daily menu » rate the banner | guess the city | one on oneforums map | privacy policy | DMCA | news magazine | posting guidelines

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Foro de Rascacielos Españoles > Foros regionales > Catalunya > Infraestructures i transports

Infraestructures i transports Infraestructuras y transportes / Infrastructures e transpòrtsGlobal Announcement

As a general reminder, please respect others and respect copyrights. Go here to familiarize yourself with our posting policy.


Reply

 
Thread Tools
Old January 8th, 2009, 01:44 PM   #121
Ecomobisostrans
VEGANO ANIMALISTA
 
Ecomobisostrans's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Barcelona
Posts: 267
Likes (Received): 26

Arrel d'una discussió al FTC sobre lo lent que va el tren a Manresa, se m'ha ocorregut aquesta proposta de línia d'alta velocitat:

http://transport.cat/viewtopic.php?f...123297#p123297L'origen d'aquesta línia podria ser l'actual Pl.Catalunya FGC, utilitzar el tunel del C/Balmes i fer-lo continuar recte fins a Pl.Molina. (Llavors per FGC o es distribueixen les línies per altres llocs o se li fa un tunel per Pg.Gracia, per sota o pel costat del de L3.) Llavors, arribat a Pl.Molina, pot seguir en paralel a L7 fins Av.Tibidabo, i des d'allà, un tunel de 4 vies fins UAB per aquesta línia i per la L7, que tindria el seu final allà. La línia d'Andorra pot parar 1 de cada 2 a UAB, o tots a hores d'entrada i sortida dels universitaris. A partir d'aqui, la línia d'Andorra continuaria fins a Terrassa, on hi pararia tambe 1 de cada 2, el mateix que hagi parat a UAB, i d'allà a Manresa on pararien tots. A partir d'aqui seguirien l'esquema següent:

Sortides de Barcelona:
6:00 Andorra per via Solsona directe, parant nomes a Manresa, on hi hauria enllaç amb tren Manresa-La Seu amb parades "A"
6:30 Andorra per Berga, amb parades "C"
7:00 Andorra per Solsona, amb parades "B"
7:30 Andorra per Berga, amb parades "D"

8:00 Andorra per via Solsona directe, parant nomes a Manresa i La Seu, on hi hauria enllaç amb tren Manresa-Solsona amb parades "A"
8:30 Andorra per Berga, amb parades "C"
9:00 Andorra per Solsona, amb parades "B"
9:30 Andorra per Berga, amb parades "D"

etc.

Parades "A": Les del tram Manresa-Solsona (Callús, Súria, Cardona, i alguns dels trens alguna mes com Valls de Torruella, etc.
Parades "B": Les del tram Solsona-La Seu (Oliana, Coll de Nargó, Organyà, etc)
Parades "C": Les del tram Manresa-Bellver (Sallent, Balsareny, Navàs, etc.)
Parades "D": Berga, i les del tram Bellver-La Seu (Pont de Bar, Arsèguel, etc.)


i despres d'Andorra poden continuar cap a Tolousse, que bona falta faria una LAV Barcelona-Tolousse, enlloc de tanta autovia. A més, hi hauria el ramal de Bellver a Bourg-Madame, que es pot prolongar fins a Llívia, i per la part francesa estaria be que hi hagues tambe una línia de Andorra a Perpignan, passant per Bourg-Madame, i tot això amb enllaços coordinats amb els horaris de la C3, tant a Puigcerdà com a La Tour de Carol, i a Andorra la Vella i a Bellver de Cerdanya amb els que van a Barcelona, i quan dic enllaços coordinats em refereixo que si l'enllaç no passa de 10 minuts millor, però com a molt 20 minuts.
__________________
ANIMAL viene de ÁNIMA
TODOS LOS ANIMALES SOMOS SERES SINTIENTES Y MERECEMOS EL MISMO RESPETO
http://www.igualdadanimal.org
Ecomobisostrans no está en línea   Reply With Quote

Sponsored Links
Old January 8th, 2009, 03:52 PM   #122
Vilarrubla
_
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4,763
Likes (Received): 6

