daily menu » rate the banner | guess the city | one on one

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Euroscrapers > Local discussions > Romania & Moldova > The Lounge > Archive

Archive Old, closed threads

View Poll Results: Cu cine votezi pe 22 noiembrie?
Traian Băsescu 26 31.71%
Crin Antonescu 34 41.46%
Mircea Geoană 2 2.44%
Sorin Oprescu 2 2.44%
George Becali 0 0%
Corneliu Vadim Tudor 1 1.22%
Hunor Kelemen 1 1.22%
Remus Cernea 7 8.54%
Altul 0 0%
Invalidez buletinul de vot 2 2.44%
Nu votez 7 8.54%
Voters: 82. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old October 23rd, 2009, 05:01 PM   #1
Le Clerk
In the brig

Likes (Received): 323

Alegeri prezidentiale 2009

Cred ca e nevoie de acest thread, mai ales ca a inceput campania.

V-as ruga sa va axati pe date si stiri serioase, sa incercati sa evitati stirile scrantite, care nu sunt altceva decat incercari de manipulare, si in general sa priviti campania dintr-o perspectiva unui spectator relaxat dar profesionist al unui meci cu adversari mai mult sau mai putin priceputi in a face campanie.

Multumesc.

Cosmin, sper ca thread-ul asta nu pica rau aici nu? Suntem in campanie si oricum vom comenta pe Nebuniile. Insa, decat sa poluam acel thread, mai bine deschidem unul on-topic.

Haidi Baseeeeeeeeeeeee !
Le Clerk no está en línea  

Sponsored Links

Old October 23rd, 2009, 05:03 PM   #2
Le Clerk
In the brig

OK. Inapoi la lucruri serioase:

Quote:
Sondaj BCS: Traian Basescu va intra in turul doi cu Crin Antonescu

26,7% dintre romani cred ca Nati Meir este cel mai urat candidat la functia suprema in stat, in timp ce 28,6% sunt de parere ca Crin Antonescu este cel mai frumos, iar Traian Basescu este cel mai corupt candidat, arata un sondaj BCS.

Acelasi studiu releva ca Nati Meir si Gigi Becali sunt cei mai nepotriviti candidati pentru functia de presedinte al Romaniei.

La capitolul intentie de vot, 31,3% dintre respondenti ar vota cu Traian Basescu, 23,8% l-ar alege pe Crin Antonescu, pe locul trei clasandu-se Mircea Geoana cu 21,9%. Sorin Oprescu ar fi votat de 10,4%, Gigi Becali - 4,8%, Kelemen Hunor - 3,8%, iar Corneliu Vadim Tudor - 3,7%.

Doua treimi din romani traiesc mai prost decat anul trecut din cauza proastei conduceri a tarii - 64%-, jumatate din ei - 49,3% - nu cunosc un candidat capabil sa le ridice nivelul de trai, iar 55% cred ca lucrurile merg intr-o directie gresita in tara noastra.

47,7% din respondenti cred ca Traian Basescu a adus la putere un guvern incompetent care a accentuat criza economica, iar 43% spun ca Traian Basescu a instaurat un regim corupt in Romania.

De asemenea, 28,9% dintre romani cred ca Sorin Oprescu nu a facut nimic important ca primar generalal Capitalei si nu va face nimic nici ca presedinte al tarii.

In topul coruptilor, respondentii sondajului BCS i-au clasat pe Traian Basescu, Nati Mier si Mircea Geoana.

Sondajul BCS a fost comandat de compania americana Marsh Copsey + Associates Inc. din Washington, SUA, si a fost realizat pe un esantion format din 1.222 persoane, selectate din 89 localitati urbane si rurale din toate judetele tarii, in perioada 15-19 octombrie 2009.
Sursa

Interesant. Ma bucur de fapt ca Geonica isi ia luat teapa.
Assta bineinteles, daca sondajul e serios. Desi vad ca e comandat de o firma americana...stiu, nu e nici asta 100% sigur.
Old October 23rd, 2009, 05:08 PM   #3
nebunul
Basarabia e Romania

nebunul's Avatar

Likes (Received): 96

Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat.
“DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ÎN COSMOS, EU VIAŢA ÎNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL” (GRIGORE VIERU)
nebunul no está en línea  
Old October 23rd, 2009, 05:11 PM   #4
Ayceman
Registered User

Ayceman's Avatar

Likes (Received): 2

Și eu mă bucur, că diverse grupuri de interese americane își iau țeapă pentru că-și ia țeapă Geoană
Ayceman no está en línea  
Old October 23rd, 2009, 05:13 PM   #5
Cosmin
Euromod

Cosmin's Avatar

Likes (Received): 935

Ok, atunci va rog frumos sa discutati despre campanie doar aici si sa lasati Nebuniile curat(e).

