bude li kakvih problema na scenu stupa Damir Kajin - neće njemu nitko u Istri vikat " Ubij Srbina ! " ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
BANNED
|
Evo malo nove Međimurske infrastrukture
![]() Prvi gimnastički centar u Hrvatskoj. GSC Aton Nedelišće/Čakovec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Speedway stadion Milenium - Goričan: ![]() ![]() Fino je sređen, 2 tribine, rasvjeta... sve moguća dodatna infrastruktura. Last edited by dudu24; August 16th, 2008 at 02:31 AM. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
STARGATE
|
konačno pristojni uvjeti za gimnastiku
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
free-lance
|
Speedway, gimnastika
![]() Za one koji neznaju to je možda iznenađenje...po nekim stvarima Međimurje kao da nije u Hrvatskoj ![]() Inače ta sportsko- gospodarska zona u Nedelišću je sjajna! Odmah pokraj je i nova dvorana "MESAP"a , nisam bio unutra ali vjerujem da se može i neki sport dogodit tamo.Tamo je i nogometno igralište i jedna zanimljiva pizzeria di je jaaako fino! ![]() Nedelišće je jedno od onih mjesta koje nisu "grad" no po svemu šišaju mnoge tkz "gradove" u Hrvatskoj |
|
|
|
|
|
#30 |
|
BANNED
|
Nema trenutno nogometnog igrališta
Općina je dala tu zemlju besplatno a gimnastički centar je na tom zemljištu sagradila jedna tvrtka sa vlastitim sredstvima. Gradnja potpuno novog nogometnog stadiona (sa svim uvjetima čak i za prvu ligu...) kreće uskoro. NK Nedelišće (3. liga) trenutno igra po okolnim selima ![]() Kaj se tiče statusa grada mislim da ga nikad nebudu ni imali zbog blizine Čakovca. Sve državne institucije su im jednako blizu kao i ljudima iz Čakovca pošto su doslovno spojeni sa Čakovcom Uostalom oni to ni ne traže tak da problema nema..
Last edited by dudu24; August 16th, 2008 at 10:26 PM. |
|
|
|
|
|
#31 |
|
STARGATE
|
![]() još 4 dana do ovog ![]() Mate, Delmat jeste kupili kaaarte ?
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
ma Torcida je zakon
|
nisan niti ću ![]() pun mi je k... više ![]() onakve partije protiv zagreba i rijeke.. i to već par sezona.. ![]() a nadat se nečem protiv deportiva... nije da mi nije stalo al malo ću se oladit
Kad zapuše maestral u duši, sve me tebi Dalmacijo vuče, Željo jedina. Pa me nose nostalgije vali, pa me vode di su tvoji žali obali mog sna. Split, Croatia - Mediterranean as it once was Last edited by Delmat; August 24th, 2008 at 11:46 AM. |
|
|
|
|
|
#33 |
|
STARGATE
|
daj nemoj zajeb..,
treba podržat ovu upravu ne može se ništa preko noći , i sam znaš kako se radilo proteklih 7 godina za vrijeme Grgića. Treba im dat podršku jer ne vidim neko bolje od trenutne garniture ljudi na poljudu. Da je idealno nije ali pomalo , meni ova HNL sezona i nije toliko bitna , najbitnije je proć par kola u europi ako se može i slagat ekipu za dogodine a možda i za zimu kad dolaze Vejić i Križanac i daj bože Tomasov i Vrućina
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
STARGATE
|
evo protiv Slavena već nije bilo loše , doć će to na svoje samo treba vremena
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Koordinator
|
Quote:
Iskreno,nisam navijac Hajduka,ali steta je velika sto nema one konkurencije u HNL-u... Ali razvijaju se i drugi klubovi,pa se nadam da ce mozda i sledece godine prvak konacno biti van ZG-a (nadam se Hajduk)... Nesto sam gledao stadione po Hrvatskoj,Srbiji i Sloveniji i zanima me nesto... Ima li neki stadion u CRO na kome se mogu odrzavati medjunarodna takmicenja osim Maksimira i Poljuda? Znam da mogu evropske utakmice se igrati i na drugim stadionima,ali kapacitet stadiona nije ba sjajan... Procitao sam skoro tekst da se pregovaralo o zajednvkoj organizaciji europskog prvenstva Hrvatske i Srbije,ali da se odustalo zbog nedostatka 'kvalitetnih' stadiona... |
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
STARGATE
|
imaš Osijek (20 000), Varaždin(10 000) koji su onako pristojni stadioni. Gradi se Pula, nadamo se da će i Rijeka i Zadar u budućnosti i eto...
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
ma Torcida je zakon
|
a vjerojatno ću se predomislit do četvrtka... zapravo vrlo vjerojatno
iako znan konačni ishod, opet tragično ispadanje. šta se tiče podrške novoj upravi, imaju je od mene, jer se tek sad kad nema Grgića vidi koliko je sranja napravija.. za Križanca nisan siguran da će doć već ovu sezonu ali je reka da će doć sigurno, možda već iduću sezonu. Ali šta će nam Vejić ako ispadnemo od Deportiva? Bolje da dođe na iduće ljeto pred novu euro sezonu jer će u protivnom u ovoj tekućoj hrvatskoj ligi samo nazadovat i bit lošiji nego kada bi tek došao....
|
|
|
#38 |
|
STARGATE
|
pa završava mu sezona brzo u Rusiji, bolje da dođe i trenira s ekipom nego da mrzne gore u Sibiru
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
STARGATE
|
Hajduk prolazi
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Towarius Sarcasticus
|
Ja neman para za kartu!
|
![]() |
| Tags |
| croatian arenas, dajte nam stadion!, guten tag ću stavit!, koji tag da stavim?, maksimirska štala, oćemo nove stadione ! |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|