|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Путовања и репортаже Репортаже са ваших путовања по свету / Showcase your travel |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#1 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
(USA) Чикаго - Chicago - Avgust 2006
Verovatno znate vec da sam bio u Chicagu...imam par desetina slika (ostalih pet stotina nisu bas nesto uspele) i to cu da ubacim za dan-dva. Do tada, evo vam mali "preview" - moji prvi video na YouTube.com
Zove se "Chicago Traffic" http://www.youtube.com/watch?v=PWEFhBV_eYg Fascinirala me je ta guzva , i malo me podsetila na Beograd. Ovde u Torontu jos nemamo bas tako velike guzve automobilskog i pesackog saobracaja. Ali opet, ni u Cikagu takvih guzve nema svuda...ovo je ipak bio video Michigan avenije, turisticki najzanimljivije Cikaske ulice - kao recimo nas Knez ili Bulevar. (izvinjavam se na kvalitetu istog, bolji je u originalu, pre nego sto sam ga prebacio u AVI format za youtube) Last edited by Similos; September 10th, 2006 at 03:52 AM. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
:)
|
What did the sign say that that guy was holding up? FBI, Stop Raping my Wife? lmao..
Btw, you were on the takozvani "Magnificent Mile" ?
SSC - Serbian | Beobuild Projects: Belgrade | Ni | Kragujevac | Novi Sad | Subotica Last edited by Krytan; September 10th, 2006 at 04:22 AM. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
BANNED
|
Its a long story about that guy. Google it and you'll see
![]() But yeah, this whole video has been taken on the "Magnificent Mile", or more specifically, Michigan Avenue. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
:)
|
Apparently that guy has been standing with that sign on Michigan Avenue for more than a month. He just has an "emotionless" look on his face with that sign. Pretty creepy actually.
![]() ![]() Notice the finger :p
|
|
|
#5 |
|
BANNED
|
Evo mojih slika sa Sears Towera, najviseg neboda u Severnoj Americi, sa 442 metra.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
Ovo jezero me bas podseca na more, jel ima uredjenih plaza, kao na moru ili ne?
|
|
|
#7 |
|
Registered User
|
uzhasno, nehumano, megalomanski, bez dushe, povrshinski. josh neshto shto mi se ne svidja i odbija me od chikaga je da nigdje na stotine kilometara od grada nema nijedne planine ni brda. a onda mi neko kazhe kako treba ichi u ameriku zhivjeti jer tamo ima perspektive, bokte pa nisam budala iz ovog raja da idem u ono
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Zaista impresivno. Nasem oku prija da vidimo sve ovo sto nemamo ali sa druge strane stoji i ovo sto yoss kaze. Nekako se osetis malo i premalo u tome, previse nebitan. Doduse, verovatno bih se navikao da moram
ali nemam neku zelju za zivotom u takvim gradovima.puno serem u ove sitne sate
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
0,6
Likes (Received): 2
|
Fenomenalne fotografije, svidja mi se kako je urbanizovano. Hancock centar izgleda odlično. Samo United Centar ne izgleda onako kako sam očekivao, očekivao sam nešto bolje za takav grad al jebga.[lokalpatriota]BG Arena ih prca sve redom[/lokalpatriota]
![]() Kod Pajinog komentara jedino se slažem sa time da nema planina i brda da je minus.
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
naravno miloshe fotografije su odlichne, zaboravio sam da ti se zahvalim i da te pohvalim, poslije novobeogradskih i ovih fotografija pochinjesh da me brinesh, kao da si zaboravio 6 crnogorsku zapovjed. u nadi da chesh brzo ozdraviti i vratiti se nashoj izvornoj crnogorskoj filozofiji, tvoj drug pajo. usput, javi mi molim te tvoj MSN na privatnu poruku ovdje, ja koliko sam rachuna promjenio do sada izbrisala mi se tvoja adresa, a ne sjecham se kako je ono ishla
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
Impresivno izgleda ali me pomalo podseca na gradove koje napravis u igrici Sim City!!!
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Registered User
Likes (Received): 5
|
Quote:
U prirodi je coveka da neko voli manje gradove i planinskom pozadinom, a neko sve. Ako zelis tako nesto, Denver, savezna drzava Kolorado, idealan za tvoj ukus. Al' zato grad nema jezero kao sto ima Cikago, itd... ![]() Pozdrav iz Cikaga.
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|