Si incercati sa pastrati un limbaj corespunzator (luci?) si sa nu faceti flood cu articole, fie ele propagandistice sau nu (nebunul?).

Old October 23rd, 2009, 05:14 PM   #6
Le Clerk
In the brig

Asta e si senzatia mea - ca Geoana e cel mai mare suck-up la americani dintre cei 3 candidati importanti. Si Base o fi, dar s-a mai echilibrat un pic in ultimul timp cu dragostea fata de Sarko. In schimb Geoana, am senzatia ca se face pres in fata americanilor.
Old October 23rd, 2009, 05:24 PM   #7
nebunul
Basarabia e Romania

nebunul's Avatar

batalia e intre base si crin ... parerea mea. geoana e pericol public pentru Romania
@cosmin ... Propagandistice?! Nahhhh, eu damasc KGB-isti. Informez lumea dom’le

Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat.
“DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ÎN COSMOS, EU VIAŢA ÎNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL” (GRIGORE VIERU)
nebunul no está en línea  
Old October 23rd, 2009, 05:37 PM   #8
Ayceman
Registered User

Ayceman's Avatar

Likes (Received): 2

A se vedea diferența capitală - toată țara:

Ayceman no está en línea  
Old October 23rd, 2009, 05:37 PM   #9
nebunul
Basarabia e Romania

nebunul's Avatar

http://www.skyscrapercity.com/showpo...8&postcount=61

nebunul no está en línea  
Old October 23rd, 2009, 06:48 PM   #10
Le Clerk
In the brig

Quote:
Originally Posted by Ayceman View Post
A se vedea diferența capitală - toată țara:
Interesant. Basescu a pierdut capitala de ceva timp, o data in fata lui Oprescu (mai e nevoie sa spun ca a fost o teapa mai degraba pentru bucuresteni decat pentru Basescu, pardon, Bulldogul?).

E bine ca raman de drepata totusi bucurestenii. Era culmea sa vedem figura lui Geoana acolo.
Old October 23rd, 2009, 06:51 PM   #11
Le Clerk
In the brig

Quote:
Originally Posted by nebunul View Post
Interesante stiri!
Old October 23rd, 2009, 07:51 PM   #12
Le Clerk
In the brig

Na poftim ce slogan de campanie are Oprescu (e de pe Mediafax). Zici ca e pe stadion...nu ca n-ar avea limbajul corespunzator...

Old October 23rd, 2009, 08:18 PM   #13
luci203
Registered User

luci203's Avatar

Likes (Received): 42

Quote:
batalia e intre base si crin
Quote:
Originally Posted by Le Clerk View Post
Haidi Baseeeeeeeeeeeee !
Wake up and smell the defeat orange boy... daca intra Crin in turul 2, adoratul tau matroz V-A pierde.

Ca tot vrea sa se intoarca pe mare... ii doresc de pe acum vant din pupa...

luci203 no está en línea  
Old October 23rd, 2009, 09:02 PM   #14
wyqtor
Coexist

wyqtor's Avatar

Likes (Received): 0

Ati vazut ce guvern de tehnocrati are Croitoru? Numai unul si unul!

Atat de tehnic va fi noul Guvern incat poate sa fie supranumit "Portocala mecanica".
wyqtor no está en línea  
Old October 23rd, 2009, 10:06 PM   #15
dnd
Registered User

dnd's Avatar

Likes (Received): 42

Unde e sondajul?
dnd no está en línea  
Old October 23rd, 2009, 10:07 PM   #16
Le Clerk
In the brig

Quote:
Originally Posted by luci203 View Post
Wake up and smell the defeat orange boy... daca intra Crin in turul 2, adoratul tau matroz V-A pierde.

Ca tot vrea sa se intoarca pe mare... ii doresc de pe acum vant din pupa...