Vamos un somni. I ambientalment crear dues línies d'alta velocitat a l'Alt Urgell ja ni te digo... la vall del segre a la merda, a part dels costos que ningú els voldria assumir.
Vilarrubla no está en línea   Reply With Quote
Old January 13th, 2009, 07:09 PM   #123
Ecomobisostrans
VEGANO ANIMALISTA
 
Ecomobisostrans's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Barcelona
Posts: 267
Likes (Received): 26

Quote:
Originally Posted by Ecomobisostrans View Post
He enviado esta propuesta al ayuntamiento de Manresa:

Propuesta microbús por Manresa:

http://i78.photobucket.com/albums/j8...ans/Bus9.jpg -
Dado que el bus 8 va tan lleno que no da abasto a su paso por el hipermercado, propongo esta modificacion a la propuesta del bus 9:


El tiempo de recorrido mas descanso del conductor sería de 80 minutos, por lo que sería recomendable que esta línea circulase diariamente con 5 vehiculos y una frecuencia de 16 minutos, pero en horas de salida de los cines Bages Centre tendria que haber 1 vehiculo del 8 y 1 del 9 de refuerzo, esperando en la terminal, para absorber la gran demanda.
__________________
ANIMAL viene de ÁNIMA
TODOS LOS ANIMALES SOMOS SERES SINTIENTES Y MERECEMOS EL MISMO RESPETO
http://www.igualdadanimal.org
Ecomobisostrans no está en línea   Reply With Quote
Old January 22nd, 2009, 09:26 PM   #124
Sky
24/7
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lleida
Posts: 22,401
Likes (Received): 3289
Sky no está en línea   Reply With Quote
Old January 23rd, 2009, 02:11 AM   #125
Betelgeuse
Registered User
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 656
Likes (Received): 284

Aquesta proposta de desdoblament i rectificació de traçat de la línia de via ampla entre Barcelona la trobo molt bé. Ara bé, com és que la Generalitat no es planteja fer les millores oportunes perquè es pugui arribar, en 50 minuts, a Manresa per la línia dels FGC? Una línia on caldrien actuacions com ara fer que la majoria d'estacions fossin com la de Quatre Camins (amb dues vies centrals de pas, per a trens que no s'aturen i mercaderies) per tal d'oferir serveis gairebé directes.
Així doncs no entenc com no es contemplen mesures així, quan el traçat entre Barcelona i Manresa pel Llobregat és el més recte que hi ha, i per tant hauria de ser possible arrivar-hi amb menys temps que amb la Renfe.
Betelgeuse no está en línea   Reply With Quote
Old January 23rd, 2009, 06:57 PM   #126
Sky
24/7
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lleida
Posts: 22,401
Likes (Received): 3289

El Consorci Viari del Bages reclama a la Generalitat que concreti mesures per millorar les connexions ferroviàries

• L'actual trajecte entre Manresa i Barcelona supera els 70 minuts

El secretari per a la Mobilitat de la Generalitat, Manel Nadal, va reunir-se ahir dijous amb el Consorci Viari del Bages, un ens que inclou partits polítics, institucions i una nombrosa representació de la societat civil de la comarca. La reunió s'ha produït després que el Consorci Viari i tots els partits amb representació a l'ajuntament de Manresa hagin escenificat una unitat inusual per reclamar millores en les connexions ferroviàries amb Barcelona i la no desaparició del ramal entre Martorell i Manresa del futur tren d'alta velocitat. Nadal va justificar les decisions, però el Consorci, en paraules del seu president, Cristòfol Gimeno, només va valorar "l'efecte d'acció reacció del govern, tot i que el que volem són respostes concretes".

El secretari per a la Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Manel Nadal, va aprofitar la visita que havia de fer a la comarca del Bages per reunir-se amb el Consorci Viari del Bages, després que la setmana passada les institucions i societat civil exigissin explicacions per l'actual situació de les comunicacions ferroviàries a la comarca. El secretari va justificar el motiu pel qual ha desaparegut el ramal entre Martorell i Manresa del futur tren d'alta velocitat i va explicar que "és improbable" que es reconsideri la mesura, però que es treballarà per reduir el temps de trajecte entre Barcelona i Manresa.

Millores del trajecte

Nadal també va anunciar quines són les mesures que la Generalitat preveu adoptar per reduir el temps de trajecte en tren des de la capital del Bages i Barcelona, un trajecte que supera, actualment, els 70 minuts. Entre les accions possibles hi ha la construcció del túnel de Montcada, que suprimiria tres estacions durant el trajecte; la quadruplicació de via entre Sabadell Sud i Montcada, que reduiria en cinc minuts el temps de trajecte; la millora de traçat entre Manresa i Terrassa o la reestructuració de les línies existents de Rodalies Renfe. Nadal va explicar que "l'actual C4 que dóna servei a Manresa es podria connectar de forma directa amb l'aeroport del Prat". Segons el secretari per a la Mobilitat, la comarca hauria de viure aquesta situació "com una gran oportunitat".

Des del Consorci Viari del Bages ho viuen totalment diferent. El president del Consorci i del Consell Comarcal del Bages, Cristòfol Gimeno, va declarar que "la reunió es valora positivament només en la seva justa mesura, ja que entenem que la trobada ha estat un efecte d'acció reacció després que d'escenificar la nostra emprenyada". Gimeno va assegurar que "ens estan bé les explicacions, però volem concrecions per escrit i amb un calendari d'execució".

Concreció de terminis

Sobre els terminis d'execució a les propostes presentades, Manel Nadal es va limitar a dir que algunes es podran executar "a curt o mitjà termini", tot i que en cap moment va voler concretar quin temps real representa aquest termini, ja que el secretari per a la Mobilitat va assegurar que "primer cal fer els estudis de concreció abans de licitar-los i executar-los". Si que va afirmar però, que aquests estudis es podrien iniciar durant aquest any 2009.

http://www.lamalla.cat/infolocal/cat...icle?id=236920
Sky no está en línea   Reply With Quote
Old January 23rd, 2009, 07:56 PM   #127
Vilarrubla
_
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4,763
Likes (Received): 6

Quote:
Originally Posted by Betelgeuse View Post
Aquesta proposta de desdoblament i rectificació de traçat de la línia de via ampla entre Barcelona la trobo molt bé. Ara bé, com és que la Generalitat no es planteja fer les millores oportunes perquè es pugui arribar, en 50 minuts, a Manresa per la línia dels FGC? Una línia on caldrien actuacions com ara fer que la majoria d'estacions fossin com la de Quatre Camins (amb dues vies centrals de pas, per a trens que no s'aturen i mercaderies) per tal d'oferir serveis gairebé directes.
Així doncs no entenc com no es contemplen mesures així, quan el traçat entre Barcelona i Manresa pel Llobregat és el més recte que hi ha, i per tant hauria de ser possible arrivar-hi amb menys temps que amb la Renfe.
Amb els canvis que volen fer, sembla que la R4 serà tan recta com l'eix del Llobregat.
Vilarrubla no está en línea   Reply With Quote
Old February 3rd, 2009, 10:10 AM   #128
Far_Star
Registered User
 
Far_Star's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 109
Likes (Received): 0

Pregunta sobre transport públic a la Catalunya Central

Hola, us volia fer una pregunta. Ja sé que aquest fòrum és més aviat per a professionals i no tant per a no-professionals, però no he trobat a internet cap lloc on em puguin respondre a la meva pregunta. Si us sembla que aquesta pregunta no lliga aquí, la podeu esborrar.

Aviam: és possible que torni a treballar a Catalunya després d'un temps, al polígon Can Sant Joan de Sant Cugat del Vallès. Una possibilitat és que visqui a Barcelona, amb la qual cosa podria prendre l'S2 o S55 de FGC, arribar a la estació de Sant Joan, i allà he escoltat que hi ha un bus que fa la ronda pel polígon de Can Sant Joan. No sé exactament si els enllaços funcionen bé o no, però crec que sí.

Ara bé, una altra possibilitat per a mi seria viure a Manresa, molt aprop de la parada Manresa-Viladordis de FGC R5. He estat mirant un plànol amb FGC i RENFE i veig que el que voldria (anar de Manresa-Viladordis a Can Sant Joan) és impossible. Veig, però, algunes possibilitats que no sé si serien realment possibles:

1. Baixar-me a Sant Andreu de la Barca (o alguna estació propera) i d'allà agafar algun tipus de transport (bus o inclús taxi) fins al meu destí final.
2. A Martorell-Central fer el canvi a la R7 de RENFE, i parar-me a la estació de Sant Cugat del Vallès. Però he estat mirant, i d'aquesta estació al polígon hi ha un bon tros. He llegit que han obert una nova línia de bus, la L7, a Sant Cugat, però he mirat el seu plànol i no arriba pas on vull anar. Hi hauria la possibilitat de taxi?
3. RENFE: tot i que odio la RENFE, i no em queda aprop de casa, he vist al mapa que la parada Terrassa Est de la RENFE R4 i la Terrassa-Rambla de la S1 de FGC estan aprop al mapa, però no sembla que siguin al mateix lloc. Són lluny? La S1 té parades a Rubí i a Mirasol, que tampoc em solucionen res ...

Pel que em sembla, o hauré de viure a Barcelona, o si vull viure a Manresa, necessitaré el cotxe. Em podeu confirmar que això és així?

Gràcies.
Far_Star no está en línea   Reply With Quote
Old February 3rd, 2009, 10:58 AM   #129
Far_Star
Registered User
 
Far_Star's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 109
Likes (Received): 0

Quote:
Originally Posted by Vilarrubla View Post
Amb els canvis que volen fer, sembla que la R4 serà tan recta com l'eix del Llobregat.
Ja, però si ja és recta als FGC, per què fer totes aquestes obres a la RENFE? Per a mi, la resposta és fàcil: el govern català actual és espanyolista, i volen portar a terme un procés d'espanyolització a la societat catalana. RENFE és espanyol, per tant és bo, per tant se suporta. FGC és català, per tant dolent, per tant no se suporta.

A Manresa, FGC té tres parades, i les tres són en zones d'alta població. En canvi, la RENFE només té una parada i a prendre pel cul. La RENFE no és útil a Manresa. Però en canvi, veig que milloraran aquesta via de comunicació amb Barcelona, quan els FGC són objectivament millors, i faran una obra faraònica d'unir la estació de la RENFE amb el baixador de FGC. No té sentit: aquesta unió només va bé als clients de la RENFE (clar) i als del Baixador de FGC, però menys als de Manresa Alta i Viladordis. En canvi, si la unió de FGC i RENFE es fes a Sant Vicenç, per exemple (que crec que caldria molta menys infrastructura), els usuaris de les altres dues parades de FGC també se'n beneficiarien.

Però no: el que cal és beneficiar únicament i exclusiva a la RENFE.
Far_Star no está en línea   Reply With Quote
Old February 3rd, 2009, 11:08 AM   #130
Far_Star
Registered User
 
Far_Star's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 109
Likes (Received): 0

Crec que seria molt més pràctic, aquests diners que volen gastar-se en unir RENFE i FGC, simplement allargar FGC des de Baixador, anant a les zones més habitades de Manresa. Per exemple, una V, amb una pota pujant pel carrer de Sant Josep cap a la zona de les Bases, que cobriria la nova zona universitària i la nova zona de vivendes, i l'altra, cap a la zona comercial del Passeig i Àngel Guimerà.

Això cobriria molt més Manresa, que no pas la maleïda RENFE.
Far_Star no está en línea   Reply With Quote
Old February 3rd, 2009, 11:17 AM   #131
javi82
Tiki-taka member
 
javi82's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: l'Hospitalet
Posts: 1,074
Likes (Received): 39

Per arribar a Sant Joan des de Manresa el més fàcil i còmode seria Rodalies Renfe des de Manresa fins a Sabadell Centre i allà tens a 100 metres al mateix carrer l'estació de Sabadell Rambla d'FGC que et portaria fins a Sant Joan. I el bus al polígon és un servei impecable, la demostració la tens en que moltísima gent d'allà l'agafa, deu ser el polígon industrial amb major proporció de transport públic i un exemple a seguir al respecte.

Manresa-Sabadell 40 o 45 minuts depenent de si el tren és semidirecte o no, i 14 minuts entre Sabadell i Sant Joan. Tenint de marge 10 minuts per a fer l'enllaç, si quadren els horaris estaries als voltants de l'hora pel que fa al temps de desplaçament, que seria prou competitiu tenint en compte el buscador de la Guia Michelin em surten 40 minuts (q en hora punta serien bastants més).
javi82 no está en línea   Reply With Quote
Old February 3rd, 2009, 11:30 AM   #132
Far_Star
Registered User
 
Far_Star's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 109
Likes (Received): 0

Moltes gràcies, javi82. Miraré la possibilitat del que em comentes, sembla el més raonable que he llegit fins ara.

