|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Cestovna infrastruktura Motorways, expressways, and other state routes |
![]() |
|
|
Thread Tools |
Rating:
|
Display Modes |
|
|
#1 |
|
Mićo klasičar
Likes (Received): 0
|
[Osijek] - Cestovni čvor | Road projects hub
Budući da će uskoro započeti realizacija ovog projekta, smatram da zaslužuje i zasebnu dretvu. Dakle, ovdje pišite sve vezano uz našu obilaznicu.
![]() http://http://vimeo.com/11438180 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
BANNED
Likes (Received): 1
|
uskoro, pa citam u Glasu da nista prije 2013???
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Mićo klasičar
|
mislim da se to odnosi na završetak gradnje, početak bi trebao biti iduće godine...svejedno, to je velik projekt i zaslužuje vlastitu temu
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
LEGA,IMAŠ KUNU?
|
mislim da thread nema smisla dok lopata ne počne radit,al ako želiš da se počne ranije sa tim onda napravi pošteni uvod u projekt..
|
|
|
#5 | |
|
Lega
Likes (Received): 26
|
Quote:
|
|
|
|
#6 |
|
W Super-baka
Likes (Received): 6
|
Zar ne postoji zaseban podforum o Cestovnoj infrastrukturi za ovakve teme?
A i pisalo se o ovome na Drzavnim cestama i na dretvi o A5. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Lega s Juga 2
Likes (Received): 870
|
slažem se s lampašom....bilo bi dobro ovu dretvu pod ključ pa onda kada se bude nešta radilo neka se ponovo otvori
|
|
|
|
#8 |
|
Osječko Est 1697
|
Zatvoriti ili obrisati, nema još smisla da ju otvaramo dok nevidimo prve bagere i dok to zaozbiljno nekrene, a i dretvu treba otvoriti u "cestvonoj infrastrukturi"
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Lega s Juga 2
Likes (Received): 870
|
istina...neka se što prije krene s većim projektima da imamo zanimacije tjekom 2011
![]() Samo da se krene s jugom 4 i meni super,da bar sagrade koji neboder tamo,čisto da popravi skyline istočnog dijela grada
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
bit će nešto u 2011., bez brige. samo sumnjam da će biti išta od juga4 još neko vrijeme
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Disenfranchised
|
popravio sam ime dretve
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
|
Zna li itko kada je otvaranje ponuda za juznu obilaznicu.?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Mićo klasičar
|
Nema, ljudi, razloga za zatvaranje dretve! Hvala adminu što je ispravio moju pogrješku promjenivši naslov.
Inače, južna obilaznica grada Osijeka najprometnija je ceste u Hrvatskoj, a prema nekim mjerenjima, možda čak i u ovom dijelu Europe. Dnevno prođe do 18 000 vozila. Sve to govori u prilog činjenici da je ovo najznačajniji projekt koji će ostvariti HC u povijesti grada. Malo o cesti: -četverotračna brza do čvorišta Tenjska- og.brz. 110km/h -2 podvožnjaka (Svilajska i Vinkovačka) -2 nadvožnjaka (Filipovica i Rosinjača-Tenja) -najsloženiji zahvat- gradnja novog priključka Vinkovačka Gradnja bi trebala početi možda već ove jeseni, jer konačno više nema razmirica između njih i HC-a, najkasnije u proljeće 2011., a završiti za točno 2 godine, dakle u jesen 2012. ili proljeće 2013.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Osječko Est 1697
|
Nadam se da ce sto prije kreniti
Žalosno je da Osijek u 2010 ima jebenu dvotracnu obilaznicu![]() E jel te mogu zamoliti da središ prvu stranicu? U sljedecem postu cu staviti slike i neke filmice pa ces to staviti u prvi post
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Osječko Est 1697
|
OSIJEK-JUŽNA OBILAZNICA
![]() |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Registered User
Likes (Received): 47
|
Quote:
![]() Onda, iako se slazem da je juzna obilaznica vec odavno prezreo projekt (cekamo to preko 20 godina), nemoj neprovjereno prenositi senzacionalisticke naslove iz novina - obilaznica NIJE najprometnija cesta u HR, ali je jedna od najprometnijih. Cepinska je nekad bila najprometnija (oko 25 000 vozila dnevno), ali postoje i duplo opterecenije prometnice na jugu zemlje. Prouci statistiku: http://www.hrvatske-ceste.hr/brojenje-prometa.htm Mozda je ipak prerano za otvaranje ovog podforuma, ali ajd, ako si toliko zagrizao, onda ga i kvalitetno predstavi ![]() Sto se tice rasprave treba li Grad odustati od komunalne naknade ili ne - ja sa protiv, jer se od mojih poreza i svih vas ostalih izgradjuju Dalmatine, promaseni mostovi i sl., pa valjda mogu ocekivati da od tih poreza drzava (HC) bez odricanja gradi i u Osijeku. U obzir dolazi i kompenzacija komunalne naknade za obnovu Trpimirove.... Ono sto je tu puno potrebnije je vjestina pregovarnja kojom nasi u Gradu ne vladaju na zavidnoj razini (sjetite se Obersnelovih razglednica ili Cehokovog istupanja iz stranke da bi za svoj grad osigurao naklonost drzave...), na Balkanu smo, a tu i dalje vrijedi ona "ljudi smo, dogovorit cemo se" . Nikakav inat i prkos nece uroditi pozitivnim rezultatom...
|
|
|
|
#17 |
|
Registered User
|
da su izbori ove godine,obilaznica bi vec bila pred zavrsetkom
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
BANNED
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
On Air
Likes (Received): 64
|
Neznam jeste li primjetili da juzna obilaznica (cetiri trake) zavrsava neposredno poslije Rosinjace...pa hebemu jel nisu mogli napraviti jos koji kilometar kad su vec strojevi i cijela operativa tu i napraviti cetiri trake do zadnjeg cvorista kad se ide prema Vukovaru...time bi rijesili i kvalitetnije povezivanje grada i aerodroma.
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| autoban, južna obilaznica, traktorcesta, traktorom na obilaznicu |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|