|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
Изградња, привреда и инфраструктура Пројекти и вести са градилишта, привредни развој и нискоградња / Projects and construction updates, economy and infrastructure development
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1461 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
opušteno, učinilo mi se da si napisao 500 hiljada, a veruj mi ima ljudi koji se bacaju takvim ciframa za ušće.
u svakom slučaju džoni greši jer ako taj u rijeci ima preko 50.000 kvadrata za izdavanje onda je u svakom slučaju veći po tom kriterijumu od USC koji ima 45.000 kvadrata. to je sve u neku ruku nebitno jer mi za sada imamo samo dva koliko toliko najavljena objekta te vrste (trošarinu i višnjičku plazu). p.s. stvarno nema potrebe da se vređamo Last edited by shmeksi86; May 28th, 2009 at 01:54 PM. |
|
|
|
|
|
#1462 |
|
BANNED
|
|
|
|
|
|
|
#1463 |
|
Registered User
|
Više ne znam kako ko računa i piše, ali situacija je ovakva.
Kula I: ukupno 23.000 kvadrata od toga je valjda oko 20.000 kvadrata za izdavanje (GLA) isto to možemo i da pretpostavimo za kulu II Ušće shopping center: 130.000 kvadrata od toga 47.500 kvadrata za izdavanje (mada neki kažu da su malo izmenili projekat i dogurali do brojke od 50.000 kvadrata) To mu u zbiru dođe ukupno 176.000 kvadrata Evo jedne slike (koja je doduše stara, ali recimo da je u relativnom odnosu i dalje tačna)
|
|
|
|
|
|
#1464 |
|
BANNED
|
ne mogu da verujem za bratislavu i bgd (bratislava ima manje a bgd vise puta veca povrsina (usce 125, delta 65, merk 45, roda idea, roda metro metro vero, vero itd itd)
|
|
|
|
|
|
#1465 |
|
Registered User
|
obrati pažnju da je ovo sa kraja 2007. godine tj. ušće nije postojalo, a sad opet greška u koracima, ako kažeš ušće ima 125 onda kažeš da delta city ima 87 (ne 65), a ako kažeš ušće ima 50 onda je ista ta stvar za delta city 30. ove brojke sve normalno u hiljadama.
|
|
|
|
|
|
#1466 |
|
Шар Планино, долазим ти..
Likes (Received): 195
|
Otvoren je IDEA supermarket u Jagodini, bilo je guzve kao da robu dzabe dele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
http://infosport.rs There, over there... I see Prizren! It is all mine – home I shall come! Beloved antiquity calls me there, Armed I must come there one day. There over there... from on top of the ruins Of Emperors' palaces to the devil I will say: "Flee from my beloved home you plague, Already your loan I must repay!" |
|
|
|
|
|
#1467 |
|
Registered User
|
Sawovsky, da li možeš da uslikaš celu zgradu, ovo sa slika mi baš deluje simpatično.
|
|
|
|
|
|
#1468 |
|
|
To ti je deo hotela "Jagodina" koji gleda na gimnaziju, nekada je to bila jeda od 5-6 sala hotela, a sada su je iznajmili Idei. Evo ti slike Hotela, a IDEA-a se nalazi sa dense strane, pocinje bas tamo gde se zavrsava slika(vidis malu crvenu tablu desno dole)
http://infosport.rs There, over there... I see Prizren! It is all mine – home I shall come! Beloved antiquity calls me there, Armed I must come there one day. There over there... from on top of the ruins Of Emperors' palaces to the devil I will say: "Flee from my beloved home you plague, Already your loan I must repay!" |
|
|
|
|
|
#1469 |
|
BANNED
|
ne svidja mi se to sto ideu i maxi ne mozes razlikovati, iste boje, slican logo, slican stil prodavnice, ista filozofija, ne znam sto se nisu diverzifikovali.
|
|
|
|
|
|
#1470 |
|
Registered User
Likes (Received): 69
|
Pa maxi je bio zut i plav, neznam sto su promenili boje...
|
|
|
|
|
|
#1471 |
|
optimista
|
Promenili su ih tu negde kad je bila priča oko spajanja Delte i Agrokora, sad dal je to bilo povezano ili ne ne znam.
|
|
|
|
|
|
#1472 |
|
Registered User
|
Novi outlet u Surcinu
"Italian mall" - prvi outlet tržni centar u Surčinu
Italijanska kompanija "Italtes vas" otvara prvi pravi outlet tržni centra "Italian mall" u Surčinu, u ulici Vojvođanska 386 d, koji će za kupce biti otvoren u subotu 30. maja 2009, počev od 9.00 časova. Arhitektonsko rešenje ovog otvorenog tržnog centra je jedinstveno za Beograd jer tržni centar podseća na mali italijanski gradić, a u njegovom sklopu biće otvoreno preko 20 prodavnica poznatih robnih marki, kafić i restoran. Glavni objekat koji se ovom prilikom otvara pod nazivom "Piazza Roma" prostire se na 2.000 m2 i u njemu će kupci moći da pazare brendove kao što su "Rocco Barocco", "Balestra Casa", "Laura Biagotti", "Pompea" i druge, po veoma povoljnim cenama. Ono što izdvaja ovaj tržni centar od drugih outlet prodavnica je što će se u njemu prodavati vrhunski italijanski brendovi po pravim outlet cenama, i to tokom cele godine. Na licu mesta kupcima će biti omogućena i besplatna usluga prepravke odeće. Lep i prijatan ambijent koji podseća na italijanski gradić omogućiće svim Beograđanima da izađu iz zatvorenih prostora u centralnim delovima grada i provedu prijatan dan u kupovini. "Italian mall" otvara italijanska kompanija "Italtes", koja je već 12 godina prisutna na srpskom tržištu i do sada je poznata po svojim radnjama metražne robe na više lokacija u Beogradu. |
|
|
|
|
|
#1473 |
|
www.vrachar.ca
Likes (Received): 98
|
![]() |
|
|
|
|
|
#1474 |
|
BANNED
|
to je nesto super, barem na slici.
|
|
|
|
|
|
#1475 |
|
Grad Oblakodera
|
Jel to ono sto su planirali da bude i replika nekog broda unutar kompleksa?
|
|
|
|
|
|
#1476 |
|
Vuk sa Ontarija
Likes (Received): 260
|
Gde bi ti tu strpao ovoliki brod?
![]()
|
|
|
|
|
|
#1477 |
|
|
A sta je(gde je) ovo na slici sa brodom?!
|
|
|
|
|
#1478 |
|
Vuk sa Ontarija
Likes (Received): 260
|
Vrag bi ga znao.
|
|
|
|
|
|
#1479 |
|
|
U imenu slike pise brodic knez...
|
|
|
|
|
#1480 |
|
Grad Oblakodera
|
Mozda je to isti projekat samo umanjen u medjuvremenu? Meni na ovoj slici gde je brod zgrade iza lice na replike arhitekture u Italiji a cini mi se da je lokacija za koju su ovo najavljivali bila u istom delu grada Surcin/Zemun tako nesto.
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| куповина, тржнице, crna gora, hipermarketi, hypermarkets, malls, republika srpska, serbia, shopping, shopping malls, srbija, supermarketi, supermarkets, tržni centri |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|