|
|
|
|||||||
View Poll Results:
|
|||
| 10 |
|
2 | 9.09% |
| 9 |
|
8 | 36.36% |
| 8 |
|
8 | 36.36% |
| 7 |
|
2 | 9.09% |
| 6 |
|
1 | 4.55% |
| 5 |
|
1 | 4.55% |
| 4 |
|
0 | 0% |
| 3 |
|
0 | 0% |
| 2 |
|
0 | 0% |
| 1 |
|
0 | 0% |
| Voters: 22. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
full of zasadzkas
|
czarna bestia
![]() Wiem ,że to zdjęcie do najlepszych nie należy ale właśnie nie zdałem jutrzejszego koła. Czekoladki się skończyły, na zakupu nie pójdę i tylko 8/10 od Henrego może mi poprawić humor
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
masz ode mnie 8 za podpis
|
|
|
#3 |
|
Nie ten z Wro.
|
za ładne auto, za city park 8/10
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registrant Users
|
sharky_88, kolego, za samochód masz dyszkę od miszcza.
Fajny kadr, ale przepaliłeś niebo. Kolokwium z czego? Na resztę Twoich kłopotów i brak wiedzy, nic nie poradzę. Dobra marka, dobry model, polecam (dwa lata starszego od tego również ) . Tytuł - bardzo dobry! 10/10
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
full of zasadzkas
|
Z analizy finansowej, wiesz, cyferki, słupki, tabelki - nie dla mnie takie wynalazki
![]() A niebo zostało przepalone umyślnie. No a z dyszką od Ciebie mogę łagodnie wtulić się w poduszkę i spokojnie zamknąć oczka, nie myśląc o nadchodzących, poniedziałkowych zmartwieniach
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registrant Users
|
Nie myśl, kładź się spać i pokaż jutro im wszystkim, kto tu na prawdę rozdaje karty. Jak ktoś będzie fikał, powiedz że dostałeś "10/10" i postanowiłeś zmienić swoje życie. Poza tym przyspawaj troszkę z analizy, też nie lubiłem, jak i logiki. Przyspawaj, pokombinuj pozdawaj wszystko i za parę lat wrzuć to samo zdjęcie, ale z własną bestią i przepalonym niebem.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
full of zasadzkas
|
Ale z zajęciami z motywacji to chyba nie miałeś problemów
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
|
Fajne!
Faktycznie, szkoda trochę przepalonego nieba, ale zakładam, że nie nosisz zawsze w kieszeni statywu...(albo noszisz, ale nie miałeś szczęścia do aury;-)) Mogłeś co najwyżej przestawić reklamę pralni chemicznej na tym stojaku. Mam w sobie dużo empatii (właściwie, to jestem w tej samej sytuacji ) więc masz u mnie 9. Dobre, miejskie zdjęcie.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
|
takie zdjęcie powinno byc na konkursie z dizajnem, tylko nie chciało mi się szukać jakiegoś ładnego samochodu w nieobrzydliwym miejscu
![]() 9/10
|
|
|
#10 |
|
Registrant Users
|
sharky_88 pozwoliłem sobie właśnie spłodzić moją wersję Twojego zdjęcia.
Peace! To tylko wariacja usera na podstawie Twojego dzieła. Dodałem jeszcze tę sugestię z pralnią, bo to prawda i już. http://img121.imageshack.us/img121/8...28d576foko.jpg |
|
|
|
|
|
#11 |
|
full of zasadzkas
|
Co prawda nie jestem zwolennikiem bezpośredniej ingerencji w zdjęcie to muszę przyznać ,że usunięcie tablicy wypadło bardzo pozytywnie.
No a co do nieba niestety w moim wypadku nie dało się uniknąć przepalenia które było konsekwencją takiej a nie innej pogody... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
|
Fajna fotka, daję 8, dałbym 9 gdyby zamiast merca stało tam BMW
![]() Nie no, żartuję daję 9/10
|