|
|
|
|
#41 |
|
Registered User
|
Materialele par destul de ok la peroane si cred ca mai bine asteapta iesenii un pic ca sa puna astia masticul decat sa se deformeze in juma de an si iar sa necesite reparatii.
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Registered User
|
Iasi, Tudor
Quote:
![]() hotnews Ce nu imi plac primarii astia care isi pun numele peste tot , stati linistiti ca si la Timisoara e la fel , face Ciuhandu o fantana isi trece repede numele pe ea de parca din banii lui s-a facut nu din banii "prostilor" |
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Go ROMANIA Goooooo
|
ady624 [utilizator] Lucrătorii care au asfaltat strada n-au prea gāndit. Carosabilul nu se face īn formă de V ci ... fix invers. Mediana trebuie să fie mai sus decāt acostamentul (care aici nu există) pentru a nu permite apei să stagneze pe carosabil. Duh...
|
|
|
#44 | |
|
Registered User
|
Quote:
Bine, daca stam si ne gandim mai sunt precedente chiar de prin perioada unor ministri de transporturi, doar ca nu erau si nominale ("Aici sunt banii dvs"). Proverbe avem: "Lauda de sine nu miroase a bine!", dar cultul personalitatii si pupincurismului a fost, este si va fi omniprezent indiferent de perioadele sociale prin care trecem. |
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Registered User
|
In Timisoara au ideea imbecila ca pe noi ne intereseaza cine intretine un parc anume. Fac o poza maine cu un parc care are un stalp cu vreo 5-6 panouri pe el. Numele parcului, cine il intretine, ca nu ai voie cu caini (in scris si simbol), ca nu au voie cu bicicleta(in scris si simbol, evident pe panou separat) si alte porcarii. In plus, tabla aia arata oribil. Chiar ieri am trecut pe langa el cu prietena si i-am zis ce porcarie e, pe mine ma intereseaza numele parcului, si ca nu am voie cu bicicleta/caini(trecem peste faptul ca si asta e o imbecilitate) scris cu simboluri. Asta se poate face subtil, cu un stalpisor de marmura de exemplu, cu o placuta.PS: Nu vreau sa stiu cat au dat pe aceste panouri. Last edited by Lrk; November 13th, 2009 at 06:22 PM. |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Registered User
|
Credeam ca e un obicei pur romanesc, dar in vara am vazut in New York, pe Brooklyn Bridge un panou - "Welcome to Manhattan - Mayor Michael R. Bloomberg"
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Registered User
|
Pt ce s-au pus pavelele in Iasi?
In Nicolina 1 a fost necesara interventia la niste conducte subterane. Daca in unele orase mai normale pavelele ar fi fost date deoparte si reasezate dupa finalizarea interventiei, in Iasi le-au spart ca sa ajunga la conducte. Apoi au acoperit groapa cu pamant.
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Registered User
|
. In TM se mai intampla ceva de genu: -Reabilitam strada (doar asfalt/trotuar) -Peste 6 luni se trezeste Aquatim(Regia de apa) ca vrea conducte noi, spargem, peticim cu alta culoare. -Peste inca 6 luni Colterm(Incalzire) se trezeste sa modernizeze, spargem iara, peticim cu alta culoare. Intre timp s-au mai desteptat. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|