daily menu » rate the banner | guess the city | one on one

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Serbian Forum > Изградња и развој > Изградња, привреда и инфраструктура > Путеви

Путеви Изградња путева / Road infrastructure

Global Announcement

SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info!

Thread Tools Rating: Thread Rating: 1 votes, 5.00 average. Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old January 15th, 2010, 02:13 PM   #11
bojanst
me

Likes (Received): 3

Quote:
Originally Posted by Ban.BL View Post
Ja tebi predlazem da mi se skines i mirna Bosna.
Uostalom ne shvatam mazohizam stavljati informacije koje se smatraju bla bla?!
A to sto ih i ti smatras bla bla me jako naiskiralo. Ni jedan post nemas na osnovu bilo kakvih informacija da komentarises, svi su ti u stilu poslednjeg dakle lupetanje, ajd malo obrazlozi zasto je bla bla, a ako ne mozes onda direkt ko Micica za PR-a.
Poenta svakog tvog posta je licno vrijedjanje, a u svakom drugom postu ti je SNSD i Dodik, jesi toliko isfrustriran? Bilo bi lijepo za promjenu kad bi bar jednu cinjenicu nekad upotrijebio, a ne samo licne uvrede i vrijednosne sudove.
pa covjek je stavio informacije jer je fer da se sve stavi i nema tu nikakvog mazohizma. a i iznio je svoj sud na njih ("bla bla bla"), a ti ga zbog toga napadas jer navodno "ne postuje informacije". oooo politicka korektnosti, uzidugnuta na najvise grane :P
ja obrazlozio vec sto je to "bla bla...", ali ti ne citas

ja ne vidim gdje sam te ovdje uvrijedio osim ako ne smatras da to sto te vidim kao nekog SNSDovca uvredom

iii da, ne bavim se politikom, niti glasam (ne znam kako si sad nasao micu micica, valjda zato sto sam iz BN, ali tacno je da ja smatram da je bolji COVJEK, pa onda i kandidat za nacelnika nego i jedan SNSDovac u BN)... pratim samo donekle, uglavnom izgradnju i ekonomiju. za nacionalna pitanja me boli dupe, a posto su ona sustina politike u BIH, onda mi je muka da je pratim i slusam politicare. zato ih sve kritikujem i nikom od njih ne vjerujem vise od 10%. ALI PREZIREM ONE KOJI SE BAVE I IMAJU FAVORITE A TO PORICU I SAKRIVAJU SE IZA POLITICKE KOREKTNOSTI - KAO TI. aj' vozdrica!

aaaa o cinjenicama i vrijednosnim sudovima sa "tenderi izaizvaju korupciju gospodinom" mislim da bi bilo izlisno raspravljati
i necu se vise ovdje raspravljati... samo cu da napisem jos jedan moj sud. nazalost, izgleda da od austrijanaca nema nista... treba se okretati svojim izvorima i traziti kredite od medjunarodnih institucionalnih banaka...
bojanst no está en línea  

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules