|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Путеви Изградња путева / Road infrastructure |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#1261 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
![]() Iz pravca Tivta, prvo ide krtoljska raskrsnica (KO-TV-BD), a slijedeća je bigovska. Bigovska raskrsnica je kod Eko benzinske stanice, desno skrećeš ka Bigovu, a lijevo ka starom putu za Kotor.
|
|
|
|
|
#1262 |
|
Registered User
Likes (Received): 321
|
![]() Aa da. Pa vazno je i tu raskrsnicu da srede
|
|
|
|
|
#1263 |
|
BANNED
|
![]() Svakako da bi trebalo.
|
|
|
|
|
#1264 |
|
Grad Oblakodera
|
Uskoro će ova tema biti zatvorena a biće otvorene dve nove
Црна Гора - магистрале | Montenegro - roads i Црна Гора - аутопутеви | Montenegro - highways Ukoliko neko želi da otvori nove teme sa dobrim prvim postom gde bi se napravio neki pregled neka to uradi u narednih par dana ili će biti otvorena obična tema pa idemo dalje odatle.
|
|
|
#1265 |
|
Registered User
Likes (Received): 321
|
U novom threadu o magistralama ja bih stavio moju reportazu sa prethodne strane, eto cisto da imamo bar nesto za pocetak. Sto se tice threada o autoputevima tu mozemo i otpocetka sto se mene tice, pa cemo ubacat sto bude novo
|
|
|
|
|
#1266 |
|
Travanjinjinji
Likes (Received): 217
|
sto se tice prve strane za autoputeve, tu mogu da se nakce (fino posloze) svi planovi i detalji o trasi autoputa, kao i slike zemljista. Nesto otprilike kao za wiki sto bi drug rave odradio
| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgňrica | พอดกอรีตซา | Подгориця | -----ex Al3k5aNd4R --> Podgorica <-- |SSC MNE on FB | MyBlogSpot | My gallery on 500px | Željeznice Crne Gore on FB |
|
|
|
|
#1267 |
|
Proud Montenegrin :-)
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |