|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#1 |
|
PRVA pratilja SRBpdf2013
Likes (Received): 569
|
Beograd, by me.
E, ovako pošto sam se ja navukao na Beograd ko luđak zadnjih 10tak mjeseci, svaki drugi-treći vikend sam tamo, odlučih s vama da podijelim jedno od putovanja. Naime, ova galerija je kad sam ljetos bio, u junu čini im se. Nisam mogao slikati zadnjih par puta kad sam bio, jer mi je glupi Kinez ispustio digitalac dok me je slikao u Beču pred nekim dvorcem i sjebao mi ga, ali idem opet za Novu Godinu, pa dobijete slike Beograda u zimskoj idili, slične onima u Sarajevu. Enjoy
Putna oprema je tu! ![]() First stop, Zvornik! Bosanska granica ![]() ![]() ![]() Granična Policija Bosne i Hercegovine ![]() Zadnji pogled na Bosnu ![]() Goodbye zastava ![]() ![]() Bosanska granica ![]() ![]() and on the other hand... Srbijanska ![]() ![]() Welcome to Republic of Serbia! ![]() ![]() Prema Loznici... ![]() Ulaz u Beograd s autoputa iz pravca Šapca ![]() ![]() BeoGradska Arena ![]() ![]() Zgrada koja stoji milion godina u izgradnji ![]() Sava Centar ![]() ![]() Ušće ![]() Nikad ne znam ove mostove, mislim da je Gazela, neka me neko ispravi od Beograđana, pogled na Beograd ![]() ![]() ![]() Dalje, prema gradu.. ![]() Sarajevska ulica ![]() ![]() Ušće ![]() ![]() Raskrsnica kod Ušća ![]() ![]() UŠĆE Shopping Center ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mislim da je dole Delta Holding, opet, nisam siguran ![]() UŠĆE Tramvajska ![]() Delta City (ili kako ga moj jaran iz Bg zove Delta Shitty) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Univerzijada u Beogradu, odlična infrastruktura! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nazad u Sarajevsku, odmoriti malo, pa opet navečer tutanj u grad ![]() ![]() Banjalučki ćevap ![]() ![]() Super iluminacija na zgradi, mada se ne sjećam šta je, znam da je neka državna institucija ![]() Hram Sv. Save ![]() ![]() ![]() ![]() Pijan na Dorćoul ujutro u 6, nakon burne subotnje noći, nemojte zamjeriti ako su neke slike mutne ![]() ![]() ![]() Trg Republike ![]() ![]() ![]() Fancy popločano, ogavna zgrada u pozadini ![]() Boemski golub na Terazijama, gospodin pravi, a ne ko ovi naši Čaršijaneri u Sarajevu ![]() ![]() Terazije ujutro ![]() ![]() ![]() Hotel Moskva ![]() ![]() Mislim da je novo sjedište Moskovske banke, nisam siguran.. ![]() Beograđanka ujutro u magli ![]() ![]() Opet lijepa zgrada u komšiluku kojoj ne znam ime ![]() Ogavni tramvaji (ali barem za razliku od naših rade čitavu noć ![]() Neca poručuje Melisi ![]() ![]() Sarajevska! ![]() Sarajevska zakon! ![]() Sarajevska zakon je** kevu svakom! ![]() ![]() U busu nazad za dobru staru Bosnu (...i Hercegovinu) ![]() ![]() Kod Loznice pauza prije bosanske granice, kod Miće Bradine! ![]() Busek ![]() Drago Sarajevo, twist tower ![]() ![]() ![]() Marijin Dvor ![]() Parlament po noći ![]() ![]() ![]() Unitic i Alta po noći ![]() ![]() Još malo Parlamenta ![]() ![]() Sve u svemu Beograd je odličan i lijep grad, grad prijatnih ljudi, nadasve gostoljubivih, a što Bosance gotive, to nigdje nema! ![]() Zadnji put sam bio prije 3 sedmice, i idem opet za Novu Godinu, i opet, i opet i opet, never can get enough of it!
