Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Euroscrapers > Local discussions > Romania > City Life > Iași Metro Area

Reply

Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old November 4th, 2009, 02:56 PM   #41
tazzmaniadodo
Registered User

tazzmaniadodo's Avatar

Materialele par destul de ok la peroane si cred ca mai bine asteapta iesenii un pic ca sa puna astia masticul decat sa se deformeze in juma de an si iar sa necesite reparatii.
tazzmaniadodo no está en línea   Reply With Quote
Old November 13th, 2009, 02:33 PM   #42
make21
Registered User

make21's Avatar

Iasi, Tudor
Quote:
Primaria Iasi a considerat sa modernizeze strazile, asfaltandu-le; fericiti de treaba facuta, asa cum e moldoveanu', s-au pus pe laudat. PS: desigur ca e o reclama electorala (de anul trecut) ... drumul era deja asfalt, dar acest asfalt "modern" e mai... stralucitor.

hotnews
Ce nu imi plac primarii astia care isi pun numele peste tot , stati linistiti ca si la Timisoara e la fel , face Ciuhandu o fantana isi trece repede numele pe ea de parca din banii lui s-a facut nu din banii "prostilor"
make21 no está en línea   Reply With Quote
Old November 13th, 2009, 03:25 PM   #43
nebunul
Go ROMANIA Goooooo

nebunul's Avatar

ady624 [utilizator]
Lucrătorii care au asfaltat strada n-au prea gāndit. Carosabilul nu se face īn formă de V ci ... fix invers. Mediana trebuie să fie mai sus decāt acostamentul (care aici nu există) pentru a nu permite apei să stagneze pe carosabil. Duh...
Old November 13th, 2009, 05:44 PM   #44
rgi
Registered User

Quote:
Originally Posted by make21 View Post
Iasi, Tudor
Ce nu imi plac primarii astia care isi pun numele peste tot , stati linistiti ca si la Timisoara e la fel , face Ciuhandu o fantana isi trece repede numele pe ea de parca din banii lui s-a facut nu din banii "prostilor"
Cam de prin 2000 au inceput sa se laude, iar printre primii a fost baiatul din Constanta, imi amintesc de lozincile acestuia cu autobuzele, strazile, parcurile, fantana din fata garii parca, etc.. Iar la intalnirile periodice dintre primari, si-au impartasit din "experientele" cu norodul.

Bine, daca stam si ne gandim mai sunt precedente chiar de prin perioada unor ministri de transporturi, doar ca nu erau si nominale ("Aici sunt banii dvs").

Proverbe avem:
"Lauda de sine nu miroase a bine!",
dar cultul personalitatii si pupincurismului a fost, este si va fi omniprezent indiferent de perioadele sociale prin care trecem.
rgi no está en línea   Reply With Quote
Old November 13th, 2009, 06:07 PM   #45
Lrk
Registered User

Lrk's Avatar

In Timisoara au ideea imbecila ca pe noi ne intereseaza cine intretine un parc anume. Fac o poza maine cu un parc care are un stalp cu vreo 5-6 panouri pe el. Numele parcului, cine il intretine, ca nu ai voie cu caini (in scris si simbol), ca nu au voie cu bicicleta(in scris si simbol, evident pe panou separat) si alte porcarii. In plus, tabla aia arata oribil. Chiar ieri am trecut pe langa el cu prietena si i-am zis ce porcarie e, pe mine ma intereseaza numele parcului, si ca nu am voie cu bicicleta/caini(trecem peste faptul ca si asta e o imbecilitate) scris cu simboluri. Asta se poate face subtil, cu un stalpisor de marmura de exemplu, cu o placuta.

PS: Nu vreau sa stiu cat au dat pe aceste panouri.

Last edited by Lrk; November 13th, 2009 at 06:22 PM.
Lrk no está en línea   Reply With Quote
Old November 14th, 2009, 01:21 PM   #46
nitz
Registered User

Credeam ca e un obicei pur romanesc, dar in vara am vazut in New York, pe Brooklyn Bridge un panou - "Welcome to Manhattan - Mayor Michael R. Bloomberg"
nitz no está en línea   Reply With Quote
Old November 15th, 2009, 12:35 PM   #47
gattone
Registered User

Pt ce s-au pus pavelele in Iasi?

In Nicolina 1 a fost necesara interventia la niste conducte subterane. Daca in unele orase mai normale pavelele ar fi fost date deoparte si reasezate dupa finalizarea interventiei, in Iasi le-au spart ca sa ajunga la conducte. Apoi au acoperit groapa cu pamant.
gattone no está en línea   Reply With Quote
Old November 15th, 2009, 05:58 PM   #48
Lrk
Registered User

Lrk's Avatar

.
In TM se mai intampla ceva de genu:
-Reabilitam strada (doar asfalt/trotuar)
-Peste 6 luni se trezeste Aquatim(Regia de apa) ca vrea conducte noi, spargem, peticim cu alta culoare.
-Peste inca 6 luni Colterm(Incalzire) se trezeste sa modernizeze, spargem iara, peticim cu alta culoare.

Intre timp s-au mai desteptat.
Lrk no está en línea   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules