|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Путовања и репортаже Репортаже са ваших путовања по свету / Showcase your travel |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#1 | ||||||||||
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
(CN) Peking 2010
Evo mene ponovo sam mojim reportazama.Ovu reportazu nisam uradio ja vec moj otac koji je bio na sajmu u Pekingu.Imao je dosta slobodnog vremena, tako da je to iskoristio na najbolji moguci nacin a to je da poseti trg Tjenanmen.Uzivajte u reportazi...
![]() ![]() Quote:
![]() A sada malo arhtekture Pekinga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tjenanmen Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapija "Meridijan" ![]() ![]() Zabranjeni Grad Quote:
![]() ![]() ![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Quote:
![]() ![]() Prestol ![]() ![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Muzej u okviru Zabranjenog grada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vozaci riksi ![]() ![]() ![]() Kineski restoran i Pekinske patke ![]() ![]() Sajam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pogled iz sobe ![]() Toliko od mene.Sve sto vas zanima pitajte
Sena's galleries: Milano-Monza 2008 - Drvengrad 2009 - Reportaza sa Beogradskog sajma 2009 - Muzej istorije Jugoslavije 2009 - Croatia-Slovenia-Italy-Swiss 2010 - Beijing 2010 - Hungary-Austria-Germany 2010 Hungary-Austria 2010 Last edited by Sena_KG; April 22nd, 2010 at 07:30 PM. |
||||||||||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Grad Oblakodera
|
Super
![]() Kakva je situacija sa smogom u gradu? Koliko cujem to je veliki problem Pekinga.
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Ogroman je problem sa smogom u gradu, kaze da nije osetio nesto posebno, ali kada pogleda iz sobe bas je uocljivo...
Sena's galleries: Milano-Monza 2008 - Drvengrad 2009 - Reportaza sa Beogradskog sajma 2009 - Muzej istorije Jugoslavije 2009 - Croatia-Slovenia-Italy-Swiss 2010 - Beijing 2010 - Hungary-Austria-Germany 2010 Hungary-Austria 2010 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
Likes (Received): 10
|
Браво Ђорђе, хвала за фотографије.
![]() Мој очух је скоро био у Шангају, али нема слика, само видео снимак... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
Likes (Received): 29
|
![]() lepa ulica
|
|
|
#6 |
|
www.vrachar.ca
Likes (Received): 98
|
Odlična reportaža Đorđe.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Vuk sa Ontarija
Likes (Received): 258
|
Super reportaza, hvala Sena
Interesantan je Peking, i pored smoga, guzve i svega toga. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
Likes (Received): 105
|
Neracunajuci zabranjeni grad moglo bi se pomisliti da se radi o gradu u USA ili Australiji
|
|
|
#9 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
Fina reportaza, nova arhitektura mi se itekako svidja ali nikako ne mogu da se otmem utisku da je sve to samo fino upakovana diktatorsko-tiranijska zemlja koja krsi osnovne ljudske slobode, oni spomenici i simboli vladavine podsecaju na 50x multiplikovani Causesku konc logor kakav je Rumunija bila 1989.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
Jasta, treba im nametnuti americke ili evropske sisteme vrijednosti da bismo im otvorili oci
|
|
|
#11 |
|
BANNED
|
Evo ga jos jedan ljubitelj diktatorskih rezima i zabrane slobode govora.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
|
Ako njima ne smeta ko smo mi da se mijesamo. Sto ti mislis da oni imaju isti sistem vrijednosti tvome?
|
|
|
#13 |
|
BANNED
|
HahahahahhAHAHHAHAAHHAh....e ova ti je jos jedna legendarna, toliko im je dobro da svi beze iz te obecane zemlje, preko 50k kineza dnevno odlazi iz tog tvog komunistickog raja, a samim tim sto preplavljuju Evropu, Ameriku i Australiju dovoljno govori o njihovim sistemima vrednosti, drugi je problem sto neki nas zele da smeste u Kinu....
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Registered User
|
Sve si to sam zakljucio ili ti je neko rekao?
|
|
|
#15 | |
|
Strogi Strojar
|
Quote:
![]() U svakom slucaju mnogo manji procenat populacije emigrira nego sto nasih ide iz ove drzave. Dobra reportaza Seno
|
|
|
|
#16 |
|
BANNED
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Registered User
|
takvih mjesta nemA
|
|
|
#18 | |
|
Registered User
Likes (Received): 104
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
ja u pidzami
|
Iz zemlje sa takvim rastom standarda se ne bezi. Kinezi odlaze iz Kine zbog trgovine i ne idu vise nego sada jer drugi nece da ih prime. Sloboda govora? Sloboda stampe? To su bezvezaije . Kineze taj nacin razmisljanja gde se pljuje po autoritetu ne zanima zadnjih 2500 godina.
Ne postoji drustveni sistem koji bi omogucio ovakav vrtoglavi razvoj i rast standarda u toj zemlji, mimo ovog centralizovanog drzavnog superkapitalizma, kooji su Kinezi i stvorili. Od gladi do svetske dominacije za 20 godina. To je njihova prica. Tibet, Turkmenistanci... Pitam se sto im nisu udarili sankcije. Jao, da... to je nemoguce. jer ce USA i Evropa tri puta vise stetiti od tih sankcija nego Kina. Pomeni Kinezima problem ljudskih prava, 99,9% ce se smejati.
|
|
|
#20 |
|
Registered User
|
ali amnesty international kaze da im je lose tamo
|
![]() |
| Tags |