BOSNO MOJAAA Last edited by mirza-sm; December 19th, 2009 at 03:14 AM. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
Likes (Received): 11
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
PRVA pratilja SRBpdf2013
|
Bio sam blizu, not. ![]() I ja sam dosta stvari na SSC naučio fakat! Kad sam došao u Beograd, pola moje beogradske raje nije znalo imena nekih projekata, tako da sam se pravio faca loma, tipa "ovo vam je Sava City"!
|
|
|
#4 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
PRVA pratilja SRBpdf2013
|
Hehe. Slijedeći put te vodim na burek u buregdžinicu Bosna, da se skineš s tih ćevapa, samo ja moram ustati ranije (za razliku od prošlog puta kad si bio kad sam u pola 2 ustao)
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Svi smo mi Broj 1.
Likes (Received): 81
|
Quote:
btw. Begrad je super grad ali meni bar nije ni do koljena Zagrebu u kojem sam bio milion i tri puta
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
Odlicno Mirza!
Htio sam i ja otvoriti trejd sa slikama iz BG-a, ali nemam pet slika bez mene na njima.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cylon
Likes (Received): 174
|
Dobra je reportaza..par zgrada mi se bas sviđaju
|
|
|
#10 | |
|
Sara je vo(Sarah is bull)
Likes (Received): 0
|
How do people get around on the freeway? Everything is like Cyrillic. Foreigners must be lost for days. :O
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Registered User
|
Quote:
Mirza dobra reportaza. btw munze konza
|
|
|
|
#12 |
|
波士尼亞與赫塞哥維納
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
PRVA pratilja SRBpdf2013
|
@ Zmey, make_it_so, D_A_D: Hvala!
![]() @ Doboj23: Slažem se apsolutno. Bio sam prije 3-4 vikenda u Zagrebu (poslovno, što me nije spriječilo da izlazim za vikend), uz svo dužno poštovanje prema njegovoj ljepoti i sređenosti, zaista je lijep i napucan grad, ali je PREdosadan, zaista jeste. Što se tiče provoda se ne može porediti ni sa Sarajevom, kamo li Beogradom. Btw, "munze konza" ?
|
|
|
#14 | |
|
WWW.SA-C.NET
Likes (Received): 100
|
Quote:
![]() ![]() pomislicu da nas farbas ![]() igraj se malo slovima, mozda skontas ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Vuk sa Ontarija
Likes (Received): 267
|
Idi bre Mirza
![]() Nego, koliko kosta karta za autobus na relaciji BG-SA? Last edited by CrazySerb; December 19th, 2009 at 05:15 AM. |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Quote:
![]() ![]() ![]() Mislim oko 70KM povratna busom, al sad je tu i voz oko 60KM P.S. Mirza ODLIČNA REPORTAŽICA!!!
|
|
|
|
#17 |
|
PRVA pratilja SRBpdf2013
|
@ Inso, CrazySerb: Jebo li vas šatro vaš, nisam ja iz glavnih gradova : )) usput bilo je 4 ujutro kad sam to čitao
![]() E CrazySerb kako ono ide ona fora za Zemunčane, nešto Znči Brate Keve mi Ćale si, ili nešto, oplakao sam kad sam čuo ![]() I da povratna autobuska karta (studentska) je 56km @ FaceOff: Hvala
|
|
|
#18 |
|
Registered User
Likes (Received): 12
|
Fin grad.
Samo onaj shoppingcentar USCE nikako ne ide uz onaj neboder
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Registered User
|
Super reportaza.
![]() I meni nikako ne idu ove price kao Zagreb prelijepi ali predosadni grad a beograd prljavi, sivi "New York" Balkana.Nista od ovog nije tacno vec je istina negdje u sredini. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
Samo 56? : O
Ja sam placao oko 75KM i isao sam Lasta-Centrotransom. Popusta za studente nije bilo, posto se radi o internalcionalnoj liniji. Jesi putovao iz Sarajeva ili iz Lukavice? Kontam da je iz Lukavice jeftinije. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| beograd, srbija |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|