Base rulz!
Old October 23rd, 2009, 10:09 PM   #17
Le Clerk
In the brig

Videoclip electoral Geoana:

Old October 23rd, 2009, 11:42 PM   #18
nebunul
Basarabia e Romania

nebunul's Avatar

Quote:
BTW Ma bucur ca PSD-eiiiiiiii nu mai pot frauda alegerile asa cum o fac de 20 de ani Mor comunistii de ciuda ca nu mai sunt la butoaneeeeeee. Sa vezi ca Geoana nici nu intra in turul 2 Nice try ba' stanescule: http://www.ziua.ro/display.php?data=...0-22&id=260538
http://www.ziare.com/actual/alegeri-...hisoare-929228

nebunul no está en línea  
Old October 24th, 2009, 12:42 AM   #19
cosstin
Registered User

Quote:
BTW Ma bucur ca PSD-eiiiiiiii nu mai pot frauda alegerile asa cum o fac de 20 de ani Mor comunistii de ciuda ca nu mai sunt la butoaneeeeeee. Sa vezi ca Geoana nici nu intra in turul 2 Nice try ba' stanescule: http://www.ziua.ro/display.php?data=...0-22&id=260538
http://www.ziare.com/actual/alegeri-...hisoare-929228
De la o vreme comentariile de genul asta vin cu o frecventa mult prea mare. Pe bune, parca suntem suporteri la fotbal.
Unui dinamovist ii poti spune orice si ii poti da orice argument - chiar daca echipa joaca prost, chiar daca antrenorul e un dobitoc iar patronii echipei niste banditi, el tot cu Dinamo va tine si va striga in continuare impotriva Stelei si a Rapidului.

Quote:
Campanie in mall-urile din Capitala: Votul ilegal inseamna inchisoare!
Campania de informare a Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) cu privire la riscurile la care se expun cei care ar incalca legea prin votul multiplu va incepe duminica in mall-urile din Capitala, informeaza un comunicat al MAI.
Ce vrei sa demonstrezi cu asta?
Ca reprezentantii MAI sunt idioti crezand ca publicul tinta pentru o astfel de campanie este in mall la Baneasa? Parca o si vad pe una cu geanta de 1000 euro si pantofi de 500, cum se duce cu autocarul sa voteze in tot judetul Ilfov pentru cateva sute RON.
Sau poate vrei sa ne arati ca guvernul PDL condus de Boc face doar un exercitiu de imagine pe bani publici?

Sper din tot sufletul ca intentia ta nu a fost sa ne arati ce bine lucreaza guvernul si ce cinstite alegeri pregateste el.

Last edited by cosstin; October 24th, 2009 at 01:05 AM.
cosstin no está en línea  
Old October 24th, 2009, 01:01 AM   #20
cosstin
Registered User

In alta ordine de idei...

Quote:
"Daca aveam o urma de incorectitudine, puteam sa pun referendumul in turul doi si sa-mi creez un avantaj fata de cel cu care am intrat in turul doi."

Presedintele Traian Basescu
http://www.newsin.ro/traian-basescu-...5931&hid=video

Declaratie de vineri a domnului presedinte Basescu arata ca dansul constientizeaza faptul ca organizarea referendumului in acelasi timp cu alegerile prezidentiale ii creeaza un avantaj si cu toate acestea o face fara nici cea mai mica problema.

Pe de alta parte isi ataca contracandidatii spunand ca au daramat guvernul Boc, pentru a impiedica desfasurarea referendumului. Ceea ce este o tampenie, demonstrata de insusi presedintele Traian Basescu, prin anuntul organizarii referendumului in paralel cu turul I al alegerilor.

Quote:
"Uşor, uşor vedeţi miza căderii Guvernului Boc. (...) Un preşedinte care nu are un Guvern care să îi susţină decretul de organizare pentru referendum nu poate să organizeze referendum. (...) Aceasta a fost marea miză a căderii Guvernului Boc, evitarea referendumului pentru unicameral şi reducerea numărului de parlamentari."

Presedintele Traian Basescu
http://www.newsin.ro/guvernul-boc-re...1942&hid=video

Usor, usor, poate iese la iveala demagogia acestui om politic. Sper ca astfel de personaje sa iasa cat mai rapid din istoria vietii politice romanesti, iar in locul lor sa vina oameni cu dragoste de tara, dreptate, adevar (ironic nu?), oameni care au cu adevarat bun simt, oameni liberi.
cosstin no está en línea  

Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules