|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Archive Old, closed threads |
| View Poll Results: Cu cine votezi pe 22 noiembrie? | |||
| Traian Băsescu |
|
26 | 31.71% |
| Crin Antonescu |
|
34 | 41.46% |
| Mircea Geoană |
|
2 | 2.44% |
| Sorin Oprescu |
|
2 | 2.44% |
| George Becali |
|
0 | 0% |
| Corneliu Vadim Tudor |
|
1 | 1.22% |
| Hunor Kelemen |
|
1 | 1.22% |
| Remus Cernea |
|
7 | 8.54% |
| Altul |
|
0 | 0% |
| Invalidez buletinul de vot |
|
2 | 2.44% |
| Nu votez |
|
7 | 8.54% |
| Voters: 82. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
In the brig
Likes (Received): 323
|
Alegeri prezidentiale 2009
Cred ca e nevoie de acest thread, mai ales ca a inceput campania.
V-as ruga sa va axati pe date si stiri serioase, sa incercati sa evitati stirile scrantite, care nu sunt altceva decat incercari de manipulare, si in general sa priviti campania dintr-o perspectiva unui spectator relaxat dar profesionist al unui meci cu adversari mai mult sau mai putin priceputi in a face campanie. Multumesc. Cosmin, sper ca thread-ul asta nu pica rau aici nu? Suntem in campanie si oricum vom comenta pe Nebuniile. Insa, decat sa poluam acel thread, mai bine deschidem unul on-topic. ![]() Haidi Baseeeeeeeeeeeee ! ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2 |
|
In the brig
|
OK. Inapoi la lucruri serioase:
Quote:
Interesant. Ma bucur de fapt ca Geonica isi ia luat teapa. ![]() Assta bineinteles, daca sondajul e serios. Desi vad ca e comandat de o firma americana...stiu, nu e nici asta 100% sigur. |
|
|
|
|
#3 |
|
Basarabia e Romania
Likes (Received): 96
|
![]() ![]()
Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat. “DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ÎN COSMOS, EU VIAŢA ÎNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL” (GRIGORE VIERU)
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Și eu mă bucur, că diverse grupuri de interese americane își iau țeapă pentru că-și ia țeapă Geoană
Mig-21 LanceR Tribute Basarab Flyover (completed and awesome) Lia Manoliu Arena (55,000 seats - completed) Cathedral of Redemption o.O (120m - U/C) Du'Myth: În numele canalului, al receiverului și a sfintei parabolice, DIGI! In the name of the channel, the receiver, and the holy parabolic, DIGI! SSC Romania poems (1, 2) and carol 1, 2 |
|
|
|
|
#5 |
|
Euromod
Likes (Received): 935
|
Ok, atunci va rog frumos sa discutati despre campanie doar aici si sa lasati Nebuniile curat(e).
![]() Si incercati sa pastrati un limbaj corespunzator (luci? ) si sa nu faceti flood cu articole, fie ele propagandistice sau nu (nebunul? ).
|
|
#6 |
|
In the brig
|
Asta e si senzatia mea - ca Geoana e cel mai mare suck-up la americani dintre cei 3 candidati importanti. Si Base o fi, dar s-a mai echilibrat un pic in ultimul timp cu dragostea fata de Sarko. In schimb Geoana, am senzatia ca se face pres in fata americanilor.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Basarabia e Romania
|
batalia e intre base si crin ... parerea mea. geoana e pericol public pentru Romania
![]() @cosmin ... Propagandistice?! Nahhhh, eu damasc KGB-isti. Informez lumea dom’le
Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat. “DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ÎN COSMOS, EU VIAŢA ÎNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL” (GRIGORE VIERU)
|
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
A se vedea diferența capitală - toată țara:
![]()
Mig-21 LanceR Tribute Basarab Flyover (completed and awesome) Lia Manoliu Arena (55,000 seats - completed) Cathedral of Redemption o.O (120m - U/C) Du'Myth: În numele canalului, al receiverului și a sfintei parabolice, DIGI! In the name of the channel, the receiver, and the holy parabolic, DIGI! SSC Romania poems (1, 2) and carol 1, 2 |
|
|
|
|
#9 |
|
Basarabia e Romania
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
In the brig
|
Interesant. Basescu a pierdut capitala de ceva timp, o data in fata lui Oprescu (mai e nevoie sa spun ca a fost o teapa mai degraba pentru bucuresteni decat pentru Basescu, pardon, Bulldogul?).
E bine ca raman de drepata totusi bucurestenii. Era culmea sa vedem figura lui Geoana acolo. |
|
|
|
|
#11 | |
|
In the brig
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
In the brig
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Registered User
Likes (Received): 42
|
Wake up and smell the defeat orange boy... daca intra Crin in turul 2, adoratul tau matroz V-A pierde.
Ca tot vrea sa se intoarca pe mare... ii doresc de pe acum vant din pupa... ![]()
|
|
|
|
|
#14 |
|
Coexist
Likes (Received): 0
|
Ati vazut ce guvern de tehnocrati are Croitoru? Numai unul si unul!
![]() Atat de tehnic va fi noul Guvern incat poate sa fie supranumit "Portocala mecanica".
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
Likes (Received): 42
|
Unde e sondajul?
|
|
#16 |
|
In the brig
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
In the brig
|
Videoclip electoral Geoana:
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Basarabia e Romania
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#19 | ||
|
Registered User
|
Quote:
Unui dinamovist ii poti spune orice si ii poti da orice argument - chiar daca echipa joaca prost, chiar daca antrenorul e un dobitoc iar patronii echipei niste banditi, el tot cu Dinamo va tine si va striga in continuare impotriva Stelei si a Rapidului. Quote:
Ca reprezentantii MAI sunt idioti crezand ca publicul tinta pentru o astfel de campanie este in mall la Baneasa? Parca o si vad pe una cu geanta de 1000 euro si pantofi de 500, cum se duce cu autocarul sa voteze in tot judetul Ilfov pentru cateva sute RON. Sau poate vrei sa ne arati ca guvernul PDL condus de Boc face doar un exercitiu de imagine pe bani publici? Sper din tot sufletul ca intentia ta nu a fost sa ne arati ce bine lucreaza guvernul si ce cinstite alegeri pregateste el. Last edited by cosstin; October 24th, 2009 at 01:05 AM. |
||
|
|
|
|
#20 | ||
|
Registered User
|
In alta ordine de idei...
Quote:
Declaratie de vineri a domnului presedinte Basescu arata ca dansul constientizeaza faptul ca organizarea referendumului in acelasi timp cu alegerile prezidentiale ii creeaza un avantaj si cu toate acestea o face fara nici cea mai mica problema. Pe de alta parte isi ataca contracandidatii spunand ca au daramat guvernul Boc, pentru a impiedica desfasurarea referendumului. Ceea ce este o tampenie, demonstrata de insusi presedintele Traian Basescu, prin anuntul organizarii referendumului in paralel cu turul I al alegerilor. Quote:
Usor, usor, poate iese la iveala demagogia acestui om politic. Sper ca astfel de personaje sa iasa cat mai rapid din istoria vietii politice romanesti, iar in locul lor sa vina oameni cu dragoste de tara, dreptate, adevar (ironic nu?), oameni care au cu adevarat bun simt, oameni liberi. |
||
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|