És una pena que no hi hagi una parada comuna de FGC amb RENFE a, diguem, Sant Vicenç.
Far_Star no está en línea   Reply With Quote
Old February 3rd, 2009, 12:48 PM   #133
Far_Star
Registered User
 
Far_Star's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 109
Likes (Received): 0

En realitat, veig la següent solució millor que no pas la obra faraònica d'unir l'actual estació de la RENFE amb el Baixador de FGC:

crea una nova gran estació a Sant Vicenç de Castellet a les afores (amb google maps veig que en un punt les línees es tallen) i tanca les dues actuals de FGC i RENFE. Requalifica els terrenys de les dues parades actuals, amb la qual cosa es treurien diners, i amb aquests diners, compra els terrenys de les afores, fes unes bones línees de bus per a Sant Vicenç, i encara quedarien diners.

Fes que tots els trens, arribats a Sant Vicenç i en direcció a Manresa, vagin per la ruta FGC, i amplia la línia de FGC un cop arribat al Baixador. Això serviria a moltíssims més manresans que no pas l'actual parada de la RENFE, que és molt molt llunyana al nucli de població.

Deixa la estació de RENFE només per als trens que explícitament vagin de Sant Vicenç a Lleida. Que per cert, deu ser una de les pitjors línees de tren del món (he sentit a parlar de l'eix transversal de tren, que aniria de Lleida a Girona passant per Manresa; suposo que no deuen estar pensant en fer la parada de Manresa a l'actual de RENFE, oi? Proposo que la parada la tingués per Manresa Nord, i que fos una parada comuna amb FGC, la que provingués de l'enllaç de Manresa Baixador amb la zona de les Bases i zona universitària).
Far_Star no está en línea   Reply With Quote
Old February 3rd, 2009, 01:00 PM   #134
Far_Star
Registered User
 
Far_Star's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 109
Likes (Received): 0

Per exemple, fent un soterrani desde Manresa Baixador a la plaça Sant Domènec (i portant una altra línia a Manresa Nord) tota la població de Manresa tindria un tren a cinc minuts caminant de casa. I a més, sense pujades ni baixades, que és, a part de la òbvia distància, el que fa tan desagradable la estació de RENFE de Manresa actual.
Far_Star no está en línea   Reply With Quote
Old February 3rd, 2009, 03:53 PM   #135
el casanovas
Hourloupe
 
el casanovas's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,313
Likes (Received): 0

Jo faig un Camp de l'Arpa - St. Cugat cada dia i són, no sé, 35? 40 minuts? Ho dic per comparar els temps de viatge.
el casanovas no está en línea   Reply With Quote
Old February 3rd, 2009, 03:57 PM   #136
Far_Star
Registered User
 
Far_Star's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 109
Likes (Received): 0

M'interessa, el casanovas, gràcies. O sigui, Camp de l'arpa, línia blava fins a Diagonal, i llavors agafes FGC a Provença (quant és el transbord en minuts?) fins a Sant Cugat, oi?

Déu n'hi do, 35-40 minuts! Sembla més ràpid el cotxe des de Manresa ... no m'ho pensava pas.

Jo estava pensant en viure per la Vil·la Olímpica/Poblenou/Diagonal Mar i anar fins a Catalunya i després FGC, però pel que veig, tardaria gairebé una hora en fer això ...
Far_Star no está en línea   Reply With Quote
Old February 3rd, 2009, 05:49 PM   #137
el casanovas
Hourloupe
 
el casanovas's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,313
Likes (Received): 0Sí, aquest és el recorregut. El transbord es fa bastant ràpid, hi ha una cinta transportadora i la freqüència és gairebé contínua (com que baixo a St. Cugat tots els trens em valen. A St. Joan crec que la freqüència són 6 minuts a les hores que hi ha S55.) En total, 5 minuts caminant fins al metro, 5 minuts Camp de l'Arpa - Diagonal i 25 Provença - St. Cugat.

Des de Poblenou, si surts de Marina o Glòries segur que trigues més o menys igual. Amb la groga no ho sé, però Llacuna - Urquinaona ja són 6 parades... encara que si vius per sobre de la Diagonal pots agafar la lila, et posa a Universitat molt molt ràpid.

S'ha de dir que un Barcelona - St. Joan amb cotxe deu ser bastant ràpid, per això...
el casanovas no está en línea   Reply With Quote
Old February 3rd, 2009, 07:02 PM   #138
Vilarrubla
_
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4,763
Likes (Received): 6

L'Eix transversal ferroviari enllaçarà amb FGC a Manresa (al igual que el ramal de Martorell). Aquí pots trobar informació que és va treure de la web de la generalitat i també la referència per si t'interessa quelcom més extens http://ca.wikipedia.org/wiki/Eix_Transversal_ferroviari

Sobre el que dius crec que és important que, ja sigui a Manresa o a Castellet que es faci possible l'enllaç i no crec que ningú cregui que la Renfe és millor que FGC... no se d'on ho has tret això, però per a mi és al revés, al menys per incidents, per temps de viatge no ho se però és evident que les dues haurien de millorar la freqüència i temps de viatge a tots els destins.
Vilarrubla no está en línea   Reply With Quote
Old February 3rd, 2009, 07:19 PM   #139
UT596001
BANNED
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 6,846
Likes (Received): 229

Quote:
Originally Posted by Far_Star View Post
Ja, però si ja és recta als FGC, per què fer totes aquestes obres a la RENFE? Per a mi, la resposta és fàcil: el govern català actual és espanyolista, i volen portar a terme un procés d'espanyolització a la societat catalana. RENFE és espanyol, per tant és bo, per tant se suporta. FGC és català, per tant dolent, per tant no se suporta.

A Manresa, FGC té tres parades, i les tres són en zones d'alta població. En canvi, la RENFE només té una parada i a prendre pel cul. La RENFE no és útil a Manresa. Però en canvi, veig que milloraran aquesta via de comunicació amb Barcelona, quan els FGC són objectivament millors, i faran una obra faraònica d'unir la estació de la RENFE amb el baixador de FGC. No té sentit: aquesta unió només va bé als clients de la RENFE (clar) i als del Baixador de FGC, però menys als de Manresa Alta i Viladordis. En canvi, si la unió de FGC i RENFE es fes a Sant Vicenç, per exemple (que crec que caldria molta menys infrastructura), els usuaris de les altres dues parades de FGC també se'n beneficiarien.

Però no: el que cal és beneficiar únicament i exclusiva a la RENFE.
La Generalitat fa aquesta proposta senzillament per dues raons:

1.Beneficia més població la línia de RENFE que no la de FGC, ja que la línia de RENFE també serveix Terrassa i Sabadell. I com bé sabràs, Manresa té molta relació amb Terrassa i amb Sabadell.
2.La línia de RENFE té un perfil millor que no la de FGC, a part que tal i com es plantejen les obres també es veurien beneficiades Terrassa i Sabadell.

D'altra banda, la unió RENFE-FGC a Manresa està pensada per els viatgers que vinguin de Súria i Sallent un s'obrin al trànsit de viatgers aquestes línies.
UT596001 no está en línea   Reply With Quote
Old February 3rd, 2009, 09:40 PM   #140
Far_Star
Registered User
 
Far_Star's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 109
Likes (Received): 0

En cotxe, per on passaries? creuar Barcelona i agafar els túnels de vallvidrera, o c-58 i ap-7 després?

Tot i que mirat en el mapa semblin pocs quilòmetres, no hi ha moltes cues pel matí? (és una pregunta d'ignorant, mai he fet el recorregut, només em conec els embussos de la entrada de la Diagonal pel matí).
Far_Star no está en línea   Reply With Quote


Reply

Tags
barcelona, catalonia, girona, lleida, manresa, sant fruitós de bages, sant joan de vilatorrada, sant vicenç de castellet, santa margarida

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Related topics on SkyscraperCity


All times are GMT +2. The time now is 04:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.

SkyscraperCity ☆ In Urbanity We trust ☆ about us | privacy policy | DMCA policy

Hosted by Blacksun, dedicated to this site too!
Forum server management by DaiTengu